Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α ΕΣΚΑ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Voliotis1
QUOTE (PASKET @ Mar 19 2015, 09:07 ) *
Συμφωνω κι εγω σ αυτό.Συμπληρωνω ότι με την βελτιωμενη ψυχολογια που συνοδευει την αλλαγη προπονητη,και το γεγονος ότι δεν εχει καποιο μειονέκτημα (με ολους είναι 1-1),είναι ικανος για όλα.

Καλησπερα.ειναι η 1η μου μερα στο φορουμ.
Για το Προμηθεας ή Ζωγραφου να ρωτησετε καλυτερα την Αγια Παρασκευη. Αυτη θα αποφασισει.
Τον Προμηθεα τον εχει 2-0, την ομαδα του ζωγραφου αν χασει (η Αγια) θα ειναι 1-1.
T.W.Is.M.
QUOTE(Voliotis1 @ Mar 19 2015, 22:38 ) *
Για το Προμηθεας ή Ζωγραφου να ρωτησετε καλυτερα την Αγια Παρασκευη. Αυτη θα αποφασισει.
Τον Προμηθεα τον εχει 2-0, την ομαδα του ζωγραφου αν χασει (η Αγια) θα ειναι 1-1.

Στην Αγια Παρασκευη πιστευουν οτι θα κερδισουν το Ζωγραφου. Οχι οτι υποτιμουν το παιχνιδι, απλα θεωρουν οτι ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους. Φυσικα και τους συμφερει να χτυπησουν το παιχνιδι οσο μπορουν, γιατι αν κερδισουν και στου Ζωγραφου, θα παιξουν ημιτελικο ξεκινωντας απο 2-0(και ελπιζοντας οτι ο Αμυντας θα αποκλεισει την Πευκη, ωστε να παιξουν και τον τελικο απο 2-0).
Εχω την αισθηση παντως οτι αν ηταν στο χερι τους, θα διαλεγαν Ζωγραφου για αντιπαλο στα πλει οφ.
kitrinos
QUOTE (PASKET @ Mar 19 2015, 13:33 ) *

Ουπς !!!! Δεν το ηξερα !!!! Οντως μεγαλη αλλαγη μετα απο τοσα χρονια προσφορας της coach στην συγκεκριμενη ομαδα
Μεγαλη αλλαγη, ισως και να προβει καλη ψυχολογικα στο σημειο που ειμαστε. Θα δειξει. Σε καποιες παικτριες θα βγει καλα σε ακποιες αλλες οχι. Στο τελος που ξυριζουν τον παππα θα φανει

QUOTE (Voliotis1 @ Mar 19 2015, 22:38 ) *

Δεν νομιζω οτι η Αγια πολυενδιαφερεται. Ειτε 2-0 ειτε 1-1, αυτη ια περασει (η Αγια)
ioannisbasket
QUOTE (T.W.Is.M. @ Mar 19 2015, 22:48 ) *
Στην Αγια Παρασκευη πιστευουν οτι θα κερδισουν το Ζωγραφου. Οχι οτι υποτιμουν το παιχνιδι, απλα θεωρουν οτι ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους. Φυσικα και τους συμφερει να χτυπησουν το παιχνιδι οσο μπορουν, γιατι αν κερδισουν και στου Ζωγραφου, θα παιξουν ημιτελικο ξεκινωντας απο 2-0(και ελπιζοντας οτι ο Αμυντας θα αποκλεισει την Πευκη, ωστε να παιξουν και τον τελικο απο 2-0).
Εχω την αισθηση παντως οτι αν ηταν στο χερι τους, θα διαλεγαν Ζωγραφου για αντιπαλο στα πλει οφ.

Aν ο Προμηθέας χάσει από την Πεύκη τη Δευτέρα,μένει οριστικά εκτός.
Αν κατόπιν αυτου την τελευταία αγωνιστική η Αγία κερδίσει τον Ζωγράφου,τότε παίζει με την ΑΕΚ (εχει 2 εύκολα) στα ημιτελικά με 1-1 !!
Αν χάσει από τον Ζωγράφου τότε η κατάταξη είναι Πεύκη , Αγία,Αμύντας,Ζωγράφου.

Αν ο Προμηθέας κερδίσει την Πεύκη,τοτε έχουμε ένα ζευγάρι σίγουρο Αμύντας - Πεύκη,και η Αγία σ αυτήν την περίπτωση φυσικά θέλει να νικήσει για να παιξει 2-0 με τον Προμηθέα.Αν χάσει παίζει με τον Ζωγράφου 1-1.

Όλα αυτά αν δεν συμβεί κατι απρόσμενο,στα Γαλάτσι-Ζωγράφου,Πεύκη-Περιστέρι,ΑΕΝΚ-Προμηθέας.
ilovethisgame09
Καλησπέρα,
Παρακολουθώ χρόνια το forum και δεν είχα μπει στην διαδικασία να σχολιάσω κάποιο θέμα (αν και πολλές φορές το σκέφτηκα)…
Σήμερα θα ανοίξω (έχει ξανά συζητηθεί) ένα θέμα εκτός των τεσσάρων γραμμών αλλά είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά το πόσο πολύ ή όχι θέλουμε να έχουμε κόσμο στα γήπεδα.
Πήγα λοιπόν να δω το παιχνίδι προμηθέας – Πεύκη. Καθώς λοιπόν πάω να μπω βρίσκω μπροστά μου αυτόν τον «λατρεμένο» τύπο (γιατί κύριο δεν θα τον έλεγα για κανέναν λόγο). Τον ρωτάω τι έχουμε εδώ? Μου απαντάει με ύφος 3 € το άτομο. Ρωτάω γιατί? Μου απαντάει είναι 3€ είσοδος! Επειδή λοιπόν εγώ είμαι καλός άνθρωπος είπα να του δώσω μία 2η ευκαιρία και τον ξανά ρωτάω… 3€ είσοδος ή οικονομική ενίσχυση? Και μου ξανά λέει με ύφος…σου είπα είναι 3€ είσοδος! Του λέω μα αυτό είναι παράνομο και απαγορεύετε σε τοπικό να υπάρχει είσοδος! Μπα? Και ποιος το λέει? Δεν απαγορεύετε και δώσε μου 3€ συνεχίζει! Τότε λοιπόν η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείτε και του λέω εγώ θα μπω χωρίς να δώσω μία και εσύ αν θες σταμάτησε με… τότε άρχισε να κάνει τα γνωστά του νούμερα ασκώντας μου βία καθώς με έσπρωξε με δύναμη πάνω σε μία σιδεριά που έχει εκεί στην είσοδο! (όσοι έχουν πάει στο γήπεδο ξέρουν) από τύχη δεν έπεσα με το κεφάλι εκεί καθώς πρόλαβα και έβαλα το χέρι πίσω μου! Τότε ήρθε και ένας νεαρός (άνθρωπος από τον προμηθέα πρέπει να ήταν αλλά δεν ξέρω τι) και με ρώτησε τι πρόβλημα υπάρχει…του εξηγώ και όπως ήταν φυσικό του λέω βασικά τώρα καλώ το 100 και μου απαντάει ολο ύφος και αυτός…εμένα μην με απειλείς! (χαχαχα το αφήνω εδώ αυτό) και του απαντάω μα δεν σε απειλώ… ήδη καλώ αυτή την στιγμή! Με τα πολλά πολλά τελικά δεν ζήτησα να έρθει αστυνομική δύναμη (αν και πραγματικά θα έπρεπε) γιατί 1ον δεν θα λυνόταν το πρόβλημα επι τις ουσίας και 2ον ένας άλλος κύριος μου το ζήτησε ευγενικά να λήξει εκεί το θέμα.
Και ρωτάω… πρέπει να γίνει κάποιο ποιο σοβαρό ατύχημα για να γίνει κάτι δραστικό με αυτό το θέμα? Ποιος ο λόγος να ξανά πάω να δω κάποιο τοπικό παιχνίδι αν ξέρω ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα? Αυτές οι συμπεριφορές απωθούν και τον λιγοστό κόσμο που πραγματικά αγαπάει και θέλει να δει το γυναικείο μπάσκετ… και γιατί τα σωματεία δέχονται να υπάρχει αυτό το άτομο εκεί ενώ όλοι στο γυναικείο μπάσκετ ξέρουμε πολύ καλά τι είναι? Προσωπικά θεωρώ ότι δεν τιμά τα σωματεία που τον αφήνουν να βολοδέρνει ανενόχλητος! Η ΕΣΚΑ τι έχει κάνει για αυτό το θέμα?
His Airness
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 43 – 51

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟY 49 – 57

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 49 – 60

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. – ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 67 – 60

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 90 – 31

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 63 – 40

dontshoottheref
QUOTE (ilovethisgame09 @ Mar 24 2015, 00:04 ) *
Καλησπέρα,
Παρακολουθώ χρόνια το forum και δεν είχα μπει στην διαδικασία να σχολιάσω κάποιο θέμα (αν και πολλές φορές το σκέφτηκα)…
Σήμερα θα ανοίξω (έχει ξανά συζητηθεί) ένα θέμα εκτός των τεσσάρων γραμμών αλλά είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά το πόσο πολύ ή όχι θέλουμε να έχουμε κόσμο στα γήπεδα.
Πήγα λοιπόν να δω το παιχνίδι προμηθέας – Πεύκη. Καθώς λοιπόν πάω να μπω βρίσκω μπροστά μου αυτόν τον «λατρεμένο» τύπο (γιατί κύριο δεν θα τον έλεγα για κανέναν λόγο). Τον ρωτάω τι έχουμε εδώ? Μου απαντάει με ύφος 3 € το άτομο. Ρωτάω γιατί? Μου απαντάει είναι 3€ είσοδος! Επειδή λοιπόν εγώ είμαι καλός άνθρωπος είπα να του δώσω μία 2η ευκαιρία και τον ξανά ρωτάω… 3€ είσοδος ή οικονομική ενίσχυση? Και μου ξανά λέει με ύφος…σου είπα είναι 3€ είσοδος! Του λέω μα αυτό είναι παράνομο και απαγορεύετε σε τοπικό να υπάρχει είσοδος! Μπα? Και ποιος το λέει? Δεν απαγορεύετε και δώσε μου 3€ συνεχίζει! Τότε λοιπόν η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείτε και του λέω εγώ θα μπω χωρίς να δώσω μία και εσύ αν θες σταμάτησε με… τότε άρχισε να κάνει τα γνωστά του νούμερα ασκώντας μου βία καθώς με έσπρωξε με δύναμη πάνω σε μία σιδεριά που έχει εκεί στην είσοδο! (όσοι έχουν πάει στο γήπεδο ξέρουν) από τύχη δεν έπεσα με το κεφάλι εκεί καθώς πρόλαβα και έβαλα το χέρι πίσω μου! Τότε ήρθε και ένας νεαρός (άνθρωπος από τον προμηθέα πρέπει να ήταν αλλά δεν ξέρω τι) και με ρώτησε τι πρόβλημα υπάρχει…του εξηγώ και όπως ήταν φυσικό του λέω βασικά τώρα καλώ το 100 και μου απαντάει ολο ύφος και αυτός…εμένα μην με απειλείς! (χαχαχα το αφήνω εδώ αυτό) και του απαντάω μα δεν σε απειλώ… ήδη καλώ αυτή την στιγμή! Με τα πολλά πολλά τελικά δεν ζήτησα να έρθει αστυνομική δύναμη (αν και πραγματικά θα έπρεπε) γιατί 1ον δεν θα λυνόταν το πρόβλημα επι τις ουσίας και 2ον ένας άλλος κύριος μου το ζήτησε ευγενικά να λήξει εκεί το θέμα.
Και ρωτάω… πρέπει να γίνει κάποιο ποιο σοβαρό ατύχημα για να γίνει κάτι δραστικό με αυτό το θέμα? Ποιος ο λόγος να ξανά πάω να δω κάποιο τοπικό παιχνίδι αν ξέρω ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα? Αυτές οι συμπεριφορές απωθούν και τον λιγοστό κόσμο που πραγματικά αγαπάει και θέλει να δει το γυναικείο μπάσκετ… και γιατί τα σωματεία δέχονται να υπάρχει αυτό το άτομο εκεί ενώ όλοι στο γυναικείο μπάσκετ ξέρουμε πολύ καλά τι είναι? Προσωπικά θεωρώ ότι δεν τιμά τα σωματεία που τον αφήνουν να βολοδέρνει ανενόχλητος! Η ΕΣΚΑ τι έχει κάνει για αυτό το θέμα?

Στην προκύρηξη της Α γυναικών αναφέρεται οτι τα σωματεία μπορούν να έχουν εισιτήριο έως και 3 ευρώ.

ΑΡΘΡΟ 14ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟI ΟΡΟΙ
Η οικονομική διαχείριση των αγώνων (έκδοση και θεώρηση εισιτηρίων κλπ) ανατίθεται στα γηπεδούχα σωματεία.
Τα σωματεία που θα έχουν την οικονομική διαχείριση των αγώνων τους, πρέπει να εκδώσουν και να θεωρήσουν στην αρμόδια ΔΟΥ, εισιτήρια που θα φέρουν την επωνυμία τους, σαν υπευθύνων (και όχι της Ε.Σ.Κ.Α.)
Η τιμή του εισιτηρίου απαγορεύεται να υπερβαίνει τα τρία (3) ευρώ.

http://eska.gr/?p=2875

Άλλο φυσικά αν θεωρούν στην εφορία τα εισιτήρια, θεωρώ σίγουρο πως όχι αλλά δεν το γνωρίζω...
ilovethisgame09
από όλα αυτά που έγιναν αυτό έχεις να πεις... οκ δεκτό...δεν το έθεσα και εγώ σωστά...
1ον τα εισιτήρια κάθε άλλο παρά νόμιμα δεν ήταν καθώς ήταν πρόχειρα λευκά χαρτάκια που μάλιστα είχαν πάνω χειρόγραφα γραμμένα με μπλε στυλό 2€ (αυτός έβαζε και καπέλο 1€ για να έχει ποιο πολύ ζουμί η ιστορία) 2ον γιατί μόλις κάλεσα την αστυνομία δέχτηκα πιέσεις να το κλείσω αφού όλα ήταν τόσο «νόμιμα»? ακόμα και ο τραμπουκισμός και η βία που ασκήθηκε πάνω μου φαντάζομαι την βρίσκεις και αυτήν νόμιμη…
Έχω πληρώσει οικονομικές εισφορές και με χαρά μου και θα το ξανά κάνω…δεν έχω πρόβλημα με αυτό και καλά κάνουν και το ζητάνε. Έχει να κάνει όμως με τον τρόπο που ζητείτε, την ηθική και με την νομιμότητα. Όσο όμως υπάρχει αυτός εκεί ακόμα εγώ δεν πρόκειται να δώσω ούτε δραχμή (ή € )
ilovethisgame09
Και επειδή η ώρα είναι περασμένη και εγώ ακόμα είμαι ταραγμένη με αυτά και με αυτά και ο γραπτός λόγος εύκολα είναι παρεξηγήσιμος... dontshoottheref έχεις δίκιο για την παράθεση που έκανες απλά είναι κοινό μυστικό ότι μόνο νόμιμα δεν είναι αυτά τα μαγικά χαρτάκια...
Λοιπόν ας διώξουν τον μπάρμπα να ησυχάσουμε όλοι!
PASKET
QUOTE(Voliotis1 @ Mar 19 2015, 22:38 ) *

Το ερωτημα εχει μεταβληθεί σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ η ΑΕΚ πλεον.Απο το ματς ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΓΙΑ εξαρτάται ολη η καταταξη από το 1 ως το 5.Καλο!!
kitrinos
QUOTE (ilovethisgame09 @ Mar 24 2015, 02:58 ) *
Και επειδή η ώρα είναι περασμένη και εγώ ακόμα είμαι ταραγμένη με αυτά και με αυτά και ο γραπτός λόγος εύκολα είναι παρεξηγήσιμος... dontshoottheref έχεις δίκιο για την παράθεση που έκανες απλά είναι κοινό μυστικό ότι μόνο νόμιμα δεν είναι αυτά τα μαγικά χαρτάκια...
Λοιπόν ας διώξουν τον μπάρμπα να ησυχάσουμε όλοι!

Συνεισφερω και εγω στην κουβεντα σας. Αγαπητη μου κυρια δεν το κουβεντιαζω. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ λογω συμπεριφορας τους. Και κανονικο σφραγισμενο απο την εφορια εισιτηριο να ηταν, δεν δικαιολογειται καμια τετοια συμπεριφορα και τσαμπουκας
Δευτερον. Σε ολα σχεδον τα γηπεδα (ελαχιστες οι εξαιρεσεις) υπαρχει ατομο στην πορτα που ζητα την οικονομικη ενισχυση δινοντας αυτα τα κουπονια. Κανονικο εισιτηριο σφραγισμενο στην εφορια δεν εχω δει πουθενα (ουτε καν στην Α1)
Αυτην την ενισχυση οντως εχετε δικαιωμα να μην την πληρωσετε, αρα αν θελατε πληρωνατε και μονον

Επρεπε να τους φερετε αστυνομια μιας και παρανομα σας παρεμποδιζαν την εισοδο σε δημοσιο χωρο η' να απευθυνθειτε σε αστυνομικο οργανο που σιγουρα θα υπηρχε εκει οπως και σε ολους τους αγωνες.
Προσωπικη μου θεση ειναι να πληρωνουμε αυτην την ενισχυση, εν γνωσει μας οτι ειναι παρανομη, μιας και βοηθουμε τα σωματεια να αντεπεξελθουν σε λιγα απο τα εξοδα τους, αλλα οτι θελει ο καθενας σε αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πληρωσετε, σε καμια περιπτωση

ilovethisgame09
QUOTE (kitrinos @ Mar 24 2015, 11:02 ) *
Συνεισφερω και εγω στην κουβεντα σας. Αγαπητη μου κυρια δεν το κουβεντιαζω. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ λογω συμπεριφορας τους. Και κανονικο σφραγισμενο απο την εφορια εισιτηριο να ηταν, δεν δικαιολογειται καμια τετοια συμπεριφορα και τσαμπουκας
Δευτερον. Σε ολα σχεδον τα γηπεδα (ελαχιστες οι εξαιρεσεις) υπαρχει ατομο στην πορτα που ζητα την οικονομικη ενισχυση δινοντας αυτα τα κουπονια. Κανονικο εισιτηριο σφραγισμενο στην εφορια δεν εχω δει πουθενα (ουτε καν στην Α1)
Αυτην την ενισχυση οντως εχετε δικαιωμα να μην την πληρωσετε, αρα αν θελατε πληρωνατε και μονον

Επρεπε να τους φερετε αστυνομια μιας και παρανομα σας παρεμποδιζαν την εισοδο σε δημοσιο χωρο η' να απευθυνθειτε σε αστυνομικο οργανο που σιγουρα θα υπηρχε εκει οπως και σε ολους τους αγωνες.
Προσωπικη μου θεση ειναι να πληρωνουμε αυτην την ενισχυση, εν γνωσει μας οτι ειναι παρανομη, μιας και βοηθουμε τα σωματεια να αντεπεξελθουν σε λιγα απο τα εξοδα τους, αλλα οτι θελει ο καθενας σε αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πληρωσετε, σε καμια περιπτωση

Αστυνομικό όργανο δεν υπήρχε εκεί εχθές πάντως. Μετά από τόσο χαμό και εγώ δεν είδα κανέναν πουθενά!
Όσο για την τοποθέτηση σας στο να πληρώνουμε για οικονομική ενίσχυση είπα και ποιο πάνω ότι συμφωνώ απόλυτα και εγώ. Το έχω κάνει και θα το ξανά κάνω με μεγάλη μου χαρά. Αλλά ποτέ με αυτόν τον τρόπο και ποτέ σε αυτόν τον μπάρμπα!
Εντύπωση μου κάνουν 2 πράγματα… ο κόσμος δίπλα ήταν παντελώς αμέτοχος και εύχομαι να μην τα τραμπουκίσουν ποτέ έτσι τα παιδιά τους και να τους αφήνουν να απολαύσουν το άθλημα αυτό που τόσο (λογικά) θα αγαπούν. Και 2ον κανένα site του γυναικείου μπάσκετ δεν ανέφερε το παραμικρό θεωρώντας μάλλον ασήμαντο το γεγονός αυτό. Αλήθεια αν δεν είχα προλάβει να βάλω το χέρι μου και είχα πέσει με το κεφάλι ποιος θα έφερε την ευθύνη?
Εκτός αυτού εχθές ήμουν εγώ, αύριο κάποια άλλη (καθώς μόνο με γυναίκες τον παίρνει να τα βάζει), και όλο αυτό κάνει εν τέλει κακό στην ομάδα αφού εγώ δεν έχω καμία όρεξη να ξανά πάω σε αυτό το γήπεδο!
Αφήστε επιτέλους το άθλημα να αναπνεύσει… αφήστε το όσο γίνετε καθαρό… μην διώχνετε έτσι τον κόσμο μακριά!
jhantzop
QUOTE(kitrinos @ Mar 24 2015, 11:02 ) *
...

Η οικονομική ενίσχυση δεν είναι παράνομη να υπάρχει... η απαγόρευση στο γήπεδο είναι παράνομη αν κάποιος/κάποια δεν ενισχύσει. Συμφωνώ πως πρέπει να δίνουμε κάτι για την ενίσχυση των σωματείων. Τα χρήματα πάνε σε διαιτητές/κριτές/γιατρό.
ilovethisgame09
QUOTE (jhantzop @ Mar 24 2015, 19:06 ) *
Η οικονομική ενίσχυση δεν είναι παράνομη να υπάρχει... η απαγόρευση στο γήπεδο είναι παράνομη αν κάποιος/κάποια δεν ενισχύσει. Συμφωνώ πως πρέπει να δίνουμε κάτι για την ενίσχυση των σωματείων. Τα χρήματα πάνε σε διαιτητές/κριτές/γιατρό.

Βέβαια πληροφορίες μου λένε ότι από τους φιλάθλους του προμηθέα δεν ζητήθηκε οικονομική ενίσχυση… αποδείξεις δεν έχω… αλλά αν μία στις 100 ισχύει κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι… εκεί δεν χρειάζονταν την δική τους ενίσχυση?
kitrinos
QUOTE (ilovethisgame09 @ Mar 24 2015, 19:24 ) *
Βέβαια πληροφορίες μου λένε ότι από τους φιλάθλους του προμηθέα δεν ζητήθηκε οικονομική ενίσχυση… αποδείξεις δεν έχω… αλλά αν μία στις 100 ισχύει κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι… εκεί δεν χρειάζονταν την δική τους ενίσχυση?

Σας ενισχυω με το γεγονος οτι ουτε στο Παλιο Φαληρο (που ξερω) ζηταται ποτε εισιτηριο η' οικονομικη ενισχυση. Αυτο οχι γιατι τα χρηματα τρεχουν απο τα πατζακια (το αντιθετο), αλλα ειναι θεμα αρχης
Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος βαζει ατομο για ενισχυση κανει λαθος. Επιλογη του, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
Για αυτον τον κυριο εχετε απολυτο δικιο, οπως και η μη υπαρξη αστυνομικου οργανου ειναι τρελλο, αφου δεν εχω δει ποτε αγωνα χωρις την υπαρξη εστω και ενος
jhantzop
QUOTE(kitrinos @ Mar 26 2015, 12:51 ) *
Σας ενισχυω με το γεγονος οτι ουτε στο Παλιο Φαληρο (που ξερω) ζηταται ποτε εισιτηριο η' οικονομικη ενισχυση. Αυτο οχι γιατι τα χρηματα τρεχουν απο τα πατζακια (το αντιθετο), αλλα ειναι θεμα αρχης
Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος βαζει ατομο για ενισχυση κανει λαθος. Επιλογη του, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
Για αυτον τον κυριο εχετε απολυτο δικιο, οπως και η μη υπαρξη αστυνομικου οργανου ειναι τρελλο, αφου δεν εχω δει ποτε αγωνα χωρις την υπαρξη εστω και ενος

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι θέμα αρχής να μην υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης. Όπως αναφέρεις και εσύ, δεν υπάρχει κανένα δένδρο από το οποίο κόβουμε χρήματα! Στα υπόλοιπα συμφωνώ!
kitrinos
QUOTE (jhantzop @ Mar 26 2015, 13:07 ) *
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι θέμα αρχής να μην υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης. Όπως αναφέρεις και εσύ, δεν υπάρχει κανένα δένδρο από το οποίο κόβουμε χρήματα! Στα υπόλοιπα συμφωνώ!

Η συγκεκριμενη τωρινη διοικηση (που ειναι εδω και καποια χρονια) δεν ειναι υπερ των κουπονιων ενισχυσης. Το σεβομαι χωρις να το καταλαβαινω μιας και κανεις δεν υποχρεωνεται να τα αγορασει και επισης τα χρηματα ειναι πολυ φειδωλα. Ειναι καθαρα εθελοντικη ενεργεια, αρα προς τι να μην υπαρχουν καποια εσοδα
Αλλα μιας και δεν μου πεφτει λογος, το σεβομαι
Ξερω αλλες διοικησεις (κοντινες μας) που ειναι πολυ ευρρωστες αλλα παρολα αυτα εχουν κουπονια ενισχυσης στην εισοδο και μαλιστα των 4 ευρω !!!
Γενικα αν οι διαφοροι πορτιερηδες απλα τα σπρωχνουν αλλα δεν τα επιβαλουν, τοτε ειμαι αναφανδον υπερ των κουπονιων
ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ομως
lostre4
QUOTE(jhantzop @ Mar 24 2015, 19:06 ) *

Οσο δεν υπαρχει εισιτηριο σφραγισμενο απο εφορια
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αξιωσει αντιτιμο,τελος.
Οσο για διαιτητες/κριτες κλπ,τα παραπονα σας στην εσκα,αυτη υποχρεωσε
την πληρωμη τους απο τις ομαδες,αυτην να κυνηγησετε και οχι τον
καθε ενα απο εμας που παει στο γηπεδο για κατι που αγαπα.

Υ.γ αν δεν βρειτε το δεντρο με τα χρηματα,καντε τουρνουα
οπως πολλες αλλες ομαδες smiley.gif shot.gif shot.gif
Υ.γ2 πλακα κανω!!
kitrinos
ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Με επιστολή-καταγγελία η Δάφνη Αγίου Δημητρίου επιτίθεται στην παίκτρια του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Ελεάνα Πανταζή για τη συμπεριφορά της εναντίον του προέδου της ομάδας με αφορμή ένα θέμα που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια. Επίσης καταγγέλει και τον διαιτητή Κονταράτο ενώ συγχαίρει τον διαιτητή Φασόλη...

«Κύριοι,

Στις 22/03/2015 μετά τη λήξη του αγώνα ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΡΟΝΟΣ , η αθλήτρια του ΚΡΟΝΟΥ Ε. Πανταζή επετέθη φραστικά στον πρόεδρο του συλλόγου μας με την αιτιολογία ότι η αδερφή της αναγκάστηκε να πληρώσει εισιτήριο εισόδου 4 €. Οι ακατονόμαστες φράσεις που χρησιμοποίησε δεν τιμούν στο ελάχιστο την αθλήτρια αυτή.

Επιπροσθέτως, η αδερφή της εν λόγω αθλήτριας κατά την αγορά του εισιτηρίου της χρησιμοποίησε υποτιμητικές φράσεις και έκανε προκλητικές χειρονομίες στους υπεύθυνους των εισιτηρίων. Το λυπηρό γεγονός για την οικογένεια αυτής της αθλήτριας είναι ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τη διαφορά του υποχρεωτικού σφραγισμένου εισιτηρίου από την εφορία και την αστυνομία και ενός απλού προαιρετικού κουπονιού οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας.

Ο σύλλογος μας είναι από τους ελάχιστους στην Α2 Νότου (σύμφωνα με τη διακήρυξη της ΕΟΚ) που εκδίδει στους αγώνες εντός έδρας, θεωρημένα εισιτήρια από την εφορία και την αστυνομία και έχοντας πληρώσει τα ανάλογα ποσοστιαία δικαιώματα..

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον διαιτητή κ.Φασόλη για την εξαιρετική του διαιτησία.

Στον κ. Κονταράτο, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έπρεπε να δεχθεί να διαιτητεύσει αυτόν τον αγώνα για τους λόγους που και ο ίδιος γνωρίζει.

Τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Επειδη ημουν εκει και κατα τυχη εχω ακομη το "εισιτηριο", καθως και ειδα το περιστατικο καθως εγινε μολις εμπαινα, εχω να πω τρια πραγματα
1. Ηταν κουπονια και οχι εισιτηρια, καθως δεν ηταν σφραγισμενα (το εχω ακομη)
2. Η κοπελα δεν ηταν υποχρεωμενη να πληρωσει εφοσον ηταν κουπονια αλλα πληρωσε με τσαμπουκα των γυρω
3. Ο Φασολης ηταν ο γνωστος Φασολης με τα συν και τα πλην του, αλλα ο αλλος ο κακομοιρης στον οποιο αναφερονται ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤ'ΕΜΕ. ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΡΑ Η' ΚΡΟΝΟ

jhantzop
QUOTE(lostre4 @ Mar 26 2015, 14:46 ) *
Οσο δεν υπαρχει εισιτηριο σφραγισμενο απο εφορια
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αξιωσει αντιτιμο,τελος.
Οσο για διαιτητες/κριτες κλπ,τα παραπονα σας στην εσκα,αυτη υποχρεωσε
την πληρωμη τους απο τις ομαδες,αυτην να κυνηγησετε και οχι τον
καθε ενα απο εμας που παει στο γηπεδο για κατι που αγαπα.

Υ.γ αν δεν βρειτε το δεντρο με τα χρηματα,καντε τουρνουα
οπως πολλες αλλες ομαδες smiley.gif shot.gif shot.gif
Υ.γ2 πλακα κανω!!

Και εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αλλά κάποιοι πρέπει να πληρώσουν διαιτητές/κριτές και μακάρι να μας υποχρεώσουν να πληρώνουμε και γιατρό. Το ότι υπάρχουν κάποια σωματεία που δεν λειτουργούν σωστά στο θέμα οικονομική ενίσχυση, δεν σημαίνει πως και τα υπόλοιπα δεν μπορούν να ζητάνε οικονομική ενίσχυση για αυτό που αγαπάμε όλοι! Ξαναλέω πως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πληρώσει... αν θέλεις το κάνεις... αν όχι, κανένα πρόβλημα. Τις εξαιρέσεις ας τις πολεμήσουμε όλοι μαζί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Νομίζω πως πλέον δεν χρειάζεται σφράγισμα από εφορία για να είναι νόμιμο το εισιτήριο. Κάπου αλλού το έχουμε ξαναγράψει! Θα το ψάξω να το βρω. Πρέπει να υπάρχει πλέον άλλη διαδικασία.
kitrinos
QUOTE (jhantzop @ Mar 26 2015, 20:21 ) *
Και εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αλλά κάποιοι πρέπει να πληρώσουν διαιτητές/κριτές και μακάρι να μας υποχρεώσουν να πληρώνουμε και γιατρό. Το ότι υπάρχουν κάποια σωματεία που δεν λειτουργούν σωστά στο θέμα οικονομική ενίσχυση, δεν σημαίνει πως και τα υπόλοιπα δεν μπορούν να ζητάνε οικονομική ενίσχυση για αυτό που αγαπάμε όλοι! Ξαναλέω πως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πληρώσει... αν θέλεις το κάνεις... αν όχι, κανένα πρόβλημα. Τις εξαιρέσεις ας τις πολεμήσουμε όλοι μαζί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Νομίζω πως πλέον δεν χρειάζεται σφράγισμα από εφορία για να είναι νόμιμο το εισιτήριο. Κάπου αλλού το έχουμε ξαναγράψει! Θα το ψάξω να το βρω. Πρέπει να υπάρχει πλέον άλλη διαδικασία.

Μα ο γιατρος πληρωνεται ηδη απο τα σωματεια και μαλιστα εδω και καιρο !!!!!
jhantzop
QUOTE(kitrinos @ Mar 27 2015, 13:29 ) *
Μα ο γιατρος πληρωνεται ηδη απο τα σωματεια και μαλιστα εδω και καιρο !!!!!

Ποιος σου είπε πως είναι υποχρεωτικό; μόνο Α1 και Α2 το έκαναν πριν λίγο καιρό. Το έκανε και η ΕΣΚΑΝΑ πριν ένα μήνα και φαντάζομαι πως θα ακολουθήσει και η ΕΣΚΑ. Καλά θα κάνουν βέβαια γιατί είναι σημαντικό, αλλά από κάπου πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά.
ioannisbasket
Φινάλε με ωραίο παιχνίδι σήμερα στου Ζωγράφου!Ολα ανοιχτά.
T.W.Is.M.
QUOTE(ioannisbasket @ Mar 30 2015, 14:23 ) *
Φινάλε με ωραίο παιχνίδι σήμερα στου Ζωγράφου!Ολα ανοιχτά.

Απ οτι εχω καταλαβει ενω η ομαδα του Ζωγραφου εχει φουλ κινητρο για το ματς, η Αγια Παρασκευη εχει δυνατοτητα επιλογης αντιπαλου, αλλα χωρις να επηρεαζει το σκορ με το οποιο θα ξεκινησει η σειρα. Μπορει δηλαδη να χτυπησει το παιχνιδι επιδιωκοντας να βρει την ΑΕΚ Περιστεριου ή να μη σκοτωθει επιλεγοντας Ζωγραφου. Νομιζω οτι η ομαδα της παλιας μου γειτονιας θα το χτυπησει παντως. Εχω την εντυπωση οτι αντιμετωπιζουν το ματς σαν ντερμπι ανοδου και αν χασουν, θα ειναι καθαρη ηττα.
ioannisbasket
Κακό παιχνίδι ειδικά από τον Ζωγράφου,που έπαιξε μπάσκετ άλλων εποχών,και με τέτοιες εμφανίσεις δεν δικαιούτο την θέση.
Αγία-ΑΕΚ και Αμύντας -Πεύκη στο 1-1.Ολα είναι πιθανά.
astanapane
Ξέρει κανείς πόσες ομάδες υποβιβάζονται από τη Α' ΕΣΚΑ? Τι γίνεται ακριβώς με τη ΦΕΑ που αποχώρησε από την Α2? Παίζει Α΄ΕΣΚΑ ή Β'ΕΣΚΑ?
peace.gif
PASKET
Τελικά στη μάχη για την τεταρτη θεση επικρατησε η ΑΕΚ,μετα το σημαντικο διπλο στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ,που της εδωσε τα αβανταζ σε ολες τις ισοβαθμιες.Πολυ δυνατες οι σειρες,το ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΕΥΚΗ δειχνει πιο ισορροπημενο και αναμενονται μεγαλα ματς,στο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΕΚ φαινεται να εχει ένα προβαδισμα η ΑΓΙΑ θεωρητικα,η ΑΕΚ όμως εχει καλο ροστερ και καθοδηγηση ,και φυσικα 1-1.Στο κορυφαιο σημειο του λοιπον το πρωταθλημα ,που νομιζω ηταν από τα καλυτερα.
kitrinos
QUOTE (PASKET @ Mar 31 2015, 12:51 ) *
Τελικά στη μάχη για την τεταρτη θεση επικρατησε η ΑΕΚ,μετα το σημαντικο διπλο στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ,που της εδωσε τα αβανταζ σε ολες τις ισοβαθμιες.Πολυ δυνατες οι σειρες,το ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΕΥΚΗ δειχνει πιο ισορροπημενο και αναμενονται μεγαλα ματς,στο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΕΚ φαινεται να εχει ένα προβαδισμα η ΑΓΙΑ θεωρητικα,η ΑΕΚ όμως εχει καλο ροστερ και καθοδηγηση ,και φυσικα 1-1.Στο κορυφαιο σημειο του λοιπον το πρωταθλημα ,που νομιζω ηταν από τα καλυτερα.

Τελευταία Αγωνιστική
Ζωγράφου - Αγ. Παρασκευή 40-47
Aμαζόνες - Αμύντας 41-60
Ηλιούπολη - Γαλάτσι 50-44
Εύνικος - ΑΕΚ Περ. 48-64
Πεύκη - Περιστέρι 65-32
ΑΕΝΚ - Προμηθέας 57-64

Bαθμολογία
Αγ. Παρασκευή 40 18-4
Αμύντας 39 17-5
Πεύκη 39 17-5
ΑΕΚ Περιστ. 36 14-8
--------------------------------------
Ζωγράφου 36 14-8
Προμηθέας 36 14-8
Ηλιούπολη 35 13-9
Περιστέρι 31 9-13
ΑΕΝ Κηφισιάς 29 7-15
Γαλάτσι 27 5-17

--------------------------------
Αμαζόνες 26 4-18
Εύνικος 22 0-22

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:
Αγ. Παρασκευή - ΑΕΚ Περ. 1-1
Αμύντας - Πεύκη 1-1

Σουμα κατ'εμε ! Μπραβο στις 4 ομαδες των play offs. Κριμα για Προμηθεα και (για εμενα) πιο πολυ για τον Ζωγραφου, που φανηκε οτι καθαρα γοα "προπονητικους" λογους δεν καταφερε τα play offs
Δικαια επεσαν οι δυο ομαδες

ioannisbasket
Yμηττός 9.30 σήμερα το πρώτο βήμα.Το μάτς του πρώτου γύρου εδώ ,ήταν από τα καλύτερα που είδα φετος.Ομάδες με διαφορετικό στυλ μπάσκετ,πιστεύω θα κερδίσει όποιος επιβάλει το δικό του - ρυθμός και περιφερειακό παιχνίδι ο Αμύντας,πιο σεταρισμένη με παιχνίδι ρακέτας η Πεύκη.Δίνω ένα μικρο προβάδισμα σήμερα στην έδρα.Καθοριστική θα είναι η απόδοση των Πατέρα - Κεμαβόρ.
leonkalf
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PLAY-OFFS

1η αγωνιστική

ΠΕΜΠΤΗ 02/04/15 20:30 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 02/04/15 21:30 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

2η αγωνιστική

ΔΕΥΤΕΡΑ 06/04/15 21:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 06/04/15 19:45 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
PASKET
QUOTE(ioannisbasket @ Apr 2 2015, 10:51 ) *
Yμηττός 9.30 σήμερα το πρώτο βήμα.Το μάτς του πρώτου γύρου εδώ ,ήταν από τα καλύτερα που είδα φετος.Ομάδες με διαφορετικό στυλ μπάσκετ,πιστεύω θα κερδίσει όποιος επιβάλει το δικό του - ρυθμός και περιφερειακό παιχνίδι ο Αμύντας,πιο σεταρισμένη με παιχνίδι ρακέτας η Πεύκη.Δίνω ένα μικρο προβάδισμα σήμερα στην έδρα.Καθοριστική θα είναι η απόδοση των Πατέρα - Κεμαβόρ.

Μεγαλο ματς θα γινει σιγουρα,αλλα ποιοτητα ... λιγο δυσκολο σε τετοια ματς.Εμφαση στην αμυνα κυριως,μεγαλη πιεση και αγχος είναι το πιθανοτερο.Νομιζω θα είναι θεμα ημερας .
Παντως σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω ότι τα σημερινα αποτελέσματα θα κρινουν τις σειρες.Εχουν συμβει ολων των ειδων οι ανατροπες σε play off.
leonkalf
83-62 κέρδισε επιβλητικά ο Αμυντας!
ioannisbasket
QUOTE (leonkalf @ Apr 2 2015, 23:42 ) *
83-62 κέρδισε επιβλητικά ο Αμυντας!

Ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχει παίξει γυναικεία ομάδα είδαμε σήμερα!!!!
Αυτοματισμοί,ταχύτητα,κυκλοφορία,εκπληκτι
η ευστοχία σε κάθε είδους σουτ(ίσως οι βολές μέτρια),μας χάρισαν ενα υπέροχο θέαμα.Η Πεύκη προσπάθησε μέχρι το ημίχρονο αλλά στο τέλος το παράτησε.
Προσοχή γιατί οι μεγάλες νίκες μερικές φορές σε κάνουν να χάνεις τη συγκεντρωσή σου,και η σειρά εχει δρόμο...
kitrinos
ΚΑΙ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΕΚ ΠΕΡ. 62-54

Δεκάλεπτα 17-13, 38-28, 50-36 62-54
Διαιτητές Κάρδαρης Σπυρόπουλος
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος , Στρατάκος) : Ρεντζεπέρη 3 Γκάνια 6(2) , Χαρίτου 3(1) , Τσιαδή 4, Βελούδου 9 Λωσταράκου 2, Μαστρογιαννίδου 20, Γιουκάκη 6(2) Κούκη , Μερισιώτη 9
ΑΕΚ ΠΕΡ. (Καλαϊτζάκη , Σοφού) Σκεπετάρη , Πατέλη , Γκούρμα 6 Ζουρνή 17 , Μουστάκα 7 Κασνέστη 20(2) Κελλάρη 4, Τσίπρα Ανανίδου Μαλαπάνη

AbS
Καταπληκτικό παιχνίδι το Αμύντας - Πεύκη ! Ο Αμύντας εμφανίστηκε "δαιμονισμένος", ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, όπου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πεύκη ! Με διαφορά η καλύτερη εμφάνιση του Αμύντα στο φετινό πρωτάθλημα μεταξύ των πολλών παιχνιδιών του που έχω δει και προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να πάρει και το επόμενο παιχνίδι στη Πεύκη, όπου ελπίζω να ξαναδούμε όμορφο μπάσκετ !

ioannisbasket
QUOTE (leonkalf @ Apr 3 2015, 13:33 ) *

++1 Ωραίο βίντεο!!
ioannisbasket
Ο Αμύντας έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά σήμερα,σίγουρα οι παίχτριες της Πεύκης δεν έχουν συνέλθει ακόμα.
Αν πάει σε πέμπτο ματς τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.Σήμερα λοιπόν!!!
AbS
QUOTE (AbS @ Apr 3 2015, 13:41 ) *
Καταπληκτικό παιχνίδι το Αμύντας - Πεύκη ! Ο Αμύντας εμφανίστηκε "δαιμονισμένος", ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, όπου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πεύκη ! Με διαφορά η καλύτερη εμφάνιση του Αμύντα στο φετινό πρωτάθλημα μεταξύ των πολλών παιχνιδιών του που έχω δει και προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να πάρει και το επόμενο παιχνίδι στη Πεύκη, όπου ελπίζω να ξαναδούμε όμορφο μπάσκετ !

Ρε τι γίνεται ... σήμερα στη Πεύκη είδαμε το ακριβώς ανάποδο ... Μια σούπερ Πεύκη κι έναν ανύπαρκτο Αμύντα που πρέπει να έκανε το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν ! 61-35 το σκορ, 2-2 τα παιχνίδια και πάμε στο τρίτο παιχνίδι στον Υμηττό μετά το Πάσχα !
PASKET
QUOTE(AbS @ Apr 6 2015, 22:45 ) *
Ρε τι γίνεται ... σήμερα στη Πεύκη είδαμε το ακριβώς ανάποδο ... Μια σούπερ Πεύκη κι έναν ανύπαρκτο Αμύντα που πρέπει να έκανε το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν ! 61-35 το σκορ, 2-2 τα παιχνίδια και πάμε στο τρίτο παιχνίδι στον Υμηττό μετά το Πάσχα !

Πολυς κοσμος στην κερκιδα-10 λεπτα να παρκαρουμε- και από τις 2 ομαδες,πολυ μπασκετικη ατμοσφαιρα, δικαιώνοντας για άλλη μια φορα το θεσμο των playoff.H ΠΕΥΚΗ μπηκε με μεγαλη ενταση απο το πρωτο λεπτο με στοχευμενο παιχνιδι και επικρατησε ολοκληρωτικα,πραγματικα εντυπωσιασε. Ο παγκος του ΑΜΥΝΤΑ εμοιαζε αιχμαλωτισμένος,δεν μπορεσε να βρει καμμια λυση σ ολο το ματς,μου φανηκε λιγο απροετοίμαστος ...35 ποντοι είναι πολύ λιγοι.
Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες.
ioannisbasket
Απροσδόκητη η χθεσινή συντριβή.Η Πεύκη εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και παθιασμένη, έκλεισε όλους τους διαδρόμους ,με αποτέλεσμα οι περιφερειακές του Αμύντα να στριφογυρίζουν επί 20'' πέφτοντας συνεχώς πανω σε αντίπαλα κορμιά,μεχρι που επικράτησε απελπισία...Κοουτς,μελέτη τώρα!!Καλές οι 10 μέρες διακοπή.
kitrinos
QUOTE (PASKET @ Apr 7 2015, 08:19 ) *
Πολυς κοσμος στην κερκιδα-10 λεπτα να παρκαρουμε- και από τις 2 ομαδες,πολυ μπασκετικη ατμοσφαιρα, δικαιώνοντας για άλλη μια φορα το θεσμο των playoff.H ΠΕΥΚΗ μπηκε με μεγαλη ενταση απο το πρωτο λεπτο με στοχευμενο παιχνιδι και επικρατησε ολοκληρωτικα,πραγματικα εντυπωσιασε. Ο παγκος του ΑΜΥΝΤΑ εμοιαζε αιχμαλωτισμένος,δεν μπορεσε να βρει καμμια λυση σ ολο το ματς,μου φανηκε λιγο απροετοίμαστος ...35 ποντοι είναι πολύ λιγοι.
Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες.

25 ποντοι, αλλα ποιος μετραει ?? smiley.gif

QUOTE (ioannisbasket @ Apr 7 2015, 09:58 ) *
Απροσδόκητη η χθεσινή συντριβή.Η Πεύκη εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και παθιασμένη, έκλεισε όλους τους διαδρόμους ,με αποτέλεσμα οι περιφερειακές του Αμύντα να στριφογυρίζουν επί 20'' πέφτοντας συνεχώς πανω σε αντίπαλα κορμιά,μεχρι που επικράτησε απελπισία...Κοουτς,μελέτη τώρα!!Καλές οι 10 μέρες διακοπή.

Και για τις δυο ομαδες ομως bball.gif

Και επειδη εγινε και αλλος αγωνας, οριστε τα γενικα απο την χθεσινη ημερα
Υπενθυμιζω την προβλεψη μου εδω μεσα, απο τον Νοεμβριο του 14, οτι η Αγια θα ανεβει πρωτη με βολτα, οποιος και αν ειναι ο αντιπαλος icon_drunk.gif

Η Αγία Παρασκευή καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και το δεύτερο ματς με ΑΕΚ ΠΕριστερίου με 62-44 στο κλειστό Μπόθου και με 3-1 νίκες προκρίθηκε στον τελικό όπου περιμένει τον αντίπαλό της. Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Πεύκη τον Αμύντα στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην άμυνα συνέτριψε την ομάδα του Υμηττού με 61-35 και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και τα πάντα θα κριθούν μετά το Πάσχα στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς στον Υμηττό!

Ημιτελικοί
Πεύκη - Αμύντας 61-35 (2-2)
ΑΕΚ Περ. - Αγ. Παρασκευή 44-62 (1-3)

ΠΕΥΚΗ - ΑΜΥΝΤΑΣ 61-35 (28-17)
ΠΕΥΚΗ (Κοντομηνάς): Γαλιατσάτου, Κουρέτση 8(2), Καλαντζή, Τσουμάνη 7, Μονογιού, Κεμαβόρ 13(2), Γιακουμάτου 8(2), Παπαδή, Πετυχάκη 13, Βλάχου 2, Χαϊκάλη 10, Ψωμά
ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Τσιμτσιλή 2, Μαργώνη 11, Τσικούδη, Κυπριανίδη, Τσαγκαράκη 8, Μπότση, Πατέρα 4, Λουκοπούλου 4, Αθανασούλια 2, Α.Ντάνου 4, Λ.Ντάνου.

ΑΕΚ ΠΕΡ. - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 44-62
Δεκάλεπτα : 04-14, 16-27, 24-45, 44-62
Διαιτητές: Αποοστολίδης Μαραβέλιας
ΑΕΚ ΠΕΡ. (Καλαϊτζάκη Σοφού): Τσίπρα 12 , Σκεπετάρη 6 Αθανασίου 4, Πατέλη 2, Γκουρμά , Ζουρνή 7 , Μουστάκα, Παγώνη , Κασνέστη 8 Κελλάρη 5(1) , Αμανίδου , Μαλαπάνη
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος Στρατάκος) Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 3(1) , Χαρίτου 4, Τσιαδή 7 , Βελούδου 10, Κούκη 2, Λωσταράκου , Μαστρογιαννίδου 13, Κανιαδάκη 2, Γιουκάκη 6(2) Λαψάνα , Μερισιώτ
PASKET
QUOTE (kitrinos @ Apr 7 2015, 14:31 ) *
25 ποντοι, αλλα ποιος μετραει ?? smiley.gif

35 ποντοι είναι λιγοι για επιθετικη συγκομιδή,για μια ομαδα που εχει μεσο ορο 60 και πανω...

Υπενθυμιζω την προβλεψη μου εδω μεσα, απο τον Νοεμβριο του 14, οτι η Αγια θα ανεβει πρωτη με βολτα, οποιος και αν ειναι ο αντιπαλος icon_drunk.gif

Στην καλυτερη περιπτωση θα χρειαστεί 3 παιχνίδια ,και αυτό δεν λεγεται βολτα!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(PASKET @ Apr 7 2015, 14:39 ) *
Στην καλυτερη περιπτωση θα χρειαστεί 3 παιχνίδια ,και αυτό δεν λεγεται βολτα!!!

Εξαρταται απο τον αντιπαλο, αν δεν κανω λαθος. Το σιγουρο ειναι οτι η σειρα θα ξεκινησει απο 2-0. Ειτε υπερ της Αγιας Παρασκευης αν παιξει με τον Αμυντα ειτε υπερ της Πευκης, αν αυτη τελικα περασει στον τελικο.

Σε καθε περιπτωση θα προσπαθησω να παω στον πρωτο απο τους τελικους.
basketball_fan

Μπορείς να μου απαντήσεις σε κάτι πολύ βασικό;Την βόλτα που λες που την είδες;Εκτός αν παρακολούθησες άλλο πρωτάθλημα!
1.Ξέχασες μου φαίνεται ότι φέτος το πρωτάθλημα είχε σε κάθε αγωνιστική την μία ανατροπή μετά την άλλη!
2.Ξέχασες ότι οι 3 ομάδες των play off ακόμα και την τελευταία αγωνιστική (που μόλις περίπου τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ξεκαθάρισαν) δεν ήξεραν σε ποια θέση θα τελειώσουν και φυσικά η τέταρτη ομάδα στην τελευταία αγωνιστική κρίθηκε!
3.Ξέχασες ότι σχεδόν μέχρι τα μέσα του δεύτερου γύρου οι πρώτες 7 ομάδες (περίπου) έπαιζαν στον πόντο και υπήρχαν φουλ ισοβαθμίες!
4.Ξεχνάς ότι η Αγία Παρασκευή είχε μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον 2-3 (Αμύντα-Πεύκη) που ήταν ισόβαθμοι
5.Ξεχνάς ότι πάρα πολλά παιχνίδια φέτος των πρώτων της κανονικής διάρκειας κρίθηκαν στον πόντο ακόμα και με ομάδες που έπεσαν ή κοντεύουν να πέσουν!!
6.Ξεχνάς ότι στα Playoff αν πέσει η Αγία Παρασκευή με Πεύκη είναι ήδη πίσω με 2-0 και πρέπει να κερδίσει 3 φορές συνεχόμενα για να πάρει πρωτάθλημα!Με Αμύντα σαφώς είναι ευκολότερο γιατί τον έχει 2-0!

Αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις και πιστεύεις ότι έπεσες μέσα στην πρόβλεψή σου για "βόλτα" ε τότε πρέπει να αλλάξεις όχημα για να πηγαίνεις "βόλτες"! smile.gif
ioannisbasket
Αμύντας η Πεύκη ; Ισάξιες ομάδες αν και διαφορετικού στυλ,από τα καλύτερα ζευγάρια των τελευταίων χρόνων.
Μεγάλης σημασίας το αποτέλεσμα για την Αγία,που θα προσεύχεται για νίκη του Αμύντα.
21.30 Υμηττός.
ioannisbasket
To καλό πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε ελπίδες ,από εκείνο το σημείο και μετά όμως το ματς θύμιζε αυτό του προηγούμενου αγώνα στην Πεύκη,όπου η ομάδα μπλοκαρίστηκε εντελώς και ειδικά τα επιθετικά όπλα της εξαφανίστηκαν.Φάνηκε ότι το παιχνίδι χάνεται όπως και έγινε στο τέλος.
Η Πεύκη προκρίθηκε επειδή είχε πιο ισορροπημένο ρόστερ, μεγάλη υπεροπλία στην ρακέτα,τον καλύτερο άσσο της κατηγορίας,και τεχνικά αντέδρασε γρήγορα μετά την πρωτη ήττα στην Πυρκάλ.
Απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά για την κόουτς και τις παιχτριές της,έκανε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι, έπεσε με 3-2 παλεύοντας μέχρι τέλους,παίζοντας κυρίως όμορφο μπάσκετ.
Νομίζω δίκαια στον τελικό οι δύο καλύτερες και ακριβότερες ομάδες του πρωταθλήματος με παίχτριες μεγάλης εμπειρίας και αυτό μετράει πολύ όπως φάνηκε για άλλη μια φορά , πέρυσι ήταν ο Αρης Πετρούπολης πρόπερσι το Περιστέρι κλπ.Καλή συνέχεια και στους δύο και εύχομαι να μαζέψουν κόσμο ανάλογο με τον χθεσινό - αυτό που έγινε χθές ήταν πρωτοφανές, υπήρξε κόσμος που δεν μπορούσε να μπεί μέσα!!!!
leonkalf
Αγία Παρασκευή εναντίον Πεύκη o τελικός λοιπόν.. και οι ομάδες ξεκινάνε από το 0-2.

Τι λέτε? Τι προβλέπετε?
Η Πεύκη θα κάνει την 1 νίκη που χρειάζεται ή η Αγ. Παρασκευή θα μπορέσει να κάνει το 3-0 και θα ανέβει κατηγορία?

Ας διαβάσουμε τι πιστεύουν τα μέλη του forum..

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του forum μας.. κάνοντας κλικ ΕΔΩ

1ος τελικός την Δευτέρα (20/04) στο Κοντόπευκο στις 21.30
jhantzop
QUOTE (jhantzop @ Mar 16 2015, 18:15 ) *
Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τον Αμύντα. Με ήττα θα κινδυνέψει να βρεθεί τρίτος στην κανονική διάρκεια. Αντίθετα με νίκη θα σιγουρέψει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Η Πεύκη με νίκη σήμερα (2+) και νίκη στον Προμηθέα, βάζει υποψηφιότητα για άνοδο μιας και έχει το 2-0 με Αγία Παρασκευή. Με ήττα θα θέλει να διασταυρωθεί στα ημιτελικά με την Αγία Παρασκευή! Άσσος η πρόβλεψή μου.

Τα λέγαμε, δεν τα λέγαμε;;;

3-2 η Αγία tongue.gif
stathan23
Μετα το Περιστερι-Μελισια πριν 3 χρόνια άλλος ένας πολύ μεγαλος τελικος στην α ΕΣΚΑ... Τα δυο μεγαλα φαβορί επιβεβαιωσαν τις προσδοκίες ( κάτι όχι τόσο ευκολο όπως αποδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια) και μπροστά μας έχουμε ενα τελικο με την Πεύκη να έχει τις νίκες απο την κανονική περίοδο και την Αγια την έδρα. Σίγουρα πλεον δεν μιλάμε για βόλτα... Στα υπέρ της πεύκης η υπεροπλία στον άσο και στις ψηλές... Στα υπέρ της Αγίας η πιθανή απουσία της Χαϊκάλη...νομιζω θα δουμε άλλο ενα οριακό ματς και λόγω κουρασης των φιλοξενουμενων...καλη επιτυχία σε όλα τα κορίτσια και ελπίζω να δουμε το γηπεδο γεμάτο όπως και εχθες στον Αμύντα(τυχερες οι αθλήτριες που έζησαν την ατμόσφαιρα ενος τέτοιου ματς)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.