Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4
Augmon
QUOTE(coa @ Oct 30 2008, 14:43 ) *
ΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΣ.
σου ειπε κανενας οτι δεν επαιξε στον ηλυσιακο και στην εφηβων; μεχρι τα 19 του ομως που εμαθε μπασκετ ρε παιδι μου; απο μονος του βγηκε... ενταξει τοτε και ο μπαρλος απο τον ολυμπιακο βγηκε... τι αλλο να σου πω... δεν ασχολουμαι με την περιπτωση σου... : offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif

Ας πει κάποιος του κουζινόγατου ότι στα 19 παίζουν εφηβικό παιδιά μόλις τα 2 -3 τελευταία χρόνια.Δεν ξανασχολούμε μαζί σου είσαι πολύ μέσα στο μπάσκετ,τόσο που θα βγάλεις δικούς σου νόμους torture.gif torture.gif torture.gif
coa
QUOTE(profitisilias9 @ Oct 30 2008, 16:36 ) *
Σε ποια ομάδα αναφέρεσαι; (χε! χε! χε!) 39.gif

εσπερος, εχουν 450 παιδια και δεν χωρανε αλλα... evilmonkey.gif
coa
QUOTE(Augmon @ Oct 30 2008, 17:46 ) *
Ας πει κάποιος του κουζινόγατου ότι στα 19 παίζουν εφηβικό παιδιά μόλις τα 2 -3 τελευταία χρόνια.Δεν ξανασχολούμε μαζί σου είσαι πολύ μέσα στο μπάσκετ,τόσο που θα βγάλεις δικούς σου νόμους torture.gif torture.gif torture.gif

icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
Augmon
QUOTE(coa @ Oct 30 2008, 17:13 ) *
εσπερος, εχουν 450 παιδια και δεν χωρανε αλλα... evilmonkey.gif

Ενώ η Απολλωνιάδα έχει λιγότερα και χωράνε εεεε??? Ρε ουστ! magic.gif
coa
QUOTE(Augmon @ Oct 30 2008, 18:18 ) *
Ενώ η Απολλωνιάδα έχει λιγότερα και χωράνε εεεε??? Ρε ουστ! magic.gif

παλι αλλο καταλαβες, ποιος σου μιλησε για απολλωνιαδα ;;;;;;;
kaukasios
QUOTE(KOBE_10 @ Oct 30 2008, 12:38 ) *
Ευτυχως που ανοιξε ενα τοπικ για ακαδημιες!!!!!!!!!!μονο για αυτο δεν ζηταμε!!!!!!
Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν φταινε τα παιδια αλλα οι γονεις δεν διανοειται να περιμενεις σε λιστα αναμονης λες και εισαι σε τραπεζα για να γραψεις το παιδι σου για κανει προπονηση μπασκετ!!!!!!Οι λεγομενες μεγαλες ομαδες καλα κανουν και μαζευουν παιδακια,δεν καταλαβαινουν ομως οι γονεις οτι κανουν διαλογη και απο τα 100 παιδακια που εχουν μονο τα 15 θα κρατησουν για να παιξουν μπασκετ τα υπολοιπα τα εχουν μονο για την συνδομη το μηνα!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif

το θεμα δεν ειναι ποσα παιδια εχουν,το θεμα ειναι να γινεται καλη δουλεια και να υπαρχει οργανωση.ετσι και αλλιως οποια παιδακια ειναι να ξεχωρισουν θα ξεχωρισουν.δεν γινεται να γινουν ολοι επαγγελματιες αθλητες.
coa
QUOTE(kaukasios @ Oct 30 2008, 18:26 ) *
το θεμα δεν ειναι ποσα παιδια εχουν,το θεμα ειναι να γινεται καλη δουλεια και να υπαρχει οργανωση.ετσι και αλλιως οποια παιδακια ειναι να ξεχωρισουν θα ξεχωρισουν.δεν γινεται να γινουν ολοι επαγγελματιες αθλητες.

πολυ σωστα, οι γονεις ομως εχουν αλλη αποψη για τα παιδια τους...
kaukasios
QUOTE(coa @ Oct 30 2008, 17:30 ) *
πολυ σωστα, οι γονεις ομως εχουν αλλη αποψη για τα παιδια τους...

pως εχουν αντιθετη αποψη και τα φορτωνουν με δεκα ιδιαιτερα απο δευτερα και τριτη δημοτικου?
coa
QUOTE(kaukasios @ Oct 31 2008, 00:40 ) *
pως εχουν αντιθετη αποψη και τα φορτωνουν με δεκα ιδιαιτερα απο δευτερα και τριτη δημοτικου?

αυτο ειναι αλλο θεμα φιλε καυκασιε. υπαρχουν γονεις που παροτρινουν τα παιδια τους στο να αθληθουν, υπαρχουν μαλιστα και γονεις που γινονται ακομα και παραγοντες... γιατι πιστευουν οτι ετσι θα προωθησουν τα παιδια τους.
dejanb4
Λοιπόν μακροσκελής η απαντηση μου αλλά καλύτερο απο το να κάνω πολλά post.

QUOTE(KOBE_10 @ Oct 30 2008, 13:38 ) *
Ευτυχως που ανοιξε ενα τοπικ για ακαδημιες!!!!!!!!!!μονο για αυτο δεν ζηταμε!!!!!!
Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν φταινε τα παιδια αλλα οι γονεις δεν διανοειται να περιμενεις σε λιστα αναμονης λες και εισαι σε τραπεζα για να γραψεις το παιδι σου για κανει προπονηση μπασκετ!!!!!!Οι λεγομενες μεγαλες ομαδες καλα κανουν και μαζευουν παιδακια,δεν καταλαβαινουν ομως οι γονεις οτι κανουν διαλογη και απο τα 100 παιδακια που εχουν μονο τα 15 θα κρατησουν για να παιξουν μπασκετ τα υπολοιπα τα εχουν μονο για την συνδομη το μηνα!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif

Έγω δεν έχω πρόβλημα με τις μεγάλες ακαδημίες ,απο τη στιγμή που κάποιο παιδί θέλει να μάθει μπάσκετ πείτε μου που θα πάει. Υπάρχουν ομάδες, εκτός των μεγάλων που κάνουν κινήσεις ,αλλά είναι ακόμη λίγες. Εγώ παίζω μόνο σε τοπικές κατηγορίες και όχι μπάσκετ επιπέδου, αλλά είμαι ευτυχής για το γεγονός οτι ξέρω τα βασικά του μπάσκετ και αυτό γιατι παίζω απο μικρός σε ομάδα που νοιαζόνταν να μάθει μπάσκετ στους μικρούς (εκτός Πατρών). Είναι τραγική η κατάσταση στην Πάτρα, βλέπεις παίχτες που έχουν τρομερές ικανότητες με τη μπάλα και δεν ξέρουν που να πάνε οταν δεν την έχουν.

QUOTE(kaukasios @ Oct 30 2008, 18:26 ) *

Το θέμα δεν είναι μόνο να γίνεται δουλειά και να υπάρχει οργάνωση, το θέμα είναι να σέβονται οι ομάδες τα παιδιά. Είναι αδιανόητο ομάδες όπως Έσπερος, Παναχαική και λοιπές να έχουν στις τάξεις τους παιδιά που απλά δε θα παίξουν ποτέ στην αντρική ομάδα αλλα παρ'ολα αυτά να ζητάνε λεφτά για να δώσουν τα δελτία τους. Είναι ντροπή σε ερασιτεχνικό επίπεδο να υπάρχουν κανόνες που προστατεύουν τις ομάδες και όχι τους παίχτες.

QUOTE(coa @ Oct 31 2008, 01:03 ) *
αυτο ειναι αλλο θεμα φιλε καυκασιε. υπαρχουν γονεις που παροτρινουν τα παιδια τους στο να αθληθουν, υπαρχουν μαλιστα και γονεις που γινονται ακομα και παραγοντες... γιατι πιστευουν οτι ετσι θα προωθησουν τα παιδια τους.

Έχω δει συμπεριφόρες γονιών που είναι απλά απαράδεκτες. Οι γονείς αν βλέπουν πως το παιδί θέλει να αθληθεί πρέπει να το βοηθούν αλλά είναι και αυτοί που θα το βοηθήσουν να πάρει τις σωστές αποφάσεις στη ζωή του. Πόσοι παίχτες πίστευαν οτι θα ασχολληθούν επαγγελματικά με το μπάσκετ και κατεληξαν άνεργοι και ανειδίκευτοι; Πολλοί... Επίσης πολλοί παίχτες γίναν επαγγελματίες επειδή οι γονείς τους επέμειναν σε αυτό. Δύσκολα πράγματα...
coa
Το θέμα δεν είναι μόνο να γίνεται δουλειά και να υπάρχει οργάνωση, το θέμα είναι να σέβονται οι ομάδες τα παιδιά. Είναι αδιανόητο ομάδες όπως Έσπερος, Παναχαική και λοιπές να έχουν στις τάξεις τους παιδιά που απλά δε θα παίξουν ποτέ στην αντρική ομάδα αλλα παρ'ολα αυτά να ζητάνε λεφτά για να δώσουν τα δελτία τους. Είναι ντροπή σε ερασιτεχνικό επίπεδο να υπάρχουν κανόνες που προστατεύουν τις ομάδες και όχι τους παίχτες.

το οτι υπαρχουν κανονες να προστατευουν τις ομαδες και οχι τους παιχτες μπορει να ειναι και για καλο.
σκεψου μια μικρη ομαδα να ειχε 10 ταλεντακια και να πηγαινε μια μεγαλη, να εψινε τα παιδια και τους γονεις και να τα επερνε... τι θα γινονταν τοτε; θα ηταν καλυτερα; ενω τωρα εχουν δικαιωμα και οι μικροτερες ομαδες να προστατευονται απο τους κανονες.
σ' αυτο που λες θα επρεπε οι λεγομενες μεγαλες ομαδες τουλαχιστον να δανειζουν παιχτες στις μικροτερες που θα τις συνεφερε κιολας..
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Oct 30 2008, 17:26 ) *

Τι σόι καλή δουλειά μπορεί να γίνεται όταν 15-20 παιδιά κάνουν προπόνηση σε μισό γήπεδο; Αυτό θα πει οργάνωση! 56.gif 56.gif 56.gif
profitisilias9
QUOTE(dejanb4 @ Oct 31 2008, 00:25 ) *

Μπράβο στον dejanb που βρήκε το θάρρος να τα πει έξω από τα δόντια! 41.gif 41.gif 41.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Oct 31 2008, 02:55 ) *
Μπράβο στον dejanb που βρήκε το θάρρος να τα πει έξω από τα δόντια! 41.gif 41.gif 41.gif

Ο Dejan καλά τα λέει και βλέποντας τα από μακρινή οπτική γωνία έτσι είναι τα πράγματα.Αν δείτε και στο ποδόσφαιρο τι γίνεται θα φρίξετε.Παίχτες που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Εφηβικό για 1-2 χρόνια τιμώνται 500ευρώ η υποσχετική.Και άλλα τέτοια.Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά.Όταν έχεις τόσα παιδιά και συνάμα τόσους προπονητές(Ο Έσπερος κοντά 10) οι οποίοι δουλεύουν αρκετές ώρες και Σαββατοκύριακα(άσχετα αν κάνουν καλά τη δουλειά τους πρέπει να τους πληρώσεις, άρα πρέπει ναχεις συνδρομές ή να δίνεις αυτούς που δεν θα παίξουν στο αντρικό σου έναντι αντιτίμου.Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αυτές τις δύο όψεις.Απέξω σου φαίνεται άσχημο, από μέσα σου φαίνεται το πλέον λογικό
dejanb4
QUOTE(coa @ Oct 31 2008, 02:03 ) *
το οτι υπαρχουν κανονες να προστατευουν τις ομαδες και οχι τους παιχτες μπορει να ειναι και για καλο.
σκεψου μια μικρη ομαδα να ειχε 10 ταλεντακια και να πηγαινε μια μεγαλη, να εψινε τα παιδια και τους γονεις και να τα επερνε... τι θα γινονταν τοτε; θα ηταν καλυτερα; ενω τωρα εχουν δικαιωμα και οι μικροτερες ομαδες να προστατευονται απο τους κανονες.
σ' αυτο που λες θα επρεπε οι λεγομενες μεγαλες ομαδες τουλαχιστον να δανειζουν παιχτες στις μικροτερες που θα τις συνεφερε κιολας..

Εμένα ούτε αυτό δε μ'αρέσει, γιατί δηλαδή να θέλει ένας μικρός να πάει σε καλύτερη ομάδα και να μη τον αφήνει η "μικρή". Εγώ δεν θέλω να προστατεύονται οι μικρές ομάδες αλλά οι παίχτες. Είναι στο χέρι της ομάδας να κρατάει τους παίχτες της και αυτό το πιστεύω αλλα πως μπορεί μια μέτρια ομάδα να στερήσει απο κάποιον παίχτη την εξέλιξη που μπορεί να έχει.

QUOTE(Augmon @ Oct 31 2008, 12:01 ) *
Ο Dejan καλά τα λέει και βλέποντας τα από μακρινή οπτική γωνία έτσι είναι τα πράγματα.Αν δείτε και στο ποδόσφαιρο τι γίνεται θα φρίξετε.Παίχτες που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Εφηβικό για 1-2 χρόνια τιμώνται 500ευρώ η υποσχετική.Και άλλα τέτοια.Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά.Όταν έχεις τόσα παιδιά και συνάμα τόσους προπονητές(Ο Έσπερος κοντά 10) οι οποίοι δουλεύουν αρκετές ώρες και Σαββατοκύριακα(άσχετα αν κάνουν καλά τη δουλειά τους πρέπει να τους πληρώσεις, άρα πρέπει ναχεις συνδρομές ή να δίνεις αυτούς που δεν θα παίξουν στο αντρικό σου έναντι αντιτίμου.Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αυτές τις δύο όψεις.Απέξω σου φαίνεται άσχημο, από μέσα σου φαίνεται το πλέον λογικό

Οι συνδρομές δε με βρίσκουν αντίθετο, από τη στιγμη που οι γονείς συμφωνούν να πληρώνουν. Το καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχαν αλλά είναι πολυ δύσκολο. Τα έσοδα δε θα έρθουν απο τις μικρότερες ομάδες, τα έσοδα θα έρθουν απο τις μεγαλύτερες. Η ομάδα πρέπει να βγάζει παίχτες που θα είναι για παραπάνω επίπεδο. Διορθώστε με αν κανω λάθος, αλλά στα φετινά budget εαπ, παναχαικης, απολλωνιαδας, εσπέρου, τι ποσοστό των εσόδων είναι απο υποσχετικές ή μεταγραφες σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών; Θέλω να πω οτι δεν είναι θέμα χρημάτων, τα 500 ευρώ δε θα κάνουν διαφορά για αυτές τις ομάδες, είναι θέμα φιλοσοφίας, μου ανήκει ο παίχτης και θα βγάλω λεφτά απο αυτόν.
basket11
QUOTE(dejanb4 @ Oct 31 2008, 12:21 ) *
Εμένα ούτε αυτό δε μ'αρέσει, γιατί δηλαδή να θέλει ένας μικρός να πάει σε καλύτερη ομάδα και να μη τον αφήνει η "μικρή". Εγώ δεν θέλω να προστατεύονται οι μικρές ομάδες αλλά οι παίχτες. Είναι στο χέρι της ομάδας να κρατάει τους παίχτες της και αυτό το πιστεύω αλλα πως μπορεί μια μέτρια ομάδα να στερήσει απο κάποιον παίχτη την εξέλιξη που μπορεί να έχει.

Οι συνδρομές δε με βρίσκουν αντίθετο, από τη στιγμη που οι γονείς συμφωνούν να πληρώνουν. Το καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχαν αλλά είναι πολυ δύσκολο. Τα έσοδα δε θα έρθουν απο τις μικρότερες ομάδες, τα έσοδα θα έρθουν απο τις μεγαλύτερες. Η ομάδα πρέπει να βγάζει παίχτες που θα είναι για παραπάνω επίπεδο. Διορθώστε με αν κανω λάθος, αλλά στα φετινά budget εαπ, παναχαικης, απολλωνιαδας, εσπέρου, τι ποσοστό των εσόδων είναι απο υποσχετικές ή μεταγραφες σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών; Θέλω να πω οτι δεν είναι θέμα χρημάτων, τα 500 ευρώ δε θα κάνουν διαφορά για αυτές τις ομάδες, είναι θέμα φιλοσοφίας, μου ανήκει ο παίχτης και θα βγάλω λεφτά απο αυτόν.

Φίλοι πιάσατε μεγάλο θέμα. Ακούστε τι είναι το ηθικό, το σωστό και μετά πείτε μου τη γνώμη σας και αν το πράττει κάποια ομάδα.
1. Ο κάθε παίκτης ανήκει στην ομάδα που έχει δελτίο άρα καλά κάνει η ομάδα και ζητά λεφτά για να τον παραχωρήσει με οποιαδήποτε μορφή.
2. Αν όμως ο παίκτης ΠΛΗΡΩΝΕΙ συνδρομή (ο γονιός του) τότε ΗΘΙΚΑ δεν ανήκει στην ομάδα κι ας έχει δελτίο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ (ο γονιός δηλαδή) ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.
ΑΡΑ: αν οι ακαδημίες είναι δωρεάν, το σωστό ειναι οι ομάδες να ζητούν χρήματα για να καλύψουν με αυτό τον τρόπο τις πληρωμές των προπονητών που έχουν. ΑΝ όμως πληρώνουν οι γονείς τότε καλύπτονται με αυτό τον τρόπο οι προπονητές και άρα ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος όταν θέλει.
Μη μου πεις κανείς ότι όταν στέλνει το παιδί του ΚΑΛΤΣΕΤΟ μετά του λένε οι επιχειρηματίες σε ποιά ομάδα θα πάει.
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ
Augmon
QUOTE(basket11 @ Oct 31 2008, 12:09 ) *
Φίλοι πιάσατε μεγάλο θέμα. Ακούστε τι είναι το ηθικό, το σωστό και μετά πείτε μου τη γνώμη σας και αν το πράττει κάποια ομάδα.
1. Ο κάθε παίκτης ανήκει στην ομάδα που έχει δελτίο άρα καλά κάνει η ομάδα και ζητά λεφτά για να τον παραχωρήσει με οποιαδήποτε μορφή.
2. Αν όμως ο παίκτης ΠΛΗΡΩΝΕΙ συνδρομή (ο γονιός του) τότε ΗΘΙΚΑ δεν ανήκει στην ομάδα κι ας έχει δελτίο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ (ο γονιός δηλαδή) ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.
ΑΡΑ: αν οι ακαδημίες είναι δωρεάν, το σωστό ειναι οι ομάδες να ζητούν χρήματα για να καλύψουν με αυτό τον τρόπο τις πληρωμές των προπονητών που έχουν. ΑΝ όμως πληρώνουν οι γονείς τότε καλύπτονται με αυτό τον τρόπο οι προπονητές και άρα ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος όταν θέλει.
Μη μου πεις κανείς ότι όταν στέλνει το παιδί του ΚΑΛΤΣΕΤΟ μετά του λένε οι επιχειρηματίες σε ποιά ομάδα θα πάει.
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

Παραλογίζεσαι μου φαίνεται.Κατ'αρχήν δεν έχω ακούσει πουθενά έφηβους να πληρώνουν συνδρομή άρα λοιπόν αυτοί είναι απέξω.Μάθε πως τα παιδιά πληρώνουν 20-25 ευρώ από το παιδικό και κάτω και όλα έχουν και παροχές όπως μπουφάν, φόρμες, μπλούζες διπλής όψεως παπούτσια ακόμη.άρα λοιπόν το να λες ότι όποιος πληρώνει 250ευρώ το χρόνο παίρνει το παιδί του και φεύγει κλίνει μάλλον προς ανέκδοτο μεριά.Και επειδή ξέρω 5 πράγματα περισσότερα για Έσπερο σου λέω ότι δικαιούται να ζητάει ο Επιχειρηματίας χρήματα όταν ένας έφηβος ή παίδας θέλει να φύγει.Πήγαινε επίσης στις ακαδημίες του Δαβουρλή που είναι 5χ5 ή του Παμπατραϊκού ή του Da luz και ζήτα παίχτη να δούμε θα σου ζητήσουν λεφτά ή όχι
kaukasios
ετσι ειναι οπως τα λεει ο ογκμον.παιδικα και εφηβικα δεν υπαρχει συνδρομη.δεν πιστευω ποτε ομαδα να ζητησε λεφτα για να παει ενα παιδι απο μια ακαδημια σε αλλη.αφηστε που τα περισσοτερα παιδακια σε αυτην την ηλικια δεν βγαζουν δελτια.τωρα οταν ενα παιδι ειναι παιδικοεφηβικα νομιζω οτι ειναι σωστο να ανηκει στην ομαδα που παιζει.οπως επισης ειναι σωστο να ζηταει καποια χρηματα η ομαδα του για να τον δωσει σε λογικα πλαισια παντα.
coa
ρε παιδια συνηθως δελτιο εχουν τα παιδια που ανηκουν σε αγωνιστικα τμηματα, μινι-παμπαιδες-παιδικο-εφηβικο. που σημαινει εχουν οτι εχουν καποιο ταλεντο. δεν το βλεπω παραλογο ο συλλογος να προστατευεται απο το νομο και να αποφασιζει για το ποιους παιχτες θα δινει και ποιους οχι. στην εκδοση δελτιου ειναι υπευθυνοι και οι γονεις...
στις ακαδημιες τωρα, θεωρω απαραδεκτο για τα παιδια να εκδιδονται δελτια απο την στιγμη που δεν ξερουν ακομα τα βασικα του αθληματος, δεσμευοντας ετσι ο καθε συλλογος το μελλον τους... δηλαδη ειναι σαν να πηγαινεις το παιδι σου σ'ενα φροντιστηριο και να δεσμευεσαι οτι θα παρακολουθει τα μαθηματα και για τα επομενα χρονια χωρις να σου δινεται η δυνατοτητα της επιλογης!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
κατα την γνωμη μου δελτια θα πρεπει να εκδιδονται (τουλαχιστον απο τα μεγαλα σωματεια) στην ηλικια προ-μινι και μονο για τα παιδια που ξεχωριζουν.
για τους παιδες και εφηβους θα πρεπει να θεσπιστει νομος απο τν εοκ που να αναφερει οτι παικτες που δεν εχουν δηλωθει ουτε μια φορα απο την ομαδα τους σε φυλλο αγωνα (ενοειται για 1 χρονο) τοτε να ακυρωνεται αυτοματως η ισχυς του δελτιου τους με τον συλλογο.
Jabar
Αυτό που ισχύει τώρα είναι
Για ΤΑΚ η ΚΑΕ αν τα παιδιά που συμπληρώνουν 18 χρόνων,δεν υπογράψουν επαγγελματικό είναι ελεύθερα.
Που σημαίνει εφηβικό Ολυμπιάδας και Απόλλωνα αν δεν είναι στην πρώτη ομάδα είναι ελεύθερα.
Για τους υπόλοιπους χρειάζεται τριετία.Αλλά η ομάδα δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 25 που έχουν κλείσει 18.
Που σημαίνει 15 στην αντρική και 2-3 δηλωμένους για διάφορους λόγους άρα 7-8 παιδιά που τέλειωσαν το εφηβικό.
Πάντως χρειάζεται προσοχή για το που γράφονται τα παιδιά και αυτογνωσία.
Olympos
παιδια εχει μαθει κανεις αν ο εσπερος φετος κανει παλι τουρνουα τα χριστουγεννα?οπως κανει καθε φορα τα τελευταια 3 χρονια...για εφηβικο μιλαω!!!!
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Nov 28 2008, 02:28 ) *
παιδια εχει μαθει κανεις αν ο εσπερος φετος κανει παλι τουρνουα τα χριστουγεννα?οπως κανει καθε φορα τα τελευταια 3 χρονια...για εφηβικο μιλαω!!!!

Μάλλον θα κάνει, με μεγάλες ομάδες και πάλι προσκεκλημένες! 77.gif
Olympos
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 28 2008, 02:38 ) *
Μάλλον θα κάνει, με μεγάλες ομάδες και πάλι προσκεκλημένες! 77.gif

καλο αυτο για τα παιδια του εσπερου..εχει καποιους αρκετους καλους παιχτες που μπορουν να ανταπεξελθουν στο επιπεδο αυτο πιστευω..για να δουμε!!!
Kurt
Βασικα ειμαι καινουριος στο φορουμ και ευτυχως που υπαρχει και topic για τα παιδικοεφηβικα...Επειδη διαβασα ολα τα texts θα ηθελα να προσθεσω οτι σε θεμα δυναμικου οι ομαδες της αθηνας ειναι καλυτερες.να περασεις στους 6 ειναι σαφως δυσκολοτερο για μια ομαδα που παιζει στην ΕΣΚΑ.επισης στον πρωτο και δευτερο ομιλο γινεται χαμος...Οσο αφορα τον Ολυμπιακο στο παιδικο οντως δεν εχει παιχτες...ο παναθηναικος ομως εχει καλους και αρκετους παιχτες...αλλα πραγματικα δεν ειναι ανικητοι...αυτα ηθελα να σχολιασω για αρχη. smiley.gif
Augmon
QUOTE(Kurt @ Nov 29 2008, 19:11 ) *
Βασικα ειμαι καινουριος στο φορουμ και ευτυχως που υπαρχει και topic για τα παιδικοεφηβικα...Επειδη διαβασα ολα τα texts θα ηθελα να προσθεσω οτι σε θεμα δυναμικου οι ομαδες της αθηνας ειναι καλυτερες.να περασεις στους 6 ειναι σαφως δυσκολοτερο για μια ομαδα που παιζει στην ΕΣΚΑ.επισης στον πρωτο και δευτερο ομιλο γινεται χαμος...Οσο αφορα τον Ολυμπιακο στο παιδικο οντως δεν εχει παιχτες...ο παναθηναικος ομως εχει καλους και αρκετους παιχτες...αλλα πραγματικα δεν ειναι ανικητοι...αυτα ηθελα να σχολιασω για αρχη. smiley.gif

Οι αναφορές στις ομάδες έγινε για να αναδειχτεί ότι υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και δύσκολα φτάνεις ακόμα και στους έξι.Και αν δεν έχει ο Ολυμπιακός θα έχει ο Παναθηναίκός ή το Μαρούσι ή ο ΔΑΣΑΛ ή η Δάφνη ή η ΑΕΚ ή ο ΙωνικόςΝΦ,δηλαδή υπάρχει τεράστια δυσκολία
coa
ο εσπερος κερδισε την απολλωνιαδα στο παιδικο. η αληθεια ειναι οτι καμια απο τις δυο ομαδες δεν παρουσιαζει τιποτε το αξιολογο, κριμα...
Olympos
QUOTE(coa @ Dec 2 2008, 23:21 ) *
ο εσπερος κερδισε την απολλωνιαδα στο παιδικο. η αληθεια ειναι οτι καμια απο τις δυο ομαδες δεν παρουσιαζει τιποτε το αξιολογο, κριμα...

οι φουρνιες οσο πανε πανε και χειροτερευουν........δεν υπαρχει κανενα αξιολογο τελεντο πια στα παιδικα της πατρας....Ακομα και στο εφηβικο 2 ομαδες υπαρχουν μονο και αυτες δεν ειναι οπως ηταν παλια...
Augmon
QUOTE(Olympos @ Dec 3 2008, 00:06 ) *
οι φουρνιες οσο πανε πανε και χειροτερευουν........δεν υπαρχει κανενα αξιολογο τελεντο πια στα παιδικα της πατρας....Ακομα και στο εφηβικο 2 ομαδες υπαρχουν μονο και αυτες δεν ειναι οπως ηταν παλια...

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν κάθε χρονιά να βγάζουμε τα σούπερ ταλέντα.Φέτος όπως λέτε μπορεί να μην έχει , του χρόνου μπορεί να ξεπεταχτούν 4-5. Έτσι είναι αυτά thumbsup.gif thumbsup.gif

Και για να κάνω την αντιδιαστολή θα σας πω ότι στο ποδόσφαιρο πέρυσι και πρόπερσι η μικτές ήταν σούπερ.Κερδίζανε τους πάντες.Φέτος έχουνε δυσκολία , φύγανε κάποια παιδιά και δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό.Αλλά έτσι συμβαίνει
la bomba_13
Χαιρετω ολους οσους γραφουν στο φορυμ. ειμαι νεο μελος,ζω και παιζω μπασκετ στην πατρα.
και θα ηθελα να δινουμε ολοι περισσοτερη προσοχη στο πρωταθλημα εφηβων που διεξαγεται.
Σημερα υπαρχει ενα καλο παιχνιδι που θα γινει στις 6:30 μεταξυ του εσπερου κ του γλαυκου στο γηπεδο της αλεξιωτισσας.
Ευχομαι να γινει ενα καλο ματς κ να υπαρχει κοσμος.
Ευχαριστω
la bomba_13
QUOTE(la bomba_13 @ Dec 17 2008, 15:17 ) *
Χαιρετω ολους οσους γραφουν στο φορυμ. ειμαι νεο μελος,ζω και παιζω μπασκετ στην πατρα.
και θα ηθελα να δινουμε ολοι περισσοτερη προσοχη στο πρωταθλημα εφηβων που διεξαγεται.
Σημερα υπαρχει ενα καλο παιχνιδι που θα γινει στις 6:30 μεταξυ του εσπερου κ του γλαυκου στο γηπεδο της αλεξιωτισσας.
Ευχομαι να γινει ενα καλο ματς κ να υπαρχει κοσμος.
Ευχαριστω

Ευκολη επικρατηση του εσπερου με 81-42 επι του γλαυκου.
Το παιχνιδι ηταν κατα διαστηματα καλο με τον εσπερο να κανει ενα πολυ δυνατο ξεσπασμα στα πρωτα λεπτα του 3 δεκαλεπτου και να καθαριζει το παιχνιδι..
Olympos
QUOTE(la bomba_13 @ Dec 17 2008, 21:36 ) *
Ευκολη επικρατηση του εσπερου με 81-42 επι του γλαυκου.
Το παιχνιδι ηταν κατα διαστηματα καλο με τον εσπερο να κανει ενα πολυ δυνατο ξεσπασμα στα πρωτα λεπτα του 3 δεκαλεπτου και να καθαριζει το παιχνιδι..

ρε φιλε εσυ πρεπει να εισαι σιγουρα παικτης του εσπερου του εφηβικου....Αν ειναι να ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια αστο καλυτερα....ομαδες οπως τον γλαυκο ειναι λογικο να νικατε τοσο πολυ...η απολλωνιαδα ειναι το δυσκολο....
Augmon
2-3 πολύ ωραία παιχνιδάκια είχε το Σαββατοκύριακο από ότι έμαθα.Και από θέαμα και γκραν γκινιολ.Μακάρι να έχουμε και τέτοια στα Φαϊναλ φορ
Olympos
QUOTE(Augmon @ Dec 22 2008, 16:30 ) *
2-3 πολύ ωραία παιχνιδάκια είχε το Σαββατοκύριακο από ότι έμαθα.Και από θέαμα και γκραν γκινιολ.Μακάρι να έχουμε και τέτοια στα Φαϊναλ φορ

αυτο αληθευει....παοκ,εθνικη εφηβων και μια σερβικη ομαδα....ωραια ματσακια.Τωρα για το αν μπορει να ανταπεξελθει το εφηβικο του εσπερου ειναι αλλη ιστορια....
Antoine
QUOTE(coa @ Oct 24 2008, 17:24 ) *
καταρχην περυσι η απολλωνιαδα ειχε κερδισει τον ολυμπιακο στους παιδες με 10 ποντους και ειχε παρει το τουρνουα.

για ποιο τουρνουα λες?αυτο που εγινε περυσι στις διακοπες των Χριστουγεννων στην πατρα?που καλεσαν ολυμπιακο,τα αστερια και τον κεραυνο λαρισας?γιατι ημουν σε εκεινο το τουρνουα επαιζα κεραυνο...
Olympos
παιδια δεν προλαβα τα παιχνιδια σημερα στο τουρνουα του εσπερου γιατι ημουν αθηνα..τι εγινε??εμαθα οτι ο εσπερος τα πηγε πολυ καλα απεναντι στην σερβικη ομαδα....
frits
QUOTE(Olympos @ Dec 28 2008, 03:04 ) *
παιδια δεν προλαβα τα παιχνιδια σημερα στο τουρνουα του εσπερου γιατι ημουν αθηνα..τι εγινε??εμαθα οτι ο εσπερος τα πηγε πολυ καλα απεναντι στην σερβικη ομαδα....

αφου σε ειδα στον παγκο.καλα τα πας στα φιλικα
coa
χρονια πολλα και απο μενα.
αξιζουν πολλα συγχαρητηρια τοσο στον εσπερο για το τουρνουα του κια για την παρουσια της εθνικης εφηβων στην πολη μας αλλα και στον απολλωνα για την μεγαλη κινητοποιηση δημοτικων σχολειων στοο τουρνουα τους. απο τις πληροφοριες μου τα αγωνιζομενα παιδια ξεπερασαν τα 500 και οι κερκιδες γεμισαν για τα καλα στο κλειστο της περιβολας. τετοιες προσπαθειες τις εχει αναγκη το μπασκετ της πατρας που περναει μεγαλη κριση
Olympos
QUOTE(frits @ Dec 28 2008, 11:23 ) *
αφου σε ειδα στον παγκο.καλα τα πας στα φιλικα

καλα εσυ τον χαβα σου....αν ηξερες εστω κσι λιγο τον νικο βουρνα,θα ηξερες οτι ποτε δεν θα εγραφε εδω υποστηριζοντας την ομαδα του και μιλωντας με καλα λογια για τον εαυτο του.Γενικως κανενας δεν νομιζω να υπεραφανευοταν για τον εαυτο του προσποιουμενος οτι ειναι καποιος αλλος...Ποσο μαλλον ο βουρνας...Εμενα παντως δεν με νοιαζει να νομιζεις οτι θελεις...Θες να ειμαι ο Βουρνας??εε τοτε θα ειμαι...μην σου χαλασω χατιρι(ο χαζος εχει παντα μα παντα δικιο). smiley.gif smiley.gif
Olympos
πολυ καλος ο εσπερος στο τουρνουα και γενικως πολυ καλο επιπεδο στο τουρνουα απο ολες τις ομαδες...!!μπραβο στα παιδια!!!
Augmon
Τελείωσε η δεύτερη φάση των παιδοεφηβικών?Που βρισκόμαστε???
GALIS FOR EVER
ETYXE ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΥΚΗ-ΤΟΥΦΑ ΤΟ ΣΚΟΡ 79-51
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΕΥΚΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗ.
ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ.
Η ΤΟΥΦΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ?
Augmon
QUOTE(GALIS FOR EVER @ Jan 20 2009, 03:30 ) *
ETYXE ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΥΚΗ-ΤΟΥΦΑ ΤΟ ΣΚΟΡ 79-51
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ.
Η ΤΟΥΦΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ.

Φίλε είσαι off topicμήπως πρόσεξες το ΕΣΚΑ-Η?????????????????????
kbb
QUOTE(Olympos @ Dec 17 2008, 22:37 ) *
ρε φιλε εσυ πρεπει να εισαι σιγουρα παικτης του εσπερου του εφηβικου....Αν ειναι να ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια αστο καλυτερα....ομαδες οπως τον γλαυκο ειναι λογικο να νικατε τοσο πολυ...η απολλωνιαδα ειναι το δυσκολο....

Μεγάλη εμφάνιση του εφηβικού του Γλαύκου με τον Έσπερο
Olympos
QUOTE(kbb @ Jan 27 2009, 16:55 ) *
Μεγάλη εμφάνιση του εφηβικού του Γλαύκου με τον Έσπερο

μεγαλη??εγω ξερω οτι το εφηβικο του εσπερου κατι τετοιες ομαδες τις νικαει ολα τα χρονια απο 30 ποντους και πανω............
Amores_Perros
QUOTE(Olympos @ Jan 27 2009, 19:42 ) *
μεγαλη??εγω ξερω οτι το εφηβικο του εσπερου κατι τετοιες ομαδες τις νικαει ολα τα χρονια απο 30 ποντους και πανω............

Καλά , κόψε κάτι και συ.Ποιά όλα τα χρόνια δηλαδή.Ποιά είναι όλα τα χρόνια που έχει ο Έσπερος υποδομές?
Olympos
QUOTE(Amores_Perros @ Jan 27 2009, 20:26 ) *
Καλά , κόψε κάτι και συ.Ποιά όλα τα χρόνια δηλαδή.Ποιά είναι όλα τα χρόνια που έχει ο Έσπερος υποδομές?

ρε φιλε δεν σ ειπε κανεις οτι ο εσπερος ειχε ολα τα χρονια υποδομες......απλα εφηβικα οπως του γλαυκου τα νικουσε παντα απο 30 κ πανω.....ειχε δεν ειχε καλη φουρνια!!!μονο εσπερος και απολλωνιαδα εχουν εφηβικες ομαδες σοβαρες....θα ελεγα κ την ολυμπιαδα αλλα οσο παει και διαλυεται.......
kbb
QUOTE(Olympos @ Jan 27 2009, 19:42 ) *

Νομίζω 6 πόντους έχασε ο Γλαύκος και του έλειπε ένας παίχτης!
Olympos
QUOTE(kbb @ Jan 29 2009, 09:59 ) *
Νομίζω 6 πόντους έχασε ο Γλαύκος και του έλειπε ένας παίχτης!

δεν ξερω...μπορει να ετυχε.....στα προηγουμενα παιχνιδια παντως ξερω οτι ειχαν νικησει πολυ..οσο για τον αν ελειπε παιχτης του γλαυκου,και στον εσπερο νομιζω δεν εχει παιξει βουρνας και αποστολακοπουλος σε πολλλα παιχνιδια εφηβικου..ειδικα ο πρωτος....
kbb
QUOTE(Olympos @ Jan 29 2009, 15:36 ) *
δεν ξερω...μπορει να ετυχε.....στα προηγουμενα παιχνιδια παντως ξερω οτι ειχαν νικησει πολυ..οσο για τον αν ελειπε παιχτης του γλαυκου,και στον εσπερο νομιζω δεν εχει παιξει βουρνας και αποστολακοπουλος σε πολλλα παιχνιδια εφηβικου..ειδικα ο πρωτος....

έμαθα έπαιξε 40 λεπτά ο Βουρνάς!Πάντως καλό είναι να υπάρχει συναγωνισμός για να υπάρχει και μεγαλύτερο κίνητρο!

bigstelios13
QUOTE(GALIS FOR EVER @ Jan 20 2009, 03:30 ) *

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΦΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΑΣΤΟΧΟΙ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ(δηλαδή οχι ζώνη). Η ΠΕΥΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.