QUOTE(Gravedigger @ Mar 17 2007, 02:03 PM)

'Eχεις δίκιο!Εγώ θέλω να δω τον Rajon Rondo γιατί μου φαίνεται ότι έχει τρομερές προοπτικές.Όχι μόνο αθτός βέβαια...
QUOTE(merlin1 @ Mar 17 2007, 03:18 PM)

o rondo ekane 1 beezer butter pu to ebalan stis kaliteres fasis ths hmeras xexexe

Σε ενα ξενο φορουμ των σελτικς (unofficial) που γραφω εχουν τρελαθει με τους νεους παικτες και ειδικα με τον τζεφερσον και με τον ροντο. Για τον τζεφερσον οκ μιας και απο οτι φαινετε εχουμε βρει ψηλο που πολυ συντομα θα ειναι επιπεδου all-star. Aλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση τρελα με τον ροντο. Τους γραφω πως καλυτερα θα ειναι να παιζει ο γουεστ στο 1 και ο ροντο να ερχεται απ'τον παγκο (αν οχι να φυγει) και αυτοι επιμενουν πως ο ροντο μπορει να μην ειναι τοσο καλος επιθετικα οσο ο γουεστ αλλα ειναι αληθινος πλειμεικερ. Και επιμενουν... και επιμενω και εγω... και συνεχιζουν να επιμενουν... και συνεχιζω να επιμενω και εγω...
NBAholic
Mar 18 2007, 15:07
Σέλτικς μπορεί να μη βλέπω πολύ φέτος (btw, μπράβο τους που έδειξαν έστω σε ένα ματς ζωντανοί), αλλά το Γουεστ ούτε εγώ τον θεωρώ καθαρό πόιντ γκαρντ. Έχει αθλητικά προσόντα, αξιοπρεπές σουτ, μέτρια πάσα. Combo, θα έλεγα, πόιντ μόνο κατά ανάγκη.
Gravedigger
Mar 18 2007, 19:17
QUOTE(NBAholic @ Mar 18 2007, 01:00 PM)

Σέλτικς μπορεί να μη βλέπω πολύ φέτος (btw, μπράβο τους που έδειξαν έστω σε ένα ματς ζωντανοί), αλλά το Γουεστ ούτε εγώ τον θεωρώ καθαρό πόιντ γκαρντ. Έχει αθλητικά προσόντα, αξιοπρεπές σουτ, μέτρια πάσα. Combo, θα έλεγα, πόιντ μόνο κατά ανάγκη.
Συμφωνώ...Ενώ ο Rondo είναι καθαρός άσσος...Άσε που χθες μάζεψε 14 rebounds αν κ είναι 1.85!(Εγώ είμαι φανατικός των Dallas Mavericks αλλά αναγνωρίζω τους καλούς παίκτες των άλλων ομάδων...)
Alexmei
Mar 20 2007, 18:15
wow... 9 πόντους σε ένα δωδεκάλεπτο...
yo
Ο ντοκ ριβερς ακουσε τις προσευχες μου και στο σημερινο παιχνιδι με τους μπομπκατς εβαλε μεσα τους μικρους να παιξουν. Ενταξει, η αληθεια ειναι πως χασαμε την διαφορα των 18 ποντων και μαζι και το παιχνιδι. Μερικοι υποστηριξαν οτι το εκανε μονο και μονο για να εχουμε χειροτερο ρεκορ απο τους μπομπκατς αλλα καλυτερη τυχη στο ντραφτ. Ο ιδιος ομως εχει αλλη αποψη...
Pierce
Mar 29 2007, 12:46
Οι Σέλτικς απάντησαν σε όσους τους κατηγορούν ότι χάνουν... επίτηδες (για να κερδίσουν το Νο1 στο ντραφτ), επικρατώντας των Μάτζικ μετά από δύο παρατάσεις και τον Πολ Πιρς να παίρνει την κατάσταση προσωπικά!
Ο "Τρουθ" πέτυχε 32 πόντους (οι 15 στην τρίτη περίοδο), αν και μετά χρειάστηκε... έξτρα πάγο για να συνέλθει. "Το σώμα μου... Πρέπει να αρχίσουμε να το ακούμε. Πονάω παντού κι αυτά επειδή είμαι πεισματάρης και ανταγωνιστικός. Πρέπει όμως να συμπεριφερόμαστε έξυπνα" δήλωσε.www.sport24.gr
το ακους κυριε ντοκ? βαλε και κανεναν αλλο τον εχεις καψει τον ανθρωπο. αντε γιατι αρχισαμε να απομακρυνομαστε απο το μεμφις και θα χασουμε και 50 λαχνους!
hellenic
Apr 9 2007, 16:48
Mporei na moy esigisei kapios pos mia omada san toys Celtics poy sinexos exei kala pikcs sto draft kai exei nearoys paixtes den mporei na anakampsei?to idio eixe simbei me toys Cavs prin paroyn ton Lebron!Mia sira kala picks kai trabousan paixtes san ton dajuan Wagner...
Pierce
Apr 21 2007, 10:12
Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Σεμπάστιαν Τελφέιρ συνελήφθη για οπλοκατοχή! Η αστυνομία τον σταμάτησε για έναν τυπικό έλεγχο τα ξημερώματα της Παρασκευής, όμως, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο συνεπιβάτης του, Αλ Εντεν Φουέντες είχαν μαζί τους δίπλωμα ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και όπλο.
Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί έψαξαν το αυτοκίνητό του και σύντομα ανακάλυψαν ότι έχει στην κατοχή του όπλο, το οποίο έκρυβε στην θέση του συνοδηγού. Ο ίδιος, όπως και ο 28χρονος Φουέντερ, υποστήριξαν ότι δεν ήξεραν τίποτα για το όπλο, όμως, δεν έπεισαν και συνελήφθησαν.
Ο Τελφέιρ δήλωσε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων. Ο ιδιοκτήτης των Σέλτικς, κ.Γκρούσμπεκ, υποστήριξε:
«Αν δούμε κάτω από τα λόγια του ιδιοκτήτη των "Κελτών", Wyc Grousbeck, πολύ δύσκολα ο 21χρονος θα παραμείνει στη Βοστώνη. "Οι παίκτες είχαν προειδοποιηθεί κατηγορηματικά να υπακούν τους κανονισμούς περί κατοχής όπλο που έχουν θεσπιστεί από την ομάδα, τη λίγκα αλλά και την πολιτεία. Θα λάβουμε το περιστατικό πολύ σοβαρά και θα ενεργήσουμε όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη".». www.sportfm.gr
whatever...
NBAholic
Apr 21 2007, 15:45
Ανόητος "wannabe gangsta". Αυτούς τους παίκτες αντιπαθώ. Προτιμώ κάποιον ατάλαντο με μυαλό, παρά το ακριβώς αντίθετο.
Pierce
May 26 2007, 15:22
εχουμε καθολου χωρο στο sc για να κανουμε κατι τετοιο? και αν ναι θα χοραγε με τον καπτεν στην ιδια ομαδα?
Συναγωνιστή πιρσι...

QUOTE(pierce21 @ May 26 2007, 04:15 PM)

εχουμε καθολου χωρο στο sc για να κανουμε κατι τετοιο?
Είτε έχουμε χώρο είτε όχι πρέπει να το κάνουμε. Εξάλλου από ότι βλέπω στα ξένα φόρουμ μάλλον είναι κοινό μυστικό ότι ο Wally Szczerbiak δυστυχώς την κάνει για άλλες πολιτείες. Αν γίνει τελικά αυτό θα έχουμε χώρο.
QUOTE(pierce21 @ May 26 2007, 04:15 PM)

και αν ναι θα χοραγε με τον καπτεν στην ιδια ομαδα?
Αυτό δεν το φοβάμαι. Ο Pierce είχε καταφέρει να συμβίωσει με δύο αρκετά εγωιστές (αλλά μεγάλους παίκτες), τον Walker και τον Ricky Davis (τον οποιό εγώ σε αντίθεση με σένα τον ήθελα). Το αν καταφέρει να χωρέσει ο Rashard ? Κανένα πρόβλημα (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω

) και από άποψης θέσης στην βασική πεντάδα αφού ο Pierce μπορεί να πάιξει και σαν SG και από άποψη ρόλου.
Το μοναδικό που με ανυσηχεί, αν γίνει αυτή η κίνηση, είναι αν θα επηρρεαστεί και πόσο η απόδοση του Jefferson.
Βασικά, το σκεφτόμουνα όταν έγραφα αυτό το ποστ : ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
πφφφφφ ξενέρωσα...
Σε δύο εβδομάδες (24 Αυγούστου) ο Reggie Miller κλείνει τα 42. Μετά από την προ διετίας (2005) απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση βρίσκεται πίσω από τις κάμερες σχολιάζοντας αγώνες για τηλεοπτικό δίκτυο. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να φορέσει εκ νέου τα ρούχα της δουλειάς; Οι Celtics είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν την ευκαιρία να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που τόσο πολύ του λείπει.
Ο Danny Ainge θέλει οπωσδήποτε στο ρόστερ της ομάδας έναν βετεράνο σταρ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους νεοφερμένους Kevin Garnett, Ray Allen και τον παλιό Paul Pierce και ο επί 18ετία ηγέτης των Indiana Pacers, η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε, φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή. Όχι βέβαια για να βγάλει μια ολόκληρη σεζόν, αλλά για να παίζει περίπου 15 λεπτά ανά αγώνα και να βοηθάει όποτε κριθεί αναγκαίο.
"Επικοινώνησα με τον Reggie και το σκέφτεται να επιστρέψει", είπε στο Associated Press το "αφεντικό" των Κελτών, το οποίο περιμένει εναγωνίως την απάντηση του βετεράνου άσου. Ο ίδιος, από την άλλη, επεξεργάζεται τη εν λόγω πρόταση, αλλά προς το παρόν βρίσκεται σε δίλημμα. Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, συζητά με τους οικείους του, αντισταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους μιας τέτοιας απόφασης.
Δεν έκρυψε βέβαια τη χαρά του για την πρόσκληση. "Νιώθω πάντα κολακευμένος όταν το όνομά μου αναφέρεται ως ένα από εκείνα που ακόμη μπορούν να βοηθήσουν μια ομάδα του ΝΒΑ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είχα κάποιες συζητήσεις με τους Celtics για το έμψυχο δυναμικό τους και τον πιθανό μου ρόλο. Αυτή τη στιγμή πάντως διασκεδάζω τη θέση μου ως αναλυτή", επισήμανε ο Miller, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.
Ξέρατε ότι...
O Miller είναι ο 13ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ με 25.279 πόντους, ενώ προηγείται στη λίστα των εύστοχων τριπόντων με 2.560.
www.contra.gr
NBAholic
Aug 9 2007, 15:33
Ξέρατε ότι...
O Miller είναι ο 13ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ με 25.279 πόντους, ενώ προηγείται στη λίστα των εύστοχων τριπόντων με 2.560.
Ναι.
NBAholic
Aug 9 2007, 15:36
Εντάξει, για να προσθέσω και ένα σχόλιο, είναι ο κατώτερος παίκτης που φτάνει σε τόσο υψηλό νούμερο, αλλά όπως και να 'χει, αυτά προσφέρει η αντοχή και η συνέπεια. Δεν ήθελα να ξεπεράσει τον Τζέρι Γουεστ σε πόντους καριέρας, αλλά πρόλαβε και το έκανε. Πρωτάθλημα πάντως δεν κατέκτησε και μόνο κάτι τέτοιο δικαιολογει την επιστροφή του, όπως λέγαμε και στο άλλο τόπικ.
captain charisma
Oct 1 2007, 16:28
με τις μεταγραφες που καναν οι σελτικς θα ειναι αποτυχια αν δεν πανε τελικο νβα. γιατι πηραν οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορα.και επισης μοναδικο εμποδιο ειναι οι πιστονς και οι μπουλς μη μου πειτε για καβαλιερς ενα πειροτεχνημα ηταν αυτοι.οι χιτ εχουν πεσει πολυ.οποτε για τους σελτικς ισχυει το ρητο η τωρα η ποτε.
υ.γ ο τζερμπιακ ειναι ακομα βοστωνη η εφυγε?
Pierce
Oct 10 2007, 14:06
Και έτσι δυνάμωσε σε όλους τους τομείς
Βοηθός προπονητή στη Βοστώνη, θα είναι ο Λάρι Μπράουν, στο πλευρό του κόουτς Ντόκ Ρίβερς, επιστρέφοντας σε μια γνώριμη για αυτόν θέση(μέχρι πρότινος ήταν στέλεχος της διοίκησης των 76ερς. Να επισημάνουμε, πως στο παρελθόν ο Λάρι Μπράουν έχει διατελέσει προπονητής αρκετών ομάδων του ΝΒΑ, όπως οι Ντιτρόιτ Πίστονς, με τους οποίους μάλιστα έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα.
Θα αποτελέσει σφέστατα, μια μεγάλη δυναμική για το τεχνικό τιμ του συλλόγου, ενισχύοντας μάλιστα και γενικώς, ακόμα περισσότερο την ομάδα των Σέλτικς.
ww.betsmart.gr
πολυ καλη κινηση μπραβο ντανι! θα βοηθησει αρκετα πιστευω....
remali
Oct 12 2007, 19:13
πως την είδατε την ομάδα στο nba europe?? Νομίζω garnette, allen και pierce μάγεψαν. Και νίκησαν και εύκολα raptors, timberwolves. Παρόλο που δεν είναι και τόσο σοβαροί αντίπαλοι αυτόι οι δύο νομίζω ότι οι Celtics έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν κάτι φέτος.
remali
Oct 14 2007, 12:41
καλα όταν λέμε μαγεψαν. εντάξει .. όχι και ακριβώς.. απλά γενικά όταν βλέπω παίχτες που συμπαθώ μπορεί απλά να τους δείχνει στο πα΄γκο και γω να χαιρομαι. τεσπα.. άκουσα χθες ότι το πρωτο ματσ του πρωταθλήματος που θα δείξει η ερτ είναι seltics-wizrds.. καλη φάση
ο rookie ο big baby ειναι πολυ καλος .οπως και στο europe live τον εβλεπα χτες στο φιλικο με τους 76ερς και ειναι πολυ πολυ δυνατος επιθετικα.
σιγουρα στο μελλον θακανει καλα νουμερα αν και απο φετος τον βλεπω να παιρνει χρονο.
επισης τι γελιο εχουν αυτοι οι αμερικανοι εκφωνητες ολο με τον scalabrini ασχολουνταν olo σκαλ και σkaλ ηταν
Πιρς, Γκαρνέτ και Άλεν πέτυχαν συνολικά 67 πόντους.
οπως ειπε και ο πιρς ''δεν θα μπορουσα να ζητησω τιποτα περισσοτερο''
+1 στον καπτεν
merlin1
Nov 3 2007, 15:19
akoma ke o rondo ebale 15 pg !!! na min po gia to 3/6 tu Truth!!
celtic_pride
Nov 3 2007, 21:16
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!

Εκπλητική εμφάνιση από τους "Βig Three".....
Συνεχίζουμε την Τετάρτη με Νuggets..
celtic_pride
Nov 5 2007, 12:58
95-98 τους Raptors. Κορυφαία εμφάνιση από Ray Allen (33pts)....
H ομάδα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική!!
κατι για τον χθεσινο αγωνα. Ο πιρς με τους 13π περασε στην 6η θεση των σκορερς ολων των εποχων των σελτικς και ο επομενος στην λιστα ειναι ο κουζι. Κατα τα αλλα ο αλεν ειχε 7/11 τριποντα(μηχανακι ο κερατας) εκ των οποιων το ενα ηταν αυτο που εδωσε την νικη στο buzzer και ο γκαρνετ εχει ξεκινησει φουριοζος για το MVP καθως παλι γεμισε την στατιστικη του με 23 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
captain charisma
Nov 5 2007, 16:53
καλα πανε μεχρι στιγμης οι σελτικς αλλα δεν πειθουν οτι μπορουν να πανε για πρωταθλημα αλλα ακομα αρχη ειναι.στο ματς με γουιζαρντς πλακα ειχε ο οπαδος που ειχε μια ταπελα που εγραφε 82-0
NBAholic
Nov 5 2007, 22:13
κατι για τον χθεσινο αγωνα. Ο πιρς με τους 13π περασε στην 6η θεση των σκορερς ολων των εποχων των σελτικς και ο επομενος στην λιστα ειναι ο κουζι.
Επίσης, ο Γκαρνέτ μόλις έφτασε τα 400 συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο νούμερο πόντων. Με άλλα 6 θα ισοφαρίσει στην 7η θέση όλων των εποχών τον Τζωρτζ Γκέρβιν.
Δεν θα κρατησει το τριο γιατι οπως ΑΝΤΟΝΥ, ΙΒΕΡΣΟΝ τιποτα. για να κανεις ομαδα θες ενα καλο 1 και 5 τωρα με 3,2,4 τι συνδυασμο. θα δεις που στην μεση της σεζον θα καταρευσει

και για MVP λιγο νωρις δεν ειναι????
QUOTE(KG5 @ Nov 5 2007, 22:48 )

Δεν θα κρατησει το τριο γιατι οπως ΑΝΤΟΝΥ, ΙΒΕΡΣΟΝ τιποτα. για να κανεις ομαδα θες ενα καλο 1 και 5 τωρα με 3,2,4 τι συνδυασμο.
Με λίγα λόγια, πρέπει να είναι η τέλεια ομάδα.
Οι Σικάγο Μπουλς είναι το παράδειγμα της ομάδας που με ηγέτη και χημεία μπορεί να κυριαρχήσει χωρίς να έχει ένα ικανό πλέιμεικερ και κάποιο 5άρι φόβητρο. Φυσικά είναι από τα λίγα (ίσως και το μοναδικό) παράδειγμα αλλά πιστεύω πως αξίζει πάντα να αναφέρεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
QUOTE(KG5 @ Nov 5 2007, 22:48 )

και για MVP λιγο νωρις δεν ειναι????
Θα συμφωνήσω.
και δεν θα τελειωσω εδω. περα απο το MVP που ειναι ηδη καπαρωμενο απο τον da kidd και το 6th player ειναι ηδη του posey
QUOTE(pierce21 @ Nov 5 2007, 23:08 )

και δεν θα τελειωσω εδω. περα απο το MVP που ειναι ηδη καπαρωμενο απο τον da kidd και το 6th player ειναι ηδη του posey

''da kidd'' ? ποιον λες? και MVP all star η χρονιας?
da kidd ειναι ο γκαρνετ και προφανως εννοω για ολης της χρονιας. τι σχεση εχει το all star;
Das Kapital
Nov 6 2007, 15:52
Da kid ειναι και οχι da kidd

,μπορει αυτο να τον μπερδεψε οτι και καλα μπαινει στο παιχνιδι ο Jason!
εγω παντως στο slam Da kidD το εχω διαβασει
γενικο σχολιο.
Η ομαδα δειχνει οτι παει καλα ,και το οτι ανα πασα στιγμη εχει 3 επιλογες (ισαξιες) να εκτελεσουν ειναι αν μην τι αλλο αρκετα σημαντικο. Οποτε αν ο ενας δεν παει καλα θα υπαρχουν οι αλλοι να τραβηξουν το κουπι(οπως προχτες που ο πιρς ειχε 5/14.(παντως το αφεντικο παραμενει αυτος στην ομαδα

)
QUOTE(pierce21 @ Nov 6 2007, 15:42 )

da kidd ειναι ο γκαρνετ και προφανως εννοω για ολης της χρονιας. τι σχεση εχει το all star;
Βγαινει και στο all star game MVP ετσι? οπως περσυ ηταν ο kobe
QUOTE(KG5 @ Nov 6 2007, 16:18 )

Βγαινει και στο all star game MVP ετσι? οπως περσυ ηταν ο kobe
Μία πρόβλεψη έκανε ο
pierce21 και αυτή περισσότερο με χαβαλέ ύφος (αν το έπιασα καλά). Γιατί έχεις κολλήσει σε αυτό ; Θες να το παίξεις στο στοίχημα μήπως ;
QUOTE(morfi @ Nov 6 2007, 19:12 )

Μία πρόβλεψη έκανε ο
pierce21 και αυτή περισσότερο με χαβαλέ ύφος (αν το έπιασα καλά). Γιατί έχεις κολλήσει σε αυτό ; Θες να το παίξεις στο στοίχημα μήπως ;

απλως λεω δεν κολλησα. και δεν ξερω αν μιλαμε με χαβαλε υφος και αν δεν το καταλαβα συγγνωμη.
by the way το παιζω στο στοιχημα
Αστερια λαμπρα μας οδηγουν. Δειτε τι εκαναν οι 3ους του στο Ντενβερ( Στο ημιχρονο η ταριφα ειχε γραψει 39π 77-38)
Πιρς 26π., 5 ριμπ., 5 ασίστ, 5 κλεψίματα, Γκαρνέτ 23π., 13 ριμπ., 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, Άλεν 22π., 6 ασίστ,
η ομαδα παει αναπαντεχα καλα απο ΤΩΡΑ και ο ριβερς νομιζω πρεπει να παρει ευσημα για αυτο
captain charisma
Nov 8 2007, 20:00
σε λιγο θα τον προτεινεις και για κοουτς της χρονιας
πολυ ευστοχο το σχολιο σου
η ομαδα παει αναπαντεχα καλα απο ΤΩΡΑ
Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Οι περισσότεροι περιμέναμε ότι οι Κέλτες θα εμφανιστούν πολύ βελτιωμένοι και ότι μετά από μερικούς αγώνες θα έβρισκαν οι big three τη χημεία και τις κατάλληλες ισορροπίες που θα έκαναν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει τουλάχιστον στην Ανατολή. Όμως ΤΟΣΟ σύντομα εγώ τουλάχιστον δε το φανταζόμουνα.
Αν συνεχίσουν έτσι και παραμείνουν υγιείς η κούπα της Ανατολής (τουλάχιστον) δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολη υπόθεση...
celtic_pride
Nov 14 2007, 23:01
6-0 !! Ούτε την εποχή του Βird δεν είχαμε τέτοιο σερί νικών. H oμάδα φέτος πετάει!!...Οι big 3 κάνουν εκπληκτική δουλειά....Νομίζω ότι φέτος οι Boston θα φτάσουνε σίγουρα στην τετράδα (και γιατί οχι παραπάνω...)
merlin1
Nov 15 2007, 14:12
QUOTE(celtic_pride @ Nov 14 2007, 23:01 )

6-0 !! Ούτε την εποχή του Βird δεν είχαμε τέτοιο σερί νικών. H oμάδα φέτος πετάει!!...Οι big 3 κάνουν εκπληκτική δουλειά....Νομίζω ότι φέτος οι Boston θα φτάσουνε σίγουρα στην τετράδα (και γιατί οχι παραπάνω...)

lathos 7-0 kaliteroi ke apo to ksekinima tu 87!!!!
Das Kapital
Nov 17 2007, 11:00
8-0 το ρεκορ τους αφου κερδισαν το Miami 92-91!
celtic_pride
Nov 17 2007, 15:01
remali
Nov 17 2007, 15:19
QUOTE(celtic_pride @ Nov 17 2007, 15:01 )

Να 'ναι καλά το παιδί ο Ντουειν που έχασε το τελευταίο σουτ

+1 χαχα
Νομίζω ότι το κυριότερο του χθεσινού ματς είναι ότι οι Heat (τώρα που επέστρεψε ο wade) είναι μετά τους nuggets η πρώτη σοβαρή ομάδα που παίξαμε. Και παρά το ότι ήταν με την ψυχή στο στόμα πήραμε τη νίκη.....
celtic_pride
Nov 20 2007, 00:24
QUOTE(celtic_pride @ Nov 20 2007, 00:24 )

Ελάτε, μην τα ακούω αυτά από τον Νοέμβριο.
kostasvc15
Nov 21 2007, 20:31
Τον Χαουαρντ τον ρωτισατε;
Pierce
Nov 24 2007, 02:36
παμε μωρη αρρωστια. ο αγωνας σε κανα 5 λεπτο ξεκιναει....

εχω ανατριχιασει. οποτε ακουμπαει την μπαλα παιχτης των Lakers πεφτει τρελη γιουχα, ειδικα στον κομπε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.