Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τηλεοπτικές μεταδόσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2
Papaloukas 4 ever
Φίλη greece4, μαζί σου. Θα τους ξεφτιλίσει αν δεν πέσει "κουτάλα"
Green_Fan
Μεταδόσεις NBA:

Παρασκεύη 2/12 suns1-sm.gif - denv1-sm.gif (04.00 , Supersport 3)
Κυριακή 4/12 knicks-sm.gif - celtics1-sm.gif (20.00 , Supersport 2)

Υ.Γ:Το ματσάκι της Κυριακής προβλέπεται μεγάλη μούφα..Πάντως σκέφτομαι ώρες ώρες βλέποντας ορισμένες ομάδες του NBA το πόσο πολύ καλύτερος είναι ο Παναθηναικός από αυτές..Παίζουμε πολύ πιο όμορφο μπάσκετ από πολλές ομάδες.. wink.gif
nash
Για αυτούς που βλέπουν μόνο supersport 1 σήμερα δείχνει επανάληψη τον αγώνα Ολυμπιακός - Πρόκομ στις 2 τα ξημερώματα και αύριο την ιδια ώρα τον αγώνα του ΠΑΟ στη Μάλαγα.

ΥΣ:Πάλι καλά που δείχνει τις επαναλήψεις την ίδια μέρα και όχι μια μέρα μετά όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια...
qspock
Ναι καλο αυτο αλλα δε μας δειχνουν κανενα αλλο ματς. Οπως πχ το ΤΣΣΚΑ-ΡΕΑΛ ή ΜΠΕΝΕΤΟΝ-ΤΑΟΥ τα οποια ομως δειχνουν στα Supersport 2+.
Παραμενουν απαραδεκτοι...
miltos
Μήπως πρόκειται να δείξει το Nova το καταπληκτικό χθεσινό παιχνίδι Macabi-Milano? Αν το έδειξε χθες μήπως το έγραψε κανείς?
Green_Fan
Μεταδόσεις Euroleague:

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12

19:45 ΑΕΚ - ΒΕΝΕΤΤΟΝ TREVIZO (Supersport 3)
21:30 PAU ORTHEZ - PANATHINAIKOS (Supersport 5)

ΠΕΜΠΤΗ 8/12

19:30 CIBONA - OLYMPIACOS (Supersport 3)
Green_Fan
Μεταδόσεις NBA nba-sm.gif :

Παρασκεύη 9/12 : bulls1-sm.gif - lal1-sm.gif (03.30 , Supersport 3)

Κυριακή 11/12 : heat1-sm.gif - wash1-sm.gif (01.00 , Supersport 3)

Ωραία ματσάκια..
Όσοι μπορείτε αξίζει να τα παρακολουθήσετε.. wink.gif
sarounas
Αν είναι δυνατόν, τι είναι αυτά που κάνουν εκεί στο supersport; εγώ είμαι συνδρομητής στο αναλογικό και μας λέγαν ότι θα δείχνουν live αρκετούς αγώνες από τα play off του nba από το supersport 1, σκέφτηκα ευκαιρία να δούμε μπάσκετ, αλλά σηκώνομαι την Τρίτη το πρωί στις 5:30 να δω spurs-dallas και δείχνουν μόνο το πρώτο ημίχρονο και αντί για το δεύτερο βάζουν παιδικά, όπως κάναν και στα πέρσινα play-off μερικές φορές, ως και στους τελικούς το κάναν μια φορά πέρυσι! Φανταστείτε μόνο τα νεύρα μου, γιατί να χάσεις τζάμπα τον ύπνο σου, μετά τι να κάνω κι εγώ, αποφασίζω την Παρασκευή το βράδυ να πάρω τηλέφωνο στο «όποιος αντέξει» που ήταν ο Μαρκάκης με τον Καραπαπά για να μάθω τις προθέσεις τους. Περιττό να σας πω ότι και οι δύο έδειξαν πολύ μεγάλη έκπληξη και κατανόηση απέναντι μου έχοντας ύφος του τύπου “πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα” ενώ οι άνθρωποι με ρώτησαν αν έχει ξανασυμβεί,. Τελικά συννενοούνται με το control και μου απαντάνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν το clipers-suns στο πρώτο ημίχρονο για να βάλουν παιδικά, ικανοποιημένος εγώ παίρνω τηλέφωνο την παρέα μου και τους λέω να έρθουν να δούμε ματς στις 5:30 το πρωί, όπως καταλαβαίνεται όμως και αυτό το παιχνίδι κόπηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έγινε το έλα να δεις σπίτι μου! Μετά κατά τις 10 το πρωί που τους πήρα τηλέφωνο είχα να αντιμετοπίσω βαριεστημένους υπαλλήλους που δεν ήξεραν τι τους γινόταν και μόνο τους μέλημα ήταν πως θα με ξεφορτωθούν και μετά φταίω εγώ που βρίζω, άσε που δεν τα δείξαν και σε επανάληψη την άλλη μέρα.
NBAholic
Δε γνωρίζω τι ακριβώς παίζει με το δορυφόρο, διότι εγώ τουλάχιστον δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Φυσικά, δικαιολογημένα τα παράπονά σου και σου εύχομαι να βρεις γραμμή και να ξανα-ξεφουρνίσεις τα όσα γίνονται.

Εμένα πάλι με εκνευρίζει η ολιγωρία όσον αφορά τις τελικές ώρες μετάδοσης, οι οποίες φέτος είναι τόσο απρόβλεπτες που πολλά ματς τα έχουμε δει κονσέρβα (όπως δυστυχώς θα δούμε και το σημερινό...).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.