Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Άγρια Δύση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
SG3ptshooter
To πατροπαράδοτο poll είναι εδώ και φέτος. Κράξτε.

Ποιο είναι η φετινή μου out-of-the-box επιλογή που εξισώνεται με απόλυτη γκαντεμιά της σεζόν της ομάδας που αναφέρω σε αυτό το post;

LA Clippers. Με προπονητή, CP3 παραμονής, περισσότερες επιλογές στο φτερό και καλύτερη αξιοποίηση του DeAndre επιθετικά στην preseason. Οι φίλοι των Clippers κατηγοράτε με ελεύθερα αν κουτσαθεί ο Blake, πέρυσι ψήφισα Λακέδες.
morfi
Θα πάω με τους Κλίπερς. Με τον Ρίβερς στο τιμόνι θα είναι (λογικά) πιο έτοιμοι από ποτέ για την κορυφή της κανονικής περιόδου. Για τα πλέι οφ θα αρκεστούν πιστεύω μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας..
Rated: (en)joy
Λοιπον, αναμενω απ'τους Σπερς αλλη μια χρονια οπου ο Ποποβιτς θα κοντρολαρει τα λεπτα της γνωστης τριαδας προσπαθωντας να τους κρατησει -οσο γινεται- πιο φρεσκους για τα πλει-οφ ενω παραλληλα πιστευω πως οι Duncan και Parker λογικα θα ειναι -εστω και ελαφρως- χειροτεροι απ'την περσινη regular season. Thunder μαλλον οχι λογω της απουσιας του Westbrook, ο Ibaka δεν εδειξε στα πλει-οφ πως μπορει να ανεβει επιπεδο επιθετικα, οποτε μεχρι να προσαρμοστουν στις απαιτησεις του Brooks οι Jacskson, Lamb δυσκολα θα καλυφθει επαρκως το κενο σε ποντους και ασσιστ. Rockets δεν μπορω με Howard,Asik στην ιδια 5αδα -τουλαχιστον μεχρι να γινει ενα trade Asik με Ryan Anderson (αληθεια γιατι δεν εχει γινει ακομα; ). Οι Warriors τωρα, θεωρω καπως δυσκολο να βγαλουν γεματη σεζον-οχι μονο σε παιχνιδια αλλα και λεπτα- χωρις καθολου τραυματισμο ενος εκ των Bogut και Curry και το Μεμφις για μενα εχει πιασει το ταβανι νικων του. Οποτε δια της ατοπου απαγωγης θα προτιμησω Clippers. biggrin.gif
Φυσικα και για αυτους υπαρχουν καποια ερωτηματικα αλλα θεωρω πως σε σχεση με τους ανταγωνιστες τους ειναι μικροτερα.
ssoulliss
Θα πάρω Χιούστον! Λόγω Χάρντεν κυρίως...Περιμένουμε και το δεινόσαυρο(Χάουαρντ) να δούμε,αλλά ο Χάρντεν είναι άλλο πράγμα.

Τους Σπερς τους βαρέθηκα...ας κερδίσει κάποιος άλλος! 68.gif

Μεγάλο αουτσάιντερ και το Μέμφις!
Air Kef
Κοίτα να δεις, 2/2 απόψεις με Morfi, δεν ξερω αν εχει ξαναγίνει! biggrin.gif

Clippers στην κανονική, εκτός αν γίνει το ακραίο ενδεχόμενο οι Γούοριορς να μεινουν μακρύα από τραυματισμούς. Ή γινει η ανταλλαγή με Αντερσον και Ασικ που ειπε ο φίλος απο πάνω.

Πλέι οφ, Σπερς. Εκνευριστικό, αλλά τι να κάνουμε, ζούμε σε εποχή μίας επικής σε διάρκεια και ποιότητα ομάδα. Κάτι άλλο θα συνιστά σχετική έκπληξη.
morfi
QUOTE(Air Kef @ Oct 28 2013, 21:38 ) *
Κοίτα να δεις, 2/2 απόψεις με Morfi, δεν ξερω αν εχει ξαναγίνει! biggrin.gif

Θα ωρίμασες μάλλον.. blech.gif

QUOTE(Air Kef @ Oct 28 2013, 21:38 ) *
Πλέι οφ, Σπερς. Εκνευριστικό, αλλά τι να κάνουμε, ζούμε σε εποχή μίας επικής σε διάρκεια και ποιότητα ομάδα. Κάτι άλλο θα συνιστά σχετική έκπληξη.

Όλοι συμφωνούμε σε αυτό αλλά αφού πρώτα μας βρει σύμφωνους το παρακάτω: πως οι Θάντερ δεν θα είναι τόσο δυνατοί όσο αυτοί του '12 και πριν τον τραυματισμό του Γουέστμπρουκ. Που μάλλον δεν θα είναι..
j-kidd13
Εγω βλεπω πολυ αμφιρροπη την κατασταση στη δυση.

Το ΣΑ ειναι η κλασικη σταθερα.
Οι Κλιπερς εχουν εναν απο τους κορυφαιους προπονητες του nba και με το ροστερ που διαθετουν μπαινουν και αυτοι ως πρωτο φαβορι εξ ημισιας με τους Σπερς.
Μετα ομως,ποιος μπορει να ξεγραψει τους Ροκετς?Με Χαρντεν και Χαουαρντ εχουν φονικο διδυμο,και αρκετα καλο υλικο να τους στηριξουν,ειδικα αν δωθει ο Ασικ για ενα 4αρι.
Η το Γκολντεν Στειτ,με 5αδα πολυ υψηλου επιπεδου(αν μεινουν μακρυα απο τραυματισμους)
Ακομα και η Οκλαχομα,παρα τον τραυματισμο του Ουεστμπρουκ,δεν μπορει να τεθει εκτος.Σιγουρα θα ειναι πισω σε σχεση με την εποχη Χαρντεν-Ντουραντ-Ρασελ,αλλα ομαδα με τους 2 τελευταιους δεν μπορεις να την ξεγραψεις...Ειναι εναν 6ο παικτη μακρυα απο το να ξαναγινουν απο τα πρωτα φαβορι.
Air Kef
QUOTE(morfi @ Oct 28 2013, 23:15 ) *
Θα ωρίμασες μάλλον.. blech.gif


Όλοι συμφωνούμε σε αυτό αλλά αφού πρώτα μας βρει σύμφωνους το παρακάτω: πως οι Θάντερ δεν θα είναι τόσο δυνατοί όσο αυτοί του '12 και πριν τον τραυματισμό του Γουέστμπρουκ. Που μάλλον δεν θα είναι..



Δεν ειναι ο τραυματισμός του Ουέστμπρουκ που με κανει να τους θεωρώ κατώτερους από το '12, όσο η αποδυνάμωσή τους με την ανταλλαγή Χάρντεν και την αποχώρηση του Μάρτιν, χωρίς αντικατάσταση, ενώ και ο Πέρκινς δείχνει να εχει παρει την κατιούσα σαν παίκτης, κάνοντας μαλλον τα χειρότερα πλέι οφ βασικού σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ πέρσι.

Δεν ξέρω αν ψήνονται να χαραμίσουν τον αμφιλεγόμενο Ουέστμπρουκ+κάποιον άλλον, σε κάποιο τρέιντ για 3 παίκτες, που πιθανώς θα δώσει καλύτερη ισορροπία και βάθος στο ρόστερ, πηγαίνοντας με εναν σουπερ-ντούπερ σταρ και δυνατό supporting cast στα πλέι οφ.

Λογικά θα κάνουν πάλι κάτι σαν 55-58 νίκες, αλλά στα πλέι οφ θα δυσκολευτούν να φτάσουν ακόμα και τελικους Δύσης.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.