Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Euroleague 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Razorblade Fish
QUOTE(PanosIlio @ Jan 28 2010, 15:38 ) *
Εγώ πάντως σήμερα περιμένω νίκη και μπορεί και εύκολα.

Η Κάχα θα είναι με ένα σέντερ (Σπλίτερ), που μπορεί να είναι τo καλύτερο 5άρι στην Ευρώπη αλλά εμείς θα έχουμε 2 σέντερ (Μπουρούσης, Σόφο) που είναι στα μέσα καλύτερα 5 σεντερ της Ευρώπης smile.gif

Δεν ξέρω γιατί αλλά για την φετινή χρονιά είμαι πολύ αισιόδοξος και σε καμία περίπτωση δεν βλέπω ήττα απόψε και μάλιστα εύκολα.

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, θα δούμε.

Πάντως ένα είναι σίγουρο, από σήμερα και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου κρίνονται πολλά, πλεονέκτημα στους 8 της Ευρωλίγκα, Κύπελλο Ελλάδας και κατά 99% η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Και φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, πολύ καλύτερη.

Ο Σοφοκλης ποτε δεν ηταν μεσα σους καλυτερους σεντερ,ηταν και εμεινε ενα τεραστιο ταλεντο.Που ναι μεν μπορει στην μερα του να διαλυσει καθε αντιπαλο,ΑΛΛΑ...

1) Αυτη η μερα ερχεται πλεον 2-3 φορες σε ολοκληρη σεζον
2) Ολες τις υπολοιπες,''κανονικες" μερες ο Σοφο εχει φτασει στο σημειο να τρωει ταπες σαν τα φυστικια,να κανει λαθη και να πεταει βολες και να μη βρισκει ΠΟΤΕ την πασα οταν του κανουν double team...

Το εχω ξαναπει,για μενα η χρησιμοτητα του Σοφο εξαντλειται στο να φορτωσει με φαουλ τον αντιπαλο ψηλο.Αν φυσικα παρει την μπαλα ΑΚΡΙΒΩΣ κατω απο το καλαθι,γιατι να παιξει με πλατη και να δημιουργησει μονος του(οπως οι πραγματικα top ψηλοι,πχ Σπλιτερ,Πεκοβιτς) ουτε για αστειο.Του αναγνωριζω βεβαια και τα πολυ καλα του πλαγια βηματα που οδηγουν σε πετυχημενη αναχαιτιση του pick n roll,.Ακομα και εκει ομως τις περισσοτερες φορες υποπιπτει σε χαζα φαουλ...

Για τον Μπουρουση που λες,περσι εκανε πραγματικα μεγαλη χρονια,φετος ομως δεν βλεπεται...
PanosIlio
Καλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, το τι πιστεύει ο καθένας εννοώ (συμπεριλαμβανομένου και εμού).

Το δια ταύτα είναι να κερδίζουμε και να μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και εμένα φέτος μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω + ότι η ομάδα κερδίζει μέχρι στιγμής παρόλο που όλοι γκρινιάζουμε στον υπερθετικό βαθμό θα έλεγα.

Το ξέρω ότι ανήκω στην μειοψηφία αλλά δεν πειράζει δεν έχουν πάντα οι πολλοί δίκιο.
Air Kef
Σόφο βασικούρα, κερδίζει 2 φαουλάκια απο Σπλίτερ στην α περίοδο κι ο Βραζιλιάνος πάγκο, δεν χρειάζεται να του πάρει 5 φάουλ. Να ειναι πάγκο περισσότερο απο το κανονικο και να παιζει η Ταού με συμβατικό σέντερ, όταν μπαινει να μην έχει ρυθμό και να φοβάται να παίξει άμυνα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος για σήμερα για κάποιον λόγο, αν και νομίζω ότι η Τάου θα μπει πιο αποφασισμένη απο μας και με μεγαλύτερη θέληση για την νίκη, και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα την ψυχολογία να σκοτώνουμε τον αντίπαλο χωρίς να του δίνουμε ευκαιρία να σηκωθεί και το πληρώνουμε πολλές φορές.
Reggie Miller #31
Ναι,αλλά εμείς έχουμε υπομονή!χαχαχαχαχα! smiley.gif
xristos_metal
Εγω νομιζω οτι ο Ολυμπιακος θα νικησει σημερα και ευκολα. Δηλαδη θα ειναι μπροστα απο την αρχη του αγωνα.
kseplenhs
ξούρα ο σόφο?ποοο...θα έχουμε αίματα...
GMlls
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Razorblade Fish
Με Πεν 0-9 σερι...

0-11...
kseplenhs
ο μπουρούσης,προκλητικά αδιάφορος.δεν θέλω να σχολιάζω κατα τη διάρκεια αλλά οι κινήσεις του είναι εκνευριστικά νωθρές.
Razorblade Fish
QUOTE(kseplenhs @ Jan 28 2010, 23:02 ) *
ο μπουρούσης,προκλητικά αδιάφορος.δεν θέλω να σχολιάζω κατα τη διάρκεια αλλά οι κινήσεις του είναι εκνευριστικά νωθρές.

Μια χαρα εγω τον βρισκω σημερα...Τον Τσιλι γιατι τον εβγαλε ρε γαμωτο ενω ηταν ο καλυτερος;
kseplenhs
όποτε σχολιάζω συνήθως προτρέχω,γι'αυτό τ'αποφευγω.tongue.gif

lazer πάσα του τεόντοσiτς,απίστευη...
Reggie Miller #31
Θα το ξαναπώ...Οι πάσες του Τεό δεν υπάρχουν...

Το κάρφωμα του Τσίλι με τρόμαξε λίγο!!! smiley.gif
Air Kef
Το ματς ειναι για 15 πόντους, 2-3 ηρωισμοί και 1-2 σφυρίγματα έχουν κρατήσει την Κάχα εντός παιχνιδιού.

Ο Θόδωρας δεν εχει επανέλθει ακόμα απο τον τραυματισμό του, είναι η μόνη παραφωνία νομίζω, μαζί με την αστοχία απο την γραμμή που μαλλον πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτήν.
Reggie Miller #31
Θα έλεγα ώριμο μπάσκετ σήμερα πως παίζουμε,με ορισμένες εξαιρέσεις...

Κάποιος έλεγε για το Σόφο πιο πριν.Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου,αλλά μετά το Euro και ο Σόφο και ο Μπουρούσης προσπαθούν να βάλουν κάποιες κινήσεις ψηλών στο ρεπερτόριο τους.Κοιτάξτε τα χουν και τις ραβέρσες που κάνει ο Μπορούσης και ο Σόφο δεν πάει αποκλειστικά να καρφώσει την μπάλα...Ίσως είναι Καζλάουσκας επέμβαση,ίσως Γιαννάκη,ίσως και η ιδέα μου! rolleyes.gif
Basketikoc
Πολυ καλη εμφανιση μεχρι τωρα,μπορουσαμε να νικαμε και με μεγαλυτερη διαφορα.Ο Τεοντοσιτς και ο Τσιλντρες φετος ειναι απολαυση.Ειδικα στον πρωτο,με βαση τη χρονια που κανει πρεπει να γινει ανανεωση συμβολαιου απ το καλοκαιρι για να μην τον χασουμε αργοτερα και κλαιμε.

kseplenhs
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jan 28 2010, 23:26 ) *

Κάποιος έλεγε για το Σόφο πιο πριν.Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου,αλλά μετά το Euro και ο Σόφο και ο Μπουρούσης προσπαθούν να βάλουν κάποιες κινήσεις ψηλών στο ρεπερτόριο τους.Κοιτάξτε τα χουν και τις ραβέρσες που κάνει ο Μπορούσης και ο Σόφο δεν πάει αποκλειστικά να καρφώσει την μπάλα...Ίσως είναι Καζλάουσκας επέμβαση,ίσως Γιαννάκη,ίσως και η ιδέα μου! rolleyes.gif

καζλάουσκας δεν είναι σίγουρα πάντως...tongue.gif
Air Kef
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jan 28 2010, 23:26 ) *

Ήμαρτον δλδ, ο Μπούρου έχει βάλει το παιχνίδι με πλάτη στο ρεπερτόριό του την επόμενη μέρα που ανέλαβε ο Γιαννάκης τον Ολυμπιακό, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.. peace.gif

Ο Σόφο ξεκίνησε με δύο καλάθια στην μούρη του Σπλίτερ, αλλά έκανε 2 φάουλ και κάθησε στον πάγκο.
Τον περιμένουμε να αρχίσει το δεύτερο το ίδιο δυναμικά αλλά με περισσότερη προσοχή στην άμυνα, να κάτσει και λίγο μέσα στο παρκέ..
Reggie Miller #31
QUOTE(Air Kef @ Jan 28 2010, 23:34 ) *
Ήμαρτον δλδ, ο Μπούρου έχει βάλει το παιχνίδι με πλάτη στο ρεπερτόριό του την επόμενη μέρα που ανέλαβε ο Γιαννάκης τον Ολυμπιακό, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.. peace.gif

Ο Σόφο ξεκίνησε με δύο καλάθια στην μούρη του Σπλίτερ, αλλά έκανε 2 φάουλ και κάθησε στον πάγκο.
Τον περιμένουμε να αρχίσει το δεύτερο το ίδιο δυναμικά αλλά με περισσότερη προσοχή στην άμυνα, να κάτσει και λίγο μέσα στο παρκέ..

Αμφιβάλλω,αφού πέρσι τραβιόταν συνεχώς έξω και σούταρε,ενώ φέτος έχει να σουτάρει πολύ καιρό...Γενικά έχει κάνει ελάχιστα σουτ...
Air Kef
Εγινε, μπορώ να σου δώσω αν θες το τελευταίο ματς του Γκέρσον με την Σιένα, και το πρώτο του Γιαννάκη με τον Αρη εντός για το Κύπελλο, να διαπιστώσεις την διαφορά. smile.gif

Επιθετικό στον Βούισιτς πρέπει να του είχε σφυριχτεί τελευταία φορά όταν έπαιζε με το εφηβικό. tongue.gif

Κακό ξεκίνημα στο β, η άμυνα μπάζει επικίνδυνα.
Razorblade Fish
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jan 28 2010, 23:38 ) *
Αμφιβάλλω,αφού πέρσι τραβιόταν συνεχώς έξω και σούταρε,ενώ φέτος έχει να σουτάρει πολύ καιρό...Γενικά έχει κάνει ελάχιστα σουτ...

Περσι επαιζε πιο πολυ στο 4...Ο Γιαννακης ξεκινησε να του δουλευει το παιχνιδι με πλατη.Τα αποτελεσματα βεβαια δεν ειναι εντυπωσιακα,αλλα απο εκει που ειχες εναν παικτη με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πλατη,τωρα απλα υποφερεται...Θελει παρα πολυ δουλεια ακομα...
Manu7
Eλα ρε Τιαγκο μην κάνεις φάουλ!
Όχι τίποτα άλλο θα είχαμε in your face dunk και από τον Vujcic! tongue.gif
kseplenhs
δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι σήμερα

ή που θα κάνουμε ότι θέλουμε στο παρκέ και θα κρύβεται η μπάλα,ή που θα χάνουμε τα lay up... icon_drunk.gif

με έχει πιάσει νευρικό γέλιο με αυτά που βλέπω
Magnus92
QUOTE(kseplenhs @ Jan 28 2010, 23:57 ) *
με έχει πιάσει νευρικό γέλιο με αυτά που βλέπω

smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Απιστευτο ματς οντως . . .
Manu7
Ρε ώρες ώρες έχω πάθει την πλάκα μου με το μπάσκετ που παίζουμε και μετά έρχονται κάτι νεκρά 2λεπτα
που είναι καταστροφικά....8 ρίχτερ σεισμό λες και έχουμε...
Reggie Miller #31
Το καλάθι το τελευταίο του Τεό που ούτε καν πήδηξε,είναι να σε κάνει ξεφτίλλα...Και μιας και μιλάμε γι' αυτό,γιατί υπάρχει πάντα ένας ταλαίπωρος που θα βρεθεί μπροστά στον Κλέιζα όταν πάει να καρφώσει;

Αυτός ο Ολυμπιακός μάλιστα...Αξίζει να περάσει...ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση,ασχέτως αν η Κάχα δεν είναι Ταού...
Μπράβο στα παιδιά...Ακόμα και στον Παπαλουκά που από αρνητικός κατάφερε να γίνει θετικός όταν έπρεπε...Και τους έκανε και πλάκα...!
Τζος καλύτερος από ποτέ...!
basketikos
QUOTE(kseplenhs @ Jan 28 2010, 23:02 ) *

Δεν εχει καθολου αδικο: 2/2, 5/7, 2/5, 11 ρημπ, 1 κλεψιμο, 1 κοψιμο και 1 (ενα) ολοκληρο λαθος. Ranking (sic) 24. Ρε συ Παναγιωτη, δωσε τον δανεικο στον Ιωνικο τον νωθρο. 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

Ρε παιδια, 40' κρατα το μπασκετ οχι 3'

Περα απο την πλάκα: αν δεν ειχε τα black-out σε κατι μικρο-δαιστηματα, θα ειχε κανει περίπατο...
kseplenhs
προτείνω ολυμπιακός-κάχα για τελικό διοργάνωσης.το κλείνουμε?... icon_drunk.gif

οσο μεγάλο ματς κάναμε κατα διαστήματα,όλλο τόσο ασόβαροι ήμασταν στα ενδιάμεσα.ειδικά στο τέλος ήμασταν παρωδία.

τα πάντα όλα.τι άλλο να πεις για τέτοιο ματς...
Manu7
Ε ρε παιδιά την διαφορά λίγο στο τέλος...Θα ήταν αδιάφορο το ματς στο Σεφ μετά...

Κατά τα άλλα μπορούν όλοι νομίζω να αρχίσουν τους χαρακτηρισμούς στην Κάχα περί "καφενείου",
"κυλικίου","patisserie","ταβέρνας" κλπ κλπ...
tzagasdog
F4... ερχομαστε....

πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος με πειθει....

με πειθει γιατι ειναι μια αρχη με φιλοσοφια, μια ομαδα που ξερει τι κανει....

δεν με φοβιζει κανενας ποια... και εννοω οτι η ομαδα θα παει, θα κανει το παιχνιδι της... απο εκει και περα μπαλα ειναι....

μπραβο στα παιδια και στον προπονητη που ειναι μερος της φιλοσοφιας και παιζει τον ρολο του αψογα...

μπραβο μπραβο μπραβο....
giorgos_g7
ΘΡΎΛΕΕΕ!!
Παιδιά αυτή η νίκη νομίζω ότι πίθει και τον πιο "περίεργο" για την φετινή ομάδα μας.
Σε σχέση με τν περσινή νίκη αυτή δεν αποτελεί το ίδιο μεγάλο μπαμ αφου νομίζω ότι πλέον τέτοιες νίκες θα τις περιμένουμε...
όπως έκανε και ο Παο
Razorblade Fish
Επιτελους ο Μπουρουσης εκανε ενα μεγαλο παιχνιδι,μπραβο του.Μιλος ΣΤΑΘΕΡΑ σε εξαιρετικο επιπεδο.Τσιλι παρα πολυ καλος,λιγο στην προσωπικη αμυνα τα χαλασε.Παπαλουκας στα κρισιμα καθοριστικος...Κλειζα τυπικη εμφανιση,καλος...Χαλπεριν ανυπαρκτος και κακος στην αμυνα,Σοφο για μια ακομα φορα Non-factor...Ωραιο μπασκετ,μεγαλη νικη,μπραβο μας.
Manu7
Μανούρα Μπουρούση με οπαδούς απ'ότι άκουσα τώρα στην έρα.

Πήγε για συνέντευξη για το συνδρομητικό και έτρωγε απίστευτα μπινελίκια από αυτούς
που έμειναν στο γήπεδο.Φυσικά ο Γιαννάκης απάντησε έλα από εδώ να μου τα πεις και τα
κλασσικά.Εύκολα...
sakissab
Ωραίο παιχνίδι κατά γενική ομολογία. Σοβαρός Ολυμπιακός ανα (μεγάλα) διαστήματα δεν χάνει. Με έναν πολύ καλό Μπουρούση, Τσίλι, και καλούς γκαρντ, (Τεό, Τέο) ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ομάδα αρκετά ψηλού επιπέδου και μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε έδρα.
Με εξέπληξε καλώς βέβαια, ο Μπουρούσης και ο Παπαλουκάς. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα: "Δε γίνεται...Ασίστ θα βγάλει τώρα και θα λήξει η επίθεση όμορφα". Και γινόταν... Φοβερές συνεργασίες με τον Τεόντοσιτς και γενικά πολύ μυαλωμένος Ολυμπιακός.
Πραγματικά, πείθει η ομάδα. Πιστεύω ότι με τέτοιους αγώνες η πρόκριση δεν χάνεται (και όταν λέω πρόκριση εννοώ στην 1η θέση). Τα νεκρά διαστήματα ήταν κάπως αδικαιολόγητα αν παρακολουθούσες το ματς μέσω internet. (εννοώ χωρίς εικόνα) Είναι αυτό που είπαν οι σχολιαστές ότι δηλαδή, σε έναν τόσο γρήγορο ρυθμό που ανέπτυξαν και οι δύο ομάδες οι διαφορές όσο εύκολα χτιζόντουσαν άλλο τόσο εύκολα χάλαγαν.
Ευχάριστο βράδυ πάντως....Συνεχίζουμε
spysta
o Oλυμπιακος αυτη τη στιγμη παιζει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπασκετ στην Ευρωπη (μαζι με Μπαρτσα)

Αυτη η ομαδα αξιζει ΠΟΛΛΑ .. και ασχετως αν ερθουν ή οχι οι τιτλοι στο τελος .. (δυστυχως εχει αποδειχθει οτι δεν φθανει απλα να παιζεις ΣΟΥΠΕΡ μπακετ) .. at the end of the day οι οπαδοι της ΠΡΕΠΕΙ να ΓΕΜΙΖΟΥΝ το ΣΕΦ καθε φορα.

Με ΚΟΝΤΡΑ διαιτησια σημερα .. με μια Καχα η οποια ΠΟΤΕ δεν συμπληρωσε 5 ομαδικα σε ενα 10λεπτο ..με κατι ηρωικα τριποντα απο τα 8 μετρα του Τελετοβιτς .. με ολα αυτα .. ο ΟΣΦΠ εδειξε την ποιοτητα του και καθαρισε ανετα ..

##Ειλικρινα αν ειχαμε ενα 2αρι με περισσοτερα κακαλα .. θα μας θεωρουσα φαβορι για ολες τις διοργανωσεις.
##ΔΕΝ πειραζει ομως .. να μεινει ετσι οπως ειναι ο κορμος .. και θα εχουμε απο του χρονου tongue.gif
tzagasdog
ο αστεγος βγηκε απο την κουτα του.. πηρε τη μαγκουρα του και πυροβολει!!!!!!!

μαγικα πραγματα....

ολη η ομαδα με προσωπικη δουλεια αλλα και μεσα απο την ομαδα βελτιωθηκε...
Γιαννακης, Τεοντοσιτς, Τσιλντρες... αλλου....

ακομη ο Μπουρουσης, Παπαλουκας, Λινας... χμμ... απλα δινουν fine tuning,

τα υπολοιπα παιδια αποτελουν γραναζια μιας καλοδουλεμενης μηχανης, και νομιζω πρωτη φορα μπορει να δωσει καποιος αυτο το χαρακτηρισμο για τον Ολυμπιακο κακα τα ψεματα...
Manu7
QUOTE(spysta @ Jan 29 2010, 00:36 ) *
Με ΚΟΝΤΡΑ διαιτησια σημερα .. με μια Καχα η οποια ΠΟΤΕ δεν συμπληρωσε 5 ομαδικα σε ενα 10λεπτο ..με κατι ηρωικα τριποντα απο τα 8 μετρα του Τελετοβιτς .. με ολα αυτα .. ο ΟΣΦΠ εδειξε την ποιοτητα του και καθαρισε ανετα ..

Καλά ναι φάουλ δεν σφυριζόταν ρε αδερφέ...Αφού στην τελευταία περίοδο είχαν 2 φάουλ μέχρι που έκαναν το 3ο
στα 60 δευτερόλεπτα επίτηδες... ugly_tocktock.gif
giorgos_g7
QUOTE(tzagasdog @ Jan 29 2010, 00:36 ) *
ο αστεγος βγηκε απο την κουτα του.. πηρε τη μαγκουρα του και πυροβολει!!!!!!!

μαγικα πραγματα....

ολη η ομαδα με προσωπικη δουλεια αλλα και μεσα απο την ομαδα βελτιωθηκε...
Γιαννακης, Τεοντοσιτς, Τσιλντρες... αλλου....

ακομη ο Μπουρουσης, Παπαλουκας, Λινας... χμμ... απλα δινουν fine tuning,

τα υπολοιπα παιδια αποτελουν γραναζια μιας καλοδουλεμενης μηχανης, και νομιζω πρωτη φορα μπορει να δωσει καποιος αυτο το χαρακτηρισμο για τον Ολυμπιακο κακα τα ψεματα...

για τον γιαννάκη δεν ξέρω, ώρες ώρες ρε παιδί μου, με κάνει να πιστεύω πως θελει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα
π.χ στη Πόλη κερδίζαμε με ένα σερί του Τεο(του μικρού) κ πιάνει κ τν βγάζει κ βάζει τον Πέν... ε...
tzagasdog
QUOTE(Manu7 @ Jan 29 2010, 00:32 ) *
Μανούρα Μπουρούση με οπαδούς απ'ότι άκουσα τώρα στην έρα.

Πήγε για συνέντευξη για το συνδρομητικό και έτρωγε απίστευτα μπινελίκια από αυτούς
που έμειναν στο γήπεδο.Φυσικά ο Γιαννάκης απάντησε έλα από εδώ να μου τα πεις και τα
κλασσικά.Εύκολα...

ρε αυτοι (μπουρου κλειζα και η σιγανοπαπαδια ο Τεοντοσιτς) θα κανουν μεχρι και τον Τσιλι κολοπαιδι...

και θα φωναζει το ΣΕΦ:
ΤΣΙΛΙ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΙΚΑΝΑ

και καπως πρεπει να συνδιαζεται με μαριχουανα στο τελος γιατι τεριαζει αλλα δν μου ερχεται....

QUOTE(spysta @ Jan 29 2010, 00:36 ) *
##Ειλικρινα αν ειχαμε ενα 2αρι με περισσοτερα κακαλα .. θα μας θεωρουσα φαβορι για ολες τις διοργανωσεις.

δεν περνουμε τον Αρινας rolleyes.gif

και αυτος μπιστολια τραβαει αρα μας κανει...

ανεργος θα ειναι για τους επομενους 4 μηνες....

QUOTE(giorgos_g7 @ Jan 29 2010, 00:40 ) *
για τον γιαννάκη δεν ξέρω, ώρες ώρες ρε παιδί μου, με κάνει να πιστεύω πως θελει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα
π.χ στη Πόλη κερδίζαμε με ένα σερί του Τεο(του μικρού) κ πιάνει κ τν βγάζει κ βάζει τον Πέν... ε...

ολοι μικρολαθη θα κανουνε και παιχτες και γιατι οχι ο κοουτς... περυσι κανανε περισσοτερα φετος λιγοτερα

του χρονου total basketball για να μην πω φετος στο Φ4
rankin
Εδώ και κάμποσο καιρό ακούγοταν ο ήχος κινητήρα που έχει πάρει μπρος, αλλά σήμερα άρχισαν να πατάνε σιγά σιγά και το γκάζι για να ακούσουμε και το γρύλισμα των αλόγων..
Αντε να μυρίσει και λίγο κηροζίνη!!!!!!!!!
ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ!!!
saou
Παίδες δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει...αλλά είμαστε ήδη στο F4. Μέσα στην Ισπανία και με εμφατικό ματς, ούτε κλεφτοπόλεμο ούτε τπτ. Με νοοτροπία είμαι καλύτερος και θα σε κερδίσω. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ σήμερα δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο. Η ομάδα φαινόταν ότι ήξερε που πατά και τι θέλει στο παρκέ.

Εύγε μάγκες. Συντήρηση δυνάμεων απομένει τώρα στην Ευρώπη. Καθάρισαν τον όμιλο από την πρώτη αγωνιστική.

kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jan 29 2010, 01:07 ) *
Εδώ και κάμποσο καιρό ακούγοταν ο ήχος κινητήρα που έχει πάρει μπρος, αλλά σήμερα άρχισαν να πατάνε σιγά σιγά και το γκάζι για να ακούσουμε και το γρύλισμα των αλόγων..
Αντε να μυρίσει και λίγο κηροζίνη!!!!!!!!!
ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ!!!

μωρε βρουμ βρουμ και απο "πειραγμένο" κινητήρα κιόλας...fast n' furious φάση

αλλά σαν να μην χειριζόμαστε καλά τον συμπλέκτη...tongue.gif

λίγη παραπάνω σταθερότητα και είμαστε έτοιμοι.

Weekendman
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος σήμερα
και απο απο την επιθετική λειτουργία σήμερα αν και απέναντι σε μια άμυνα όχι τόσο σκληρή σαν της Μπαρτσελόνα και Ρεάλ...
Και γιατί ο Ολυμπιακός παίζει γρήγορο μπάσκετ και απεναντι στην κορυφαία επιθετικά ομάδα της ACB που είναι ταχύτατη και αυτή.

Αλλά ακόμα και το αμυντικό πλάνο ήταν σωστό ο Σπλίττερ κλείστηκε αρκετα και ο Ινγκλίς που διακρινόταν επιθετικά σε άλλα παιχνίδια πραγματικά τον εξαφάνισε η άμυνα του Ολυμπιακού, για τα εύστοχα σούτ του Τελέτοβιτς που πολλά απο αυτά ήταν καλά μαρκαρισμένα δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αμυντικά είχε 2 ζητήματα να αντιμεντωπίσει
να κόψει και να πιέσει(χωρίς επιτυχία) τον ταχύτατο Χουέρτας που ακόμη κάποιοι πιστέυουν οτι δεν έχει καλύψει το κενό του Πριτζιόνι αλλά το έχει κάνει δημιουργικά και εκτελεστικά τουλάχιστον...
Και να κόψει το πικ εν ρολ της Κάχα Λαμποράλ που ήθελε και εκμεταλλευόταν αρκέτες φορές τα αργά πόδια των Σόφο και Βούισιτς, και όμως κατάφερε με μόνο σίγουρα αξίοπιστο άμυντικά ψηλό 5άρι τον Μπουρούση να κόψει αυτές τις συνεργάσιες της Κάχα όσο προχωρούσε το παιχνίδι πράγμα εξαιρετικά σημαντικό...

Όσο για τις διαφορές που έπαιρνε και έχανε ο Ολυμπιακός φυσιολογικό λόγω ταχύτητας παιχνιδιού...

Εγω δεν φοβάμαι Ολυμπιακό με Κάχα,Κίμκι αλλά με Τσιμπόνα γιατί όταν αντιμεντωπίζει με υπεροψία την παθαίνει ο Ολυμπιακός(Μάλαγα,Άρης εκτός...)
pou_pws_pote
εμφατικη νικη απαντηση σε ολους και σε ολα
η ομαδα δε σταματαει πουθενα φετος, θα παει μεχρι τελους κι οποιος θελει την ακολουθει
Air and King
QUOTE(saou @ Jan 29 2010, 01:11 ) *
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ σήμερα δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο. Η ομάδα φαινόταν ότι ήξερε που πατά και τι θέλει στο παρκέ.

Για πρωτη φορα φετος κατι τετοιο αισθανθηκα και εγω!Η Ομαδα πηγε ξεκαθαρα για να κερδισει,να αποδειξει οτι ειναι η καλυτερη στον ομιλο παιζοντας κατα διαστηματα πολυ ωραιο μπασκετ και το κυριοτερο δεν πανηκοβληθηκε και δεν την πηρε απο κατω οσες φορες και αν γυρισε η Ταου στο ματς....Σε αλλες περιπτωσεις λιγο παλαιοτερα θα μας ειχε παρει απο κατω!

Ο Κλειζα ειναι Beast!Παρα πολυ καλος με τρομερη ενεργεια!
O Tζος εξαιρετικος για μια ακομα φορα πιστοποιοντας και παλι οτι ειναι το καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη!Οι εμφανισεις του φετος μιλανε απο μονες τους!
Ο Τεοντοσιτς σιγα σιγα μπαινει στο σταδιο του Σταρ στο Ευρωπαικο μπασκετ!Δεν υπαρχει θεμα(μιας και ειχε τεθει περυσι) οτι ειναι καλυτερη παστα παιχτη απο τον Τομιτς!Καταπληκτικη πασα βγαλμενη απο το ΝΒΑ.
Μπραβο και στον Μπουρουση που πρεπει απο εδω και περα να ανεβασει στροφες γιατι η ομαδα τον χρειαζεται!

Απογοητευτηκα με τον Σοφο και γενικα περιμενα παραπανω φετος απο αυτον!Δεν ανταποκρινεται μεχρι στιγμης(και το βλεπω δυσκολο να αλλαξει αυτο) στις προσδοκιες!
spysta
QUOTE(Air and King @ Jan 29 2010, 00:32 ) *
Απογοητευτηκα με τον Σοφο και γενικα περιμενα παραπανω φετος απο αυτον!Δεν ανταποκρινεται μεχρι στιγμης(και το βλεπω δυσκολο να αλλαξει αυτο) στις προσδοκιες!

Γιατι απογοητευτηκες ??Ελαχιστα επαιξε .. και λογικο αυτο απο τη στιγμη που το ματς ειχε παρει ΠΟΛΥ γρηγορο ρυθμο.
Μελανο σημειο τα δυο γρηγορα φαουλ του .. θεωρω οτι σε 2-3 βδομαδες ο Σοφο θα ειναι σε ΦΟΡΜΑ.Φαινεται πλεον ξεκουραστος απο το καλοκαιρι ..

τον Μιλος φοβαμια μην μεινει απο δυναμεις στο τελος ..
Air and King
QUOTE(spysta @ Jan 29 2010, 01:38 ) *
Γιατι απογοητευτηκες ??Ελαχιστα επαιξε .. και λογικο αυτο απο τη στιγμη που το ματς ειχε παρει ΠΟΛΥ γρηγορο ρυθμο.
Μελανο σημειο τα δυο γρηγορα φαουλ του .. θεωρω οτι σε 2-3 βδομαδες ο Σοφο θα ειναι σε ΦΟΡΜΑ.Φαινεται πλεον ξεκουραστος απο το καλοκαιρι ..

τον Μιλος φοβαμια μην μεινει απο δυναμεις στο τελος ..

Οχι τοσο σημερα γενικα φετος!Πιστευα οτι μπορουσε να φτασει να γινει ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δεν δειχνει οτι θα συμβει!Γενικως δεν ειναι οσο Dominant περιμεναμε!

Ο Μιλος ειναι παρα πολυ καλος φετος και απεδειξε οτι το Ευρωμπασκετ των 2 εβδομαδων δεν ηταν "φουσκα"!Αντεχει μην φοβασαι πιτσηρικας ειναι!
LFO
υστερα απο αρκετο καιρο, μετα απο πολλες πικρες, μπορω να πω βλέποντας αυτη την ομαδα: I LOVE THIS GAME!!!

sihainas
Επιτέλους φέτος είναι η πρώτη χρονιά που χαίρομαι να βλέπω τον Ολυμπιακό μετά από την δεύτερη χρονιά του Καζλάουσκας... Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ, οι παίχτες φαίνονται ψυχωμένοι θέλουν πολύ κάποιον τίτλο και αυτό τους βγαίνει μέσα στο γήπεδο... λάθη γίνονται αλλά η ομάδα αυτή εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέρμα φέτος...

Μπράβο στους παίχτες και μπράβο και στο Γιαννάκη που παρουσιάζει μια ομάδα...ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης... πλέον είμαστε και επισήμως φαβορί για την πρώτη θέση αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει... και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί... όπως κάνουμε σε όλα τα ματς φέτος...
SoKRaM
H σημερινη εμφανιση , περα απο την νικη, με εκανε να χαμογελασω. Περιμενω αναλογη συνεχεια...

Ολα τα λεφτα το καρφωμα του Τσιλι και η πασα του Μιλος στο Τσιλι με το ενα χερι...
panagiotisTheDream
Καλά τα είπατε μάγκες, δεν έχω να προσθέσω κάτι περεταίρω....
αλλά δε μπορώ να μην το πω...

...τι καρφωματάρα ήταν αυτή του Τσίλι???!!!!!!! τρελάθηκα!!! biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.