Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Butcher_7
QUOTE(Flash @ Nov 5 2010, 01:04 ) *
Simply epic

epic ναι αφου εχασε ο παναθηναικος ισως να γενναται ενα μεγαθηριο στην καυτη εδρα της Ολυμπια bball.gif Τεσπα καλη συνεχεια στον ομιλο bball.gif
McRae
Αυτο που εκανε ο Μπατιστ ηταν οτι πιο ανατριχιαστικ εχω δει σε παρκε μπασκετ.1-2 αγωνιστικες τιμωριας?Ειμαστε σοβαροι,εδω μιλαμε για αποπειρα ανθρωποκτονιας.Αποκλεισμος ενος χρονου και παλι επιεικης ειμαι.
PARISINOS
Σημερα μαλλον αποκλειστηκε η ΤΣΣΚΑ....
GMlls
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 01:02 ) *
Τελειως ομαδουλα της σειρας η Ολυμπια.Με διαφορα στους 3 και με 9,2 δευτερα να απομενουν κανουν φαουλ στο δευτερολεπτο για να μην φανε τριποντο απο..την αλλη μπασκετα..Καλα η συγκριση με Μαλαγα ειναι αστεια πραγματικα,ακομη και με Μπαμπεργκ θα ελεγα. Στα 2,8 παλι με την διαφορα στους 3 κανουν φαουλ για 3 βολες στον Διαμαντιδη απο το κεντρο..,,Οι ανθρωποι ειναι αστειοι πραγματικα.

Τελικα ο Διαμαντιδης ηταν ο μοιραιος του Παο τοσο στο τελος της κανονικης διαρκειας του αγωνα οσο και στην παραταση. rolleyes.gif

str
μας γα@@@@ και με γα@@@@ ο μπατιστ!!!!!ενα ποντο παραπανω ηθελα στην κανονικη διαρκεια..(14) και εβαλε 13 και εκανε και μαλακια!!!!φτου γαμωτο.παει το στοιχημα
τεπιτσ χρονο συμμετοχης 00'00 τσαμπα κανει ζεσταμα....
καλαθης χρονο συμμετοχης 05'09... πιο πολυ ιδρωνει στο ζεσταμα...
διαμαντιδης 39'51...μην κανεισ ζεσταμα αγορι μου....φτανεισ 55 λεπτα παιχνιδιου ετσι!!!!!!!θα καεις smiley.gif
οτι και να πει κανεις..(θα μ πεις επαιζε καλα γιατι να βγει??..θα σου πω και χαλια να παιζει ποιος θα μπει??)
GMlls
πάντως το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και remake του american history x......
kseplenhs
QUOTE(McRae @ Nov 5 2010, 00:07 ) *
Αυτο που εκανε ο Μπατιστ ηταν οτι πιο ανατριχιαστικ εχω δει σε παρκε μπασκετ.1-2 αγωνιστικες τιμωριας?Ειμαστε σοβαροι,εδω μιλαμε για αποπειρα ανθρωποκτονιας.Αποκλεισμος ενος χρονου και παλι επιεικης ειμαι.

παρκέ?γιατί το έχεις δει στα τσιμέντα έστω??

τέτοια καφρίλα ουτε σε καβγά δεν γίνεται...
apkat
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 00:08 ) *

Nομιζω βιαζεσαι να τους βγαλεις εκτος μαχης..Περα απο το οτι μπορει να κανει ακομα και 7 νικες απο εδω και περα θεωρω οτι τουλαχιστον 5 θα τις κανει..Ε και δυσκολα θα αποκελιστει με τετοιο απολογισμο.Οπως και να χει και εγω θα ηθελα πολυ να μεινει εξω αφου μιλαμε για εναν διεκδικητη λιγοτερο..
vastravoud
Πάντως εγω και για την ήττα χέστηκα και για τον όμιλο χέστηκα, η ενέργεια του Μπατιστ ήταν εξωφρενικά ΗΛΙΘΙΑ και ντροπιαστική. Τι σκ@τ@ σκεφτόταν;
il postino
QUOTE(GMlls @ Nov 5 2010, 00:11 ) *
πάντως το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και remake του american history x......

ετσι...

τουλαχιστον του νορτον του χε μπει στο σπιτι ο αλλος....
Air Kef
QUOTE(GMlls @ Nov 5 2010, 01:11 ) *

Ρε μαν αυτό ακριβώς περιεγραφα τώρα στον pierce21 στο μσν!

Για την ακρίβεια:

mystis says:
θα ανεβει στο γιουτουμπι φανταζομαι η φαση του μπατιστ
Kef says:
ναι
αλλα τι να δεις
ειναι κατα λέξη χωρις δόση υπερβολής αυτό που σου περιγράφω
ο παίκτης ειναι κατω μπρούμιτα
και ο μπατίστ του πατάει το κεφάλι με δύναμη
οχι δύναμη εντουαρντ νόρτον σε μαύρο στο πεζοδρόμιο στο Αμ. Χιστ. Χ
αλλά σίγουρα δεν τον ακούμπησε οπως πέρναγε
οπα σόρι
Αμ. Χιστ. Εξ

24.gif
GMlls
QUOTE(Air Kef @ Nov 5 2010, 01:14 ) *
Ρε μαν αυτό ακριβώς περιεγραφα τώρα στον pierce21 στο μσν!

Για την ακρίβεια:

mystis says:
θα ανεβει στο γιουτουμπι φανταζομαι η φαση του μπατιστ
Kef says:
ναι
αλλα τι να δεις
ειναι κατα λέξη χωρις δόση υπερβολής αυτό που σου περιγράφω
ο παίκτης ειναι κατω μπρούμιτα
και ο μπατίστ του πατάει το κεφάλι με δύναμη
οχι δύναμη εντουαρντ νόρτον σε μαύρο στο πεζοδρόμιο στο Αμ. Χιστ. Χ
αλλά σίγουρα δεν τον ακούμπησε οπως πέρναγε
οπα σόρι
Αμ. Χιστ. Εξ

24.gif

str
και στο περυσινο ματσ με ρεαλ που εκραζε ο ζελικο για σφαγη εδω στο οακα ο μπατιστ παλι εκανε τους τσαμπουκαδες..και παλιοτερα εχει δειξει τετοια αντιδραστικη συμπεριφορα σε αρκετα αλλα ματς...οχι σε τετοιο σημειο βεβαια οπως σημερα...
παντως δεν τον εχω σε εκτιμηση απο τοτε που ειχε προκαλεσει τροχαιο μεθυσμενος νομιζω.. δεν θυμαμαι τοτε αν σκοτωθηκε ο αλλος ανθρωπος.. ψαχνω πολυ να βρω στοιχεια για αυτο το γεγονος και δεν μπορω να βρω.. νομιζω οτι ο μπατιστ ηταν και οχι καποιος αλλος...
Boom Dizzle
Mε ξενερωσε αγρια ο Μπατιστ.............. sad.gif
Αν και Παναθηναικος πρεπει να φαει μεγαλη καμπανα για την ενεργεια του,καθως μειωσε το κυρος της ομαδας
μας....
Ginobili
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 4 2010, 22:02 ) *
Τελειως ομαδουλα της σειρας η Ολυμπια.Με διαφορα στους 3 και με 9,2 δευτερα να απομενουν κανουν φαουλ στο δευτερολεπτο για να μην φανε τριποντο απο..την αλλη μπασκετα..Καλα η συγκριση με Μαλαγα ειναι αστεια πραγματικα,ακομη και με Μπαμπεργκ θα ελεγα. Στα 2,8 παλι με την διαφορα στους 3 κανουν φαουλ για 3 βολες στον Διαμαντιδη απο το κεντρο..,,Οι ανθρωποι ειναι αστειοι πραγματικα.

Τελικα ο Διαμαντιδης ηταν ο μοιραιος του Παο τοσο στο τελος της κανονικης διαρκειας του αγωνα οσο και στην παραταση. rolleyes.gif

Αστεία πράγματα διαβάζουμε.. άμα είναι ομαδούλα της σειράς η Ολύμπια..η Μπάμπερκ είναι για Α2 και η Μάλαγα για υποβιβασμό στην Α1....δεν είναι τυχαία 1η στον όμιλο προς το παρόν(όχι ότι θα τερματίσει πρώτη).

Κατά τα άλλα....μέχρι να πεθάνει από υπερκόπωση ο Διαμαντίδης,συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες...τι στο ΔΙΑΟΛΟ κάνουν στο ρόστερ του ΠΑΟ ο Καλάθης και ο Τέπιτς??? Δεν πειράζει μια χαρά είμαστε...ο Νίκολας ήταν σε τραγική βαρδιά,αλλά δυστυχώς δεν είχαμε έναν περιφερειακό στον πάγκο για να βοηθήσει...
Ο Τσαρτσαρής έχει αρχίσει να μας τα χαλάει πάλι...να θυμίζει το περσινό τσουβάλι.
Ο Καιμακόγλου επειγόντως να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο 4,όχι ότι θα λύσουμε το πρόβλημα...όσοι νομίζουν ότι θα βγάλουμε μια χαρά την χρονιά με τους Καλάθη-Τέπιτς να παίζουν μόνο με καφενεία της Α1,και τον Διαμαντίδη να παίζει μόνος την Ευρώπη είναι γελασμένοι.
Είναι αδιανόητο να βασιζόμαστε αποκλειστικά σε 2 γκάρντ και μισό τον Σάτο σην Ευρώπη.
greeneyes13
επειδή δεν είδ ατην φάση με τον μπατιστ μπορεί καποιος να μου πει τι έγινε;ευχαριστώ!
Butcher_7
QUOTE(str @ Nov 5 2010, 01:19 ) *
και στο περυσινο ματσ με ρεαλ που εκραζε ο ζελικο για σφαγη εδω στο οακα ο μπατιστ παλι εκανε τους τσαμπουκαδες..και παλιοτερα εχει δειξει τετοια αντιδραστικη συμπεριφορα σε αρκετα αλλα ματς...οχι σε τετοιο σημειο βεβαια οπως σημερα...
παντως δεν τον εχω σε εκτιμηση απο τοτε που ειχε προκαλεσει τροχαιο μεθυσμενος νομιζω.. δεν θυμαμαι τοτε αν σκοτωθηκε ο αλλος ανθρωπος.. ψαχνω πολυ να βρω στοιχεια για αυτο το γεγονος και δεν μπορω να βρω.. νομιζω οτι ο μπατιστ ηταν και οχι καποιος αλλος...

Για τον Ομπραντοβιτς ξερω οτι ειχε τροχαιο με θυμα μια νεαρη γυναικα.Γενικα ο Μπατιστ οταν τον σφυριζουν σε κινητα σκριν κλπ στην Ευρωπη σκοτινιαζει και θυμωνει..
str
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 00:21 ) *
Για τον Ομπραντοβιτς ξερω οτι ειχε τροχαιο με θυμα μια νεαρη γυναικα.Γενικα ο Μπατιστ οταν τον σφυριζουν σε κινητα σκριν κλπ στην Ευρωπη σκοτινιαζει και θυμωνει..

http://sports.in.gr/article/?aid=576241
για αυτο λεω......
SuperSayian
QUOTE(Ginobili @ Nov 5 2010, 00:20 ) *
Αστεία πράγματα διαβάζουμε.. άμα είναι ομαδούλα της σειράς η Ολύμπια..η Μπάμπερκ είναι για Α2 και η Μάλαγα για υποβιβασμό στην Α1....δεν είναι τυχαία 1η στον όμιλο προς το παρόν(όχι ότι θα τερματίσει πρώτη).

Κατά τα άλλα....μέχρι να πεθάνει από υπερκόπωση ο Διαμαντίδης,συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες...τι στο ΔΙΑΟΛΟ κάνουν στο ρόστερ του ΠΑΟ ο Καλάθης και ο Τέπιτς??? Δεν πειράζει μια χαρά είμαστε...ο Νίκολας ήταν σε τραγική βαρδιά,αλλά δυστυχώς δεν είχαμε έναν περιφερειακό στον πάγκο για να βοηθήσει...
Ο Τσαρτσαρής έχει αρχίσει να μας τα χαλάει πάλι...να θυμίζει το περσινό τσουβάλι.
Ο Καιμακόγλου επειγόντως να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο 4,όχι ότι θα λύσουμε το πρόβλημα...όσοι νομίζουν ότι θα βγάλουμε μια χαρά την χρονιά με τους Καλάθη-Τέπιτς να παίζουν μόνο με καφενεία της Α1,και τον Διαμαντίδη να παίζει μόνος την Ευρώπη είναι γελασμένοι.
Είναι αδιανόητο να βασιζόμαστε αποκλειστικά σε 2 γκάρντ και μισό τον Σάτο σην Ευρώπη.

Καλά για μένα η Ολύμπια δεν είναι ομαδούλα της σειράς όπως είπε ενας φίλος παραπάνω αλλά οτι έκανε παιδαριώδη λάθη τα έκανε!Τελείωσε το ματς με 9 λάθη νομίζω και τα περισσότερα απ αυτά ήταν επιεικώς ηλίθια!Σίγουρα η Μπάμπεργκ είναι επιπέδου Α2 αλλά η Μάλαγα δεν είναι τόσο χάλια σαν ομάδα καισ ίγουρα η Βαλένθια μέχρι τώρα δεν έχει παραταχθεί καλύτερη!Ενα κοινό σημείο πάντως της Ολυμπια και της Μπάμπεργκ πόσο μα πόσο πολύ θέλανε και οι δυο να πάρουνε το ματς..Απλά πράγματα!
vastravoud
Τι σχέση έχει το κινητό σκριν(που BTW του σφυρίζεται το πολύ 1 φορά στα 2ματς στην Ευρώπη) με το σημερινό σφύριγμα; Απλά ο Μπατιστ ηττήθηκε κατά κράτος 1ον) από τον αντίπαλο του και 2ον) από την ηλίθια ενέργεια του να ΜΗΝ πασάρει στον Σάτο.

Νομίζω ότι θόλωσε και τα έκανε σκ@τ@. Ντροπή του!
GMlls
QUOTE(greeneyes13 @ Nov 5 2010, 01:21 ) *
επειδή δεν είδ ατην φάση με τον μπατιστ μπορεί καποιος να μου πει τι έγινε;ευχαριστώ!

δες τη σκηνή στο 2.40 και θα καταλάβεις....

Edit by Air Kef: όποιος δεν αντέχει βία κτλ μην το δει.

Ginobili
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 4 2010, 22:21 ) *

Τροχαίο με έναν σχετικά νεαρό άντρα είχε ο Μπατίστ που έκατσε λίγες μέρες στο νοσοκομείο.
Το σκοτείνιασμα στα σκριν...λίγο άστοχο..
roben

Συγχαρητήρια στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας για όλα! Για τη σπουδαία νίκη,για την εξαιρετική απόδοση,για την εκπληκτική ατμόσφαιρα σε ένα υπέροχο γήπεδο! Ο Ζντοβτς έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά άριστα δομημένο σύνολο,μια ΟΜΑΔΑ που πείθει ότι μετά από χρόνια μπορεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία στην Ευρωλίγκα!

Ο Παναθηναικός θα μπορούσε να νικήσει αλλά θα ήταν μια νίκη που δεν θα την άξιζε...Ή για να είμαι δικαιότερος θα ήταν μια ήττα που σε καμία περίπτωση δεν θα άξιζε η Ολύμπια! Οι Σλοβένοι είχαν μελετήσει άψογα το παιχνίδι του τριφυλλιού,είχαν θάρρος,τσαμπουκά,αυτοπεποίθηση,πίστη σε μια μεγάλη νίκη και την πέτυχαν! Ο Παναθηναικός αντιθέτως είχε την ατυχία να έχει σε κακή βραδιά έναν παίκτη βαρόμετρο,τον Νίκολας,είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ομπράντοβιτς ήταν τόσο απογοητευμένος μαζί του που δεν τον χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και στην παράταση! Ελαφρυντικό βέβαια για τον Αμερικανό το γεγονός ότι τραυματίστηκε σε μιά φάση στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έπαιζε ψιλοκουτσαίνοντας... Ο Σάτο έδειξε σήμερα αυτό που και παλιότερα έχει γραφτεί... Δυνατός στην άμυνα,εργάτης μέσα στο γήπεδο,έχει βελτιώσει και το σουτάκι του (ανεξάρτητα αν απόψε τα έσπασε) αλλά υστερεί στην τρίπλα,στη πάσα,στη δημιουργία,στην αντίληψη στην επίθεση,στην προσωπικότητα! Πόσοι σκεφτήκαμε τον Βασίλη Σπανούλη απόψε... Εγώ πάντως πολλές φορές... Η απουσία του Μάριτς αποδείχτηκε καταλυτική... Ο Ομπράντοβιτς προσπάθησε να πάρει το ματς με φτωχό rotation,κακώς κατά την άποψη μου... Ίσως έπρεπε να δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Καλάθη αλλά και στον Τέπιτς που δεν έπαιξε καθόλου... Κι ας έχανε... Σεβαστή πάντως η απόφασή του,αυτός είναι ο προπονητής αυτός ξέρει...

Το χτύπημα του Μπατίστ στον Όζμπολτ δεν ήταν αντιαθλητικό φάουλ,ήταν ντισκαλιφιέ που θα έπρεπε να συνοδευτεί και με τιμωρία κάποιων αγωνιστικών για τον Αμερικανό σέντερ! Επίσης κακώς οι διαιτητές επέτρεψαν στον Όζμπολτ να αγωνιστεί με ματωμένη φανέλα!

Πριν αρχίσουν οι γνωστοί αφορισμοί να γράψω απλά ότι η υπερομάδα Μπαρτσελόνα γνώρισε απόψε εντός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ-Ούλκερ...Μάλλον είναι νωρίς για συμπεράσματα...Η ήττα του Παναθηναικού από την Ολύμπια για μένα είναι ιδιαίτερα διδακτική ενώ συνάμα δεν είναι πολύ επώδυνη,τέτοιες ήττες είναι πάντα καλοδεχούμενες,στον βαθμό βέβαια που μπορεί ποτέ να είναι καλοδεχούμενη μια ήττα...Μένει τεχνικό τιμ και παίκτες να την αξιοποιήσουν ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα ματς...
Air Kef
Ξεκολλήστε λίγο με το παρελθόν του Μπατίστ και του Ζοτς, δεν ειναι το τόπικ, για αυτό που έκανε σήμερα κράξτε ελεύθερα, μην ποστάρετε άκυρα πράγματα.
str
QUOTE(Ginobili @ Nov 5 2010, 00:28 ) *
Τροχαίο με έναν σχετικά νεαρό άντρα είχε ο Μπατίστ που έκατσε λίγες μέρες στο νοσοκομείο.
Το σκοτείνιασμα στα σκριν...λίγο άστοχο..

διαβασε το αρθρο απο το λινκ και μετα μιλα....

μετα και την παρενεση του μοντ,,\\\κραζω ελευθερα

κρα κρα κρα..
μπατιστ εκανες @@@@@ μ θυμιζεις κατι χαζους που παιζουν στα τοπικα και επειδη απο μπασκετ δεν κατεχουν το γυρναν στο μποξ...εντος του γηπεδου...
T.W.Is.M.
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 01:08 ) *

QUOTE(apkat @ Nov 5 2010, 01:13 ) *
Nομιζω βιαζεσαι να τους βγαλεις εκτος μαχης..Περα απο το οτι μπορει να κανει ακομα και 7 νικες απο εδω και περα θεωρω οτι τουλαχιστον 5 θα τις κανει..Ε και δυσκολα θα αποκελιστει με τετοιο απολογισμο.Οπως και να χει και εγω θα ηθελα πολυ να μεινει εξω αφου μιλαμε για εναν διεκδικητη λιγοτερο..

Θα συμφωνησω με τον apkat. Οσο κι αν δειχνουν ντεφορμε και αποδιοργανωμενοι, δεν ειναι για αποκλεισμο. Μπορουν να κανουν εως και 7 νικες και οι 5 τους φτανουν για να περασουν. Δε χρειαζεται να περασουν την Ολιμπια. Μπορουν να περασουν τη Βαλενθια που εχει 1-2. Αλλα ακομα και με τους Σλοβενους εχουν τη δυνατοτητα να τους παρουν ενα πλεονεκτημα κερδιζοντας στη Λιουμπλιανα. Στη Σλοβενια πανε την 9η αγωνιστικη, μεχρι τοτε θα εχουν γυρισει και οι τραυματιες, ποιος ξερει ποιος θα ειναι στον παγκο, μπορει να ειναι μια αλλη ομαδα.
Butcher_7
QUOTE(str @ Nov 5 2010, 01:25 ) *
http://sports.in.gr/article/?aid=576241
για αυτο λεω......

Eιχα ακουσει που ελεγαν οι οργανωμενοι για εναν μπασκετμπολιστα του Παο που παρατησε εναν ανθρωπο χτυπημενο και εφυγε χωρις ομως να πουν το ονομα του και θεωρησα οτι ελεγαν μπουρδες,βλεπω ομως οτι οχι μονο μπουρδες δεν ελεγαν αλλα ηταν και πολυ επιεικεις μην αποκαλυπτοντας καν το ονομα του παικτη..Τρομερα πραγματα..Στην αμερικη θα τον ειχαν βαλει στην θεση του ετσι και το εκανε αυτο αλλα το ξερει το κολπο και γι'αυτο καθεται στο Ελλαδισταν αλλιως αν ηταν κανας μεγαλος παικτης θα επαιζε στην χωρα του στο nba..ΝΑ'ναι καλα ο Ομπραντοβιτς που εχει κανει μαγγες πολλους απο τους παικτες του παναθηναικου,που σε αλλη ομαδα ουτε θα φαινονταν..Ενας απο αυτους ειναι και ο..Μαικ..

Οσο για την Μπαμπεργκ, την Μαλαγα και την Ολυμπια δεν θελω να διευκρινισω κατι περισσοτερο ουτε να εξηγησω ακριβως τι εννοουσα.Ενα εχω να πω.

Η ειρωνια ειναι η υγεια του κομπλεξικου.Καλο βραδυ. icon_wave.gif
il postino
να πω και εγω τη χαζομαρα μου.

η ομαδα σημερα ηταν σε κακη μερα και αυτο φανηκε απο την πρωτη φαση. απο το πρωτο τριλεπτο εγινε κατανοητο οτι η ομαδα θα χε προβλημα απεναντι σε μια καλη ομαδα που επαιζε μπροστα σε τετοιο κοινο.

ο διαμαντιδης ηταν βαρυς και νωθροτατος απο την αρχη!! ηταν κακος σημερα και ο ζοτς δεν τον υποστηριξε αφου θα μπορουσε να αφησει περισσοτερο τον καλαθη μεσα.

η ομαδα παρολαυτα μου αρεσε. αν και σε πολυ κακη μερα, αν και εκτος εδρας μπροστα σε 10000 θεατες και απεναντι σε μια ομαδα που παιζει ακομα με ενθουσιασμο το παλεψε, το χτυπησε, το πηγε παραταση και τελικα το χασε με μια δικη της χαμενη βολη!!!! αυτο δειχνει χαρακτηρα μεγαλης ομαδας.

κατα τα αλλα, ολοι οι παικτες σημερα, μηδενος εξαιρουμενου , ηταν βαριοι και αργοι! εχασαν ολα τα τρεξιματα απο τους αντιπαλους τους και συνεχεια, και στην επιθεση και στην αμυνα, ημασταν μια ταχυτητα πισω!! και ο νικολας και ο μητσος και ο περπερογλου , ακομα και ο σατο. ομοιως και οι ψηλοι!! πολυ αργα ποδια και ιχνος εκρηξης!!!

περιμενα μια ηττα, περιμενα κακες εμφανισεις, δεν πειραζει. προχωραμε. δειξαμε χαρακτηρα τουλαχιστον!!!

υ.γ αυτη η μαυρογατα ο σπικερ ο νατου οποτε εγλειφε τον δδ στις βολες τις εχανε!!! ουστ μαυρογατα....
Air Kef
Ο str έχει 1 μέρα μπαν, μιας και προφανώς δεν ειχε πολύ όρεξη να μιλήσει για μπάσκετ.
spysta
Ωραιο ματσακι σημερα .. ειχε σασπενς !!Οπως πολυ ωραιο ηταν και το ματς της Μπαρτσα με την Φενερ που εβλεπα παραλληλα!!
Οπως ειπα και για τον ΟΣΦΠ ..ειτε σε ηττες ειτε σε νικες .. μην δινεται πολυ σημασια στα αποτελεσματα αυτη τη στιγμη.

###ο Μπατιστ σημερα επεσε παρα πολυ στην υποληψη μου .. οσο θολωμενος κι αν εισαι .. αυτη την ενεργεια δεν την κανεις ουτε σε αγριο καβγα.τι σκατα σκεφτοταν ??
Στην αρχη δεν φανηκε .. ουτε στο πρωτο ριπλει .. το δευτερο ομως ηταν ανατριχιαστικο.

--->Το λιγοτερο 2-3 αγωνιστικες στον Μαικ απο την Ευρωλιγκα και βαρυ προστιμο απο την ιδια τη διοικηση του ΠΑΟ
T.W.Is.M.
Το χειροτερο με το θεμα του Μπατιστ περα απο το ιδιο το χτυπημα ειναι οτι εκτεθηκε κι ο Ομπραντοβιτς που τον εβαλε ξανα για να παρει το ματς, αλλα τελικα δεν τον βοηθησε να το παρει. Ειμαι περιεργος να δω αν θα υπαρξει τιμωρια και ποσο βαρια.
Ginobili
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 4 2010, 22:47 ) *
Το χειροτερο με το θεμα του Μπατιστ περα απο το ιδιο το χτυπημα ειναι οτι εκτεθηκε κι ο Ομπραντοβιτς που τον εβαλε ξανα για να παρει το ματς, αλλα τελικα δεν τον βοηθησε να το παρει. Ειμαι περιεργος να δω αν θα υπαρξει τιμωρια και ποσο βαρια.

Άντε να δούμε και τον Μάριτς επιτέλους...!!!!!Άντε!!!!
lamar
QUOTE(il postino @ Nov 5 2010, 00:33 ) *
ο διαμαντιδης ηταν βαρυς και νωθροτατος απο την αρχη!! ηταν κακος σημερα και ο ζοτς δεν τον υποστηριξε αφου θα μπορουσε να αφησει περισσοτερο τον καλαθη μεσα.

Δεν εχω δει ουτε φαση απο το ματς, αλλα εχω μια ερωτηση. Ο Διαμαντιδης εκανε 31 ranking, πως γινεται να ηταν βαρυς και νωθρος?
il postino
QUOTE(lamar @ Nov 5 2010, 00:53 ) *
Δεν εχω δει ουτε φαση απο το ματς, αλλα εχω μια ερωτηση. Ο Διαμαντιδης εκανε 31 ranking, πως γινεται να ηταν βαρυς και νωθρος?

ρωτας καποιον φιλε μου που δε του λενε πολλα τα νουμερα.

μια ταχυτητα πισω συνεχεια. ο ιλιεφσκι ουτε που τον καταλαβαινε!

ηταν αργος και στα ποδια και στο μυαλο σημερα. καποια στιγμη ηταν τοσο αφηρημενος που επεσε πανω σε ενα σκριν (κατεβαζοντας ο αντιπαλος τη μπαλα) και κουδουνισε το κεφαλι του.

ξεκολατε με τα στατιστικα! ειδες 20π και "χαρηκες"? δεν ειναι ετσι!

υ.γ δεν κριτικαρω τον δδ!! αν και κακος τα εδωσε ολα και μπραβο του!! και το πηρε και πανω του το ματς και εκανε ο,τι μπορουσε. απλα ηταν κακος! και κακώς δεν τον υποστηριξε ο ζοτς! αφου δειχνει ο καλαθης οτι το χει γιατι να μην παιρνει χρονο παραπανω? με 5λεπτα δε θα ρολαρει ο μικρος!! anyway
Role Model
Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την εθνική... Τον δικαιολογώ απόλυτα!!! Έβλεπε μπροστά το παλικάρι... help.gif
vastravoud
Ο Διαμαντίδης όντως ξεκίνησε "μια ταχύτητα κάτω", όπως και όλη η ομάδα αλλά σε καμιά περίπτωση δε συνεχίστηκε αυτό. Σίγουρα τα στατιστικά μπορεί να ξεγελούν, αλλά όχι ΤΟΣΟ πολύ.
lamar
QUOTE(il postino @ Nov 5 2010, 00:57 ) *
ρωτας καποιον φιλε μου που δε του λενε πολλα τα νουμερα.

μια ταχυτητα πισω συνεχεια. ο ιλιεφσκι ουτε που τον καταλαβαινε!

ηταν αργος και στα ποδια και στο μυαλο σημερα. καποια στιγμη ηταν τοσο αφηρημενος που επεσε πανω σε ενα σκριν (κατεβαζοντας ο αντιπαλος τη μπαλα) και κουδουνισε το κεφαλι του.

ξεκολατε με τα στατιστικα! ειδες 20π και "χαρηκες"? δεν ειναι ετσι!

Χωρις καμια διαθεση να τον υπερασπιστω τον ΔΔ, μιας και τον αντιπαθω κιολας, αλλα παικτης με 20 ποντους 7 ριμπαουντ 5 ασιστ και 9 κερδισμενα φαουλ, δεν ειναι απλα νουμερα!!! Ειναι νουμερα που κανουν τη διαφορα!!!
greeneyes13
QUOTE(GMlls @ Nov 5 2010, 00:26 ) *
δες τη σκηνή στο 2.40 και θα καταλάβεις....

Edit by Air Kef: όποιος δεν αντέχει βία κτλ μην το δει.

συγγνώμη αλλα τι σχέση έχει η ταινία;;;;;;;;
apkat
QUOTE(greeneyes13 @ Nov 5 2010, 01:03 ) *
συγγνώμη αλλα τι σχέση έχει η ταινία;;;;;;;;

Moλις δεις την φαση θα καταλαβεις... smiley.gif
greeneyes13
την είδα αλλά δεν κατάλαβα...είμαι ηλίθια γιατρέ μου;;;;; smiley.gif
apkat
Ε μην μου πεις οτι δεν σου θυμησε κατι..Θα αρχισω να ανησυχω..
PARISINOS
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 4 2010, 23:31 ) *
Θα συμφωνησω με τον apkat. Οσο κι αν δειχνουν ντεφορμε και αποδιοργανωμενοι, δεν ειναι για αποκλεισμο. Μπορουν να κανουν εως και 7 νικες και οι 5 τους φτανουν για να περασουν. Δε χρειαζεται να περασουν την Ολιμπια. Μπορουν να περασουν τη Βαλενθια που εχει 1-2. Αλλα ακομα και με τους Σλοβενους εχουν τη δυνατοτητα να τους παρουν ενα πλεονεκτημα κερδιζοντας στη Λιουμπλιανα. Στη Σλοβενια πανε την 9η αγωνιστικη, μεχρι τοτε θα εχουν γυρισει και οι τραυματιες, ποιος ξερει ποιος θα ειναι στον παγκο, μπορει να ειναι μια αλλη ομαδα.

Η ΤΣΣΚΑ παιζει με μιση ομαδα και εχει προγραμμα φωτια ( ολυμπια εντος, εφες και αρμανι εκτος , και ΠΑΟ εντος).

Στα επομενα 4 ματς , και με τοσες απουσιες ( προχθες ειχαν 10 παιχτες ολους ολους) μονο στο ματς με την ολυμπια εντος ειναι φαβορι.
Ειναι λοιπον για μενα αρκετα πιθανο να κανει το πολυ 2 νικες στα επομενα 4 ματς. Και με 2-7 δεν πας μακρια, ειδικα αν σκεφτεις οτι ΠΑΟ και εφες δεν τους περνας , η ολυμπια εχει 3 νικες και λογικα θα φτασει τις 5 σχετικα σιγουρα, ενω η βαλενθια σε εχει απο κατω μιας και εχει ηδη μια νικη, και σου εχει παρει και τη διαφορα.

Δεν τη ξεγραφω λοιπον μιας και ειναι μεγαλη ομαδα και εχει σπουδιαιες μοναδες, ωστοσο πλεον ο κινδυνος να αποκλειστει ειναι πολυ ορατος.
Σπανια ξεγραφω ομαδα με τετοια ποιοτητα, τοσο νωρις, αλλα ρεαλιστικα , αν καταφερει με τοσους τραυματισμους να κανει εστω και 2 νικες στα επομενα 4 ματς φωτια, θα προκειται για αθλο.

Ουσιαστικα χωρις σισκα για αυτα τα 4 ματς, και με τον χριαπα να χανει καποια απο αυτα (ποσο θα λειψει αυτος τελικα?) εχει ουσιαστικα λανγντον, γκροντον , σμοντις και χολντεν. Εναν 35αρη, εναν καρδιακο, εναν παλαιμαχο και τον γκορντον. Δυσκολα τα πραγματα.

Παιχταραδες μεν, αλλα εχουν περασει τα πραιμ τους (εδικα των χολντεν , σμοντις) , και με μονο 4 παιχτες μπορεις να κερδισεις μεσα στην τουρκια, η εστω τον ΠΑΟ στην εδρα σου? Δυσκολα για μενα. Οχι οτι αποκλειεται αλλα δυσκολα.

Ασε που αν χασει απο την ερχομενη με κεκτημενη ταχυτητα ολυμπια , την αλλη βδομαδα, απλα τελειωνει η σεζον.
giorgos14
ρε παιδια τη φαση του μπατιστ που μπορουμε να τη δουμε?κανα βιντεακι δεν παιζει?η ευρωλιγκα παντως στα highlights δεν την εχει....
greeneyes13
αν υπάρχει βιντεάκι με τιν φάση του αγώνα παρακαλώ στείλτε το....
apkat
Mε 2 νικες στα επομενα 4 ματς δεν παει στο 2-7 αλλα στο 2-5..Οπως και να χει δεν ξερω τι γινεται με τους τραυματισμους τους και ποτε επιστρεφουν αλλα οπως και να εχει δεν αποκλειω και γω το να μεινουν εξω..Το θεωρω ομως πολυ προωρο ως προβλεψη.Και σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω το πιο πιθανο σεναριο..
PARISINOS
QUOTE(apkat @ Nov 5 2010, 00:17 ) *
Mε 2 νικες στα επομενα 4 ματς δεν παει στο 2-7 αλλα στο 2-5..Οπως και να χει δεν ξερω τι γινεται με τους τραυματισμους τους και ποτε επιστρεφουν αλλα οπως και να εχει δεν αποκλειω και γω το να μεινουν εξω..Το θεωρω ομως πολυ προωρο ως προβλεψη.Και σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω το πιο πιθανο σεναριο..

Ναι σορρυ 2-5 ηθελα να γραψω, απλα σκεφτομουν τα 7 ματς συνολικα.

Για μενα παντως ετσι οπως βλεπω τα πραγματα η ΤΣΣΚΑ εχει ως ταβανι τις 5 νικες. Και ετσι οπως βλεπω τα πραγματα, 3 ομαδες εχουν ηδη εξασφαλισει οτι θα κανουν 5 (ΠΑΟ, εφες, ολυμπια).

Μενει μονο μια θεση λοιπον, που τη διεκδικουνμια ομαδα που εχει μια παραπανω νικη , που σου εχει παρει τη διαφορα, και που εχει πιο ευκολο προγραμμα ( μιας και δεν εχει χασει απο αρμανι στην εδρα της) και μια αλλη που και αυτη εχει μια παραπανω νικη, σου εχει παρει τη διαφορα και σε εχει κερδισει και στην εδρα σου.

Δυσκολα λοιπον για μενα τα πραγματα, με δεδομενες τις απουσιες...

Η μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ηταν η ολυμπια, με δεδομενο οτι δεν ειχαν αναμετρηθει (και αρα θα μπορουσες να πεις οτι θα την κερδισεις δυο φορες ειδικα αν λαβουμε υπ οψη οτι η ολυμπια ειναι η θεωρητικα πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου )αλλα με τη σημερινη της νικη, ειναι σχεδον σιγουρη οτι θα φτασει τις 5 νικες.

Εξακολουθω βεβαια να πιστεω οτι μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ειναι ξεφουσκωμα της ολυμπια ( αν κανει καμια ακυρη ηττα στην εδρα της )και να την περασει εστω στην ισοβαθμια ( με δεδομενο οτι ειναι η μονη ομαδα που δεν την εχει απο κατω στις διαφορες).

Οι υπολοιπες ομαδες ειναι αξιοπιστες (ΠΑΟ, εφες, βαλενθια) και τις νικες που πρεπει θα τις παρουν....
SotDan
Η φάση του Μπατιστ

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=33231

Πολυ με στεναχωρησε 68.gif
Manu7
QUOTE(SotDan @ Nov 5 2010, 01:49 ) *
Η φάση του Μπατιστ

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=33231

Πολυ με στεναχωρησε 68.gif

Πλάκα μας κάνει ο Μπατίστ????

Τώρα την είδα και εγώ τη φάση.
Αηδίασα!!

Και έφαγε αντιαθλητικό?Μωρέ καλάθι και φάουλ έπρεπε να του δώσουν.
Μπράβο!!Και εις ανώτερα.Και να τον δούμε στο ρόλο του Έντουαρντ Νόρτον αμα λάχει...
Razorblade Fish
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 01:34 ) *
Ναι σορρυ 2-5 ηθελα να γραψω, απλα σκεφτομουν τα 7 ματς συνολικα.

Για μενα παντως ετσι οπως βλεπω τα πραγματα η ΤΣΣΚΑ εχει ως ταβανι τις 5 νικες. Και ετσι οπως βλεπω τα πραγματα, 3 ομαδες εχουν ηδη εξασφαλισει οτι θα κανουν 5 (ΠΑΟ, εφες, ολυμπια).

Μενει μονο μια θεση λοιπον, που τη διεκδικουνμια ομαδα που εχει μια παραπανω νικη , που σου εχει παρει τη διαφορα, και που εχει πιο ευκολο προγραμμα ( μιας και δεν εχει χασει απο αρμανι στην εδρα της) και μια αλλη που και αυτη εχει μια παραπανω νικη, σου εχει παρει τη διαφορα και σε εχει κερδισει και στην εδρα σου.

Δυσκολα λοιπον για μενα τα πραγματα, με δεδομενες τις απουσιες...

Η μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ηταν η ολυμπια, με δεδομενο οτι δεν ειχαν αναμετρηθει (και αρα θα μπορουσες να πεις οτι θα την κερδισεις δυο φορες ειδικα αν λαβουμε υπ οψη οτι η ολυμπια ειναι η θεωρητικα πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου )αλλα με τη σημερινη της νικη, ειναι σχεδον σιγουρη οτι θα φτασει τις 5 νικες.

Εξακολουθω βεβαια να πιστεω οτι μονη ελπιδα της ΤΣΣΚΑ ειναι ξεφουσκωμα της ολυμπια ( αν κανει καμια ακυρη ηττα στην εδρα της )και να την περασει εστω στην ισοβαθμια ( με δεδομενο οτι ειναι η μονη ομαδα που δεν την εχει απο κατω στις διαφορες).

Οι υπολοιπες ομαδες ειναι αξιοπιστες (ΠΑΟ, εφες, βαλενθια) και τις νικες που πρεπει θα τις παρουν....

O oμιλος ειναι πολυ αμφιρροπος.Η Εφες πραγματι ειναι σχετικα αξιοπιστη,αλλα για την Βαλενια διαφωνω.Ειδικα οσο υπαρχει το τρελοκομειο που λεγεται Μιλανο.Η Ολυμπια μπορει να παει και 7-3,μπορει και να χασει και ολα τα ματς απο εδω και περα και να παει 3-7 η να παρει μονο Βαλενθια η Μιλανο μεσα και να παει 4-6.Ακομα ειναι πολυ νωρις,παντως η Τσσκα δεν εχει αλλα περιθωρια.Ο Καουν ειναι εξω για 3 μηνες,ο Σισκα 2 βδομαδες νομιζω.Ο Κριαπα ομως;Αυτος ειναι ο πιο καθοριστικος της παικτης.Ξερει κανεις;;;
Ginobili
Ζοτς: "Αν ο Διαμαντίδης έβαζε και τις τρεις βολές θα ήταν θαύμα. Γιατί πολύ απλά ήταν πολύ κουρασμένος. Αλλά κάνω ερώτηση στον εαυτό μου. Πώς να κάνω αλλαγή τον Διαμαντίδη; Κάποιοι παίκτες δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν θέλω να παραπονιέμαι γι αυτή."

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=82120669

Και τι θα κάνουμε τώρα ρε Ζοτς??? Πως θα πορευτούμε???? Μένεις ως έχεις με τους ανύπαρκτους Τέπιτς-Καλάθη και περιμένουμε το ΘΑΥΜΑ....ή ψάχνουμε για παίκτη της προκοπής.
Φέρε τον Σάρας τουλάχιστον...να ανέβουν τα εισιτήρια,να ευχαριστηθούμε τουλάχιστον μπάσκετ!!! Ούτε με το σταγονόμετρο δεν βλέπουμε πια πικ&ρολ.
Από το να μην παίζει καθόλου ο Τέπιτς,προτιμώ να βλέπω τον Σάρας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.