Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια - Trades 2018/19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pk13
Το θεωρώ απιθανο να γίνει τώρα το trade...Λογικά θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι να μπουν και οι Σελτικς στο παιχνίδι που μπορούν να δώσουν ένα πολύ θελκτικο πακέτο...

Ο AD προφανώς θέλει να πάει LA για την ζωαρα συν ότι είναι τεράστιο μάρκετ...Μπασκετικα δεν υπάρχει καμία λογική...Οι Λεικερς θα πρέπει να δώσουν σίγουρα Κουζμα και Ινγκραμ ίσως και Μπολ,άρα όλα τους τα ασετς θα χαθούν...Ο Λεμπρον έχει μάξιμουμ 2-3 χρονια πριν αρχίσει να πέφτει αγωνιστικά και η δύση είναι απίστευτα ανταγωνιστικη...

Οι Νικς πιστεύω ότι το καλοκαίρι αν πάρουν Καλό ντραφτ πικ μπορούν να διεκδικήσουν τον Ad...Ένα πακέτο με Πορζινγκις και ένα τοπ 3 πικ θα ήταν δελεαστικό...
geo82
QUOTE (pk13 @ Jan 30 2019, 09:13 ) *
Ο AD προφανώς θέλει να πάει LA για την ζωαρα συν ότι είναι τεράστιο μάρκετ...Μπασκετικα δεν υπάρχει καμία λογική...Οι Λεικερς θα πρέπει να δώσουν σίγουρα Κουζμα και Ινγκραμ ίσως και Μπολ,άρα όλα τους τα ασετς θα χαθούν...Ο Λεμπρον έχει μάξιμουμ 2-3 χρονια πριν αρχίσει να πέφτει αγωνιστικά και η δύση είναι απίστευτα ανταγωνιστικη...


Δε θα το 'λεγα. Μια ομάδα που θα διαθέτει τον καλύτερο παίχτη και τον καλύτερο σέντερ της λίγκας, γίνεται αυτόματα ένας θελκτικός προορισμός. Σίγουρα θα βρεθούν παίχτες για να τους πλαισιώσουν. Ήδη το ESPN έγραψε πως, αν πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή, το ΛΑ θα είναι μια επιλογή για τον Klay, αν δεν τα βρει με τους Warriors. Θυμήσου τη Βοστόνη του 2008. Άδειασε σχεδόν όλο το ρόστερ για να φέρει τους Garnett- Allen, βρήκε βετεράνους σε λογική τιμή για να τους πλαισιώσει και πήρε πρωτάθλημα. Ο James προσέχει πολύ το σώμα του και 3 καλά χρόνια τα έχει άνετα. Σοβαρούς τραυματισμούς δεν έχει αντιμετωπίσει άλλωστε. Σου θυμίζω ότι ενδοιασμοί υπήρχαν και πέρσι για τη μετακίνηση του Lebron στο ΛΑ, βάσει μπασκετικής λογικής, τη στιγμή που όλα τα σημάδια συνηγορούσαν προς αυτή την κατεύθυνση. Μην το βλέπεις μεσοπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα. Το ΝΒΑ δεν κινείται πάντα με αποκλειστικά μπασκετικά κριτήρια αλλά και με οικονομικά και σίγουρα τη λίγκα τη συμφέρει να έχει τις δυο πιο ιστορικές της ομάδες δυνατές, αφού αυτό φέρνει χρήμα. Για μένα θα παιχτεί ανάμεσα στη Βοστόνη και το ΛΑ. Αν γίνει μέχρι της 7 Φεβρουαρίου η κίνηση, τότε πάει ΛΑ. Αν γίνει το καλοκαίρι, η Βοστόνη έχει πολλές πιθανότητες, ειδκά αν κρατήσει και τον Irving.

Υ.Γ. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αφού ίσως σου έρχεται στο μυαλό η αποψίλωση του ρόστερ των Knicks το 2011 για την έλευση του Carmelo και η αποτυχία της συνύπαρξης με τον Amare. Εδώ δεν είναι ίδιας κλάσης οι παίχτες, ενώ και η ομάδα δεν έχει το "ταλέντο" της Νέας Υόρκης στη στελέχωση του ρόστερ... biggrin.gif
SteveNashidis
Kαι οι ευκαιρίες είναι Μιροτις, Ραντλ και ίσως ο Χόλιντει μετά την φυγή AD. Ήδη τους δύο πρώτους τους έκαναν διαθέσιμους. Όποια ομάδα τους πάρει και βρίσκεται 8άδα, θα είναι μεγάλο κέρδος. Ειδικά ο Ραντλ.

-Τώρα ο AD πιστεύω θα πάει Lakers. O Lebron με Klay, AD φτιάχνει την τριπλέτα που συνηθίζει να φτιάχνει σε όποια ομάδα πάει.
-
Δεύτεροι σε πιθανότητες είναι νομίζω οι Νικς, οι οποίοι έχουν καλά πικς και καλούς νεαρούς παίκτες (Πορζινγκις, Νοξ). Μπορώ να φανταστώ ότι με AD oι Νικς μπορούν να προσελκύσουν και Ντουράντ, τον οποίο κυνηγάν 2 χρονια με έμμεσο τρόπο.

- Τρίτους σε πιθανότητες θα έλεγα ότι είναι οι Μπακς. Λίγο οι δηλώσεις του Γιάννη, λίγο τα χθεσινά τουιτς , τα οποία περιγράφουν μια απίστευτη διάθεση των Μπακς να ανταλλάξουν ότι έχουν εκτός του Γιάννη, μου δίνει την εντύπωση ότι ίσως βρεθούν κυρίαρχοι των διαπραγματεύσεων.

-Αυτό που με τρομάζει είναι ότι οι Σανς από τα ντόμινο των τρέιντς θα πάρουν κάποιο PG με πολύ ακριβά ανταλλάγματα . Λέγεται οτι ο Μπολ θέλει να πάει για να παίζει κάπου βασικός και ο Χόλιντει μάλλον θα φύγει για να έρθουν στη θέση του πικς. Δε θέλω κανεναν από τους δύο , πόσο μάλλον να φύγει κάποιος από τους Warren, Jackson ή πικ .

- Τρέιντ Γκριφιν- Σμιθ των Ντάλας θα έκανε το Ντάλας εξαιρετικά δυνατό και τους πίστονς επίσης. Win win . O Luka θα κάνει παπάδες με Ντε Άντρε και Γκριφιν.
aegeansheed
Trade Deadline Special - part 1Α: Western Conference

Πάμε να δούμε λίγο τί γίνεται σε σχέση με την προθεσμία της Πέμπτης και πώς φανταζόμαστε ότι επηρεάζει τη στρατηγική και τους στόχους των ομάδων. Ξεκινάμε σχολιάζοντας την κατάσταση στη Δυτική κι αν υπάρχει όρεξη tongue.gif μπορεί να γίνει για τις-εννοιολογικά- απέναντι.

Suns: Δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να κάνουν κάποια κίνηση, εκτός αν δεχθούν να φιλοξενήσουν για λίγους μήνες το υποκείμενο κάποιου επαχθούς συμβολαίου, κερδίζοντας ως αποζημίωση κάποιο pick δεύτερου γύρου. Στόχοι για φέτος εκτός από το tanking: να δουν τί έχουν στον Richaun, να κρατήσει αυτά τα 30-33 λεπτά ο Bridges και κυρίως να έχει απόλυτη ελευθερία ο Josh, τώρα που έχει αρχίσει και το πιστεύει. Ο Ούμπρε έχει βγει ήδη, παίζει ωραίο μπάσκετ και θα συνεχίσει γιατί τον πάμε.
Για σουτ: Ώρεν να φύγει ο Γουώρεν, δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν πλέον με το πρόσφατο blooming των φτερωτών Josh&Kelly. Αν δε φύγει θα μείνει στα sidelines.

Grizzlies Πάνε κοντά δύο εβδομάδες που αποφασίστηκε και φέτος επίσημα το tanking για δεύτερη σερί χρονιά-ήταν το συμπέρασμα από το ραντεβού front office με Gasol & Conley. Ποιός να τους πάρει πείτε μου όμως. Η κινηση που σφράγισε ουσιαστικά τη μετάβαση σε b-club ήταν το συμβόλαιο... στον Bruno Caboclo. Συμφέρον έχουν να μετακινήσουν τον Marc, που έχει P.O. το καλοκαίρι, μπας και πάρουν έστω κανέναν εξορισμένο και κανένα pick 2ου γύρου. Δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες τους, είναι και τραγικό franchise στο marketing για να προκαλέσουν αγοραστικό ενδιαφέρον, πέρυσι μας χάρισαν κωμικές στιγμές με τον Tyreke, φέτος βγήκε αυτό:
QUOTE
Mike Conley reportedly hasn't received much interest around the league after the Grizzlies announced that they'd start listening to offers for him and Marc Gasol.
Νομίζω μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό θα ήταν μια αισιόδοξη συζήτηση, αλλά δεν προβλέπεται.
Σπρώχνουν: JM Green, Conley, Marc. O Marc θα ήταν καλή περίπτωση ανταλλαγής μόνο για conference contender για κάποιον που ψάχνει big man με σουτ, αλλά όλες οι ομάδες είναι ήδη στελεχωμένες (Rockets, Nuggets, Warriors, Thunder, Celtics, Sixers, Bucks, Raptors-είναι Ibakικοί, έχω κουραστεί να ακούω για τις καλοκαιρινές συζητήσεις του Nurse με τον Ibaka).

Mavs Δεν τους βλέπω να κάνουν κίνηση πλέον αφού δεν τους βγήκε η φάση με τον Dennis Smith. Το χειρίστηκαν κάπως αδιανόητα χαζά όπως φάνηκε. Βέβαια πλέον τα leaks συμβαίνουν από παντού, θα μπορούσε ακόμα και να μην είχε βγει από την πλευρά του παίκτη καν, οπότε είναι χαζό μάλλον και να κρίνουμε το management για το επίπεδο του ολοκληρωτισμού στον έλεγχο των πληροφοριών. Ουτοπικό αρκετά. Έχουν τον Doncic να βοσκάει ελεύθερος στο λιβάδι, όση περισσότερη ελευθερία απολαμβάνει, τόσο, τόσο καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα μακροσκοπικά. Ελπίζω να τον δούμε στο ASG εκείνη την Κυριακή.
Θέλουν να παίξουν: τον Brunson. Οι Finney-Smith, Powell και Kleber είναι συμπληρωματικοί. Είναι δύσκολο να φύγουν. Πολύ δύσκολα τέτοιος παίκτης αποσπά ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ειδικότερα για συμβόλαιο (o Baynes το έχει κάνει μεταξύ άλλων), είναι χρήσιμοι κάνουν πολλά πράγματα, αλλά στη δημιουργία χρειάζονται βοήθεια από άλλους.

Pelicans Έχουμε αναλωθεί αρκετά. Πλέον Okafor, Frank Jackson και άγιος ο θεός-και καλά είναι άνετοι στην πίεση γύρω από το request του Davis, αλλά μας ζώνουν και τα φίδια. Πλέον όλοι είναι προς παραχώρηση, το εμπόδιο είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο, όραμα και μέλλον. Όλη η φάση είχε στηθεί από τον Demps γύρω από την ιδέα "να κρατάμε τον AD χαρούμενο", o Rondo και ο Cousins. Πλέον καταρρέουν όλα το ένα μετά το άλλο. Για μένα το management πάνω από τον Demps αν κρατήσει ψυχραιμία, θα πρέπει να τον απομακρύνει και να ξεκινήσει ήδη συνεντεύξεις με υποψήφιους GMs για τη νέα θέση, με κεντρικό άξονα το μέλλον μετά το Φρύδι με λεπτομέρειες, κινήσεις και ιδέες για ανταλλαγές, ώστε το καλοκαίρι να μπορούν να είναι στη θέση να εξετάσουν τις καλύτερες προτάσεις ανταλλαγμάτων και να τις αξιολογήσουν σωστά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πειραματιστούν με νέους παίκτες σε μια χρονιά ήδη χαμένη.

Wolves Περίεργο club, μάλλον είναι οι Bengals του NBΑ η ομάδα αυτή λόγω των ιδιαιτεροτήτων του cult σε συνάρτηση με το ιδιοκτησιακό και το απαρχαιωμένο μονόχνωτο ιεραρχικό σύστημα με την γκάου νοοτροπία. Το "30ό κλαμπ", ή όπως λένε οι συνδεσμίτες "το 14" για τον Σαλπιγγίδη... Κάτι αντίστοιχο έχω στο μυαλό μου. Τα προβλήματα "λύθηκαν" με το που έφυγαν οι "σικαγιώτες ιοί" που είχαν μολύνει τα καθαρά και ατάραχα νερά αυτής της ομάδας και πλέον έχουν επιστρέψει σε μια αναμενόμενα αδιάφορη χρονιά, που χαρακτηρίζει παραδοσιακά τους T-Wolves των εκτός-Garnett φεγγαριών. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε ως καλή είδηση από 'κει μεριά είναι πότε θα καταλάβει ο KAT ότι το μέλλον του είναι όσο ευοίωνο ήταν Garnett και του AD, όσο αυτοί αγωνίζονταν στις ομάδες που τους ντράφταραν. Απίθανο να φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει παλμός από κάποιον/κάτι μέσα εκεί, που θα μπορούσε να σημαίνει ενδεχόμενη πρόθεση ανταλλαγής.

Kings Έχουν πράγμα να σπρώξουν, μεγάλη ποικιλία σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και τιμές. Ελάτε να πάρετε. Χειμωνιάτικο μοντγκόμερυ παλτώ, με κουκούλα και ελεφαντόδοντο μπροστά (Randolph), χακί τζάκετ παραλλαγής "KK41", δεν είναι Καλάσνικοφ, είναι όμως ο Κώστας ο Κουφός, το φιλότιμο παιδί από το Ohio που θα τιμήσει το συμβόλαιό του και θα φερθεί επαγγελματικά ακόμα κι αν πάει στην ομάδα του ιδιαίτερου state του. Ο Σάμπερτ, μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και το άφρο-λουκ κάποτε, κουβαλάει μαζί του τη φωτεινή επιγραφή "expiring contract 11 εκ.". Έχει potential για 1-2 μετακομίσεις μέχρι να αποφασίσει τί θα κάνει μετά το καλοκαίρι. McLemeore: μια απ' τα ίδια. Όλοι είναι εξαιρετική περίπτωση να φύγουν και ο Divac καλό είναι να κουνηθεί και να μην περιμένει.

Lakers Χαμός από κάθε άποψη. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Walton θα είναι στο πάγκο και για πόσο καιρό. Ο Lebron έχει μιλήσει και χρειάζεται απεγνωσμένα πλέον κάτι πιο ποιοτικό (κάτι λίγο καλύτερο από ένα απλό "all-star" level).
Ποιους δε θέλει: ξεκάθαρα ο KCP, αλλά, σιγά την αξία. Βασικά όλοι είναι διαθέσιμοι, είδαμε μία μίνι παρουσίαση του διαθέσιμου ταλέντου τις προηγούμενες μέρες, έχε βάση η άποψη ότι ρεαλιστικά υπάρχουν καλά ανταλλάγματα από την πλευρά των Lakers και δίνονται όλοι. Πόσο πιθανό είναι να γίνει κίνηση: είναι 100% σίγουρο. Οι ομάδες του Lebron πάντα κάνουν προσαρμογές μεσούσης της σαιζόν. Μου φαίνεται δύσκολο να βρεθεί λύση για trade με Pels, καθώς οι Lakers θα επιμένουν για έμψυχα ανταλλάγματα αντί draft picks, που θα έπρεπε να είναι ο κύριος στόχος της άλλης πλευράς.
RipCity
O Conley θα ήταν ωραίος σε πακέτο που να φέρνει πίσω Ρούμπιο, φιλερ και πικ. Για τον Μαρκ θα μπορούσαν να κινηθούν οι Χορνετς σε προσπάθεια να δείξουν στον Κεμπα ότι υπαρχει νόημα να μείνει. Ζελερ, MKG και πικ.

shtarkws
QUOTE(aegeansheed @ Jan 30 2019, 20:57 ) *
Trade Deadline Special - part 1Α: Western Conference

Πάμε να δούμε λίγο τί γίνεται σε σχέση με την προθεσμία της Πέμπτης και πώς φανταζόμαστε ότι επηρεάζει τη στρατηγική και τους στόχους των ομάδων. Ξεκινάμε σχολιάζοντας την κατάσταση στη Δυτική κι αν υπάρχει όρεξη tongue.gif μπορεί να γίνει για τις-εννοιολογικά- απέναντι.

Suns: Δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να κάνουν κάποια κίνηση, εκτός αν δεχθούν να φιλοξενήσουν για λίγους μήνες το υποκείμενο κάποιου επαχθούς συμβολαίου, κερδίζοντας ως αποζημίωση κάποιο pick δεύτερου γύρου. Στόχοι για φέτος εκτός από το tanking: να δουν τί έχουν στον Richaun, να κρατήσει αυτά τα 30-33 λεπτά ο Bridges και κυρίως να έχει απόλυτη ελευθερία ο Josh, τώρα που έχει αρχίσει και το πιστεύει. Ο Ούμπρε έχει βγει ήδη, παίζει ωραίο μπάσκετ και θα συνεχίσει γιατί τον πάμε.
Για σουτ: Ώρεν να φύγει ο Γουώρεν, δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν πλέον με το πρόσφατο blooming των φτερωτών Josh&Kelly. Αν δε φύγει θα μείνει στα sidelines.

Grizzlies Πάνε κοντά δύο εβδομάδες που αποφασίστηκε και φέτος επίσημα το tanking για δεύτερη σερί χρονιά-ήταν το συμπέρασμα από το ραντεβού front office με Gasol & Conley. Ποιός να τους πάρει πείτε μου όμως. Η κινηση που σφράγισε ουσιαστικά τη μετάβαση σε b-club ήταν το συμβόλαιο... στον Bruno Caboclo. Συμφέρον έχουν να μετακινήσουν τον Marc, που έχει P.O. το καλοκαίρι, μπας και πάρουν έστω κανέναν εξορισμένο και κανένα pick 2ου γύρου. Δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες τους, είναι και τραγικό franchise στο marketing για να προκαλέσουν αγοραστικό ενδιαφέρον, πέρυσι μας χάρισαν κωμικές στιγμές με τον Tyreke, φέτος βγήκε αυτό: Νομίζω μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό θα ήταν μια αισιόδοξη συζήτηση, αλλά δεν προβλέπεται.
Σπρώχνουν: JM Green, Conley, Marc. O Marc θα ήταν καλή περίπτωση ανταλλαγής μόνο για conference contender για κάποιον που ψάχνει big man με σουτ, αλλά όλες οι ομάδες είναι ήδη στελεχωμένες (Rockets, Nuggets, Warriors, Thunder, Celtics, Sixers, Bucks, Raptors-είναι Ibakικοί, έχω κουραστεί να ακούω για τις καλοκαιρινές συζητήσεις του Nurse με τον Ibaka).

Mavs Δεν τους βλέπω να κάνουν κίνηση πλέον αφού δεν τους βγήκε η φάση με τον Dennis Smith. Το χειρίστηκαν κάπως αδιανόητα χαζά όπως φάνηκε. Βέβαια πλέον τα leaks συμβαίνουν από παντού, θα μπορούσε ακόμα και να μην είχε βγει από την πλευρά του παίκτη καν, οπότε είναι χαζό μάλλον και να κρίνουμε το management για το επίπεδο του ολοκληρωτισμού στον έλεγχο των πληροφοριών. Ουτοπικό αρκετά. Έχουν τον Doncic να βοσκάει ελεύθερος στο λιβάδι, όση περισσότερη ελευθερία απολαμβάνει, τόσο, τόσο καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα μακροσκοπικά. Ελπίζω να τον δούμε στο ASG εκείνη την Κυριακή.
Θέλουν να παίξουν: τον Brunson. Οι Finney-Smith, Powell και Kleber είναι συμπληρωματικοί. Είναι δύσκολο να φύγουν. Πολύ δύσκολα τέτοιος παίκτης αποσπά ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ειδικότερα για συμβόλαιο (o Baynes το έχει κάνει μεταξύ άλλων), είναι χρήσιμοι κάνουν πολλά πράγματα, αλλά στη δημιουργία χρειάζονται βοήθεια από άλλους.

Pelicans Έχουμε αναλωθεί αρκετά. Πλέον Okafor, Frank Jackson και άγιος ο θεός-και καλά είναι άνετοι στην πίεση γύρω από το request του Davis, αλλά μας ζώνουν και τα φίδια. Πλέον όλοι είναι προς παραχώρηση, το εμπόδιο είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο, όραμα και μέλλον. Όλη η φάση είχε στηθεί από τον Demps γύρω από την ιδέα "να κρατάμε τον AD χαρούμενο", o Rondo και ο Cousins. Πλέον καταρρέουν όλα το ένα μετά το άλλο. Για μένα το management πάνω από τον Demps αν κρατήσει ψυχραιμία, θα πρέπει να τον απομακρύνει και να ξεκινήσει ήδη συνεντεύξεις με υποψήφιους GMs για τη νέα θέση, με κεντρικό άξονα το μέλλον μετά το Φρύδι με λεπτομέρειες, κινήσεις και ιδέες για ανταλλαγές, ώστε το καλοκαίρι να μπορούν να είναι στη θέση να εξετάσουν τις καλύτερες προτάσεις ανταλλαγμάτων και να τις αξιολογήσουν σωστά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πειραματιστούν με νέους παίκτες σε μια χρονιά ήδη χαμένη.

Wolves Περίεργο club, μάλλον είναι οι Bengals του NBΑ η ομάδα αυτή λόγω των ιδιαιτεροτήτων του cult σε συνάρτηση με το ιδιοκτησιακό και το απαρχαιωμένο μονόχνωτο ιεραρχικό σύστημα με την γκάου νοοτροπία. Το "30ό κλαμπ", ή όπως λένε οι συνδεσμίτες "το 14" για τον Σαλπιγγίδη... Κάτι αντίστοιχο έχω στο μυαλό μου. Τα προβλήματα "λύθηκαν" με το που έφυγαν οι "σικαγιώτες ιοί" που είχαν μολύνει τα καθαρά και ατάραχα νερά αυτής της ομάδας και πλέον έχουν επιστρέψει σε μια αναμενόμενα αδιάφορη χρονιά, που χαρακτηρίζει παραδοσιακά τους T-Wolves των εκτός-Garnett φεγγαριών. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε ως καλή είδηση από 'κει μεριά είναι πότε θα καταλάβει ο KAT ότι το μέλλον του είναι όσο ευοίωνο ήταν Garnett και του AD, όσο αυτοί αγωνίζονταν στις ομάδες που τους ντράφταραν. Απίθανο να φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει παλμός από κάποιον/κάτι μέσα εκεί, που θα μπορούσε να σημαίνει ενδεχόμενη πρόθεση ανταλλαγής.

Kings Έχουν πράγμα να σπρώξουν, μεγάλη ποικιλία σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και τιμές. Ελάτε να πάρετε. Χειμωνιάτικο μοντγκόμερυ παλτώ, με κουκούλα και ελεφαντόδοντο μπροστά (Randolph), χακί τζάκετ παραλλαγής "KK41", δεν είναι Καλάσνικοφ, είναι όμως ο Κώστας ο Κουφός, το φιλότιμο παιδί από το Ohio που θα τιμήσει το συμβόλαιό του και θα φερθεί επαγγελματικά ακόμα κι αν πάει στην ομάδα του ιδιαίτερου state του. Ο Σάμπερτ, μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και το άφρο-λουκ κάποτε, κουβαλάει μαζί του τη φωτεινή επιγραφή "expiring contract 11 εκ.". Έχει potential για 1-2 μετακομίσεις μέχρι να αποφασίσει τί θα κάνει μετά το καλοκαίρι. McLemeore: μια απ' τα ίδια. Όλοι είναι εξαιρετική περίπτωση να φύγουν και ο Divac καλό είναι να κουνηθεί και να μην περιμένει.

Lakers Χαμός από κάθε άποψη. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Walton θα είναι στο πάγκο και για πόσο καιρό. Ο Lebron έχει μιλήσει και χρειάζεται απεγνωσμένα πλέον κάτι πιο ποιοτικό (κάτι λίγο καλύτερο από ένα απλό "all-star" level).
Ποιους δε θέλει: ξεκάθαρα ο KCP, αλλά, σιγά την αξία. Βασικά όλοι είναι διαθέσιμοι, είδαμε μία μίνι παρουσίαση του διαθέσιμου ταλέντου τις προηγούμενες μέρες, έχε βάση η άποψη ότι ρεαλιστικά υπάρχουν καλά ανταλλάγματα από την πλευρά των Lakers και δίνονται όλοι. Πόσο πιθανό είναι να γίνει κίνηση: είναι 100% σίγουρο. Οι ομάδες του Lebron πάντα κάνουν προσαρμογές μεσούσης της σαιζόν. Μου φαίνεται δύσκολο να βρεθεί λύση για trade με Pels, καθώς οι Lakers θα επιμένουν για έμψυχα ανταλλάγματα αντί draft picks, που θα έπρεπε να είναι ο στόχος της άλλης πλευράς.


Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση
Igor
QUOTE(SteveNashidis @ Jan 30 2019, 18:13 ) *
Kαι οι ευκαιρίες είναι Μιροτις, Ραντλ και ίσως ο Χόλιντει μετά την φυγή AD. Ήδη τους δύο πρώτους τους έκαναν διαθέσιμους. Όποια ομάδα τους πάρει και βρίσκεται 8άδα, θα είναι μεγάλο κέρδος. Ειδικά ο Ραντλ.

-Τώρα ο AD πιστεύω θα πάει Lakers. O Lebron με Klay, AD φτιάχνει την τριπλέτα που συνηθίζει να φτιάχνει σε όποια ομάδα πάει.
-
Δεύτεροι σε πιθανότητες είναι νομίζω οι Νικς, οι οποίοι έχουν καλά πικς και καλούς νεαρούς παίκτες (Πορζινγκις, Νοξ). Μπορώ να φανταστώ ότι με AD oι Νικς μπορούν να προσελκύσουν και Ντουράντ, τον οποίο κυνηγάν 2 χρονια με έμμεσο τρόπο.

- Τρίτους σε πιθανότητες θα έλεγα ότι είναι οι Μπακς. Λίγο οι δηλώσεις του Γιάννη, λίγο τα χθεσινά τουιτς , τα οποία περιγράφουν μια απίστευτη διάθεση των Μπακς να ανταλλάξουν ότι έχουν εκτός του Γιάννη, μου δίνει την εντύπωση ότι ίσως βρεθούν κυρίαρχοι των διαπραγματεύσεων.

-Αυτό που με τρομάζει είναι ότι οι Σανς από τα ντόμινο των τρέιντς θα πάρουν κάποιο PG με πολύ ακριβά ανταλλάγματα . Λέγεται οτι ο Μπολ θέλει να πάει για να παίζει κάπου βασικός και ο Χόλιντει μάλλον θα φύγει για να έρθουν στη θέση του πικς. Δε θέλω κανεναν από τους δύο , πόσο μάλλον να φύγει κάποιος από τους Warren, Jackson ή πικ .

- Τρέιντ Γκριφιν- Σμιθ των Ντάλας θα έκανε το Ντάλας εξαιρετικά δυνατό και τους πίστονς επίσης. Win win . O Luka θα κάνει παπάδες με Ντε Άντρε και Γκριφιν.


Για Μπακς το κοβω λιγο αδυνατο. Δεν εχουνε να δωσουνε καποιο μελοντικο asset για το μελλον (sorry Thon), ενω και τα πικς τους θα ειναι προς το τελος του 1ου γυρου.. Ακομα και παιχτες για να παραμεινουνε competitive οι Πελικανς, ειναι expiring contracts (βλεπε Bledsoe - Middleton [με Player option o 2oς που λογικα θα αρνηθει, ωστε να πληρωθει καλυτερα])

Για τους Σανς, αν με Warren ή Jackson καταφερουν να φερουν τον Jrue, θα εχουν κλεψει εκκλησια. Απο τους πιο Underrated πλειμεικερ ο Jrue. Για μενα, ειναι 1st team all defence παιχτης και πολυ καλος επιθετικα.
GK_23
QUOTE(aegeansheed @ Jan 30 2019, 21:57 ) *
Lakers Χαμός από κάθε άποψη. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Walton θα είναι στο πάγκο και για πόσο καιρό. Ο Lebron έχει μιλήσει και χρειάζεται απεγνωσμένα πλέον κάτι πιο ποιοτικό (κάτι λίγο καλύτερο από ένα απλό "all-star" level).
Ποιους δε θέλει: ξεκάθαρα ο KCP, αλλά, σιγά την αξία. Βασικά όλοι είναι διαθέσιμοι, είδαμε μία μίνι παρουσίαση του διαθέσιμου ταλέντου τις προηγούμενες μέρες, έχε βάση η άποψη ότι ρεαλιστικά υπάρχουν καλά ανταλλάγματα από την πλευρά των Lakers και δίνονται όλοι. Πόσο πιθανό είναι να γίνει κίνηση: είναι 100% σίγουρο. Οι ομάδες του Lebron πάντα κάνουν προσαρμογές μεσούσης της σαιζόν. Μου φαίνεται δύσκολο να βρεθεί λύση για trade με Pels, καθώς οι Lakers θα επιμένουν για έμψυχα ανταλλάγματα αντί draft picks, που θα έπρεπε να είναι ο κύριος στόχος της άλλης πλευράς.

Οι Lakers μόνο αν εμπλέξουν και τρίτη ομάδα στην ανταλλαγή θα μπορέσουν να πάρουν τον Davis πριν το trade deadline.

Αν ήμουν ο Magic, θα χτυπούσα την πόρτα των Hawks. Η Atlanta έχει, κατά πάσα πιθανότητα, δύο lottery picks του χρόνου: Ένα το δικό της και ένα των Mavs (top-5 protected). Θα προσπαθούσα να στείλω ένα από αυτά τα δύο picks στην NOLA, ακόμα και αν χρειαζόταν να φορτωθώ το μεγάλο συμβόλαιο του Miles Plumlee. Εννοείται πως η τετράδα Lonzo-Ball-Zubac-Kuzma, τα expiring contracts των Rondo-KCP και το δικό μου pick 1ου γύρου είναι διαθέσιμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Νομίζω πως οι Lakers πρέπει να βιαστούν όσον αφορά το θέμα του Davis...
geo82
Ο Lonzo δήλωσε πως θα προτιμούσε να καταλήξει στη Νέα Υόρκη ή το Σικάγο, αν τελικά φύγει από το Λ.Α., και δεν θα ήθελε τη Νέα Ορλεάνη. Βέβαια, το τι θέλει και το που θα τον στείλουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
RipCity
QUOTE (geo82 @ Jan 31 2019, 13:03 ) *
Ο Lonzo δήλωσε πως θα προτιμούσε να καταλήξει στη Νέα Υόρκη ή το Σικάγο, αν τελικά φύγει από το Λ.Α., και δεν θα ήθελε τη Νέα Ορλεάνη. Βέβαια, το τι θέλει και το που θα τον στείλουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.


Τόσο πολύ φοβάται τον Payton? laugh.gif

geo82
QUOTE (RipCity @ Jan 31 2019, 14:13 ) *
Τόσο πολύ φοβάται τον Payton? laugh.gif



Ωραίος! biggrin.gif Μάλλον ενδιαφέρεται και για την προώθηση της αθλητικής εταιρείας του πατέρα του, γι' αυτό και θέλει μεγάλη αγορά.
T.W.Is.M.
Ωραια τα λετε, αλλα εγω περιμενω την αποδοση δικαιοσυνης 6 χρονια μετα. Οι Πελικανς ας περιμενουν την καλυτερη δυνατη προσφορα. Τους βλεπω του χρονου τετοια εποχη να ζητανε ενα ματσο ντραφτ πικς και το καλοκαιρι του '20 να ζητανε sign-and-trade για να παρουν κανα πικ δευτερου γυρου...
Ο δε Davis μπορει στο μεταξυ να παιξει στην Ανατολη για να κανει σεζον με νουμερα MVP και ομαδικη επιτυχια Bucks προ Budenholzer στην NBA-version του δανεικου παιχτη.
Igor
Αν η φημη οτι οι Λεικερς αποφασισουν να δωσουν Ball, Ingram, Kuzma & Zubac για τον AD, θεωρω πολυ δυσκολο να μην καταλήξει εκει.

Οι Celtics, αν δεν εχουνε σιγουρια οτι ο Davis θα κανει commit, αποκλειεται να βαλουν τον Tatum στο τραπεζι.

Η μονη προταση που μπορει να συγκριθει με αυτη των Λεικερς, ειναι μια πιθανη των Νικς με Πορζινγκις και το top*5 πικ τους για το '19.
Igor
QUOTE(Igor @ Jan 31 2019, 22:10 ) *
Αν η φημη οτι οι Λεικερς αποφασισουν να δωσουν Ball, Ingram, Kuzma & Zubac για τον AD, θεωρω πολυ δυσκολο να μην καταλήξει εκει.

Οι Celtics, αν δεν εχουνε σιγουρια οτι ο Davis θα κανει commit, αποκλειεται να βαλουν τον Tatum στο τραπεζι.

Η μονη προταση που μπορει να συγκριθει με αυτη των Λεικερς, ειναι μια πιθανη των Νικς με Πορζινγκις και το top*5 πικ τους για το '19.


Ακυρη η παραπανω τοποθετηση για Knicks.

Πολυ κοντα σε trade με τους Dallas.
Porzingis, Hardaway +Lee για τα expiring Jordan, Matthews, τον Dennis Smith Jr. + Πικ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ απο τους Dallas. Luka & Nowitzki, θα ειναι must-see TV για πολλα χρονια.
Απο την αλλη οι Νικς, ξεφορτωθηκαν 2 συμβολαια και τους ανοιγει χωρο για 2 max contracts το καλοκαιρι!!!

pk13
QUOTE(Igor @ Jan 31 2019, 21:47 ) *
Ακυρη η παραπανω τοποθετηση για Knicks.

Πολυ κοντα σε trade με τους Dallas.
Porzingis, Hardaway +Lee για τα expiring Jordan, Matthews, τον Dennis Smith Jr. + Πικ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ απο τους Dallas. Luka & Nowitzki, θα ειναι must-see TV για πολλα χρονια.
Απο την αλλη οι Νικς, ξεφορτωθηκαν 2 συμβολαια και τους ανοιγει χωρο για 2 max contracts το καλοκαιρι!!!


Αν και κανω ονειρα για Ντουραντ και Κουαι πολυ φοβάμαι ότι οι Νικς θα μεινούμε με τα 2 μαξ συμβόλαια στο χέρι; tongue.gif

Τεσπα προφανώς ο Πορζινγκις ήθελε καιρό να φύγει και η ομάδα δεν πολύ καίγονταν να τον κρατησει λόγω τραυματισμών...
Quincy
QUOTE(pk13 @ Jan 31 2019, 22:07 ) *
Αν και κανω ονειρα για Ντουραντ και Κουαι πολυ φοβάμαι ότι οι Νικς θα μεινούμε με τα 2 μαξ συμβόλαια στο χέρι; tongue.gif

Τεσπα προφανώς ο Πορζινγκις ήθελε καιρό να φύγει και η ομάδα δεν πολύ καίγονταν να τον κρατησει λόγω τραυματισμών...


Το Brooklyn έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει έναν απ τους 2 tongue.gif tongue.gif

Η υγεία του Porzingod είναι ένα θέμα, αλλά σίγουρα θα είναι ίσως η πιο fun to watch ομάδα οι Mavs και με αξιώσεις για κάτι καλό στα playoffs. thumbsup.gif
Igor
QUOTE(Quincy @ Jan 31 2019, 23:16 ) *
Το Brooklyn έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει έναν απ τους 2 tongue.gif tongue.gif

Η υγεία του Porzingod είναι ένα θέμα, αλλά σίγουρα θα είναι ίσως η πιο fun to watch ομάδα οι Mavs και με αξιώσεις για κάτι καλό στα playoffs. thumbsup.gif


Eντωμεταξυ, ο Porzingis ειπε οτι θα παρει το Qualifying offer, και ετσι θα ειναι unrestricted free agent του χρονου το καλοκαιρι!!
shtarkws
Πόσο καιρό είναι έξω ο πορζιγκις λόγω του τραυματισμού του;
Quincy
Περίπου ένα χρόνο.
pk13
Ήδη είναι 1 χρόνο έξω και δεν ξέρω αν θα παίξει κανονικά φέτος....Πρόγραμμα με σουτακια και ελαφρύ τρέξιμο κάνει ακόμα...
Το θέμα είναι ότι πέρα από αυτόν τον τραυματισμό την 1η χρονια έχασε 10 παιχνίδια και την δεύτερη 16 με αρκετούς τραυματισμους...Πέρσι πριν τραυματιστεί υπηρχαν άρθρα που έλεγαν ότι έχει σοβαρό θέμα στους αστραγαλους,δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια....
Γενικά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντέξει το κορμί του την καταπόνηση ή θα το πηγαίνει σερί με τραυματισμους,θα δείξει....
Quincy
Το θεωρώ απίθανο να παίξει φέτος. Έχουν κρατήσει τα picks τους οι Mavs; Αν έχουν ελπίδες να πάρουν ένα τοπ10 θα ήταν χαζοί να μην πάνε για tanking αφού έδωσαν και τόσους παίκτες. Γενικά δεν έχει νόημα να παίξει φέτος ο Porzingins. Το πως θα επιστρέψει είναι άλλη ιστορία, χιαστός σε κορμί 2.20 είναι όσο να ναι επίφοβο.
Igor
QUOTE(Quincy @ Feb 1 2019, 00:43 ) *
Το θεωρώ απίθανο να παίξει φέτος. Έχουν κρατήσει τα picks τους οι Mavs; Αν έχουν ελπίδες να πάρουν ένα τοπ10 θα ήταν χαζοί να μην πάνε για tanking αφού έδωσαν και τόσους παίκτες. Γενικά δεν έχει νόημα να παίξει φέτος ο Porzingins. Το πως θα επιστρέψει είναι άλλη ιστορία, χιαστός σε κορμί 2.20 είναι όσο να ναι επίφοβο.


Το δωσανε το πικ του 19 για τον Doncic!
Δεν εχουνε λογο να κανουνε tanking..
Redoctor
Κουραστηκα ναμαι νιξ. Δεν παει αλλοο
Απο το 2007 σχεδον καθε χρονια κανουμε ριμπιλντ.
Μονες ελπιδοφορες σεζον
1η αμαρε
2η αμαρε καρμελο
3η ξεπεταγμα τζερεμι λιν
4η περυσι μεχρι να τραυματιστει ο γιουνικορν

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. Καλοκαιρι μας βλεπω για καναν κεμπα ουοκερ και μαρκ γκαζολ
Quincy
QUOTE(Igor @ Jan 31 2019, 23:49 ) *
Το δωσανε το πικ του 19 για τον Doncic!
Δεν εχουνε λογο να κανουνε tanking..


Οκ thanks.
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Jan 31 2019, 22:10 ) *
Αν η φημη οτι οι Λεικερς αποφασισουν να δωσουν Ball, Ingram, Kuzma & Zubac για τον AD, θεωρω πολυ δυσκολο να μην καταλήξει εκει.

To tweet του LAL beat writer που δημοσίευσε αυτό ήταν ότι οι Lakers έκαναν μία πρόταση με όλους αυτούς, προφανώς για AD, μόνο που δεν προσδιορίζεται και ποιοί/τί ακόμα από τους Pelicans. Η μισή αλήθεια είναι όταν δε μεταφέρεται σωστά όλο τη ντηλ ή αποκρύπτονται σημαντικότατες λεπτομέρειες. Ποιός πιστεύει ότι δίνουν αυτά μόνο για τον AD, πραγματικά...
Πιστεύω ότι ζήτησαν/θέλουν και τον Jrue, που είναι και αυτός δυσαρεστημένος με δημόσια τοποθέτηση. Αναγκαστικά θα γίνει παιχνίδι και με άλλα ονόματα από πλευράς ΝΟΠ, είναι απαραίτητο για τις διαπραγματεύσεις για να αποκτηθεί leverage από τους Lakers κάπως.

QUOTE(pk13 @ Jan 31 2019, 23:07 ) *
Τεσπα προφανώς ο Πορζινγκις ήθελε καιρό να φύγει και η ομάδα δεν πολύ καίγονταν να τον κρατησει λόγω τραυματισμών...

Πιστεύω στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Ξεκάθαρα τα είχε σπάσει με το management από πέρυσι, δεν πήγε καν στα exit interviews, βλέπει τί γίνεται με τον Kanter, με τα point guards, μια που βαφτίζουν τον Dilikina "our future" και την άλλη που βγαίνουν φήμες για ανταλλαγή με απαίσιες διαρροές ότι "δεν κάνει", μετά Burke στο σήκω-κάτσε-σήκω-φύγε, κάτι αντίστοιχο με Mudiay κλπ κλπ, ε τί να σκεφτεί ο άνθρωπος... βλέπει ότι δεν υπάρχει πλάνο και καμία εμπιστοσύνη σε παίκτες και ζητάει να φύγει.

O τραυματισμός δεν ήταν κάτι τρομερό, όπως π.χ. αυτός του Oladipo και του TP πρόσφατα ή έστω Cousins, PG και Hayward. Ήταν ACL μόνο, έχουν επιστρέψει πάρα πολλοί από ACL tear και πλέον είναι ένας τραυματισμός που δεν αντιμετωπίζεται με φόβο από τις ομάδες (ο συνδυασμός ACL-MCL-μηνίσκος λένε ότι είναι ό,τι χειρότερο για γόνατο).

QUOTE(Igor @ Jan 31 2019, 23:19 ) *
Eντωμεταξυ, ο Porzingis ειπε οτι θα παρει το Qualifying offer, και ετσι θα ειναι unrestricted free agent του χρονου το καλοκαιρι!!

Κοχονάτη κίνηση και με μεγάλο ρίσκο αν κάτι πάει στραβά. Αλλά αν έχεις εμπιστοσύνη στο τημ αποκατάστασης και αυτοπεποίθηση, μάλλον είναι μια επιλογή που θα τον ανταμείψει όταν έρθει η ώρα και του το ευχόμαστε.

QUOTE(pk13 @ Feb 1 2019, 00:31 ) *
Ήδη είναι 1 χρόνο έξω και δεν ξέρω αν θα παίξει κανονικά φέτος....Πρόγραμμα με σουτακια και ελαφρύ τρέξιμο κάνει ακόμα...
Το θέμα είναι ότι πέρα από αυτόν τον τραυματισμό την 1η χρονια έχασε 10 παιχνίδια και την δεύτερη 16 με αρκετούς τραυματισμους...Πέρσι πριν τραυματιστεί υπηρχαν άρθρα που έλεγαν ότι έχει σοβαρό θέμα στους αστραγαλους,δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια....
Γενικά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντέξει το κορμί του την καταπόνηση ή θα το πηγαίνει σερί με τραυματισμους,θα δείξει....

Ντάξει αυτά δεν είναι τίποτα. Τα ίδια λέγαμε και λέγανε για τους αστραγάλους του Κάρυ την πρώτη φορά που ξανάβγαλε τραυμαστισμό εκεί. Το έχουμε πει πολλές φορές ίσως, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια ότι το σώμα ενός αθλητή στα πρώτα 2-3 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ συνήθως δεν είναι αρκετά έτοιμο για να αντιμετωπίσει το επίπεδο κόπωσης που θα βρει σε μια γεμάτη σαιζόν. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δε δίνουν πάντα την δέουσα προσοχή στην πρόληψη και αποκατάσταση πολλές φορές λόγω απειρίας. Το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι τραυματισμοί. Πλέον παίζει μπάσκετ ο Embiid και κανείς, μα κανείς, δε θυμάται όλη αυτή τη μουρμούρα που κράτησε για χρόνια, αρχικά βγαίνοντας από το κολλέγιο ως κάτι "αντίστοιχο" του Greg Oden σε όρους ευθραυστότητας και στη συνέχεια με τις δύο σερί χαμένες σαιζόν και σχεδόν άλλη μία. Αυτό νομίζω λέει πολλά και δεν προκύπτει κάτι που να είναι τόσο φοβερό, ώστε να μην αντιμετωπίζεται. Θα δουλέψει το footwork με επαγγελματίες s & c coaches και θα γυρίσει καλύτερος από ποτέ να κάνει παπάδες με τον Luka! biggrin.gif
GK_23
QUOTE(Igor @ Feb 1 2019, 01:49 ) *
Το δωσανε το πικ του 19 για τον Doncic!
Δεν εχουνε λογο να κανουνε tanking..

To συγκεκριμένο pick νομίζω πως είναι top-5 protected, οπότε έχει σίγουρα νόημα για τους Mavs να κάνουν tanking. Αυτή τη στιγμή το pick βρίσκεται στα χέρια των Hawks.

Οι Mavs έδωσαν επίσης στους Knicks και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου, ένα protected και άλλο ένα unprotected.

Κατά την άποψή μου, πιο ωφελημένη ομάδα από την ανταλλαγή είναι οι Knicks.

Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι, στην αγορά των free agents.
RipCity
QUOTE (GK_23 @ Feb 1 2019, 11:55 ) *
To συγκεκριμένο pick νομίζω πως είναι top-5 protected, οπότε έχει σίγουρα νόημα για τους Mavs να κάνουν tanking. Αυτή τη στιγμή το pick βρίσκεται στα χέρια των Hawks.

Οι Mavs έδωσαν επίσης στους Knicks και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου, ένα protected και άλλο ένα unprotected.

Κατά την άποψή μου, πιο ωφελημένη ομάδα από την ανταλλαγή είναι οι Knicks.

Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι, στην αγορά των free agents.


Εξαρτάται το πιο ωφελημένη που λες από την υγεία του Porzingis. Aν ο Kristaps μείνει κι είναι υγιής στον αιώνα τον άπαντα δε θα βρουν τέτοιον παίκτη οι Knicks με τα late picks των Mavs. Ακόμη και με το early pick που θα πάρει φέτος η Ατλάντα δεν πιστεύω πως πολλοί θεωρούν πως βγήκαν χαμένοι οι Mavericks που έδωσαν Young+early pick για Doncic. Και φυσικά μη ξεχνάμε πως τα πικ δεν είναι συνεχόμενα. Το πικ του 2020 παραμένει στους Mavs κι αν όλα πάνε καλά τότε το πικ αυτό είναι που ήθελαν να κρατήσουν, αφού ακόμη θα φτιάχνεται ο Luka και ο Porzingis θα ψάχνει ρυθμό.
GK_23
QUOTE(RipCity @ Feb 1 2019, 13:11 ) *
Εξαρτάται το πιο ωφελημένη που λες από την υγεία του Porzingis. Aν ο Kristaps μείνει κι είναι υγιής στον αιώνα τον άπαντα δε θα βρουν τέτοιον παίκτη οι Knicks με τα late picks των Mavs. Ακόμη και με το early pick που θα πάρει φέτος η Ατλάντα δεν πιστεύω πως πολλοί θεωρούν πως βγήκαν χαμένοι οι Mavericks που έδωσαν Young+early pick για Doncic. Και φυσικά μη ξεχνάμε πως τα πικ δεν είναι συνεχόμενα. Το πικ του 2020 παραμένει στους Mavs κι αν όλα πάνε καλά τότε το πικ αυτό είναι που ήθελαν να κρατήσουν, αφού ακόμη θα φτιάχνεται ο Luka και ο Porzingis θα ψάχνει ρυθμό.

Σωστή η παρατήρηση για τα picks, το μεγαλύτερο όμως κέρδος για τους Knicks δεν είναι τα picks αλλά το γεγονός πως ξεφορτώθηκαν μεγάλα συμβόλαια και άδειασαν χώρο στο cap για το καλοκαίρι. Επίσης, o Dennis Smith Jr είναι σίγουρα καλύτερος παίκτης από τον Ntilikina που επέλεξαν οι Knicks στο ίδιο draft. Ας μην ξεχνάμε ακόμα πως οι Knicks έχουν ενα πολύ υψηλό pick φέτος, ίσως να έχουν το No 1. Οπότε δεν ελπίζουν να βρουν ισάξιο του Porzingis με τα picks των Mavs, έχουν το φετινό δικό τους το οποίο ενδέχεται να τους δώσει κάτι καλύτερο από τον Porzingis.

Οι Mavs νομίζω πως βιάστηκαν να ξεφορτωθούν τον Dennis Smith και φορτώθηκαν μεγάλα συμβόλαια για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Αυτή τη στιγμή ψάχνονται για το πως θα χτίσουν την ομάδα γύρω από τον Luka και δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ξεκάθαρο πλάνο.

Όσον αφορά την ανταλλαγή με την Atlanta, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε διότι ο Trae Young δεν είναι καθόλου κακός παίκτης και οι τελευταίες του εμφανίσεις περνάνε στο ντούκου ενώ δεν θα έπρεπε.

Υ.Γ: Μόλις το διπλοτσέκαρα, το φετινό pick των Mavs είναι top-5 protected. Ας μην αποκλείουμε λοιπόν το full tanking από εδώ και στο εξής από το Dallas.
geo82
Προσωπικά, κλίνω περισσότερο προς αυτά που γράφουν ο aegeansheed και ο redoctor. Το πράγμα έχει κουράσει πλέον. Ήμουν 17 χρονών όταν πήγαν οι Knicks τελευταία φορά στους τελικούς του ΝΒΑ και τώρα είμαι 37. Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν, βιώσαμε κωμικοτραγικές καταστάσεις με σαφέστατη έλλειψη προγραμματισμού. Μόνο την τριετία 201-2013 φάνηκαν κάποια θετικά σημάδια αλλά τελικά πάλι μια απ' τα ίδια. Η ανταλλαγή αυτή όντως δημιουργεί τεράστιο χώρο στο salary cap για την υπογραφή δύο σπουδαίων παιχτών το καλοκαίρι, οι οποίοι, σε συνδυασμό με ένα καλό πικ, θα δώσουν ώθηση στην ομάδα. Μιλάμε όμως για τους Knicks, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.
RipCity
QUOTE (GK_23 @ Feb 1 2019, 12:42 ) *
Σωστή η παρατήρηση για τα picks, το μεγαλύτερο όμως κέρδος για τους Knicks δεν είναι τα picks αλλά το γεγονός πως ξεφορτώθηκαν μεγάλα συμβόλαια και άδειασαν χώρο στο cap για το καλοκαίρι. Επίσης, o Dennis Smith Jr είναι σίγουρα καλύτερος παίκτης από τον Ntilikina που επέλεξαν οι Knicks στο ίδιο draft. Ας μην ξεχνάμε ακόμα πως οι Knicks έχουν ενα πολύ υψηλό pick φέτος, ίσως να έχουν το No 1. Οπότε δεν ελπίζουν να βρουν ισάξιο του Porzingis με τα picks των Mavs, έχουν το φετινό δικό τους το οποίο ενδέχεται να τους δώσει κάτι καλύτερο από τον Porzingis.

Οι Mavs νομίζω πως βιάστηκαν να ξεφορτωθούν τον Dennis Smith και φορτώθηκαν μεγάλα συμβόλαια για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Αυτή τη στιγμή ψάχνονται για το πως θα χτίσουν την ομάδα γύρω από τον Luka και δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ξεκάθαρο πλάνο.

Όσον αφορά την ανταλλαγή με την Atlanta, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε διότι ο Trae Young δεν είναι καθόλου κακός παίκτης και οι τελευταίες του εμφανίσεις περνάνε στο ντούκου ενώ δεν θα έπρεπε.

Υ.Γ: Μόλις το διπλοτσέκαρα, το φετινό pick των Mavs είναι top-5 protected. Ας μην αποκλείουμε λοιπόν το full tanking από εδώ και στο εξής από το Dallas.


Διαφωνώ προσωπικά πως βιάστηκαν να ξεφορτωθούν τον Smith γιατί το θεωρώ υπερβάλιου ντιλ να πάρεις Porzingis. Δε θα πίστευα ποτέ αν μου το έλεγαν πως γίνεται με Smith και δύο πικς να φέρεις Kristaps. Τα δε συμβόλαια δεν είναι τίποτα τρελό, αφού δε φαντάζομαι να θεωρούν πως χτυπάνε πρωτάθλημα του χρόνου, οπότε του Lee δε τους πειράζει κάπου. Θα έχουν μάλιστα και cap space ούτως ή άλλως. Για τη μεθεπόμενη χρονιά θα υπάρχει του Hardaway, αλλά τελειώνει του Barnes και το cap τους θα έχει τεράστιο χώρο.

Αντίθετα οι Knicks τα παίζουν όλα για όλα τώρα. Αν δε φέρουν δύο από τους top free agentrs απέτυχαν, ενώ και το πικ δεν είναι σιγουράκι για 1. Μπορεί να πέσει στο 4 με ακριβώς ίδιες πιθανότητες.
pk13
Εγώ προσωπικά θεωρώ πως ήταν πολύ καλή ανταλλαγή για τους Νικς ξεφορτωθηκαν όλα τα βαριά συμβόλαια και προσέθεσαν τον Ντένις Σμιθ στον νεανικό κορμο τους...

Οι 2 στόχοι των Νικς είναι ένα πολύ υψηλό ντραφτ πικ,ιδανικά το νούμερο 1 και η free agency..

Η κατασταση με τον Πορζινγκις θα πηγαινε ακριβως οπως με την Νεα Ορλεανη και τον AD..Κάνεις τοπ free agent δεν θα ερχοταν να παίξει με τον Λετονο και οι Νικς θα αναγκαζονταν να δινουν μεγαλα κοντρακτ σε 2ης δυναμικης παικτες για να χτιζουν ομαδες που θα χτυπουσαν στην καλυτερη οχταδα οσπου καποτε θα αποφασιζε να φυγει ο Πορζινγκις και θα εμεναν οι Νικς χωρις τιποτα οπως οι Πελικανς....

Πριν την ανταλλαγή δεν πιστεύω ότι κανένας top tier free agent θα ερχόταν στην Νέα Υόρκη για να παίξει με τον Πορζινγκις όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης ο Λετονος αλλά γιατι προέρχεται από τραυματισμους και ουσιαστικά δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι 2ος καλύτερος παίκτης σε μια ομάδα που έχεις βλέψεις να φτάσει μακριά..

Τώρα μετά την ανταλλαγή θεωρώ ότι πολύ πιο εύκολα ένας σούπερσταρ θα μπορούσε να πει πάω στους Νικς και ψηνω και εναν άλλο σούπερσταρ να έρθει μαζί μου ως 2ο βιολι...Συν οτι θα υπάρχει ένα υψηλό ντραφτ πικ και ένας κορμος νέων παικτων(knox dennis Smith mudiay και ntilikina)που αν και κανενας τους δεν μου γεμίζει το μάτι ότι θα εξελιχθεί σε μεγάλο παικτη ειναι valuable assets...

Και επειδή knicks είμαστε και το πιθανότερο είναι κανένας free agent να μην έρθει κανεις ανελέητο τανκ μια 3ετια και βλέπεις τι παίχτες έχεις μαζέψει και συνεχίζεις από εκεί...
Tobias Funke
Δηλαδή η Νέα Υόρκη αφού ντράφταρε τον Χάρνταγουέι και τον έστειλε τζάμπα στην Ατλάντα, του δίνει μετά ένα τραγικό συμβόλαιο που για να το ξεφορτωθεί, αναγκάζεται να δώσει ένα παίκτη που ήταν top5 στους κάτω των 25 (στο rookie συμβόλαιό του μάλιστα), για να πάρει πίσω έναν παίκτη που προσπέρασε στο ντραφτ. Κι όλα αυτά αφού έκανε stretch το συμβόλαιο του Noah λίγο πιο πριν, ενώ άνετα θα μπορούσε να το βάλει σε ένα τέτοιο deal...

Όταν το Brooklyn έκανε εκείνη την τραγική ανταλλαγή πριν λίγα χρόνια, λέγαμε ότι θα χρειαστεί δεκαετία plus για να συνέλθει κι αυτό είναι ήδη χρόνια μπροστά από τους Knicks. Εκεί κατάντησαν, για να μην μιλήσω για το πόσα χρόνια έχουν να ντραφτάρουν κάτι αξιοπρεπές που έστω θα ανανεώναν μετά το rookie συμβόλαιο (μην το ψάχνεται, από το '94)

Αν το καλοκαίρι κλείσει τελικά Kemba και Tobias στα 2 max, θα γελάω ακόμα παραπάνω.
geo82
Πήραν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και , βασιζόμενος στο παρελθόν τους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Το 2010 μόνο ο Amare δέχτηκε να υπογράψει από τους πρωτοκλασάτους. Επίσης, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί, αφού μόλις το καλοκαίρι ο George αρνήθηκε να πάει στο ΛΑ και σε ένα πιο γκλαμουράτο σωματείο. Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να προσελκύσουν κάποιον μεγάλο σταρ. Αφού ο Λετονός ήθελε να φύγει, ας έψαχναν για ένα καλύτερο δυνατό αντάλλαγμα, έναν πολύ καλό παίχτη που θα τον έπειθαν να μείνει και να προσπαθούσαν να φέρουν και κάποιον αξιόλογο δίπλα του. Φοβάμαι πολύ, πως αν δεν επιλέξει την ομάδα κάποιο μεγάλο όνομα, θα δώσουν τα χρήματα σε δευτεροκλασάτους και θα κάνουν πάλι μια τρύπα στο νερό. Μακάρι να διαψευσθώ.
Andre Miller
Ο Σμιθ ήθελε να έχει την μπάλα περισσότερο στους Μαβς, δεν του άρεσε να είναι η δεύτερη επιλόγη στην περιφέρεια πίσω από τον Ντονσιτς. Στην νέα του ομάδα θα έχει το ρόλο που επιθυμεί. Ο Πορζίγκις ήθελε να φύγει, οπότε την συμφωνία που έγινε λες δεν τη λες και τραγική για τους Νικς, πήραν έναν παίκτη που μάλλον σύντομα θα αποδίδει σε επίπεδα Allstar, δυό πικς πρώτου γύρου και ξεφορτώθηκαν δύο φουσκωμένα συμβόλαια.
Manimal
O Σμιθ την είχε την ευκαιρία του. Απλά ο Λούκα αποδείχθηκε ότι έχει πολύ μεγαλύτερο potential οπότε ήταν και η λογική κατάληξη. Ακόμα και ο Φοξ τον έχει προσπεράσει κατά πολύ. Νωρίς είναι βεβαια αλλά δεν πιστεύω με την καμία ότι ο Σμιθ θα φτάσει σε επίπεδα Allstar παίχτη.

To πιο τρελό σενάριο για Μαβς είναι να κλείσουν σε δυο χρόνια τον Κούνμπο. Αυτομάτως γίνονται conteters με σούπερ νεανική ομάδα.
pk13
QUOTE(geo82 @ Feb 1 2019, 14:07 ) *
Πήραν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και , βασιζόμενος στο παρελθόν τους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Το 2010 μόνο ο Amare δέχτηκε να υπογράψει από τους πρωτοκλασάτους. Επίσης, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί, αφού μόλις το καλοκαίρι ο George αρνήθηκε να πάει στο ΛΑ και σε ένα πιο γκλαμουράτο σωματείο. Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να προσελκύσουν κάποιον μεγάλο σταρ. Αφού ο Λετονός ήθελε να φύγει, ας έψαχναν για ένα καλύτερο δυνατό αντάλλαγμα, έναν πολύ καλό παίχτη που θα τον έπειθαν να μείνει και να προσπαθούσαν να φέρουν και κάποιον αξιόλογο δίπλα του. Φοβάμαι πολύ, πως αν δεν επιλέξει την ομάδα κάποιο μεγάλο όνομα, θα δώσουν τα χρήματα σε δευτεροκλασάτους και θα κάνουν πάλι μια τρύπα στο νερό. Μακάρι να διαψευσθώ.


Το 2010 το να φέρουν τον Αμαρε δεν φανταζε τραγική επιλογή αν και ήξεραν πως έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών...Το πλάνο τότε ήταν να έρθει το καλοκαίρι του 2011 ο Μέλο ως free agent να ανταλλαξουν τα ασετς(φελτον γκαλινάρι κτλπ) για τον Cp3 να διώξουν με τον ορο της αμνηστιας τον Αμαρε και να υπογράψουν τον free agent Chandler...Και αντι για Μέλο Αμαρε Τσαντλερ να είχαν Cp3 Melo Τσαντλερ....Αλλά ο Μέλο εκβιασε για ανταλλαγή τον Φλεβαρη του 2010 και το πλανο πήγε στα σκουπίδια..

Πάντως φέτος είναι η πρώτη φορά μετα απο χρονια που μου αρέσουν οι πιθανοτητες μας να παρουμε κάποιον από τους πολύ μεγάλους free agents...Αν ο Ντουραντ πχ φύγει από τους Γουοριορς θεωρώ ότι είμαστε στους τοπ 3 πιθανούς προορισμους του, το ίδιο και με τον Καιρι...
BasketZilla
Δεν υπάρχει ποτέ καμία μα καμία πιθανότητα να έρθει σοβαρός free agent στην Νέα Υόρκη όσο έχουν για ιδιοκτήτη αυτόν που έχουν.

Είναι τόσο κακοί σαν οργανισμός που το καλοκαίρι θα φάνε το cap space για να πάρουν Bledsoe - Tobias - Cousins stypid.gif

Αυτοί που πιάστηκαν κορόιδα είναι το Dallas.

Θα μπορούσαν να τσιμπήσουν στην ανταλλαγή και τον Ntilikina που είναι το απόλυτο fit δίπλα στον Luka.

Υ.Γ. Το φετινό draft πλην Zion - Barrett δεν έχει κάποιον άλλο λόγο να τανκάρει κανείς.
Αντίθετα στα μεσαία πικς του πρώτου γύρου μπορεί να τσιμπήσει όποια ομάδα έχει πικς εκεί γύρω στο 20 πολύ ωραίους
rotation παίκτηδες.



Για τον Dennis Smith δεν έχω να πω κάτι πλην του ότι του αξίζει να είναι παίκτης των Knicks.
geo82
QUOTE (BasketZilla @ Feb 1 2019, 21:40 ) *
Δεν υπάρχει ποτέ καμία μα καμία πιθανότητα να έρθει σοβαρός free agent στην Νέα Υόρκη όσο έχουν για ιδιοκτήτη αυτόν που έχουν.

Είναι τόσο κακοί σαν οργανισμός που το καλοκαίρι θα φάνε το cap space για να πάρουν Bledsoe - Tobias - Cousins stypid.gif


Δεν είναι απίθανο αυτό που λες, αν εξετάσεις την πορεία τους τα τελευταία χρόνια. Μπορεί όμως και να αλλάξει η κατάσταση φέτος. Όλες οι ομάδες κάνουν turnaround kάποια στιγμή.
pan24
Δυο μπομπιτσες απο Woj σχετικα με Davis
1.
QUOTE
Beyond the Lakers and Knicks, the Pelicans have been made aware of "a handful" of teams that Anthony Davis would be willing to sign long-term with upon a trade, league sources tell ESPN. Boston isn't included on that list.


2.
QUOTE
The Milwaukee Bucks are one of the teams on Davis' new extended list, league sources tell ESPN. Milwaukee hasn't inquired about a Davis trade, sources say, and its roster composition does make the pathway to a trade extremely difficult.


Κατι αντιστοιχο και απο Charania
QUOTE
Anthony Davis’ representatives have informed the Pelicans that he would sign long-term with the Lakers, Knicks, Bucks and Clippers if he is traded, league sources tell @TheAthleticNBA
Igor
Δηλαδη εβαλε τους Λεικερς και αλλες 3 ομαδες που δεν μπορουν να δελεασουν τους Πελικανς με καποιο trade..
whaler
Αν ισχυει η προταση απο LA, με 6 παικτες και 2 πικ πρωτου γυρου, οι Pelicans θα ειναι τουλαχιστον χαζοι αν δεν δεχτουν. Μιλαμε για μιση + ομαδα, νεανικη και εμπειρη ταυτοχρονα, που με μακροπροθεσμο πλανο μπορει να γινει contender.
RipCity
Εγώ σκέφτομαι το άλλο όμως. Ας πούμε οι Πέλικανς αρνούνται τώρα. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να μη δίνει τα ίδια ο Μάτζικ όταν θα μπουν κι άλλοι στο χορό? Υπάρχει περίπτωση με τον Λεμπρόν στα 35 να μη δώσει τα πάντα για να πάρει το καλοκαίρι τον AD? Και πάλι δε θα θέλει να ανοίξει cap space, άρα θα πρέπει να ξεφορτωθεί πολύ πράγμα?
Και μετά πάμε και στον Tatum. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα για μια ομάδα όπως οι Pelicans που θα αρχίσει rebuilding. Και τον Tatum τον έχω πολύ ψηλότερα από Ball, Ingram, Kuzma, ακόμη κι αν προσφέρονται όλοι μαζί. Στην τελική οι μεγάλοι σταρ προσελκύουν στην ομάδα τους άλλους μεγάλους σταρ κι από αυτούς μόνο τον Tatum βλέπω ως τέτοιο. Αν ήμουν Pelicans θα προτιμούσα άνετα Tatum+Rozier πχ (με sign and trade) + τα σαφώς καλύτερα πικς που έχουν στην κατοχή τους οι Celtics. Και μη ξεχνάμε πως τα πικς αυτά θα είναι άμεσα. Όχι ένα τώρα, άλλο το 2021 και πάει λέγοντας. Πικς 2019 έχει ο Ainge.
pan24
QUOTE (RipCity @ Feb 5 2019, 11:11 ) *
Εγώ σκέφτομαι το άλλο όμως. Ας πούμε οι Πέλικανς αρνούνται τώρα. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να μη δίνει τα ίδια ο Μάτζικ όταν θα μπουν κι άλλοι στο χορό? Υπάρχει περίπτωση με τον Λεμπρόν στα 35 να μη δώσει τα πάντα για να πάρει το καλοκαίρι τον AD? Και πάλι δε θα θέλει να ανοίξει cap space, άρα θα πρέπει να ξεφορτωθεί πολύ πράγμα?
Και μετά πάμε και στον Tatum. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα για μια ομάδα όπως οι Pelicans που θα αρχίσει rebuilding. Και τον Tatum τον έχω πολύ ψηλότερα από Ball, Ingram, Kuzma, ακόμη κι αν προσφέρονται όλοι μαζί. Στην τελική οι μεγάλοι σταρ προσελκύουν στην ομάδα τους άλλους μεγάλους σταρ κι από αυτούς μόνο τον Tatum βλέπω ως τέτοιο. Αν ήμουν Pelicans θα προτιμούσα άνετα Tatum+Rozier πχ (με sign and trade) + τα σαφώς καλύτερα πικς που έχουν στην κατοχή τους οι Celtics. Και μη ξεχνάμε πως τα πικς αυτά θα είναι άμεσα. Όχι ένα τώρα, άλλο το 2021 και πάει λέγοντας. Πικς 2019 έχει ο Ainge.

Γενικα ναι δεν εχουν κανενα λογο να βιαστουν
Το 2020 τελειωνει το συμβολαιο δεν κινδυνευουν να τον χασουν τωρα
Πιστευω πολυ πιθανο να κανουν οτι οι Spurs με Kawhi,να προτιμησουν να τον δωσουν οπουδηποτε αλλου εκτος απο L.A.
mixalisgate7
QUOTE
The Lakers have removed themselves from the Anthony Davis trade talks due to “outrageous” requests from the Pelicans, per @BA_Turner.


ΠΗΓΗ
RipCity
QUOTE
While Memphis has most seriously continued dialogue with Utah and Detroit on Mike Conley trade packages, the Raptors called Memphis offering Kyle Lowry and Jonas Valanciunas for Conley and Marc Gasol, per league sources. Lowry is aware of Toronto’s general trade discussions.


All in από Ujiri!
Manimal
QUOTE (pan24 @ Feb 5 2019, 11:31 ) *
Γενικα ναι δεν εχουν κανενα λογο να βιαστουν
Το 2020 τελειωνει το συμβολαιο δεν κινδυνευουν να τον χασουν τωρα
Πιστευω πολυ πιθανο να κανουν οτι οι Spurs με Kawhi,να προτιμησουν να τον δωσουν οπουδηποτε αλλου εκτος απο L.A.


Ο Ριπ καλά τα λέει. Και οι τρεις μαζί έναν Tatum δεν κάνουν. Αυτό το ξέρουν οι Πελς όπως ξέρουν και οι Λεικερς ότι αυτούς που δίνουν δεν έχουν την ανταλακτική αξία να φέρουν έναν All star παίχτη, γι αυτό και το προσπαθούν να τους στείλουν σούμπιτο όλους, αλλά δεν. Έτσι έπραξαν και οι Spurs. Από την άλλη ο Ειντζ πιστεύω ότι δεν θα βάλει ποτέ στο τραπέζι διαπραγματεύσεων τον Tatum.

Ο Γκαζόλ είναι τεράστια αναβάθμιση για το Τορόντο. Τους λείπει πολύ αυτός ο παίχτης. Πίστευα ότι θα κάνουν κίνηση, αλλά και Κόνλευ μαζί δείχνουν θράσος. Μπορεί και να τους κάτσει, αλλά το θεωρώ υπερβολή.
Igor
QUOTE(Manimal @ Feb 5 2019, 23:48 ) *
Ο Ριπ καλά τα λέει. Και οι τρεις μαζί έναν Tatum δεν κάνουν. Αυτό το ξέρουν οι Πελς όπως ξέρουν και οι Λεικερς ότι αυτούς που δίνουν δεν έχουν την ανταλακτική αξία να φέρουν έναν All star παίχτη, γι αυτό και το προσπαθούν να τους στείλουν σούμπιτο όλους, αλλά δεν. Έτσι έπραξαν και οι Spurs. Από την άλλη ο Ειντζ πιστεύω ότι δεν θα βάλει ποτέ στο τραπέζι διαπραγματεύσεων τον Tatum.

Ο Γκαζόλ είναι τεράστια αναβάθμιση για το Τορόντο. Τους λείπει πολύ αυτός ο παίχτης. Πίστευα ότι θα κάνουν κίνηση, αλλά και Κόνλευ μαζί δείχνουν θράσος. Μπορεί και να τους κάτσει, αλλά το θεωρώ υπερβολή.


Το trade για τους Grizzlies, δεν εχει κανενα νοημα. Το θεμα ειναι να μαζεψουνε οτιδηποτε για rebuild.


Aν δεν βαλει τον Tatum στο παιχνιδι ο Ainge, δεν βλεπω γιατι να μην προτιμησουνε καποιο offer των Λεικερς οι Πελς. Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να περιμενουν να μπουνε και οι Σελτικς στο παιχνιδι, μπας και παρουν τον Tatum ή να πιεστουν να δωσουν οι Λεικερς παραπανω. Αν και απο οτι καταλαβαινω, μονο τον Bronny James δεν εχουνε βαλει στο offer τους, oποτε δεν ξερω τι αλλο μπορουν να δωσουν...
geo82
QUOTE (Igor @ Feb 4 2019, 23:02 ) *
Δηλαδη εβαλε τους Λεικερς και αλλες 3 ομαδες που δεν μπορουν να δελεασουν τους Πελικανς με καποιο trade..


Ακριβώς. Είναι προφανές ότι θέλει να καταλήξει σε συγκεκριμένη ομάδα και πιέζει γι' αυτό. Οι άλλες τρεις επιλογές είναι στάχτη στα μάτια.

http://www.espn.com/nba/story/_/id/2593464...-reggie-bullock

O Reggie Bullock στους Lakers.
whaler
Βόμβα από Philadelphia, με Tobias Harris.

http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/25935...lving-6-players

Τα έχουν μπερδέψει πολύ και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοχωρέσει (μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον). Μπορούν έτσι να μπουν σφήνα σε Milwaukee και Toronto;
RipCity
Από άποψη starting lineup οι Σίξερς δεν παίζονται πια. Καταπληκτικό φιτ στο 4 ο Τομπαιας. Αν πάρουν βετεράνους τύπου Μάθιους για πάγκο τότε θα είναι φουλ για τελικούς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.