Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Για τους fun της Κωστάκη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
Tatubasketfan
QUOTE(harris @ Jul 13 2006, 12:08 PM)
tatu δεν ειναι φιλικά, αλλά προκριματικά ευρωμπάσκετ... μακάρι να μπορέσουμε... δύσκολο όμως...
*

συγνώμη βρε Χάρη...από τη χαρά μου που έμαθα ότι ο μπαμπάς μου θα με πάει,δεν ξέρω τι λέω!!!

coach μακάρι να μπορέσουμε να περάσουμε πανελλήνιο....αν και λίγο δύσκολο το βλέπω φέτος sad.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Jul 13 2006, 06:01 PM)
ξέρω εγώ τι λέω.... biggrin.gif
*

Αν και είναι άσχετο με το τόπικ... Προβλέπω σφαγή φέτος στις νεάνιδες της εσκα...
Tatubasketfan
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 13 2006, 02:04 PM)
Είναι μικρή η φώτο και δεν φαίνεται ε;;;
*

ε δεν ξέρω....μπορεί να έχεις αυτήν αλλά μπορεί να σ'αρέσει άλλη tongue.gif laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 13 2006, 06:09 PM)
ε δεν ξέρω....μπορεί να έχεις αυτήν αλλά μπορεί να σ'αρέσει άλλη  tongue.gif  laugh.gif
*

Είναι και αυτό μια λογική εξήγηση...!
Tatubasketfan
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 13 2006, 02:13 PM)
Είναι και αυτό μια λογική εξήγηση...!
*

tongue.gif happy.gif wub.gif ph34r.gif ugly_tocktock.gif stypid.gif icon_blahblah.gif greeklish.jpeg afro.gif 71.gif 56.gif hippy.gif.jpeg χαχαχα
tsops
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 13 2006, 04:07 PM)
Αν και είναι άσχετο με το τόπικ... Προβλέπω σφαγή φέτος στις νεάνιδες της εσκα...
*

Όπως το είπες...επιτέλους, να δούμε και κανένα καλό πρωτάθλημα στις μικρές...δυστυχώς δεν θα έχω χρόνο για να ασχοληθώ πολύ, αλλά θα τις παρακολουθήσω όσο κοντά μπορώ... smile.gif

Για τους fan της Κωστάκη όμως πρέπει να λέμε εδώ, οπότε... laugh.gif
basket4
QUOTE(tsops @ Jul 13 2006, 07:25 PM)
Όπως το είπες...επιτέλους, να δούμε και κανένα καλό πρωτάθλημα στις μικρές...δυστυχώς δεν θα έχω χρόνο για να ασχοληθώ πολύ, αλλά θα τις παρακολουθήσω όσο κοντά μπορώ... smile.gif

Για τους fan της Κωστάκη όμως πρέπει να λέμε εδώ, οπότε... laugh.gif
*

συγγνωμη coach...μια ερωτηση.....ο Αστερας Εξαρχειων θα κατεβασει νεανιδες φετος?το λεω γιατι εχει παρει εχει παρει Καππου και Μανε αν δεν κανω λαθος.Χθες συναντηθηκα με την παιχρια σου (τη φιλη μου),καταλαβαινεις φανταζομαι και τα συζηταγαμε.θα γινει χαμος φετος.Δαφνη(κανατε 2 πολυ καλες μεταγραφες) Περιστερι Ανω Λιοσια(αν και εφυγε η Μαννε), Αγια Παρασκευη και Σπορτιγκ αν θελετε αλλα κατα τη γνωμη μου θα ειναι λιγο πιο αδυναμος φετος.
Tafos toy indoy
kai panathinaikos...kai panathinaikos...akoyte me!@
basket4
QUOTE(Tafos toy indoy @ Jul 14 2006, 02:03 AM)
kai panathinaikos...kai panathinaikos...akoyte me!@
*

θα κατεβασει νεανιδες η παναθα?? w00t.gif ?????εχει κανει καποιες μεταγραφες?
???
trefoil 13
Ο Αστέρας θα κατεβάσει νεάνιδες.
Για την Κάππου δεν ξέρουμε ακόμα...
Και ο Παναθηναικός κατεβάζει νεάνιδες... 68.gif
trefoil 13
Και ο Άρης Χολαργού...
tsops
Basket4, σου έχω απαντήσει στο Ask the Coach, γιατί εδώ είναι άσχετο το topic. biggrin.gif
Tatubasketfan
Ρε παιδιά τελικά η Κωστάκη θα είναι στους αγώνες του Πυλίου ή θα πρέπει να περιμένω μέχρι του χρόνου για να δω το είδωλό μου;;;; sad.gif
womanplayer
του Πυλιου??????????????????????????????????
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 17 2006, 08:50 PM)
του Πυλιου??????????????????????????????????
*

Ναι του Πυλίου...εκεί που θα γίνουν οι προκριματικοί του πανευρωπαϊκού...
womanplayer
ααααααααα στο Πηλιο λεσ , στην Πορταρια λυπαμαι αλλα το ειδωλο σου θα το δεις καποια αλλη φορα!
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 17 2006, 09:15 PM)
ααααααααα στο Πηλιο  λεσ , στην Πορταρια  λυπαμαι αλλα το ειδωλο σου θα το δεις καποια αλλη φορα!
*

ohmy.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif bball.gif
womanplayer
τι να σου κανω αφου εχει υποχρεωσεις με το wnba τι να φαησουμε τον γαμο και να παμε για πουρναρια?????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 17 2006, 09:37 PM)
τι να σου κανω αφου εχει υποχρεωσεις με το wnba  τι να φαησουμε τον γαμο και να παμε για πουρναρια?????? tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif
*

χαχα σωστό και αυτό...ε εντάξει...και η Μάλτση μου κάνει tongue.gif tongue.gif αλλά αν ποτέ δω την Κωστάκη θα αρχίσω να 77.gif 77.gif 77.gif χαχα
womanplayer
Μπραβο σου! blink.gif blink.gif blink.gif
womanplayer
tatu se εφτιαξα παλι
womanplayer
ας μπουμε λιγο στο τοπικ
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 18 2006, 05:03 PM)
ας μπουμε λιγο στο τοπικ
*

χιχιχι....αξιολάτρευτη παίκτρια...για μένα τουλάχιστον tongue.gif
womanplayer
einai h kalyterh
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 18 2006, 08:57 PM)
einai h kalyterh
*

μόνο η καλύτερη????αλλά δεν το ήξερα ότι την θαυμάζεις και εσύ.... tongue.gif w00t.gif
womanplayer
ειμαι αντικειμενικη!βασει των επιδοσεων τησ και την πορεια που εχει κανει τωρα ! bball.gif bball.gif bball.gif
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 18 2006, 09:11 PM)
ειμαι αντικειμενικη!βασει των επιδοσεων τησ και την πορεια που εχει κανει τωρα  ! bball.gif  bball.gif  bball.gif
*

ε ναι νομίζω οτί κανείς δεν μπορεί να γκρινιάζει για τις επιδόσεις της και την μέχρι τώρα πορεία της!!!
womanplayer
ποιος γκρινιαζει???????/ peace.gif peace.gif peace.gif
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Jul 18 2006, 09:23 PM)
ποιος γκρινιαζει???????/ peace.gif  peace.gif  peace.gif
*

έχω πετύχει αρκετά άτομα που μου λένε ότι η Κωστάκη δεν άξιζε να παίζει στο wnba και ότι τζάμπα πήγε γιατί παίζει πολύ λίγο και δεν κάνει τίποτα σχεδόν....εγώ πιστεύω ότι το άξιζε πάρα πολύ γιατί προσπαθεί χρόνια να παίξει στο wnba και έτσι και αλλιώς αυτό που μετράει τελικά είναι η εμπειρία...
womanplayer
το εχω ξαναπει αυτοι που τα λενε αυτα ζηλευουν !!!!οποτε καλυτερα μην ασχολουμαστε με τετοιους ας πηγαιναν και αυτοι να παιξουν εκει που εχει παιξει !τελοσ!
froso
QUOTE(womanplayer @ Jul 19 2006, 01:53 AM)
το εχω  ξαναπει αυτοι που τα λενε αυτα ζηλευουν !!!!οποτε καλυτερα μην ασχολουμαστε με τετοιους  ας πηγαιναν και αυτοι να παιξουν εκει που εχει παιξει !τελοσ!
*

τα νεότερα πάντως για την Κωστακη είναι πως είναι δυσαρεστημένη επειδή δεν έχει τη συμμετοχή που θα ήθελε. Ομως ας μη γελιόμαστε και μόνο η παρουσία της στο ρόστερ της ομάδας αρκεί. Στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής δε θα τη δούμε ,αλλά όπως όλοι ξέρετε θα είναι στους αγώνες της εθνικής
Tatubasketfan
QUOTE(froso @ Jul 20 2006, 10:12 AM)
τα νεότερα πάντως για την Κωστακη είναι πως είναι δυσαρεστημένη επειδή δεν έχει τη συμμετοχή που θα ήθελε. Ομως ας μη γελιόμαστε και μόνο η παρουσία της στο ρόστερ της ομάδας αρκεί. Στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής δε θα τη δούμε ,αλλά όπως όλοι ξέρετε θα είναι στους αγώνες της εθνικής
*

Δηλαδή θα είναι στους αγώνες του Πηλίου;;;;;;;;;;; ohmy.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif laugh.gif
tsops
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 20 2006, 12:19 PM)
Δηλαδή θα είναι στους αγώνες του Πηλίου;;;;;;;;;;; ohmy.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  laugh.gif
*

Εκεί εσύ, τι κόλλημα είναι αυτό παιδί μου με την Κωστάκη? laugh.gif
Tatubasketfan
QUOTE(tsops @ Jul 20 2006, 10:34 AM)
Εκεί εσύ, τι κόλλημα είναι αυτό παιδί μου με την Κωστάκη? laugh.gif
*

Δεν ξέρω βρε κόουτς....κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι συνέχεια!πως κόλλησα έτσι;;Αν δεν τη δω από κοντά θα σκάσω...και αν μπορέσω θα πάω να της μιλήσω κι όλας...το τι θα της πω τώρα δεν ξέρω λολ.Να φανταστείς ακόμα και η προπονήτριά μου είχε φτάσει στο σημείο να με φωνάζει Κωστάκη! laugh.gif laugh.gif
tsops
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 20 2006, 12:39 PM)
Δεν ξέρω βρε κόουτς....κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι συνέχεια!πως κόλλησα έτσι;;Αν δεν τη δω από κοντά θα σκάσω...και αν μπορέσω θα πάω να της μιλήσω κι όλας...το τι θα της πω τώρα δεν ξέρω λολ.Να φανταστείς ακόμα και η προπονήτριά μου είχε φτάσει στο σημείο να με φωνάζει Κωστάκη! laugh.gif  laugh.gif
*

Δεν πειράζει, σε λίγα χρόνια θα έρχεται η Κωστάκη να παίρνει αυτόγραφο....από σένα! wink.gif
Tatubasketfan
QUOTE(tsops @ Jul 20 2006, 10:46 AM)
Δεν πειράζει, σε λίγα χρόνια θα έρχεται η Κωστάκη να παίρνει αυτόγραφο....από σένα! wink.gif
*

χαχαχα μακάρι tongue.gif tongue.gif tongue.gif
froso
Κωστάκη: Όνειρο για μένα η ΤΣΣΚΑ

14/10/2006 19:17 sportime.gr

Δεν θα κάνει... παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε ποτέ επισήμως στο WNBA δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τις Χιούστον Κόμετς. Θα κάνει, όμως, με τον Θοδωρή Παπαλουκά... Η Αναστασία Κωστάκη παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την νέα της ομάδα την ΤΣΣΚΑ Σαμάρα.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο στο ρωσικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε η διεθνής μας πλέι μέικερ και συνέχισε: «Αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτρια να είναι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Είμαι χαρούμενη, γιατί ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

Το παρών στην παρουσίαση της Κωστάκη έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Γκρούντιν και ο αντιπρόεδρος, Βιτάλιους Τροφιμένκο. Αμφότεροι μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την Ελληνίδα παίκτρια.
trefoil 13
QUOTE(froso @ Oct 16 2006, 02:09 PM) *
Κωστάκη: Όνειρο για μένα η ΤΣΣΚΑ

14/10/2006 19:17 sportime.gr

Δεν θα κάνει... παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε ποτέ επισήμως στο WNBA δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τις Χιούστον Κόμετς. Θα κάνει, όμως, με τον Θοδωρή Παπαλουκά... Η Αναστασία Κωστάκη παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την νέα της ομάδα την ΤΣΣΚΑ Σαμάρα.
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο στο ρωσικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε η διεθνής μας πλέι μέικερ και συνέχισε: «Αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτρια να είναι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Είμαι χαρούμενη, γιατί ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

Το παρών στην παρουσίαση της Κωστάκη έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Γκρούντιν και ο αντιπρόεδρος, Βιτάλιους Τροφιμένκο. Αμφότεροι μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την Ελληνίδα παίκτρια.

Το ίδιο άρθρο έχουμε ποστάρει σε τρία διαφορετικά τόπικ αλλά νομίζω ότι η froso είναι η πιο σωστή!
mikri prasini ollandeza
μονο τρία?
froso
Έχετε δίκιο, αλλά το συγκεκριμένο topic είναι το πιο παλιό! Νομίζω επίσης ότι το ¨Official site της Αν.Κωστάκη¨ θα έπρεπε να είναι στο συγκεκριμένο topic.Δεν είναι ανάγκη να δημιουργούμε νέα wink.gif
trefoil 13
QUOTE(froso @ Oct 16 2006, 04:28 PM) *
Έχετε δίκιο, αλλά το συγκεκριμένο topic είναι το πιο παλιό! Νομίζω επίσης ότι το ¨Official site της Αν.Κωστάκη¨ θα έπρεπε να είναι στο συγκεκριμένο topic.Δεν είναι ανάγκη να δημιουργούμε νέα wink.gif

Σωστό. Να τα ακούνε αυτοί που ανοίγουν τόπικ χωρίς λόγο. γκουχ γκουχ...
froso
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 16 2006, 01:37 PM) *

πω,πω καρφι....!!!
harris
QUOTE(froso @ Oct 16 2006, 04:28 PM) *

Εάν πρόσεχες καλύτερα, θα έβλεπες ότι το "official site Aν. Κωστάκη" έχει ανοίξει ένα χρόνο πριν από αυτό που άνοιξες εσύ, το συγκεκριμένο δηλαδή... wink.gif

QUOTE(trefoil 13 @ Oct 16 2006, 04:37 PM) *

Εαν εννοείς εμένα, καλό θα είναι να κοιτάξεις την απάντησή που έδωσα στην froso... peace.gif
liolias
Καλα θα ηταν να μην κατηγορουμε ο ενας τον αλλο.Υπευθυνος για τα τοπικ ειναι οι admin και οι mod.
trefoil 13
QUOTE(liolias @ Oct 16 2006, 06:37 PM) *
Καλα θα ηταν να μην κατηγορουμε ο ενας τον αλλο.Υπευθυνος για τα τοπικ ειναι οι admin και οι mod.

Σε έναν από αυτούς αναφέρομαι αλλά φρόντισε να απαντήσει... tongue.gif
froso
«Εγκατέλειψε» την ΤΣΣΚΑ η Κωστάκη

21/12/2006 19:33 sportime.gr

Δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Σαμάρα Αναστασία Κωστάκη. Η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που αγωνίστηκε στο WNBA φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της ρωσικής ομάδας στο ματς με την ισπανική Χαλκόν Αβενίδα για την Ευρωλίγκα και στην συνέχεια έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό της.

Η διεθνής γκαρντ προσπαθούσε εδώ και καιρό να λύσει τη συνεργασία της, καθώς θεωρούσε πως δεν ταίριαζε στην χημεία της ομάδας. Την Πέμπτη (21/12) η Αναστασία Κωστάκη θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, όπου θα εξετάσει τις τρεις σοβαρές προτάσεις που έχει, δύο από επίσης ρωσικές ομάδες της αντίστοιχης Α1 και μία από την πολωνική Γκντίνια που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Η απόφασή της 28χρονης πόιντ γκαρντ αναμένεται μέσα στις πρώτες ημέρες του 2007, όταν και θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον νέο σταθμό στην καριέρα της.
Tatubasketfan
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif huh.gif huh.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif unsure.gif unsure.gif sad-smiley-009.gif magic.gif (Λολ το τελευταίο δε κολλούσε πουθενά αλλά το έβαλα επειδή μ'άρεσε... laugh.gif)
Tatubasketfan
τι;;;;;;;;;;;;; χαχα μόλις διάβασα ότι θέλει να πάει δεύτερη χρονιά στο wnba ή κάνω λάθος;;;;; blink.gif blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif θα δω την Κωστάκη από κοντάααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
trefoil 13
QUOTE(Tatubasketfan @ Dec 27 2006, 10:58 PM) *
τι;;;;;;;;;;;;; χαχα μόλις διάβασα ότι θέλει να πάει δεύτερη χρονιά στο wnba ή κάνω λάθος;;;;; blink.gif blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif θα δω την Κωστάκη από κοντάααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ρε τατού, ποιο κοντά πέφτει η Μόσχα! Που να τρέχεις στις Αμερικές;! laugh.gif
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Dec 28 2006, 02:03 AM) *
Ρε τατού, ποιο κοντά πέφτει η Μόσχα! Που να τρέχεις στις Αμερικές;! laugh.gif

Ποτε δεν ξερεις..ασε που στη Μοσχα κανει και ψοφοκρυο...καλυτερα Αμερικη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.