Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
sSlokie
QUOTE (Phil Laak @ May 30 2011, 01:30 ) *
Δεν είπα ότι δεν το έχει κερδίσει.Απλά πως γίνεται όλοι να εκνευρίζονται όταν μιλάνε ο Μπουρούσης η ο Μίλος,και πως να μην τους νοιάζει όταν το κάνει ο Διαμαντίδης,ο Ναβάρο κτλ..

Mh το λες αυτο.Στους περισσοτερους δεν αρεσαν τα καραγκιοζιλικια που εκανε ο σαρας με τις διαμαρτηριες για παραδειγμα.Οπως και ο ναβαρο .
ο Διαμαντιδης νομιζω το κανει σε λιγοτερο βαθμο
kobaksev
QUOTE(IlyaZ @ May 30 2011, 01:31 ) *
Κι εγώ ως Παναθηναϊκός θα σου απαντήσω: Ειναι καλύτερα τα καλόπαιδα τα δικά μας?

Κι εγώ ως Παναθηναϊκός θα σου ξανα-απαντήσω: ψάξε να μάθεις τί έκανε ο Τεόντοσιτς στο τέλος του αγώνα με το μπουκάλι του ισοτονικού του και γιατί ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν αντικείμενα από τα "καλόπαιδα" στο τελευταίο ένα λεπτό.

Ξέρω, είχε χάσει τη συγκέντρωσή του και είπε να ξεσπάσει στις πολυθρόνες vip.
j.browning
QUOTE (natouralistis @ May 30 2011, 01:31 ) *
-Στο μπασκετ δε κερδιζει παντα ο καλυτερος

-Αυτο μη το ξαναπεις.Κερδιζει παντα ο καλυτερος και γι'αυτο μου αρεσει

-Τοτε γιατι εχασες απο Βαλενθια και Αρη?

-Γιατι ηταν καλυτεροι σε εκεινο το ματς.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Εγω λεω κατι διαφορετικο αδερφε μου? Αν ειμαι καλυτερος σε καποιο μεταξυ μας ματς ας με αφησουν να κερδισω..Τοσο απλα

halloooooo δεν ησουν καλυτερος σημερα 69.gif ξεκινησες καλυτερα γιατι εγω δεν ειχα ξεκινησει οταν μπηκα στο γηπεδο εξαφανιστηκες οπως λεει και ο ρανκιν

ειμαι πολυ χαρουμενος πρωτη φορα που θα συμφωνησω με των ρανκιν 69.gif icon_drunk.gif smiley.gif
μπραβο καλα τα λες μεγαλε!
IlyaZ
QUOTE(kobaksev @ May 29 2011, 22:38 ) *
Κι εγώ ως Παναθηναϊκός θα σου ξανα-απαντήσω: ψάξε να μάθεις τί έκανε ο Τεόντοσιτς στο τέλος του αγώνα με το μπουκάλι του ισοτονικού του και γιατί ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν αντικείμενα από τα "καλόπαιδα" στο τελευταίο ένα λεπτό.

Ξέρω, είχε χάσει τη συγκέντρωσή του και είπε να ξεσπάσει στις πολυθρόνες vip.

Βρε αγορίνα μου, άλλο να αισθάνεσαι ότι οι διαιτητές και η ομοσπονδία σου δε σε σέβεται (λέμε τώρα) κι άλλο να κάθεσαι και να ασχολείσαι με τους κάφρους της εξέδρας. Και θα μου απαντήσεις, τιμωρία ήταν αυτή που τους επέβαλαν? Κι εγώ θα σου ξαναπαντήσω ότι ως προς τους πανέξυπνους οπαδούς της καμία από τις δύο ομάδες δεν δικαιούται να ομιλεί καθώς καμία από τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παρελθόν δεν ήταν η αρμόζουσα. Και btw οι παίκτες δικαιούνται πολύ πιο έντονες αντιδράσεις από ό,τι οι φίλαθλοι. Ό,τι και να έκανε ο Θεοδόσης οι φίλαθλοι δεν είχαν καμιά δουλειά να αντιδράσουν. Μα καμία όμως.

Αυτά τα ολίγα από μένα.
vastravoud
Εξυπακούεται ότι τα γίδια που βόσκουν στις κερκίδες δεν έχουν απολύτως καμία δουλειά να πετούν οτιδήποτε εντός γηπέδου.

Αλλά υποθέτω ότι εφ' όσον έχουμε κάμερες, η σύλληψη και η τιμωρία τους είναι απλώς θέμα χρόνου, σωστά;
lightday
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η χαζομάρα του Τεοντοσιτς ,για το Τ , και το κόλλημα του μυαλού του Σπαν στοίχισαν.
Για την πρώτη φάση βάζει τον πάο κοντά στο σκορ για ψίλου πήδημα, στο δεύτερο δεν φτάνει που κάνει μπαρουτι την ατμόσφαιρα μετά κολλάει και ο ίδιος .
Και για την διαιτησία κάτι τελευταίο...ας δεχτουμε οτι ήταν όπως η διαιτησια του βερολίνου για τον παο. Και τότε έχασε ψυχραιμία μυαλό , αλλά το πάλεψε από δώ το πάλεψε από και και το έσωσε.

Αυτή η καθίζιση όμως δεν δικαιολογείται. Και εκεί κανει λάθος ο Ντούντα. Δεν βάζει τον Παπαλουκά πλει αλλά αφήνει εναλλαξ Σπαν , Τεοντ 2 παίχτες που η έννοια καθαρό μυαλό είναι αντίθετη. Τράβα τον ένα έξω , βάλε τον Μαυροκεφαλίδη μέσα μαζί με τον Μπουρου, και άσε και τον γκόρντον,τον μοναδικό παίχτη που αφήνουν αφύλακτο μέσα.Και κυρίως πέρνα την μπάλα κάτω , ένα φάουλ θα πάρεις ,θα κόψεις τον ρυθμό του άλλου.
kobaksev
QUOTE(vastravoud @ May 30 2011, 01:46 ) *
Εξυπακούεται ότι τα γίδια που βόσκουν στις κερκίδες δεν έχουν απολύτως καμία δουλειά να πετούν οτιδήποτε εντός γηπέδου.

Αλλά υποθέτω ότι εφ' όσον έχουμε κάμερες, η σύλληψη και η τιμωρία τους είναι απλώς θέμα χρόνου, σωστά;

Ναι, φυσικά, στην ευνομούμενη χώρα που ζούμε.

Τί γίνεται όμως όταν κάποια άλλα γίδια πετάνε αντικείμενα στον κόσμο;

http://www.youtube.com/watch?v=y5HnG-DGoz4&feature=feedu

Από την τσαντίλα που του χάλασε ο Μπουρούσης την πάσα θα ήταν.
natouralistis
Δηλωσεις Γκορντον μετα το ματς:

Ο Τζαμόν Γκόρντον αρχικά δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία, όταν όμως ρωτήθηκε αν το Μαρούσι - στο οποίο αγωνιζόταν πριν - έπαιρνε περισσότερα σφυρίγματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν δίστασε να πει ναι.

Με το Μαρούσι ή με τον Ολυμπιακό καλύτερη η διαιτησία; "Με το Μαρούσι φυσικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σφυρίζουν αυτά που βλέπουν"

Ακομα ενα προβατο, που απο μικρο διαβαζε πρωταθλητη στο Νιου Τζερσευ και δε ξερει τι λεει..

Ιστορια Μπουρουσης - Εθνικης ομαδα

Βαριεμαι και να τα γραψω που να παρει...

Προπερσινο καλοκαιρι, Διαμαντιδης-Παπαλουκας αποφασιζουν να μη πανε στην Εθνικη για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Ο Σπανουλης μενει μονος του στον ασσο, συνεπικουρουμενος απο τον πιτσιρικα Καλαθη...

Αναγκαστικα λοιπον αγωνιζεται 35-40 λεπτα σε καθε αγωνα..

Τοτε ειναι που φορτωνει η Κ.Α.Ε. ΠΑΟ και ο κοουτς Ομπραντοβιτς και σε συνομιλια μαζι του του ζητανε να μη παιζει τοσο πολυ.Αυτος αντιδραει λεγοντας πως αισθανεται δυνατος και υγιης και πως δε κουραζεται..

Γινεται κουβεντα με Καζλαουσκας για να μη χρησιμοποιηται 40 λεπτα σε φιλικα προετοιμασιας και ευκολα παιχνιδια ο Σπαν ,καθως δεν υπαρχει λογος.

Γινεται ενοχληση και προς την ομοσπονδια..

Ο Σπαν εκει 40λεπτα σε ολο το τουρνουα...

Τελειωνουν οι υποχρεωσεις της εθνικης με τη καταληψη της 3ης θεσης στο Ευρωμπασκετ, ο Σπανουλης γυρναει κομματια στη προετοιμασια και ξεκιναει κακιστα τη περσινη χρονια με συνεχομενους τραυματισμους.. Ο Παο αποκλειεται απο το F4 και χανει και το τελικο του κυπελλου με τον Σπανουλη κακο. Κατεβαινει ο διαδοχος στα αποδυτηρια :"Οταν το καλοκαιρι στα λεγαμε μας εγραφες στα #@@#$.Εσυ φταις για τη φετινη αποτυχια"

Το γυαλι ραγισε και η συνεχεια γνωστη..

Επειδη λοιπον θα ακουσουμε πολλες μεγαλες κουβεντες για "Εθνικη πανω απο ολους" και "φαουλ του Μπουρουση" κ.τ.λ.
αυτη η ιστοριουλα για να ξερουμε ποιος βαζει το συμφερον της ομαδας του πανω απο την Εθνικη. Σημειωτεον ο Μπουρουσης το προηγουμενο καλοκαιρι αγωνιστηκε με την Εθνικη με σπασμενο χερι...
IlyaZ
QUOTE(kobaksev @ May 29 2011, 22:52 ) *
Ναι, φυσικά, στην ευνομούμενη χώρα που ζούμε.

Τί γίνεται όμως όταν κάποια άλλα γίδια πετάνε αντικείμενα στον κόσμο;

http://www.youtube.com/watch?v=y5HnG-DGoz4&feature=feedu

Από την τσαντίλα που του χάλασε ο Μπουρούσης την πάσα θα ήταν.

Και δηλαδή με αυτό θεωρείς ότι δικαιολογείς τα όσα γίνονται στα γήπεδα μπάσκετ στους τελικούς? Για όλα ο Τεόντοσιτς φταίει?

Και να προσθέσω, για το φίλο νατουραλιστή: Επειδή δε σε ξέρω προσωπικά, για να πιστέψω την εσωτερική σου πληροφόρηση, θα πρέπει να κατονομάσεις τις πηγές σου. Κι εγώ μπορώ να γράψω ό,τι μου κατέβει για το θέμα.
natouralistis
QUOTE (IlyaZ @ May 30 2011, 01:58 ) *
Και να προσθέσω, για το φίλο νατουραλιστή: Επειδή δε σε ξέρω προσωπικά, για να πιστέψω την εσωτερική σου πληροφόρηση, θα πρέπει να κατονομάσεις τις πηγές σου. Κι εγώ μπορώ να γράψω ό,τι μου κατέβει για το θέμα.

Παιχτης του Παο που το καλοκαιρι εφυγε απο την ομαδα
il postino
με τετοια νοοτροπια δυστυχως το τμημα μπασκετ του οσφπ δεν εχει μελλον!!

οι αγγελοπουλοι δινουν τοσα και τοσα εκατομμυρια για να εχουν καλυτερο παικτη της ομαδας τους το φιλοτιμο, σκυλο, πλην περιορισμενων (γι αυτο το επιπεδο) ικανοτητων λουκας γκορντον!!

ριχνουν το αναθεμα στη διαιτησια οταν σε ενα ολοκληρο ημιχρονο εβαλαν 23π! ριχνουν το αναθεμα παλι στη διαιτησια οταν εχουν τα μισα ριμπαουντ!! ριχνουν το αναθεμα στη διαιτησια οταν παιζουν με 6-7 παικτες απο ενα ροστερ 16-17 παικτων!! ριχνουν το αναθεμα στη διαιτησια οταν ο καλυτερος τους (για πολλους) παικτης κανει καραγκιοζιλικια στο πιο κρισιμο ματς της χρονιας και τελειωνει το ματς με 2 ολοκληρους ποντους!! ριχνουν το αναθεμα στη διαιτησια οταν οι πιο ακριβοπληρωμενοι παικτες τους κανουν μια τρυπα στο νερο!!

για μενα, και αυτο ειναι το δυστυχημα σα φιλαθλο του παο, ο οσφπ εχασε το ματς, δεν το κερδισε ο παναθηναικος!!! η αξια του ηττημενου λενε δινει δοξα στο νικητη και σημερα ο οσφπ δεν ειχε καμια αξια..

Anaz
Ακομα ενα προβατο, που απο μικρο διαβαζε πρωταθλητη στο Νιου Τζερσευ και δε ξερει τι λεει..
Ε καλα τωρα..
Δικαια η αδικα, τα αποδυτηρια του Ολυμπιακου ειναι ηδη μπολιασμενα για τα καλα με αυτη τη νοοτροπια, την οποια δεν θελει και πολυ για να ασπαστει κι ο νεος.. Ασχετα αν ισχυει και σε ποιο βαθμο..
IlyaZ
QUOTE(natouralistis @ May 29 2011, 23:01 ) *
Παιχτης του Παο που το καλοκαιρι εφυγε απο την ομαδα

Θέλεις να σου εξηγήσω τι σημαίνει κατονομάζω?

Και για να μην παίζουμε την κολοκυθιά, άμα σου τα έχει πει ο Βασιλάκης αυτά, να είσαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια. Αυτό ήταν το πρόβλημά του με τον Παναθηναϊκό. Η αγάπη του για την εθνική.
morrison
QUOTE(IlyaZ @ May 30 2011, 01:58 ) *
Και δηλαδή με αυτό θεωρείς ότι δικαιολογείς τα όσα γίνονται στα γήπεδα μπάσκετ στους τελικούς? Για όλα ο Τεόντοσιτς φταίει?

Nαι γιατι πρωτη φορα θα'ναι;
Ginobili
QUOTE(il postino @ May 29 2011, 23:10 ) *
θα κανω μια αφελη ερωτηση,

πιστευει κανεις οτι αυτος ο ολυμπιακος εχασε λογω διαιτησιας?

Μα κάτι ερωτήσεις που κάνεις κι εσύ τέτοιες ώρες....Σφαγή έγινε πάλι! Ρώτα τους συμπαίκτες του Σπανούλη...τα παιδιά φοβούνται να παίξουν άμυνα....

QUOTE(panos75 @ May 29 2011, 23:18 ) *
Ρε φίλε, απορώ με το θράσος σας. Πριν μερικούς μήνες οι Ολυμπιακοί παραδέχτηκαν τα όργια στο Καραϊσκάκη και το "οφσάιντ" του Κατσουράνη. Εσείς θα σας πέσει η μούρη να κάνετε το ίδιο μια φορά;

Άμα φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε και αυτά που βλέπουμε στο μπάσκετ...με τα όργια στο καραισκάκη...καλά κρασά...Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα..πρέπει σώνει και καλά να εξισώνουμε κάποια πράγματα
natouralistis
QUOTE (IlyaZ @ May 30 2011, 02:04 ) *
Θέλεις να σου εξηγήσω τι σημαίνει κατονομάζω?

Και για να μην παίζουμε την κολοκυθιά, άμα σου τα έχει πει ο Βασιλάκης αυτά, να είσαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια. Αυτό ήταν το πρόβλημά του με τον Παναθηναϊκό. Η αγάπη του για την εθνική.

Καταρχην φιλε μου δεν μου αρσει το επιθετικο σου στυλακι για μια ιστορια που ειπα εγω χωρις να προσπαθησω να σε πεισω να τη πιστεψεις. Δε με ενδιαφερει κιολας,οτι θελει πιστευει ο καθενας σε αυτα που του λενε και ειναι δικαιωμα του.

Τωρα λοιπον για να σου εξηγησω και εγω τι σημαινει κουβεντα με καποιον ,κους -κους -πηγαδακι, σου απαντησα την ιδιοτητα του ανθρωπου που μου τα ειπε, το ποιος ειναι δε θα στο πω γιατι δε με εξουσιοδοτησε ποτε να το κανω και δεν ειμαι ρουφ...
kobaksev
QUOTE(IlyaZ @ May 30 2011, 01:58 ) *

Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Ρώτησε ο vastravoud
QUOTE(vastravoud @ May 30 2011, 01:46 ) *

και απάντησα ειρωνικά πως ναι, φυσικά θα συλληφθούνε, αφού η χώρα που ζούμε είναι ευνομούμενη.

Κανείς δεν θέλει να πέφτουν αντικείμενα σε κανένα γήπεδο. Αναρωτιέμαι όμως, επειδή τον κόσμο εύκολα τον καταδικάζουμε, τί πρέπει να συμβαίνει όταν αθλητής πετάει αντικείμενο σε φιλάθλους;

Γιατί, τουλάχιστον απόψε, δεν είδα να πέφτουν ιδιαίτερα αντικείμενα (ίσως ευθύνεται το δίχτυ) μέχρι τη στιγμή που οι οπαδοί "τρελλάθηκαν" ένα λεπτό πριν το τέλος.

Petran911
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 01:53 ) *

Ο Τζαμόν Γκόρντον αρχικά δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία, όταν όμως ρωτήθηκε αν το Μαρούσι - στο οποίο αγωνιζόταν πριν - έπαιρνε περισσότερα σφυρίγματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν δίστασε να πει ναι.

Με το Μαρούσι ή με τον Ολυμπιακό καλύτερη η διαιτησία; "Με το Μαρούσι φυσικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σφυρίζουν αυτά που βλέπουν"

Προπερσινο καλοκαιρι, Διαμαντιδης-Παπαλουκας αποφασιζουν να μη πανε στην Εθνικη για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Ο Σπανουλης μενει μονος του στον ασσο, συνεπικουρουμενος απο τον πιτσιρικα Καλαθη...

Τοτε ειναι που φορτωνει η Κ.Α.Ε. ΠΑΟ και ο κοουτς Ομπραντοβιτς και σε συνομιλια μαζι του του ζητανε να μη παιζει τοσο πολυ.Αυτος αντιδραει λεγοντας πως αισθανεται δυνατος και υγιης και πως δε κουραζεται..

Γινεται κουβεντα με Καζλαουσκας για να μη χρησιμοποιηται 40 λεπτα σε φιλικα προετοιμασιας και ευκολα παιχνιδια ο Σπαν ,καθως δεν υπαρχει λογος.

Τελειωνουν οι υποχρεωσεις της εθνικης με τη καταληψη της 3ης θεσης στο Ευρωμπασκετ, ο Σπανουλης γυρναει κομματια στη προετοιμασια και ξεκιναει κακιστα τη περσινη χρονια με συνεχομενους τραυματισμους.. Ο Παο αποκλειεται απο το F4 και χανει και το τελικο του κυπελλου με τον Σπανουλη κακο. Κατεβαινει ο διαδοχος στα αποδυτηρια :"Οταν το καλοκαιρι στα λεγαμε μας εγραφες στα #@@#$.Εσυ φταις για τη φετινη αποτυχια"

Επειδη λοιπον θα ακουσουμε πολλες μεγαλες κουβεντες για "Εθνικη πανω απο ολους" και "φαουλ του Μπουρουση" κ.τ.λ.
αυτη η ιστοριουλα για να ξερουμε ποιος βαζει το συμφερον της ομαδας του πανω απο την Εθνικη. Σημειωτεον ο Μπουρουσης το προηγουμενο καλοκαιρι αγωνιστηκε με την Εθνικη με σπασμενο χερι...

Συμφωνώ απολύτως. Η ιστορία με την Εθνική ξεκίνησε το 2009 με τον Παπαλουκά να δηλώνει κουρασμένος (που δεν ήταν παράλογο γιατί είχε φτάσει 32 τότε) και τον Διαμαντίδη να είναι τραυματίας, αν και καθυστέρησε αρκετά να κάνει την εγχείριση για τους προσαγωγούς.

Συνεχίστηκε πέρσι με το Θοδωρή, για τον οποίο δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε, εκτός από ότι ζήτησε να ενσωματωθεί μια εβδομάδα αργότερα και έφαγε χυλόπιτα. Κανείς δεν βγήκε να πει τι πραγματικά συνέβη.

Μετά την περσινή αποτυχία είχαμε τη δήλωση του mvp Δημήτρη για αποχώρηση γιατί έχει φτάσει 30 χρονών, δήλωση που επαναλήφθηκε φέτος. (Φαντάζομαι με την ενθάρυνση του ΠΑΟ)

Τώρα πλέον ο Μπουρούσης, ο Ολυμπιακός, ο Σπανούλης κλπ. χτυπάνε στο μόνο μέτωπο που τους έχει απομείνει (συμφωνώ με τον λόγο, το μέτωπο είναι τελείως όμως λάθος). Ο Θοδωρής θα δηλώσει οριστική αποχώρηση. Ο Δημήτρης τους έδωσε το καλό παράδειγμα. Και θα έχουν βέβαια την ενθάρυνση της ομάδας τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ και ντρέπομαι για όλους, και κυρίως γιατί ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ κατάφεραν να ρημάξουν την Εθνική ομάδα, γιατί η ΕΟΚ συντηρεί μια ανεπίτρεπτη κατάσταση με τη διαιτησία, και κυρίως για τον Διαμαντίδη (και τον Παπαλουκά λιγότερο) που ξεκίνησαν αυτή την ιστορία. Ντροπή σε όλους σας, και κυρίως εσάς κύριε Διαμαντίδη.
lightday
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 01:53 ) *

αν δεν κάνω λάθος γράφεις 'Ιστορια Μπουρουσης - Εθνικης ομαδα '. Ο Σπαν που κολλάει??
Από τα μπινελίκια του ζοτς τόσα χρόνια το γυαλί θα είχε θρυμματιστεί.
IlyaZ
QUOTE(natouralistis @ May 29 2011, 23:09 ) *
Καταρχην φιλε μου δεν μου αρσει το επιθετικο σου στυλακι για μια ιστορια που ειπα εγω χωρις να προσπαθησω να σε πεισω να τη πιστεψεις. Δε με ενδιαφερει κιολας,οτι θελει πιστευει ο καθενας σε αυτα που του λενε και ειναι δικαιωμα του.

Τωρα λοιπον για να σου εξηγησω και εγω τι σημαινει κουβεντα με καποιον ,κους -κους -πηγαδακι, σου απαντησα την ιδιοτητα του ανθρωπου που μου τα ειπε, το ποιος ειναι δε θα στο πω γιατι δε με εξουσιοδοτησε ποτε να το κανω και δεν ειμαι ρουφ...

1ον σε διαβεβαιώ ότι το στυλάκι μου δεν είναι καθόλου επιθετικό, συζήτηση κάνουμε. 2ον η άποψή μου είναι, ότι όταν κάποιος ποστάρει ισχυριζόμενος ότι τα όσα λέει είναι γεγονότα, οφείλει να λέει πώς έμαθε τα υποτιθέμενα γεγονότα. 3ον, μην παρεξηγήσεις το 2ο, διότι έχω ακούσει ένα σωρό πιθανά κι απίθανα σενάρια σχετικά με τη φυγή Σπανούλη, από διάφορα άτομα, τα οποία ισχυρίζονταν όλα ότι έχουν εσωτερική πληροφόρηση. Οπότε, μην το παίρνεις προσωπικά, απλώς δε γνωριζόμαστε ώστε να μπορώ να εκτιμήσω τα λεγόμενά σου.
panos75
QUOTE(Ginobili @ May 30 2011, 02:08 ) *
Άμα φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε και αυτά που βλέπουμε στο μπάσκετ...με τα όργια στο καραισκάκη...καλά κρασά...Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα..πρέπει σώνει και καλά να εξισώνουμε κάποια πράγματα

Έχεις δίκιο. Στο ποδόσφαιρο όλοι πάνω κάτω γνωρίζουν τους κανονισμούς.
Στο μπάσκετ όμως που δεν ισχύει αυτό, και που οι μασόνοι κουκουλώνουν ακόμη και όργια σαν τα περσινα, γίνονται τρισχειρότερα από τα κοράκια.

Όπως είχε πει κι'ένας αθλητικογράφος καμιά δεκαπενταριά χρόνια πριν, μπροστά στους διαιτητές του μπάσκετ αυτοί του ποδοσφαίρου είναι άγιοι.
spysta
εγω προσωπικα δεν εστιαζω στην σημερινη διαιτησια ..

ΑΛΛΑ
-->πριν κατι χρονια ο Πενν ειχε βγει και ειχε πει οτι δεν καταλαβε γιατι δεν του εδωσαν φαουλ .. και οτι την εβλεπε στον υπνο του την συγκεκριμενη φαση
-->περυσι βγηκε ο ανιωθος ΝΒΑer Κλειζα και μιλουσε για διαιτησια οτι δεν εχει ξαναδει τετοιο πραγμα στην ζωη του
-->βγηκε ο αφρομαν showtime Τσιλντρες με τα σιδερακια στα δοντια και τα εψαλε για τους Ελληνες ρεφερι απο το twitter,στην καμερα και σε ρεπορτερ
-->φετος ο χαμαλης Γκορντον του χαμηλοτερου συμβολαιου στον ΟΣΦΠ .. ειπε οτι στο Μαρουσι ειχε καλυτερες διαιτησιες

παικτες ΑΣΧΕΤΟΙ με την ΟλυμπιακοΠαναθηναικο ιστορια .. φρεσκοι στο κουρμπετοι .. παικτες ξενοι και οχι ελληνες που μπορει να θολωσει ευκολοτερα το μυαλο τους επειδη ειναι περισσοτερο μεσα στα πραγματα και αντιλαμβανονται καλυτερα τι μπορει να παιζει στην πιατσα ..

ξερω γω ρε παιδες (κοκκινοι και πρασινοι) ... δεν σας λεει κατι αυτο ???Οτι ολοι αυτοι οι ΞΕΝΟΙ παικτες του ΟΣΦΠ κατι εχουν να πουν πανω στο συγκεκριμενο θεμα τα τελευταια χρονια ..

ΟΧΙ οτι εχουν απολυτο δικιο ολοι .. οι περισσοτεροι πανω στην ενταση της στιγμης τα αντιλαμβανονται οπως τους συμφερει τα πραγματα .. αλλα εστω και κατι μικρο δεν εχουν καταλαβει ??
μιλαμε για τους ανθρωπους που η ΖΩΗ τους ειναι να μαρκαρουν τον Μπατιστ και τον ΔΔ .. να τους σφυριξει ο Κορομηλας ο Βορεαδης ο Ψαριανος κτλ κτλ

ξερω γω ρε σεις ... εμενα κατι μου λενε ολες αυτες οι δηλωσεις. δεν γινεται ολοι να ειναι εκτος τοπου και χρονου
lamar
Σωπα ρε Σπυρο...τι ξερουν αυτοι. Ας ακουσουν τον Τσαρτσαρη που μιλησε για αδικια στο ΣΕΦ επειδη ο Ολυμπιακος κερδισε περισσοτερες βολες ...

Τι σημασια εχει που ο Ολυμπιακος εκτελεσε 22 βολες και ο Παο 28? Καμια....Αφου το ειπε ετσι ο Κωστακης, ετσι θα ειναι....
natouralistis
QUOTE (IlyaZ @ May 30 2011, 02:14 ) *
1ον σε διαβεβαιώ ότι το στυλάκι μου δεν είναι καθόλου επιθετικό, συζήτηση κάνουμε. 2ον η άποψή μου είναι, ότι όταν κάποιος ποστάρει ισχυριζόμενος ότι τα όσα λέει είναι γεγονότα, οφείλει να λέει πώς έμαθε τα υποτιθέμενα γεγονότα. 3ον, μην παρεξηγήσεις το 2ο, διότι έχω ακούσει ένα σωρό πιθανά κι απίθανα σενάρια σχετικά με τη φυγή Σπανούλη, από διάφορα άτομα, τα οποία ισχυρίζονταν όλα ότι έχουν εσωτερική πληροφόρηση. Οπότε, μην το παίρνεις προσωπικά, απλώς δε γνωριζόμαστε ώστε να μπορώ να εκτιμήσω τα λεγόμενά σου.

Δε παιρνω κατι προσωπικα

Κανουμε κουβεντα οπως λες και μου απαντας "για να μη παιξουμε τη κολοκυθια" "μηπως θελεις να σου εξηγησω τι σημαινει κατονομαζω?" Αυτα τα σχολια εγω τα θεωρω επιθετικα..

Ποσταρα μια ιστορια απο καταστασεις των 2 τελευταιων ετων που μου τα διηγηθηκε παιχτης του Παο ,που φετος δεν αγωνιζεται στην ομαδα, οποιος θελει τα πιστευει ,οποιος οχι. So simple. Δε του εκανα και τεστ ειλικρινειας...

Απο την αλλη αν σου καθεται καλυτερα το καφενειακο σεναριο οτι Σπανουλης εφυγε γιατι ειναι φραγκοφονιας και τα 400 χιλιαρικα του γυαλισαν οκ.

Για το φιλο που ρωταει που κολλαει ο Σπαν, εξηγησα στη τελευταια παραγραφο στο προηγουμενο ποστ.. "Επειδη θα ακουσουμε πολλες μεγαλες κουβεντες για εθνικη πανω απο ολους κ.τ.λ. ,μετα την αποφαση του Μπουρου" καλο θα ειναι να γνωριζουμε πως ξεκινησε μια τρυπα στην εθνικη.

roben

Ο Παναθηναικός έχω την εντύπωση ότι μπήκε λίγο χαλαρός στο παιχνίδι,ίσως μετά το σπουδαίο διπλό στο ΣΕΦ οι παίκτες του να υποτίμησαν σε κάποιο βαθμό απόψε τον αντιπαλό τους... Η αμυντική επίδοση του πρώτου ημιχρόνου (43 πόντοι) ήταν πραγματικά αντικείμενο ιδιαίτερου προβληματισμού όπως και τα πολλά λάθη στην επίθεση,αρκετά εκ των οποίων ήταν αβίαστα,αποτέλεσμα της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης της ομάδας... Οι φωνές του Ομπράντοβιτς στο ημίχρονο έπιασαν τόπο... Οι πράσινοι έπαιξαν σωστό μπάσκετ στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού,είχαν ενέργεια,ένταση,πλάνο και προσανατολισμούς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση... Σταδιακά πήραν το πάνω χέρι και όταν πλέον κάλυψαν την εις βάρος τους διαφορά και ακόμα περισσότερο όταν πήραν το προβάδισμα στο σκορ αγωνίστηκαν με υψηλότερη αυτοπεποίθηση και εν τέλει έφτασαν σε μιά νίκη ευκολότερη απ' ό,τι έδειχνε η εξέλιξη του παιχνιδιού ότι θα μπορούσαν να φτάσουν...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά στο ματς και πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ χάρη στις σωστές επιλογές του προπονητή του... Μέσα ο Σπανούλης,μέσα ο Γκόρντον,μέσα ο Παπανικολάου και έξω ο Τεόντοσιτς... Η σοβαρή άμυνα και το πειθαρχημένο παιχνίδι στην επίθεση έδωσαν πλεονέκτημα στους ερυθρόλευκους και δημιούργησαν μιά σχετική νευρικότητα στους ούτως ή άλλως ολίγον αποσυντονισμένους γηπεδούχους... Ο Σπανούλης ήταν ο μεστός μπασκετμπολίστας που διέπρεπε τόσα χρόνια στον Παναθηναικό,Γκόρντον και Παπανικολάου έσφιγγαν τον αμυντικό κλοιό μειώνοντας στο ελάχιστο τις πράσινες επιθετικές επιλογές και βραχυκυκλώνοντας το δημιουργικό κύκλωμα της ομάδας του Ζοτς και οι ψηλοί εμπνευσμένοι από την σιγουριά και την ασφάλεια που ενέπνεε η άψογη λειτουργία της περιφερειακής γραμμής έκαναν υποδειγματικά την δουλειά τους,ο Μαυροκεφαλίδης με τα ψύχραιμα σουτάκια από τα 5 μέτρα,ο Μπουρούσης με τις σωστές τοποθετήσεις στο ζωγραφιστό...

Ο Ίβκοβιτς ωστόσο δεν απέφυγε τα λάθη και σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τιμωρούνται,ιδίως αν ο απέναντι σκακιστής ονομάζεται Ζέλικο Ομπράντοβιτς... Προσωπικά δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω το rotation του Ντούντα... Ο Χαλπερίν μπήκε με τι οδηγίες?? Ο ρόλος του Κέσελι ποιός ήταν?? Δεν λέω ότι κακώς τους έβαλε,λέω ότι δεν φάνηκε η συμμετοχή τους να συνοδεύεται από κάποιο σχέδιο... Να πάρουν ένα σουτ ρε αδερφέ... Όπως μπήκαν βγήκαν,μηδέν οξέα και μηδέν λιπαρά που λέει και ο Παπαδογιάννης... Και ο Τέπιτς δεν ξαναπάτησε στο παρκέ μετά την συμμετοχή του στη βασική πεντάδα αλλά πρόλαβε να δείξει ότι απόψε δεν το έχει... Ο Τεόντοσιτς ήταν φανερά σε κακή βραδιά,δεν μπόρεσε να κάνει ούτε κανά δυό από τα γνωστά κουφά του για τα οποία τον λατρεύουν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί... Με αυτά και με αυτά έχασε τον ρυθμό του και ο Σπανούλης που στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να βρίσκει τον καλό του εαυτό και να οδηγεί την ομάδα του στο break στο break... Στα τέλη του 3ου αν θυμάμαι καλά δεκαλέπτου ο ''σοφός'' θυμήθηκε ξαφνικά τον Παπαλουκά αλλά εκεί που πραγματικά έδωσε ρέστα ήταν όταν στο τελευταίο κρίσιμο πεντάλεπτο αποφάσισε να πάρει τη νίκη με 4άρι τον Πρίντεζη σε ειδική αποστολή να μαρκάρει τον Διαμαντίδη!! Κύριε Ίβκοβιτς υποκλινόμαστε... Οι 43 πόντοι του πρώτου ημιχρόνου έγιναν 23 στο δεύτερο,6 μονάχα στο τέταρτο δεκάλεπτο!!

Αλλά ξέχασα... Οι διαιτητές ήταν εκείνοι που έκριναν και αυτό το παιχνίδι... Το τρικ με την διαφορά στις εκτελεσμένες ελεύθερες βολές είναι γνωστό από την εποχή των δεινοσαύρων... Ας ποστάρουν λοιπόν ένα ακόμα βιντεάκι στο youtube με τα φάουλ υπέρ του Παναθηναικού που δεν ήταν και τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού που ήταν αλλά δεν σφυρίχτηκαν... Ας ελπίσουμε μονάχα τούτη τη φορά να μην ψαρώσει ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά που πέρυσι παρασύρθηκε από τους θεατρινισμούς του Παναγιώτη Γιαννάκη... Τουλάχιστον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε μιά παρένθεση αυτοκριτικής είχε το θάρρος να παραδεχτεί ότι η ομάδα του είναι απείθαρχη και πως την μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό την έχει ο ίδιος...

Το κλίμα στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό μοιάζει απρόβλεπτο μετά την τακτική που αποφάσισαν απόψε να ακολουθήσουν ο κόουτς και οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεθάβωντας από το συρτάρι το ιερό βιβλίο με τίτλο ''Γκρίζα Μαγεία''... Ας ευχηθούμε τόσο οι Αγγελόπουλοι όσο και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί να έμαθαν κάτι από το προ ενός έτους πάθημα και φέτος να φορέσουν τα φυλαχτά τους...

il postino
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 02:23 ) *
Δε παιρνω κατι προσωπικα

Κανουμε κουβεντα οπως λες και μου απαντας "για να μη παιξουμε τη κολοκυθια" "μηπως θελεις να σου εξηγησω τι σημαινει κατονομαζω?" Αυτα τα σχολια εγω τα θεωρω επιθετικα..

Ποσταρα μια ιστορια απο καταστασεις των 2 τελευταιων ετων που μου τα διηγηθηκε παιχτης του Παο ,που φετος δεν αγωνιζεται στην ομαδα, οποιος θελει τα πιστευει ,οποιος οχι. So simple. Δε του εκανα και τεστ ειλικρινειας...

Απο την αλλη αν σου καθεται καλυτερα το καφενειακο σεναριο οτι Σπανουλης εφυγε γιατι ειναι φραγκοφονιας και τα 400 χιλιαρικα του γυαλισαν οκ.

Για το φιλο που ρωταει που κολλαει ο Σπαν, εξηγησα στη τελευταια παραγραφο στο προηγουμενο ποστ.. "Επειδη θα ακουσουμε πολλες μεγαλες κουβεντες για εθνικη πανω απο ολους κ.τ.λ. ,μετα την αποφαση του Μπουρου" καλο θα ειναι να γνωριζουμε πως ξεκινησε μια τρυπα στην εθνικη.

δηλαδη δε μιλαγε με τον παο το καλοκαιρι καθολου? μονο με τον οσφπ μιλαγε και εκανε 1 μηνα να κλεισει?
natouralistis
QUOTE (il postino @ May 30 2011, 02:27 ) *
δηλαδη δε μιλαγε με τον παο το καλοκαιρι καθολου? μονο με τον οσφπ μιλαγε και εκανε 1 μηνα να κλεισει?

Οι μανατζαρεοι και η πιατσα ειχε βουιξει απο το Πασχα περυσι ,οτι συμφωνησε με τον Οσφπ. Εγω αυτο ξερω.
il postino
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 02:29 ) *
Οι μανατζαρεοι και η πιατσα ειχε βουιξει απο το Πασχα περυσι ,οτι συμφωνησε με τον Οσφπ. Εγω αυτο ξερω.

ολα πιθανα ειναι..
apkat
Περα απο γτο σημερινο παιχνιδι ελπιζω να μην αρχισει η ομαδα να ασχολειται μονο με εξωαγωνιστικα μεχρι το επομενο λες και εχει τελειωσει ηδη η χρονια..Εχουμε τουλαχιστον ενα παιχνιδι ακομα και μαλιστα εντος εδρας..Πρεπει 100% να το παρουμε και παμε μετα στο ΟΑΚΑ να δουμε τι μπορουμε να κανουμε..Αν χασουμε εκει ας αρχισουν αν θελουν να ασχολουνται με διαιτησιες και αλλα τετοια οπως καθε χρονο..Ομως δεν υπαρχει λογος να αποπροσανατολιστουμε απο τωρα..Υπαρχει ενα παιχνιδι εντος εδρας..Οι παικτες το χρωστανε στον κοσμο και οφειλουν να πανε να το παρουν..Και μετα να διεκδικησουν οτι μπορουν στο ΟΑΚΑ..και αν γινει κανενα θαυμα να ξαναγυρισουν στο ΣΕΦ..Δεν τελειωσε σημερα το πρωταθλημα και ειναι λαθος να αντιμετωπιστει ετσι..

Οσο για τον κοσμο τι να πω;;Ας ελπιζσουμε να δειξει ψυχραιμια αν και επικοινωνιακα οπως εχει παει το πραγμα φοβαμαι οτι θα ερθουν παλι πολυ αγριεμενοι..Το διχτυ να ναι καλα..Αν μπορουν να βαλουν και δευτερο ωστε μια φορα επιτελους και μεις να μην ξεκινησουμε την χρονια κεκελισμενων των θυρων..

panos75
QUOTE(shtarkws @ May 30 2011, 02:33 ) *

Τώρα μάλιστα, κονομήσαμε. Εδώ ο Νικολάκης δεν είδε τίποτα από τον περσινό φόνο, σιγά μην έπαιρνε χαμπάρι το φετινό πλημέλημα.

Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω γιατί σβήστηκε το χιουμοριστικό ποστ που έκανα. Υπερευαίσθητος παναθηναϊκός μοντ ή μήπως κάποιοι νομίζουν ότι τα ανέκδοτα θεωρούνται "εμπρηστικός" λόγος πλέον;
ΕΛΕΟΣ!!!
gireos
Είναι πράγματι απογοητευτικό προσωπικότητες του επιπέδου Ιβκοβιτς και Σπανούλη , να μην κάνουν την αυτοκριτική τους αλλά να αναδεικνύουν σαν κυρίαρχο θέμα του αγώνα την διαιτησία και την μεγάλη διαφορά στις βολές.
Προσπαθώντας να θυμηθώ αμφισβητούμενες φάσεις σε σφυρίγματα φάουλ πράγματι δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια εξώφθαλμη περίπτωση , τα φάουλ ήταν 25 - 18 υπέρ του ΠΑΟ , και η διαφορά στις βολές ωφείλεται κυρίως ότι τα φάουλ στους αθλητές του ΠΑΟ έγιναν μέσα στη ρακέτα πάνω σε προσπάθειες σουτ , και σε κάποια άτσαλα φάουλ των Μαυροκεφαλίδη Γλυνιαδάκη κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο , όταν είχαν υπερβεί τα πέντε ομαδικά.
Θέμα προς συζήτηση βέβαια τα δύο αντιαθλητικά φάουλ , και κυρίως του Τεόντοσιτς , που άλλαξε τη ροή του αγώνα , όμως αν κατάλαβα και απο τις αντιδράσεις του Ντούντα κάτι πρέπει να ειπώθηκε απο τον ευέξαπτο Σέρβο.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συγκεκριμένη αναφορά σε φάση απο τον Ιβκοβιτς έγινε μόνο γιά ένα μπρός πίσω του Φώτση σε μια επαναφορά απο το κέντρο μετά απο λάθος του Παπαλουκά , φάση οριακή η οποία μάλιστα και δεν επηρέασε τη ροή του αγώνα , γιατι συνεχίστηκε με λάθος του Φώτση και επιθετικό πάνω στον Σπανούλη που με βολές μείωσε σε 65 -62.
Υπερβολικός επίσης και ο εκνευρισμός του Μπουρούση , που νομίζω οτι νηφάλιος θα πρέπει να αναθεωρήσει αυτά που είπε περι εθνικής ομάδας , γιατί κακό κάνει μόνο στον εαυτό του.Δεν θυμάμαι σήμερα να φορτώθηκε με φάουλ , και δεν νομίζω βέβαια να αμφισβητεί κανείς τα βήματα που έκανε σε ένα τελείωμα που έκανε σε καθοριστικό σημείο του αγώνα.
Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει τηνκαραμέλα της διαιτησίας και να συγκεντρωθεί στη συνέχεια των αγώνων γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα , και μπορεί να ανατρέψει το σκόρ.
Με περισσότερη ομαδική δουλειά και λιγότερους ακροβατισμούς απο τους στάρ της ομάδας , και κυρίως του Σπανούλη ο οποίος μπορεί μεν να έβαλε 12 πόντους , έκανε ομως πολλά λάθη για την κλάση του , συνεχίζει να κρατά πολυ την μπάλλα
και γενικά δείχνει αγχωμένος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το υψηλό του συμβόλαιο. Δεν είναι τυχαίο ότι το δρόμο της επιτυχίας τον έδειξαν σήμερα με την απόδοση τους τα χαμηλά συμβόλαια της ομάδας , και κατά κύριο λόγο ο Γκόρντον ο οποίος και δικαιούται μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα.

A.CAB
Έγινε λοιπόν το 2-0. Ο Παναθηναικός δεν μπήκε καθόλου καλά στην αρχή και ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Τρομακτικά λάθη και πολύ καλό διάβασμα των φάσεων από τον Ολυμπιακό σε επίθεση και άμυνα. Ο Σπανούλης πήγε να το πάρει μόνος του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναικός θύμισε Παναθηναικό στην άμυνα που έσφιξε ασφυκτικά. Σκληρή κατά διαστήματα δεν άφησε ποτέ τον αντίπαλο να ανασάνει. Κάπου εκεί θόλωσε και ο Σπανούλης και άρχισε την τούμπα μετά την τούμπα.

Ο Παναθηναικός νίκησε δίκαια. Ο Ολυμπιακός έχει το στάνταρ άλοθι και τη στάνταρ πίκρα. Αυτό κι αν είναι deja vu. Κουραστικό κιόλας.
Μπορεί με τη Σιέννα να χάσανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (δηλαδή με πιο δυνατούς και πιο τσαμπουκαλεμένους αντιπάλους να φοβούνται να κουνήσουν) αλλά τώρα είμαστε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μπορεί με την πρώτη στραβή να χάνουν τα αυγιά και τα πασχάλια, μπορεί να χάνουν καρφώματα, μπορεί να έχουν 12 ριμπάουντ λιγότερα και ράνκιν 93-65 αλλά είπαμε... 5 φάουλ διαφορά με 20 επιπλέον επιθέσεις παρακαλώ.
Μπορεί και να εξηγούν τις βολές. Μπορεί και ο Σπανούλης να μην είπε τίποτα για το αντιαθλητικό. Μπορεί και ο Ντούντα να έκραζε ασταμάτητα τον Τεόντοσιτς για την τεχνική ποινή. Μπορεί.

Μάλιστα μάθαμε και την απόκρυφη ιστορία γιατί έφυγε ο Σπανούλης από τον Παναθηανικό.... όχι για τα λεφτά, όχι για το κόμπλεξ του δεύτερου και όχι για το κίνητρο όπως ο ίδιος είπε.... Για την Εθνική. Για πάρτι της ρε.
Αντιθετως ο Διαμαντίδης που δεν ήθελε να συνεχίσει γιατί πίστευε ότι δεν άντεχε σωματικά είναι η ρίζα του κακού. Αυτός που έδωσε πάτημα στον Παπαλουκά (που σταμάτησε... πριν τον ΔΔ) και τώρα στον Μπουρούση (που δεν είπε ότι δεν αντέχει αλλά ότι το κάνει για διαμαρτυρία-πως λέμε καμία σχέσηwink.gif.

Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη.
natouralistis
QUOTE (shtarkws @ May 30 2011, 02:33 ) *

Ποια μπορει να ειναι η εμπιστοσυνη στη κριση ενος μπασκετοδημοσιογραφου ,που στην ερωτηση Γκασολ ή Νοβιτσκι απανταει Γκασολ...Το μοναστηρι να 'ναι καλα.

Μ'αρεσει η απαντηση σε οσους θεωρουν οτι αδικηθηκε σημερα ο Ολυμπιακος με κατι κλισε του τυπου "Οι φωνες του Ομπραντοβιτς στο ημιχρονο επιασαν τοπο"

Πραγματικα εμπεριστατωμενη αποψη που δειχνει γνωση γυρω απο τον αθλητισμο!!

Δεν ειπα οτι εφυγε για το χατηρι της εθνικης, αλλα οτι απο αυτη την αφορμη χαλασαν οι σχεσεις τους...Του καταλογισαν ευθυνες και του ριξαν φταιξιμο για το χρονο συμμετοχης του στο Ευρωμπασκετ και τους μετεπειτα τραυματισμους και απο εκει ραγισε το γυαλι στις σχεσεις τους.Μαλωσε με το Δημητρακη ,τοσο απλα...
Συνεχιστε να διαβαζετε οτι θελετε...
Anaz
QUOTE(spysta @ May 30 2011, 02:14 ) *
εγω προσωπικα δεν εστιαζω στην σημερινη διαιτησια ..

ΑΛΛΑ
-->πριν κατι χρονια ο Πενν ειχε βγει και ειχε πει οτι δεν καταλαβε γιατι δεν του εδωσαν φαουλ .. και οτι την εβλεπε στον υπνο του την συγκεκριμενη φαση
-->περυσι βγηκε ο ανιωθος ΝΒΑer Κλειζα και μιλουσε για διαιτησια οτι δεν εχει ξαναδει τετοιο πραγμα στην ζωη του
-->βγηκε ο αφρομαν showtime Τσιλντρες με τα σιδερακια στα δοντια και τα εψαλε για τους Ελληνες ρεφερι απο το twitter,στην καμερα και σε ρεπορτερ
-->φετος ο χαμαλης Γκορντον του χαμηλοτερου συμβολαιου στον ΟΣΦΠ .. ειπε οτι στο Μαρουσι ειχε καλυτερες διαιτησιες

παικτες ΑΣΧΕΤΟΙ με την ΟλυμπιακοΠαναθηναικο ιστορια .. φρεσκοι στο κουρμπετοι .. παικτες ξενοι και οχι ελληνες που μπορει να θολωσει ευκολοτερα το μυαλο τους επειδη ειναι περισσοτερο μεσα στα πραγματα και αντιλαμβανονται καλυτερα τι μπορει να παιζει στην πιατσα ..

ξερω γω ρε παιδες (κοκκινοι και πρασινοι) ... δεν σας λεει κατι αυτο ???Οτι ολοι αυτοι οι ΞΕΝΟΙ παικτες του ΟΣΦΠ κατι εχουν να πουν πανω στο συγκεκριμενο θεμα τα τελευταια χρονια ..

ΟΧΙ οτι εχουν απολυτο δικιο ολοι .. οι περισσοτεροι πανω στην ενταση της στιγμης τα αντιλαμβανονται οπως τους συμφερει τα πραγματα .. αλλα εστω και κατι μικρο δεν εχουν καταλαβει ??
μιλαμε για τους ανθρωπους που η ΖΩΗ τους ειναι να μαρκαρουν τον Μπατιστ και τον ΔΔ .. να τους σφυριξει ο Κορομηλας ο Βορεαδης ο Ψαριανος κτλ κτλ

ξερω γω ρε σεις ... εμενα κατι μου λενε ολες αυτες οι δηλωσεις. δεν γινεται ολοι να ειναι εκτος τοπου και χρονου
Σπύρο, το συγκεκριμένο είναι πολύ γελοίο επιχειρημα κατα τη γνώμη μου.
Εξηγησα το λογο, παραπάνω..
Δικαια η αδικα, τα αποδυτηρια του Ολυμπιακου ειναι ηδη μπολιασμενα για τα καλα με αυτη τη νοοτροπια, την οποια δεν θελει και πολυ για να ασπαστει κι ο νεος.. Ασχετα αν ισχυει και σε ποιο βαθμο..

QUOTE(apkat @ May 30 2011, 02:35 ) *
Περα απο γτο σημερινο παιχνιδι ελπιζω να μην αρχισει η ομαδα να ασχολειται μονο με εξωαγωνιστικα μεχρι το επομενο λες και εχει τελειωσει ηδη η χρονια..Εχουμε τουλαχιστον ενα παιχνιδι ακομα και μαλιστα εντος εδρας..Πρεπει 100% να το παρουμε και παμε μετα στο ΟΑΚΑ να δουμε τι μπορουμε να κανουμε..Αν χασουμε εκει ας αρχισουν αν θελουν να ασχολουνται με διαιτησιες και αλλα τετοια οπως καθε χρονο..Ομως δεν υπαρχει λογος να αποπροσανατολιστουμε απο τωρα..Υπαρχει ενα παιχνιδι εντος εδρας..Οι παικτες το χρωστανε στον κοσμο και οφειλουν να πανε να το παρουν..Και μετα να διεκδικησουν οτι μπορουν στο ΟΑΚΑ..και αν γινει κανενα θαυμα να ξαναγυρισουν στο ΣΕΦ..Δεν τελειωσε σημερα το πρωταθλημα και ειναι λαθος να αντιμετωπιστει ετσι..

Οσο για τον κοσμο τι να πω;;Ας ελπιζσουμε να δειξει ψυχραιμια αν και επικοινωνιακα οπως εχει παει το πραγμα φοβαμαι οτι θα ερθουν παλι πολυ αγριεμενοι..Το διχτυ να ναι καλα..Αν μπορουν να βαλουν και δευτερο ωστε μια φορα επιτελους και μεις να μην ξεκινησουμε την χρονια κεκελισμενων των θυρων..
Συμφωνώ απολυτα!
spysta
QUOTE(Anaz @ May 29 2011, 23:51 ) *
Σπύρο, το συγκεκριμένο είναι πολύ γελοίο επιχειρημα κατα τη γνώμη μου.
Εξηγησα το λογο, παραπάνω..

υπαρχει και αυτη η αποψη .. σεβαστο!!εγω προσωπικα διαφωνω βεβαια

αλλαξε ολο το προπονητικο τιμ ..ηρθαν 5-6 νεοι παικτες .. ξεκινησε μια νεα προσπαθεια!
ποσο ευκολο ειναι δηλαδη να περασει ο Μπουρουσης και ο Παπαλουκας τη νοοτροπια του αδικημενου στα ματς με τον ΠΑΟ στον Τζαμοντ Λουκας Γκορτνον που περυσι δεν ειχε φανταστει καν οτι θα παιζει σε μια ομαδα οπως ο ΟΣΦΠ ????

μιλαμε για παικτες ΑΣΧΕΤΟΥΣ με την Ελληνικη πραγματικοτητα .. που ΟΛΟΙ στο τελος ειπαν απο κατι πανως στο θεμα .. υπευθυνα και ξεκαθαρα.Εεε οχι ρε Γιωργο .. εχει βαση το επιχειρημα.

εδω βγηκε ο μεχρι προτινος αντιπαλος μας ο Σπανουλης και μιλησε .. που ξερει καλυτερα απο τον καθενα ΠΟΣΟ πολυ μιρλα θα φαει απο πρασινους και κοκκινους

--->btw οπως ειπα .. δεν εστιαζω στην σημερινη διαιτησια.γενικη παρατηρηση κανω και καταθεση αποψεων .. μεσω των δηλωσεων των ΒΑΣΙΚΩΝ πρωταγωνιστων , για ενα θεμα που εχουμε ασχοληθει χιλιαδες φορες τα τελευταια χρονια

------>Γιαννη κι εγω συμφωνω απολυτα. ΔΕΝ πρεπει να αποπροσανατολιστουμε απο τωρα
Anaz
Τι λες ρε Σπυρο?? Ποιος Μπουρουσης κι ο Παπαλουκας μου λες?? Μεχρι και οι τοιχοι του Σεφ ουρλιαζουν για την διαιτητικη αδικια εις βαρος του ολυμπιακου. Με το που μπεις μεσα, τους ακους να βουίζουν! Πλακα μου κανεις? Και στο κατω κατω, απο τους παιχτες περιμενουμε να μαθουμε την αληθεια?? Αυτοι ειναι ΟΙ ΠΛΕΟΝ αναξιοπιστοι σε αυτα τα θεματα, γιατι τα ματς τα ζουν μεσα απο την ενταση του παρκε.οχι σαν παρατηρητες.
A.CAB
QUOTE(spysta @ May 30 2011, 03:05 ) *
υπαρχει και αυτη η αποψη .. σεβαστο!!εγω προσωπικα διαφωνω βεβαια

αλλαξε ολο το προπονητικο τιμ ..ηρθαν 5-6 νεοι παικτες .. ξεκινησε μια νεα προσπαθεια!
ποσο ευκολο ειναι δηλαδη να περασει ο Μπουρουσης και ο Παπαλουκας τη νοοτροπια του αδικημενου στα ματς με τον ΠΑΟ στον Τζαμοντ Λουκας Γκορτνον που περυσι δεν ειχε φανταστει καν οτι θα παιζει σε μια ομαδα οπως ο ΟΣΦΠ ????

μιλαμε για παικτες ΑΣΧΕΤΟΥΣ με την Ελληνικη πραγματικοτητα .. που ΟΛΟΙ στο τελος ειπαν απο κατι πανως στο θεμα .. υπευθυνα και ξεκαθαρα.Εεε οχι ρε Γιωργο .. εχει βαση το επιχειρημα.

εδω βγηκε ο μεχρι προτινος αντιπαλος μας ο Σπανουλης και μιλησε .. που ξερει καλυτερα απο τον καθενα ΠΟΣΟ πολυ μιρλα θα φαει απο πρασινους και κοκκινους

--->btw οπως ειπα .. δεν εστιαζω στην σημερινη διαιτησια.γενικη παρατηρηση κανω και καταθεση αποψεων .. μεσω των δηλωσεων των ΒΑΣΙΚΩΝ πρωταγωνιστων , για ενα θεμα που εχουμε ασχοληθει χιλιαδες φορες τα τελευταια χρονια

------>Γιαννη κι εγω συμφωνω απολυτα. ΔΕΝ πρεπει να αποπροσανατολιστουμε απο τωρα

\
O Πεν όμως πέρυσι είπε ότι δίκαια το πήρε ο Παναθηναικός. Το ίδιο και ο Βούισιτς. Ο Σχορσιανίτης επίσης δεν είπε για διαιτησία παρά τις διάφορες ερωτήσεις. Ποιός λέει ψέματα μπρέ;
natouralistis
QUOTE (A.CAB @ May 30 2011, 02:46 ) *
Μάλιστα μάθαμε και την απόκρυφη ιστορία γιατί έφυγε ο Σπανούλης από τον Παναθηανικό.... όχι για τα λεφτά, όχι για το κόμπλεξ του δεύτερου και όχι για το κίνητρο όπως ο ίδιος είπε.... Για την Εθνική. Για πάρτι της ρε.

Αληθεια το πιστευεις αυτο? Αδυνατω να πιστεψω οτι το βαζετε στη κουβεντα σαν σοβαρο επιχειρημα!

Θα φυγει ο Ινιεστα απο τη Μπαρτσελονα για τη Ρεαλ και ο λογος θα ειναι γιατι στη Βαρκελωνη δεν ηταν πρωτο ονομα?

Νομιζεις οτι εχεις να κανεις με παιχτες τοπικων πρωταθληματων? Δε μπορω να καταλαβα γιατι ειναι τοσο παραξενο ενας παιχτης να τα σπασει με τη διοιηκηση και να φυγει, αλλα θα μου πεις πρεπει για το Παναθηναϊκο σας φρονημα να μεινει στο μυαλο σας σαν προδοτης και φραγκοφονιας..

roben
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 02:48 ) *
Ποια μπορει να ειναι η εμπιστοσυνη στη κριση ενος μπασκετοδημοσιογραφου ,που στην ερωτηση Γκασολ ή Νοβιτσκι απανταει Γκασολ...Το μοναστηρι να 'ναι καλα.

Μ'αρεσει η απαντηση σε οσους θεωρουν οτι αδικηθηκε σημερα ο Ολυμπιακος με κατι κλισε του τυπου "Οι φωνες του Ομπραντοβιτς στο ημιχρονο επιασαν τοπο"

Πραγματικα εμπεριστατωμενη αποψη που δειχνει γνωση γυρω απο τον αθλητισμο!!

Δεν ειπα οτι εφυγε για το χατηρι της εθνικης, αλλα οτι απο αυτη την αφορμη χαλασαν οι σχεσεις τους...Του καταλογισαν ευθυνες και του ριξαν φταιξιμο για το χρονο συμμετοχης του στο Ευρωμπασκετ και τους μετεπειτα τραυματισμους και απο εκει ραγισε το γυαλι στις σχεσεις τους.Μαλωσε με το Δημητρακη ,τοσο απλα...
Συνεχιστε να διαβαζετε οτι θελετε...

Άσχετος λοιπόν κι εγώ,άσχετος και ο Παπαδογιάννης... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τον Γκασόλ θα διάλεγα,ίσως όμως το ξανασκεφτώ αν ο Γερμανός κατακτήσει επιτέλους ένα πρωτάθλημα φέτος... (που δεν το νομίζω...) Όσον αφορά το κλισέ, εκτός του ότι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα (ο Ζοτς δήλωσε ότι στο ημίχρονο ''κατσάδιασε'' τους παίκτες λέγοντάς τους ότι χρειάζεται μισή ώρα για να τους απαριθμήσει τα λάθη που έκαναν στο 1ο ημίχρονο) δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απάντηση στις ερυθρόλευκες διαμαρτυρίες για την διαιτησία... Πως είναι αλήθεια πιθανό να συνδέονται αυτά τα δύο και πως τα συσχέτισες?? Την αποψή μου για το θέμα της διαιτησίας την έχω γράψει σε άλλη παράγραφο του ποστ μου...
A.CAB
QUOTE(natouralistis @ May 30 2011, 03:10 ) *
Αληθεια το πιστευεις αυτο? Αδυνατω να πιστεψω οτι το βαζετε στη κουβεντα σαν σοβαρο επιχειρημα!

Θα φυγει ο Ινιεστα απο τη Μπαρτσελονα για τη Ρεαλ και ο λογος θα ειναι γιατι στη Βαρκελωνη δεν ηταν πρωτο ονομα?

Νομιζεις οτι εχεις να κανεις με παιχτες τοπικων πρωταθληματων? Δε μπορω να καταλαβα γιατι ειναι τοσο παραξενο ενας παιχτης να τα σπασει με τη διοιηκηση και να φυγει, αλλα θα μου πεις πρεπει για το Παναθηναϊκο σας φρονημα να μεινει στο μυαλο σας σαν προδοτης και φραγκοφονιας..

Ίσα ίσα που πρέπει για το ολυμπιακό σας φρόνημα να έρθει ως ήρωας, προδωμένος από διοίκηση και προπονητές, οσιομάρτυρας της Εθνικής Ελλάδος και δεν συμμαζεύεται.

Επίσης ο Ινιέστα αν έχει λίγο τσίπα πάνω του δεν θα το κάνει. Όπως και αρκετοί άλλοι. Γι' αυτό και η ιστορία του Λαρισαίου είναι τόσο ιδιαίτερη. Γιατί είναι και ιδιαίτερο παιδί...
natouralistis
QUOTE (roben @ May 30 2011, 03:13 ) *
Άσχετος λοιπόν κι εγώ,άσχετος και ο Παπαδογιάννης... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τον Γκασόλ θα διάλεγα,ίσως όμως το ξανασκεφτώ αν ο Γερμανός κατακτήσει επιτέλους ένα πρωτάθλημα φέτος... (που δεν το νομίζω...) Όσον αφορά το κλισέ, εκτός του ότι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα (ο Ζοτς δήλωσε ότι στο ημίχρονο ''κατσάδιασε'' τους παίκτες λέγοντάς τους ότι χρειάζεται μισή ώρα για να τους απαριθμήσει τα λάθη που έκαναν στο 1ο ημίχρονο) δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απάντηση στις ερυθρόλευκες διαμαρτυρίες για την διαιτησία... Πως είναι αλήθεια πιθανό να συνδέονται αυτά τα δύο και πως τα συσχέτισες?? Την αποψή μου για το θέμα της διαιτησίας την έχω γράψει σε άλλη παράγραφο του ποστ μου...

Δεν ειπα ασχετο κανεναν απο τους 2 σας. Εσενα σε χαρακτηριζω "πονηρο" γιατι κανεις ενα ποστ που μιλας για πεντακαθαρη νικη του παο χωρις βοηθεια απο τη διαιτησια ,ελεω ομπραντοβιτς και των φωνων του στα αποδυτηρια, αποφευγοντας να μιλησεις επι της ουσιας για τις οποιες φασεις φωναζουν οι ολυμπιακοι.

Τον δε Παπαδογιαννη λεγοντας το μοναστηρι να ΄ναι καλα τον χαρακτηρισα απλα εγκαθετο. Σαφως και αμφισβητω την εγκυροτητα των εγκαθετων.
Myria
O Σπανούλης οταν ηταν στον Παο,οταν λεγανε παλι για διαιτησια οι τοτε αντιπαλοι του φανταζομαι συμφωνουσε απο μεσα του και ενιωθε οτι αδικως σηκωνε τις κουπες και ηθελε να δωσει το δικο του μεταλλιο στον κακομοιρο Τεο??...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δικαιολογησουν ντε και καλα το οτι χασανε,απλα εγινε καποιος χανει καποιος κερδιζει,ειναι ολοι μεγαλοι παιχτες και κανουν σαν τα παιδακια στα Μινι..Ελεος!!

υ.γ Απο φιλο του Σπανουλη,κυριοι,για να μην μπερδευεστε και χανετε την μπαλα ο Βασιλης εφυγε ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ για τα λεφτα(και για να πω και γω το κοντο-μακρυ μου καλα εκανε,δουλεια ειναι και το basket και μαλιστα με ημερομηνια ληξης και ο νοων νοειτο)
panos75
QUOTE(A.CAB @ May 30 2011, 03:16 ) *
Ίσα ίσα που πρέπει για το ολυμπιακό σας φρόνημα να έρθει ως ήρωας, προδωμένος από διοίκηση και προπονητές, οσιομάρτυρας της Εθνικής Ελλάδος και δεν συμμαζεύεται.

Επίσης ο Ινιέστα αν έχει λίγο τσίπα πάνω του δεν θα το κάνει. Όπως και αρκετοί άλλοι. Γι' αυτό και η ιστορία του Λαρισαίου είναι τόσο ιδιαίτερη. Γιατί είναι και ιδιαίτερο παιδί...

Τι να κάνουμε, δεν μπορούν να είναι όλοι σαν το Διαμάντι του ελληνικού μπάσκετ.

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα! Μέχρι και δωρεάν μαθήματα ψυχολογίας για επαγγελματίες αθλητές.
tempelhs
QUOTE(A.CAB @ May 30 2011, 02:46 ) *

Για να μην παραφραζουμε τα λεγομενα συνομιλητων, πραμα πολυ ασχημο, δεν ειπε ποτε κατι τετοιο ο συμφορουμιτης! Απλα, αν ξερεις εστω και ελαχιστα τον δημητρακη, μπορεις πολυ ευκολα να υποθεσεις τι ειπωθηκε και σε τι υφος! Δεν εφυγε για την εθνικη, αλλα για τις κουβεντες που ανταλαχτηκαν! Αυτο, και δεν το συνεχιζω, μην παραφρασεις και τα δικα μου λεγομενα....
natouralistis
QUOTE (Myria @ May 30 2011, 03:20 ) *
O Σπανούλης οταν ηταν στον Παο,οταν λεγανε παλι για διαιτησια οι τοτε αντιπαλοι του φανταζομαι συμφωνουσε απο μεσα του και ενιωθε οτι αδικως σηκωνε τις κουπες και ηθελε να δωσει το δικο του μεταλλιο στον κακομοιρο Τεο??...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δικαιολογησουν ντε και καλα το οτι χασανε,απλα εγινε καποιος χανει καποιος κερδιζει,ειναι ολοι μεγαλοι παιχτες και κανουν σαν τα παιδακια στα Μινι..Ελεος!!

υ.γ Απο φιλο του Σπανουλη,κυριοι,για να μην μπερδευεστε και χανετε την μπαλα ο Βασιλης εφυγε ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ για τα λεφτα(και για να πω και γω το κοντο-μακρυ μου καλα εκανε,δουλεια ειναι και το basket και μαλιστα με ημερομηνια ληξης και ο νοων νοειτο)

Πες στον φανταστικο φιλο του ,οτι αν το εκανε μονο για τα λεφτα θα πηγαινε στη Ρεαλ ή στη Αλ αχλι και οχι στον αιωνιο αντιπαλο της μεχρι προτινος ομαδας του. Αυτο δειχνει πικρια και θεληση για πικαρισμα.

Γνωμη δικη μου ειναι οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και χαιρεσαι να βλεπεις το μπασκετ που παιζει ,αλλα χαιρει ιδιαιτερης ασυλιας απο το μπασκετικο συστημα. Οπως ειπα ομως αυτη ειναι η δικη μου γνωμη και σεβομαι οσους δε την ενστερνιζονται και πιστευουν οτι ο Παο εχει 50-50 διαιτησιες στους τελικους. Δε προκειται να συμφωνησουμε ουτως η αλλως..
spysta
ρε παιδια .. δεν ειπα εγω οτι οι δηλωσεις αποτελουν πανακεια επειδη βγηκαν και μιλησαν ορισμενοι παικτες ... απλα τονισα οτι δειχνει κατι αυτο. (σε τι βαθμο θα το παρει ο καθενας ειναι δικο του θεμα)
πως να το κανουμε δηλ ??δεν δεχομαι οτι ηταν ολοι μπολιασμενοι με την νοοτροπια του αδικημενου.

Αλλοι οπως σωστα αναφερει ο A.CAB ειπαν οτι δικαια κερδισε ο ΠΑΟ .. υποκειμενικα ειναι ολα αυτα

ΥΓ.Μεσα στο παρκε Γιωργο βλεπεις συμπεριφορες απο τους ρεφ που σαν παρατηρητης ΔΕΝ μπορεις να αντιληφθεις.Μπορεις να κρινεις με τι τροπο σφυραει ο εκαστοτε .. καλυτερα απο τον καθενα.Εγω οσα χρονια παιζω μπασκετ αυτο εχω καταλαβει .. ποσο μαλλον παικτες 10πλασια ταλαντουχοι,με αμετρητα ματς στο υψηλοτερο επιπεδο ..που ειναι η ζωη τους και οχι το χομπι τους!!εγω δεν τους θεωρω αναξιοπιστους αυτους // ισα ισα .. ειναι οι πρωτοι που μπορουν να μιλησουν με μια μεγαλυτερη σιγουρια .. με την ουσια να εγκειται κυριως στην σταση που κρατανε οι διαιτητες (πχ σημερα αφησαν τον ΠΑΟ να παιξει δυνατα στην αμυνα και τον ΟΣΦΠ αντιθετως τον χρεωσαν με πολλα φαουλ) .. και οχι τοσο στο αποτελεσμα (αυτο το βλεπουμε κ εμεις απο 1-2 replay)
tempelhs
QUOTE(Myria @ May 30 2011, 03:20 ) *

Ναι, φυσικα, ο σπανουλης λεει στους φιλους του, πουλαω και την μανα μου για καποια ευρω! Ο σπανουλης θα εφευγε ουτως η αλλως! Απλα για τα λεφτα πηγε στον ολυμπιακο και οχι αλλου!
A.CAB
QUOTE(panos75 @ May 30 2011, 03:23 ) *
Τι να κάνουμε, δεν μπορούν να είναι όλοι σαν το Διαμάντι του ελληνικού μπάσκετ.

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα! Μέχρι και δωρεάν μαθήματα ψυχολογίας για επαγγελματίες αθλητές.

Έβγαλες καλό πόρισμα βλέπω. Για ποιόν όμως άραγε;
Το Διαμαντίδη, τον Σπανούλη ή τον Μπουρούση;

QUOTE(tempelhs @ May 30 2011, 03:28 ) *
Για να μην παραφραζουμε τα λεγομενα συνομιλητων, πραμα πολυ ασχημο, δεν ειπε ποτε κατι τετοιο ο συμφορουμιτης! Απλα, αν ξερεις εστω και ελαχιστα τον δημητρακη, μπορεις πολυ ευκολα να υποθεσεις τι ειπωθηκε και σε τι υφος! Δεν εφυγε για την εθνικη, αλλα για τις κουβεντες που ανταλαχτηκαν! Αυτο, και δεν το συνεχιζω, μην παραφρασεις και τα δικα μου λεγομενα....

Το συνεχίζω όμως εγω. Δεν σχολίασα τι έγραψες για να στο παραφράσω γιατί δεν με ενδιέφερε.

Αυτό που είπε ο συμφρουμίτης είναι ότι έφυγε γιατί ήθελε να παίζει 40λεπτα με την Εθνική και ήρθε σε κόντρα με τον Παναθηναικό και με τον Ιτούδη. Ξαναδιάβασε αν θες απόδειξη.
SteveNashidis
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι . Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε προηγούμενο σχόλιο ή αν έχει απαντηθεί ήδη (δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα ειναι πάρα πολλά ) αλλά θέλω να ρωτήσω για την φάση που βγήκε ο Τσαρτσαρής αλλαγή τι στιγμή που βαρούσε βολές και μάλιστα τη στιγμή που βάρεσε ήδη μία...
Θέλω μια καθαρά εξήγηση εάν αυτό επιτρέπετε μπασκετικώς γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή πριν εκτελεστεί και η δεύτερη βολή και πόσο μάλλον όταν αυτός ο ίδιος είναι αυτός που εκτελεί τις βολές.
Υπήρξε κάποιος τραυματισμός του Τσαρτσαρή (που δεν το πήρα χαμπάρι)που τον ανάγκασε να αποσυρθεί και ΑΝ ΝΑΙ γιατί βάρεσε την πρώτη βολή και δεν βγήκε κατευθείαν απο την πρώτη ??
Επίσης έχω δει από ότι θυμάμαι βιντέακι του Κομπε που εκτελεί βολές με το αριστερό γιατι έχει χτυπήσει στο δεξί χέρι.
Θα ήθελα μια διευκρίνιση περί αυτού του θέματος..όποιος το αντιλήφθηκε και μια καθαρά αντικειμενική απάντηση . Γιατί αν αρχίσουμε τα οπαδικά σενάρια θα ξεφύγουμε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.