tzagasdog
Oct 4 2013, 13:44
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
T.W.Is.M.
Oct 4 2013, 16:15
Να γραψω και κανενα περιεργο στοιχειο για γουρι???
Στις 2.30 δεν ειναι το ματς?
mixalisgate7
Oct 4 2013, 16:19
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 4 2013, 17:15 )
Να γραψω και κανενα περιεργο στοιχειο για γουρι???
Στις 2.30 δεν ειναι το ματς?
Στις 2:00 είναι.
Air Kef
Oct 5 2013, 00:30
Παμε για διηπειρωτικό και δεν εχουμε ξεχωριστό τόπικ;;;
DAMN YOU!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ????
ΩΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?? ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ? ΦΕΕ....εμ σόρι, αυτό είναι από άλλο ξεσπασμα, προχωράω. Θα το ανοιξει κανεις γουρλής;
leonkalf
Oct 5 2013, 00:37
Που είναι ο LFO?????????
Έμπαινε και άνοιξέ το!!!!!!!!!!! Τώραααααααα!
The Warlus
Oct 7 2013, 04:11
Επειδή το βλεπω γενικως, μην κρινουμε πως "χασαμε δυναμη" στο 4 απλα και μονο επειδη μειώθηκε κατά κάποιο τροπο η μαζα
Ο Πετγουει ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ στην εκρηξη του και στον τομέα των ριμπάουντ (μεσα σε αυτα και τα επιθετικα). Εδω ειχαμε Αντιτς που οκ τυπαρα και θεουλας αλλά οταν επαιζε πλατη γελουσε το σύμπαν. Το οτι μπορουσε να αντεξει το ξυλο στην αμυνα ειναι γεγονος αλλά πιστευω πως δεν θα χουμε τετοιο θεμα πισω καθως απο την αλλη στο 5 ανεβήκαμε εκθετικά (αν σκεφτείς πως περσι βγαλαμε τετοια σεζον με 1,5 ψηλο -χαμηλο υψος απο Καιλ και βαρια το μονο θετικο του Παουελ το σουτακι-).
Γενικα ας μην είμαστε βιαστικοί, αν εχουμε υγεία η ομαδα μπορει να δωσει επικο μπασκετ μεσα στην σεζόν.
kseplenhs
Oct 7 2013, 07:22
QUOTE(The Warlus @ Oct 7 2013, 05:11 )
Ο Πετγουει ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ στην εκρηξη του και στον τομέα των ριμπάουντ (μεσα σε αυτα και τα επιθετικα). Εδω ειχαμε Αντιτς που οκ τυπαρα και θεουλας αλλά οταν επαιζε πλατη γελουσε το σύμπαν. Το οτι μπορουσε να αντεξει το ξυλο στην αμυνα ειναι γεγονος αλλά πιστευω πως δεν θα χουμε τετοιο θεμα πισω καθως απο την αλλη στο 5 ανεβήκαμε εκθετικά
Ενώ ο πέτγουει είναι καλύτερος απο τον άντιτς στο να παίζει με πλάτη?Τι αξία έχει η έκρηξη για έναν pf που είναι καταδικασμένος να τραβάει επαφές το κορμί του στην άμυνα ειδικά πάνω σε βοήθειες?Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα κορμί που τα 90 κιλά δεν τα ξεπερνάει και είναι πάνω απο 2.05.Και μην ξανασυγκριθεί ο κάθε χάρλεμ πέτγουει με τον τιτάνα πέρο γιατί είναι αχαριστία σε αυτά που προσέφερε ο περο στην ομάδα.
Επίσης εγώ είδα πως μεταξύ ντανστον και μπέγκιτς υπάρχει ένα χάος στην ταχύτητα και την κινητικότητα της ομάδας.Κάτι που το περιμέναμε μιας και δεν είναι χθεσινός ο μπέγκιτς(και η γιαγιά μου ξέρει πως μέχρι να στρίψει ακουγεται το happy birthday) αλλά προσωπικά βλέποντας τον ντάνστον τόσο επιρεπή στα φάουλ,αγχώθηκα.Και μιλάμε πως χθες και πριν 3 μέρες παίζαμε με μια ομάδα χωρίς ψηλούς.Ο τρόπος που βάζει τα χέρια του και το κορμί του ναι μεν είναι aggressive αλλά αρκετές φορές άχαρος και βούτυρο στο ψωμί για τον διαιτητή που θέλει να δώσει φάουλ.
Οπότε αν δεν βγεί ο σίμονς,δεν βλέπω και καμιά εκθετική αναβάθμιση στα 5άρια.Έναν παίχτη που θα βοηθήσει βλέπω,όσο παίζει όμως γιατί θα έχει θέμα με φάουλ και έναν άλλο που είναι τίγκα στις αδυναμίες για μπάσκετ υψηλού ρυθμού.
tzagasdog
Oct 7 2013, 11:25
QUOTE(kseplenhs @ Oct 7 2013, 08:22 )
Ενώ ο πέτγουει είναι καλύτερος απο τον άντιτς στο να παίζει με πλάτη?Τι αξία έχει η έκρηξη για έναν pf που είναι καταδικασμένος να τραβάει επαφές το κορμί του στην άμυνα ειδικά πάνω σε βοήθειες?Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα κορμί που τα 90 κιλά δεν τα ξεπερνάει και είναι πάνω απο 2.05.Και μην ξανασυγκριθεί ο κάθε χάρλεμ πέτγουει με τον τιτάνα πέρο γιατί είναι αχαριστία σε αυτά που προσέφερε ο περο στην ομάδα.
Επίσης εγώ είδα πως μεταξύ ντανστον και μπέγκιτς υπάρχει ένα χάος στην ταχύτητα και την κινητικότητα της ομάδας.Κάτι που το περιμέναμε μιας και δεν είναι χθεσινός ο μπέγκιτς(και η γιαγιά μου ξέρει πως μέχρι να στρίψει ακουγεται το happy birthday) αλλά προσωπικά βλέποντας τον ντάνστον τόσο επιρεπή στα φάουλ,αγχώθηκα.Και μιλάμε πως χθες και πριν 3 μέρες παίζαμε με μια ομάδα χωρίς ψηλούς.Ο τρόπος που βάζει τα χέρια του και το κορμί του ναι μεν είναι aggressive αλλά αρκετές φορές άχαρος και βούτυρο στο ψωμί για τον διαιτητή που θέλει να δώσει φάουλ.
Οπότε αν δεν βγεί ο σίμονς,δεν βλέπω και καμιά εκθετική αναβάθμιση στα 5άρια.Έναν παίχτη που θα βοηθήσει βλέπω,όσο παίζει όμως γιατί θα έχει θέμα με φάουλ και έναν άλλο που είναι τίγκα στις αδυναμίες για μπάσκετ υψηλού ρυθμού.
νομίζω ότι ανησυχείς υπερβολικά....
Ο Πέτγουει σίγουρα θα δώσει περισσότερες τάπες και θα μαζέψει περισσότερα ριμπάουντ από τον Πέρο. Επίσης σίγουρα θα τρώει περισσότερους πόντους ενώ ο Πέρο ήταν σαφώς πιο έξυπνος παίχτης (χωρίς βέβαια κανένα IQ στο Θεό κ αυτός αλλά με πολλή μπασκετική πονηριά). Θα δείξει, για εμένα προς το παρόν ζημιωμένοι είμαστε στο "4" αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Στο "5" η αναβάθμιση είναι σαφής. Από το Χαινς- Πάουελ- Σερμα στο οποίο σχήμα πέραν του σούπερμαν Κάιλ οι άλλοι ήταν είτε αηδιαστικά σοφτ (Πάουελ) είτε απλά χαζοί (Σέρμα) και απλά περιμέναμε τα πάντα από τον Κάιλ, πλέον έχουμε ένα σχήμα ψηλών που δίνει σταθερά ριμπάουντ, σταθερά τάπες και έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας και σταθερά πόντους κοντά στο καλάθι (όχι κάτι τρελό αλλά σίγουρα αξιοπρεπές). Ακόμα και ο άμπαλος ο Μπέγκιτς μου φαίνεται σκληρότερος και εξυπνότερος (ναι τολμώ να το πω) από τον Σερμαντίνι που έκανε μπαμ ότι από κάποια φάση και μετά ο Μπαρτσώκας δεν τον εμπιστεύονταν ούτε για 10 λεπτά. Το ξύλο που θα πέφτει φέτος θα είναι περισσότερο και ποιοτικότερο (
) και ίσως καλύψει την σοφτίλα που βγάζει το "4".
Γενικά και εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο ανησυχίας, ιδίως πριν καν αρχίσει η σεζόν...
Μιλώντας πάντως για την φροντ λάιν, είναι βέβαιο πως έχουμε πολύ περισσότερη ποιότητα, μουσκουλα, αθλητικότητα και εναλλακτικές λύσεις.
Μπορεί να έφυγε ο Καιλ, αλλά οι Σιμονς και Ντανστον προσωπικά μου αρέσουν πολύ, ενώ όπως έχω ξαναγράψει, και ο Μπεγκιτς μπορεί να βοηθήσει σε ειδικές καταστάσεις, σε σετ παιχνίδι, απέναντι σε ζωνη κλπ ...
Όσον αφορά το 4, ο Πετγουει έχει χτυπητές αδυναμίες αλλά και σημαντικά προσόντα. Ισως, δουλεύοντας στις αδυναμίες του να δώσει πράγματα που δεν περιμένουμε να δουμε... Πάντως, δεν ειμαι και τόσο οπαδός της ιδέας ότι αποδυναμωθήκαμε στο 4. Μόνο θυμηθείτε πόσα παιχνίδια χάσαμε πέρσι απο κουταμάρες του Αντιτς στο τέλος...
Εντάξει. Σκληρός ο Περο και δεμένος με την ομάδα... Μόνο και μόνο για τη φάτσα του αξίζει να τον γουστάρουμε. Έχει και το σουτάκι, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είχαμε τον Καρλ Μαλόουν στο 4 και ξαφνικά ξεπέσαμε στον Ματ Χάουαρντ.
Αδυναμία στο 4 είχαμε πέρσι και θα έχουμε και φέτος. Απο την άλλη προσθέσαμε εναν εξαιρετικά αθλητικό παιχτη στη θέση, που τουλάχιστον στο ριμπαουντ θα προσφέρει παραπάνω και έχουμε και εναν ελπιδοφόρο νεο για back up...
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...
Όπως έχουμε πει, ειναι πολλά τα στοιχήματα φέτος και δεν ειναι ευκολο να βγουνε όλα, αλλά καλό υλικό και μεγάλο βάθος στο πάγκο υπάρχει
Νομιζω οτι οι παραστασεις και οι εμπειριες του Αντιτς με τα καρφωματακια του Μπεντ στο mega - πρωινο μου εχουν χαωδη διαφορα
Σιγουρα στο 4 θα εχουμε μεγαλο προβλημα παιδια ετσι οπως το κοβω..Ο Πριντεζης δεν ειναι σταθερος ποτε αλλωστε δεν ηταν,και ο Περο εδινε πολλες λυσεις πευσι και προπερσυ ουσιαστικα ηταν ημιβασικος. Επισης στο 3 αν δεν ηταν σε δαιμωνιωδη φορμα και status ο Στρατος θα ελεγα οτι και στο 3 θα χολαινουμε σημαντικα..Γενικα ο Βελγος δεν μου γεμιζει το ματι καθολου απο την αρχη που τον ειδα μου φανηκε ψιλοκριαρι..Ειναι δυνατον μερικοι να λετε οτι ο Παπ δεν ηταν απωλεια?! Anyway θεωρω και εχω την αισθηση οτι φετος ο Μπαρτζωκας θα μας δειξει ακομη καλυτερα πραγματα παροτι σαν ροστερ θεωρητικα ειμαστε αποδυναμωμενοι τουλαχιστον στα φοργουορντ 3-4.
kseplenhs
Oct 7 2013, 14:07
Ο πετγουει πως είναι καλύτερος ριμπάουντερ απο τον αντιτς?Ο άντιτς ήταν ο καλύτερος ριμπάουντερ του ολυμπιακού όσο ήταν στην ομάδα με παραστάσεις που φτάσανε μέχρι και τελικό ευρωλίγκας.
Σωμάτικά να το πάρουμε δεν στέκει.Ο ένας είναι 210 και 110+ κιλά και ο άλλος 206 και 90 κιλά.Και ο πέρο στην διεκδίκηση δεν χαριζόταν.Πέταγε τους αγκώνες όξω και όποιον έπαιρνε ο χάρος.Θυμηθείτε τα προπέρσινα play offs με την σιένα.Τύπους φτερό σαν τον πέτγουει,δεν πα να πηδάνε στα λάβαρα,τους πετάει έξω απο τις πινακίδες ο περο με ένα μπλοκ άουτ.
redleg7
Oct 7 2013, 14:39
ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ αποψη οτι στα γκαρντ εχουμε την κορυφαια γραμμη της Ευρωπης και οτι στο 3 στο συνολο με τα + και - καθε παιχτη ειμαστε στο overall +
ο εξαιρετικος μεχρι τωρα περπε ,το μπασκετικο μυαλο και το σουτ του ματ και ο παιχταρας παπαπετρου στο συνολο θα δωσουν πολυ περισσοτερα απ οτι εδωσε προπερσι το διδυμο παπανικολαου-κεσελ και περσι παπανικολαου-περπε
τωρα στην τελικη και ο πετ αν δεν μας βγει στο 4 τον αλλαζουμε αλλα μεχρι τωρα το παιδι δουλευει και ειναι σοβαρο....
στο 5 δεν χρειαζεται αναλυση να πουμε αν ειμαστε στο +..ειμαστε κατα πολυ στο + .
και στο 4 θα υπαρχει η επιπροσθετη λυση του Αγραβανη που θα δωσει εξτρα λυσεις ολη την χρονια!
Στα πολυ θετικα οτι η ομαδα ξεκινησε τα επισημα ματς με αυτον τον θεσμο και ηδη οι νεοι παιχτες εχουν αρχισει να αφομοιωνουν την ιδεα του πως ειναι να κατακτω τιτλους και μεσα απ αυτους να χτιζουν προσωπικοτητα.
ο Αγραβανης πριν 2 μηνες επαιζε στο Αρτακης και τωρα εχει παρει διηπ/κο
OK
Αγαπάμε Πέρο Άντιτς, αλλά το ριμπάουντ δεν ειναι μόνο καλά μπλοκ άουτ.
Είναι και αντίληψη και ένστικτο και αθλητικότητα και δύναμη..
Ο Ροντμαν ας πουμε, τα είχε ολα... Για αυτο και ηταν ο πιο dominant ριμπαουντερ που έχουμε δει ποτε.
Ο Περο, έριχνε φάπες και μπάλωνε και την αδυναμία του Χαινς στο τομέα αυτό, αλλά έχανε και κάμποσα ριμπαουντ, στερούμενος των αθλητικών προσόντων που χρειάζονται για να εξασφαλίσεις ενα ριμπάουντ.
Στο χθεσινο αγώνα ο Ντανστον μάζεψε ενα επιθετικό, ουσιαστικά χαμένο, μέσα απο τα χέρια των αντιπάλων του, χάρη στα αθλητικά του προσόντα. Είναι μεγάλο συν η αθλητικότητα και ας μην την υποτιμάμε.
Ο Πετγουει, ειναι σε πρόγραμμα αύξησης της μάζας του και νομίζω οτι έχει καλά προσόντα και καλή αντίληψη στο ριμπάουντ. Στη πορεία θα δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος..
Σε σχέση με αυτά που έγραψε ο redleg, να σχολιάσω οτι το δίδυμο Παπ-Περπε δεν μπορούμε να το ξαναπαρουσιάσουμε φέτος. Ο Λοτζέσκι δεν ειναι τριάρι, ας το πάρουμε απόφαση αυτό. Αν θέλουμε να τον κρίνουμε ως δυάρι, πάω πάσο. Αλλά σαν τριάρι υστερεί πολύ. Καταρχάς, οποιοδήποτε δυνατό τριάρι θα προσπαθεί να τον ποστάρει. Θα το δείτε αυτό απο το παιχνίδι με τον Παναθηναικο κι όλας. Ο Μασιούλις δεν παίζει να αφήσει την ευκαιρία να περάσει έτσι...
Θυμάστε τις εποχές που είχαμε κοντούς άσσους και ο Διαμαντίδης τους πήγαινε κώλο -κώλο μέχρι το καλάθι; Για πιο λόγο να μην δοκιμάσει το ίδιο ο Πεδουλάκης με τον Μασιούλις; Εμείς είμαστε πιο πονηροί που βάζουμε τον Περπε και ποστάρει;
Σε ενα τέτοιο σενάριο, ο Λοτζέσκι θα πρέπει να κάνει φαουλ απο νωρίς για να σταματάει το πλέι του Μασιούλις...
Και δεν ειναι μόνο ο Παναθηναικος και ο Μασιουλις. Σχεδόν όλες οι ομάδες στην ευρωλίγκα έχουν τριάρια με όγκο και δύναμη... Συνηθίζεται τα τριάρια να μοιάζουν πιο πολύ στον Πιτ Μαικλ παρά στον Λοτζέσκι. Πως να το κάνουμε;
Η παρουσία του Λοτζέσκι απο την άλλη, εξυπηρετεί την ύπαρξη χαμηλών σχημάτων με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Υποθέτω όμως οτι το ίδιο θα μπορούσαμε να το έχουμε και με τον Σλουκα ή τον Κατσίβελη στο 3, με τα ίδια συν και τα ιδια πλην....
Νομίζω οτι ο Μπαρτζώκας δεν έκανε σοφή επιλογή εκεί...
Και επαναλαμβάνω, δεν αμφιβάλω οτι ο Λοτζέσκι ξέρει μπάσκετ και ειναι καλός παιχτης. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι ηταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα.
Όσο για τον Παπαπέτρου, θα πω οτι όσο κάποιοι ονειρεύονται οτι ο Παπαπέτρου θα δώσει ουσιαστικές βοήθειες στα 19-20 του, άλλο τόσο και πιο δικαιολογημένα, ονειρεύονται οι Παναθηναϊκοί οτι θα βοηθήσει ο Γιάνκοβιτς (που επίσης ειναι ανέτοιμος παίχτης)
koostas
Oct 7 2013, 16:49
για να καταλαβω, τους παπαπετρο-αγραβανη πως ακριβως θα τους αξιοποιησετε στο ροτεσιον? θα κατεβαινετε με 14αδα ή θα ακολουθησετε το παραδειγμα τρινκερι με 9 φοργουρντ??
QUOTE(koostas @ Oct 7 2013, 17:49 )
για να καταλαβω, τους παπαπετρο-αγραβανη πως ακριβως θα τους αξιοποιησετε στο ροτεσιον? θα κατεβαινετε με 14αδα ή θα ακολουθησετε το παραδειγμα τρινκερι με 9 φοργουρντ??
Δε θα τους αξιοποιήσουμε φέτος.Ο Παπαπέτρου μπορεί να παίξει αν ο Κατσίβελης δεν κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι και ο Αγραβάνης δε θα παίξει καθόλου.Εκτός αν λέμε αξιοποίηση τα 5 λέπτά που μπορεί να πάρουν σε 5 αγώνες της Α1 όλη τη χρονιά. . .
QUOTE(koostas @ Oct 7 2013, 17:49 )
Ο Αγραβάνης είναι 18 και ο Παπαπέτρου 19.
Δεν υπάρχει καμία πρεμούρα να είναι από φέτος σημαντικό κομμάτι του ροτέισον.Στόχος φέτος είναι να δουλευτούν σωστά από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ώστε να μπορέσουν στο μέλλον να είναι έτοιμοι για την ομάδα.
Eγω δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι ειμαστε καλυτεροι στο 5. Ο Ντανστον και μενα μ'αρεσει αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω να πιασει την αποδοση και την προσφορα του περσινου Χαινς. Σερμα-Μπεγκιτς τους εχω στα ιδια. Ο Παουελ ανυπαρκτος μεν, αλλα ειχε και πολυ μικρη παρουσια ετσι κι αλλιως. Περσι oλο το κουπι στην ουσια το τραβουσε ο Χαινς. Δεν ξερω επομενως αν επαρκει το οποιο (+) του Σιμμονς σε σχεση με το ανυπαρκτο 10λεπτο του Παουελ, να υπερκερασει το (-) της απουσιας του Χαινς, για να πω οτι ειμαστε καλυτεροι. Γιατι ξαναλεω οτι περσι ειχες για 20-25' στο παρκε εναν τοπ5 σεντερ. Δεν μπορω να παρω σαν δεδομενο οτι ο Ντανστον θα ειναι φετος στους κορυφαιους σεντερ της Ευρωλιγκας. Το περισσοτερο βαθος, που οντως θεωρητικα υπαρχει, δεν σημαινει αυτοματως και αναβαθμιση. Στα κρισιμα ματς οι βασικοι μετρανε.Οχι ο 3ος σεντερ. Στο περσινο final four ο Παουελ ειχε μηδενικη παρουσια.
QUOTE (Anaz @ Oct 8 2013, 03:48 )
Eγω δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι ειμαστε καλυτεροι στο 5. Ο Ντανστον και μενα μ'αρεσει αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω να πιασει την αποδοση και την προσφορα του περσινου Χαινς. Σερμα-Μπεγκιτς τους εχω στα ιδια. Ο Παουελ ανυπαρκτος μεν, αλλα ειχε και πολυ μικρη παρουσια ετσι κι αλλιως. Περσι oλο το κουπι στην ουσια το τραβουσε ο Χαινς. Δεν ξερω επομενως αν επαρκει το οποιο (+) του Σιμμονς σε σχεση με το ανυπαρκτο 10λεπτο του Παουελ, να υπερκερασει το (-) της απουσιας του Χαινς, για να πω οτι ειμαστε καλυτεροι. Γιατι ξαναλεω οτι περσι ειχες για 20-25' στο παρκε εναν τοπ5 σεντερ. Δεν μπορω να παρω σαν δεδομενο οτι ο Ντανστον θα ειναι φετος στους κορυφαιους σεντερ της Ευρωλιγκας. Το περισσοτερο βαθος, που οντως θεωρητικα υπαρχει, δεν σημαινει αυτοματως και αναβαθμιση. Στα κρισιμα ματς οι βασικοι μετρανε.Οχι ο 3ος σεντερ. Στο περσινο final four ο Παουελ ειχε μηδενικη παρουσια.
Aν ειχα προσεξει σωστα, περισυ την ωρα που ηταν μεσα ο Παουελ, χαναμε το επιμερους σκορ. Σαν να παιζαμε με 4 παιχτες και ενα τροχονομο, που ρυθμιζε την κυκλοφορια. Κατοπιν προσπαθουσαμε να επαναφερουμε τη διαφορα.
Μην υπερεκτιμουμε τον Χαινς. Μεγαλος παιχτης, αλλα δεν ειχε κορμι.
Το συγχρονο μπασκετ, δεν στηριζεται σε μοναδες. Για μενα, ειμαστε πολυ καλυτεροι στο 5.
Και μην ξεχναμε τι λενε οι Αμερικανοι. ΤΟ ΜΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ.
Πολυ γρηγορα ξεχασαμε τις ταπες που ετρωγε ο Χαινς, με πολυ ψηλους αντιπαλους.
akratacity
Oct 8 2013, 10:47
παντως αυτο που σιγουρα εχει βελτιωθει φετος απο την θεση 5 ειναι τα τελειωματα γυρω απο το καλαθι τομεα στον οποιο ακομα και ο χαινς σε πολλες περιπτωσεις ειχε προβλημα λογω υψους
και οι τρεις ψηλοι θα τελειωσουν φασεις επιτυχως δινοντας σημαντικους ποντους στην ομαδα μας
συμφωνω επισης με τον rankin για οσα ειπε για το θεμα περο ριμπαουντ πετγουει
QUOTE (rankin @ Oct 7 2013, 16:45 )
Ο Μασιούλις δεν παίζει να αφήσει την ευκαιρία να περάσει έτσι...
Θυμάστε τις εποχές που είχαμε κοντούς άσσους και ο Διαμαντίδης τους πήγαινε κώλο -κώλο μέχρι το καλάθι; Για πιο λόγο να μην δοκιμάσει το ίδιο ο Πεδουλάκης με τον Μασιούλις; Εμείς είμαστε πιο πονηροί που βάζουμε τον Περπε και ποστάρει;
Σε ενα τέτοιο σενάριο, ο Λοτζέσκι θα πρέπει να κάνει φαουλ απο νωρίς για να σταματάει το πλέι του Μασιούλις...
Και δεν ειναι μόνο ο Παναθηναικος και ο Μασιουλις. Σχεδόν όλες οι ομάδες στην ευρωλίγκα έχουν τριάρια με όγκο και δύναμη... Συνηθίζεται τα τριάρια να μοιάζουν πιο πολύ στον Πιτ Μαικλ παρά στον Λοτζέσκι. Πως να το κάνουμε;
με τον Μασιουλις θα παιζει ο Περπε
ο Ματ θα μπαινει μαζι με το Μπραμο, που κι αυτος 2-3αρι ειναι
QUOTE(Anaz @ Oct 8 2013, 03:48 )
Το να συγκρίνουμε Ντάνστον - Χάινς είναι λίγο νωρίς, πάντως αριθμητικά ο Ντάνστον καλύπτει προς το παρόν την απώλεια του Χάινς σε πόντους και ριμπάουντ. Το θέμα είναι όλες εκείνες οι δουλειές που έκανε ο Χάινς και δεν φαίνονται στους αριθμούς. Ωστόσο τα δείγματα γραφής του Ντάνστον προς το παρόν είναι ικανοποιητικά, θα τον δούμε και κόντρα σε πιο σοβαρούς αντιπάλους και θα κρίνουμε αναλόγως. Σίγουρα δεν θα τον δούμε να κατεβάζει στον αιφνιδιασμό αλα Μάτζικ, ούτε να μαρκάρει και να "πνίγει" τα αντίπαλα play maker όπως έκανε ο Κάιλ, όμως αυτά είναι πράγματα που μόνο ο Κάιλ έκανε και κανείς άλλος σέντερ!
Πέραν αυτού, Σίμμονς και Μπέγκιτς έχουν σαφώς μεγαλύτερο impact σε άμυνα και ριμπάουντ σε σχέση με Πάουελ - Σέρμα που όταν έμπαιναν (ειδικά ο Πάουελ) μας έπαιρνε η κατηφόρα. Ειδικά στους τελικούς με ΠΑΟ ένας Χάινς μόνο έκανε ότι μπορούσε, οι άλλοι ήταν ανύπαρκτοι. Αυτό φέτος ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί. Ο Σίμμονς είναι ντούκι, αλτικός και εργάτης και ο Μπέγκιτς ματσάρει τον Σέρμα σε ύψος και είναι σαφώς καλύτερος αμυντικός. Επιθετικά ας έχουν την ίδια απόδοση με τους προκατόχους τους (που την έχουν), έτσι κ αλλιώς η άμυνα των προηγούμενων ήταν που μας πλήγωνε, ειδικά στους τελικούς που οι ψηλοί του ΠΑΟ έκαναν χαβαλέ.
ΥΓ. Στο F4 ο Πάουελ είχε μηδενική παρουσία γιατί αναγκαστικά έπαιζε 5 και ο Άντιτς, ενώ στο 4 ανέβαιναν και τα δυο 3αρια μας ανα περίπτωση. Φέτος χωρίς Χάινς, Παπ, Άντιτς περιμένω να δω μαι αρκετά διαφορετική ομάδα, με διαφορετικούς ρόλους.
@ Anaz
Και γω είμαι πεπεισμένος ότι ο Ντάνστον δεν θα βγει Χάινς (αμυντικά δηλαδή δεν θα κάνει την πολύπλευρη δουλειά του Κάιλ-ειδικά φάσεις 1vs1 με κοντούς όπως τον Διαμαντίδη που δεν θυμάμαι να τον πέρασε ποτέ) αλλά στους τελικούς είδαμε τον Χάινς να παλεύει μόνος του τόσο κόντρα στον Λάσμε όσο και κόντρα στον Σόφο οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι καταπόνηση δεχόταν. Ο δε Μπαρτζώκας στο μεγαλύτερο έγκλημα του κόντρα στον ΠΑΟ ήταν που δεν χρησιμοποιούσε τον Σερμαντίνι βασικό ή τουλάχιστον περισσότερο από τον ανύπαρκτο Πάουελ που με αυτόν στη 5άδα είχαμε μόνιμα αρνητικό σκορ. Νομίζω ότι πέρα από τον ποιότητα που έπρεπε να βρεθεί για να αντικατασταθεί ο Χάινς, απαραίτητη ήταν και η επίλυση του αριθμητικού προβλήματος.
Γενικότερα διακρίνω έναν υπερενθουσιασμό με τον Ντάνστον κι ενώ έχουμε παίξει κάτι φιλικά + 2 επίσημα με ένα καφενείο.
Και όσον αφορά τον ΠΑΟ, μόνο εγώ βλέπω ότι φέτος θα έχει πρόβλημα στο 5? Γιατί μόνο τον Λάσμε βλέπω μόνο του εκεί + τον Μαυροκεφαλίδη που όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί να παίξει σέντερ. Τον δε Γκιστ ο Πεδουλάκης προτιμά να τον βάζει 3 παρά 5. Θέλω να πω ότι μπορεί αριθμητικά να μην μπορεί να ανταπεξέλθει φέτος ο ΠΑΟ. Ο Σόφο τουλάχιστον έκανε τη ζημιά του πέρυσι με το κορμί του καθώς απασχολούσε μια ολόκληρη άμυνα.
redleg7
Oct 8 2013, 14:15
εχω δει ντανστον κ χαινς και τους εχω φαει μ τ κουταλι μιας κ περσι λογω καλωδιακης εβλεπα μπολικη lega a..το πιο hot ονομα της ελευθερης αγορας ηταν ο ντανστον..μ προταση κοντα στα 730 χιλ απο.αρμανι ετησιως...και επειδη ειναι λογικο ν λεει καποιος ας περιμενουμε ν τν κρινουμε θ πω οτι οπως ημουν σιγουρος γι αυτον π αποκαλουσαν μαγιονεζα στην μπαμπεργκ αλλο τοσο ειμαι για ντανστον π παστελωνε 20 ρες σ σιενα μιλανο (ρομπα εκανε τον μπουρουση) κλπ κλπ....αν γνωριζει τ αθλημα μπορεις να το διαπιστωσεις σ ενα παιχτη...στην ιταλια θεωρουν οτι μ αυτα τ γκαρντ κ αυτη.την πανισχυρη φροντ λαιν οτι ειμαστε πρωτο φαβορι....διαβαστε μπολικα φορουμ....στα του θεματος πιστευω οτι και αμυντικα κ επιθετικα ειναι καλυτερος τ χαινς ειδικα στην εκρηξη και στα σκουπιδια....δεν κατεβαζει μπαλες αλλα εχουμε γκαρνταρες για.να κανουν την δουλεια αυτη...
QUOTE(redleg7 @ Oct 8 2013, 15:15 )
εχω δει ντανστον κ χαινς και τους εχω φαει μ τ κουταλι μιας κ περσι λογω καλωδιακης εβλεπα μπολικη lega a..το πιο hot ονομα της ελευθερης αγορας ηταν ο ντανστον..μ προταση κοντα στα 730 χιλ απο.αρμανι ετησιως...και επειδη ειναι λογικο ν λεει καποιος ας περιμενουμε ν τν κρινουμε θ πω οτι οπως ημουν σιγουρος γι αυτον π αποκαλουσαν μαγιονεζα στην μπαμπεργκ αλλο τοσο ειμαι για ντανστον π παστελωνε 20 ρες σ σιενα μιλανο (ρομπα εκανε τον μπουρουση) κλπ κλπ....αν γνωριζει τ αθλημα μπορεις να το διαπιστωσεις σ ενα παιχτη...στην ιταλια θεωρουν οτι μ αυτα τ γκαρντ κ αυτη.την πανισχυρη φροντ λαιν οτι ειμαστε πρωτο φαβορι....διαβαστε μπολικα φορουμ....στα του θεματος πιστευω οτι και αμυντικα κ επιθετικα ειναι καλυτερος τ χαινς ειδικα στην εκρηξη και στα σκουπιδια....δεν κατεβαζει μπαλες αλλα εχουμε γκαρνταρες για.να κανουν την δουλεια αυτη...
Καλά, για να μην τα παραλέμε, δεν πήραμε τον Μαλόουν, τον Ντάνστον πήραμε. Ακόμη ο Ντάνστον δεν μπορεί να συγκριθεί με Χάινς, είναι άδικο και για τους δυο.Ο Χάινς ownάρισε ότι ψηλό βρέθηκε μπροστά του τα τελευταία 2 χρόνια, δεν μπορείς έτσι απλά να λες ότι ο Ντάνστον είναι καλύτερος επειδή έκανε πλάκα στον Μπουρούση. Ας τον δούμε κόντρα σε σοβαρές ομάδες με αξιόλογους ψηλούς, μην τον βαφτίζουμε από τώρα παιχταρά. Ο Κάιλ όσο ύψος του έλειπε, το είχε σε "καρύδια", μακάρι και ο Ντάνστον να αποδειχθεί τέτοιος πολεμιστής και όχι γατάκι. Δεν λέω, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία (όπως και ο Σίμονς) και προσωπικά είμαι αισιόδοξος.
QUOTE(rakos @ Oct 8 2013, 11:11 )
με τον Μασιουλις θα παιζει ο Περπε
ο Ματ θα μπαινει μαζι με το Μπραμο, που κι αυτος 2-3αρι ειναι
Δίκιο έχεις, αλλά δεν μου αρέσει η λογική του να ακολουθούμε εμείς τις αλλαγές του αντιπάλου και όχι το αντίθετο...
Αν δηλαδή για κάποιο λόγο ο Περπε σέρνεται ή ο Μασιούλις πετάει, δεν θα μπορούμε να ρίξουμε μέσα τον Λοτζέσκι, υπο το κίνδυνο να γίνουν χειρότερα τα πράγματα;
Δεν συμφωνώ με τη λογική του να μην έχεις δεύτερο καθαρό τριάρι στην ομάδα.
QUOTE(redleg7 @ Oct 8 2013, 14:15 )
Απλά καλό θα ήταν ο Ντανστον να κριθεί κατα τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται και όχι απο τα φιλικά. Καλός παιχτης ειναι, potential εχει, αλλά άλλο lega a και άλλο Euroleague και ντερμπι με τον Παναθηναικο..
Και ο Μαυροκεφαλίδης στη Ρωσία πέταγε..
Μήπως να τον στείλουμε ΝΒΑ να κάνει πλάκα στον Ντουαιτ;
δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα
Το "θα βγει καλυτερος του (περσινου) Χαινς και αμυντικα και επιθετικα" ισοδυναμει εν ολιγοις με.. "θα βγει ο καλυτερος σεντερ της Ευρωλιγκα". Το βρισκω ολιγον.. υπερμετρα αισιοδοξο. Ας τον δουμε πρωτα απεναντι σε σοβαρους αντιπαλους..Το ερχομενο ματς στο ΣΕΦ θα'ναι ενα καλο πρωτο τεστ.
Να το πω μπακαλιστικα..
Το 19' Ντανστον+14' Μπεγκιτς+7' Σιμμονς, δεν ειμαι βεβαιος οτι ειναι καλυτερο του 23' Χαινς+9' Σερμα+8' Παουελ.
Ολοι στηριζουμε πολλα στον Ντανστον,αλλα ξεχνατε οτι αντικαθιστα εναν ΤΟΠ παιχτη που επαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο, και μαλιστα ΕΙΔΙΚΑ στα μεγαλα ματς.. Επομενως υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βγουμε και αποδυναμωμενοι εν τελει στο 5.
Επισης στο"3", συμφωνω με τον rankin,δεν μ'αρεσει που δεν υπαρχει ενα αθλητικο δυνατο κορμι.
QUOTE(Anaz @ Oct 10 2013, 01:25 )
Επισης στο"3", συμφωνω με τον rankin,δεν μ'αρεσει που δεν υπαρχει ενα αθλητικο δυνατο κορμι.
Ο Παπαπετρου ειναι δυνατο αθλητικο κορμι στο 3.
gkamared
Oct 10 2013, 14:15
Το μεγάλο παιχνίδι την δεύτερα με τον παναθηναϊκό ποιος θα το μεταδώσει το λέω αυτό επειδή δεν το μεταδίδει η nova? :smile:
QUOTE(gkamared @ Oct 10 2013, 15:15 )
Το μεγάλο παιχνίδι την δεύτερα με τον παναθηναϊκό ποιος θα το μεταδώσει το λέω αυτό επειδή δεν το μεταδίδει η nova?
Δημοσια Τηλεοραση
T.W.Is.M.
Oct 10 2013, 20:13
QUOTE(Anaz @ Oct 10 2013, 01:25 )
Το "θα βγει καλυτερος του (περσινου) Χαινς και αμυντικα και επιθετικα" ισοδυναμει εν ολιγοις με.. "θα βγει ο καλυτερος σεντερ της Ευρωλιγκα". Το βρισκω ολιγον.. υπερμετρα αισιοδοξο. Ας τον δουμε πρωτα απεναντι σε σοβαρους αντιπαλους..Το ερχομενο ματς στο ΣΕΦ θα'ναι ενα καλο πρωτο τεστ.
Να το πω μπακαλιστικα..
Το 19' Ντανστον+14' Μπεγκιτς+7' Σιμμονς, δεν ειμαι βεβαιος οτι ειναι καλυτερο του 23' Χαινς+9' Σερμα+8' Παουελ.
Ολοι στηριζουμε πολλα στον Ντανστον,αλλα ξεχνατε οτι αντικαθιστα εναν ΤΟΠ παιχτη που επαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο, και μαλιστα ΕΙΔΙΚΑ στα μεγαλα ματς.. Επομενως υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βγουμε και αποδυναμωμενοι εν τελει στο 5.
Αρα ο παιχτης-κλειδι ειναι ο Σιμονς, ετσι δεν ειναι? Γιατι αν στο χρονο που θα παρει καταφερει να δωσει δυναμη στη ρακετα και καλα τελειωματα κοντα στο καλαθι, αλλα πιο πολυ απ ολα καλη αμυντικη παρουσια(να προστατεψει το καλαθι οταν βρισκεται μεσα στη ρακετα και να μη χαθει οταν βγει να μαρκαρει στην περιφερεια), βγαινουμε κερδισμενοι.
Ολο αυτο βεβαια υποθετοντας οτι ο Ντανστον θα βγει. Αν μαλιστα ανταποκριθει ο Σιμονς, μπορει να κλεψει χρονο και απο τον Μπεγκιτς και να κανει ολη τη frontline ακομα πιο αθλητικη και γρηγορη. Πιστευω οτι ενας καλος Σιμονς ουσιαστικα κλεινει την οποια τρυπα στη θεση 5, γιατι παιρνοντας και λιγο χρονο απο τον Μπεγκιτς(σε σχεση με το rotation που προτεινεις) μηδενιζει το "νεκρο" διαστημα στη θεση του σεντερ(*), που περσι υπηρχε στο μεγαλυτερο διαστημα συμμετοχης του Παουελ.
(*)θεωρω οτι ο Μπεγκιτς δεν ειναι παιχτης του 15λεπτου για τοπ ομαδα Ευρωλιγκα. Αν ο χρονος του περιοριστει στο 10λεπτο κατα μ.ο. γινεται πιο χρησιμος, ενω ο επιπλεον των 10' χρονος συμμετοχης μπορει να αποδειχτει "νεκρος". Φυσικα υπαρχουν παιχνιδια που θα ειναι πιο χρησιμος, οπως ηταν και ο Σερμαντινι, απλα αυτα δεν ειναι ο κανονας.
Ισως λοιπον η καλυτερη κατανομη να ειναι 20' Ντανστον+10'Μπεγκιτς+10' Σιμονς.
Για το 3 συμφωνω κι εγω μαζι σου. Ο Λοτζεσκι ξερει μπασκετ, μπορει να βοηθησει, αλλα λειπει ο παιχτης με ταχυτητα και αθλητικα προσοντα. Ο Λοτζεσκι θα ταιριαζε καλυτερα σαν αντικαταστατης του Περπερογλου και οχι του Παπανικολαου, αν και ειναι διαφορετικος παιχτης και απ αυτον.
yorgos
Oct 10 2013, 20:33
Αρα ο παιχτης-κλειδι ειναι ο Σιμονς, ετσι δεν ειναι? Γιατι αν στο χρονο που θα παρει καταφερει να δωσει δυναμη στη ρακετα και καλα τελειωματα κοντα στο καλαθι, αλλα πιο πολυ απ ολα καλη αμυντικη παρουσια(να προστατεψει το καλαθι οταν βρισκεται μεσα στη ρακετα και να μη χαθει οταν βγει να μαρκαρει στην περιφερεια), βγαινουμε κερδισμενοι.
Αυτό ακριβώς...
Ο Λοτζέσκι νομίζω είναι κλάσεις ανώτερος του Γκέτσε. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται αν τραυματιστείο Στράτος, πράγμα καθόλου απίθανο.
TakeshyKurosawa
Oct 10 2013, 20:40
Εγώ πιστεύω ότι ο Λοτζέσκι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από Παπανικολάου, μου φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, πιο μυαλωμένος, δεν παρασύρεται-ενθουσιάζεται, μεγαλύτερη πολυφωνία στην επίθεση.. Ο Παπανικολάου όσο και αν τον συμπαθώ ήταν πολλές φορές ντεφορμέ και απών σε μεγάλα ματς και καρδιοχτυπούσες για το αν θα σουτάρει με ποσοστά που αγγίζουν το απόλυτο ή με ποσοστά που αγγίζουν το απόλυτο τίποτα.. Εντάξει σίγουρα είναι διαφορετικού στυλ παίκτες, αλλά δεν είναι η αθλητικότητα στοιχείο που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό.. Άλλωστε μπορεί να ήταν αθλητικός και αλτικός κλπ, αλλά όχι τόσο για να μην τον κάνουν άλλοι παίκτες με παρόμοιες αρετές να φαίνεται σχολιαρόπαιδο (βλέπε Λάσμε-Γκιστ).
Oχι. Εκτος αν ξαφνικα φετος αποφασισει να παιξει το μπασκετ που θα μπορουσε βαση προσοντων και γινει πρωταγωνιστικος σεντερ. Διαφορετικα, ακομα και ο "βαρυς"-ραθυμος Σιμμονς, απο τον Παουελ σιγουρα θα'ναι αρκετα καλυτερος. Παιχτης-κλειδι ομως ειναι ο "βασικος". Οποιος κι αν (καταληξει να) ειναι αυτος. Γιατι αν απο το 9 του Χαινς, πας στο 7, δεν καλυπτεται η απωλεια ακομα κι αν εχεις τρεις ισαξιους.
Επισης ο Μπεγκιτς φοβαμαι οτι θα παιζει παραπανω απο 10', και παραπανω απο Σιμμονς. Αν ζυγισεις τα χρηματα που πηρε και την συνεντευξη που εδωσε, αυτο συμπεραίνεται.
Σπείραμε τρόμο σήμερα χωρίς Σπανούλη-Λο και δεν γράφετε τίποτα για μας που δεν το είδαμε?
Ντροπή σας...
QUOTE(Anaz @ Oct 10 2013, 21:41 )
Επισης ο Μπεγκιτς φοβαμαι οτι θα παιζει παραπανω απο 10', και παραπανω απο Σιμμονς. Αν ζυγισεις τα χρηματα που πηρε και την συνεντευξη που εδωσε, αυτο συμπεραίνεται.
Αυτό είναι λογικό αν λάβουμε υπ' όψιν το ύψος του συμβολαίου του Μπέγκιτς. Δεν ήρθε σαν αντι-Σέρμα, αλλά σαν 2ος σέντερ. Αν πάντως κυλήσουν ιδανικά τα πράγματα με Ντάνστον-Σίμονς τότε θα έχουμε ένα βασικό πεντάρι τον Ντάνστον και δύο ισότιμους σέντερ από πίσω τους Μπέγκιτς-Σίμονς, σαν φυσική εξέλιξη του αρχικού πλάνου.
Για σήμερα, απογοητεύτηκα από Πρίντεζη και Σλούκα που δείχνουν να μην βρίσκονται στα καλύτερα τους. Κι αν για το Σλούκα θεωρώ ότι θα ανακάμψει σύντομα ο Πρι με προβληματίζει. Ελπίζω να πάρει το πάνω του. Ο Πέτγουεϊ έδειξε μεγάλη διάθεση, έκανε βέβαια 1-2 χαζά λάθη, αλλά φαίνεται πως δουλεύει με αφοσίωση για να ανταποκριθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Έχω αμφιβολίες για τη σταθερότητα του στο θέμα του σουτ παρ' ότι σήμερα ήταν αρκετά εύστοχος.
TakeshyKurosawa
Oct 10 2013, 21:11
Ο Πρίντεζης με φοβίζει τώρα τελευταία πάντως.. Δεν ξέρω τι έχει πάθει και γιατί η ψυχολογία του έχει χτυπήσει το πάτωμα.. Σήμερα ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας..
Ο Σλούκας ήταν άστοχος σήμερα και πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να εμπλουτίσει το επιθετικό του ρεπρετόριο..Να δουλέψει στη διείσδυση και κυρίως τα τελειώματα του, ώστε να μπορεί να απειλήσει ακόμα και τις μέρες που είναι άστοχος..
Reggie Miller #31
Oct 10 2013, 23:24
QUOTE(Anaz @ Oct 10 2013, 21:41 )
Oχι. Εκτος αν ξαφνικα φετος αποφασισει να παιξει το μπασκετ που θα μπορουσε βαση προσοντων και γινει πρωταγωνιστικος σεντερ. Διαφορετικα, ακομα και ο "βαρυς"-ραθυμος Σιμμονς, απο τον Παουελ σιγουρα θα'ναι αρκετα καλυτερος. Παιχτης-κλειδι ομως ειναι ο "βασικος". Οποιος κι αν (καταληξει να) ειναι αυτος. Γιατι αν απο το 9 του Χαινς, πας στο 7, δεν καλυπτεται η απωλεια ακομα κι αν εχεις τρεις ισαξιους.
Εν μέρει έχεις δίκιο.Αυτό λέγαμε και το καλοκαίρι.Ότι το μεγαλύτερο στοίχημα θα είναι ο Ντάνστον.Αν μπορέσει να προσφέρει κάποια πράγματα τότε σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι μέσα στην ρακέτα.Τώρα για τη συμμετοχή των άλλων δύο δεν ξέρω.Πάντως πιστεύω ότι έχουμε βάλει παιχνίδι με τους ψηλούς πολύ παραπάνω από ότι πέρσι,Ο ντάνστον κάνει καλές κινήσεις και τελειώνει φάσεις,αλλά θα τον δούμε στα παιχνίδια Ευρωλίγκας πως τα πάει.
Ο Πέρπε σωματικά δείχνει να βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση και αυτό είχε φανεί από το Ευρωμπάσκετ.Η παρουσία του φέτος θα είναι σημαντικότατη.Αντιθέτως ο Πρίντεζης από το final4 και μετά είναι κάπως πεσμένος.Δεν του βγαίνουν οι φάσεις και γενικά δεν μπορεί να ακολουθήσει.ίσως να του βγαίνει η κούραση και να ξαναπάρει τα πάνω του όταν πρέπει.
Ο Λοτζίσκι φαίνεται καλός παίκτης και κάνει σίγουρα πολλά παραπάνω από ότι έκανε ο Γκέτσε.Μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις για τον ίδιο,όχι μόνο να σουτάρει.Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Λότζε αποκτήθηκε πιο πολύ για αντι-Γκέτσε και όχι για 3άρι και αντί-Παπανικολάου.Έτσι όπως το βλέπω ο Παπαπέτρου παίρνει τη θέση του Παπανικολαόυ και ο Λοτζέσκι του Γκετσεβίτσιους.Δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο Παπαπέτρου να βοηθήσει,ασχέτως αν και ο Παπ δεν ήταν έτοιμος.Σίγουρα ο Παπαπέτρου δεν θα είναι ο παίκτης που θα δίνει ενέργεια στην άμυνα,άρα προβλέπεται ο Μάντζαρης και ο Κατσίβελης να τα δίνουν όλα.
Θέλω να δω αντίδραση Πετγουέι,αν τον ποστάρουν.
Προς το παρόν φάνηκε στα πικ το 4άρι συνήθως να αλλάζει παίκτη και το 5άρι να κάνει head is out.Θα φανεί στη συνέχεια...
QUOTE(Manu7 @ Oct 10 2013, 21:43 )
Σπείραμε τρόμο σήμερα χωρίς Σπανούλη-Λο και δεν γράφετε τίποτα για μας που δεν το είδαμε?
Ντροπή σας...
Τον Μπέγκιτς γιατί δεν τον αναφέρεις στους απόντες;;;Διακρίνω κάποια εμπάθεια;;;;
T.W.Is.M.
Oct 10 2013, 23:28
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 11 2013, 00:24 )
Τον Μπέγκιτς γιατί δεν τον αναφέρεις στους απόντες;;;Διακρίνω κάποια εμπάθεια;;;;
Αναφερουμε τους δικους μας αποντες. Αν βαζαμε και τις απουσιες του αντιπαλου, επρεπε να αναφερουμε και το Χατζη!
Reggie Miller #31
Oct 10 2013, 23:32
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 11 2013, 00:28 )
Αναφερουμε τους δικους μας αποντες. Αν βαζαμε και τις απουσιες του αντιπαλου, επρεπε να αναφερουμε και το Χατζη!
θα έρθει η ώρα που θα κλείσει στόματα ο γίγαντας!!!!
yorgos
Oct 10 2013, 23:55
Έτσι λέγατε μερικοί και για το Ρόμπερτ Γκούλιας κι ακόμη τον αναπολούν (οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων βασικά)
The Warlus
Oct 11 2013, 03:46
Περισσότερα αμυντικά και ΚΥΡΙΩΣ επιθετικά ριμπάουντ, και σίγουρα λιγότερες τραβηγμένες επιθεσεις. Αυτο που πρεπει να καταλαβει καποιος ειναι πως ειναι αλλος ο ρολος τους. Προφανως ο Μπρεντ δεν πρεπει και δεν νομίζω πως θα παίρνει επιθέσεις που μπορούσε να πάρει ο Περο.
Εκεί ειναι το κλειδί
Ταχύτητα, γρήγορη μπαλα στο τρανζίσιον και στο γήπεδο, ριμπάουντ μπρος και πίσω, αθλητικότητα και ενέργεια. Αν αυτά συνδυάζονται και με καλους πόντους, ε γίναμε.
Αμυντικά οσο μπορει, και πιστευω λόγω αθλητικών προσόντων μικρή ποσότητα δεν ειναι. Μην τρελαθουμε, Ευρωπη είμαστε.
Νταξ τωρα αν ξεκινήσει και παίρνει επιθεσεις απο τα μαλλια και και και, τοτε φιλε μου μαζί σου
H ομαδα σημερα, ηταν πολυ καλη.
Ο Νταστον σαν να εχει μαγνητη στα χερια, ετσι που κολλαει η μπαλα πανω του στα ριμπαουντ.
Ο No more Kiamos, απιστευτος. Ποιος Αντιτς;
Ο Λοτζεσκι παιχταρας. Κριμα τοσο κραξιμο.
Για την περιφερεια τι να πεις; Χωρις τους 2 καλυτερους παιχτες και δεν φανηκε κενο.
Στο 3 ομως; Σαν να λειπει κατι. Θα δειξει.
mόrfeas79
Oct 11 2013, 09:58
QUOTE (airg @ Oct 11 2013, 07:35 )
H ομαδα σημερα, ηταν πολυ καλη.
Ο Νταστον σαν να εχει μαγνητη στα χερια, ετσι που κολλαει η μπαλα πανω του στα ριμπαουντ.
Ο No more Kiamos, απιστευτος. Ποιος Αντιτς;
Ο Λοτζεσκι παιχταρας. Κριμα τοσο κραξιμο.
Για την περιφερεια τι να πεις; Χωρις τους 2 καλυτερους παιχτες και δεν φανηκε κενο.
Στο 3 ομως; Σαν να λειπει κατι. Θα δειξει.
Καλημέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα! Αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα, αποφάσισα να γίνω πιο ενεργός.
Στα του χθεσινού παιχνιδιού, μια και ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας που βλέπω φέτος εγώ θα πω ότι δεν με ενθουσίασε η απόδοσή μας (κρίνοντας και την δυναμικότητα του αντιπάλου). Φυσικά η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη αλλά με δεδομένο ότι την Δευτέρα παίζουμε το πρώτο ντέρμπι έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα (εξαιρείται το 1ο δεκάλεπτο):
Θεωρώ ότι στην μονομαχία Ντάστον - Μποντζ, ο Ντάστον σίγουρα έχασε. Τι θα γίνει όταν αντιμετωπίσει πιο έμπειρους ψηλούς (Λάσμε για αρχή); Ο προπονητής του Ηλυσιακού δυστυχώς μας στέρησε το δικαίωμα να κρίνουμε για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Σε κάποια διαστήματα παίζαμε εντελώς άναρχα, μπορεί φυσικά να φταίει και ο αντίπαλος.
Η άμυνα πάνω στον Αντερσον ήταν ανεπαρκής. Αν δεν τον έβγαζε ο προπονητής του στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου (γιατί αλήθεια?) δεν θα σταμάταγε στους 16.
Η κάτασταση του Πρίντεζη προβληματίζει.
Η τριάδα των guards (Σλούκας, Μάντζαρης, Κατσίβελης) πρέπει να ξεπεταχτεί και άλλο φέτος, ειδικά ο Κατσίβελης.
Ο Μάντζαρης χτες έκανε πράγματα (αρνητικά) που δεν μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.
Και σε εμένα μου φαίνεται ότι στο 3 λείπει κάτι. Από αυτό που είδα ο Λοτζέσκι μου άρεσε αλλά δεν βλέπω να του ταιριάζει το 3.
Φυσικά όλα αυτά μπορεί να οφείλονται στο πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο που στην ουσία εξασφαλίσαμε την νίκη απλά τα αναφέρω σαν πρώτο συμπέρασμα.
QUOTE(mόrfeas79 @ Oct 11 2013, 10:58 )
Η άμυνα πάνω στον Αντερσον ήταν ανεπαρκής. Αν δεν τον έβγαζε ο προπονητής του στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου (γιατί αλήθεια?) δεν θα σταμάταγε στους 16.
Σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί... πριν καν ξεκινήσει ήθελε να δώσει ευκαιρίες και εικόνες στους πιτσιρικάδες της ομάδας.
mόrfeas79
Oct 11 2013, 12:00
QUOTE (Zoys @ Oct 11 2013, 11:27 )
Σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί... πριν καν ξεκινήσει ήθελε να δώσει ευκαιρίες και εικόνες στους πιτσιρικάδες της ομάδας.
Ναι και αυτό παίζει, αλλά από την άλλη δίνει σημαντικό ρυθμό και παραστάσεις στους καλύτερούς του παίχτες (βάζω μέσα και την αλλαγή του Μποντζ) απέναντι σε top αντιπάλους και ενόψει παιχνιδιού πρωταθλήματος την Κυριακή που τον καίει. Μπορούσε να τον μοιράσει καλύτερα τον χρόνο πάντως για να 'χει και τα δύο.
tzagasdog
Oct 11 2013, 12:12
ωραίος παίχτης ο Μπονζ να τον έχουμε στα υπόψιν για του χρόνου....
assistant
Oct 12 2013, 15:35
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 11 2013, 00:24 )
Εν μέρει έχεις δίκιο.Αυτό λέγαμε και το καλοκαίρι.Ότι το μεγαλύτερο στοίχημα θα είναι ο Ντάνστον.Αν μπορέσει να προσφέρει κάποια πράγματα τότε σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι μέσα στην ρακέτα.Τώρα για τη συμμετοχή των άλλων δύο δεν ξέρω.Πάντως πιστεύω ότι έχουμε βάλει παιχνίδι με τους ψηλούς πολύ παραπάνω από ότι πέρσι,Ο ντάνστον κάνει καλές κινήσεις και τελειώνει φάσεις,αλλά θα τον δούμε στα παιχνίδια Ευρωλίγκας πως τα πάει.
Ο Πέρπε σωματικά δείχνει να βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση και αυτό είχε φανεί από το Ευρωμπάσκετ.Η παρουσία του φέτος θα είναι σημαντικότατη.Αντιθέτως ο Πρίντεζης από το final4 και μετά είναι κάπως πεσμένος.Δεν του βγαίνουν οι φάσεις και γενικά δεν μπορεί να ακολουθήσει.ίσως να του βγαίνει η κούραση και να ξαναπάρει τα πάνω του όταν πρέπει.
Ο Λοτζίσκι φαίνεται καλός παίκτης και κάνει σίγουρα πολλά παραπάνω από ότι έκανε ο Γκέτσε.Μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις για τον ίδιο,όχι μόνο να σουτάρει.Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Λότζε αποκτήθηκε πιο πολύ για αντι-Γκέτσε και όχι για 3άρι και αντί-Παπανικολάου.Έτσι όπως το βλέπω ο Παπαπέτρου παίρνει τη θέση του Παπανικολαόυ και ο Λοτζέσκι του Γκετσεβίτσιους.Δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο Παπαπέτρου να βοηθήσει,ασχέτως αν και ο Παπ δεν ήταν έτοιμος.Σίγουρα ο Παπαπέτρου δεν θα είναι ο παίκτης που θα δίνει ενέργεια στην άμυνα,άρα προβλέπεται ο Μάντζαρης και ο Κατσίβελης να τα δίνουν όλα.
Θέλω να δω αντίδραση Πετγουέι,αν τον ποστάρουν.
Προς το παρόν φάνηκε στα πικ το 4άρι συνήθως να αλλάζει παίκτη και το 5άρι να κάνει head is out.Θα φανεί στη συνέχεια...
.........παρεπιπτοντως.......hedge out.......
Reggie Miller #31
Oct 12 2013, 15:43
QUOTE(assistant @ Oct 12 2013, 16:35 )
.........παρεπιπτοντως.......hedge out.......
Ε...ναι....Γράψε άκυρο!
tzagasdog
Oct 20 2013, 12:03
Ξέρει κανεις αν το mats τις a1 σήμερα θα το δείξει κάποιο stream η αν υπάρχει κάπου download
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.