Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παρέμβαση Γκάλη για Αλεξάνδρειο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Επιστολη-παρεμβαση στον υφυπουργο αθλητισμου εστειλε ο Νικος Γκαλης,με θεμα
την καθυστερηση παραδοσης των χωρων του Αλεξανδρειου στον Αρη και το γηπεδικο
προβλημα της ομαδας γενικοτερα..:


"Κύριε Υπουργέ,

Πήρα την απόφαση να σας απευθύνω αυτήν την επιστολή γνωρίζοντας την ευαισθησία σας αφενός για το άθλημα το μπάσκετ και αφετέρου για την Θεσσαλονίκη μας. Πιστεύω ότι τα εμπόδια που υπάρχουν όπως διαβάζω στον τύπο για την αναγνώριση της σύμβασης παραχώρησης του Αλεξανδρείου στην ομάδα του Άρη, θα ξεπεραστούν με την δική σας συμβολή το συντομότερο δυνατόν. Θεωρείται δε δεδομένη η αναγνώριση της, τόσο από εμένα όσο και από εσάς.

Ο Άρης, κ. Υπουργέ, όπως καλά γνωρίζετε, δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Η συμβολή της στο άθλημα του μπάσκετ είναι τεράστια όσον αφορά την διάδοσή του, επιτελώντας παράλληλα μέγιστο κοινωνικό έργο. Ήταν το σωματείο εκείνο που έβαλε την δεκαετία του 1980-1990 το μπάσκετ στο σπίτι του κάθε Έλληνα και οδήγησε χιλιάδες μικρούς φίλους του αθλήματος στα γήπεδα και όχι σε χώρους απαράδεκτους για την νεολαία μας.

Η πλέον αδικημένη μπασκετική ομάδα ως προς τις εγκαταστάσεις της είναι ο Άρης κ. Υπουργέ και το γνωρίζετε καλά. Άλλωστε, το έχετε επισημάνει και εσείς στο παρελθόν ότι ο Άρης είναι η ομάδα που δεν έχει το δικό της σπίτι, αν και διαθέτει χιλιάδες φιλάθλους σε όλη τη χώρα. Η λύση του Αλεξανδρείου για μένα θα πρέπει να είναι προσωρινή.

Σας επισημάνουμε κύριε Υπουργέ, ότι υπάρχει το αίτημα του κόσμου του Άρη για την κατασκευή ενός γηπέδου μεγάλης χωρητικότητας που θα είναι το σπίτι του Άρη και θα αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νίκος Γκάλης".


Δαμιανιδης:"Ο Νίκος Γκάλης, με δική του πρωτοβουλία, θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση, αφού είχε εμπλακεί και το όνομά του για το γήπεδο αυτό. Περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα λέει στην επιστολή αυτή. Είναι καθαρά δική του επιλογή. Αύριο ίσως θα βγει αυτή η επιστολή. Ο Γκάλης είναι η ιστορία του συλλόγου, δόξασε και δοξάστηκε. Μέλημα, και δικό μου, και όλων στη "Γένεσις", είναι να είναι κοντά μας ο Νίκος Γκάλης και κινούμαστε σ' αυτήν την κατεύθυνση. Πως θα τον ενεργοποιήσουμε, για το πώς θα συμβάλλει στην εδραίωση του συλλόγου. Μη μπορώντας η Πολιτεία να ικανοποιήσει το αίτημα για νέο γήπεδο, είπε ότι ο Αρης θα εγκατασταθεί στο Αλεξάνδρειο και ίσως να δινόταν το όνομα του Νίκου Γκάλη. Αυτό πάντως που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο κάθε φίλαθλος του Αρη θέλει καινούριο γήπεδο". (μια μερα πριν τη δημοσιευση..)

bball.gif bball.gif


Φαινεται πολυ πιθανο,οσο περναει ο καιρος,να δουμε τον Γκαλη να περνει καποιο
ποστο στην ομαδα... smile.gif smile.gif
harris
100%.....και εχει αργησει κιολας...αντε με το καλο και μανατζερ..
hagi
Ο μεγάλος ΝΙΚ μίλησε και πάλι για να βοηθήσει την ομάδα μας.
Αυτό που έχω πάντως απορία είναι γιατί δεν αναλαμβάνει εκείνος πρόεδρος να φτιάξουμε μια σπουδαία ομάδα.

Αν όχι πρόεδρος κάτι άλλο που να μπορεί να προτείνει και παίχτες για την ομάδα.Ειδικά σε αυτό πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλός...
harris
δηλαδη ,συμφωνεις για μανατζερ????θα ηταν το καλυτερο....και για τον Αρη και για το ελληνικο μπασκετ
hagi
Βέβαια συμφωνώ...Θα ήταν κάτι φοβερό πιστεύω με το έμπειρο μάτι του Νίκου..
dizzy_fingers
Ότι και πόστο και να πάρει ο άνθρωπος, τον εκλιπαρούμε να επιστρέψει στο ελληνικό μπάσκετ...
Έστω και μέσα από το ρόλο του "Ελ Σιντ" (ασφαλώς και μπορεί να κάνει περισσότερα..) θα βοηθήσει την άνοδο του ελληνικού μπάσκετ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.