QUOTE(#13. @ May 31 2008, 14:57 )
Σ' ευχαριστώ φίλε μου να'σαι καλά κι εσύ.
Ε ελπίζω σε 16-17 χρόνια ο Λύκος να είναι ξεδοντιασμένος...
Καλα καλα κατσε να μεγαλωσει και θα σου πω εγω αν θα εχω δοντια.
Οτι πρεπει θα ειναι στα 50 μου να εχω ενα γκομενακι 18 χρονων
QUOTE(MVP70 @ May 31 2008, 15:05 )
Να είσαι καλά και μπράβο για την στάση που κράτησες όλη τη χρονιά. Για τέτοιες νοοτροπίες αξίζει να ασχολείται κανείς με το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή (κάτι παραπάνω από σίγουρο) διασκέδαση μέχρι τη νέα σαιζόν.
Ο ΛΥΚΟΣ κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλί του
σουβλάκι όλους τους πέρασε επάνω στην ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Από Παλλήνη μεριά, Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε του χρόνου τα πρωταθλήματα να πάρουν την προσοχή που τους αξίζει. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
Καλο καλοκαιρι και σε ευχαριστω πολυ.
Ελπιζω του χρονου να τα πουμε παλι απο κοντα
QUOTE(mog#4 @ May 31 2008, 15:39 )
βλεπω αρχισαμε τις χαιρετουρες και τις ευχαριστιες...ας πω και εγω τα δικα μου.....
οσο αναφορα τη δικη μου ομαδα.....φετος ενω επαιζα σε μια πολυ καλη ομαδα εφηβων(μαρουσι)αποφασισα λογω και της σχολης που περασα να κανω αυτο το ανεβο κατεβασμα απο πατρα αθηνα και να παιζω εφηβικο αντρικο....με εφτιαξε ο σεντουκας και δεν ηθελα και πολυ....φτασαμε σε σημειο να διεκδικουμε την ανοδο με αξιωσεις και τελικα πηγαμε να πεσουμε....αυτο που καταλαβα απο αυτη τη κατηγορια ειναι οτι βασιζεται στο ξυλο στη φωνη ορισμενους ξυλοκοπους αλλα και πολυ στη λαμογια.....μετα απο καποιο χρονο με τους τραυματισμους κατεληξα να παιζω 40λεπτα....γενικα δε μπορουσα σε ενα παιχνιδι να ειμαι ηρεμος να βαλω καποιους ποντους και γνκ να εχω μια καλυτερη παρουσια...μαλλον ημουν αρκετα απειρος και οι συμπαικτες μου δε με εμπιστευοντουσαν τοσο.....αν δε παρω μεταγραφη για αθηνα μαλλον ηταν και για μενα το τελευταιο μου παιχνιδι......αλλα βλεπουμε......
τωρα για τους αλλους.....μεσα απο το φορουμ που μπηκα γυρω στο γεναρη γνωρισα τοσα ατομα που ασχολειστε με το μπασκετακι και ολοι το αγαπατε....εχουμε ενα κοινο....υπηρχαν ατομα που ελεγα πραγματα και με καταλαβαιναν και πιαναμε συζητηση....
ΛΥΚΑΡΕ συγχαρητηρια για την ομαδα σου και γενικα για την αποδοση σου....εισαι μεγαλος χαβαλες και σε παω απιστευτα.....
#13 αφου αντεξες και τοσο ηρωας εισαι.....συγχαρητηρια και σε σενα να εισαι παντα καλα.....πες στη κορουλα σου οτι θα την περιμενω....
nikefalin εισαι πολυ σωστος...περιμενω να σε δω απο κοντα.....
jabar ως μανατζερ μου πρεπει να εισαι περιφανος για μενα....πρεπει να μιλησουμε.....
TF χαραμιζεσαι....σε ευχαριστω για χθες.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ......
3 λαλουν και babicako ειστε μεγαλες μορφες και μη σκοτιζεστε....του χρονου ανοδος....
ΕΓΩ ΧΑΒΑΛΕΣ????????????????????
Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ????????????????
Θα το κανονισουμε στην Κορινθο για να μοιρασουμε την αποσταση
QUOTE(nairepao @ May 31 2008, 16:51 )
το οτι οι αλλοι δεν φροντισαν να φτιαξουν την μοιρα τους(πχ κουρος που εκανε οτι μπορουσε να στερηθει και αυτος αλλα και τα καλυβια τους καλους τους παιχτες), ειναι κι αυτο μερος του παιχνιδιου και μπορει να χαρακτηριστει και ικανοτητα-στρατηγικη. Ουτε τσαμπουκαδες καναμε με κανεναν, ουτε προκαλουσαμε, και το καρπωθηκαμε.Ομως μην ξεχνας οτι ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που εχουμε χασει με σημαντικη διαφορα, ειδικα στον πρωτο γυρο, τα παιχνιδια ολα τα τα χαναμε στο καλαθι, αντε στους 4-5 ποντους και κοντραραμε σχεδον ολους τους αντιπαλους μεχρι την τελευταια επιθεση...
Την οποια τελευταια επιθεση, την επαιρνες εσυ και την εχανες φυσικα ΤΑΓΑΡΙ
QUOTE(Yoda @ May 31 2008, 17:43 )
Ο Yoda λέει ότι ... αφού υπάρχει ένα κλίμα .... απολογισμού της χρονιάς που τελειώνει ... φέτος στη Γ ΕΣΚΑ αποκαλύφθηκε η άμεση ανάγκη για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στις ομάδες οι οποίες απο του χρόνου θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στον πάγκο την παρακάτω 12άδα
1- Προπονητή – Για πολλούς είναι διακοσμητικός για άλλους ουσιαστικός
2- Βοηθό Προπονητή – Για να ξυπνάει τους διακοσμητικούς προπονητές
3- Βοηθό του βοηθού προπονητή – Υπεύθυνο για να φέρνει τα σωστά δελτία ...
4- Νομικό Σύμβουλο – Ειδικευμένο σε θέματα ...ΚΑΣ ....
5- Γενικό Διευθυντή - Που θα προσχεδιάζει βάσει προγράμματος και θα υλοποιεί τις αναβολές της ομάδας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ
6- Τεχνικό Προιστάμενο – Για να πιστοποιεί τα ανύπαρκτα έργα των γηπέδων .... είτε γέρνουν είτε δεν γέρνουν!
7- Εκπρόσωπο Τύπου – Για να μεταφέρει τα θέματα των ομάδων στο Forum και τις Εφημερίδες ... αν αποφασίσουν να ασχοληθούν ξανά με την Γ ΕΣΚΑ
8- Νερουλάς – Απλά για να αποτελεί αιτία αναβολής η .... απουσία του
9- Γιατρός – Ο μόνος πραγματικά απαραίτητος με τόσους τραυματισμούς που υπήρχαν
10- Μάνατζερ – Για να κλείνει τραπέζια για φαγητό ή ποτό μετά τα μάτς γιατί είναι δύσκολο να βρείς καλό τραπέζι τελευταία στιγμή
11- Σκάουτερ – Που θα παρακολουθεί τις αντίπαλες ομάδες και θα βγαίνει να αποκαλύπτει τα «απόκρυφα μυστικά» τους στο Forum
12- Μπαλέτα – Για να υπάρχει και λίγο θέαμα και όχι μόνο μουρμούρα
Πιστευω οτι οι θεσεις 10+12 μου ανηκουν δικαιωματικα
QUOTE(bxristos @ May 31 2008, 17:45 )
Μόλις αφίχθης από Ωρωπό...
Να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο Λύκο για την σωτηρία της Κηφισιάς!!
Λύκε???
Περιμένε την μπύρα που δεν ήπιαμε χθες...
Και η "παρέα" περιμένει...
Αποψε ειμαι ετοιμος για ολα
QUOTE(ambulas @ May 31 2008, 20:18 )
ολα πηγαν τελεια!!η πολιτεια μου κερδισε,ο λυκος το φιλαρακι μου σωθηκε κ ο μικρουλης επισης.μικρε επιασε η ευχη μου ε?ειδα το ματσακι στην πολιτεια κ θα ηταν κριμα να πεσει κατηγορια.ο κουρος ηταν πολυ χειροτερη ομαδα..ελπιζω του χρονου να αλλαξει κατι για την πρωην ομαδα μου κ να εχει καλυτερη πορεια. λυκε με μπιλαλη θα κανεις παπαδες του χρονου!!!
Προτιμω τις καλογριες