Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MUNDOBASKET ΑΝΔΡΩΝ 2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ May 11 2006, 09:43 PM)
QUOTE(alexmei)
θα μπερδευτήτε με το ποστ γιατί δν μου έχει βάλει τα κενά στον πίνακα στατιστικών..... δν ξέρω γιατί. Dizzy;;;

*

α γι αυτό..... μπορείς να το φτιάξεις; cool.gif
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 11 2006, 10:34 PM)
Κι ένα κάπως άσχετο... Μόλις έγινε στον εκατομμυριούχο:
Ποιος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου...
Α) Μιχάλης Κακιούζης  Β) Θοδωρής Παπαλουκάς
Γ) Δημήτρης Διαμαντίδης Δ) Δήμος Ντικούδης
Ο παίκτης ήταν ανάμεσα στο Α και το Β... και επέλεξε το Β...
Καλή η Ευρωλίγκα αλλά αν δεν έχεις δει το Ευρωμπάσκετ που πας... Καλά να πάθει!
rolleyes.gif
*

24.gif ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! Να μαθει να βλεπει μπασκετ και να διαβαζει basketforum tongue.gif
dizzy_fingers
QUOTE(alexmei)
α γι αυτό..... μπορείς να το φτιάξεις;

Κανείς δε μπορεί.
Είναι ένα γενικό θέμα της html.
NBAholic
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! Να μαθει να βλεπει μπασκετ και να διαβαζει basketforum

Ή γυναίκα ήταν ή οπαδός της ΑΕΚ.
greece4
it was not me for sure laugh.gif laugh.gif

εγω παλι νομιζω πως η φετινη ομαδα θα ειναι παρομοια με την περυσινη, μονο που αντι του μπουρουση θα ειναι ο σχορτσιανιτησ (αν δειξει και στην προετοιμασια τη διαθεση που εδειξε φετος στον ολυμπιακο) ενω θα μπορουσε να ειναι στη θεση του χατζηβρεττα ο βασιλειαδης, χωρις ομως να μπορω να πω με βεβαιοτητα αν θα μπορουσε αυτο να προσφερει επι της ουσιας στην εθνικη... γιατι θα πρεπει να προσαρμοστει στο ρολο που του προοριζουν ο βασιλειαδης, που σιγουρα δεν θα ναι αυτος που εχει στον παοκ...

δεν βλεπω το λογο που καποιοι λετε για 3 center... ο παπαδοπουλος τα εβγαλε περα περυσι μονος του μια χαρα, με την ενισχυση και του σχορτσιανιτη νομιζω θα ειναι super, μια κ ο μπουρουσης περυσι δεν μπορουσε να βοηθησει ουσιαστικα, ουτε νομιζω πως εχει κανει καμια φοβερη χρονια φετος... ισως ηταν ο πιο στασιμος παικτης απο οσους αγωνιστηκαν στο eurobasket μαζι με τον χατζηβρεττα και το ζηση (λογω του τραυματισμου βασικα, μια και στην αρχη της περιοδου οσο επαιξε ηταν πολυ καλος..)
tsops
QUOTE(greece4 @ May 12 2006, 04:57 PM)
it was not me for sure laugh.gif laugh.gif

εγω παλι νομιζω πως η φετινη ομαδα θα ειναι παρομοια με την περυσινη, μονο που αντι του μπουρουση θα ειναι ο σχορτσιανιτησ (αν δειξει και στην προετοιμασια τη διαθεση που εδειξε φετος στον ολυμπιακο) ενω θα μπορουσε να ειναι στη θεση του χατζηβρεττα ο βασιλειαδης, χωρις ομως να μπορω να πω με βεβαιοτητα αν θα μπορουσε αυτο να προσφερει επι της ουσιας στην εθνικη... γιατι θα πρεπει να προσαρμοστει στο ρολο που του προοριζουν ο βασιλειαδης, που σιγουρα δεν θα ναι αυτος που εχει στον παοκ...

δεν βλεπω το λογο που καποιοι λετε για 3 center... ο παπαδοπουλος τα εβγαλε περα περυσι μονος του μια χαρα, με την ενισχυση και του σχορτσιανιτη νομιζω θα ειναι super, μια κ ο μπουρουσης περυσι δεν μπορουσε να βοηθησει ουσιαστικα, ουτε νομιζω πως εχει κανει καμια φοβερη χρονια φετος... ισως ηταν ο πιο στασιμος παικτης απο οσους αγωνιστηκαν στο eurobasket μαζι με τον χατζηβρεττα και το ζηση (λογω του τραυματισμου βασικα, μια και στην αρχη της περιοδου οσο επαιξε ηταν πολυ καλος..)
*

Εντυπωσιάστηκα w00t.gif Η ανάλυση άψογη 41.gif
qspock
QUOTE(greece4 @ May 12 2006, 07:57 PM)

*

Συμφωνω σε ολα.
Και για μενα ειναι σιγουρο το κοψιμο του Μπουρουση και στη θεση του ο Σοφο, συν αλλη μια αλλαγη, με πιθανοτερη αυτη του Χατζηβρεττα. Ομως, αν και το σουτ ειναι κατι που λειπει απο την εθνικη, προσωπικα εχω σε πολυ μεγαλυτερη εκτιμηση τον Πελεκανο απο τον Βασιλειαδη. Ο Βασιλειαδης ειναι αρκετα τραλαλα παιχτης, κανει του κεφαλιου του στον ΠΑΟΚ, αν κανει τα ιδια στην εθνικη δε τον βλεπω να μενει. Εχει πολλα να μαθει ακομα, η απειρια του μαλλον δε συμβαδιζει με το στυλ της εθνικης.

Το ιδιο ισως ισχυει και για τον Κομματο, που αν δεν ειχε την ασταθια και τον χαρακτηρα που εχει, θα ηταν μια πολυ καλη λυση για το μακρυνο σουτ. Αλλα δε ξερω αν τα καταφερει στην προετοιμασια να προσαρμοστει (και περσυ ηταν μεχρι τελους), ή αν θα κληθει καν.

Ερωτηματικο επισης ειναι ο Φωτσης. Αλλα στην εθνικη μπορει να σου βγαλει μια 20ρα εκει που δε τον περιμενεις, συν τα φοβερα κοψιματα στην αμυνα... Οποτε μαλλον αναντικαταστατος πρεπει να ειναι, λογω προσοντων κυριως.

Ιδωμεν!
V@Roxe##13
Δεν υπαρχει περιπτωση να καλεσουν τον Κομματο, ειναι ατομιστης,προβληματικος χαρακτηραςκαι γενικα οπως και οι Διαμαντοπουλος και Λιαδελης δεν ταιριαζει στο στυλ της εθνικης...
Εγω θελω Σοφο ανι για Μπουρουση και και Βασιλειαδη Πελεκανο αντι για Χατζηβρεττα και Βασιλοπουλο...
Tollys2004
Ο Βασιλόπουλος και ο Μπουρούσης δεν έπαιξαν στο EUROBASKET(σχεδόν καθόλου).

Ο Σπανούλης έπαιξε λίγο, μα τώρα έχει αλλάξει.

Τώρα θα πεζή πολύ πιο περισσότερη ώρα.

Ο Παπαδόπουλος δεν έπαιξε και πολύ καλά στο EUROBASKET, τουλάχιστον δεν συγκρίνονταν η απόδοση του με αυτή που είχε στην προετοιμασία.

Ο Μπουρούσης θα μπορούσε να τον δόση λίγες ανάσες τότι, όμως ο προπονητής μας δεν το ρίσκαρε και έβαζε τον Τσαρτσαρή.

Σχεδόν όλα πήγαν καλά, μα μπορούση και πολύ καλύτερα.

Ο Σοφό πρέπει με αυτήν την απόδοση που δείχνει αυτόν τον χρόνο να έρθει μαζί.

Θα παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής, που έπαιζε ο Παπαδόπουλος και ο Τσαρτσαρής.

Ο Σπανούλης θα πεζή την ώρα συμμετοχής που είχε ο Χατζηβρέττας, και ένας θα παίρνει τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε ο διός.

Αυτόν το λίγο χρόνο πρέπει να τον εκμεταλλεύεται.

Ο Πελεκάνος είναι καλός παίχτης και τον παο πολύ, μα με τους τόσους τραυματισμούς έχει χάσει στην απόδοση του.
Δεν είναι καθόλου σταθερός παίκτης.

Ο Βασιλειάδης δεν είναι τόσο καλός αμυντικός, όμως ξέρει και αυτός να τραβάει μια ομάδα, να βάζει και ελεύτερα σουτ.

Ποιον χρόνο συμμετοχής να πάρει όμως ο Βασιλόπουλος?

Του Φώτση που έχει πάλι καλύτερη απόδοση(τουλάχιστον στην ομάδα του)?
Του Κακιούζη?

Δύσκολα βλέπω να χωράει ο Βασιλόπουλος μέσα σε αυτήν την Εθνική Ομάδα.
Μην ξεχάσουμε πως παίζουμε και πολύ με 3 Guard που ούτε ο Κακιούζης, μα ούτε και ο Φώτσης δεν παίζουν.

Εγώ έτσι πως είναι τα πράγματα θα προτιμούσα τον Μπουρούση επειδή είναι ψιλό παιδί που δεν πεζή και άσχημη άμυνα.

Εκείω που ίσος δυσκολεύεται ο Σχορτσιανίτης στο μαρκάρισμα του αντιπαλου του, και εκεί που ίσος δεν μπορεί outa να σκοράρει, εκεί χρειαζόμαστε έναν ψιλό παίκτη που μπορεί να γεμίσει τον χορό κάτω από τα καλάθια τουλάχιστον κάποιο λεπτά να μπορεί και ο Papadopouolos να πάρει κάποιες ανάσες.
qspock
Δε ξερω γιατι δε θελετε τον Βασιλοπουλο, τον εχετε δει τι κανει φετος με τον Ολυμπιακο? Το παιδι ειχε μια φοβερη χρονια. Εκτος αυτου, ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο τον Βασιλειαδη που οπως ειπε και ο προπονητης του Μαρκοπουλος "εχει πολλα να μαθει ακομα".

Το οτι η εθνικη ποναει περισσοτερο στη θεση 2-3 παρα στη θεση 3-4, δε σημαινει οτι θα προτιμηθει ο Βασιλειαδης εναντι του βασιλοπουλου. Πολλα θα εξαρτηθουν και απο την προετοιμασια της εθνικης, στην οποια δεν ηταν ουσιαστικα περσυ ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.
Anaz
Συμφωνώ με τον qspock στα σχολια του τόσο για τον βασιλειαδη όσο κ για τον Βασιλοπουλο!
Ο Βασιλειαδης δεν κανει για αυτην την Εθνικη προς το παρών για διαφορους λόγους..
ο Βασιλοπουλος έχει την ικανοτητα που δεν εχουν πολλοι παιχτες να μαρκαρει τόσο κοντυτερους όσο κ ψηλοτερους παίχτες απ'τον ίδιο!Χαρη στην αθλητικοτητα του ειναι πολυ καλο εργαλειο για εναν προπονητη τόσο για την αμυνα όσο κ για το ριμπαουντ!Δεν ειναι τυχαιο που οποτε αναφερεται σε αυτον ο Μανουσελης σταζει μελι!!!Επισης φετος έχει ωριμάσει παρα πολύ το παιχνίδι του έχοντας παρει κ εμπειριες απο Ευρωλίγκα κ έχει βελτιωσει κ πολύ το περιφερειακο του σουτ!
Ο Πελεκανος καλη περιπτωση αλλα χανει στον πόντο για μενα απ'τον Βασιλοπουλο..

Σιγουρα παντως οι αλλαγες δεν θα'ναι πάνω απο 1-2..
Συμφωνω για Σοφο ως αντι-Μπουρουση,αρκει να πεισει τον Γιαννακη στην προετοιμασια,ενω με Ντικουδη κ Τσαρτσαρη δεν νομιζω οτι χρειαζεται κ αλλος ψηλος!! Παντως υπαρχουν κ αλλοι ψηλοι υποψηφιοι όπως ο Λουκας κ Τσακαλιδης..

Ο Χατζηβρεττας ειναι ο μονος παιχτης όπως λετε, μαζι με Ζηση λόγω τραυματισμου κ ίσως κ Φωτση, που φετος διανυει μια μαλλον μετρια-χειροτερη απο περσι χρονια!Ολοι οι αλλοι πραγματικα φετος εδειξαν οτι ειναι σε φορμα κ παρουσιαστηκαν καλυτεροι απο περσι!
Παντως δεν το βλεπω ευκολο να χανει τη θεση του..Δεν υπαρχουν αλλοι διαθεσιμοι που να συνδυαζουν τετοια αθλητικοτητα,δυναμη στην αμυνα κ σουτ!Εχει κ το πλεονεκτημα οτι ξερει την ομαδα κ το παιχνιδι του Γιαννακη,υπαρχει κ ενα δεσιμο...
V@Roxe##13
Ποιος λεει οτι ο Φωτσης κανει χειροτερη χρονια απο οτι περυσι. Η στατιστικη του και γενικοτερα η αποδοση του ανεβηκε κατακορυφα. Εγω επιμενω πως και ο Βασιλειαδης και ο Πελεκανος ειναι καλυτεροι του Παναγιωτη. Οσο για τον Χατζηβρεττα τον πηρε περυσι που ειχε κανει την χειροτερη του χρονια και δεν θα τον παρει φετος?
Anaz
Ποιος λεει οτι ο Φωτσης κανει χειροτερη χρονια απο οτι περυσι. Η στατιστικη του και γενικοτερα η αποδοση του ανεβηκε κατακορυφα.
Μακαρι!Χαιρομαι που τ'ακούω..
Εγω επιμενω πως και ο Βασιλειαδης και ο Πελεκανος ειναι καλυτεροι του Παναγιωτη
Κ εγω επιμένω οτι είσαι λάθος.. tongue.gif Ειδικα για τον Βασιλειαδη! Που μαλιστα φετος εκανε μια πολύ μετρια χρονια..
Παντως να ρωτησω κατι..?Τι πιστευετε οτι μπορει να προσφερει ο Βασιλειαδης στην Εθνικη όσοι υποστηριζετε οτι τον θελετε?
thrylos7
Ο Φώτσης δύσκολα να επαναλάβει χρονιά σαν την περσινή... Ήταν πολύ κακή γι' αυτόν. Φέτος δεν τον έχω παρακολουθήσει και πολύ αλλά από τα αθλητικά sites φαίνεται ότι κάνει καλή χρονιά.

Εγω επιμενω πως και ο Βασιλειαδης και ο Πελεκανος ειναι καλυτεροι του Παναγιωτη

Κ εγω επιμένω οτι είσαι λάθος..  Ειδικα για τον Βασιλειαδη!

Και που επιμένετε; Ο Γιαννάκης αποφασίζει.. tongue.gif

Είναι διαφορετικού στυλ παίκτες ο καθένας.. ειδικά ο Βασιλόπουλος με τον Βασιλειάδη δεν έχουν και πάρα πολλά κοινά. Ο Πελεκάνος είναι κάπου ανάμεσα. Το θέμα είναι ποιον χρειάζεται περισσότερο η Εθνική και όχι ποιος είναι καλύτερος.
Anaz
Επισης κ για τον Παπαμακαριο που διαβασα,καλος παιχτης αλλα δεν εχει να δωσει κατι παραπανω σε αυτην την Εθνικη,κ εξαλλου οι υπαρχοντες περιφερειακοι είναι καλύτεροι!
Βλεπω όμως οτι δεν ανεφερε κανεις τον Κυριτση...

Είναι διαφορετικού στυλ παίκτες ο καθένας.. ειδικά ο Βασιλόπουλος με τον Βασιλειάδη δεν έχουν και πάρα πολλά κοινά. Ο Πελεκάνος είναι κάπου ανάμεσα. Το θέμα είναι ποιον χρειάζεται περισσότερο η Εθνική και όχι ποιος είναι καλύτερος.
Εννοειται! smile.gif
V@Roxe##13
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να παρει τον Κυριτση Θα μπορουσε καλλιστα να παρει αντι για αυτον τον Λιαδελη και τον Διαμαντοπουλο. Πιστευω οτι σε αυτο συμφωνεις. Οσο για τους Βασιλειαδη και για τον Βασιλοπουλο, επιθετικα ο Βασιλειαδης ειναι πολυ καλυτερος αλλα ισως ο Γιαννακης να αποφασισει οτι σε αυτην την ΕΘΝΙΚΗ ταιριαζει καλυτερα ο Βασιλοπουλος με την πολυ καλη του αμυνα και το ALL AROUND παιχνιδι του. Το θετικο παντως που βρισκω στον Παναγιωτη ειναι οτι θα μπορεσει να προσαρμοστει πολυ πιο ευκολα στον ρολο του ρολιστα σε αντιθεση με τον Βασιλειαδη που εχει μαθει να ειναι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Anaz
Σωστός!Εξαλλου εχει μαθει να'ναι πρωταγωνιστης στην Ελπιδων κ στον Παοκ που τα τελευταια χρονια παρέπαιε,σε αυτην την Εθνικη ομως..?
το θεμα ειναι οτι αν ειναι να παρει τον Κυριτση Θα μπορουσε καλλιστα να παρει αντι για αυτον τον Λιαδελη και τον Διαμαντοπουλο.
Αν στη θεση του Κυριση βαλεις τον Βασιλειαδη,θα με βρεις πιο συμφωνο σε αυτο!
qspock
Λιαδελη?? Διαμαντοπουλο??? Οχι δα...
Ουτε στην αρχικη 20δα δε θα κληθουν αυτοι... 19.gif

Η φουρνια του 90 δεν φτουραει μπροστα στα νεα παιδια. Εχουν κοπει τοσοι και τοσοι που καποτε ηταν βασικοι (Οικονομου, Σιγαλας, Ρετζιας, αισιως ο Αλβερτης). Σιγα μην καλεσει ο Γιαννακης αυτους που ποτε δεν ηταν μελη της εθνικης...

Ο Κυριτσης θα κληθει (ειναι ο νεος Σπανουλης, το παιδι του Γιαννακη και ο εκπροσωπος του Αμαρουσιου) αλλα θα κοπει για ευνοητους λογους. Εκτος του οτι ειναι ακομα πολυ ψαρακλας, η θεση που παιζει ειναι απαγορευτικη. Ειμαστε ρεζερβε στους κοντους για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστο... tongue.gif Και δεν ειναι δα και ο καλυτερος σουτερ.

Αχ ενα τριαροδυαρι με σουτ θελουμε, βρειτε εναν ρε παιδια! Εναν Πελεκανο με καλυτερο τριποντο, εναν Κομματο με αλλα μυαλα, εναν Χατζηβρετα που να παιζει καλα τα 9 στα 10 παιχνδια, οχι τα 2 στα 10...
Θεωρω οτι τις καλυτερες προοπτικες εξελιξης απο τους παραπανω εχει ο Πελεκανος. Και μηδαμηνες ο Χατζηβρετας.
Anaz
Ενταξει κ ο Βασιλειαδης αν ωριμασει αγωνιστικα κ όχι μόνο εχει καλες προοπτικες για τα επομενα χρονια...
qspock
Συμφωνοι, αλλα το στυλ του δεν ειναι καθολου προσγειωμενο. Ας ψηθει πρωτα στη Μαλαγα και τα λεμε...
Anaz
Nαι,ναι..Συμφωνώ απόλυτα!!
V@Roxe##13
Ισως να εχω αυτες τις αποψεις επειδη ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και ως συνηθως ταυτιζομαστε με καποιους παικτες (Μπανε, Πετζα) και τωρα ο Βασιλειαδης. Θεωρω λοιπον οτι ειναι καλυτερος σουτερ απο τον Κυριτση και τον Πελεκανο, καλυτερος σκορερ απο τον Βασιλοπουλο και τον Χατζηβρεττα και καλυτερος αμυντικος απο τους Χατζη,Λιαδελη και Διαμαντοπουλος. Εκτος απο αυτα ειναι καλουτσικος ριμπαουντερ και καλος κλεφτης και πασερ για τη θεση του. Τελος ειναι πολυ καλος χαρακτηρας,δεν εχει δημιουργησει ποτε κανενα προβλημα και ματωνει για την φανελα της ομαδας του(βλεπε αγωνες Παοκ-Μαρουσι που επαιξε τραυματιας).
V@Roxe##13
Ο Παπαλουκας ειναι σιγουρος, ο Διαμαντιδης το ιδιο ο Σπανουλης κανει πολυ καλη χρονια. Ποιος μενει? Ο Ζησης. Πιστευει κανενας οτι λογω του τραυματισμου του και της οχι και τοσο καλης χρονιας που κανει φετος κινδυνευει η θεση του? Εγω παντως οχι, ομως θα ηθελα να ακουσω και τις αποψεις αας. Τωρα για το θεμα του μπακ απ του Παπαδοπουλου θεωρω οτι πρεπει να ειναι ο Μπουρουσης γιατι ταιριαζει καλυτερα στο παιχνιδι της Εθνικης απο τον Σοφο και τον Μαυροκεφαλιδη.... Εκτος και αν ο Γιαννακης αποφασισει να αλλαξει φιλοσοφια η εαν δεν ειναι καν προπονητης ο Γιαννακης...
thrylos7
Nαι, αυτό για τον Ζήση το σκεφτόμουν κι εγώ...
Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα εφόσον λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία.
Γιατί να μην έχουμε τον Γιαννάκη; Δε νομίζω να κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος.
thrylos7
sport-fm.gr
Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στην εθνική Ελλάδος αν του ζητηθεί είναι ο Ιάκωβος Τσακαλίδης. Ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις μίλησε στην «SportDay» και εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα καριέρα του στο ΝΒΑ.

«Θέλω να παίξω ξανά στην Εθνική. Χάρηκα που πήγε τόσο καλά πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Θα ήθελα λοιπόν κι εγώ να τη βοηθήσω να φτάσει σε νέες επιτυχίες. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αλλά αν με θέλει ο προπονητής, τότε εγώ είμαι έτοιμος να τεθώ στη διάθεσή του. Μόνο που θα προτιμούσα να με ενημέρωναν έγκαιρα για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω το καλοκαίρι. Έχω οικογένεια και θα ήθελα να προγραμματίσω τις διακοπές μου. Και σε αυτό θα παίξει ρόλο αν θα είμαι στην Εθνική ή όχι», δήλωσε ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει μία θέση στη δωδεκάδα της εθνικής μέσα από την προετοιμασία της ομάδας.

Ο «Τζέικ» ρωτήθηκε και για το λόγο της απουσίας του από την εθνική Ελλάδος μετά το Ευρωμπάσκετ του 2003: «Έπειτα από εκείνο το Ευρωμπάσκετ άλλαξαν πολλά πράγματα στην Εθνική ομάδα. Έφυγε ο προπονητής και ήρθε καινούργιος, έφυγαν και αρκετοί από τους παλιούς παίκτες για να έρθουν νέοι. Το αγωνιστικό στυλ της ομάδας έγινε διαφορετικό και ίσως εγώ να μην ταίριαζα τόσο πολύ σε αυτό. Πάντως πέρυσι το καλοκαίρι, όταν είχα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, με πήρε τηλέφωνο άνθρωπος από την ομοσπονδία και με ρώτησε αν ήθελα να κατέβω με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Το πρόβλημα ήταν πως μιλήσαμε μόλις τέσσερις μέρες προτού αρχίσει η προετοιμασία κι εγώ δεν μπορούσα να αλλάξω το πρόγραμμά μου. Η οικογένειά μου θα με... σκότωνε».

Όλες οι δηλώσεις στο http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessionid...CF?newsID=47636

Άντε, να' χουμε να ασχολούμαστε...
Warrior
Ναι ρε παιδια....

Πρεπει να του πουμε εγκαιρα του παιδιου!!Μην τυχον και δεν προλαβει να
κανονισει το προγραμμα των διακοπων του!! ohmy.gif

Βρε ουστ....

Εγω δεν βλεπω αλλαγες στο ροστερ.Αντε να παιζεται η θεση του Μπουρουση.

Ο Χατζηβρεττας κανει πολλες δουλειες...
greece4
makriaaaaa omws!!!
NBAholic
Ακόμη κι αν παίξει φιλότιμα και μπει κάπως στο πνεύμα της ομάδας-κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος-αμφιβάλλω για το αν επιλεγεί. Η Εθνική προσπαθεί να αναπτύξει το παιχνίδι της με ευέλικτα σχήματα πλέον, κάτι που αποτελεί ένα μείον. Προσωπικά, άλλωστε, δεν τον θεωρώ παρά τον τρίτο καλύτερο σέντερ μας, μετά τους Λάζο-Σόφο (ο οποίος βέβαια είναι χοντρός, αλλά πιο ευέλικτος). Ιδίως ο Παπαδόπουλος είναι αμετακίνητος.
qspock
1) Αν δεν ηταν ο Ζησης δε θα ειχαμε περασει το Ισραηλ. Α ναι, και τη Γαλλια... Θυμαστε? He is IN!

2) Τι ακουω, Μπουρουσης αντι Σοφο?? Εχετε συγκρινει στατιστικα φετος? Τι εχει η φιλοσοφια του Γιαννακη δηλαδη? Μονο θετικα εχει...
Μια χαρα θα ειναι ο Σοφο, και καλυτερος παιχτης θα ειναι σε καποια ματς, και το παιχνιδι θα γυριζει απο μονος του.

3) Τι θελει ο Ιακωβος? Ειδικη αντιμετωπιση? Ακομα δεν εμαθε? Οι υπολοιποι δηλαδη πως θα κανονισουν τις διακοπες τους? Αυτος τι ειναι και θελει να το ξερει απο πριν? Να ξερει τι δηλαδη? Το οτι θα ειναι στην προετοιμασια? Το ξερει οτι μπορει ανετα και να κοπει απο τη 12δα? Ή δε μπορει καν να το φανταστει?

Μικρος ειναι ακομα, οταν μαθει ισως ξανακληθει. Η μαλλον οταν αναλαβει ο Ξανθος θα ξανακληθει... 19.gif

Αντε γεια σου Ιακωβε... να μας γραφεις να γελαμε icon_wave.gif
V@Roxe##13
Το θεμα ειναι οτι ο Μπουρουσης ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον Σοφο. Δεν λεω και εμενα μου αρεσει ο Σοφοκλης πιο πολυ αλλα ισως να εχουμε αναγκη απο εναν λιγο ψηλοτερο παικτη. Αν συγκρινεις τα στατιστικα τους θα δεις οτι ο Μπουρουσης ειναι καλυτερος τοσο σε ποντους οσο και σε ριμπαουντ. Για τον Τσακαλιδη δυδκολο το βλεπω. Λετε να βαλει κανεναν Παπανικολαου στην 12αδα και να μας τρελανει. Για τον Γιαννακη το ειπα γιατι απλουστατα δεν εχει συμβολαιο...
Tollys2004
Τι έχετε με τον Ζήση?
Πήγε στην Benetton και ας μην έγινε ηγέτης τις, μα είναι από τους πιο σημαντικούς .
Και αυτό ακόμα και μετά τον τραυματισμό του!

Ο Tσακαλοφ έξω από την εθνική Ελλάδος!
V@Roxe##13
Ποιος ειπε οτι εχουμε κατι μαζι του? Εμανα προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου παικτης, και το μονο που ειπαμε ειναι οτι στατιστικα δεν κανει και την καλυτερη χρονια του αλλα αυτο μπορει να συμβαινει η γιατι ειχε εναν τραυματισμο πολυ σοβαρο η γιατι η περιφερεια της Μπενετον ειναι γεματη απο παικταραδες!
Alexmei
Ο Tσακαλοφ έξω από την εθνική Ελλάδος!

????????????
thrylos7
????????????

Εννοεί τον Τσακαλίδη... Πάλι καλά που δεν είπε Λέντκοφ...

Μάκαρι να είναι καλά ο Ζήσης.. δείχνει να επανέρχεται..

Με περιφέρεια Παπαλουκά - Διαμαντίδη - Ζήση δε χάνουμε από πολλές ομάδες.. Οι δύο πρώτοι έχουν "ξεφύγει" πολύ φέτος.. Ίσως να είναι ιεροσυλία αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα αρχίσουμε να τους συγκρίνουμε με το δίδυμο Γκάλη - Γιαννάκη...
Alexmei
thnx για την διευκρίνιση thryle.......δν το ήξερα αυτό το όνομα...... laugh.gif .......Ο Παπαλουκάς αν δν τραυματιστεί θα καταφέρει πολλά με την Εθνική μας και ο Διαμαντίδης, έτσι "λάστιχο" που είναι τα χέρια του, δύσκολο να μην κλέψει και να βγάλει γρήγορο αιφνιδιασμό.....τι θα λέγατε αν ο Γιαννάκης έκανε ένα σύστημα γύρο από έναν παίχτη; πχ Παπαλουκά;
Anaz
ohmy.gif Δεν γινεται αυτο που λες!!Εξαλλου πετυχημενη συνταγη δεν αλλαζει.. wink.gif

Ξεχνατε τον Σπανουλη,που λογικα θα παρει πλεον πολυ περισσοτερο χρονο,ενω εχοντας παρει κ εμπειριες απο Ευρωλιγκα δειχνει πιο ετοιμος κ ανεβασμενος απο ποτε!!

Να τραυματιστεί ο Παπαλουκάς??? w00t.gif Χτυπα ξύλο....
Tollys2004
QUOTE(V@Roxe##13 @ Jun 7 2006, 12:09 PM)
Ποιος ειπε οτι εχουμε κατι μαζι του? Εμανα προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου παικτης, και το μονο που ειπαμε ειναι οτι στατιστικα δεν κανει και την καλυτερη χρονια του αλλα αυτο μπορει να συμβαινει η γιατι ειχε εναν τραυματισμο πολυ σοβαρο η γιατι η περιφερεια της Μπενετον ειναι γεματη απο παικταραδες!
*

Τα στατιστικά του δεν είναι και άσχημα...

Nikos Zisis

δεν χρεάζεται να βάζει 30 πόντους, αρκεί να είναι ο κατάλληλος παίχτης για το ομαδικό παιχνίδι.

Δηλαδή να πεζή άμυνα, να δίνη assist, να παίρνει κάποια rebound και να βάζει κάποιους πόντους!

έχει καλή και σταθερή απόδοση!

εκτος από αυτό μπορεί να παίρνει έφτυνες, όπως το έχει απόδειξη πολλές φορες!

smile.gif
Tollys2004
QUOTE(thrylos7 @ Jun 7 2006, 05:12 PM)
Εννοεί τον Τσακαλίδη... Πάλι καλά που δεν είπε Λέντκοφ...

Μάκαρι να είναι καλά ο Ζήσης.. δείχνει να επανέρχεται..

Με περιφέρεια Παπαλουκά - Διαμαντίδη - Ζήση δε χάνουμε από πολλές ομάδες.. Οι δύο πρώτοι έχουν "ξεφύγει" πολύ φέτος.. Ίσως να είναι ιεροσυλία αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα αρχίσουμε να τους συγκρίνουμε με το δίδυμο Γκάλη - Γιαννάκη...
*

πράγματι έχουμε την πιο καλή περιφέρεια με τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ζήση!
Αν μπει και ο Βασιλειάδης θα έχουμε γρηγορη και ψιλή Guard που μπορούνε και να βάλουνε πόντους από μακριά και κοντά!

σκεφτείτε να παίξουμε για ίσος και μικρό χρονικό διάστημα με τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Βασιλειάδη.

Γρηγορη Guard με καλή άμυνα και βελτιωμένο ποσοστό στα τρίποντα.

Η αντίπαλη μα στεία πρέπει να παίζουν με 2-3 SF να μπορέσουν να τους παίξουν άμυνα.

Ο Παπαλουκάς έχει πια πολύ πιο σταθερή καλή απόδοση("φτου", μη τον ματιάσουμε το παιδί), και έχει βελτιωθεί και στο post-up-game του.
Το ίδιο και ο Διαμαντίδης, που έχει βελτιωθεί και στα τρίποντα.

Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί παρα πολύ, είναι το περιφερειακό σουτ μας, επειδή η πιο πολύ αντίπαλη δεν θα μπορούνε αλλιώς το από να μας παίζουνε άμυνα ζώνης.

Πρέπει να γίνουμε πιο σταθερή, και για αυτόν τον λόγο προτιμάω τον Bασιαλιαδι αντί τον Χατζηβρέττα.

PS: εύχομαι να τελειώσουν τα play-off γρήγορα, έτσι που να μπορέσουν να ξεκουραστούνε η παίχτες μας λίγο
smilie_schal1.gif
thrylos7
πράγματι έχουμε την πιο καλή περιφέρεια με τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ζήση![/CODE]

Ξεχνατε τον Σπανουλη,που λογικα θα παρει πλεον πολυ περισσοτερο χρονο,ενω εχοντας παρει κ εμπειριες απο Ευρωλιγκα δειχνει πιο ετοιμος κ ανεβασμενος απο ποτε!!

Ο Σπανούλης έχει ακόμα. Ασφαλώς και θα πάρει περισσότερο χρόνο και θα μπορεί να προσφέρει πιο πολύ αλλά δεν το βάζω στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους 3... Ειδικά οι πρώτοι δύο είναι ίσως οι καλύτεροι περιφερειακοί που παίζουν στην Ευρώπη(και όχι μόνο)....
Και τον Βασιλειάδη επίσης δεν το βάζω στο ίδιο επίπεδο.. ούτε με τον Σπανούλη.

Θα γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα σ' αυτόν και τον Χατζηβρέττα.
qspock
Ειναι κι αλλοι υποψηφιοι για τη θεση 2-3. Δεν ειναι μονο ο Χατζηβρεττας και ο Βασιλειαδης. Οσον αφορα το θεμα σταθεροτητα, και οι 2 παραπανω ειναι ασταθεστατοι παιχτες.
Anaz
Ο Σπανουλης μαλλον ειναι σε καλυτερη κατασταση απ'τον Ζηση αυτη τη στιγμη κ ισως παρει κ περισσοτερο χρονο στο Μουντομπασκετ δεδομενου οτι προερχεται απο εξαιρετικη χρονια ενω ο Ζησης απο τραυματισμο!
leonkalf
Συμφωνώ με τον Anaz.

Θα δούμε μοντέλο Παο με τον Παπαλουκά στη θέση του Λάκοβιτς και φυσικά τον Ζήση πίσω από αυτούς.
Tollys2004
φυσικά, η 2 PG Παπαλουκάς και Διαμαντίδης δύσκολα θα βρούνε ισάξιοι αντίπαλη, και φυσικά είναι καλύτερη από τους Ζήση και Σπανούλη, όμως σε συνδυασμό θα έχουμε μάλλον το πιο καλο Guard-Team(PG και SG) από κάθε άλλη εθνική ομάδα.

Είναι και κάπως ίδιοι, αφού η PG κάνουν τις ίδιες ντούλες πολύ καλά, δηλαδή σχεδόν στο ίδιο επίπεδο(τρίποντα, δίποντα από post-up, κλεψίματα, assist), όπως κάνουν και η SG(δίποντα από σουτ, lay-up, τρίποντα, κλεψίματα, assist, rebound) με μικρές διαφορες!

Από ένα καλο και σταθερό επίπεδο υπάρχουν μονο μικρές και θετικές διαφορες, όπως είναι τα Rebound και η Tapes του Διαμαντίδη, και όπως είναι η (λίγο) καλύτερη άμυνα του Ζήση και η (λίγο) καλύτερη επίθεση του Σπανούλη.

ποιοι μένουν τώρα ακόμα για μια τελευταία(?) θέση στους Guard?!

Για μένα μονο:

-Παπαμακάριος
-Χατζηβρέττας
-Βασιλειάδης

Σίγουρα θα γίνει μια σκληρή μάχη, μα εγώ τώρα μάλλον τον Βασιλειάδη θα προτιμούσα.

Τον τελευταίο καιρό έχω ξανακοιτάξει τα video από τα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ2005 και θα ήθελα μια αλλαγή για τον Χατζηβρέττα.

Με αρέσει το στιλ του, το ότι δεν το βάζει ποτε κάτω και ότι δίνη πάντα 120% στην άμυνα, όμως πολλές φορες το παρακάνει στην επίθεση.
Έχει κάνει πολλές κακές επιλογές στην επίθεση, μα ούτε δεν τις σταματούσε όταν έβλεπε πως δεν του βγαίνουν.

Ο Βασιλειάδης θα πρέπει να απόδειξη πως μπορεί και θέλει να παίξει καλή άμυνα.
Δεν πιστεύω να πάρει πολλές προσπάθειες, γιατί είναι νέος στην ομάδα και όπως έχει δείξει και στην μικρή φάση τις προετοιμασίας πριν του Ευρωμπάσκετ, θα αφήσει τον πρωταγωνιστικό ρολο στους πιο παλιούς και εμπερους.

βλέπω να παίρνει 5 λεπτά συμμετοχη με κάπου 2-3 καλές προσπάθειες.

Ο Παπαμακάριος είναι τελικά το μεγάλο "?"!

Θα έλεγα πως ήταν ο πιο καλύτερος παίχτης του ολυμπιακό στα play off!
Ο Σοφοκλής ήταν και αυτός παρα πολύ καλός, μα ο Παπαμακάριος έχει ανεβάσει την απόδοση του κατακόρυφα σε όλους τους τομίες.

Στην άμυνα και στην επίθεση έχει κάνει τα πάντα για να κράτηση την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.
Ο Σοφό έκανε αυτά που πάντα έκανε και μπορεί, μα δεν έχει ξεπεράσει τόσο τα "όρια" του όπως ο Παπαμακάριος.

Η ερώτηση θα ήταν αν χρειαζόμαστε άλλον έναν PG που έχει συναίθηση να κρατάει την μπάλα στο χέρι του και να δίνη πάσες, η αν καλύτερα να πάρουμε παίχτη που τον αίρεση να παίρνει πάσες και να τελειώνει τις φάσης.

ας μην ξεχάσουμε πως μιλάμε για μονο κάπου 3-5 λεπτά συμμετοχής wink.gif

Εκτος από τους Guard πιστεύω πως ακόμα μια θέση παίζεται, επειδή βλέπω τον Σοφοκλή για σίγουρο στην ομάδα.

Η παίκτες που είναι υποψήφιοι μάλλον θα είναι:

-Μπορούσης
-Βασιλόπουλος
-Μαυροκεφαλίδης
-...
magicman
Στους κοντούς δύσκολα να αλλάξει κάποιος, ίσως μόνο ο Χατζηβρέτας, αλλά και πάλι λόγω εμπειρίας και ομοιογένειας ίσως να τον προτιμήσει. Στους ψηλούς, νομίζω θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο Μπουρούσης δεν έκανε καλό πρωτάθλημα (πέρα από στατιστικά), λόγω και ΑΕΚ βέβαια. Νομίζω οτι Μαυροκεφαλίδης και Σοφο θα χτυπήσουν στα ίσια τη θέση και εξαρτάται καθαρά από την προετοιμασία και πως θα δέσουν με τους υπόλοιπους.

Προσωπικά θα προτιμούσα τον Μαυροκεφαλίδη, έστω και αν είναι πιο σοφτ, διότι επιθετικά έχει σαφώς περισσότερες επιλογές από τους άλλους δυο. Θα δείξει.
thrylos7
Θα δούμε μοντέλο Παο με τον Παπαλουκά στη θέση του Λάκοβιτς και φυσικά τον Ζήση πίσω από αυτούς.

Μπα, λογικά στο 3 θα μπει ο Χατζηβρέττας(αν είναι) ή ο Κακιούζης. Σαν βασική πεντάδα.

Ο Ζήσης πίσω από τον Σπανούλη; Απ' ότι βλέπω έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του στα πλέι οφ.

Για τον Παπαμακάριο δε νομίζω...

ας μην ξεχάσουμε πως μιλάμε για μονο κάπου 3-5 λεπτά συμμετοχής

Αν είναι ο Χατζηβρέττας αυτό δεν πρόκειται να γίνει...
V@Roxe##13
Ο Παπαμακαριος θα κοπει στην προετοιμασια αν και ειναι ψυχαρα και παικταρας γιατι ειναι πολυ δυσκολο να παρει 5 Combo guards. Ξερετε οτι ο Ζησης παιζει 30 λεπτα στην Μπενετον και απο αυτα τα 25 ως πλει μακερ? Οποτε μαλλον εχει αναγκαστει να παιξει ομαδικα καθως ο Μπλατ του εχει αναθεσει να οργανωνει.Ο Σπανουλης θα εχει σαφως πιο πρωταγωνιστηκο ρολο απο οτι περυσι. Τον Βασιλοπουλο τον πιανεται στους περιφερειακους η στους ψηλους? Εγω προβλεπω οτι οι μονοι που κινδυνευουν να χασουν τις θεσεις τους ειναι ο Χατζηβρεττας ο Βασιλοπουλος και ο Μπουρουσης. Βασικα πολλα εξερτωνται απο τα φιλικα! Ποτε θα ανακοινωσει αυτους που θα καλεσει ο Γιαννακης?
Anaz
Εγω κατ'αρχην πιστευω οτι ο μονος που ΜΠΟΡΕΙ να χασει τη θεση του ειναι ο Μπουρούσης! Απο Σοφο,Μαυροκεφαλίδη.. Κ προσωπικα ειμαι υπερ μιας αντικαταστασης Σοφο-Μπουρουση!Ετσι κ αλλιως δεν προσφερε κ κατι περσι..Κ θεωρω οτι ο Σοφο μπορει να προσφερει πολλα ως καλο μπακ-απ Παπαδοπουλου!Ειναι ο μονος απ'τα μπακ-απ του,που μπορει να "γεμισει" την ρακέτα!! (εκτος του Τσακαλωφ)

Κ εγω βλέπω η βασικη πενταδα να μην αλλαζει σε σχεση με περσι αλλα θα δουμε αρκετα το σχημα που'πε ο φιλος Παπαλουκα-Διαμαντιδη-Σπανουλη!

Δεν βλεπω να υπερεχει σε κατι ο Βασιλειαδης απτον Χατζηβρεττα πέρα απ'τα νιατα..(οχι οτι κ ο Χατζηβρεττας ειναι κανας παππους.. ohmy.gif )Απ'την άλλη ο Χατζηβρεττας είναι καλύτερος αμυντικος και κυριως υπερεχει σε ωριμότητα,εμπειρια, χημεια με την ομαδα!

πολλές φορες το παρακάνει στην επίθεση.
Έχει κάνει πολλές κακές επιλογές στην επίθεση, μα ούτε δεν τις σταματούσε όταν έβλεπε πως δεν του βγαίνουν.
Ενω ο Βασιλειαδης..... rolleyes.gif

Για τον Βασιλοπουλο θα το ξαναπώ:Ειναι ΠΟΛΥ χρησιμο εργαλειο για μια ομαδα,κ φετος πηρε πολλες εμπειριες κ ειναι πιο ετοιμος για αυτο το επίπεδο!!

Ο Παπαμακαριος καλός,αλλα....Δεν ξερω δεν μου κανει..Δεν νομιζω οτι χρειαζεται τετοιον παιχτη η ομαδα..
Tollys2004
Ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης θα μοιράζονται τον χρόνο σαν PG και κάπου κάπου θα παίζουν και μαζί.

Ο Ζήσης θα έχει σίγουρα σχεδόν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, όπως στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Σπανούλης τι θα γίνει?
Σίγουρα τη έχει τον ίδιο ρολο και χρόνο με τον Ζήση, που μονο ένας μπορεί να χάσει, ο Χατζηβρέττας!

Δεν βλέπω να μοιράζονται Ζήσης και Σπανούλης τον Χρόνο τους.
Και η δυο είναι πιο σημαντική για την ελληνική ομάδα.
Ο Χατζηβρέττας μένει από τους κοντούς, που θα χάσει χρόνο συμμετοχής.

Θα μπορέσουμε να πούμε πως θα αλλάξει τον Χρόνο συμμετοχής του με τον Χρόνο συμμετοχής του Σπανούλη στο Ευρωμπάσκετ.

Φτάνει αυτό για τον Χατζηβρέττα?

για την άμυνα ίσος, για την επίθεση δύσκολα.

ο Βασιλειάδης το παρακάνει και αυτός πολλές φορες, όμως όπως ηπα, στην εθνική με λίγο χρόνο συμμετοχής θα μαζευτεί λιγάκι(σαν νέος στην ομάδα ανδρών).

Ο Χατζηβρέττας δύσκολα θα το κάνει αυτό, επειδή είναι πιο "παλαβός"!

Ας μην ξεχάσουμε και πως έπαιζε η εθνική ομάδα μας πέρυσι.

μια πεντάδα στην αρχή που άλλαζε ολόκληρη στο τέλος του προτού 10λεπτό.

η δεύτερη πεντάδα έπαιζε ως λίγο πριν το τέλος του δευτερου 10λεπτό, όπου άλλαζε πάλι με την πρώτη πεντάδα.
Αυτήν η πρώτη πεντάδα έπαιζε και στο τρίτο 10λεπτό και άλλαζε πάλι με την δεύτερη πεντάδα στο τέλος του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιζαν συνήθως σε διαφορετικό σχήμα, με 3 Guard να τρέχουν το γήπεδο.

Στο Ευρωμπάσκετ είχαν αρχίσει και πάλι έτσι, μα μετά από την ήττα εναντίον την slovenia έχουν αλλάξει κάπως τα πράγμτα.

τέλος πάντων, λίγες φορες θα δούμε να παίζουν και με τον Παπαλουκά, και με τον Διαμαντίδη την ίδια ώρα.
Πιο πολύ θα ξεκουράζει ο ένας τον άλλον.

Το ίδιο ίσος και με τους Ζήσης και Σπανούλη.
που κάπου κάπου θα μπαίνει και ένας τρίτος Guard να βάλει κάποιο τρίποντο biggrin.gif
V@Roxe##13
ANAZ να δω ποτε θα προλαβει να παιξει ο Σχορτσιανιτης γιατι αν δεν το ξερεις ο συνολικος χρονος συμμετοχης ολων των παικτων μιας ομαδας σε εναν αγωνα ειναι 200 λεπτα και περυσι που ο Μπουρουσης και ο Βασιλοπουλος ηταν ουσιαστικα παικτες φυτα και ο Σπανουλης επαιζε λιγο, ο Γιαννακης δεν ειχε ποιον να πρωτοβαλει μεσα φαντασου φετος που θα μπει ο Σχορτσιανιτης οπως λες και ο πολυ χρησιμος Βασιλοπουλος θα πρεπει να παιζει..... Ο Διαμαντιδης οπως και περυσι αλλωστε θα παιζει πανω απο 30 λεπτα. Εγω πιστευω οτι θα μπει ο Βασιλειαδης γιατι στο παγκοσμιο εκτος απο αμυνα η οποια ειναι αγια δεν λεω μας χρειαζεται και ενας ακομη προικισμενος επιθετικος...
ΑΝΑΖ παρεμπιμτοντως χωρις να εχω διαβασει τα ποστ σου και χωρις να θελω να παω τη συζητηση στα οπαδικα ειμαι σιγουρος οτι εισαι οπαδος η του Ολυμπιακου η του Αρη. Αν εισαι Ολυμπιακος ειμαι σιγουρος οτι προτιμας τον Βασιλοπουλο απο τον Βασιλειαδη επειδη σας εριξε χυλοπιτα περυσι ο Κωστας και ειμαι επισης πεπεισμενος οτι αν αυτην την στιγμη ο Βασιλειαδης επαιζε στον Θρυλο θα εκφραζωσουν με κολακευτικα λογια για αυτον... Αν παλι εισαι Αριανος τοτε δεν συμπαθεις τον Βασιλειαδης γιατι ηταν ο αγαπημενος τοσα χρονια των Παοκτσηδων. Τεσπα πιστευω οτι πρεπει να εισαι πιο αντικειμενικος. Δεν θελω να θιξω προσωπικα εσενα με ολα τα παραπανω.
Anaz
Ολυμπιακος ειμαι φιλε μου αλλα επεσες ΤΕΛΕΙΩΣ εξω στους λογους που δεν θελω τον Βασιλειαδη!!Τους εχω ηδη αναφερει,κ ήμουν πολύ συγκεκριμενος κ ξεκαθαρος!Αντιθετα εξακολουθω να μην παιρνω απαντηση τι μπορει να προσφερει αυτη τη στιγμη ο Βασιλειαδης παραπάνω(πχ απ'τον Χατζηβρεττα)..!!
Δεν το βλέπω σε καμμια περιπτωση οπαδικα το θεμα της Εθνικης,κ γενικοτερα το ποια ομαδα υποστηριζω δεν επηρεαζει τον τροπο σκεψης μου σε κανενα ζητημα!εξαλλου κ για τον Παπαμακαριο είπα οτι δεν τον θελω στην Εθνικη!
Δεν θυμάμαι μαλιστα καν να μας εριξε χυλοπιτα,αλλα κ ετσι να'ναι καλα εκανε!Δεν με απασχολει!
Εγω μιλησα με συγκεκριμενα επιχειρηματα και για τους δυο...!

Αντιθετα θα μπορουσα να το αντιστρεψω κ να πω οτι μπορει εσυ λόγω του οτι εισαι Παοκτσης(??),θες τον Βασιλειαδη..γιατι Δεν βλεπω κανα συγκεκριμενο επιχειρημα!
Τι παει να πει ειναι προικισμενος επιθετικός??Πιο προικισμενος απ'τον Σπανουλη ή τον Χατζηβρεττα?? Μη κοιτας που στις ομαδες που επαιζε (παοκ,εθνικη) επαιρνε απο 15 σουτ σε καθε αγωνα!!Στην Εθνικη δεν υπαρχουν αυτες οι πολυτελειες!! ή μηπως για το "περιφερειακό σουτ"? 2/7(31%) τριποντα ανα αγωνα ειχε φετος ο Βασιλειαδης!Αυτος ειναι ο καλος σουτερ που θα μας δωσει τη λυση?Συν τις αλλοις το πιο σημαντικό είναι οτι ειναι ο μόνος που δεν έχει εμπειριες απο Ευρωλίγκα κ δεν εχει μαθει να΄ναι παιχτης ρολιστας! Κ φυσικα δεν ειναι κ ο πιο σταθερος παιχτης κ κανει κ πολλές "τρελες"...
Δεν αμφισβητω το ταλέντο του!!Ισα ισα..Απλα θεωρω οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα,ιδιαιτερα γι'ΑΥΤΗΝ την Εθνικη,κ το γεγονος οτι μεχρι τωρα επαιζε απο τοσο μικρος μονο πρωταγωνιστικο ρολο στις ομαδες του ειναι παρα πολύ καλό,αλλα ΚΑΙ κακο..Περιμενω μετα την Μαλαγα την εξελιξη του για να τον κρινω καλυτερα,κ ευελπιστω οτι θα γινει αυτο που ολοι θελουμε....

Παντως νομιζα οτι εδω μιλαμε για Εθνικη κ μόνο κ θεωρουσα αυτονοητο οτι κανεις μας δεν επηρρεαζεται απο οπαδικα συναισθηματα..Μηδενιζεις την συζητηση οταν εγω λεω την αποψη μου για τους παιχτες με συγκεκριμενα κριτηρια κ διακαιολόγηση κ εσυ απαντας.."πιστευω οτι δεν θες τον Βασιλειαδη γιατι σας εριξε χυλοπιτα.." Στην τελικη ακομα κ οπαδικα να μιλουσαμε κ οι δυο,βαλε κατω κ τη δικη σου ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ αποψη,τεκμηριωσε την κ τελειωσε..Κουβεντα κανουμε,ετσι κ αλλιως ο Γιαννακης αποφασιζει,ούτε εγω ούτε εσυ..οποτε δεν χρειαζεται κ να τσακωθούμε..

Ο Σχορτσιανιτης μπορει να κλεψει λιγο χρονο κ απ'τους αλλους ψηλους!Τσαρτσαρη,Ντικουδη..Ακομα κ απ'τον Παπαδοπουλο όμως που στην αρχη επαιζε 30 λεπτα,ενω κ μετα(Ρωσια,Γερμανια)παρόλο που δεν τραβαγε συνεχιζε καθολου συνεχιζε να τον εχει μεσα ο Γιαννακης γιατι δεν ειχε καποια τοσο αξιοπιστη λυση να γεμισει την ρακετα..
Ο Βασιλοπουλος δεν περιμενω να παρει ιδιαιτερο χρονο συμμετοχης ούτε φετος.Λιγο περισσοτερο όμως απο περσι,κ αναλογα κ τα παιχνιδια..Σε ματς που οι αντιπαλοι διαθετουν αθλητικα κορμια ισως χρειαστει..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.