Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PEDJA vs. MANU
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2, 3, 4
liolias
Ο Πετζα εχει αξια.Ειναι σουπερ σουτερ.
dizzy_fingers
Ο Μανού όπως είπα έχει τίτλους. Είναι σούπερ showman.
Κι όπως είπες σε άλλο τόπικ, στο ΝΒΑ θέλεις να βλέπεις θέαμα, έτσι δεν είναι?

Γιατί δεν τα γράφεις όλα σε ένα ποστ και να γλυτώνουμε τον θεατρικό διάλογο εξαρχής? biggrin.gif
Air Kef
Που ήσουνα ρε Ντίζι υποστηρικτή;;

Λιονά τι κουλο επιχείρημα ήταν αυτό που νιώθει Έλληνας ο Πέτζα;

Για Σεξπηρ είστε μια χαρά.Άντε ρε Μανού πάρε ρεβάνς στο Παγκόσμιο..(Αν δεν πάρουν οι Έλληνες..).
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 27 2006, 04:07 AM) *
Ο Μανού όπως είπα έχει τίτλους. Είναι σούπερ showman.
Κι όπως είπες σε άλλο τόπικ, στο ΝΒΑ θέλεις να βλέπεις θέαμα, έτσι δεν είναι?

Αν ο μανου ειναι σοουμαν τοτε οπως ειπες εγω ειμαι αμερικανος... tongue.gif
V@Roxe##13
Ο Μανου ειναι φοβερος παικτης, απιστευτα θεαματικος αλλα και ουσιωδης. Ο Πετζα παλι ειναι εξαιρετικος σουτερ και ολοι στην Ελλαδα του εχουμε καποια συμπαθεια.

Δεν ξερω ποιος ειναι πιο καλος απο αυτους τους 2 αλλα ειναι και οι 2 παικταραδες και πολυ χρησιμοι στις ομαδες τους.
morfi
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 7 2006, 07:23 PM) *
Ο Μανου ειναι φοβερος παικτης, απιστευτα θεαματικος αλλα και ουσιωδης. Ο Πετζα παλι ειναι εξαιρετικος σουτερ και ολοι στην Ελλαδα του εχουμε καποια συμπαθεια.

Ο μανου ειναι καλος παικτης αλλα αν προσφερει θεαμα αυτος τοτε ο ντεσμοντ μεισον και ο τζεισον ριτσαρσον τι κανουνε?
Ο πετζα εχει μονο σουτ. Και απο το "ολοι" ασε εμενα εξω.. εγω δεν του εχω καμμια συμπαθεια...

QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 7 2006, 07:23 PM) *
Δεν ξερω ποιος ειναι πιο καλος απο αυτους τους 2 αλλα ειναι και οι 2 παικταραδες και πολυ χρησιμοι στις ομαδες τους.

Ο πετζα ηταν χρησιμος μονο στον παοκ...
V@Roxe##13
Ελα τωρα που ο Πετζα δεν ειναι χρησιμος ακομα και στις ομαδες του στο ΝΒΑ, οχι μονο χρησιμος αλλα και κατι παραπανω. Δεν μπορεις να λες οτι ενας παικτης 3 φορες all star δεν ειναι χρησιμος.

Προσφερουν και αυτοι θεαμα αλλα κατι τετοιο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο Μανου δεν ειναι θεαματικος και διασκεδαστικος!!!
dizzy_fingers
QUOTE(morfi @ Aug 7 2006, 04:18 PM) *
Αν ο μανου ειναι σοουμαν τοτε οπως ειπες εγω ειμαι αμερικανος... tongue.gif

Λες και δε μας έχεις δείξει το αντίθετο tongue.gif.
Δε χρειάζεται να σηκώνεται από τη βολή και να καρφώνει με τον κ#λο ένας παίχτης για να είναι θεαματικός.

Βρες μου έναν λευκό στο ΝΒΑ που να τελειώνει πιο θεαματικά τις φάσεις από τον Μανού.
Kobe
Αντιστοιχος σε θεαμα ειναι ο kirilenko αλλα ο manu παιρνει περισσοτερα κρεντιτς επειδη υστερει δραματικα σε σωματικα προσοντα εναντι του ρωσσου. Παρολα αυτα ομως οταν αποφασιζει για ντραιβ ειναι ταυρος εν υαλοπωλειο και πιο αποτελεσματικος απο κιρι.

Οσον αφορα peja vs ginobili προσωπικα επιλεγω τον αργεντινο για τους εξης λογους¨

1. παθος, αργεντινος..νομιζω τα λεει ολα.

2. αμυνα, σκυλος σε συγκριση με peja, δυνατοτερα και γρηγοροτερα ποδια

3. συγκεντρωση, ο peja παρασυρεται ευκολα αν βρεθει σε καλη μερα και εκβιαζει προσπαθειες.

4. κορτ βιζιον (λολ) , σε δυσκολη φαση δεν θα αγνοησει τον ελευθερο συμπαιχτη. πχ τρανο παραδειγμα φετος sta playoffs με kings mesa sto sbc, otan evgale τον Barry στην γωνια μονο του και ο τελευταιος εστω και τυχερα το εγραψε.

5. clutch paixths, στηριζεσαι πανω του, ο peja ειναι επικινδυνος γιαυτο και φετος τον ρολο του clutch στους kings ανελαβε πετυχημενα ο wells (μαζι με τρελοbibby)

6. πολλες φορες ηγετικα χαρακτηριστικα σε ομαδα που agwnizetai o duncan(!) (αλλο duncan, αλλο webber)

7. σμπαραλιαζει thn psyxologia tou antipalou, απιστευτα εκνευριστικος.

8. επιθετικα μπορει να μην ειναι peja στην περιφερεια, αλλα στην καλη του μερα (και σε μετρια του peja, λολ) ειναι εφαμιλλος του.

Αυτα εν συντομω.
sarounas
Εγώ ψηφίζω μακράν Μανού, για μένα ο Πέτζα μπορεί να είναι το τέλειο στιλ στο σουτ αλλά είναι λίγο μονοδιάστατος sad.gif , ενώ ο Αργεντίνος είναι πολύ πιο πλήρης θυμίζει σχεδόν ολ-αράουντ παίχτη, ότι του ζητήσεις σου το κάνει, τι θέλεις; πόντους, ριμπάουντ, άμυνα, ασίστ; συν το ότι είναι μεγαλύτερος ηγέτης αν τον συγκρίνεις με τον Πέτζα. Εξάλλου πέρυσι σε μια ερώτηση στον Παναγιώτη Γιαννάκη «αυτή την στιγμή ποιον εν ενεργεία παίχτη θα ήθελες στην ομάδα σου;» ο δράκος απάντησε χωρίς δισταγμό τον Τζινόμπιλι cool.gif
Air Kef
Dizzy έπεσες και σu βλέω στο τρυπάκι και τσακώνεσαι με τον μορφή!! smile.gif

Καλά δεν το ξέρεις;Αφού η λευκοί μη Αμερικανοί είναι άμπαλοι ρε Σπύρο,έχουν κάνει το ΝΒΑ σαν τα μούτρα τους,θάνατος σε αυτούς τώρα..

Μόλις κατέβασα και τον αγώνα-πανωλεθρία της συνDream team στον ημιτελικό της Αθήνας. 69.gif cool.gif
Keyser_Soze
Για τον Μανού τα έχουμε ξαναπεί... Με διαφορά ο πιο θεαματικός λευκός στον κόσμο και ο καλύτερος μαζί με τον Ντιρκ. Ο Πέτζα αν και τον συμπαθώ ίσως και περισσότερο από τον Μανού, δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση σαν μπασκεμπολίστας. Είναι παίχτης που έχει βασικά σουτ (σε στυλ Αλβέρτη, Χατζή, κτλ) και αυτό το στυλ εμένα προσωπικά δε μου αρέσει. Σαν τον Μπέκαμ στο ποδόσφαιρο που είναι μόνο για φάουλ, σέντρες, κόρνερ, κτλ. και τίποτ' άλλο... (άκυρο παράδειγμα αλλά αφού μου ήρθε είπα να το εκφράσω)
V@Roxe##13
Δεν μπορεις να συκρινεις τον Πετζα με τον Αλβερτη!!! Ο Πετζα ειναι πιο αθλητικος καλυτερος ριμπαουντερ και αλλα.

Ο Μανου οταν αποφασισει να κανει drive και βαλει το κεφαλι κατω δεν τον σταματαει κανεις και με τιποτα. Ειναι επισης καλυτερος clutch σουτερ απο τον Πετζα.
Keyser_Soze
Εννοείται ότι δε συγκρίνω τον Πέτζα με τον Αλβέρτη και εννοείται ότι ο πρώτος είναι πολλά χιλιόμετρα μπροστά από τον δεύτερο μπασκετικά... Το μόνο που είπα είναι ότι είναι στο ίδιο στυλ. Δεν έκανα καμία σύγκριση. Απλά τους κατέταξα σε μία συγκεκριμένη κατηγορία: Αυτή των σουτέρ.
Kobe
Παιδια κατι ασχετο με το τοπικ, συγγνωμη.

Παρατηρησα οτι για καθε division υπαρχουν τα ιδια topics για ολες τις ομαδες. Κλικαρω δλδ orlando και μου βγαινει πρωτο τοπικ Shaq: Η... εκδίκηση του χοντρού! laugh.gif
Το ιδιο ισχυει για ολες τις divisions

Μηπως τα topics που ανοιγοντε θα πρεπει να αφορουν μονο την ομαδα που κανεις κλικ? Να μπαινεις δλδ orlando και να βλεπεις αποκλειστικα για την συγκεκριμενη ομαδα. Εκτος απο εικαστικους λογους ειναι κ πρακτικο ειδαλλιως αναγκαζεται να ψαχνεις.

Αυτα smile.gif
Keyser_Soze
Δεν πατάς Ορλάντο. Πατάς όλη τη Ντιβίζιον. Το φόρουμ του ΝΒΑ έχει χωριστεί ΜΟΝΟ σε Ντιβίζιονς και όχι σε ομάδες. Εσύ νομίζεις ότι πατάς Ορλάντο ενώ στην ουσία πατάς την Ντιβίζιον που πάιζει το Ορλάντο και το Μαιάμι κτλ.
Kobe
Εστω (με μπερδεψαν τα σηματα), μηπως θα ηταν καλυτερα να εχει η καθε ομαδα το δικο της τοπικ? Αλλιως φαινεται σαν αχταρμας. rolleyes.gif

Τεσπα, εγω εκανα την προταση και εχω τη συνειδηση καθαρη laugh.gif
dizzy_fingers
Αυτό θα γίνει με την έναρξη της σεζόν όταν θα αρχίσουμε να έχουμε νέα (γιατί τώρα βαριόμαστε να γράφουμε 71.gif ), καθώς το να ανοίξουμε ένα τόπικ και να πούμε απλά "Γράψτε για την τάδε ομάδα", δεν έχει νόημα να γίνει...

Χμ...μάλλον άκυρο αυτό, πες ότι βαριόμαστε tongue.gif. Από Κυριακή θα το κάνω αν είναι.
Kobe
thumbsup.gif
Das Kapital
MANU GINOBILI
iverson
πέτζα αν και κανείς από τους 2 δεν με ενουσιάζει ιδιαίτερα
Gravedigger
Peja γιατί τον Ginobilli δν τον χωνεύω.Σαν παίκτης όμως είναι πιο ολοκληρωμένος.
McRae
Για συναισθηματικους και μονο λογους ψηφιζω Πετζα

Παντως εχετε δικαιο οσοι λετε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να σουταρει..Να και η αποδειξη

man10
Απιστευτη πασα...
Das Kapital
Πραγματι ειναι η καλυτερη πασα που εχω δει!!! 41.gif
Alexmei
απίστευτη πάσα ohmy.gif
NBAholic
Παντως εχετε δικαιο οσοι λετε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να σουταρει..Να και η αποδειξη

OK, εντυπωσιακή η πάσα, αλλά ένα κλιπάκι των 10'' δε μου λέει τίποτα. Και ο Σακίλ έχει βάλει τρίποντο και μάλιστα από τη σέντρα. Τα ολοκληρωμένα παιχνίδια και τα ετήσια στατιστικά λένε πολλά περισσότερα.
Keyser_Soze
Χαλαρώστε ρε παιδιά! Οκ καλή πάσα αλλά πόσες τέτοιες έχουμε δει. Αν ήταν αυτή απίστευτη τότε αυτές τους Τζέι Γουίλ τι είναι;
Air Kef
Νομίζω αναμενατε απαντηση μου! biggrin.gif

ΝΒΑ:

Στην Ευρώπη: (σε οποιον αρεσει ο Μανου ας το δει-αξιζει-,σε οποιον δν αρεσει απλα να δει μονο τη φαση 00:43 πριν το τελος του βιντεο που ο Γιαριτς του κανει αλει ουπ και ο Μανου καρφώνει ακριβώς ο Γκραντ Χιλ στο νουμερο 6(νομιζω) των καλυτερων αλει ουπ ολων των εποχων στο ΝΒΑ)
Invalid Video Link
Ginobili
Μα καλά...τι συγκρίνουμε τώρα.???? blink.gif
Φυσικά εγώ είμαι καλύτερος....
xsot
Δεν ξερω ποιος ειναι ο καλυτερος παντως:

Φαντάζεστε τον Μανού Τζινόμπιλι πολιτικό; Ο ίδιος πάντως, αποκάλυψε το ενδιαφέρον του για την πολιτική, τις σκέψεις που έχει για τα κοινά και παρά το γεγονός ότι θεωρεί πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα, άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο….

«Η πολιτική είναι κάτι με ελκύει και με ενδιαφέρει», είπε ο Τζινόμπιλι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων κατά την παρουσία του σε καμπ μπάσκετ στην Αργεντινή. Η απάντησή του όπως ήταν φυσικό πυροδότησε μία σειρά από παρόμοιες ερωτήσεις, αλλά η μεγάλη είδηση δεν βγήκε. Στην Αργεντινή πάντως θεωρούν ότι αυτή και μόνο η αναφορά από τον Τζινόμπιλι είναι ικανή να τον φέρει στο επίκεντρο και να γίνει πλέον αποδέκτης προτάσεων για να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική της χώρας του. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε… «μπορεί να με ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά αυτή δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Ισως θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο και σίγουρα να μιλήσω για αυτό, όταν θα είμαι 40 ετών».
B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Jul 12 2007, 22:07 ) *
Μα καλά...τι συγκρίνουμε τώρα.???? blink.gif
Φυσικά εγώ είμαι καλύτερος....

δεν περιμεναμε να πεις κατι διαφορετικο.... peace.gif
εγω ψηφιζω πετζα γιατι ετσι μου αρεσει... smiley.gif
Nobody's bigger than the game
Manu for President!!!

Υ.Γ. Αν ο Πέτζα δεν είχε τόσα προβληματα τραυματισμων ίσως να γινόταν καλύτερος. Ο Αρχεντινος ομως ειναι και ψυχάρα και παικτάρα και έμαθε στα αμερικανάκια μπάσκετ...
morfi
QUOTE(B for Basketball @ Aug 4 2007, 18:36 ) *
δεν περιμεναμε να πεις κατι διαφορετικο.... peace.gif
εγω ψηφιζω πετζα γιατι ετσι μου αρεσει... smiley.gif

Ούτε εγώ περίμενα να πεις κάτι διαφορετικό...

QUOTE(Nobody's bigger than the gam @ Aug 4 2007, 22:39 ) *
Manu for President!!!

Υ.Γ. Αν ο Πέτζα δεν είχε τόσα προβληματα τραυματισμων ίσως να γινόταν καλύτερος. Ο Αρχεντινος ομως ειναι και ψυχάρα και παικτάρα και έμαθε στα αμερικανάκια μπάσκετ...

Τι ακριβώς έμαθε στα "αμερικανάκια" που δεν το ξέρανε ?
B for Basketball
QUOTE(morfi @ Aug 4 2007, 21:24 ) *
Ούτε εγώ περίμενα να πεις κάτι διαφορετικό...

γιατι το λες αυτο αστερι?????????? υποννοεις κατι????????
Gravedigger
QUOTE(Nobody's bigger than the gam @ Aug 4 2007, 22:39 ) *
Ο Αρχεντινος ομως ειναι και ψυχάρα και παικτάρα και έμαθε στα αμερικανάκια μπάσκετ...

Τα Αμερικανάκια ήξεραν μπάσκετ πριν πάει εκεί ο Manu και μάλιστα πολύ καλύτερο από αυτόν.Μάλλον αυτός έμαθε δίπλα τους.
captain charisma
πετζα με 1000 αλλωστε ποιος ξεχναει το τριποντο του 1997 με το οποιο τερματησε τη κυριαρχια των γαυρων στο ελληνικο πρωταθλημα(παοκι ειμαι οχι βαζελος icon_wave.gif )στους σακραμεντο εκανε τις καλυτερες χρονιες του και μπορουσε να φτασει μεχρι το τελικο αλλα υπηρχε το μεγαλο εμποδιο των λεικερς.αλλα εχει πολυ καλη τεχνικη στο σουτ 3ποντων.το μανου δεν τον παω καθολου ειναι αντιπαθητικος
Air Kef
1) Τα "γαυροι" - "βαζελοι" κτλ παρακαλουμε να μην χρησιμοποιουνται.

2) Το οτι σου ειναι αντιπαθητικος καποιος παικτης δν σημαινει οτι δν ειναι χειροτερος απο καποιον αλλον. Κι εγω αντιπαθω τον Γκασολ,αλλα δν θεωρω τον Παπαδοπουλο καλυτερο σεντερ.

Τελος παντων, ο Πετζα εχω την εντυπωση πως εχει παρει το 70% των ψηφων λογο φυσιολογικης συμπαθειας των Ελληνων και λιγοτερο λογω ταλεντου. smile.gif
Das Kapital
QUOTE(big dirk @ Sep 10 2007, 15:17 ) *
πετζα με 1000 αλλωστε ποιος ξεχναει το τριποντο του 1997 με το οποιο τερματησε τη κυριαρχια των γαυρων στο ελληνικο πρωταθλημα(παοκι ειμαι οχι βαζελος icon_wave.gif )στους σακραμεντο εκανε τις καλυτερες χρονιες του και μπορουσε να φτασει μεχρι το τελικο αλλα υπηρχε το μεγαλο εμποδιο των λεικερς.αλλα εχει πολυ καλη τεχνικη στο σουτ 3ποντων.το μανου δεν τον παω καθολου ειναι αντιπαθητικος

Οτι ειπε ο Κεφ+ το οτι ο Peja και οχι PEDJA επειδη εβαλε καποιο τριποντο το 1997 δε σημαινει πως ειναι καλυτερος απο τον μεγαλο Τζινομπιλι,ο ανθρωπος εχει παρει Ευρωλιγγα(νομιζω)ειναι ολυμπιονικης και τρεις φορες πρωταθλητης ΝΒΑ οπου το 2005 εκανε φανταστικη χρονια κιολας.Ο Τζινομπιλι αδικειται-με την εννοια οτι τα στατιστικα του δε λενε την αληθεια,επιπλεον ειναι και υποτιμημενος

Ο Στογιακοβιτς το μονο που εχει ειναι το σουτ,φανταστικος σουτερ αλλα αυτο δεν αρκει γιατι αυτο το εχει και ο Τζινομπιλι συν και πολλα αλλα που λειπουν απο το Πετζα

Αν ψηφιζεις Πετζα επειδη σου αρεσει πιο πολυ ειναι δεκτο απο ολους μας και εγω το εχω κανει αλλα οχι οτι ειναι και καλυτερος! smile.gif

peace.gif
captain charisma
ναι αλλα ο τζινομπιλι στα 3 πρωταθληματα που πηρε ειχε ντανκαν παρκερ χορι μπαρι στο πλευρο του οποτε λογικο ακουγεται.οκ ο πετζα ειχε γουεμπερ ντιβατς μπιμπι κριστι στο πλευρο του αλλα τοτε οι λεικερς κυριαρχουσαν ακομα.
B for Basketball
QUOTE(big dirk @ Sep 10 2007, 21:23 ) *
ναι αλλα ο τζινομπιλι στα 3 πρωταθληματα που πηρε ειχε ντανκαν παρκερ χορι μπαρι στο πλευρο του οποτε λογικο ακουγεται.οκ ο πετζα ειχε γουεμπερ ντιβατς μπιμπι κριστι στο πλευρο του αλλα τοτε οι λεικερς κυριαρχουσαν ακομα.

επισης οι σπερς πηρανε τα πρωταθληματα με κυριο οπλο την αμυνα...ενω το κινγκς ηταν φουλ επιθετικη ομαδα με δογμα..."η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση"!
captain charisma
και επισης αν ο χορι δεν εβαζε το τριποντο στο τελος του 5 αγωνα αμφιβαλω αν θα το παιρναν οι σπερς το πρωταθλημα
B for Basketball
QUOTE(big dirk @ Sep 10 2007, 21:46 ) *
και επισης αν ο χορι δεν εβαζε το τριποντο στο τελος του 5 αγωνα αμφιβαλω αν θα το παιρναν οι σπερς το πρωταθλημα

τι σχεση εχει αυτο? δεν παυουν οι σπερς ομως να ειναι μια αμυντικη και βαρετη ομαδα!
man10
QUOTE(Air Kef @ Sep 10 2007, 18:46 ) *
Τελος παντων, ο Πετζα εχω την εντυπωση πως εχει παρει το 70% των ψηφων λογο φυσιολογικης συμπαθειας των Ελληνων και λιγοτερο λογω ταλεντου. smile.gif

Συμφωνω.
Επισης εγω εχω την εντυπωση οτι ο Τζινομπιλι εχει παρει το 70% των ψηφων λογω εντυπωσιακου παιχνιδιου,σε αντιθεση με τον Πετζα που ειναι σαφως πιο βαρετος.

2 σημειωσεις που ισως σημαινουν πολλα,ισως και τιποτα.

Ο Πετζα εχει καλυτερους μεσους ορους.
Ο Πετζα εχει γινει 2-3 φορες all star,ο Μανου νομιζω μια.

Παντως και εγω θεωρω τον Μανου καλυτερο.
captain charisma
ο μανου εχει τελειωσει καποια χρονια με μεσο ορο πανω απο 20 π?μαλλον οχι τωρα που πατησε τα 30 ποτε θα το καταφερει?
man10
QUOTE(big dirk @ Sep 10 2007, 21:57 ) *
ο μανου εχει τελειωσει καποια χρονια με μεσο ορο πανω απο 20 π?μαλλον οχι τωρα που πατησε τα 30 ποτε θα το καταφερει?

ο λογος ειναι προφανως οι Σπερς.
Αν επαιζε σε αλλη ομαδα πιστευω οτι θα τα ειχε καταφερει σιγουρα.
B for Basketball
QUOTE(man10 @ Sep 10 2007, 22:01 ) *
ο λογος ειναι προφανως οι Σπερς.
Αν επαιζε σε αλλη ομαδα πιστευω οτι θα τα ειχε καταφερει σιγουρα.

σε αυτο δεν εχει και αδικο...(ειπα κατι καλο για τον μανου??? αγιος ο θεος)
ας το ισσοροπησω....ενας μεγαλο ποσοστο ποντων του μανου ομως ειναι απ φαουλ...επειδη εχει μαθει πολυ καλα τον ρολο του ως θεατρινος..οχι σαν τους κομπε,ντιρκ.τζειμς και αλλοι που παιρνουν αληθινα φαουλ!
Air Kef
Σκεφτηκα πολυ για να απαντησω ειναι η αληθεια.

Περαν του καλυτερου σουτ,οχι οτι ο Τζινομπιλι υστερει σε αυτο, τι καλυτερο εχει ο Πετζα;

- Σαν ηγετης,υπαρχει ο Στογιακοβιτς μπροστα στον Τζινομπιλι;

Επισης εγω εχω την εντυπωση οτι ο Τζινομπιλι εχει παρει το 70% των ψηφων λογω εντυπωσιακου παιχνιδιου,σε αντιθεση με τον Πετζα που ειναι σαφως πιο βαρετος.

Το 70% αποκλειεται.Αλλα και ετσι να ειναι,το οτι ειναι πιο θεαματικος,ειναι πιο μπασκετικος λογος απο το οτι ο Πετζα εχει παιξει στην Ελλαδα.

BfB το βρηκες.Αυτος ειναι ο λογος.
McRae
Tελικα διαβαζοντας τα τελευταια ποστ καποιος θα εβγαζε το συμπερασμα οτι ο Στογιακοβιτς ειναι ο Αλβερτης
του ΝΒΑ..Μην πω και ο Μποζικας..Ομολογω οτι δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα απο την παρουσια του Πετζα
στην αμερικη,για την ακριβεια ελαχιστους αγωνες του εχω δει(τοτε που εδειχνε κατι ματσακια το αλφα και η ετ1) αλλα απο αυτα τα λιγα,τα παιχνιδια του με την εθνικη και την πορεια του στον ΠΑΟΚ,ποτε δεν τον θεωρουσα ως εναν αποκλειστικα σουτερ που δεν κανει τιποτα αλλο..σιγουρα αυτο ειναι το δυνατο του οπλο,απο την αλλη εχει υψηλο μπασκετικο iq καλο χειρισμο της μπαλας,μπορει να ποσταρει εκμεταλευομενος το υψος του,κινειται εξυπνα χωρις τη μπαλα,παιζει και συμπαθητικη αμυνα..Προφανως την ιδια αποψη εχουν και οι gm που του δινουν συμβολαια κοντα στο μαξιμουμ και οχι 3-4 εκατομμυριων με τα οποια αμοιβονται παικτερ τυπου Κορβερ η Καπονο..
B for Basketball
QUOTE(Air Kef @ Sep 11 2007, 02:20 ) *
BfB το βρηκες.Αυτος ειναι ο λογος.

ε??? τι εννοεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.