Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Grissino
8 βολές σερί; shot.gif απίθανοι!
Live strong
QUOTE(sch @ Feb 1 2007, 11:27 AM) *
Εννοώ, 6 μαζί με τις βολές του φάουλ. Μην ξεχνάς ότι το φάουλ που έκανε ήταν το 5ο.

Το ξέρω ότι ήταν το πέμπτο. άσχετο με τις οκτώ βολές. Οι άλλες δύο μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο εκτελέστηκαν;

Όπως επίσης και οι βολές για το φάουλ από το τρίποντο της Βολωνάκη γιατί δεν εκτελέστηκαν ποτέ και έγινε out, μήπως μπορείς να μου το διευκρινήσεις; cool.gif
sch
QUOTE(Live strong @ Feb 1 2007, 11:33 AM) *
Το ξέρω ότι ήταν το πέμπτο. άσχετο με τις οκτώ βολές. Οι άλλες δύο μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο εκτελέστηκαν;

Όπως επίσης και οι βολές για το φάουλ από το τρίποντο της Βολωνάκη γιατί δεν εκτελέστηκαν ποτέ και έγινε out, μήπως μπορείς να μου το διευκρινήσεις; cool.gif

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μου λες ότι φταίει η διαιτησία που έχασε ο αστέρας? Αν αρχίσουμε σε κάθε παιγνίδι ν'ασχολούμαστε με τους "γκρί" δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ. Και όπως είπε ο airsta πιό πάνω γίνανε κι άλλες παραβάσεις απο τον αστέρα που δεν δόθηκαν, μπορείς να βγάλεις άκρη?
Live strong
QUOTE(sch @ Feb 1 2007, 11:48 AM) *
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μου λες ότι φταίει η διαιτησία που έχασε ο αστέρας? Αν αρχίσουμε σε κάθε παιγνίδι ν'ασχολούμαστε με τους "γκρί" δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ. Και όπως είπε ο airsta πιό πάνω γίνανε κι άλλες παραβάσεις απο τον αστέρα που δεν δόθηκαν, μπορείς να βγάλεις άκρη?

Όχι δεν θα τα ρίξω στη διαιτησία που έχασε ο Αστέρας αν και βάλανε κι αυτοί το χέρι τους αρκετά. 68.gif
Ήταν πολύ κακές οι παίχτριες, κάτι που δεν επιτρέπεται ούτε για τη κλάση τους ούτε για την εμπειρία που έχουν όλες σαν αθλήτριες. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται όμως για να παίρνονται τα ανάλογα μαθήματα…
Τα μαθήματα δόθηκαν, τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα!!! cool.gif
basket4
Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
Όμιλος Νότου
Κυριακή 4/2/2007
Μοσχάτου 12.00 ΑΟ Ελευθερία Μ. – Αθηναϊκός ΑΣ Τσουκαλάς, Κυριάκης – Μοζ
Κοντόπευκου 12.00 ΓΣ Αγ.Παρασκευής – ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. Βαρούχα, Ανδρικόπουλος Α. - Ευστρατίου
Ν.Αλικαρνασού 12.00 ΠΑΣΑ Ηρόδοτος – ΕΑ Πατρών Σαραντίδης, Ιατρού – Κουρκουνάκης
ΕΑΚ Γλυφάδας 12.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. Πρωτούλης, Ζανίδης – Μαυρούδης
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 13.30 ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. – Παγχιακός ΓΣ Νικολόπουλος, Πλακούτσης – Λιόντος
Στρέφη 12.00 ΑΟ Αστήρ Εξ. – ΦΕ Ατταλος Ζερβούδης, Κόλλιας – Παππάς

Όμιλος Βορρά
Κυριακή 4/2/2007
Αδαμοπούλου 12.00 ΑΠΣ Άρτεμις Βολ. – ΓΣΚ Λασσάνης Μαυρίδης, Παπαπέτρου – Τούσιας
Αριδαίας 12.00 ΦΟ Αριδαίας – ΑΣ Ήφαιστος Κατσόγιαννη, Καρκατσέλας – Δεπούδης
Ομονοίας 12.00 ΑΟ Σερρών – ΣΑΚ Αστέρας Καβ. Θεοδώρου, Ζακενστίδης – Καλογιούρης
Κομοτηνής 14.00 ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΣ Άρης Θ. Καρακατσανίδης, Παπαγεωργίου – Χατζησταύρου
Φλώρινας 12.00 ΦΣΦ Αριστοτέλης – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Τσουμαχίδης, Βογιατζής – Μπούτσης
ΕΑΚ Λάρισας 12.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. – ΑΕ Πυλαίας Ταρενίδης, Εδιαρόγλου – Δημοβέλης
Θέρμης 12.00 ΑΠΟ Θερμαϊκός – ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Κεμενετζή, Δαρδαμάνης – Βαφείδης
womanplayer
Όμιλος Νότου
Κυριακή 4/2/2007
Μοσχάτου 12.00 ΑΟ Ελευθερία Μ. – Αθηναϊκός ΑΣ 2

Κοντόπευκου 12.00 ΓΣ Αγ.Παρασκευής – ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. 1

Ν.Αλικαρνασού 12.00 ΠΑΣΑ Ηρόδοτος – ΕΑ Πατρών 1

ΕΑΚ Γλυφάδας 12.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – ΓΕ Άμιλλα 2000 1

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 13.30 ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. – Παγχιακός ΓΣ 2

Στρέφη 12.00 ΑΟ Αστήρ Εξ. – ΦΕ Ατταλος 1

Όμιλος Βορρά
Κυριακή 4/2/2007
Αδαμοπούλου 12.00 ΑΠΣ Άρτεμις Βολ. – ΓΣΚ Λασσάνης 2

Αριδαίας 12.00 ΦΟ Αριδαίας – ΑΣ Ήφαιστος 2

Ομονοίας 12.00 ΑΟ Σερρών – ΣΑΚ Αστέρας Καβ. 1

Κομοτηνής 14.00 ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΣ Άρης Θ. 1

Φλώρινας 12.00 ΦΣΦ Αριστοτέλης – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 2

ΕΑΚ Λάρισας 12.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. – ΑΕ Πυλαίας 1

Θέρμης 12.00 ΑΠΟ Θερμαϊκός – ΜΓΣ Απόλλων Καλ. 2
[/quote]
xilies siopes na akous
QUOTE(womanplayer @ Feb 2 2007, 02:58 PM) *
Όμιλος Νότου
Κυριακή 4/2/2007
Μοσχάτου 12.00 ΑΟ Ελευθερία Μ. – Αθηναϊκός ΑΣ 2

Κοντόπευκου 12.00 ΓΣ Αγ.Παρασκευής – ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. 1

Ν.Αλικαρνασού 12.00 ΠΑΣΑ Ηρόδοτος – ΕΑ Πατρών 1

ΕΑΚ Γλυφάδας 12.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – ΓΕ Άμιλλα 2000 1

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 13.30 ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. – Παγχιακός ΓΣ 2

Στρέφη 12.00 ΑΟ Αστήρ Εξ. – ΦΕ Ατταλος 1

Όμιλος Βορρά
Κυριακή 4/2/2007
Αδαμοπούλου 12.00 ΑΠΣ Άρτεμις Βολ. – ΓΣΚ Λασσάνης 2

Αριδαίας 12.00 ΦΟ Αριδαίας – ΑΣ Ήφαιστος 2

Ομονοίας 12.00 ΑΟ Σερρών – ΣΑΚ Αστέρας Καβ. 1

Κομοτηνής 14.00 ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΣ Άρης Θ. 1

Φλώρινας 12.00 ΦΣΦ Αριστοτέλης – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 2

ΕΑΚ Λάρισας 12.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. – ΑΕ Πυλαίας 1

Θέρμης 12.00 ΑΠΟ Θερμαϊκός – ΜΓΣ Απόλλων Καλ. 2

Ελευθερια Μοσχατου-Αθηναικος 49-73
Αγ.Παρασκευη-Κυριαρχοι 67-50
Παλαιο Φαληρο-Αμιλλα Τριπολης 83-51
Σπαρτακος Ιωαννινων-Παγχιακος 27-101
Αστερας Εξαρχειων-Ατταλος 65-54
Ηροδοτος-Ε.Α Πατρων 65-47

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.Αθηναικος 32,Παγχιακος 30,Αστερας Εξαρχειων 29,Παλαιο Φαληρο 28,Ατταλος-Ελευθερια Μοσχατου 26,Αγ.Παρασκευη 25,Ηροδοτος 23,Αμιλλα Τριπολης-ΑΟΝΑ 22,ΕΑ Πατρων-Κυριαρχοι 20,Σπαρτακος 17.
basket4
Καθως πηγαινα προς πελοποννησο..ειδα απο το πουλμαν μου ενα μικρο πουλμανακι..που ειχε στο πισω τζαμι ενα σημαιακι της ΕΟΚ.χαιρομουν μονη μου εντομεταξυ γιατι ολοκληρο σαββατοκυριακο δεν θα εβλεπα μπασκετ.(ουτε το all star game δεν ειδα).αν καταλαβα καλα μαλλον ηταν η ομαδα της Χιου!
xilies siopes na akous
QUOTE(basket4 @ Feb 4 2007, 03:02 PM) *
Καθως πηγαινα προς πελοποννησο..ειδα απο το πουλμαν μου ενα μικρο πουλμανακι..που ειχε στο πισω τζαμι ενα σημαιακι της ΕΟΚ.χαιρομουν μονη μου εντομεταξυ γιατι ολοκληρο σαββατοκυριακο δεν θα εβλεπα μπασκετ.(ουτε το all star game δεν ειδα).αν καταλαβα καλα μαλλον ηταν η ομαδα της Χιου!

Ετσι ειναι....Οτι μας ενδιαφερει-ειτε το αγαπαμε ειτε το μισουμε-μας κυνηγα παντου!
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Feb 4 2007, 09:02 PM) *
χαιρομουν μονη μου εντομεταξυ γιατι ολοκληρο σαββατοκυριακο δεν θα εβλεπα μπασκετ.(ουτε το all star game δεν ειδα).

Χαρά και αυτή...!
Αν και σε καταλαβαίνω. Παρόμοια σκηνικά του στυλ "χαίρομαι μόνη μου" μέσα σε πούλμαν τα έχω περάσει κι εγώ και μάλιστα αρκετά μακριά από την Ελλάδα...!
basket4
QUOTE(xilies siopes na akous @ Feb 4 2007, 11:16 PM) *
Ετσι ειναι....Οτι μας ενδιαφερει-ειτε το αγαπαμε ειτε το μισουμε-μας κυνηγα παντου!

και στη σθγκεκριμενη περισπτωση οχι απλα το αγαπαμε...το λατρευουμε!! blove.gif
peka
QUOTE(basket4 @ Feb 4 2007, 07:02 PM) *

Μμμ... μηπως ειδες τη δικια μας ομαδα??? Εμεις σιγουρα κυκλοφορουμε με μικρο πουλμαν (15 θεσεων) το οποιο εχει σηματακι της ΕΟΚ πισω κρεμασμενο!
smile.gif
tsops
QUOTE(peka @ Feb 5 2007, 07:41 AM) *
Μμμ... μηπως ειδες τη δικια μας ομαδα??? Εμεις σιγουρα κυκλοφορουμε με μικρο πουλμαν (15 θεσεων) το οποιο εχει σηματακι της ΕΟΚ πισω κρεμασμενο!
smile.gif

Βρε καλώς τα παιδιά τα ξενιτεμένα...που χάθηκες εσύ? tongue.gif
ball
QUOTE(basket4 @ Feb 4 2007, 11:02 PM) *

biggrin.gif για να λυθουν οι αποριες!! η ομαδα της Χιου ταξιδεψε με αεροπλανο !
peka
QUOTE(ball @ Feb 5 2007, 10:13 AM) *
biggrin.gif για να λυθουν οι αποριες!! η ομαδα της Χιου ταξιδεψε με αεροπλανο !

Αρα ηταν η ομαδα της Πατρας! Ειπα και εγω υπαρχει και αλλο λεωφορειακι σαν το δικο μας??? Αφου εχουμε αποκλειστικοτητα!!! smile.gif

QUOTE(tsops @ Feb 5 2007, 07:58 AM) *
Βρε καλώς τα παιδιά τα ξενιτεμένα...που χάθηκες εσύ? tongue.gif

Ουδεν σχολιο...! tongue.gif
basket4
QUOTE(peka @ Feb 5 2007, 11:41 AM) *
smile.gif

χαχαχα..μαλλον τη δικη σου ομαδα ειδα!ναι..μικρο ηταν.μαυρες φορμες Α.Ε.Π.

Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Ύστερα από αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΦΣΦ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στη συνέχεια του Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του από 11/2/2007 και μετά ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του, με αποτέλεσμα 20-0 και 2-
womanplayer
και αλλη ομαδα που βαζει λουκετο ... τι ωραια .... α ρε Μανουσελη προφητη ....... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif στην υγεια σου icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
airsta
QUOTE(Live strong @ Feb 1 2007, 10:48 AM) *
Ο Αθηναϊκός σούταρε 8 βολές.
2 για το φάουλ, 4 για δύο ΤΠ. (μία στη Παπαδήμου και μία στον coach) και 2 για το ντεσκαλιφιέ.

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπες πάντως, ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και με εκπλήξεις…. rolleyes.gif

ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ 4. 2 ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΝΤΕΣΚΑΛΙΦΙΕ. ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΧΑΙΚΑΛΗ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ 8 ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ
Live strong
QUOTE(airsta @ Feb 6 2007, 09:51 AM) *
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ 4. 2 ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΝΤΕΣΚΑΛΙΦΙΕ. ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΧΑΙΚΑΛΗ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΗΤΑΝ 8 ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ

Για να καταλάβω το πρόβλημα σου είναι οι δυο βολές παραπάνω; huh.gif
Εσύ λες 6 κι εγώ 8; Δόθηκαν δυο Τεχνικές ποινές κι όχι μία.
Όσο για τα στοιχηματάκια που λες, ξέρεις πόσα site υπάρχουν που μπορείς να γεμίσεις τις τσέπες σου μιας και είσαι στεγνός… αφού γενικά φαίνεσαι να είσαι τόσο καλά πληροφορημένος για τα θέματα του μπάσκετ!!! ph34r.gif
Και για να τελειώσω, να σου πω, ότι το ψαράκι είναι από τις αγαπημένες μου τροφές, οπότε τρώω τακτικά, όπως οι…γάτες ένα πράγμα… δεν έχω ανάγκη λοιπόν από φώσφορο!!! banana.gif
Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γίνεσαι τόσο εριστικός όταν γράφεις, δεν υπάρχει λόγος. Πολλές φορές με ειρωνικά σχόλια χάνουμε το δίκιο μας κι ας έχουμε και δίκιο smile.gif
Καθώς επίσης να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα γιατί στη γλώσσα του internet φαίνεται ότι φωνάζεις! peace.gif
tsops
QUOTE(airsta @ Feb 6 2007, 09:51 AM) *

airsta, σε παρακαλώ πιο κόσμια wink.gif
Tafos toy indoy
κριμα...πραγματικα με στεναχωρουν απιστευτα τετοια κρουσματα...μακαρι να εξαλειφθουν συντομα....
airsta
QUOTE(Live strong @ Feb 6 2007, 11:21 AM) *
Για να καταλάβω το πρόβλημα σου είναι οι δυο βολές παραπάνω; huh.gif
Εσύ λες 6 κι εγώ 8; Δόθηκαν δυο Τεχνικές ποινές κι όχι μία.
Όσο για τα στοιχηματάκια που λες, ξέρεις πόσα site υπάρχουν που μπορείς να γεμίσεις τις τσέπες σου μιας και είσαι στεγνός… αφού γενικά φαίνεσαι να είσαι τόσο καλά πληροφορημένος για τα θέματα του μπάσκετ!!! ph34r.gif
Και για να τελειώσω, να σου πω, ότι το ψαράκι είναι από τις αγαπημένες μου τροφές, οπότε τρώω τακτικά, όπως οι…γάτες ένα πράγμα… δεν έχω ανάγκη λοιπόν από φώσφορο!!! banana.gif
Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γίνεσαι τόσο εριστικός όταν γράφεις, δεν υπάρχει λόγος. Πολλές φορές με ειρωνικά σχόλια χάνουμε το δίκιο μας κι ας έχουμε και δίκιο smile.gif
Καθώς επίσης να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα γιατί στη γλώσσα του internet φαίνεται ότι φωνάζεις! peace.gif

Με συγχωρεις για τα κεφαλαια δεν ειχα προθεση να φωναξω γιατι δεν με ενδιαφερει καθολου η ομαδα του Αθηναικου. Αλλα οταν διαβαζω στον αποδυτηριακια για 10 βολες που γραφει ο Μαζαρακης και εσενα για 8 τρελαινομαι. Εγω παρακολουθω τον Αθην/κο απο περισυ και βλεπω οτι κανουν τεραστιες προσπαθειες για το γυναικειο μπασκετ. Οταν καποιοι προσπαθουν να μηδενισουν την οποια προσπαθεια για την αναπτυξη του γυν. μπασκετ τρελαινομαι γιατι θεωρω οτι ομαδες με την δικη του οργανωση μονο καλο μπορουν να κανουν στο χωρο. Νομιζω οτι αν δεις 2-3 παιχνιδια του Αθην/κου θα εχεις και εσυ την ιδια αποψη με εμενα και θα υπερασπιζεσαι αυτη την ομαδα.
jump_ball
καταταλλα δεν σε ενδιαφερει καθολου η ομαδα του Αθηναικου smiley.gif
Live strong
QUOTE(airsta @ Feb 8 2007, 08:45 AM) *
Με συγχωρεις για τα κεφαλαια δεν ειχα προθεση να φωναξω γιατι δεν με ενδιαφερει καθολου η ομαδα του Αθηναικου. Αλλα οταν διαβαζω στον αποδυτηριακια για 10 βολες που γραφει ο Μαζαρακης και εσενα για 8 τρελαινομαι. Εγω παρακολουθω τον Αθην/κο απο περισυ και βλεπω οτι κανουν τεραστιες προσπαθειες για το γυναικειο μπασκετ. Οταν καποιοι προσπαθουν να μηδενισουν την οποια προσπαθεια για την αναπτυξη του γυν. μπασκετ τρελαινομαι γιατι θεωρω οτι ομαδες με την δικη του οργανωση μονο καλο μπορουν να κανουν στο χωρο. Νομιζω οτι αν δεις 2-3 παιχνιδια του Αθην/κου θα εχεις και εσυ την ιδια αποψη με εμενα και θα υπερασπιζεσαι αυτη την ομαδα.

Αυτό για τις δηλώσεις του Μαζαράκη το έμαθα κι εγώ! εννοείται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το θέμα τελικά δεν είναι πόσες βολές χτύπησε ο Αθηναϊκός ή όχι, αλλά ο απαράδεκτος τρόπος που έχασε ο Αστέρας εκείνη τη μέρα.
Κανείς δεν μίλησε για την πορεία του Αθηναϊκού. Σίγουρα πάει πολύ καλά κι έχουν όλα τα φόντα για ν ανέβουν στην Α1.
Τώρα απ όλο αυτό το σκηνικό, δεν κατάλαβα με ποιο τρόπο μηδενίζουν τη προσπάθεια για άνοδο του γυναικείου μπάσκετ. Ίσα ίσα που γίνονται προσπάθειες για την ανάπτυξή του.
Ας μην καθόμαστε λοιπόν και λέμε πράγματα που δεν υφίστανται.
Τέλος πάντων, εύχομαι να πάνε όλα καλά για τις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο!
basket4

Όμιλος Νότου
Κυριακή 11/2/2007
Αργυρούπολης 12.00 ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΣ Αγ.Παρασκευής Ράζος, Πιτσίλκας Μ. - Κούλουρης
Καμινιών 12.00 ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος Αχαμνός, Κυριακόπουλος – Παπαδόπουλος Στ.
ΕΑ Πατρών 12.00 ΕΑ Πατρών – ΑΟ Π.Φαλήρου Χριστοδούλου Φ., Τσιάνος – Βούλγαρης
Τρίπολης 12.00 ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. – ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. Ζερβούδης, Γολέγου – Κοκκόρης
3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων 12.00 ΦΕ Αταλλος – Παγχιακός ΓΣ Κωνσταντινίδης, Αρτεμάκη – Δημητριάδης
Στρέφη 12.00 ΑΟ Αστήρ Εξ. – ΑΟ Ελευθερία Μ. Ιατρού, Μαγκωνάκης – Τσίχλας

Όμιλος Βορρά
Κυριακή 11/2/2007
Κοζάνης 12.00 ΓΣΚ Λασσάνης – ΦΟ Αριδαίας Τσούντσουρας Γ., Γερακίνης – Βαλταδώρος
Μίκρας 12.00 ΑΣ Ήφαιστος – ΑΟ Σερρών Μαραμής, Βογιατζής – Ακτσέλη
Ποταμουδιών 12.00 ΣΑΚ Αστέρας Καβ. – ΓΑΣ Κομοτηνή Πολυχρονιάδης, Μοσχότογλου – Λαμπρίδης
ΔΑΚ Ευόσμου 12.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος Π. – Γραμμενίδης
Καλαμαριάς 12.00 ΜΓΣ Απόλλων Καλ. – ΑΕ Πυλαίας Τσιρτσιμάλλης, Κουτσουμάρης – Ζεκερίδης
Θέρμης 12.00 ΑΠΟ Θερμαϊκός – ΑΠΣ Άρτεμις Βόλου Κατωτεκίδης, Τσιαπλής – Τοζακίδης
xilies siopes na akous
QUOTE(basket4 @ Feb 8 2007, 01:01 PM) *

Όμιλος Νότου
Κυριακή 11/2/2007
Αργυρούπολης 12.00 ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΣ Αγ.Παρασκευής Ράζος, Πιτσίλκας Μ. - Κούλουρης
Καμινιών 12.00 ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος Αχαμνός, Κυριακόπουλος – Παπαδόπουλος Στ.
ΕΑ Πατρών 12.00 ΕΑ Πατρών – ΑΟ Π.Φαλήρου Χριστοδούλου Φ., Τσιάνος – Βούλγαρης
Τρίπολης 12.00 ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. – ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. Ζερβούδης, Γολέγου – Κοκκόρης
3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων 12.00 ΦΕ Αταλλος – Παγχιακός ΓΣ Κωνσταντινίδης, Αρτεμάκη – Δημητριάδης
Στρέφη 12.00 ΑΟ Αστήρ Εξ. – ΑΟ Ελευθερία Μ. Ιατρού, Μαγκωνάκης – Τσίχλας

Όμιλος Βορρά
Κυριακή 11/2/2007
Κοζάνης 12.00 ΓΣΚ Λασσάνης – ΦΟ Αριδαίας Τσούντσουρας Γ., Γερακίνης – Βαλταδώρος
Μίκρας 12.00 ΑΣ Ήφαιστος – ΑΟ Σερρών Μαραμής, Βογιατζής – Ακτσέλη
Ποταμουδιών 12.00 ΣΑΚ Αστέρας Καβ. – ΓΑΣ Κομοτηνή Πολυχρονιάδης, Μοσχότογλου – Λαμπρίδης
ΔΑΚ Ευόσμου 12.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος Π. – Γραμμενίδης
Καλαμαριάς 12.00 ΜΓΣ Απόλλων Καλ. – ΑΕ Πυλαίας Τσιρτσιμάλλης, Κουτσουμάρης – Ζεκερίδης
Θέρμης 12.00 ΑΠΟ Θερμαϊκός – ΑΠΣ Άρτεμις Βόλου Κατωτεκίδης, Τσιαπλής – Τοζακίδης

Κερδισε ο Παγχιακος τον Αταλλο κι εκανε ακομα ενα βημα για την ανοδο του.
sch
Α2 Γυναικών- 17η αγωνιστική
Όμιλος Νότου: ΑΟΝΑ – ΚΑΠ 52-64, Κυριαρχοι Καμ. – Ηρόδοτος 71-60, ΕΑΠ– Π. Φάληρο 44-52, Άμιλλα Τρ. – Σπάρτακος Ιωαν. 78-48, ΦΕΑ – Παγχιακός 53-69, Αστέρας Εξ. – Ελευθερία Μοσχ. 62-43.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΟΝΑ- ΚΑΠ 52-64
Διαιτητές: Ράζος- Πιτσίλκας Μ.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 27-39, 42-52, 52-64.
ΑΟΝΑ (Αδάμ): Ζέρβα 7 (1), Βογιάρου 4, Στεφάτου 7 (1), Κωνσταντινίδη 7, Σαράγια 4, Σπυροπούλου 6, Μπακάλη 17.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αποστολίδης): Γιουκάκη 12 (1), Κανελέτη 15, Τροιζή 5, Σκαρμούτσου 21, Σολωμού 8, Μπότσαρη 3, Τσιόπουλου, Τσίτουρα.

Κυρίαρχοι – Ηρόδοτος 71-60
Διαιτητές: Αχαμνός- Κυριακόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 22-10, 40-29, 52-50, 71-60.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Αράπης): Κακλέα 23 (2), Λοϊζου Αλ, Μάντη 3 (1), Λιοντή 22 (4), Καμπόλη 3 (1), Λοϊζου Αν., 13, Κοτσάνη 12, Καστανιουδάκη 7 (1).
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Χριστοδούλου): Γιαλιτάκη 10 (2), Λιαπάκη 1, Ψαράκη 4, Σταυρακάκη 7 (1), Μαθιουδάκη 18 (3), Μπαρμπούτη 13 (1), Ψηλάκη, Γιαμαλή 7.

ΕΑΠ – Π. Φάληρο 44-52
Διαιτητές: Χριστοδούλου Φ.- Τσιάνος.
Τα δεκάλεπτα: 12-16, 25-27, 33-40, 44-52.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Αναστασόπουλος-Τσαπαρλή): Μπουγιούκου 17, Αγρογιάννη 12, Σωτηροπούλου 2, Γιαννοπούλου 1, Καββαδία 10, Τσουραμάνη, Αλεξανδροπούλου 2, Δερμάτη.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπουμπούς): Τσίκουτα 2, Κωνσταντίνου 5, Χαρίτου 6(2), Σκαμνάκη 5, Αξιοπούλου 7, Σερέτη 6, Μάλαμα 14, Ντάνου 7.

Άμιλλα Τρ. – Σπάρτακος Ιωανν. 78-48
Διαιτητές: Ζερβούδης- Γολέγου.
Τα δεκάλεπτα: 23-14, 39-24, 62-37, 78-48.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσουκαλάς): Μυτζήθρα, Σκαρλή 3, Τυροβολά 8 (2), Γκριτζά 14, Τασουλή Α. 18, Τασουλή Π. 11 (3), Κυριακοπούλου, Κούβαλη 3, Οχτάρα 10, Κωτσιοπούλου, Τσουκαλά 11.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Παπανικολάου): Ντόκου 14 (1), Ουζούνη 8, Διαμαντή 4, Σχίζα 10, Εξαρχοπούλου 3, Γυαλιά 9.

Άτταλος – Παγχιακός 53-69
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης- Αρτεμάκη.
Τα δεκάλεπτα: 11-17, 26-26, 43-50, 53-69.
ΑΤΤΑΛΟΣ (Μίχα): Αθανασίου, Παπαδοπούλου 10 (2), Καβαλάρη 4, Κεμαβόρ 3 (1), Μπαζίμα 11, Λάμπου 17 (2), Παναγίδου 3 (1), Μοίρα 5, Γιακουμάτου.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Δεσποτάκης): Χελιώτη 1, Θεοδώρου 2, Παπαηλία 15 (1), Γκρίτζαλη, Τσοαρουχά 17 (1), Μαστρογιαννίδου 3, Δάφκου 28, Κονταξάκη 3.

Αστέρας Εξ. – Ελευθερία Μοσχάτου 62-43
Διαιτητές: Ιατρού- Μαγκωνάκης.
Τα δεκάλεπτα: 24-12, 36-14, 48-29, 62-43.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Κεραμίδας): Γκοτζή 6, Καρασταμάτη, Βολονάκη Φ. 14, Βολονάκη Β. 14, Σταμπούρλου, Χαλικιά 14(2), Μέλνικα 3, Μαυριά 9 (1), Μαννέ 2.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Ποτόσογλου): Τσιφτελή 12(1), Μπακιρτζίδου 10, Μίχου 4, Μανουρά Ζ., Νικητοπούλου 5(1), Φωτεινοπούλου 2, Μιχαλάκη 8(2), Μανουρά Ε. 2.

Βαθμολογία (σε 17 αγ.): Αθηναϊκός 34, Παγχιακός 32, Αστέρας Εξ. 31, Π. Φάληρο 30, ΦΕΑ 27, Ελευθερία Μοσχάτου 27, ΚΑΠ 27, Ηρόδοτος 24, Άμιλλα Τρ. 24, ΑΟΝΑ 23, Κυρίαρχοι Καμινίων 22, ΕΑΠ 21, Σπάρτακος Ιωανν. 18. *Οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Όμιλος Βορρά: Λασσάνης – Αριδαία 62-47, Ήφαιστος – Σέρρες 57-71, Αστέρας Καβ. – Κομοτηνή 63-57, Αίας Ευόσμου - Ολυμπιάδα Λαρ. 77-43, Απόλλων Καλ. – Πυλαία 62-63, Θερμαϊκός - Άρτεμις Βόλου 45-54.

Λασσάνης – Αριδαία 62-47
Διαιτητές: Τσούντσουρας - Γερακίνης.
Τα δεκάλεπτα: 25-11, 40-21, 59-29, 62-47.
ΛΑΣΣΑΝΗΣ (Καραταγλίδης): Κυριατζίδου 5 (1), Καλιμάνη 16, Κωτούλα Ελ., Κωτούλα Ευγ. 21 (2), Κουτούλα , Γρηγοριάδου, Μούρτου 17 (1), Τοζιοπούλου, Δεληπάλλα 2, Μουρατίδου, Πατραλέξη, Θεοδουλίδου.
ΑΡΙΔΑΙΑ (Χασάπης): Ορμάνη 1, Κωνσταντινίδου Β., Κωνσταντινίδου Μ, Σαρρή 3, Μανδαλάκη, Παντελίδου 13, Παπαδοπούλου 10 (1), Αβραμίδου 6 (2), Ελευθεριάδου 2, Παυλίδου, Ταραλίδου 2, Λάππη.

Ήφαιστος – Σέρρες 57-71
Διαιτητές: Μαραμής - Βογιατζής.
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 29-42, 52-58, 57-71.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Τσιαντάκη): Γαιτανάκη 7, Κέντρου 2, Γουλιού 12 (2), Μηταριώτη 10 (1), Νότη 9 (2), Τσαντάκη 9 (1), Ανδριά, Γιοβανοπούλου 6, Πολιτούδη 2.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Μάρκου - Κηρύκος): Κουντουρά 6, Μαραγκού 17 (1), Καρατζά 2, Παπαδοπούλου, Τζιαμπάζη 21 (6), Πελτέκη 23 (2), Καλογιάννη, Τεβερτζίδου, Ραμνιάλη 2.

Αίας Ευόσμου – Ολυμπιάδα Λάρισας 77-53
Διαιτητές: Παπαπέτρου - Παπαδόπουλος Π.
Τα δεκάλεπτα: 17-9, 33-26, 53-37, 77-53.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαρέφης): Θωμά, Σιμητοπούλου 7 (1), Μπότη 12, Γρίβα 5, Μπασματζίδου 8, Παπαπέτρου 25 (2), Χωματίδόυ 4, Καραγκούνη, Αλβανίδου, Γραματοκοπούλου, Καπετάνιου 4, Ταμουτσέλη 12.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ξενοκώστας): Κουκουτσάκη 5 (1), Λέκκα, Κυριτσάκα 8, Τσιακούλια 4, Ζήτη 5 (1), Θόδη 20 (1), Δεληγιάννη 10.

Απόλλων Καλαμαριάς Πυλαία 62-63
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλλης - Κουτσουμάλλης.
Τα δεκάλεπτα: 12-15, 32-35, 37-50, 62-63
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Μεντηλίδης): Αγαθαγγελίδου 8 (1), Τσαλοπούλου 10 (3), Τζιάτα 18, Σαμολαδά 10 (3), Καλαντίδου 6 (1), Βασιλειάδου, Πεταχτή 6, Παστουρματζή 2, Τζανή 2.
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Τεχλικίδου): Δαλάκα 7, Καλπακίδου 13, Δεβετζόγλου 14 (2), Κυζιρίδου 12, Χατζηαποστόλου 3, Πολύζου 3, Κεφαλά 9, Μικροπούλου 2.

Θερμαϊκός – Άρτεμις Βόλου 45-54
Διαιτητές: Κατωτεκίδης - Τσιαπλής.
Τα δεκάλεπτα: 16-7, 28-19, 37-39, 45-54.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: (Πολυμένη): Μαρίνου 8 (1), Κωνσταντοπούλου 3 (1), Ριτζαλέου, Γερούση 9 (1), Ψαρρά 21 (4), Τερεζή Κ. 4, Τερεζή Χρ.
ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ (Μαυρομιχάλης): Σαρακατσάνη 6, Κολέτσου 20 (3), Κουτσουνούρη 10, Θανασούλη 14, Δημητρέλια, Γεωργούλα 2.

Αστέρας Καβάλας – Κομοτηνή 63-57
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 23-9, 40-27, 52-40, 63-57.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Παπανικολάου): Ιωακειμίδου 17 (1), Κωνσταντινίδου 8 (1), Παπαδοπούλου 1, Αυγουστίνου17 (3), Παλλάδα 6, Χοβανισιάν 14, Σκοπίδου, Δημητριάδου.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κουκοβίνος): Στάνη 15, Σεβδινίδου 22 (4), Λιούρτα 4, Λίτσου 14, Δοκούτση 2, Τζαβάρα 1, Πατέρα.

Βαθμολογία (σε 17 αγ.): Αίας Ευόσμου 31, Σέρρες 30, Λασσάνης 29, Κομοτηνή 28, Ολυμπιάδα Λαρ. 28, Απόλλων Καλ. 27, Άρης Θεσ. 27, Πυλαία 27, Άρτεμις Βόλου 26, Θερμαϊκός 24, Αστέρας Καβ. 24. Αριδαία 21, Ήφαιστος 18.
* Ο Αριστοτέλης έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
basket4
Α2
Όμιλος Νότου
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Κοντόπευκου 5μ.μ. ΓΣ Αγ. Παρασκευής-Αθηναϊκός ΑΣ ΠαπαγιαννόπουλοςΛ.-Ζαφειράτος
Ν. Αλικαρνασσού 5μ.μ. ΠΑΣΑ Ηρόδοτος-ΑΟΝ Αργυρούπολης Τσάλλας-Τσιάνος
ΕΑΚ Γλυφάδας 5μ.μ. ΑΟ Π. Φαλήρου-ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. Διμπινούδης-Κουνάνης
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 5μ.μ. ΑΟ Σπάρτακος-ΕΑ Πατρών Τέγα-Γερακίνης
Χίου 1μ.μ. Παγχιακός ΓΣ-ΓΕ Άμιλλα 2000 Παπανικολάου-Σοφιαννόπουλος Δ
Μοσχάτου 5μ.μ. ΑΟ Ελευθερία Μ.-ΦΕ Άτταλος Χρηστίδης-Τσουράπας

Όμιλος Βορρά
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ομόνοιας 5μ.μ. ΑΟ Σερρών-ΓΣΚ Λασσάνης Πολυχρονιάδης-Γκιουζέλης
Κομοτηνής 5μ.μ. ΓΑΣ Κομοτηνή-ΑΣ Ήφαιστος Καρακατσανίδης-Εδιάρογλου
ΕΑΚ Λάρισας 5μ.μ. ΑΣ Ολυμπιάδα Λάρ.-ΑΣ Άρης Θες. Παπαγεωργίου-Τσιαπλής
Πυλαίας 5μ.μ. ΑΕ Πυλαίας-ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Νικηφορίδης-Δαρδαμάνης
Αδαμόπουλου 5μ.μ. ΑΠΣ Άρτεμις Β.-ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Ταρενίδης-Παπαπέτρου
Αριδαίας 5μ.μ. ΦΟ Αριδαίας-ΑΠΟ Θερμαϊκός Καρκατσέλας-Κατσογιάννη
...
Live strong
QUOTE(basket4 @ Feb 14 2007, 05:07 PM) *
Α2
Όμιλος Νότου
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Κοντόπευκου 5μ.μ. ΓΣ Αγ. Παρασκευής-Αθηναϊκός ΑΣ ΠαπαγιαννόπουλοςΛ.-Ζαφειράτος
Ν. Αλικαρνασσού 5μ.μ. ΠΑΣΑ Ηρόδοτος-ΑΟΝ Αργυρούπολης Τσάλλας-Τσιάνος
ΕΑΚ Γλυφάδας 5μ.μ. ΑΟ Π. Φαλήρου-ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. Διμπινούδης-Κουνάνης
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 5μ.μ. ΑΟ Σπάρτακος-ΕΑ Πατρών Τέγα-Γερακίνης
Χίου 1μ.μ. Παγχιακός ΓΣ-ΓΕ Άμιλλα 2000 Παπανικολάου-Σοφιαννόπουλος Δ
Μοσχάτου 5μ.μ. ΑΟ Ελευθερία Μ.-ΦΕ Άτταλος Χρηστίδης-Τσουράπας

Όμιλος Βορρά
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ομόνοιας 5μ.μ. ΑΟ Σερρών-ΓΣΚ Λασσάνης Πολυχρονιάδης-Γκιουζέλης
Κομοτηνής 5μ.μ. ΓΑΣ Κομοτηνή-ΑΣ Ήφαιστος Καρακατσανίδης-Εδιάρογλου
ΕΑΚ Λάρισας 5μ.μ. ΑΣ Ολυμπιάδα Λάρ.-ΑΣ Άρης Θες. Παπαγεωργίου-Τσιαπλής
Πυλαίας 5μ.μ. ΑΕ Πυλαίας-ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Νικηφορίδης-Δαρδαμάνης
Αδαμόπουλου 5μ.μ. ΑΠΣ Άρτεμις Β.-ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Ταρενίδης-Παπαπέτρου
Αριδαίας 5μ.μ. ΦΟ Αριδαίας-ΑΠΟ Θερμαϊκός Καρκατσέλας-Κατσογιάννη
...

Να κάνω μια μικρούλα διορθωσούλα; rolleyes.gif

Η ημερομηνία είναι 17 Φεβρουαρίου κι όχι Δεκεμβρίου

Και μη φανταστείτε ότι το λάθος είναι της basket4, είναι του site, αφού μάλιστα, αντί να γράψει Α2 γυναικών, έγραψε ανδρών… w00t.gif laugh.gif
zw_sthn_alh8eia
Kalhspera,
exei kaneis plhrofories poso phge to paixnidi E.A.Π.- Spartakos ??
sch
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Όμιλος Νότου: Αγ. Παρασκευή- Αθηναϊκός 46-84, Ηρόδοτος- ΑΟΝΑ 67-51, Π.Φάληρο- Κυρίαρχοι 55-39, Σπάρτακος- ΕΑ Πατρών 55-56, Παγχιακός- Άμιλλα 74-49, Ελευθερία Μ.- Άτταλος 60-44, Αγ. Ανάργυροι- Αστέρας Εξ. 0-20 α.α.
Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες): Αθηναϊκός 36, Παγχιακός 34, Αστέρας Εξ. 33, Π. Φάληρο 32, Ελευθερία Μ. 29, Άτταλος 28, Αγ. Παρασκευή 28, Ηρόδοτος 26, Άμιλλα 25, ΑΟΝΑ 24, Κυρίαρχοι 23, ΕΑ Πατρών 23, Σπάρτακος 19.

Όμιλος Βορρά: ΑΟ Σερρών- Λασσάνης 65-53, Κομοτηνή- Ήφαιστος 51-49, Ολυμπιάδα- Άρης 62-55, Πυλαία- Αίας Ευόσμου 61-44, Άρτεμις Β.- Απόλλων Καλ. 44-54, Αριδαία- Θερμαϊκός 52-62, Αστέρας Καβάλας- Αριστοτέλης 20-0 α.α.
Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες): Αίας Ευόσμου 32, ΑΟ Σερρών 32, Λασσάνης 30, Κομοτηνή 30, Ολυμπιάδα 30, ΑΕ Πυλαίας 29, Απολλων Καλ. 29, Άρης 28, Άρτεμις Βόλου 27, Θερμαϊκός 26, Αστέρας Καβάλας 26, Αριδαία 22, Ήφαιστος 19.
sch
Α2 νότου
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΕΥΘ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΑΤΤΑΛΟΣ 60-44
Διαιτητές: Χρηστίδης-Τσουραπάς
Δεκάλεπτα: 14-16,31-28,40-41,60-44
ΕΛΕΥΘ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Ποτόσογλου,Παπαναστασίου): Μανουρά Χ. 2, Νικητοπούλου 17(4), Τσιφτελή 1, Φωτεινοπούλου 18(3), Μίχου 11, Μιχαλάκη, Μανουρά Ε. 5, Μπακιρτζίδου 6
ΑΤΤΑΛΟΣ (Μίχα, Παπαϊωάννου): Αθανασίου, Καβαλάρη 8, Κεμαβόρ 9, Παπαδοπούλου 7(1), Μοίρα 6, Παναγίδου, Μπαζίμα 3, Λάμπου 11(2), Γιακουμάτου.

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 46-84
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος Λ.- Ζαφειράτος
Δεκάλεπτα: 17-32,31-46,42-67,46-84
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αποστολίδης, Αλεξόπουλος): Τσιοπούλου 4, Βλάχου 6, Τροϊζή 4, Μπότσαρη 6, Γιουκάκη 6(1), Κανελέτη 2, Σκαρμούτσου 9, Σολωμού 3, Θεολόγου 6.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος, Γκαρανές): Μαγαλιού 13(3), Τσαγκαράκη 4, Τσουρή 7, Λιάκου 2, Πλούμπη 16(1), Κλάντζου 5(1), Μανώλη 11(3), Κουντουρά 20, Χαϊκάλη 6.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΟΝΑ 67-51
Διαιτητές: Τσάλας-Τσιάνος
Δεκάλεπτα: 19-13,30-26,43-39,67-51
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Χριστοδούλου): Γιαλιτάκη 20(2), Ψαράκη 2, Σταυρακάκη 30(2), Καρέλλη 2, Παπαϊωσήφ 8, Μαθιουδάκη 3(1), Μπαρμπούτη, Ψυλλάκη 2, Γιαμαλή.
ΑΟΝΑ (Αδάμ): Ζέρβα 18(2), Βογιάρου 8(1), Στεφάτου 8(1), Κωνσταντινίδη, Σαράγια 3(1), Σπυροπούλου 5(1), Μπακάλη 10.

ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠ. 74-49
Διαιτητές: Παπανικολάου-Σοφιανόπουλος
Δεκάλεπτα: 24-11,41-26,60-39,74-49
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Δεσποτάκης): Χελιώτη 2, Κωνσταντή 5, Παπαηλία 17(1), Θεοδώρου, Τσαρούχα 8, Ψώρρα 3, Δάφκου 25, Κονταξάκη 4, Γκρίτζαλη 10.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠ. (Τσουκαλάς, Χρονόπουλος): Στρατήγη 10(2), Χρονοπούλου, Γκρίτζα 13, Οχταρά 13(1), Κωτσιοπούλου 2, Κούβαλη 2, Τσουκαλά 9, Μυτζήθρα, Κυριακοπούλου.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ. – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 55-56
Διαιτητές: Τέγα – Γερακίνης
Δεκάλεπτα: 18-19,35-35,43-40,55-56
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ.(Παπανικολάου): Ντόκου 16(3), Ουζούνη 15(1), Διαμαντή Ε. 1, Διαμαντή Β. 2, Σχίζα 15, Εξαρχοπούλου 4, Γιαλιά 2.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Αναστασόπουλος): Βουγιούκου 27(4), Τσίρου 2, Γιαννοπούλου, Αλεξανδροπούλου 10(2), Δερμάτη, Δόντη, Καββαδία 2, Αγρογιάννη 15.

ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 55-39
Διαιτητές: Κουνάδης-Διμπινούδης
Δεκάλεπτα: 21-9,32-21,45-31,55-39
ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ (Μπουμπούς): Αξιοπούλου 15(1), Σερέτη 11(3), Μάλαμα 16, Κωνσταντίνου 2, Χαρίτου 4, Σκαμνάκη, Ντάνου 4, Τσίκουτα, Τζήμου 3(1).
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Αράπης): Κακλέα 14, Μάντη 5(1), Λοϊζου 5, Λιόντη 11(1), Καμπόλη 4, Κοτσάνη.

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 0-20
trefoil 13
Που βρίσκει κανείς τους πόντους;;;
sch
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 19 2007, 05:53 PM) *
Που βρίσκει κανείς τους πόντους;;;

Από το basketblog.gr και απο τις εφημερίδες. Οι πόντοι που πόσταρα πριν είναι απο εφημερίδα.
trefoil 13
QUOTE(sch @ Feb 19 2007, 07:57 PM) *
Από το basketblog.gr και απο τις εφημερίδες. Οι πόντοι που πόσταρα πριν είναι απο εφημερίδα.

Ευχαριστώ!
basket4
Α2 Γυναικών
Όμιλος Νότου

12:00 Εργάνης Βύρωνα Αθηναϊκός ΑΣ - ΠΑΣΑ Ηρόδοτος Βαρουχά, Γολέγου - Κακρυγιάννης
12:00 Αργυρούπολης (ΝΕΟ) ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Π. Φαλήρου Μανουσόπουλος, Ανδρικόπουλος Α. - Μοζ
12:00 Καμινίων ΑΟ Κυρίαρχοι Κ. - ΑΟ Σπάρτακος Ιωαν. Κωνσταντινίδης, Καλιούρης - Σιώκας
12:00 ΕΑ Πατρών ΕΑ Πατρών - Παγχιακός ΓΣ Στάθη, Ζέρβας - Παναγόπουλος
12:00 3ο ΚΓ Ανα Λιοσίων ΦΕ Ατταλος - ΓΕ Αμιλλα 2000 Τρ. Κουνελές Ν. Πρωτούλης - Μακρίδης
12:00 Στρέφη ΑΟ Αστήρ Εξ.. - ΓΣ ΑΓ. Παρασκευής Κουνελές Ηλ., Μπούκας - Τσίχλας

Όμιλος Βορρά

12:00 Κοζάνης ΓΣΚ Λασσάνης - ΓΑΣ Κομοτηνή Δαρδαμάνης, Κουτσιουμάρης - Παπασυμεών
12:00 Ποταμουδιών ΣΑΚ Αστέρας Καβ.. - ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. Παπαγεωργίου, Παπαπέτρου – Τσανίδης
21:00 Αλεξάνδρειο ΑΣ ΑΡΗΣ Θ.. - ΑΕ Πυλαίας Μαυρίδης, Λόρτος - Λαδόπουλος
17:30 Καλαμαριάς ΜΓΣ Απόλλων Καλ. - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Θεοδώρου, Μοσχοτόπουλος - Ακτσελή
12:00 Θέρμης ΑΠΟ Θερμαϊκός - ΑΟ Σερρών Τέγα, Αθανασόπουλος - Χατζόπουλος
12:00 Αδαμόπουλου ΑΠΣ Αρτεμις Βόλου - ΦΟ Αριδαίας Φακίτσας, Ρούκας – Γκαρτζονίκας

...
trefoil 13
από basketblog.gr...
Η Τασουλή έβαλε 42 πόντους! ohmy.gif

Τα αποτελέσματα της Α2 Γυναικών (Όμιλος Νότου)
Του Γιάννη Σταυρουλάκη
04/03/2007 (17:25)

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι πρωτοπόροι στον νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών. Ο Αθηναϊκός συνέτριψε τον Ηρόδοτο με 80-60, κάνοντας το "19 στα 19" στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Παγχιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΕΑΠ στην Πάτρα (33-67). Οι 42π. (!) της Αταλάντης Τασουλή δεν ήταν αρκετοί για την Άμιλλα Τρίπολης που ηττήθηκε στην β' παράταση από τον Άτταλο με 91-85.

ΕΑΠ – Παγχιακός 33-67
Διαιτητές: Στάθη- Ζέρβας.
Τα δεκάλεπτα: 7-13, 14-32, 22-48, 33-67.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Δεσποτάκης): Χελιώτη 4, Κωνταντή 3, Θεοδώρου 2, Παπαηλία 18 (2), Γκρίτζαλη 2, Τσαρουχά 7, Μαστρογιαννίδου 7, Δάφκου 12, Ψώρα 3, Κονταξάκη 9.
ΕΑΠ (Τσαπαρλή): Τσουραμάνη, Τσίρου, Πίκουλα, Μπουγιούκου 8 (1), Αγρογιάννη 6, Γιαννοπούλου 2, Δερμάτη 4, Σωτηροπούλου 6 (1), Δόντη 3, Αλεξανδροπούλου 4, Καβαδία.

Κυρίαρχοι – Σπάρτακος Ιωανν. 72-45
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης- Καλιούρης.
Τα δεκάλεπτα: 24-6, 40-18, 52-21, 72-45.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Αράπης): Κακλέα 32 (3), Ζαχαρία, Καρελά 2, Μάντη 2, Λιοντή 16 (2), Καμπόλη 5 (1), Λοϊζου 10, Κοτσάνη Α., Καστανιουδάκη 5, Κοτσάνη Π.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Παπανικολάου): Ντόκου 27 (3), Ουζούνη, Διαμαντή Ε., Διαμαντή Β. 3, Σχίζα 3, Εξαρχοπούλου 2, Υφαντή, Γιαλιά 10.

Αθηναϊκός – Ηρόδοτος 80-60
Διαιτητές: Βαρούχα- Γολεγού.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 42-25, 63-43, 80-60.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Μαγαλιού 8 (2), Τσαγκαράκη, Λώλα 2, Τσουρή 10, Εμμανουήλ 10, Λιάκου 4, Πλούμπη 10, Κλάντζου 10 (2), Μανώλη 6, Κουντουρά 10, Χαϊκάλη 9, Κοκκαλά.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Χριστοδούλου): Γιαμαλή, Γιαλιτάκη 20, Μαμασούκα, Ψαράκη 4, Σταυρακάκη 18(2), Καρέλη 2, Βαλαράκου 6, Μαθιουδάκη 5 (1), Μπαρμπούτη 3 (1), Ψηλάκη 2.

ΑΟΝΑ – Π.Φάληρο 47-77
Διαιτητές: Μανουσόπουλος- Ανδρικόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 12-18, 20-36, 30-56, 47-77.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μπουμπούς): Τσίκουτα 7 (1), Κωνσταντίνου 7, Χαρίτου 3 (1), Τσουκαλά 12, Τετενέ 4, Αξιοπούλου 10 (2), Τζήμου 9, Μάλαμα 17, Ντάνου.
ΑΟΝΑ (Αδάμ): Ζέρβα 3, Βογιάρου 11, Στεφάτου 6, Κωνσταντινίδη 12 (1), Σαράγια 2, Σπυροπούλου 8, Μπακάλη 5, Μαρτινέου.

Άτταλος – Άμιλλα Τρ. 91-85 στη β’ παράταση
Διαιτητές: Κουνελές- Πρωτούλης.
Τα δεκάλεπτα: 16-21, 32-39, 51-52, 65-65 (κ.α.), 79-79 (α’ παρ.), 91-85 (β’ παρ.).
ΑΤΤΑΛΟΣ (Μίχα): Αθανασίου 5, Παπαδοπούλου 8 (1), Καβαλάρη 8, Κεμαβόρ 5 (1), Μπαζίμα 18, Λάμπρου 20 (3), Παναγίδου 4, Μοίρα 20, Γιακουμάτου 3.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. (Τσουκαλάς): Σκαρλή, Οχτάρα 10 (2), Στρατήγη, Γκριτζά 6, Τασουλή Α. 42 (1), Τασουλή Π. 12 (2), Κωτσιοπούλου 1, Τσουκαλά 14.

Αστέρας Εξ. – ΚΑΠ 60-46
Διαιτητές: Κουνελές- Μπούκας
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 36-23, 44-38, 60-46.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. (Κεραμιδάς): Γκοτζή 7 (1), Βολονάκη Φ. 16, Βολονάκη Β. 10 (2), Χαλικιά 8, Μέλνικα 2, Μαυριά 9, Μαννέ 8 (2), Παπαδήμου, Σταμπούρλου.
ΚΑΠ (Αποστολίδης): Τσιοπούλου 7, Τσίτουρα 2, Τροϊζή 9 (1), Μπότσαρη 2, Γιουκάκη 10, Σκαρμούτσου 10, Σολωμού 3, Θεολόγου 3, Κανελέτη.

Βαθμολογία (σε 19αγ.): Αθηναϊκός 38, Παγχιακός 36, Αστέρας Εξαρχείων 35, Παλαιό Φάληρο 34, Ελευθερία Μοσχάτου 31, Ατταλος 30, Αγία Παρασκευή 29, Ηρόδοτος 27, Αμιλλα 26, ΑΟΝΑ 24, ΕΑΠ 24, Σπάρτακος 20.
Επόμενη αγωνιστική (20ή, 11/3): Παλαιό Φάληρο - Αθηναϊκός, Σπάρτακος - ΑΟΝΑ, Παγχιακός- Κυρίαρχοι , Άμιλλα - ΕΑΠ, Ηρόδοτος - Αστέρας Εξαρχείων, Αγία Παρασκευή - Ελευθερία Μοσχάτου.
Live strong
Υπήρξε ένα άσχημο περιστατικό που «έκοψε τις ανάσες» όλων όσων ήταν εκεί!
Ο τραυματισμός της Γιουκάκη, η οποία λίγο πριν το τέλος σωριάστηκε στο έδαφος ενώ ήταν πάνω σε άμυνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα στην σπονδυλική στήλη. Ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό. Τελικά απ ότι μάθαμε δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό, ευτυχώς, θα χρειαστεί όμως να παραμείνει ακίνητη για 4 – 5 μέρες.
Περαστικά στο κορίτσι και εύχομαι να αυτά τα περιστατικά να είναι όσο το δυνατό λιγότερα, αν όχι ανύπαρκτα….
sch
20η αγωνιστική...

Όμιλος Νότου
11/03/07 12:00 ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
11/03/07 12:00 ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
11/03/07 12:00 ΧΙΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ
11/03/07 12:00 ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
11/03/07 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ.
11/03/07 12:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ

Όμιλος Βορρά
11/03/07 12:00 ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. - ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
11/03/07 12:00 ΠΥΛΑΙΑΣ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ.
11/03/07 12:00 ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ.
11/03/07 12:00 ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
11/03/07 12:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
11/03/07 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ
womanplayer
QUOTE(sch @ Mar 6 2007, 03:50 PM) *
20η αγωνιστική...

Όμιλος Νότου
11/03/07 12:00 ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2

11/03/07 12:00 ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

11/03/07 12:00 ΧΙΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ 1

11/03/07 12:00 ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 2

11/03/07 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2

11/03/07 12:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ 1
Όμιλος Βορρά
11/03/07 12:00 ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. - ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ 1

11/03/07 12:00 ΠΥΛΑΙΑΣ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. 1

11/03/07 12:00 ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. 1

11/03/07 12:00 ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 2

11/03/07 12:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 1

11/03/07 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ 1
basket4
+1 blove.gif
jump_ball
Ομιλος Νότου
Κυριακή 11/3/2007
ΕΑΚ Γλυφάδας 12.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – Αθηναϊκός ΑΣ Κόλλιας, Ζαγοράκης – Παπαγιαννόπουλος
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 12.00 ΑΟ Σπάρτακος Ιωανν. – ΑΟΝ Αργυρούπολης Ψυχάρη, Σοφιανόπουλος Λ. – Μπώκου
Χίου 12.00 Παγχιακός ΓΣ – ΑΟ Κυρίαρχοι Καμ. Κουτσοδήμος, Τρίγκα – Σκούφαλος
Τρίπολης 12.00 ΓΕ Αμιλλα 2000 Τρ. – ΕΑ Πατρών Κανακάρης, Γολέγου – Κοκκόρης
Ν.Αλικαρνασού 12.00 ΠΑΣΑ Ηρόδοτος – ΑΟ Αστήρ Εξ. Νάκας, Τσεκές – Νεονάκης
Κοντόπευκου 12.00 ΓΣ Αγ.Παρασκευής – ΑΟ Ελευθερία Μ. Παπαγιαννόπουλος Γ., Θεολογή – Κουλούρης

Ομιλος Βορρά
Κυριακή 11/3/2007
ΕΑΚ Λάρισας 12.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. – ΑΣ Ηφαιστος Τσιαπλής, Παπανικολάου – Παπαδημητρίου
Πυλαίας 12.00 ΑΕ Πυλαίας – ΣΑΚ Αστέρας Καβ. Καρκατσέλας, Κατσογιάννη – Αχταρίδης
ΔΑΚ Ευόσμου 12.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΣ Αρης Θ. Πολυχρονιάδης, Γκιουζέλης – Ζεκερίδης
Αριδαίας 12.00 ΦΟ Αριδαίας - ΜΓΣ Απόλλων Καλ. Γερακίνης, Εδιαρόγλου – Κοντόζης
Κομοτηνής 12.00 ΓΑΣ Κομοτηνής – ΑΠΟ Θερμαϊκός Καρακατσανίδης, Παπαγεωργίου – Γκουρτζελίδης
Ομονοίας 12.00 ΑΟ Σερρών – ΑΠΣ Αρτεμις Βόλου Παπαδόπουλος Π., Μουτάφη - Μηνοβγιούδης
sch
Αποτελέσματα 20η αγωνιστικής

Όμιλος Νότου
Π. Φάληρο – Αθηναϊκός 41-52
Διαιτητές: Κόλλιας - Ζαγοράκης.
Τα δεκάλεπτα: 13-17, 24-32, 28-45, 41-52.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μπουμπούς): Τσίκουτα 6, Κωνσταντίνου 5 (1), Χαρίτου 1, Τσουκαλά 8, Σκαμνάκη 6, Αξιοπούλου, Ηλιοπούλου 6, Τζήμου 5, Ντάνου 4.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Μαγαλιού 6, Τσαγκαράκη, Λόλα, Τσουρή 13, Εμμανουήλ, Λιάκου, Πλούμπη 14, Κλάντζου 7 (1), Μανώλη 2, Κουντουρά 4, Χαϊκάλη 6.

Σπάρτακος Ιωαννίνων – ΑΟΝΑ 51-69
Διαιτητές: Ψυχάρη - Σοφιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 17-25, 34-39, 43-51, 51-69.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝ. (Παπανικολάου): Ντόκου 20 (4), Ουζούνη 2, Διαμαντή Ε. 4, Διαμάντη Β., 8, Σχίζα Π., 6, Εξαρχοπούλου 9, Γυαλιά 2.
ΑΟΝΑ (Αδάμ): Ζέρβα 14(1), Βογιάρου 13, Στεφάτου 14(2), Κωνσταντινίδη 9(1), Σαράγια, Σπυροπούλου 4, Μπακάλη 15.

Παγχιακός - Κυρίαρχοι Καμ. 77-45
Διαιτητές: Κουτσοδήμος - Τρίγκα.
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 41-26, 61-32, 77-45.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Δεσποτάκης): Χελιώτη, Κωνσταντή 9, Θεοδώρου 7, Παπαηλία 10, Ρηγάτου, Τσαρούχα 12, Μαστρογιάννιδου 19 (1), Δάφκου 20, Κονταξάκη.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Αράπης): Κακλέα 17 (1), Καρελά 4, Μάντη 6 (2), Καμπόλη 6 (2), Καστανιουδάκη 12 (1), Κοτσάνη.

Άμιλλα Τρίπολης - ΕΑ Πατρών 67-62
Διαιτητές: Κανακάρης – Γολεγού.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 28-31, 50-44, 67-62.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. (Τσουκαλάς): Στρατήγη 2, Γκριτζά 5, Τασουλή Α. 28, Τασουλή Π. 13 (1), Σκαρλή, Οχταρά 2, Κοτσιοπούλου, Τσουκαλά 17.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Τσαπαρλή): Μπουγιούκου 28 (6), Αγρογιάννη 7, Τσίρου, Γιαννοπούλου 3 (1), Σωτηροπούλου 15, Καββαδία 8, Αλεξανδροπούλου 1.

Ηρόδοτος - Αστέρας Εξαρχείων 63-78
Διαιτητές: Νάκας - Τσεκές.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 35-44, 51-64, 63-78.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Χριστοδούλου): Γιαλιτάκη 16 (1), Ψαράκη 6, Σταυρακάκη 19 (2), Παπαϊωσήφ 8, Μαθιουδάκη 12 (2), Ψηλλάκη 2, Γιαμαλή, Βλαχάκη, Βαλαράκου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Κεραμιδάς): Γκοτζή 4, Καρασταμάτη 8, Βολονακή Φ., 16, Βολονάκη Β., 14, Παπαδήμου 4, Σταμπούρλου 3, Χαλικιά 24 (2), Μαυριά 2, Μαννέ 3.

Αγία Παρασκευή - Ελευθερία Μοσχάτου 44-35
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος - Θεολογή.
Τα δεκάλεπτα: 12-9, 20-18, 31-24, 44-35.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αποστολίδης): Τσιοπούλου 5, Τσίτουρα 4, Τροιζή 4, Μπότσαρη 10, Κανελέτη 6, Σκαρμούτσου 8, Σολωμού 7.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Ποτόσογλου): Τσιφτελή 4, Μπακοπούλου 7, Μίοχου 14, Νικητοπούλου 8 (1), Μανουρά 2.

Όμιλος Βορρά
Πυλαία - Αστέρας Καβάλας 67-66
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Κατσογιάννη.
Τα δεκάλεπτα: 13-20, 30-36, 53-59, 67-66.
ΠΥΛΑΙΑ (Τεχλικίδου): Δαλάκα 6, Καλπακίδου 9, Δεβετζόγλου 12 (4), Χατζηαποστόλου 20 (1), Καρακασίδου, Νέδα, Ζαμπουρίδου 2, Πολύζου 4, Κεφαλά 14, Μικροπούλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Παπανικολάου): Δημητριάδου, Ιωακειμίδου 11 (1), Κωνσταντινίδου 17 (3), Παπαδοπούλου, Χοβανισιάν 8, Αυγουστίνου 16 (1), Παλάδα 14.

Αίας Ευόσμου - Άρης 56-62
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Γκιουζέλης.
Τα δεκάλεπτα: 13-15, 25-22, 40-38, 56-62.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαρέφης), Σιμητοπούλου 5, Μπότη 4, Γρίβα 12 (1), Μπασματζίδου 6, Παπαπέτρου 14, Χωματίδου 2, Γραμματικοπούλου 5 (1), Καπετάνιου, Ταμουτσέλη 8.
ΑΡΗΣ (Ιωαννίδης): Γεράκου 7, Φλέγγα 12 (2), Αμπατζίδου 2, Ταρπάγκου 8, Ταυροπούλου Κ 15, Αναγνώστου 16.

Αριδαία – Απόλλων Καλαμαριάς 49-82
Διαιτητές: Γερακίνης - Εδιαρόγλου
Τα δεκάλεπτα: 6-19, 22-43, 30-59, 49-82.
ΑΡΙΔΑΙΑ (Χασάπης): Ορμάνη 8, Πρόϊκου, Κωνσταντινίδου Β., Παντελίδου, Παπαδοπούλου 22, Ευταξιάδου, Αβραμίδου 11(1), Ελευθεριάδου 2, Βαρελά, Μανταλάκη, Παυλίδου 4, Ταραλίδου 2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Πολυμένης): Αγαθαγγελίδου 5 (1), Τσαλοπούλου 3 (1), Θεοδωρίδου 2, Τζιάτα 15, Τζανή 11, Ναούμ, Σαμολαδά 12 (2), Παντελιάδου 13, Βασιλειάδου 7 (1), Φράσκου, Πεταχτή 6, Παστουρματζή 8 (1).

ΑΟ Σερρών - Άρτεμις Βόλου 44-46
Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Μουτάφη.
Τα δεκάλεπτα: 10-6, 22-16, 32-29, 44-46.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Μάρκου-Κηρύκος): Κουντουρά 11, Μαραγκού 8, Καρατζά 6, Παπαδοπούλου 1, Τσιαμπάζη 14 (4), Πελτέκη 4, Κωστοπούλου, Τεβετζίδου.
ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ (Μαυρομιχάλης): Σαρακατσάνη, Κετσετζίδου 6 (1), Παπασταύρου 1, Κολέτσου 14 (2), Κουτσουνούρη 14 (2), Βαϊτση, Γεωργούλα, Θανασούλη 8, Δημητρέλια 3.

Ολυμπιάδα- Ήφαιστος 79-59
Διαιτητές: Τσιαπλής, Παπανικολάου
Τα δεκάλεπτα: 20-7, 35-29, 50-41, 79-59.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξενοκώστας): Κοκουτσάκη 13(2), Κυριτσάκα 23(1), Τσουκαλίδου 2, Τσιακούλια 10, Τσιαμπαλή Ζήτη, Λέκα, Θώδη 20, Δεληγιάννη 11.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Τσιαντάκη): Κέντρου, Γαϊτανάκη 8, Μηταριώτη 3(1), Γουλιού 13(2), Πολυτούδη, Τσιαντάκη 14(1), Νότη 15(3), Γιοβανοπούλου 6.

Κομοτηνή - Θερμαικός 77-69
Διαιτητές: Καρακατσανίδης, Παπαγεωργίου
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 38-24, 55-45, 77-69
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κουκοβίνος): Στάνη 3, Καμπίτση 11, Σεβδυνίδου 32 (3), Λιούρτα 12, Τσακιράκη, Αλευρά, Λίτσιου 10, Τζαβάρα 8 (1), Δοκούτση 1.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ (Μεντηλίδης): Μαρίνου 17, Κωνσταντοπούλου 2, Καντάρα, Τερεζή Χ. 4, Ριτζαλαίου 11, Γερούση 10, Μισόπαππα 2, Ψαρά 19 (1), Τερεζή Α. 4.

...basketblog.gr
basket4
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
18/03/07 12:00 ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. 1
18/03/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
18/03/07 12:00 ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2
18/03/07 12:00 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. 2
18/03/07 12:00 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2
18/03/07 12:00 ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 1

8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
18/03/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ 1
18/03/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛ.(ΝΕΟ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 2
18/03/07 12:00 ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 2
18/03/07 14:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 2
18/03/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1
18/03/07 12:00 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ?
Live strong
Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αστέρας Εξαρχείων μένει κατά κάποιο τρόπο ακέφαλος από head coach, μιας και ο Κώστας Κεραμιδάς αποδέχτηκε πρόταση που τον θέλει στον Απόλλωνα Πατρών.
Στο πάγκο θα παραμείνει η μέχρι τώρα βοηθός του και προπονήτρια της Αμαρυλλίδας κα Καπογιάννη.
alexako
QUOTE(basket4 @ Mar 13 2007, 10:58 AM) *
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
18/03/07 12:00 ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. 1
18/03/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
18/03/07 12:00 ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2
18/03/07 12:00 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. 2
18/03/07 12:00 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2
18/03/07 12:00 ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 1
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
18/03/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ 1
18/03/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛ.(ΝΕΟ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 2
18/03/07 12:00 ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΜΙ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 2
18/03/07 14:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 2
18/03/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1
18/03/07 12:00 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ?

Καλημέρα!θα συμφωνήσω σε όλα εκτός απο το παιχνίδι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΑΜΙΛΛΑ που θα πω οτι είναι 1.
ευχαριστώ!
basket4
14/3/2007
Διαιτητές Εθνικών Πρωταθλημάτων Γυναικών
Α2 Γυναικών
Κυριακή 18 Μαρτίου
Όμιλος Νότου
Εργάνης Βύρ. 12μ. Αθηναϊκός-Σπάρτακος Ιωαν. Κυριακόπουλος-Λιότσος
Αργυρούπολη 12μ. ΑΟΝΑ-Παγχιακός Νικολόπουλος-Χριστοδούλου
Καμινίων 12μ. Κυρίαρχοι-Άμιλλα 2000 Σταυρόπουλος-Ζαμαγιάς
3ο Άνω Λιοσίων 12μ. Άτταλος-ΕΑ Πατρών Γιακουμάς-Αρτεμάκη
Στρέφη 12μ. Αστέρας Εξ.-Π. Φάληρο Ζερβούδης-Ζαφειράτος
Μοσχάτου 12μ. Ελευθερία Μ-Ηρόδοτος Ζέπος-Φάκαρος

Όμιλος Βορρά
Κοζάνης 12μ. Λασσάνης-Ολυμπιάδα Λ. Καλογερόπουλος-Βογιατζής
Μίκρας 12μ. Ήφαιστος-Πυλαία Τζήμα-Κουτσουμάρης
Ποταμουδίων 12μ. Αστέρας Καβ-Αίας Ευ. Αθανασόπουλος-Μαραμής
Καλαμαριάς 12μ. Απόλλων Καλ-Άρης Θες. Θεοδώρου-Μοσχότογλου
Αδαμόπουλου 12μ. Άρτεμις Β.-Κομοτηνή Τσιρτσιμάλης-Παπαπέτρου
Αριδαίας 12μ. Αριδαία-ΑΟ Σερρών Παπαδημητρίου-Τσουμαχίδης
air
QUOTE(alexako @ Mar 14 2007, 07:37 AM) *
Καλημέρα!θα συμφωνήσω σε όλα εκτός απο το παιχνίδι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΑΜΙΛΛΑ που θα πω οτι είναι 1.
ευχαριστώ!

δεν το νομιζω....
η τασουλη ειναι σε δαιμονιωδη φορμα(βλεπε 28 π.στο προηγουμενο και 42 π.στο προτελευταιο παιχνιδι) οποτε ειναι πολυ πιθανο να γινει και το διπλο....
τασουλη με τα χιλια..μια ομαδα μονη της η κοπελα!!!!
alexako
QUOTE(air @ Mar 14 2007, 08:16 PM) *
δεν το νομιζω....
η τασουλη ειναι σε δαιμονιωδη φορμα(βλεπε 28 π.στο προηγουμενο και 42 π.στο προτελευταιο παιχνιδι) οποτε ειναι πολυ πιθανο να γινει και το διπλο....
τασουλη με τα χιλια..μια ομαδα μονη της η κοπελα!!!!

Καλημέρα!δεν αντιλέγω μαζί σου είναι πολύ καλή παίχτρια η Τασουλή αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την 'Ανοιξη!!Απλά την άποψή μου λέω τώρα το τί θα γίνει θα το δούμε τη Κυριακή!
womanplayer
Α2 Γυναικών
Κυριακή 18 Μαρτίου
Όμιλος Νότου
Εργάνης Βύρ. 12μ. Αθηναϊκός-Σπάρτακος Ιωαν. 1

Αργυρούπολη 12μ. ΑΟΝΑ-Παγχιακός 2

Καμινίων 12μ. Κυρίαρχοι-Άμιλλα 2000 2

3ο Άνω Λιοσίων 12μ. Άτταλος-ΕΑ Πατρών 1

Στρέφη 12μ. Αστέρας Εξ.-Π. Φάληρο 1

Μοσχάτου 12μ. Ελευθερία Μ-Ηρόδοτος 1

Όμιλος Βορρά
Κοζάνης 12μ. Λασσάνης-Ολυμπιάδα Λ. 1

Μίκρας 12μ. Ήφαιστος-Πυλαία 2

Ποταμουδίων 12μ. Αστέρας Καβ-Αίας Ευ. 2

Καλαμαριάς 12μ. Απόλλων Καλ-Άρης Θες. 1

Αδαμόπουλου 12μ. Άρτεμις Β.-Κομοτηνή 1

Αριδαίας 12μ. Αριδαία-ΑΟ Σερρών 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.