Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
#13.
QUOTE(nikefalin @ May 31 2008, 10:10 ) *
γίγαντα να σαι καλά , να χαίρεσαι την οικογένεια σου και την όμορφη μπουμπού ,(μόνο πρόσεχε τη μακριά από τον Λύκο laugh.gif ) και να είσαι κοντά στα γήπεδα που τίμησες για τόσα χρόνια

Σ' ευχαριστώ φίλε μου να'σαι καλά κι εσύ.

Ε ελπίζω σε 16-17 χρόνια ο Λύκος να είναι ξεδοντιασμένος... laugh.gif
MVP70
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 31 2008, 04:06 ) *
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμπαιχτες μου,
τους προπονητες και την διοικηση της ομαδας,
για ολα οσα προσφεραν σε μενα και την ομαδα
κατα την διαρκεια της δυσκολης φετινης σεζον.

Υποσχομαι οτι θα κανω οτι μπορω,
ετσι ωστε του χρονου τετοια μερα (νυχτα)
να πανηγυριζουμε την ανοδο της ομαδας.

Να ευχαριστησω επισης
ολους τους αντιπαλους μου και τους διαιτητες
και να ζητησω συγνωμη αν με την συμπεριφορα μου
στεναχωρησα καποιους απο αυτους.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Να είσαι καλά και μπράβο για την στάση που κράτησες όλη τη χρονιά. Για τέτοιες νοοτροπίες αξίζει να ασχολείται κανείς με το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή (κάτι παραπάνω από σίγουρο) διασκέδαση μέχρι τη νέα σαιζόν.
Ο ΛΥΚΟΣ κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλί του
σουβλάκι όλους τους πέρασε επάνω στην ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 77.gif

Από Παλλήνη μεριά, Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε του χρόνου τα πρωταθλήματα να πάρουν την προσοχή που τους αξίζει. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
nikefalin
QUOTE(Ha6 @ May 31 2008, 14:42 ) *
Η προκήρυξη του πρωταθλήματος προέβλεπε να ανέβουν και οι δύο καλύτεροι τρίτοι των ομάδων μετά από αγώνες κατάταξης (μπαράζ). θέλοντας να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που προκύψουν περίσσότερες από μία κενές θέσεις (την μία κενή θα καλύψη ο τρίτος τών τρίτων) είναι πολύ πιθανόν με μία συμπληρωματική προκήρυξη να οριστούν αγώνες κατάταξης και στους τέταρτους.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2008

Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε περίπτωση που δεν υποβιβασθεί ομάδα της ‘Ενωσης από την Γ’Εθνική Κατηγορία οι ομάδες που θα καταλάβουν την 15η και 16η ΘΕΣΗ υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία.

Σε περίπτωση που υποβιβασθεί μία (1) ομάδα της ‘Ενωσης από την Γ’Εθνική Κατηγορία,τότε υποβιβάζεται και ο 14ος.

Σε περίπτωση που υποβιβασθούν δύο (2) ομάδες της ‘Ενωσης από την Γ’Εθνική Κατηγορία τότε υποβιβάζεται και ο 13ος και ούτω καθ’εξής σε περίπτωση που υποβιβασθούν από την Γ’ Εθνική Κατηγορία τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες της ‘Ενωσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Το Πρωτάθλημα της Α’κατηγορίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 θα διεξαχθεί και πάλι με δέκα έξι (16) ομάδες που θα αποτελούν ένα (1) όμιλο, εκτός και αν υπάρξει μεταβολή στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

οπότε από τις 16 φετινές ομάδες φεύγουν 2 για πάνω (Γ Εθνική) και 4 για κάτω (Β ΕΣΚΑ), ενώ έρχονται οι 2 από τη Γ Εθνικη και 4 από τη Β ΕΣΚΑ (οι 2 πρώτοι των 2 ομίλων)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2008

Β) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη και δεύτερη θέση καθενός από τους δύο (2) ομίλους της Β΄κατηγορίας ανέρχονται στην Α΄κατηγορία.
Για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Κατηγορίας θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών των δύο (2) ομίλων σε ουδέτερο γήπεδο.
Αντίστοιχος αγώνας θα διεξαχθεί για την ανάδειξη του τριταθλητή της κατηγορίας μεταξύ των δευτεραθλητών των δύο ομίλων.

Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε περίπτωση που δεν υποβιβασθεί ομάδα της ΄Ενωσης από την Γ΄Εθνική Κατηγορία, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις (3) τελευταίες θέσεις (14η, 15η και 16η) καθενός από τους δύο (2) ομίλους της Β’κατηγορίας, υποβιβάζονται στην Γ’κατηγορία.

Σε περίπτωση όμως που υποβιβασθεί μία ή και περισσότερες ομάδες της ΄Ενωσης από την Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ τότε σε αντιστοιχία αυξάνεται και ο αριθμός των υποβιβαζομένων ομάδων της Β΄κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Στόχος της ‘Ενωσης είναι το πρωτάθλημα της Β’κατηγορίας της επομένης αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 να διεξαχθεί και πάλι με τριάντα δύο (32) ομάδες.

εδώ τι έχουμε τώρα ? από τις 32 ομάδες να φεύγουν 4 για την Α και από την Α να πέφτουν επίσης 4 για τη Β.
Επίσης , αφού υποβιβάζονται 2 από τη Γ εθνική θα υποβιβαστούν στη Γ ΕΣΚΑ 6+2 = 8 ομάδες

άρα οι 2 τρίτοι της Γ έσκα θα ανέβουν σίγουρα
nikefalin
QUOTE(#13. @ May 31 2008, 14:57 ) *

όπα, ορθογραφικό λάθος , χίλια συγνώμη, εννούσα "να είσαι κοντά στα γήπεδα", και πάλι συγνώμη ψηλέ
#13.
QUOTE(nikefalin @ May 31 2008, 14:08 ) *
όπα, ορθογραφικό λάθος , χίλια συγνώμη, εννούσα "να είσαι κοντά στα γήπεδα", και πάλι συγνώμη ψηλέ

Ε το κατάλαβα αν και μ'αυτά που περάσαμε φέτος και το 'να μην είσαι' ευχή θα ήταν... biggrin.gif
Ray
Δεν χρειάζεται κανένας υπολογισμός για τους δύο τρίτους έτσι και αλλίως.......

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2008

ΑΡΘΡΟ 12ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΤΑΤΑΞΗ-ΑΝΟΔΟΣ &ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Β) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
α) Οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη (1η) και δεύτερη (2η) θέση καθενός από τους τρεις (3) ομίλους της Γ’κατηγορίας ανέρχονται στη Β΄Κατηγορία.
Για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Κατηγορίας θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ μεταξύ των τριών (3) πρωταθλητών των ομίλων με σύστημα ΠΟΥΛ (ένας εναντίον όλων) μονοί στις έδρες των σωματείων που θα προκύψουν γηπεδούχα από την κλήρωση.
β) Επίσης ανέρχονται στην Β΄κατηγορία και δύο (2) ομάδες από τις τρεις (3) τριταθλήτριες των τριών (3) ομίλων της Γ΄κατηγορίας οι οποίες θα προκύψουν από αγώνες μπαράζ μεταξύ των (αυτών των ομάδων) με σύστημα ΠΟΥΛ ( ένας εναντίον όλων) διπλοί στην έδρα κάθε αντιπάλου.
Yoda
QUOTE(#13. @ May 31 2008, 14:52 ) *
Φίλε dimos σ'ευχαριστώ γι' αυτό το σχόλιο. Όντως η ομάδα μόνο προς τα πάνω πρέπει να κοιτάει πλέον και υπάρχουν οι δυνατότητες γι' αυτό.

Ο Υοda λέει ότι .... μη σας ξεγελά το καλό φινάλε! ... η σωτηρία σας ήταν τόσο οριακή (απρόσμενο «δώρο» του Αγίου Στεφάνου) που αν σταματήσεις εσύ και η Κηφισιά δεν πάρει τουλάχιστον 2 – 3 παίκτες τότε μπορεί να πάθει ...ίκτερο και θα βγάλει την Χρυσή .... από τα κίτρινα φύλλα αγώνων που θα μαζέψει του χρόνου..... και μετά τα Χριστούγεννα θα σε παρακαλάνε να ξανακατέβεις να παίξεις!
Για αυτό ελπίζω να μην αποσυρθεί ακόμα το «13» στο ταβάνι του ... «Ζηρίνειο Garden»!
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 15:21 ) *
Ο Υοda λέει ότι .... μη σας ξεγελά το καλό φινάλε! ... η σωτηρία σας ήταν τόσο οριακή (απρόσμενο «δώρο» του Αγίου Στεφάνου) που αν σταματήσεις εσύ και η Κηφισιά δεν πάρει τουλάχιστον 2 – 3 παίκτες τότε μπορεί να πάθει ...ίκτερο και θα βγάλει την Χρυσή .... από τα κίτρινα φύλλα αγώνων που θα μαζέψει του χρόνου..... και μετά τα Χριστούγεννα θα σε παρακαλάνε να ξανακατέβεις να παίξεις!
Για αυτό ελπίζω να μην αποσυρθεί ακόμα το «13» στο ταβάνι του ... «Ζηρίνειο Garden»!

Σε αυτο το θεμα συμφωνω και εγω καθως η Κηφισια σταθηκε αρκετα τυχερη καθως επεσε σε αρκετες συγκυριες που την ευννοησαν!Απροσμενη νικη στον Αγιο Στεφανο, παιχνιδι με τον αδιαφορο Μαραθωνα χωρις Ζαφειροπουλο(νομιζω) και παιχνιδι με τα Καλυβια χωρις 2 βασικους!!

Παρολα αυτα δεν μειωνετε η προσπαθεια των παιδιων.......Τους δοθηκαν οι ευκαιριες και τις αρπαξαν!!!!!!
ref
Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες.
σε αυτες που ανεβηκαν ευχομαι καλη παραμονη στη Β' κ γτ οχι κ ανοδο κ του χρονου,
σε αυτες που παρεμειναν καλυτερες επιδοσεις,
σε αυτες που επεσαν καλη επανοδο.
ομολογουμενως ηταν ενα απο τα πιο αντιξοα πρωταθληματα των τελευταιων χρονων.
ολοι εχουμε κανει λαθη φετος, διαιτητες, γραμματεια, παικτες, προπονητες, παραγοντες, ΕΣΚΑ κ φιλαθλοι.
το μονο που θελω να ευχηθω ειναι να γινουμε ολοι καλυτεροι κ να αναδειξουμε το αθλημα που ολοι αγαπαμε!!!
καλο καλοκαιρι σε ολους κ καλες διακοπες!!!
mog#4
βλεπω αρχισαμε τις χαιρετουρες και τις ευχαριστιες...ας πω και εγω τα δικα μου.....

οσο αναφορα τη δικη μου ομαδα.....φετος ενω επαιζα σε μια πολυ καλη ομαδα εφηβων(μαρουσι)αποφασισα λογω και της σχολης που περασα να κανω αυτο το ανεβο κατεβασμα απο πατρα αθηνα και να παιζω εφηβικο αντρικο....με εφτιαξε ο σεντουκας και δεν ηθελα και πολυ....φτασαμε σε σημειο να διεκδικουμε την ανοδο με αξιωσεις και τελικα πηγαμε να πεσουμε....αυτο που καταλαβα απο αυτη τη κατηγορια ειναι οτι βασιζεται στο ξυλο στη φωνη ορισμενους ξυλοκοπους αλλα και πολυ στη λαμογια.....μετα απο καποιο χρονο με τους τραυματισμους κατεληξα να παιζω 40λεπτα....γενικα δε μπορουσα σε ενα παιχνιδι να ειμαι ηρεμος να βαλω καποιους ποντους και γνκ να εχω μια καλυτερη παρουσια...μαλλον ημουν αρκετα απειρος και οι συμπαικτες μου δε με εμπιστευοντουσαν τοσο.....αν δε παρω μεταγραφη για αθηνα μαλλον ηταν και για μενα το τελευταιο μου παιχνιδι......αλλα βλεπουμε......

τωρα για τους αλλους.....μεσα απο το φορουμ που μπηκα γυρω στο γεναρη γνωρισα τοσα ατομα που ασχολειστε με το μπασκετακι και ολοι το αγαπατε....εχουμε ενα κοινο....υπηρχαν ατομα που ελεγα πραγματα και με καταλαβαιναν και πιαναμε συζητηση....

ΛΥΚΑΡΕ συγχαρητηρια για την ομαδα σου και γενικα για την αποδοση σου....εισαι μεγαλος χαβαλες και σε παω απιστευτα.....

#13 αφου αντεξες και τοσο ηρωας εισαι.....συγχαρητηρια και σε σενα να εισαι παντα καλα.....πες στη κορουλα σου οτι θα την περιμενω.... smiley.gif

nikefalin εισαι πολυ σωστος...περιμενω να σε δω απο κοντα.....

jabar ως μανατζερ μου πρεπει να εισαι περιφανος για μενα....πρεπει να μιλησουμε.....

TF χαραμιζεσαι....σε ευχαριστω για χθες.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...... 41.gif

3 λαλουν και babicako ειστε μεγαλες μορφες και μη σκοτιζεστε....του χρονου ανοδος....
#13.
QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 14:21 ) *

Δεν το συζητώ ότι ο Θεός του μπάσκετ ήταν μαζί μας...Πάντως υπάρχει διάθεση για καλύτερο σχεδιασμό του χρόνου και από κει πηγάζει η αισιοδοξία μου...καθώς και στους πολλά υποσχόμενους μικρούς αρκεί το μυαλό να μείνει μέσα στο κεφάλι...Ίδωμεν και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
#13.
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 14:39 ) *
βλεπω αρχισαμε τις χαιρετουρες και τις ευχαριστιες...ας πω και εγω τα δικα μου.....

οσο αναφορα τη δικη μου ομαδα.....φετος ενω επαιζα σε μια πολυ καλη ομαδα εφηβων(μαρουσι)αποφασισα λογω και της σχολης που περασα να κανω αυτο το ανεβο κατεβασμα απο πατρα αθηνα και να παιζω εφηβικο αντρικο....με εφτιαξε ο σεντουκας και δεν ηθελα και πολυ....φτασαμε σε σημειο να διεκδικουμε την ανοδο με αξιωσεις και τελικα πηγαμε να πεσουμε....αυτο που καταλαβα απο αυτη τη κατηγορια ειναι οτι βασιζεται στο ξυλο στη φωνη ορισμενους ξυλοκοπους αλλα και πολυ στη λαμογια.....μετα απο καποιο χρονο με τους τραυματισμους κατεληξα να παιζω 40λεπτα....γενικα δε μπορουσα σε ενα παιχνιδι να ειμαι ηρεμος να βαλω καποιους ποντους και γνκ να εχω μια καλυτερη παρουσια...μαλλον ημουν αρκετα απειρος και οι συμπαικτες μου δε με εμπιστευοντουσαν τοσο.....αν δε παρω μεταγραφη για αθηνα μαλλον ηταν και για μενα το τελευταιο μου παιχνιδι......αλλα βλεπουμε......

τωρα για τους αλλους.....μεσα απο το φορουμ που μπηκα γυρω στο γεναρη γνωρισα τοσα ατομα που ασχολειστε με το μπασκετακι και ολοι το αγαπατε....εχουμε ενα κοινο....υπηρχαν ατομα που ελεγα πραγματα και με καταλαβαιναν και πιαναμε συζητηση....

ΛΥΚΑΡΕ συγχαρητηρια για την ομαδα σου και γενικα για την αποδοση σου....εισαι μεγαλος χαβαλες και σε παω απιστευτα.....

#13 αφου αντεξες και τοσο ηρωας εισαι.....συγχαρητηρια και σε σενα να εισαι παντα καλα.....πες στη κορουλα σου οτι θα την περιμενω.... smiley.gif

jabar ως μανατζερ μου πρεπει να εισαι περιφανος για μενα....πρεπει να μιλησουμε.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...... 41.gif

3 λαλουν και babicako ειστε μεγαλες μορφες και μη σκοτιζεστε....του χρονου ανοδος....

Φίλε mog να'σαι καλά και μην ακούω βλακείες για τελευταίο παιχνίδι...Στην Πάτρα δεν έχει ομάδες δηλαδή;

Για τη μικρή να το συζητήσουμε γιατί αν έχεις αυτήν την ωριμότητα στα 18, στα 35-40 θα έχεις κάνει και λεφτά οπότε γιατί όχι; wink.gif
mog#4
QUOTE(#13. @ May 31 2008, 14:00 ) *
Φίλε mog να'σαι καλά και μην ακούω βλακείες για τελευταίο παιχνίδι...Στην Πάτρα δεν έχει ομάδες δηλαδή;

Για τη μικρή να το συζητήσουμε γιατί αν έχεις αυτήν την ωριμότητα στα 18, στα 35-40 θα έχεις κάνει και λεφτά οπότε γιατί όχι; wink.gif

smiley.gif τελευταιο παιχνιδι στην εσκα εννοω γιατι αλλιως θα παω στη πατρα..... 69.gif
Thunder
Βαιε,νομιζω πως τωρα μπορεις να δωσεις τον απαραιτητο χρονο στην κορακλα!Η ομαδα σου σωθηκε,οποτε ηρθε ο καιρος να αφοσιωθεις εκει που πρεπει wink.gif .Πολλα συγχαρητηρια για την μεγαλη προσπαθεια κ το αισιο τελος!
Τελειωνοντας να πω,πως θα λειψει απο τα γηπεδα της ΕΣΚΑ ενας πολυ καλος παικτης ,αλλα πανω απ'ολα ενας αξιολογος ανθρωπος! smile.gif
Να'σαι καλα Βαιε!
nairepao
QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 15:21 ) *

το οτι οι αλλοι δεν φροντισαν να φτιαξουν την μοιρα τους(πχ κουρος που εκανε οτι μπορουσε να στερηθει και αυτος αλλα και τα καλυβια τους καλους τους παιχτες), ειναι κι αυτο μερος του παιχνιδιου και μπορει να χαρακτηριστει και ικανοτητα-στρατηγικη. Ουτε τσαμπουκαδες καναμε με κανεναν, ουτε προκαλουσαμε, και το καρπωθηκαμε.Ομως μην ξεχνας οτι ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που εχουμε χασει με σημαντικη διαφορα, ειδικα στον πρωτο γυρο, τα παιχνιδια ολα τα τα χαναμε στο καλαθι, αντε στους 4-5 ποντους και κοντραραμε σχεδον ολους τους αντιπαλους μεχρι την τελευταια επιθεση...
Yoda
QUOTE(nairepao @ May 31 2008, 16:51 ) *
το οτι οι αλλοι δεν φροντισαν να φτιαξουν την μοιρα τους(πχ κουρος που εκανε οτι μπορουσε να στερηθει και αυτος αλλα και τα καλυβια τους καλους τους παιχτες), ειναι κι αυτο μερος του παιχνιδιου και μπορει να χαρακτηριστει και ικανοτητα-στρατηγικη. Ουτε τσαμπουκαδες καναμε με κανεναν, ουτε προκαλουσαμε, και το καρπωθηκαμε.Ομως μην ξεχνας οτι ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που εχουμε χασει με σημαντικη διαφορα, ειδικα στον πρωτο γυρο, τα παιχνιδια ολα τα τα χαναμε στο καλαθι, αντε στους 4-5 ποντους και κοντραραμε σχεδον ολους τους αντιπαλους μεχρι την τελευταια επιθεση...

Ο Yoda δεν διαφωνεί αλλά ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Λαγονήσι και για την Πεντέλη κόντραραν όλους και παντού και για τον Κούρo που έκανε ορισμένες πολύ μεγάλες εκπλήξεις!
.... επί της ουσίας όμως, και παρά την αγωνιστική σας ανάταση στον β γύρο η παραμονή σας «καθάρισε» (δικαίως) από την ιστορία του Αγίου Στεφάνου.
alexas10
οποιο παλικαρακι ενδιαφερεται,εχει προβλημα στην ομαδα του και εχει ορεξη για μπασκετ ας μου στελει ενα πμ...
#13.
QUOTE(Thunder @ May 31 2008, 15:14 ) *
Βαιε,νομιζω πως τωρα μπορεις να δωσεις τον απαραιτητο χρονο στην κορακλα!Η ομαδα σου σωθηκε,οποτε ηρθε ο καιρος να αφοσιωθεις εκει που πρεπει wink.gif .Πολλα συγχαρητηρια για την μεγαλη προσπαθεια κ το αισιο τελος!
Τελειωνοντας να πω,πως θα λειψει απο τα γηπεδα της ΕΣΚΑ ενας πολυ καλος παικτης ,αλλα πανω απ'ολα ενας αξιολογος ανθρωπος! smile.gif
Να'σαι καλα Βαιε!

Να' σαι καλά ρε Κωστάκη σ' ευχαριστώ. Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή.
Yoda
Ο Yoda λέει ότι ... αφού υπάρχει ένα κλίμα .... απολογισμού της χρονιάς που τελειώνει ... φέτος στη Γ ΕΣΚΑ αποκαλύφθηκε η άμεση ανάγκη για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στις ομάδες οι οποίες απο του χρόνου θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στον πάγκο την παρακάτω 12άδα
1- Προπονητή – Για πολλούς είναι διακοσμητικός για άλλους ουσιαστικός
2- Βοηθό Προπονητή – Για να ξυπνάει τους διακοσμητικούς προπονητές
3- Βοηθό του βοηθού προπονητή – Υπεύθυνο για να φέρνει τα σωστά δελτία ...
4- Νομικό Σύμβουλο – Ειδικευμένο σε θέματα ...ΚΑΣ ....
5- Γενικό Διευθυντή - Που θα προσχεδιάζει βάσει προγράμματος και θα υλοποιεί τις αναβολές της ομάδας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ
6- Τεχνικό Προιστάμενο – Για να πιστοποιεί τα ανύπαρκτα έργα των γηπέδων .... είτε γέρνουν είτε δεν γέρνουν!
7- Εκπρόσωπο Τύπου – Για να μεταφέρει τα θέματα των ομάδων στο Forum και τις Εφημερίδες ... αν αποφασίσουν να ασχοληθούν ξανά με την Γ ΕΣΚΑ
8- Νερουλάς – Απλά για να αποτελεί αιτία αναβολής η .... απουσία του
9- Γιατρός – Ο μόνος πραγματικά απαραίτητος με τόσους τραυματισμούς που υπήρχαν
10- Μάνατζερ – Για να κλείνει τραπέζια για φαγητό ή ποτό μετά τα μάτς γιατί είναι δύσκολο να βρείς καλό τραπέζι τελευταία στιγμή
11- Σκάουτερ – Που θα παρακολουθεί τις αντίπαλες ομάδες και θα βγαίνει να αποκαλύπτει τα «απόκρυφα μυστικά» τους στο Forum
12- Μπαλέτα – Για να υπάρχει και λίγο θέαμα και όχι μόνο μουρμούρα
bxristos
Μόλις αφίχθης από Ωρωπό...

Να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο Λύκο για την σωτηρία της Κηφισιάς!! 41.gif 41.gif 41.gif

Λύκε???
Περιμένε την μπύρα που δεν ήπιαμε χθες...

Και η "παρέα" περιμένει... wink.gif wink.gif wink.gif
Yoda
Ο Υοda θέλει τη βοήθεια των ειδικών σουβλακολόγων αναλυτών Jabar Penetration και Λύκου για να πιστοποιήσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ που έγινε στην κατηγορία
Το παγκόσμιο ρεκόρ «κατανάλωση θερμίδων σε σουβλάκια / ανα άνοδο κατηγορίας»

Τα δεδομένα της έρευνας είναι ....
(Α) Στο πρωτάθλημα των 26 αγωνιστικών η Εκάλη που ανεβαίνει θα παίξει μάλλον 25 μάτς
Δηλαδή 25 μάτς χ 40 λεπτά το μάτς = 1.000 λεπτά μπάσκετ
Ο Dimaster έχει δηλώσει ότι
(Β)δεν κάνανε προετοιμασία δηλαδή 0 ώρες μπάσκετ
(Γ) δεν κάνανε προπονήσεις δηλαδή 0 ώρες μπάσκτετ

Συνολικά δηλαδή Α+Β+Γ ...1.000 λεπτά μπάσκετ όλο τον χρόνο .... δηλαδή 16,67 ώρες!
Τα ερωτήματα για τους ειδικούς
Πόσες θερμίδες καίει ένας άνθρωπος σε 16,67 ώρες μπάσκετ?
Σε πόσα (κομπλέ) σουβλάκια αντιστοιχούν?

Νομίζω ότι ..... πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ ανόδου ... σε σχέση με την (ελάχιστη) κατανάλωση θερμίδων και συνολικά της πλέον ... ξεκούραστης ανόδου!

Δηλαδή η Εκάλη είναι ο ..... Βραδυποριακός και ..... ο Ταλαιποριακός μαζί!
ambulas
ολα πηγαν τελεια!!η πολιτεια μου κερδισε,ο λυκος το φιλαρακι μου σωθηκε κ ο μικρουλης επισης.μικρε επιασε η ευχη μου ε?ειδα το ματσακι στην πολιτεια κ θα ηταν κριμα να πεσει κατηγορια.ο κουρος ηταν πολυ χειροτερη ομαδα..ελπιζω του χρονου να αλλαξει κατι για την πρωην ομαδα μου κ να εχει καλυτερη πορεια. λυκε με μπιλαλη θα κανεις παπαδες του χρονου!!!
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 31 2008, 18:18 ) *
ολα πηγαν τελεια!!η πολιτεια μου κερδισε,ο λυκος το φιλαρακι μου σωθηκε κ ο μικρουλης επισης.μικρε επιασε η ευχη μου ε?ειδα το ματσακι στην πολιτεια κ θα ηταν κριμα να πεσει κατηγορια.ο κουρος ηταν πολυ χειροτερη ομαδα..ελπιζω του χρονου να αλλαξει κατι για την πρωην ομαδα μου κ να εχει καλυτερη πορεια. λυκε με μπιλαλη θα κανεις παπαδες του χρονου!!!

δε πας να μου παρεις και κανα λαχειο ρε φιλε????..... smiley.gif ....
για του χρονου λιγες κουβεντες γιατι δε ξερουμε κανεις που θα βρισκεται..... rolleyes.gif
ambulas
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 20:59 ) *
δε πας να μου παρεις και κανα λαχειο ρε φιλε????..... smiley.gif ....
για του χρονου λιγες κουβεντες γιατι δε ξερουμε κανεις που θα βρισκεται..... rolleyes.gif

esena tha se manatzarw an thes vevaia..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#13. @ May 31 2008, 14:57 ) *

Καλα καλα κατσε να μεγαλωσει και θα σου πω εγω αν θα εχω δοντια.
Οτι πρεπει θα ειναι στα 50 μου να εχω ενα γκομενακι 18 χρονων 19.gif 19.gif 19.gif

QUOTE(MVP70 @ May 31 2008, 15:05 ) *
Να είσαι καλά και μπράβο για την στάση που κράτησες όλη τη χρονιά. Για τέτοιες νοοτροπίες αξίζει να ασχολείται κανείς με το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή (κάτι παραπάνω από σίγουρο) διασκέδαση μέχρι τη νέα σαιζόν.
Ο ΛΥΚΟΣ κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλί του
σουβλάκι όλους τους πέρασε επάνω στην ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 77.gif

Από Παλλήνη μεριά, Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε του χρόνου τα πρωταθλήματα να πάρουν την προσοχή που τους αξίζει. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...

Καλο καλοκαιρι και σε ευχαριστω πολυ.
Ελπιζω του χρονου να τα πουμε παλι απο κοντα

QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 15:39 ) *

ΕΓΩ ΧΑΒΑΛΕΣ????????????????????
Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ????????????????

Θα το κανονισουμε στην Κορινθο για να μοιρασουμε την αποσταση tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(nairepao @ May 31 2008, 16:51 ) *

Την οποια τελευταια επιθεση, την επαιρνες εσυ και την εχανες φυσικα ΤΑΓΑΡΙ tongue.gif

QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 17:43 ) *
Ο Yoda λέει ότι ... αφού υπάρχει ένα κλίμα .... απολογισμού της χρονιάς που τελειώνει ... φέτος στη Γ ΕΣΚΑ αποκαλύφθηκε η άμεση ανάγκη για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στις ομάδες οι οποίες απο του χρόνου θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στον πάγκο την παρακάτω 12άδα
1- Προπονητή – Για πολλούς είναι διακοσμητικός για άλλους ουσιαστικός
2- Βοηθό Προπονητή – Για να ξυπνάει τους διακοσμητικούς προπονητές
3- Βοηθό του βοηθού προπονητή – Υπεύθυνο για να φέρνει τα σωστά δελτία ...
4- Νομικό Σύμβουλο – Ειδικευμένο σε θέματα ...ΚΑΣ ....
5- Γενικό Διευθυντή - Που θα προσχεδιάζει βάσει προγράμματος και θα υλοποιεί τις αναβολές της ομάδας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ
6- Τεχνικό Προιστάμενο – Για να πιστοποιεί τα ανύπαρκτα έργα των γηπέδων .... είτε γέρνουν είτε δεν γέρνουν!
7- Εκπρόσωπο Τύπου – Για να μεταφέρει τα θέματα των ομάδων στο Forum και τις Εφημερίδες ... αν αποφασίσουν να ασχοληθούν ξανά με την Γ ΕΣΚΑ
8- Νερουλάς – Απλά για να αποτελεί αιτία αναβολής η .... απουσία του
9- Γιατρός – Ο μόνος πραγματικά απαραίτητος με τόσους τραυματισμούς που υπήρχαν
10- Μάνατζερ – Για να κλείνει τραπέζια για φαγητό ή ποτό μετά τα μάτς γιατί είναι δύσκολο να βρείς καλό τραπέζι τελευταία στιγμή
11- Σκάουτερ – Που θα παρακολουθεί τις αντίπαλες ομάδες και θα βγαίνει να αποκαλύπτει τα «απόκρυφα μυστικά» τους στο Forum
12- Μπαλέτα – Για να υπάρχει και λίγο θέαμα και όχι μόνο μουρμούρα

Πιστευω οτι οι θεσεις 10+12 μου ανηκουν δικαιωματικα

QUOTE(bxristos @ May 31 2008, 17:45 ) *
Μόλις αφίχθης από Ωρωπό...

Να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο Λύκο για την σωτηρία της Κηφισιάς!! 41.gif 41.gif 41.gif

Λύκε???
Περιμένε την μπύρα που δεν ήπιαμε χθες...

Και η "παρέα" περιμένει... wink.gif wink.gif wink.gif

Αποψε ειμαι ετοιμος για ολα

QUOTE(ambulas @ May 31 2008, 20:18 ) *

Προτιμω τις καλογριες 19.gif 19.gif 19.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ambulas @ May 31 2008, 21:07 ) *

Ασε τα μανατζεριλικια ρε λαμογιο και ανοιξε το μαγαζι
να ερχομαστε να πινουμε κανα ποτο γιατι βαριεμαι να τρεχω παραλιακη.
ambulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 31 2008, 21:18 ) *
Ασε τα μανατζεριλικια ρε λαμογιο και ανοιξε το μαγαζι
να ερχομαστε να πινουμε κανα ποτο γιατι βαριεμαι να τρεχω παραλιακη.

με τιμες αρχηγου κρατους θα σε υποδεχομαι..
Jabar
QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 18:36 ) *
Ο Υοda θέλει τη βοήθεια των ειδικών σουβλακολόγων αναλυτών Jabar Penetration και Λύκου για να πιστοποιήσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ που έγινε στην κατηγορία
Το παγκόσμιο ρεκόρ «κατανάλωση θερμίδων σε σουβλάκια / ανα άνοδο κατηγορίας»

Τα δεδομένα της έρευνας είναι ....
(Α) Στο πρωτάθλημα των 26 αγωνιστικών η Εκάλη που ανεβαίνει θα παίξει μάλλον 25 μάτς
Δηλαδή 25 μάτς χ 40 λεπτά το μάτς = 1.000 λεπτά μπάσκετ
Ο Dimaster έχει δηλώσει ότι
(Β)δεν κάνανε προετοιμασία δηλαδή 0 ώρες μπάσκετ
(Γ) δεν κάνανε προπονήσεις δηλαδή 0 ώρες μπάσκτετ

Συνολικά δηλαδή Α+Β+Γ ...1.000 λεπτά μπάσκετ όλο τον χρόνο .... δηλαδή 16,67 ώρες!
Τα ερωτήματα για τους ειδικούς
Πόσες θερμίδες καίει ένας άνθρωπος σε 16,67 ώρες μπάσκετ?
Σε πόσα (κομπλέ) σουβλάκια αντιστοιχούν?

Νομίζω ότι ..... πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ ανόδου ... σε σχέση με την (ελάχιστη) κατανάλωση θερμίδων και συνολικά της πλέον ... ξεκούραστης ανόδου!

Δηλαδή η Εκάλη είναι ο ..... Βραδυποριακός και ..... ο Ταλαιποριακός μαζί!

Φίλε ένας μπασκετμπολίστας έχει ανάγκη από 4500 θερμίδες την ημέρα.Αν υπολογίσεις 2-3 ώρες την μέρα
πες 6 μέρες το χρόνο.Αν υπολογίσεις τις μισές θερμίδες σε γάλατα,φρούτα και λοιπές διατροφικές αηδίες
μένουν 2500 για σουβλάκια.Αν υπολογίσουμε ένα σπέσιαλ πασαλειμένο με λάδι στις 450 μένουν 5-6 την ημέρα χ 6 =30-35 sad-smiley-009.gif angry_red.gif
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 31 2008, 19:07 ) *

θα εχω πολλους εκπροσωπους απο οτι φαινεται...... smiley.gif ....

α ρε λυκε εισαι ολα τα λεφτα.....κατεβα πατρα να παιξουμε παρεα....βαζω το σπιτι..... laugh.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 21:28 ) *
θα εχω πολλους εκπροσωπους απο οτι φαινεται...... smiley.gif ....

α ρε λυκε εισαι ολα τα λεφτα.....κατεβα πατρα να παιξουμε παρεα....βαζω το σπιτι..... laugh.gif

Λαθος προταση.
Επρεπε να πεις βαζω τα πιπινια.
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 31 2008, 19:35 ) *
Λαθος προταση.
Επρεπε να πεις βαζω τα πιπινια.

τα πιπινια ειναι στανταρ...... rolleyes.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 21:38 ) *
τα πιπινια ειναι στανταρ...... rolleyes.gif

Ασε ρε κακομοιρη τα λογια.

Σε ειδα και οταν ηρθα στον Αγ.Στεφανο
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 31 2008, 19:42 ) *
Ασε ρε κακομοιρη τα λογια.

Σε ειδα και οταν ηρθα στον Αγ.Στεφανο

δεν εφταιγα εγω τοτε.....ηταν ατυχες παραδειγμα.....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 21:42 ) *

Ναι ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ εφταιγε παλι.
PITCH
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 21:42 ) *

ξερετε τι μου αρεσει περισσοτερο απ ολα?μεσα απο το φορυμ δειξατε ποσο πολυ θελατε να πεσει ο κουροσ. και γιατι το λεω?σε προηγουμενεσ σελιδεσ ,λεγατε για το γηπεδο για να μην κανετε ταξιδακια μεσογεια και αλλα πολλα..επομενωσ μετα την ηττα απο τη πολιτεια(δυστυχωσ δεν επαιζα ουτε γω,λογω τραυματισμου),περιμεναμε αποτελεσματα απο 1.κηφισια βεβαια σε φιεστα να χανεισ 20 ποντουσ, βασικοι παιχτεσ των καλυβιων να παιζουν ελαχιστα,φαγοποτια μετα και ξερω πολυ καλα τι λεω,ειναι ολοφανερο οτι μετα τη φασαρια καλυβια- κουρος κατι να μυριζει..2.λαγονησι αδιαφορο και μιασ και ειναι πελατεσ του κουρου,φανηκε κατι και απο κει.αρτεμισ αδιαφορη εε ενταξει με τη συζητηση που κανατε πιο πριν(αντε να ριξουμε το κουρο ,επιασε τοπο.δεν με χαλαει που πεσαμε,αλλωστε αυτεσ ειναι οι συγκινησεις του αθληματος,με χαροποιει που σκυλιασατε να πεσουμε και προσπαθησατε πολυ για αυτο,μασ τιμα αυτα..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(PITCH @ May 31 2008, 22:23 ) *
ξερετε τι μου αρεσει περισσοτερο απ ολα?μεσα απο το φορυμ δειξατε ποσο πολυ θελατε να πεσει ο κουροσ. και γιατι το λεω?σε προηγουμενεσ σελιδεσ ,λεγατε για το γηπεδο για να μην κανετε ταξιδακια μεσογεια και αλλα πολλα..επομενωσ μετα την ηττα απο τη πολιτεια(δυστυχωσ δεν επαιζα ουτε γω,λογω τραυματισμου),περιμεναμε αποτελεσματα απο 1.κηφισια βεβαια σε φιεστα να χανεισ 20 ποντουσ, βασικοι παιχτεσ των καλυβιων να παιζουν ελαχιστα,φαγοποτια μετα και ξερω πολυ καλα τι λεω,ειναι ολοφανερο οτι μετα τη φασαρια καλυβια- κουρος κατι να μυριζει..2.λαγονησι αδιαφορο και μιασ και ειναι πελατεσ του κουρου,φανηκε κατι και απο κει.αρτεμισ αδιαφορη εε ενταξει με τη συζητηση που κανατε πιο πριν(αντε να ριξουμε το κουρο ,επιασε τοπο.δεν με χαλαει που πεσαμε,αλλωστε αυτεσ ειναι οι συγκινησεις του αθληματος,με χαροποιει που σκυλιασατε να πεσουμε και προσπαθησατε πολυ για αυτο,μασ τιμα αυτα..

Εχεις απολυτο δικιο, αλλα για ρωτα και τους Πεντελιωτες

Το λαμογιο ο ΤΦ φταιει που πεσατε
didi
bball.gif i kifisia mas kerdise giati itan kaliteri...kerdise me 20ara tous protous k magia tis pou sothike!!! BRAVO ston luko k ta lukopoula gia tin paramoni tous sto gupedo k to thermo tous heirokrotima kata tin diarkeia ton panigurismon k tis aponomis mas.... bball.gif
nikefalin

φίλε μας pitch ( και η προσφώνηση δεν είναι τυπική , εγώ τουλάχιστον την εννοώ)

το φόρουμ δεν έχει προτιμήσεις για το ποιός θα πέσει και ποιός θα ανέβει. Από τη στιγμή που δεν ήρθε το δικό σας αποτέλεσμα, το να περιμένετε άλλα αποτελέσματα ήταν κορώνα - γράμματα. Καταλαβαίνω την δυσχέρεια, δεν είναι και το καλύτερο να πέφτεις με τέτοιο τρόπο, για να το φέρω σε αναλογία με κάτι άλλο φέτος, θυμίζει τον τρόπο που υποβιβάστηκε στο ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος. Δεν ήταν χειρότερη ομάδα π.χ. από τη Λιβαδειά που έπεσε, αλλά αφού δεν κατόρθωσε να φέρει τα δικά του αποτελέσματα μοιραία έπεσε.
Είμαι δε σίγουρος πως όσοι έλεγαν για τα "ταξίδια" σε ανάβυσσο και λαγονήσι το έλεγαν αστειευόμενοι. Δε νομίζω να έχει κάποιος πρόθεση να πει κάτι για την ομάδα του Κούρου. Με αξιοπρέπεια παίζατε όλη τη σεζόν.

Και ο Κούρος και η Πεντελη και το Λαγονήσι τίμησαν το άθλημα , ειδικά το Λαγονήσι που αν και υποβιβασμένο χτύπαγε όλα τα παιχνίδια στα ίσια και με όλες τις δυνάμεις.
Ray

Επειδή παρακουλουθώ πάρα πολλά χρόνια τις κατηγορίες αυτές, και επειδή και φέτος είδα αρκετά παιχνίδια του ομίλου, νομίζω ότι ο καθένας πήρε ότι του αναλογούσε, και σας μην αρέσει σε κάποιους.
Δεν θυμάμαι άλλη σεζόν οι 11 νίκες να μην σώζουν καθαρά. Όταν βλέπεις σε αυτό τον αριθμό να ισοβαθμούν 6 ομάδες και από αυτές να πέφτει η μια, τότε σίγουρα αισθάνεται περίεργα. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι κάνουμε το ίδιο λάθος, πρώτα κοιτάμε τους άλλους και μετά τον εαυτό μας.
Να ευχηθώ γρήγορη επάνοδο και σίγουρα θα λείψετε έστω και για μια χρονιά.
nairepao

(σου) ξαναλεω οτι τα καλυβια επαιξαν με οσους βασικους ειχαν για πολυ ωρα...πχ κελεσης επαιξε με σκισμενο φρυδι...εσυ αμα ησουν ο κελεσης και σου σκιζοταν το φρυδι στο τελευταιο αδιαφορο ματς, τι θα εκανες?θα ξαναμπαινες ή θα επιανες κουβεντα με τα γκομενακια στην εξεδρα?ο ψηλος των καλυβιων επισης επαιξε ενα 35λεπτο και εδωσε μαχες με τον σεντερ μας κατω απο τα καλαθια...εγω δεν σου λεω οτι τα καλυβια επαιξαν λες και ηταν ματς ζωης και θανατου, αλλα νομιζω οτι κανεις απο εσας δεν ειχε τετοια απαιτηση...στην τελικη, μονο εμεις δεν φταιμε που στο τελευταιο ματς τα καλυβια ειχαν τιμωρημενους, αν και παλι ετσι που μπηκαμε δεν νομιζω οτι θα χαναμε...22 ποντοι διαφορας δειχνουν οτι μπηκαμε σκυλιασμενοι στο γηπεδο, και το γεγονος οτι μας χειροκροτησε ολο το γηπεδο στο τελος κι εμας , κατι λεει...
bxristos
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 31 2008, 21:14 ) *
Αποψε ειμαι ετοιμος για ολα

Το "απόψε" πέρασε...
Και γίναμε και κουρούμπελα... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Σαν Αντιπρόεδρος Νεολαίας Δήμου Μεταμόρφωσης,σας καλώ όλους (με πρώτο τον φίλο μου Λύκο..και μετά τον φίλο Jabar...) σε ένα παρτάκι που θα γίνει στην Μεταμόρφωση,στις 19 Ιουνίου,σε ένα πολύ ωραίο μαγαζάκι!!!

Είσοδος: 3 Ευρουλάκια ΜΟΝΟ!!!!!!

Όποιος ενδιαφέρεται να μου το πει...

Λύκε...

Η ξαδέρφη περιμένει.... cool.gif cool.gif cool.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(bxristos @ Jun 1 2008, 04:06 ) *
Το "απόψε" πέρασε...
Και γίναμε και κουρούμπελα... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Σαν Αντιπρόεδρος Νεολαίας Δήμου Μεταμόρφωσης,σας καλώ όλους (με πρώτο τον φίλο μου Λύκο..και μετά τον φίλο Jabar...) σε ένα παρτάκι που θα γίνει στην Μεταμόρφωση,στις 19 Ιουνίου,σε ένα πολύ ωραίο μαγαζάκι!!!

Είσοδος: 3 Ευρουλάκια ΜΟΝΟ!!!!!!

Όποιος ενδιαφέρεται να μου το πει...

Λύκε...

Η ξαδέρφη περιμένει.... cool.gif cool.gif cool.gif

Αποψε μετα το ματς
dimaster
ρε παιδιά ο LordOfTheCourts που έχει εξαφανιστεί?
έχει από τις 5 Μαΐου να μπει στο forum......
αλλα και ο triponter εξαφανισμένος sad.gif
λες να τους έβαλε χέρι η διοικήσει τις ομάδας? wink.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Jun 1 2008, 10:43 ) *
ρε παιδιά ο LordOfTheCourts που έχει εξαφανιστεί?
έχει από τις 5 Μαΐου να μπει στο forum......
αλλα και ο triponter εξαφανισμένος sad.gif
λες να τους έβαλε χέρι η διοικήσει τις ομάδας? wink.gif

Μαλλον εχει πεσει παντοφλα.
bxristos
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 1 2008, 10:25 ) *
Αποψε μετα το ματς

Απόψε λίγο δύσκολο,γιατί:

1)Ακόμα να συνέλθω από χθες... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

2)Κάποιος από τους 2 μας σήμερα το βράδυ δεν θα έχει όρεξη..(ελπίζω εσύ.. 19.gif 19.gif 19.gif )

3)Κυριακή δεν βγαίνω με την γυναίκα...και για αυτό δεν βγαίνω και με την ξαδέρφη... sad.gif sad.gif sad.gif

Έλα αν είναι μόνος σου και πάρε τον Jabar με τον nikefalin..... wink.gif wink.gif wink.gif
nikefalin
Πεντέλη - Παλλήνη 1 , +2 νομίζω, κι έτσι για να ηρεμήσει κι ο yoda , 4η η Τούφα εκτός αν ξεχάσει να πάει την Κυριακή στον Γέρακα (ενώ αν δεν πάει ο Κρόνος δεν τρέχει τίποτα)
3 laloun kai 2 xoreuoun
Συγνωμη για την καθυστερηση της ανακοινωσης του αποτελεσματος!!!!

Λοιπον ετσι για την ιστορια Πεντελη - Παλληνη 65 -63

Δυνατο ματσακι και με ολους τους παιχτες της η Παλληνη (ακομα και το φανταρακι μας V-span).Παιξαμε χωρις αγχος βρεθηκαμε να προηγουμαστε και με 15 ποντους αλλα κλασσικα την χασαμε την διαφορα!!!

Για ενα ακομα παιχνιδι τοι διαιτητικο δυδιμο εδωσε ρεστα και προς τις 2 πλευρες και καταφερε να κανει εξαλλους και εμας και την Παλληνη....

Τελος η σεζον για εμας με μια νικη...

Καλο καλοκαιρι σε ολους καλες διακοπες

Σε προσωπικο επιπεδο ευχομαι να μην ξανα εχω ποτε τετοια χρονια και φυσικα σε ολους ευχομαι υγεια και σιδερενιοι!!!!!!!

Τι θα γινει θα ανοιξει το μαγαζι ρε ambula να πιουμε κανα ποτακι????

Αντε εχω επιθυμησει τα χαϊλικια του Λυκου... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Jun 2 2008, 00:52 ) *

Δυνατο ματσακι και με ολους τους παιχτες της η Παλληνη (ακομα και το φανταρακι μας V-span).Παιξαμε χωρις αγχος βρεθηκαμε να προηγουμαστε και με 15 ποντους αλλα κλασσικα την χασαμε την διαφορα!!!

Για ενα ακομα παιχνιδι τοι διαιτητικο δυδιμο εδωσε ρεστα και προς τις 2 πλευρες και καταφερε να κανει εξαλλους και εμας και την Παλληνη....

Σε προσωπικο επιπεδο ευχομαι να μην ξανα εχω ποτε τετοια χρονια και φυσικα σε ολους ευχομαι υγεια και σιδερενιοι!!!!!!!

Του χρονου που θα ειμαστε συμπαιχτες
και θα ανεβουμε τρενο θα χορτασεις χαιλικια
ambulas
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Jun 2 2008, 00:52 ) *

εχουμε καποια προβληματα αλλα ελπιζω να τα ξεπερασουμε.θα σας ενημερωσω.μπιλακο ευχομαι του χρονου να εισαι γερος κ να σε δω με λυκο συμπαικτη..
bxristos
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 2 2008, 00:55 ) *
Του χρονου που θα ειμαστε συμπαιχτες
και θα ανεβουμε τρενο θα χορτασεις χαιλικια

Την Τρίτη σε περιμένω στο....γνωστό σημείο στην Μεταμόρφωση...μαζί με Jabar και nikefalin...

Θα κοιτάξω να φέρω και την πρόταση των Κουκουβαούνων για μεταγραφή..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Θες να φέρω κανένα πρόσωπο μαζί?????? wink.gif wink.gif wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.