Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
president
Συννεφα στον Αθηναικο.Την περασμενη εβδομαδα ανακοινωθηκε στους παικτες και τον προπονητη της ομαδας οτι οι συμφωνιες που ειχαν γινει στην αρχη της περιοδου δεν ισχυουν!!! Οι παικτες και ο προπονητης μαζι με τους δυο εφορους του τμηματος αποφασισαν να παλεψουν για την αξιοπρεπεια τους πραγμα που καποιοι πρεπει να ανατρεξουν σε λεξικα για να μαθουν τι σημαινει!!!
TSOUMANIS14
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΤΤΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ 68.gif
karamela
sygxarhthria stous paiktes tou a8hnaikou alla kai stous 2 an8rwpous pou trexoun mera nuxta gia na broun ta xrhmata na kaluf8ei to badget ths omadas!! htan polu duskolo o dhmarxos nikos xardalias na symballei oikonomika sto antriko tmhma tou a8hnaikou! 400.000 euro gia to gynaikeio mpasket kala kaneis kai ta dineis! dwse 20.000 kai sto antriko afou apoti fainetai yparxoun oi poroi! ayta apo mena! elpizw na mhn exei to gynaikeio basket thn katalhxh tou antrikou handball pou meta apo prwta8lhma kai kupello kai paromoia xrhmatikh symbolh apo to dhmarxo dialy8hke kai den uparxei pia san swmateio!!
president
Αγαπητοι φιλοι karamela -- B for Basketball διαβαζω και απο τους δυο σας αρκετες κατηγοριες για τον Δημαρχο και ανεπιτρεπτους χαρακτηρισμους που δεν επιτρεπονται για κανεναν και δεν επιτρεπονται στο Topic.Αν και δεν ειμαι απο τον Βυρωνα ειχα παιξει ομως στην ομαδα και ξερω οτι υπαρχουν στο τμημα καταπληκτικοι ανθρωποι πολυ μπασκετικοι και με πολυ μερακι.Οσο αφορα το οικονομικο ΠΡΩΤΗ απ ολους φταιει Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και κανενας αλλος.Ειμαι σιγουρος οτι αν μπορουσαν ΑΝΔΡΙΚΟ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΑΣΚΕΤ θα ειχε διαλυθει.Εγω θα συνεχισω να μαθαινω και να γραφω γιατι το προβλημα ηταν προχθες του ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ , των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, χες του ΑΤΤΑΛΟΥ ,σημερα του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ αυριο ποιος εχει σειρα???Ο λογος λοιπον που φτιαχτικε το Τopic ειναι η συμμετοχη ολων μας στην συζητηση για να περιορισουμε οσο το δυνατον περισσοτερο το φαινομενο αυτης της κοροιδιας σε παικτες και προπονητες . ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
coachgb
QUOTE(president @ Oct 9 2007, 15:52 ) *
Συννεφα στον Αθηναικο.Την περασμενη εβδομαδα ανακοινωθηκε στους παικτες και τον προπονητη της ομαδας οτι οι συμφωνιες που ειχαν γινει στην αρχη της περιοδου δεν ισχυουν!!! Οι παικτες και ο προπονητης μαζι με τους δυο εφορους του τμηματος αποφασισαν να παλεψουν για την αξιοπρεπεια τους πραγμα που καποιοι πρεπει να ανατρεξουν σε λεξικα για να μαθουν τι σημαινει!!!
coachgb
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ "ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ( ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ , ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ , ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΦΙΚΤΟ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ!
dogcat
Τελικα ρε παιδια αποτι βλεπω γνωριζετε πολλα για τον Αθηναικο. Εγω θα σας πω αυτα που ξερω. 1) Ο Δημαρχος δεν ειναι προεδρος του Αθνε. 2) Το γυναικειο τμημα μπασκετ του Αθηναικου ειχε την τυχη να ειναι ο Καλογεροπουλος παιδικος φιλος του Γκαρανε και να δουλεψουν 2 χρονια στην ομαδα χωρις να παρουν σεντς και απο αυτα που λενε στο Βυρωνα τη μια χρονια μαλιστα πληρωνανε απο την τσεπη του και καποιες αθλητριες. 3) Οι Καλογεροπουλος - Γκαρανες γιατι αυτοι οι δυο ειναι φουστα - μπλουζα δεν διαπραγματευτηκαν ποτε τον Δημαρχο μεχρι την Α2. Απο την Α2 συμμετεχει ο Δημαρχος αν δεν κανω λαθος,οπως, αν δεν κανω λαθος ειχε συμμετοχη και στην ανοδο της ανδρικης ομαδας περισυ απο την Β κατηγορια στην Α. Ο Αθηναικος σαν συλλογος ,που εχει συμμετοχη εκτος ποδοσφαιρου στο μπασκετ: και τελικα τι σχεση εχει το γυναικειο τμημα με τα προβληματα του ανδρικου. Ας βρεθουν πρωτα καποιοι να δουλεψουν χωρις χρηματα για το τμημα, ας βρεθουν αθλητες να παιξουν χωρις χρηματα για την ομαδα κ ολοι αυτοι οι παλιοι παικτες που βριζουν κ ξερουν τοσα πολλα γιατι δεν βοηθουν την ομαδα τωρα στη δυσκολη κατασταση που περναει: 4) Εγω αποτι ξερω τον σταυρο του μαρτυριου τον σηκωνει ο Δεδες με τον Βελεντζα. Αν εγραφαν αυτοι οι δυο τοτε ισως τους εδινα δικιο. Ισως................! Αλλα κανεις αλλος δεν εχει δικαιωμα να μιλαει ουτε για το ανδρικο ουτε για το γυναικειο. Το γυναικειο απο τη Β κατηγορια της Αθηνας εφτασε με την τρελα καποιων στην Α1 σε 4 χρονια, ειναι η μοναδικη ομαδα στον Βυρωνα που παιζει Α1 και αντι να ευχαριστουν το Δημαρχο που βοηθαει τον βριζουν. Επειδη το μπασκετ ειναι ενα και δεν χωριζεται σε ανδρικο και γυναικειο και επειδη ο αθλητισμος δεν ειναι πολιτικη ο τυπακος που βριζει το Χαρδαλια και προδικαζει την τυχη του γυναικειου και την παρομοιαζει με το Χαντμπωλλ καλα θα κανει να παει στο γυναικειο τμημα να γνωρισει τους ανθρωπους που δουλευουν μερα - νυχτα γιαυτο για να εχει και γνωμη και αποψη. Η πορτα ειναι ανοιχτη. Και φιλαρακο μουπαν οτι ο προυλογισμος του γυναικειου πλησιαζει το ενα 1.000.000 εuro μαζι με αυτα που δινουν σε οσους παρακολουθουν παιχνιδια του γυναικειου, γιατι μαζι με το εισ/ριο εισοδου σου δινουν δωροεπιταγη 300euro για να μη σε χασουν απο πελατη, ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ!!!!! Ευχομαι στο ανδρικο να ξεπερασει τα προβληματα του και στο γυναικειο καλη τυχη στο πρωταθλημα που αρχιζει σε λιγες μερες.
president
Φιλε μου διαβασα προσεκτικα αυτα που εγραψες και απο τις λεπτομερειες που παραθετεις αν οι Καλογεροπουλος-Γκαρανες ειναι φουστα μπλουζα εσυ τι μερος της ενδυσης εισαι? Κατ αρχην τονιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ η οποια ειναι απουσα απο ολα τα τμηματα πλην ποδοσφαιρου βεβαιως το φαινομενο αυτο δεν ειναι σημερινο.Στην πορεια της συζητησης βεβαια και αφου διασταυρωθουν καποιες πληροφοριες θα αναφερθουν και ονοματα υπευθυνων για την απαξιωση του BASKET.Ειναι δε τετοια η αδιαφορια τους που ακομη και σημερα υστερα απο τετοια δημοσιοτητα δεν εμφανισθηκε ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε καν για μια κουβεντα συμπαραστασης! Ισως ομως καποιος φανει οταν αυτα τα χαλια φτασουν και στις Εφημεριδες.Συνεχιζεται!
ΤΣΙΧΛΑΣ
Παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα τα νέα και αποφεύγω να συμμετέχω σε συζητήσεις μια και δεν έχω ιδιαίτερα πράγματα να πω. Όμως ως Βυρωνιώτης και άνθρωπος που παρακολουθώ τα αθλητικά δρώμενα της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, άνοιξα με ιδιαίτερη έκπληξη πριν λίγο το τοπικ αυτό και έπεσα από τα σύννεφα.. Τόσες ανακρίβειες δεν έχω ξαναδιαβάσει.. Είναι δυνατόν ο ΒforBasket να λέει ότι ο Χαρδαλιάς μόνο πάρκα φτιάχνει? Ποιος έφτιαξε το ολοκαίνουργιο Κλειστό της Εργάνης? Ποιος έφτιαξε το Αθλητικό Κέντρο Ποδοσφαίρου στην Εργάνη? Ποιος ανακατασκεύασε πλήρως τα άλλα δύο Κλειστά της Μυρακτής και το άλλο δίπλα στο Νεκροταφείο που για χρόνια είχαν εγκαταλειφθεί? Ποιος κατασκεύασε τις πρώτες εγκαταστάσεις στίβου στην ιστορία της πόλης? Ποιος εξασφάλισε τα χρήματα για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Καρέα που ξεκινάει σε λίγο καιρό? Προσωπικά λόγω του ότι δεν ψηφίζω στον Βύρωνα αλλά και ότι δεν προέρχομαι από τον ιδεολογικό χώρο του Δημάρχου δεν έχω καμία φαγούρα να τον υπερασπίζομαι ..Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην αδικούμε πρόσωπα και καταστάσεις.. Επι Χαρδαλιά οι υποδομές του αθλητισμού στον Βύρωνα είναι εξαιρετικές.. peace.gif
tsops
QUOTE(B for Basketball @ Oct 9 2007, 20:01 ) *


Παρεμβαίνω εμβόλιμα για να ενημερώσω ότι ο B for Basketball έχει γίνει ban και το εν λόγω ποστ θα διαγραφεί. Υπενθυμίζω παρακαλώ να τηρείτε τους κανονισμούς του φόρουμ. Όσοι δεν τους τηρούν, θα διαγραφούν bball.gif

Leon, δική σου η συνέχεια smile.gif
airsta
Ήρεμα παιδιά γιατί πολλές ανακρίβιες ακούγονται.. Πρώτον ο Χαρδαλιάς δεν βάζει λεφτά στο γυναικείο απο τον Δήμο. Ο δήμος πέρα από την τακτική ετήσια επιχορήγηση στα σωματεία δεν μπορεί να δώσει ούτε μια δραχμή παραπάνω λόγω παρέδρου που ελέγχει τα πάντα (σημειωτέον επί Χαρδαλιά δημάρχου όλες οι ομάδες του Βύρωνα έχουν μοιραστεί πάνω από 350.000 ευρώ από τακτικές επιχορηγήσεις και με διαδικασία που την αποφασίζουν μεταξύ τους μέσα από πίνακα κριτηρίων που ομόφωνα καταρτίζουν οι εκπρόσωποί τους)

Ο Χαρδαλιάς βοηθάει την Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ ως φυσικό πρόσωπο σε επίπεδο χορηγών και καλά κάνει.. Πέρυσι γιατί δεν λέτε ότι εκτός από το γυναικείο εξασφάλισε και τα 2/3 σχεδόν του αντρικού μπάτζετ και ουσιαστικά αυτός τους ανέβασε κατηγορία. .Και ανέβηκαν και οι Αντρες και οι Γυναίκες χωρίς να χρωστάνε μια δραχμή οπουδήποτε!!.. Και γιατί πρέπει να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να βοηθήσει την γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού , την μοναδική ομάδα του Βύρωνα σε Α1 κατηγορία, να βγεί στην Ευρώπη και να είναι πρωταγωνίστρια.. Εκεί είναι τα φιλαράκια του, αυτή είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει γνωστή την πόλη σε όλη την Ελλάδα, εκεί γουστάρει να βοηθήσει και αυτό κάνει! Ούτε χρωστάει σε κανέναν, ούτε ασχολείται ο άνθρωπος με κουτσομπολιά και ίντριγκες.. Αντί να χαιρόμαστε όλοι στην οικογένεια του Αθηναϊκού που έχουμε έναν άνθρωπο που και αξιόπιστος είναι και γουστάρει να βοηθήσει, κάποιοι προσπαθούν να βρουν άλλοθι για τις μιζέριες τους..Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω.. Υποσχέθηκε ο άνθρωπος κάτι φέτος στην αντρική ομάδα και δεν το έκανε? Από όσα ξέρω από φίλο μου που συμμετέχει στα διοικητικά του Αθηναϊκού, ο Χαρδαλιάς , ο οποίος δεν είναι καν στην διοικηση του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι φέτος θα βοηθήσει το γυναικείο και μόνο μια και οι απαιτήσεις της Α1 ήταν πολλές και ο πύχης έχει μπεί ψηλά με τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.. Και στην τελική οι μπασκετικοί της ανδρικής ομάδας πως έκαναν φέτος μεταγραφές και συμφωνίες με παίκτες και προπονητές όταν δεν είχαν εξασφαλίσει τα χρήματα? Ας σοβαρευτούμε επιτέλους βρε παιδιά.. Να αναλάβει η διοίκηση του Αθηναϊκου τις ευθύνες της.. Αλλά επιτέλους ας πάψει η λάσπη και οι σκιες σε ανθρώπους που βοηθούν το άθλημα επειδή ασχολούνται με το γυναικείο και όχι με το ανδρικό! Έλεος επιτέλους..
SUPERPLAYER
Μάγκες, o Τσίχλας και ο (....ΣΤΑΥΡΟΣ) μια χαρά τα λένε και μάλλον έχουν δίκιο. Εγώ να σας πω την αλήθεια ΚΚΕ είμαι και Καισαριανιώτης αλλά ο Χαρδαλιάς με ότι ασχολείται χρυσάφι το κάνει. O άνθρωπος είναι γάτος. Έχει τα κονέ... Τρέχει και μαζεύει χορηγούς με τους συνεργάτες του.. και δεν χρωστάνε ποτέ οι ομάδες που ασχολείται.. Ακόμα και στο χαντμπωλ που σταμάτησε λόγω της κόντρας του Αθηναϊκού με την ομοσπονδία (θέλει πολλά αρχ---- για να πάρει κανείς τόσο μαγκιόρικη απόφαση) όχι μόνο σε τρία χρόνια πήρε 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα Ελλάδας και έπαιξε στους ομίλους του Τσαμπιονς λίγκ αλλά και δεν άφησε πουθενά το παραμικρό χρέος και όλοι παίκτες και προπονητές που πέρασαν έχουν να λένε για τις συνθήκες που δούλεψαν στην ομάδα τα τρια χρόνια που ασχολήθηκε ο κος Δήμαρχος. Τώρα που ξενέρωσε με το χάντμπωλ ο άνθρωπος ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ εδώ και τρία χρόνια ..Δυο χρονιές πρωτάθλημα ο Αθηναϊκός ..από την Α΄ΕΣΚΑ στην Α1 με 52 νίκες και 2 ήττες!!! και χωρίς να χρωτάει πουθενά αλλά αντίθετα να κάνει σημαντικές μεταγραφές.. Αρα το πρόβλημα δεν ειναι ο Χαρδαλιάς ο οποίος φέρνει τίτλους στον Βύρωνα(μακάρι και ο δικος μας ο Δήμαρχος να έκανε το ίδιο) αλλά η διάρθρωση του Αθηναϊκού και οι παράγοντες που δημιούργησαν μια ομάδα χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα χρήματα ..Και αντί τώρα να λέμε βλακείες ας παραδεχθούμε ότι το πρόβλημα του Αθηναϊκού είναι πρόβλημα των περισσοτέρων ομάδων σε αυτήν την κατηγορία.
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(karamela @ Oct 9 2007, 22:30 ) *
sygxarhthria stous paiktes tou a8hnaikou alla kai stous 2 an8rwpous pou trexoun mera nuxta gia na broun ta xrhmata na kaluf8ei to badget ths omadas!! htan polu duskolo o dhmarxos nikos xardalias na symballei oikonomika sto antriko tmhma tou a8hnaikou! 400.000 euro gia to gynaikeio mpasket kala kaneis kai ta dineis! dwse 20.000 kai sto antriko afou apoti fainetai yparxoun oi poroi! ayta apo mena! elpizw na mhn exei to gynaikeio basket thn katalhxh tou antrikou handball pou meta apo prwta8lhma kai kupello kai paromoia xrhmatikh symbolh apo to dhmarxo dialy8hke kai den uparxei pia san swmateio!!

Αντι να κλαίγονται οι άνθρωποι της αντρικής ομάδας θα ήταν καλύτερο να μας πουν βασει ποιού εξασφαλισμένου προϋπολογισμού προχώρησαν πριν δύο μήνες στις συμφωνίες με τους παίχτες και τους προπονητές.Πως έκαναν μεταγραφές χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τα σχετικά χρήματα?Αν πάλι η Διοίκηση τους είχε υποσχεθεί χρήματα και δεν τους τα έδωσαν δεν έχουν παρά να καταγγείλουν αυτούς που τους τα υποχέθηκαν.Εγώ ξέρω ότι όταν έχω 100 ευρώ κάνω τον προγραμματισμό μου βάση των συγκεκριμένων χρημάτων..Δεν κάνω συμφωνίες για 200!! Όσο για τον Δήμαρχο, δικαίωμα του είναι να ασχολείται με αυτό που αγαπάει περισσότερο.Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ρισκάρει το γυναικείο τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη κάνοντας λιγότερες μεταγραφικές κινήσεις επειδή οι ιθύνοντες του ανδρικού μπάσκετ δεν κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα τα οποία οι ίδιοι στην τελική υποσχέθηκαν σε παίκτες και προπονητή χωρίς να τα έχουν εξασφαλίσει!Και επιτέλους καλές οι προσπάθειες των ανθρώπων και των παραγόντων όλων των ομάδων, αλλά άμα δεν μπορείς να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζονται δίνεις την παραίτησή σου και πας σπίτι σου.Οι εποχές που κάποιοι διοικούσαν στα ομαδικά σπορ και ιδιαίτερα στο μπάσκετ με χρήματα που έβαζαν άλλοι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! rolleyes.gif
dogcat
QUOTE(president @ Oct 11 2007, 07:59 ) *
Φιλε μου διαβασα προσεκτικα αυτα που εγραψες και απο τις λεπτομερειες που παραθετεις αν οι Καλογεροπουλος-Γκαρανες ειναι φουστα μπλουζα εσυ τι μερος της ενδυσης εισαι? Κατ αρχην τονιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ η οποια ειναι απουσα απο ολα τα τμηματα πλην ποδοσφαιρου βεβαιως το φαινομενο αυτο δεν ειναι σημερινο.Στην πορεια της συζητησης βεβαια και αφου διασταυρωθουν καποιες πληροφοριες θα αναφερθουν και ονοματα υπευθυνων για την απαξιωση του BASKET.Ειναι δε τετοια η αδιαφορια τους που ακομη και σημερα υστερα απο τετοια δημοσιοτητα δεν εμφανισθηκε ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε καν για μια κουβεντα συμπαραστασης! Ισως ομως καποιος φανει οταν αυτα τα χαλια φτασουν και στις Εφημεριδες.Συνεχιζεται!

Εγω φιλαρακι, ειμαι η γοβα στιλετο 12ποντων, απαραιτητο αξεσουαρ σε μια σινιε εμφανιση. 12.000 euro εχω δωσει μεχρι σημερα για να υπαρχει αυτη η ομαδα απο την Α κατηγορια μεχρι την Α1. Τοσα ειχα τοσα εδωσα. Ουτε διαφημισεις ζητησα ουτε βγηκα ποτε μπροστα για να πουλησω μουρη. Τα παιδια ειναι φιλοι μου με πλησιασαν πριν 4 χρονια και τους βοηθησα με πολυ λιγα χρηματα και χωρις ποτε να μαθει κανεις τιποτα. Τωρα αν ο Αθηναικος εχει προβληματα με τα οικονομικα του στο ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ας βγουν οι παραγοντες του και αυτοι στους δρομους του Βυρωνα σε επαγγελματιες, καταστηματα, βιοτεχνιες να βρουν. Αλλα να ξερεις, πρωτα βρισκω τα χρηματα και μετα τους παικτες. Ολες οι αλλες συνταγες εχουν δυστυχως αποτυχει.
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(dogcat @ Oct 11 2007, 14:51 ) *
Εγω φιλαρακι, ειμαι η γοβα στιλετο 12ποντων, απαραιτητο αξεσουαρ σε μια σινιε εμφανιση. 12.000 euro εχω δωσει μεχρι σημερα για να υπαρχει αυτη η ομαδα απο την Α κατηγορια μεχρι την Α1. Τοσα ειχα τοσα εδωσα. Ουτε διαφημισεις ζητησα ουτε βγηκα ποτε μπροστα για να πουλησω μουρη. Τα παιδια ειναι φιλοι μου με πλησιασαν πριν 4 χρονια και τους βοηθησα με πολυ λιγα χρηματα και χωρις ποτε να μαθει κανεις τιποτα. Τωρα αν ο Αθηναικος εχει προβληματα με τα οικονομικα του στο ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ας βγουν οι παραγοντες του και αυτοι στους δρομους του Βυρωνα σε επαγγελματιες, καταστηματα, βιοτεχνιες να βρουν. Αλλα να ξερεις, πρωτα βρισκω τα χρηματα και μετα τους παικτες. Ολες οι αλλες συνταγες εχουν δυστυχως αποτυχει.

Σωστός ο παίκτης!!!
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(dogcat @ Oct 11 2007, 14:51 ) *
Εγω φιλαρακι, ειμαι η γοβα στιλετο 12ποντων, απαραιτητο αξεσουαρ σε μια σινιε εμφανιση. 12.000 euro εχω δωσει μεχρι σημερα για να υπαρχει αυτη η ομαδα απο την Α κατηγορια μεχρι την Α1. Τοσα ειχα τοσα εδωσα. Ουτε διαφημισεις ζητησα ουτε βγηκα ποτε μπροστα για να πουλησω μουρη. Τα παιδια ειναι φιλοι μου με πλησιασαν πριν 4 χρονια και τους βοηθησα με πολυ λιγα χρηματα και χωρις ποτε να μαθει κανεις τιποτα. Τωρα αν ο Αθηναικος εχει προβληματα με τα οικονομικα του στο ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ας βγουν οι παραγοντες του και αυτοι στους δρομους του Βυρωνα σε επαγγελματιες, καταστηματα, βιοτεχνιες να βρουν. Αλλα να ξερεις, πρωτα βρισκω τα χρηματα και μετα τους παικτες. Ολες οι αλλες συνταγες εχουν δυστυχως αποτυχει.

Σωστός ο παίκτης!!!ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΟΛΙ! 41.gif
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(karamela @ Oct 9 2007, 22:30 ) *
sygxarhthria stous paiktes tou a8hnaikou alla kai stous 2 an8rwpous pou trexoun mera nuxta gia na broun ta xrhmata na kaluf8ei to badget ths omadas!! htan polu duskolo o dhmarxos nikos xardalias na symballei oikonomika sto antriko tmhma tou a8hnaikou! 400.000 euro gia to gynaikeio mpasket kala kaneis kai ta dineis! dwse 20.000 kai sto antriko afou apoti fainetai yparxoun oi poroi! ayta apo mena! elpizw na mhn exei to gynaikeio basket thn katalhxh tou antrikou handball pou meta apo prwta8lhma kai kupello kai paromoia xrhmatikh symbolh apo to dhmarxo dialy8hke kai den uparxei pia san swmateio!!

ΚΑΡΑΜΕΛΑ για πες μου γλυκειά μου πόσους χορηγούς έχουν φέτος τα αγόρια του μπάσκετ? bball.gif
president
Kατ αρχην θελω να ευχαριστησω τους φιλους που επισκεφθηκαν το Topic και ενδιαφερθηκαν για ενα προβλημα το οποιο δεν ειναι μονον του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Καποιοι φιλοι επισκεπτες ομως παρουσιαζουν το προβλημα σαν αντιπαραθεση ΑΝΔΡΙΚΟΥ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΑSKET η σαν αντιπαραθεση ΑΝΔΡΙΚΟΥ BASKET και ΔΗΜΑΡΧΟΥ ενω μονον σαν τετοια δεν παρουσιαζεται απο εμενα που ανοιξα και το Topic.Eαν καποιος διαβασει προσεκτικα αυτα που γραφω θα διαπιστωσει οτι πουθενα δεν αναφερω για ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BASKET η ΔΗΜΑΡΧΟ.Τωρα αν καποιοι δεν καταλαβαινουν η δεν θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα προβλημα τους.Κλεινοντας θελω να πω σε οσους αναρωτιωνται πως οι υπευθυνοι του BASKET εταξαν χρηματα χωρις να τα εχουν εξασφαλισει σε συνομιλια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι θα αναφερθουν σε ολα και για ολους επωνυμα στο site www.eskabasket.gr καθως και στις εφημεριδες .Ας κανουμε λοιπον λιγη υπομονη για να μαθουμε καποια πραγματα απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι και στο Δ.Σ του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
dolly12
Δεν εχω ιδεα για το τι γινεται στον Αθηναικο και τι προβληματα αντιμετωπιζει το αντρικο περα απο αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.

Απλα θα αντιπαραθεσω μια αλλη αποψη
Ειμαι παικτρια στην Α εσκα σε ενα συλλογο που προσπαθει να παρεχει οτι καλυτερο μπορει και αντιμετωπιζει πολλα προβληματα. Εχουμε αντρικο σε μεγαλυτερη κατηγορια κ κανουμε προπονηση σε γηπεδο με 2 ομαδες εθνικης κατηγοριας. Κανουμε προπονησεις 10-1130 το βραδυ... και ταλαιπωρουμαστε σα τα σκυλια. Ειχαμε αγωνα κυπελλου με τζαμπολ στις 10 και η προηγουμενη ομαδα δεν εφυγε απο το γηπεδο νωριτερα μετα απο παρακληση προπονητικου τεαμ για να κανουμε ζεσταμα και ετσι καναμε ζεσταμα 10 λεπτων πριν απο αγωνα... και τελειωσαμε στις 12 το βραδυ καθημερινης ενω δουλευεουμε την επομενη....

Μακαρι να ειχαμε καποιον σαν τον Κ. Χαρδαλια που θα μπορουσε να χτισει γηπεδα και να κανει τις συνθηκες για το γυναικειο μπασκετ σε καθε δημο κυριοι. Μακαρι να υπηρχε καποιος σαν και αυτον παντου για να βοηθαει ανα τριετια και αλλο αθλημα, αλλο χομπι.... Που θα υποστηριζε τα φιλαρακια του οπως λετε με τετοιο τροπο.... Ειναι πιστευω αχαριστια να μιλατε ετσι για εναν ανθρωπο που οτι εχει πιασει το εχει κανει χρυσο.

Παρολα τα προβληματα που εχουμε ομως ο προεδρος μας και προς τιμην του αν θελετε ουδεποτε εταξε περισσοτερα απο αυτα που μπορουσε να δωσει και ας ειμαστε σε 2η μοιρα μετα το αντρικο. Εκανε το προυπολογισμο του με βαση αυτα που ειχε... οχι με βαση αυτα που θα μπορουσε να ταξει... Αν καποιος φταιει για αυτα τα προβληματα οχι μονο του αθηναικου αλλα γενικοτερα ομαδων ανδρικων και γυναικειων ανα χρόνια ειναι η διοικηση. Που ταζει λαγους με πετραχειλια στα παιδια και μετα παρακαλαμε να παρουμε εστς και 3 μηνες... η παρακαλαμε να εχουμε φυσιοθεραπευτες κτλ.

Οποτε μη κρινετε για να μη κριθειτε....

υ.γ. president οταν το εγραψα το ποστ δεν ειχα δει το δικο σου, sorry gia tin epanalipsi
president
Αγαπητη φιλη εγω προσωπικα συμπαραστεκομαι στα προβληματα σας αφου τα ιδια εχω αντιμετωπισει και εγω.Οσον αφορα τις υποσχεσεις νομιζω οτι σε καλυψα παραπανω.Ειναι αυτονοητο οτι πρωτα εξασφαλιζεις και μετα υποσχεσαι.Μηπως ομως και σε αυτους τους ανθρωπους ειχαν ταξει καποια πραγματα και τους εξεθεσαν?ας περιμενουμε λιγο ακομη.Αλλωστε οπως ξερεις σ αυτες τις κατηγοριες η μονη εγγυηση ειναι ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΥ που τον δινει.
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(president @ Oct 12 2007, 10:14 ) *
Kατ αρχην θελω να ευχαριστησω τους φιλους που επισκεφθηκαν το Topic και ενδιαφερθηκαν για ενα προβλημα το οποιο δεν ειναι μονον του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Καποιοι φιλοι επισκεπτες ομως παρουσιαζουν το προβλημα σαν αντιπαραθεση ΑΝΔΡΙΚΟΥ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΑSKET η σαν αντιπαραθεση ΑΝΔΡΙΚΟΥ BASKET και ΔΗΜΑΡΧΟΥ ενω μονον σαν τετοια δεν παρουσιαζεται απο εμενα που ανοιξα και το Topic.Eαν καποιος διαβασει προσεκτικα αυτα που γραφω θα διαπιστωσει οτι πουθενα δεν αναφερω για ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BASKET η ΔΗΜΑΡΧΟ.Τωρα αν καποιοι δεν καταλαβαινουν η δεν θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα προβλημα τους.Κλεινοντας θελω να πω σε οσους αναρωτιωνται πως οι υπευθυνοι του BASKET εταξαν χρηματα χωρις να τα εχουν εξασφαλισει σε συνομιλια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι θα αναφερθουν σε ολα και για ολους επωνυμα στο site www.eskabasket.gr καθως και στις εφημεριδες .Ας κανουμε λοιπον λιγη υπομονη για να μαθουμε καποια πραγματα απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι και στο Δ.Σ του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.


Σωστή τοποθέτηση!Να βγουν οι άνθρωποι και να πούνε τα πράγματα με το όνομά τους..Και όσοι από την διοίκηση τους υποσχεθήκαν χρήματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Πάντως όχι εσύ αλλά κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να εμπλέξουν στο θέμα το γυναικείο και τον δήμαρχο.Τα πράγματα είναι απλά από ότι κατάλαβ και από ότι ξέρω..Όταν δύο ομάδες είναι αυτοκέφαλες διοικητικά , η κάθε διοικούσα Επιτροπή έχει την ευθύνη του δικού της budget.Όποιος το μαζέψει έχει καλώς, όποιος δεν τα καταφέρει και κινδυνεύει να εκτεθεί είτε δίνει την παραίτησή του καταγγέλοντας το όποιο παρασκήνιο είτε συνεχίζει με κίνδυνο την αξιοπιστία του να προσπαθεί να βρεί λεφτά.
Giwrgos_foa
re paidia paiksame shmera filiko me ton athinaiko!!ntaksei de kserw ti problhmata exei opws lete alla apo agwnistikhs apopshs kai apo apopshs ylikou pisteyw oso asxhmo ki an akougetai,oti einai prwto fabori gia ypobibasmo..
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(Giwrgos_foa @ Oct 13 2007, 02:29 ) *
re paidia paiksame shmera filiko me ton athinaiko!!ntaksei de kserw ti problhmata exei opws lete alla apo agwnistikhs apopshs kai apo apopshs ylikou pisteyw oso asxhmo ki an akougetai,oti einai prwto fabori gia ypobibasmo..

Τόσο χάλια είμαστε ρε φιλαράκι? Δύο αγώνες στον πόντο χάσαμε στο ξεκίνημα!
president
Yστερα απο ενα ταξιδι λιγων ημερων και αφου μαζεψα και καποια επανερχομαι στο θεμα μας.Αρχικα διαβαζοντας τα διαφορα posts και συζητοντας τα θελω να αναφερω καποια πραγματα και να θεσω και καποιες ερωτησεις.Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Σ πριν μερικα χρονια ειχε τα παρακατω Τμηματα.Ποδοσφαιρο στην Α Εθνικη Κατηγορια HAND BALL ανδρων γυναικων στην Α1 Κατηγορια BASKET BALL ανδρων γυναικων στην Α ΕΣΚΑ. Ποιος φταιει για την σημερινη καταντια ΟΛΟΥ του Συλλογου πλην Γυναικειου ΒASKET και αυτο λογω ειδικων συνθηκων?Ποιος εδωσε εξηγησεις και σε ποια Γεν.Συνελευση για την εξαφανιση των Ακαδημιων του HAND - BALL?Ποιοι θα λογοδοτησουν στον κοσμο και ποτε εξηγησαν τι σημαινει <επιτροπη basket επιτροπη basket Γυναικων > καιι διαφορες αλλες επιτροπες?Τι σημαινουν ολα αυτα για μενα που τα βλεπω απ εξω? Ελα μωρε ας φορτωσουμε τα τμηματα που δεν μας ενδιαφερουν σε τιποτα ρομαντικους γονεις και ας ασχοληθουμε εμεις με το Ποδοσφαιρο τι διαλο καποια στιγμη θα διαλυθουν.Αυτα ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!
president
Συνεχιζοντας τα παραπανω ερωτω.Εαν δεν ηταν ο Δημαρχος ποσα χρονια πριν θα ειχε διαλυθει το ΗΑΝD-BALL ανδρικο και γυναικειο?Που θα ηταν το γυναικειο BASKET εαν δεν υπηρχαν καποιοι να το σωσουν τελευταια στιγμη απο την διαλυση?Που θα ηταν το ανδρικο BASKET εαν δεν ηταν τρεις ( 3 ) ανθρωποι την τελευταια πενταετια να αφιερωνουν ολον τους σχεδον τον χρονο στην οργανωση του τμηματος? Ας μην γελιομαστε τα 2 εναπομειναντα τμηματα του Συλλογου (πλην ποδοσφαιρου) και με πρωτο βεβαιως το ανδρικο BASKET εχουν σοβαροτατα προβληματα.Το ανδρικο βεβαια αμεσο προβλημα επιβιωσης το δε γυναικειο (κατι που κανεις δεν το ευχεται) μεσομακροπροθεσμο. Οι υπευθυνοι λοιπον ας αναλογιστουν τις ευθυνες τους και ας προσεξουν γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να απολογηθουν στο κσσμο.ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?Συντομα οι απαντησεις.
B for Basketball
ΛΟΙΠΟΝ!!!
Μετα απο 10 ημερες απουσιας λογω Ban!
Eπιστρεφω!!!

Κυριε δημαρχε Χαρδαλια!!!
Θα ειμαι ειλικρινης απεναντι σας
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι στους υποστηρικτες σας και ειμαι απλα ενας απογοητευμενος κατοικος βυρωνα!!!


Αλλα ο χαρακτηρισμος μου απεναντι σας ηταν εντελως λαθος και παραδεχομαι πως δεν επρεπε να σας αποκαλεσω ετσι!!!


Σας ζητω ειλικρινα συγνωμη και σας διαβεβαιωνω πως δεν θα επαναληφθει!!!

Και για να μην υπαρχουν αλλες παρεξηγησεις δεν θα ασχοληθω αλλο με το παρον τοπικ!!
womanplayer
QUOTE(B for Basketball @ Oct 21 2007, 13:59 ) *
ΛΟΙΠΟΝ!!!
Μετα απο 10 ημερες απουσιας λογω Ban!
Eπιστρεφω!!!

Κυριε δημαρχε Χαρδαλια!!!
Θα ειμαι ειλικρινης απεναντι σας
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι στους υποστηρικτες σας και ειμαι απλα ενας απογοητευμενος κατοικος βυρωνα!!!
Αλλα ο χαρακτηρισμος μου απεναντι σας ηταν εντελως λαθος και παραδεχομαι πως δεν επρεπε να σας αποκαλεσω ετσι!!!
Σας ζητω ειλικρινα συγνωμη και σας διαβεβαιωνω πως δεν θα επαναληφθει!!!

Και για να μην υπαρχουν αλλες παρεξηγησεις δεν θα ασχοληθω αλλο με το παρον τοπικ!!

καλα θα κανεις!
ΑΘΝΕ FOR EVER
QUOTE(B for Basketball @ Oct 21 2007, 13:59 ) *
ΛΟΙΠΟΝ!!!
Μετα απο 10 ημερες απουσιας λογω Ban!
Eπιστρεφω!!!

Κυριε δημαρχε Χαρδαλια!!!
Θα ειμαι ειλικρινης απεναντι σας
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι στους υποστηρικτες σας και ειμαι απλα ενας απογοητευμενος κατοικος βυρωνα!!!
Αλλα ο χαρακτηρισμος μου απεναντι σας ηταν εντελως λαθος και παραδεχομαι πως δεν επρεπε να σας αποκαλεσω ετσι!!!
Σας ζητω ειλικρινα συγνωμη και σας διαβεβαιωνω πως δεν θα επαναληφθει!!!

Και για να μην υπαρχουν αλλες παρεξηγησεις δεν θα ασχοληθω αλλο με το παρον τοπικ!!

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως τον αποκάλεσες μια και μάλλον δεν είχα γίνει ακόμα μέλος.Όμως νομίζω καλέ μου φίλε ότι σαν τον Χαρδαλιά Δήμαρχοι δεν υπάρχουν πολλοί..Και στο λέω εγώ που δεν προέρχομαι από τον δικό του πολιτικό χώρο αλλά έχει κάνει πολλά πράγματα για την πόλη φιλαράκι..Και δεν χαμπαριάζει ούτε από κόμματα ούτε από διαχωριστικές γραμμές..Ένα λάθος κατά την γνώμη μου έκανε τότε με την εθελοντική φύλαξη αλλά μαγκιά του που το πήρε πίσω και παραδέχθηκε το λάθος του..Κατά τα άλλα, Δημοτική συγκοινωνία, Κέντρο Υγείας, δύο ΚΕΠ, Αθλητικές εγκαταστάσεις Εργάνης, Κλειστό Εργάνης, καινούργια σχολεία(βλ. το στολίδι το 10ο Δημοτικό που πηγαίνουν και τα δυό μου παιδιά), νέες πλατείες, νέα πάρκα και νέες παιδικές χαρές, και χίλια δυό άλλα..Για αυτό και πέρυσι στις εκλογές έκανε περίπατο από τον πρώτο γύρο! Τα καλά να τα λέμε..Και πάντα κοντά στον Αθλητισμό..Και σήμερα στο ματς Αθηναϊκού - Εσπερίδες πρώτη μούρη ήταν και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί..
president
Παρα τα οικονομικα προβληματα και την γενικοτερη αδιαφορια που υπαρχει για το Ανρικο τμημα BASKET η ομαδα παραμεριζοντας τα και δουλευοντας σκληρα απεδειξε οτα δυσκολα οτι και ταλεντο και εμπειρια διαθετει περα απο τα τεραστια ψυχικα αποθεματα.Σ αυτην την φαση που βρισκεται τωρα η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον την συμπαρασταση του κοσμου του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στα κρισιμα εντος εδρας παιχνιδια.Σ αυτο το TOPIC θα γραφονται αναλυτικα οι ωρες των αγωνων(ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΡΓΑΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 20.30)τα αποτελεσματα αναλυση του παιχνιδιου καθως και κριτικη .Σκοπος μας ειναι να οργανωσουμε και να συσπειρωσουμε τον κοσμο γυρω απο την ομαδα γιατι αυτην την περιοδο παικτες και προπονητης χρειαζονται την υποστηριξη ολων μας .Ο κοσμος του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εχει αποδειξει οτι οποτε εχει κλειθει σε δυσκολες καταστασεις ειναι παρων.Ο αγωνας της Δευτερας εληξε με νικη της Ομαδας μας .ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -- ΓΑΛΑΤΣΙ 70 - 55. Το επομενο εντος εδρας παιχνιδι ειναι με την πρωτη και αητητη ομαδα της ΚΗΦΗΣΙΑΣ την Δευτερα 12 --ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .[size=3]ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif
president
Eνω τα οικονομικα προβληματα συνεχιζονται στην ομαδα μας και εν οψει του δυσκολου αγωνα της Δευτερας με την πρωτοπορο και αητητη ΚΗΦΗΣΙΑ( 20.30 ΕΡΓΑΝΗ) η εταιρεια CAAN A.E.συμπαραστεκομενη στο προβλημα της ομαδας προσεφερε αθλητικο υλικο.Οι παικτες και ο προπονητης αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν τις ευχαριστιες τους.
president
Eνω τα οικονομικα προβληματα συνεχιζονται στην ομαδα μας και εν οψει του δυσκολου αγωνα της Δευτερας με την πρωτοπορο και αητητη ΚΗΦΗΣΙΑ( 20.30 ΕΡΓΑΝΗ) η εταιρεια CAAN A.E.συμπαραστεκομενη στο προβλημα της ομαδας προσεφερε αθλητικο υλικο.Οι παικτες και ο προπονητης αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν τις ευχαριστιες τους.
v-span
Επιτρέψτε και σε μένα να εκφράσω το θαυμασμό μου στο Δημήτρη τον Τριγάζη που ύστερα από τηη δύσκολη αρχή βρήκε τον πραγματικό του εαυτό σιγά σιγά και του εύχομαι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.
dedes-9
Φιλε v-span πραγματι ο Δημητρης ειναι ενα καταπληκτικο παιδι με σπουδαια παιδια οπως ολα τα παιδια του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ .Ενα τεραστιο κερδος για ολα αυτα τα παιδια ειναι η τρομερη δουλεια που γινεται απο τον προπονητη τον Γιαννη τον Κτιστακη και σε επιπεδο προπονησης αλλα και συμπεριφορας και κοουτσαρισματος.Ειναι πραγματι τυχερος ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που τον εχει .
B for Basketball
Mια απορια...

Τι εχουν γινει τα υπολοιπα τμηματα του αθηναικου...Μπασκετ και Κυριως ποδοσφαιρο???Βολλευ???
Τμηματα υποδομης???

Μια τρυπα μαυρη για χαρη του Γυναικειου Τμηματος???
president
H oμαδα εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι και απο την αρχη εδειξε τις διαθεσεις της.Αρργα αλλα σταθερα η διαφορα μεγαλωνε εκτος απο ενα σημειο οπου η Αμιλλα καταφερε να ισοφαρισει απο εκει και υστερα και με ηγετη τον Κορκοσουρα η διαφορα αρχισε ν μεγαλωνει ωσπου εκλεισε στους 19 -- 20 ποντους.Συγχαρητηρια και παλι στα παιδια του Αθηναικου που παρα ταοικονομικα προβληματα συνεχιζουν με δυναμη και παθος guns.gif guns.gif guns.gif
Mya
Καταρχην γεια χαρα σε ολους icon_wave.gifεχω μια ερωτηση η εταιρια CAAN που ντυνει των ΑΘΝΕ νομιζω εκλεισε και κατι αλλο δεν ειμαι κ πολυ φιλος του μπασκετ αλλα πανω απ ολα ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θελω να ξερω αν θπαρχει καποιο σαιτ της ομαδας γιατι ειναι κριμα ολοι οι υπευθηνοι να μην φταχνοθν κατι αναλογω της αξιας της ομαδος μας.
parkeroni9
QUOTE(ΑΘΝΕ FOR EVER @ Oct 21 2007, 23:40 ) *
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως τον αποκάλεσες μια και μάλλον δεν είχα γίνει ακόμα μέλος.Όμως νομίζω καλέ μου φίλε ότι σαν τον Χαρδαλιά Δήμαρχοι δεν υπάρχουν πολλοί..Και στο λέω εγώ που δεν προέρχομαι από τον δικό του πολιτικό χώρο αλλά έχει κάνει πολλά πράγματα για την πόλη φιλαράκι..Και δεν χαμπαριάζει ούτε από κόμματα ούτε από διαχωριστικές γραμμές..Ένα λάθος κατά την γνώμη μου έκανε τότε με την εθελοντική φύλαξη αλλά μαγκιά του που το πήρε πίσω και παραδέχθηκε το λάθος του..Κατά τα άλλα, Δημοτική συγκοινωνία, Κέντρο Υγείας, δύο ΚΕΠ, Αθλητικές εγκαταστάσεις Εργάνης, Κλειστό Εργάνης, καινούργια σχολεία(βλ. το στολίδι το 10ο Δημοτικό που πηγαίνουν και τα δυό μου παιδιά), νέες πλατείες, νέα πάρκα και νέες παιδικές χαρές, και χίλια δυό άλλα..Για αυτό και πέρυσι στις εκλογές έκανε περίπατο από τον πρώτο γύρο! Τα καλά να τα λέμε..Και πάντα κοντά στον Αθλητισμό..Και σήμερα στο ματς Αθηναϊκού - Εσπερίδες πρώτη μούρη ήταν και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί..

φιλε αθνε εχεις δικιο .. ο δημαρχος εχει κανει πολλα .. και ειδικα σε σχεση με αλλους ..ολα ομως για τον αθηναικο...μιλαω γιατο μπασκετ..το να μην μπορουν οι αλλες ομαδες να βρουν μια ωρα στο κλειστο της εργανης ας πουμε δεν ειναι σωστο..και δεν μιλαω μονο για παιδικο-εφηβικα αλλα και για τις ομαδες αντρων..και να εχουν φτασει να χανουν ολους τους αγωνες με το αρχισουν οι βροχες..γιατι?? δεν υπαρχουν γηπεδα...??οχι απλα δεν τα δινει γιατι δεν τον ενδιαφερουν οι αλλες ομαδες...και παλι συγνωμη που εγραψα σε αυτο το τοπικ ..με ολο τον σεβασμο μου στην ομαδα του αθηναικου..απλα υπαρχουν ορια ακομα και στην ανεχια( αυτο δεν εχει σχεση με τον αθηναικο).. blove.gif blove.gif
Live strong
QUOTE(parkeroni9 @ Jan 9 2008, 19:34 ) *
φιλε αθνε εχεις δικιο .. ο δημαρχος εχει κανει πολλα .. και ειδικα σε σχεση με αλλους ..ολα ομως για τον αθηναικο...μιλαω γιατο μπασκετ..το να μην μπορουν οι αλλες ομαδες να βρουν μια ωρα στο κλειστο της εργανης ας πουμε δεν ειναι σωστο..και δεν μιλαω μονο για παιδικο-εφηβικα αλλα και για τις ομαδες αντρων..και να εχουν φτασει να χανουν ολους τους αγωνες με το αρχισουν οι βροχες..γιατι?? δεν υπαρχουν γηπεδα...??οχι απλα δεν τα δινει γιατι δεν τον ενδιαφερουν οι αλλες ομαδες...και παλι συγνωμη που εγραψα σε αυτο το τοπικ ..με ολο τον σεβασμο μου στην ομαδα του αθηναικου..απλα υπαρχουν ορια ακομα και στην ανεχια( αυτο δεν εχει σχεση με τον αθηναικο).. blove.gif blove.gif



Ας μη προσωποποιούμε καταστάσεις! Απ όσο γνωρίζω υπάρχει υπεύθυνος ή υπεύθυνοι σε κάθε κλειστό γήπεδο που ορίζει πότε και αν θα παίξουν κάποιες ομάδες! Κι αυτό ισχύει σε όλους του δήμους και όλα τα γήπεδα… smile.gif
PANGEO
Κύριοι,

Το όνομα μου είναι Παναγιώτης Γεωργακαράκος και είμαι αρχηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού.

Παρακολουθώ το blog που αφορά την Α ΕΣΚΑ 2007-2008 χωρίς να συμμετέχω. Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί κάποιος κύριος με το nickname ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, που αναφέρεται σε πράγματα και καταστάσεις που αφορούν την ομάδα μου.

Επειδή όπως είναι γνωστό αυτή τη στιγμή στο ανδρικό τμήμα του Αθηναϊκού έχουν απομείνει ελάχιστοι παίκτες, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, θεωρώ ότι είναι σωστό αν ο συγκεκριμένος παίκτης ή παράγοντας ή φίλαθλος ή πρπονητής γνωρίζει κάτι παραπάνω, επώνυμα[u] ,χωρίς να κρύβεται πίσω από κάποιο nickname, να παραθέτει τις απόψεις του, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις – παρανοήσεις μεταξύ των τελευταίων εναπομεινάντων παικτών – διοικούντων –προπονητών. Άλλωστε στη σημερινή δυσμενή θέση που έχει βρεθεί το τμήμα το μοναδικό που δεν έχει αμφισβητηθεί είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών οι οποίες είναι άριστες. Είναι άκομψο να αναφέρετε οποιοσδήποτε σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη και να λέει ότι αν αναφέρω το όνομα μου θα διαλυθεί η ομάδα. Πολύ περισσότερο μέσω ενός forum στο οποίο μπορεί ο καθένας μέσω της ανωνυμίας που παρέχεται να εκφράσει την άποψη του σωστή ή λανθασμένη, δεκτή ή μη αποδεκτή.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα πρέπει να λυθούν στους κόλπους της ομάδας και όχι επαναλαμβάνω μέσω ενός forum.Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε με τέτοια αδιέξοδη αντιπαράθεση.

Παρακαλώ τα παραπάνω να δημοσιοποιηθούν στο forum σας και ο κύριος με το nickname ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ να μας ενημερώσει για το όνομα του και την ιδιότητα του.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Καλώ προσωπικά οποιονδήποτε «αγαπάει» τον Αθηναϊκό και το μπάσκετ κοντά στην ομάδα για την σωτηρία.


O Αρχηγός του ΑΣ Αθηναϊκού
Ανδρικό τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Παναγιώτης Γεωργακαράκος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.