Λοιπόν μακροσκελής η απαντηση μου αλλά καλύτερο απο το να κάνω πολλά post.
QUOTE(KOBE_10 @ Oct 30 2008, 13:38 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Ευτυχως που ανοιξε ενα τοπικ για ακαδημιες!!!!!!!!!!μονο για αυτο δεν ζηταμε!!!!!!
Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν φταινε τα παιδια αλλα οι γονεις δεν διανοειται να περιμενεις σε λιστα αναμονης λες και εισαι σε τραπεζα για να γραψεις το παιδι σου για κανει προπονηση μπασκετ!!!!!!Οι λεγομενες μεγαλες ομαδες καλα κανουν και μαζευουν παιδακια,δεν καταλαβαινουν ομως οι γονεις οτι κανουν διαλογη και απο τα 100 παιδακια που εχουν μονο τα 15 θα κρατησουν για να παιξουν μπασκετ τα υπολοιπα τα εχουν μονο για την συνδομη το μηνα!!!!!
![68.gif](../style_emoticons/default/68.gif)
Έγω δεν έχω πρόβλημα με τις μεγάλες ακαδημίες ,απο τη στιγμή που κάποιο παιδί θέλει να μάθει μπάσκετ πείτε μου που θα πάει. Υπάρχουν ομάδες, εκτός των μεγάλων που κάνουν κινήσεις ,αλλά είναι ακόμη λίγες. Εγώ παίζω μόνο σε τοπικές κατηγορίες και όχι μπάσκετ επιπέδου, αλλά είμαι ευτυχής για το γεγονός οτι ξέρω τα βασικά του μπάσκετ και αυτό γιατι παίζω απο μικρός σε ομάδα που νοιαζόνταν να μάθει μπάσκετ στους μικρούς (εκτός Πατρών). Είναι τραγική η κατάσταση στην Πάτρα, βλέπεις παίχτες που έχουν τρομερές ικανότητες με τη μπάλα και δεν ξέρουν που να πάνε οταν δεν την έχουν.
QUOTE(kaukasios @ Oct 30 2008, 18:26 )
το θεμα δεν ειναι ποσα παιδια εχουν,το θεμα ειναι να γινεται καλη δουλεια και να υπαρχει οργανωση.ετσι και αλλιως οποια παιδακια ειναι να ξεχωρισουν θα ξεχωρισουν.δεν γινεται να γινουν ολοι επαγγελματιες αθλητες.
Το θέμα δεν είναι μόνο να γίνεται δουλειά και να υπάρχει οργάνωση, το θέμα είναι να σέβονται οι ομάδες τα παιδιά. Είναι αδιανόητο ομάδες όπως Έσπερος, Παναχαική και λοιπές να έχουν στις τάξεις τους παιδιά που απλά δε θα παίξουν ποτέ στην αντρική ομάδα αλλα παρ'ολα αυτά να ζητάνε λεφτά για να δώσουν τα δελτία τους. Είναι ντροπή σε ερασιτεχνικό επίπεδο να υπάρχουν κανόνες που προστατεύουν τις ομάδες και όχι τους παίχτες.
QUOTE(coa @ Oct 31 2008, 01:03 )
αυτο ειναι αλλο θεμα φιλε καυκασιε. υπαρχουν γονεις που παροτρινουν τα παιδια τους στο να αθληθουν, υπαρχουν μαλιστα και γονεις που γινονται ακομα και παραγοντες... γιατι πιστευουν οτι ετσι θα προωθησουν τα παιδια τους.
Έχω δει συμπεριφόρες γονιών που είναι απλά απαράδεκτες. Οι γονείς αν βλέπουν πως το παιδί θέλει να αθληθεί πρέπει να το βοηθούν αλλά είναι και αυτοί που θα το βοηθήσουν να πάρει τις σωστές αποφάσεις στη ζωή του. Πόσοι παίχτες πίστευαν οτι θα ασχολληθούν επαγγελματικά με το μπάσκετ και κατεληξαν άνεργοι και ανειδίκευτοι; Πολλοί... Επίσης πολλοί παίχτες γίναν επαγγελματίες επειδή οι γονείς τους επέμειναν σε αυτό. Δύσκολα πράγματα...