γεια σας μαγκες...
να λοιπον που ηρθε και η σειρα μας...αυτη τη φορα ντρεπομαι για την ομαδα μου και τον εαυτο μου..οταν βλεπεις μονο 7 παιδια απο τους αντιπαλους να κανουν προθερμανση και τελικα να χανεις, ε τοτε κατι δεν πηγε καθολου καλα...
Δεν ξερω γιατι αλλα σημερα η κλασικη επιτυχημενη συνταγη μας πηγε στο βροντο...Επισης ατομικα δεν πηγαν οι παιχτες μας με εξαιρεση 2 το πολυ ατομα..και το κακο ειναι οτι και στην αμυνα ειμασταν τραγικοι, αν και υπαρχει λογος για αυτο, που δεν θα επεκταθω...
Ολα το ματς πηγαινε ποντο ποντο εκτος απο την αρχη που πηγαμε να ξεφυγουμε, αλλα επεσε κοφτης..
δυστυχως στο τελος το ματσακι εγερνε προς εμας αλλα χασαμε 3 ευκολους αιφνιδιασμους και ειχαμε και 0/6 βολες...στο τελος φαγαμε ενα τριποντο που δεν υπαρχει πουθενα με ταμπλο και 2 παιχτες κολλημενους..
αλλα αυτα εχει το μπασκετακι...αν συνεχισουμε με νικες, η ηττα ειναι σαν να μην εγινε ποτε..αλλωστε κρατησαμε και την διαφορα...
Οσο για τους γκρι
θα ελεγα οτι 3 δεκαλεπτα ηταν ακριβοδικαιοι....δεν σφυραγαν τιποτα..μα τιποτα, αλλα και απο τις δυο μεριες..βεβαια στην παρουσα φαση εμας δεν μας συμφερε καθολου αυτο...εφαγα της χρονιας μου και εγω και οι συμπαιχτες μου, αλλα δεν σφυριζαν ποτε....αλλα τουλαχιστον ουτε σε εμας τα σφυριζαν...
Στο τελευταιο δεκαλεπτο εδωσαν ενα σοου, αλλα δεν πειραζει..!!!!!
το παιχνιδακι ηταν δικο μας αν εμπαιναν αυτα που επρεπε...
Συγχαρητηρια στον Αγ.Στεφανο που μας εβαλε τα γυαλια...εκαναν μεγαλη προσπαθεια....
Γενικα εγινε ματσαρα με πολλα τριποντα, ωραιες φασεις, και τρελο μα τρελο παθος και ξυλο....
Υ.Γ ο κος μορ#4 ή πως αλλιώς λέγεται ειναι ενα ελπιδοφορο πιτσιρικι που το παιζει και μορφονιος
.......του λειπει η εμπειρια,αλλα εχει καλα στοιχεια και βλεπει γηπεδο και οργανωνει την ομαδα...
Ο Αβδελλας ηταν πολυ καλος, τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα (μονο στο δ' καθοριστικο δεκαλεπτο)...Αν και αν γινοντουσαν φασεις μεσα στο καλαθι με τους σωστους παιχτες θα ηταν διαφορετικα τα πραματα..
αυτα μαγκες..θα επανελθω απο τριτη, μιας και παω να παρω πισω τα κιλα που εχασα....
ΑΡΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ