Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Mεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
harris
120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ, 130 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...... wink.gif
hagi
Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ χαίρομαι.Είναι ένας παίχτης που πάντα συμπαθούσα και πιστεύω ότι με την εμπειρία του και την μαγκιά του θα μας βοηθήσει πολύ.
Άλλωστε φέτος βοήθησε πολύ τον Πανιώνιο.
Ελπίζω και σε ακόμη καλύτερες μεταγραφές με κανένα σκόρερ.. biggrin.gif cool.gif
dizzy_fingers
Τουλάχιστον θα έχετε ηρεμία στα αποδυτήρια - μεταξύ των παιχτών - με αυτόν τον παίχτη.

Καθόλου κακή κίνηση για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη...αλλά σίγουρα όχι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Για αυτή τη μεταγραφή, περιμένουμε.....
qspock
QUOTE (dizzy_fingers @ Jun 24 2005, 12:42 AM)
Τουλάχιστον θα έχετε ηρεμία στα αποδυτήρια - μεταξύ των παιχτών - με αυτόν τον παίχτη.

Προσωπικα δεν πιστευω οτι αυτο ηταν που ελειπε απο τον Αρη...
Δεν συμπαθησα ποτε αυτον τον παιχτη, αν και τελευταια παιζει πιο ωριμα. Οταν ομως ηταν βασικο δυαρι της εθνικης και εκανε εκεινα τα γιουρουσια διχως να ξερει ντριπλα και μετα airball ηταν για σκοτωμα (αυτοι που τον διαλεγανε).
Ειναι προφανες οτι πισω απο αυτη τη μεταγραφη ειναι ο Ιωαννιδης, το παραδεχτηκε αλλωστε και ο Δαμιανιδης. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μια ομαδα με υλικο Ιωαννιδη αλλα χωρις αυτον στον παγκο... 19.gif

PS: Τον Καλαμποκη ποιος τον ειχε φερει στον Ολυμπιακο?
Γιατι βλεπω το ροστερ που παει να κανει ο Αρης (Σιγαλας, Κουλ, Χατζηβρετας, Καλαμποκης) κι αναρωτιεμαι...
Warrior
QUOTE (qspock @ Jun 25 2005, 05:50 PM)
PS: Τον Καλαμποκη ποιος τον ειχε φερει στον Ολυμπιακο?
Γιατι βλεπω το ροστερ που παει να κανει ο Αρης (Σιγαλας, Κουλ, Χατζηβρετας, Καλαμποκης) κι αναρωτιεμαι...

Χατζηβρεττας?? huh.gif

Μπα χλωμο..."Περιττα εξοδα" για μας ειναι αυτες οι μεταγραφες!! hammer.gif

Ο Κουλ θα ειναι ο επομενος που θα κλεισει,οπως φαινεται...
Και μετα παμε για Καλαμποκη,αν βεβαια τον αποδεσμευσει ο Ολυμπιακος...γιατι το να
πληρωσουμε το "buy out",που ειναι της ταξης των 13.596Ευρω,ουτε συζητηση! ohmy.gif
33.gif

Για τον Σιγαλα τωρα,δεν νομιζω οτι τον πηραμε για αγωνιστικους λογους..κυριως για
εξωαγωνιστικους και λογω του "προφιλ" που εχει ως μπασκετικη προσωπικοτητα στη
χωρα.Μιλουσε παντα με σεβασμο και νοσταλγια για την ομαδα τα τελευταια χρονια,
ειναι τιμητικο για μας να θελει να κλεισει την καριερα του και να παρει και καποιο
ποστο στην ομαδα μετα,οπως λεγεται...,σε μας..

Σιγουρα με την προσωπικοτητα του μπορει να αλλαξει την αγωνιστικη νοοτροπια της
της ομαδας μας,η οποια δεν ηταν αυτη που επρεπε τα τελευταια χρονια..Κοινως εχουμε
να δουμε την ομαδα να παιζει με "τσαμπουκα" και παθος πολλα χρονια..

Τα λεφτα που δωσαμε θα τα βγαλει με τον εναν ή με τον αλλο τροπο,για μενα στο
μπασκετ σημαντικος ειναι και ο.."αλλος" τροπος.

Αν περναμε και κανα Χατζηβρεττα θα ειχαμε πολυ δυνατη περιφερεια με την προσθηκη
και των δυο αμερικανων,που αν ερθει ο Κουλ θα ειναι για τις θεσεις 1-3 λογικα.
Και θα ειχαμε αποκτησει και εναν πρωτοκλασατο επιθετικο Ελληνα παικτη!

Kατι που σημαινει εμπορικη εκμεταλλευση(διαρκειας,τηλεοπτικα,χορηγοι,
μπουτικ..) wink.gif

Αλλα που....μεγαλο το ρισκο για την "Γεννεσις".. hammer.gif
angry_red.gif
BASKETIKOS7
Ο Καλαμποκης ειναι πολλυ καλος παικτης και δουλευταρας εγω αυτος μαζι με τον σκλαβο ηθελα να μεινουν στον ολυμπιακο μαζι με τον αγαδακο , ηταν οι μονοι που αξιζαν να μεινουν αλλα μερικοι κανουν βλακειες shot.gif
Kai o σιγαλας για την πρωσοπικοτητα και μονο και για βρμικες δουλειες κτλπ εχει θεση σε οποιαδηποτε ομάδα , τωρα αυτο που γραφώταν για τον pantius th να πω !! torture.gif kill.gif μερικοι ειναι για τα πανυγυρια αν παρουν αυτων και δοσουν καλαμποκη !! κατα τα αλλα θελουμε ελληνες στισ ομαδες angry_red.gif

hornets1-sm.gif
qspock
Αφου θελουν περικοπες ας παρουν λιγους και καλους. Μονο αυτο δε κανουν μεχρι τωρα... Ποιο θα παιζουν του χρονου? Η ομαδα ειχε για δυο χρονια αξιοπρεπη παρουσια. Που την βλεπετε του χρονου με τις ως τωρα μεταγραφες? Εγω πολυ πιο κατω...
emperor
Ο Κούλ είναι καλή περίπτωση.Δεν γουστάρω όμως που διώχνουν τον Μέσε.Με Στακ Σοφο Κουλ και Μεσε και το ξένο πεντάρι θα είχαμε πολύ δυνατή ομάδα κοντά στο καλάθι.Για τον Σιγάλα τώρα αν τον πήραμε για 8 επιλογή καλώς.Αν τον πήραμε για βασικό τότε το πράγμα ψιλοβρωμάει
Warrior
Παρουσιαστηκε σημερα ο Σιγαλας απο την ΚΑΕ Αρης(τελευταιος σταθμος της καριερας
του οπως ολα δειχνουν)και μιλησε στους δημοσιογραφους...:

"Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα. Όλοι οι φίλοι μου και οι Αρειανοί που με γνωρίζουν από παλιά, ξέρουν πολύ καλά τι θέση κατέχει ο Άρης μέσα στην καρδιά μου. Ο Άρης με κέρδισε από τον τρόπο που εξέφρασε το ενδιαφέρον του και από εκεί και πέρα, για μένα ήταν εύκολη η απόφαση για το αν θα συνεργαστώ με την ομάδα..

Είμαι καλύτερος από οποιοδήποτε πιτσιρικά που θα μου φέρετε. Η ηλικία δεν μετράει. Είμαι υπέρ της φιλοσοφίας να επενδύουμε σε νέους, αλλά με τους νέους μόνο δεν πας μπροστά. Κάποτε είχαμε στον Ολυμπιακό νέους και μεγάλους και πολύ καλούς παίκτες. Δουλέψαμε, γίναμε κάποιοι μεγάλοι στην πορεία, ήρθαν μετά και νέοι. Αυτό που δείχνεις στο γήπεδο είναι που σε κρατάει.Σέβομαι πάνω απ´ όλα τον εαυτό μου. Όταν στην προπόνηση δεν θα μπορώ να συναγωνιστώ τον συναθλητή μου θα σταματήσω...

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν τόσο εργατικό και αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο κ. Ζούρος, που με τίμησε με το ενδιαφέρον του.Ο Αρης είναι μεγάλη ευκαιρία γι αυτόν. Είναι άνθρωπος που δουλεύει και δεν νομίζω ότι ήρθε εδώ για να του λέει ο καθένας τι να κάνει ακόμη και αν πρόκειται για τον Γιάννη Ιωαννίδη. Νομίζω ότι ο Ηλίας Ζούρος είναι υπεύθυνος για την ομάδα και αυτός που θα τη φτιάξει. Ξέρει τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο και θα το κάνω. Ο Αρης γενικά έχει παίκτες που μου αρέσουν. Πιστεύω με τη δική μου παρουσία θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα...

Οι περισσότεροι παίκτες που υπάρχουν στον Άρη, είναι ταλαντούχοι και μου αρέσουν προσωπικά πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι με την δική μου βοήθεια θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα σαν σύνολο...

Ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα, πρωταγωνιστεί και έχει αποκτήσει ξανά την φερεγγυότητά του, μέσα από την καλή οργάνωση και τον τρόπο που λειτουργεί. Η συνεργασία μας θα είναι άριστη, το πιστεύω αυτό και με σκληρή δουλειά και προσπάθεια από όλους, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μέλημά μας είναι να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο, για να δούμε τι έχουμε καταφέρει...

Χάρηκα πολύ για την απόφαση της διοίκησης, γιατί πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να έχει και φιλοδοξίες έξω από τα σύνορα. Η φετινή διοργάνωση θα είναι σαν μια μικρή Ευρωλίγκα και πιστεύω ότι η πρόκληση για όλους μας θα είναι μεγάλη"

Μικησε και για τον Σχορτσιανιτη:"Κάθε άνθρωπος, και ειδικότερα κάθε αθλητής, είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση. Τον Σοφοκλή τον ξέρω από μικρότερη ηλικία και γνωρίζω ότι ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει, όχι μόνο γιατί αγαπάει το μπάσκετ. Φαντάζομαι ότι το μόνο που θέλει είναι ειδική μεταχείριση. Ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει και αν το βοηθήσουμε και εμείς οι συμπαίκτες του θα έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη"
emperor
Ο Κυρίτσης φεύγει και πάει μάλλον Πανιώνιο.Μπράβο συγχαρητήρια 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Η λύση του συμβολαίου γίνεται όπως είπε και ο πατέρας του παίκτη για αγωνιστικούς λόγους.Κρίμα
Warrior
QUOTE (emperor @ Jun 30 2005, 02:25 PM)
Ο Κυρίτσης φεύγει και πάει μάλλον Πανιώνιο.Μπράβο συγχαρητήρια 68.gif  68.gif  68.gif  68.gif

Η λύση του συμβολαίου γίνεται όπως είπε και ο πατέρας του παίκτη για αγωνιστικούς  λόγους.Κρίμα

Μαζι πιθανοτατα και με τον Καραμπουλα...που δεν μας επεισε εμας!
Αλλα τι ανησυχουμε ρε παιδια...αφου φεραμε τον Καμπεριδη!!!!!!!!

Παντως ισως να υπαρχουν καποιες ελαχιστες πιθανοτητες να μην φυγει ο Κυριτσης..

Εχουμε και το θρασσος να διαρρεουμε φημες οτι ενδιαφερομαστε και για τον
Ντρου Νικολας...την στιγμη που τα λέφτα που ζηταει δεν μπορουμε να τα
διαθεσουμε ουτε για να παρουμε και τους δυο μας αμερικανους!
harris
Ο Καραμπουλας δεν εχει τελειωσει για τον Αρη...εκανε καποιες προπονησεις στο Αλεξανδρειο και λογικα ισως ο Αρης κινηθει για την αποκτηση του.... wink.gif
Warrior
Αυτο απο εσωτερικη πληροφορηση Χαρη?? huh.gif
dizzy_fingers
Σημείωση:
Επειδή το καταστρέψαμε το θέμα των μεταγραφών του Άρη αλλά κι επειδή το θέμα των κλειστών συμβολαίων αξίζει ξεχωριστής προσοχής, ξεχώρισα τα off topic ποστ και τα μετέφερα σε νέο θέμα:
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...view=getnewpost
Warrior
50% μειωση αποδοχων προτειναμε στον Σχορτσιανιτη!!! ohmy.gif
Αγνωστο πως θα εξελιχθει η κατασταση...

Εχει αρχισει να χανεται το μετρο μου φαινεται..
Η διοικηση παιζει πλεον επικινδυνα με την τυχη της.

Αν χαθει και ο Σχορτσιανιτης...

Εν τω μεταξυ ο Ασημακοπουλος παει Πατρα.
LEFTERIS733
Τι θα γινει αν χαθει;σιγα την απωλεια.

Θα αδειασουν και 3 θεσεις στον παγκο...
qspock
Τις οποιες θα γεμισει ο Ραμπο με τα μπρατσα του! tongue.gif
Σημεια διαλυσης παρουσιαζει ο Αρης, μεχρι τωρα εχει καταφερει να διωξει το μισο ροστερ διχως να παρει παρα μονο εναν! Ωρε ποιοι θα παιζουν του χρονου???
emperor
Τίποτα παίκτες από Κολομβία Βενεζουέλα.Δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε τίποτα.Αν γινόταν αυτά που γίνονται λίγα χρόνια πριν θα γκρεμιζόταν το ΠΑΛΕ.
Warrior
QUOTE (emperor @ Jul 4 2005, 11:47 PM)
Τίποτα παίκτες από Κολομβία Βενεζουέλα.Δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε τίποτα.Αν γινόταν αυτά που γίνονται λίγα χρόνια πριν θα γκρεμιζόταν το ΠΑΛΕ.

Aυτο ακριβως...
Δεν υπαρχει κουραγιο να κανουμε τιποτα πια,κουραστηκε ο κοσμος...δεν μπορουμε
αλλο...και εξαλλου να γινει τι και γιατι??
Ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν...

Απλα πλεον ο κοσμος θα απεχει,ο μονος τροπος που του εχει μεινει να αντιδρασει,
οπως εγινε φετος.Πολλες φορες καυτηριασα τις αδειες κερκιδες κατα την διαρκεια
της χρονιας...τωρα ομολογω οτι ηταν λαθος μου.
Η πλειοψηφια του κοσμου ειχε καταλαβει καποια πραγματα,εγω ισως δεν ηθελα να τα
πιστεψω...

Το θεμα ειναι δυστυχως οτι τα μυνηματα δεν φτανουν σε αυτους που πρεπει ή μηπως
τα αγνοουν εσκεμμενα?? huh.gif
Oπως και να χει η ευθυνη βαραινει πλεον τις πλατες τους..

Προερχονται και απο τα "σπλαχνα" της ομαδας..αν μπορουμε να το πουμε αυτο.
Ας φτιαξουν μια ομαδα για αυτους και για αλλους κανα δυο χιλιαδες και ας την τριψουν
στα μουτρα τους!
Ας συρρικνωσουν και αλλο την ομαδα που αλλαξε την ροη του ελληνικου μπασκετ..

Και δεν υπαρχουν πλεον ουτε οι δικαιολογιες για μαυρες τρυπες...πεντακαθαρη την
πηραν στα χερια τους την ομαδα..
Αν ηθελαν μπορουσαν να ειχαν κανει θαυματα...αλλα εχω αρχισει και πιστευω πως
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Λευτερη το θεμα δεν ειναι ο Σχορτσιανιτης...
Ειπανε για περιορισμενο μπατζετ και νεανικη ομαδα με Ελληνες για το μελλον.Λεμε
δεν μαμιεται...ας ειναι...δυσκολες εποχες για υψηλα μπατζετ...

Και διωχνουν Κυριτση,Ραισεβιτς,δειχνουν την πορτα στον Σχορτσιανιτη...που μπορεις να
τους πεις...νεους,Ελληνες και ταλαντουχους(οσο θεωρει τελοσπαντων ο καθενας..)

Και φερνουν Σιγαλα,Καμπεριδη...(νεοι????? huh.gif ...ταλεντα???? huh.gif blink.gif )...και
δεν διεκδικουμε κανενα απο τους Ελληνες νεους ή μη που πρωταγωνιστουν σε
μεγαλες,μεσαιες..εστω και μικρες(!!) ομαδες..
Και λεω...Δεν μας δουλευουν ψιλο γαζι???

Ο ενας μας βρωμαει...ο αλλος δεν μας κανει...εκεινος ζηταει πολλα...ετουτος ειναι
κακο παιδι...

qspock ξεχνας τον ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ!!!!!!!! wav.gif
45.gif
Warrior
Breaking News( 24.gif )

Δαμιανιδης:Θα είναι η χρονιά του Σόφο

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, για αυτό και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση...
«Στηρίζουμε 100% τον Σοφοκλή, πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά του», είπε στο Αθλητικό Metropolis και συνέχισε: «Οι προπονητές μας πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του αθλητή, μάλιστα ο Δημήτρης Νικολαίδης έχει δουλέψει μαζί του και θα έλεγα ότι όλοι ήμαστε μαζί του και θέλουμε να τον βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να γίνει ο πρωταγωνιστής. Όλη η ομάδα έχει στηριχθεί πάνω στον Σχορτσανίτη, προκειμένου να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε να βγάλει το ταλέντο του, να μπορέσει να δώσει στην ομάδα την δυναμική που χρειάζεται για να γίνει ο ηγέτης μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι στηρίζουμε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, είναι μία μεγάλη επένδυση για την ομάδα μας και το ίδιο ισχύει για τους προπονητές που έχουν κάνει το προγραμματισμό, με στόχο να τον βοηθήσουν».

Ο κ.Δαμιανίδης διέψευσε ότι η ΚΑΕ σκοπεύει να προχωρήσει σε μείωση της τάξης του 50% των αποδοχών του Σόφο, υποστηρίζοντας ότι θα είναι μικρότερη. «Για τις μειώσεις είναι μία γενικότερη πολιτική της ομάδος να συζητήσει με τους παίκτες για το θέμα. Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες κάνουν ανάλογες προτάσεις στους παίκτες του, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι θέμα ρουτίνας, όλοι θέλουμε το καλό της ομάδος, η διοίκηση και οι αθλητές. Δεν είναι πρόβλημα η μείωση, το σημαντικό είναι ο Σχορτσανίτης να παίξει».

Από κει και πέρα, η περίπτωση του Γιαχόρ Μεσεριάκοφ δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον Άρη, παρότι ο παίκτης δεσμεύεται βάσει συμβολαίου με την ομάδα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση, έχει προβληματίσει έντονα τον προπονητή του Άρη, Ηλία Ζούρο, ο οποίος δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Ο Λευκορώσος γνωρίζει πως έχει η κατάσταση, για αυτό και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα αναμένεται να έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα και συγκεκριμένα ρωσική, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

www.sportime.gr

Τα μαθατε τα τερτιπια σας...

Θα μας παρουσιασουν επιτυχια την παραμονη του!!
Την κινηση του καλοκαιριου...

hammer.gif
qspock
QUOTE (Warrior @ Jul 5 2005, 12:39 AM)
qspock ξεχνας τον ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ!!!!!!!! wav.gif
45.gif

Ουπς, σωστα! ohmy.gif
ΟΛΕΕΕΕ! w00t.gif

Αμα σου πω οτι ουτε τον εχω δει ποτε να παιζει... 19.gif
hagi
Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα.Πιστεύω ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν.Όσο για τον Καμπερίδη που λέτε όλοι ειρωνικά πιστεύω ότι το παιδί δεν είναι άσχημος παίχτης.
Χωρίς να τον έχω δει να παίζει διάβαζα συνεχώς πέρσι το όνομά του στους πρώτους στις ασσίστ και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι έυκολο.
Για τον Σιγάλα τί να πω.Είναι πολυ έμπειρος και θα μας βοηθήσει σίγουρα.
Εντάξει δεν διαφωνώ ότι δεν έχουμε πάρει κάποιο όνομα ακόμα αλλά μπορεί και να γίνει.
Επίσης ο Σχορτσιανίτης δε νομίζω ότι θα φύγει και μάλιστα πιστεύω ότι θα δουλέψουν πολύ επάνω του.
Για τον Κυρίτση (αν φύγει τελικά) δεν χαίρμοαι.Είναι πολύ καλός και θα είναι κρίμα να τον χάσουμε.
Γενικά όμως πιστεύω οτι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στην πράξη.
qspock
QUOTE (hagi @ Jul 5 2005, 12:37 PM)
Γενικά όμως πιστεύω οτι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι

Και που το βασιζεις αυτο?? blink.gif Γιατι μεχρι τωρα μονο χειροτερη εχει γινει η ομαδα. 68.gif

Το προβλημα με τον Καμπεριδη και τον νεοαποκτηθεντα Καραβανα (2.11) δεν ειναι το ποσο αξιζουν αλλα οτι κανεις δεν τους εχει δει να παιζουν... wos_sport4.gif
qspock
"Τα καγκουρό... αγρίεψαν και επιτέθηκαν στον Αντριου Μπόγκατ, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα ήθελε το... μάρσιπό του! «Μη με συγκρίνετε με τον Λουκ Λόνγκλεϊ», δήλωσε υπεροπτικά το Νο1 του ντραφτ του ΝΒΑ. Εκτός από τον παλαίμαχο άσο και τρις πρωταθλητή με τους Σικάγο Μπουλς, αντέδρασε και ο Κρις Ανστι, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε τον 21χρονο σέντερ σε... μονό!
....
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοιου είδους απάντηση έδωσε και ο 34χρονος Γιώργος Σιγάλας κατά την πρόσφατη (28/6) παρουσίασή του από τη διοίκηση του Αρη στο Αλεξάνδρειο. «Είμαι καλύτερος από οποιονδήποτε πιτσιρικά θα μου φέρετε», αποκρίθηκε ο «Ράμπο» σε ερώτηση σχετικά με το αγωνιστικό κίνητρό του εν όψει της νέας χρονιάς. Λέτε να έχει ξεσπάσει... διηπειρωτικός πόλεμος μεταξύ μικρών - μεγάλων στο μπάσκετ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Ας είναι οι πιτσιρικάδες πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους δείχνοντας μεγαλύτερο σεβασμό προς τους παλαιότερους, αλλά και οι γηραιότεροι και εμπειρότεροι μπασκετμπολίστες ας ξέρουν μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές τους και ας μην προκαλούν σε... μονό τους μικρότερους, γιατί μπορεί να χάσουν και να εκτεθούν..."

sportime.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------

Ε κατι τετοια ακουω απο το στομα του Rambo και τρελαινομαι. Δηλαδη να καλεσει ο Σιγαλας σε μονο τον Σπανουλη ας πουμε... 21.gif Οπως με εκεινο το φαουλ που ειχε κανει καποτε στον Χατζη που τον πεταξε εκτος γηπεδου ugly1.gif και μετα δηλωνε: "Τι φαουλ? Ειναι ντροπη να εισαι δυνατοτερος?" icon_workout.gif

24.gif 24.gif 24.gif
dizzy_fingers
Ας παίξει μονό με τον Σχορτσιανίτη τότε! laugh.gif 19.gif
harris
Οσοι παρακολουθησαν την Α2 εχουν δει και τον Καραβανα....

το παληκαρι ειναι πανυψηλο και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ χερια......το μονο κακο ειναι οτι ειναι φοβερα αδυναμοσ....παντως, φετος ηταν τραυματιας και δεν εδειξε αυτα που μπορει να κανει.....

Σιγουρα ειναι μια μεταγραφη για το μελλον, αφου πρεπει να παρει κιλα σε μυς.....εχει ταλεντο και καρφωνει οταν του δοθει ευκαιρια ενω εχει και καλο σουτ απο τα 6.25 και ευστοχει αρκετα συχνα.........

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...............

παντως εκανε προπονησεις μαζι με τον Καραμπουλα, τον Μιρο και τον Καραποστολου πριν 2-3 εβδομαδες..........λετε να παρετε και τον φιλο μου τον Βαγγέλη???? wink.gif
qspock
QUOTE (dizzy_fingers @ Jul 6 2005, 12:20 AM)
Ας παίξει μονό με τον Σχορτσιανίτη τότε! laugh.gif 19.gif

Rambo VS Baby Shak! 21.gif

Yea, POWER baby ugly8.gif , τρεμε Αλεξανδρειο! 42.gif
Warrior
QUOTE (qspock @ Jul 5 2005, 07:47 PM)

Και που το βασιζεις αυτο?? blink.gif Γιατι μεχρι τωρα μονο χειροτερη εχει γινει η ομαδα. 68.gif

Eγω απλα πιστευω οτι θα ειμαστε πανω κατω στο ιδιο επιπεδο....

Ειχαμε πει απο την αρχη οτι οι ανανεωσεις θα ειναι ισως οι σημαντικοτερες μεταγραφες
μας.

Εφυγαν..Κολλινς,Τζονσον,Μεσε,Καραποστολου,Α
σημακοπουλος και ισως Κυριτσης.
Απο τους παραπανω απωλεια ειναι ο Μεσε μονο και αν φυγει ο Κυριτσης.
Ειδικα ο Μεσεριακου ειναι ειδικη περιπτωση,μιας και χρειαζεται να τον θυσιασουμε
για να παρουμε κοινοτικο σεντερ...πολλα site θεωρουν ηδη κλεισμενο τον Κουλ.

Με τον ερχομο των Καραβανα και Κουλ,δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε αλλον παικτη
στο 4-5.Μιας και πιστευω οτι ο Χαριτοπουλος αν παρει χρονο,θα βοηθησει σημαντικα.

Αν οι αμερικανοι ειναι προσεγμενες επιλογες,ας δουλεψει μια φορα το καταραμενο το
σκαουτινγκ..,δεν μας βλεπω χειροτερους απο περυσι..οπως ειπα,στα ιδια.
Ετσι και αλλιως πολλες ομαδες εχουν προβληματα.

Δεν νομιζω ομως οτι μας ικανοποιει αυτο.
qspock
QUOTE (Warrior @ Jul 6 2005, 01:32 PM)
Εφυγαν..Κολλινς,Τζονσον,Μεσε,Καραποστολου,Α
σημακοπουλος και ισως Κυριτσης.
Απο τους παραπανω απωλεια ειναι ο Μεσε μονο και αν φυγει ο Κυριτσης.

Συμφωνοι αλλα ο Μεσεριακου ειναι μεγαλη απωλεια, ειδικα αν τον αντικαθιστουν με τον ...Κουλ! Δηλαδη τα πενταρια που ενεφερες ειναι αρκετα? Για ποιον, την Λαρισα? 19.gif
Τελως παντων, νωρις ειναι ακομα αλλα εμενα μου εκατσε καπως η μεγαλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα... Δηλαδη οταν ηταν εδω ο Ραμπο μια διετια και δεν εκανε τιποτα το ξεχασανε?
Warrior
Ο Κουλ δεν παιζει ιδια θεση με τον Μεσεριακου...

Για αναπληρωματικο πενταρι δεν με χαλαει καθολου.Μιλαω παντα με προυποθεση οτι
θα μεινει ο Σχορτσιανιτης.Εγω προσωπικα πιστευω στον "μικρο",ως δυνατοτητες,
ειδικα τωρα που ηρθε ο Νικολαιδης και ο Σιγαλας.

Και απο την στιγμη που επενδυσαμε πανω του,για αλλους καλως..για αλλους κακως,
πρεπει να του δωσουμε χρονο συμμετοχης και να δουλεψουμε πανω του.Δεν γινεται
να τον πληρωνουμε τοσα λεφτα για να καθεται στον παγκο..
Αν δεν μπορει να φυγει να τελειωνουμε!

Τον Σιγαλα τον θελω ως προσωπικοτητα μεσα στην ομαδα.

Απο κει και περα διαβασα στο sport24,οτι θα συζητησουμε με ΠΑΟ για να παρουμε
δανεικο τον Ξανθοπουλο.

Σημερα ο Μ.Κακιουζης ειπε οτι αν γυρνουσε στην Ελλαδα..πρωτη του επιλογη θα
ειμασταν εμεις...απαντωντας σε ερωτησεις στο προσωπικο του σαιτ.

"Όχι, φέτος δεν είχα πρόταση. Μου δίνεται, όμως, την ευκαιρία να ξαναμιλήσω για τον κόσμο του Άρη. Με τέτοια αγάπη που μου δείχνει πρέπει να σου πω, ότι αν γύριζα στην Ελλάδα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μόνο και μόνο για τον κόσμο. Ούτε από τους ΑΕΚτζήδες με τους οποίους θεωρητικά είμαστε πιο κοντά λόγω κοινών αισθημάτων, δεν έχω λάβει τέτοια email και μηνύματα λατρείας. Είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο. Θα πήγαινα στον Άρη μόνο και μόνο για τον λαό του."

Ακουει κανεις εκει πανω στην ΚΑΕ?????Εεεεεε?????

Θα τσονταρουμε και μεις ολοι αν ειναι... biggrin.gif

Αλλα που... sad.gif
Αχ και να ειχαν εστω και λιγο απο το μερακι του μεσου φιλαλθου της ομαδας που
διοικουν....
hagi
QUOTE (qspock @ Jul 5 2005, 07:47 PM)

Το προβλημα με τον Καμπεριδη και τον νεοαποκτηθεντα Καραβανα (2.11) δεν ειναι το ποσο αξιζουν αλλα οτι κανεις δεν τους εχει δει να παιζουν... wos_sport4.gif

Φίλε μου το στηρίζω στο ότι παίρνουμε Έλληνες παίχτες που έχουν ψυχή και είναι πολύ καλύτεροι από τους πολλούς ξένους που δε νιώθουν τίποτα και δεν γνωρίζουν τίποτα για τον ΑΡΗ μας.

Δεν λέω σίγουρα πως θα είμαστε καλύτεροι αλλά το ελπίζω.

Εξάλλου ας σταματήσουμε λίγο όλοι μας να είμαστε προπονητές.Σίγουρα ένας προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς αφού είναι και οι δουλειά του.

Μακάρι να ξέρει τί κάνει ο Ζούρος αλλά εμένα μου φαίνεται πως δεν πάει και άσχημα.Δεν έχουμε και τα λεφτά εξάλλου για κάτι καλύτερο.
Αλλά το να παίρνεις Έλληνες παίχτες και ειδικά νέους αυτό κάτι δείχνει ότι έχει αλλάξει και μάλλον προς την θετική πλευρά.
Warrior
Συμφωνα με την σημερινη metrosport,συμφωνησαμε τελικα με τον νεαρο και πολλα
υποσχομενο πλευ-μακερ Δ.Βεργινη(18χρ.

Αν ισχυει ειναι πολυ καλη κινηση..

Ο Ζουρος διεψευσε οτι ο Καραβανας προοριζεται για αντικαταστατης του Ραισεβιτς...
υπολογιζει τον παικτη,αλλα υπαρχει διαφορα στο οικονομικο.Αν οντως τον υπολογιζει
δεν νομιζω οτι δεν θα τα βρουν στα λεφτα..
harris
Ο Βεργινης εχει βγει απο το καμπ του Θόδωρου Ροδοπουλου...........αρα ειναι σιγουρα σωστα μαθημενος....

Λενε οτι ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο....ο ιδιος ο Ροδοπουλος ελεγε τις προαλλες πως θα αφησει εποχη.......

Καλη τυχη στο παληκαρι.... 41.gif
Warrior
Ο Κουλ εκλεισε και τυπικα,ο Βεργινης ειναι παρα πολυ κοντα και ο Ζουρος λενε
θελει πολυ τον Ξανθοπουλο που δεν εχει πλεον θεση στον ΠΑΟ μετα και τον
ερχομο του Σπανουλη...

Ρε δεν φερνουν και τον Κακιουζη...και ας μην φερουν κανεναν ξενο?? w00t.gif

Aν φερουν αμερικανο,ας φερουν εναν τουλαχιστον και καλο!
Δεν νομιζω οτι χρειαζετε να φερουν δυο πολυ μετριους...wink.gif
Warrior
Και ενω ακομα δεν εχουν κλεισει τα θεματα Σχορτσιανιτη,Κυριτση(με τον πρωτο οι
συζητησεις λενε ειναι σε καλο κλιμα,τωρα τι σημαινει αυτο...,ενω ο δευτερος ολα
δειχνουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει)η metrosport γραφει σημερα οτι μιλαμε
με Κομματο!!! blink.gif blink.gif

Για την ακριβεια λεει στο εξωφυλλο.."Επιστρεφει ο Κομματος"..
Τωρα αν πω οτι το πιστευω ετσι ευκολα..θα πω ψεμματα!

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος διαρρεει τετοιες ειδησεις και παιζει με τα νευρα μας!?? huh.gif
Kαι αν οντως υπαρχει ενδιαφερον..και παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαρρεεται
στον τυπο..

Πως θα αντιδρασει ο κοσμος αν δεν ερθει ουτε αυτος ουτε κανενας αλλος Ελληνας στη θεση του???
miltos
Πάντως, στο site της Macabi, στο roster της ομάδας για την περίοδο 2005-2006 o Κόματος δεν υπάρχει. Φεύγει λοιπόν ή περιμένει να υπογράψει πάλι στην Macabi.
Πάντως για Ελλάδα δε βλέπω να γυρίζει.
Warrior
Παντως το θεμα ειναι υπαρκτο τελικα...το εγραψε και η sport24.gr...

Αν δεν αποκτηθει πλεον θα μιλαμε για νεα μεγαλη γκαφα της διοικησης.Για την
διαρροη μιλαω..

Πάει για Κόμματο

Στον Aρη φαίνεται πλέον αποφασισμένοι για την μεγάλη υπέρβαση. Δείχνοντας αποφασισμένοι να ρίξουν το βάρος όχι στην εύρεση του αμερικάνικου διδύμου για το οποίο ακόμα υπάρχει πολύς χρόνος αλλά για την απόκτηση ενός διεθνούς Έλληνα παίκτη. Με τον λόγο να γίνεται για το Νέστορα Κόμματο.

Τον πρωταθλητή Ευρώπης πλέον Νέστορα Κόμματο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τον περασμένο Μάιο στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα που είχε γίνει στη Μόσχα, εκεί όπου ο ίδιος είχε βάλει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στο μεγάλο τελικό απέναντι στην Ταουγκρές.

Μάλιστα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης φρόντισαν τη τελευταία εβδομάδα με ιδιαίτερα προσεχτικές κινήσεις όχι μόνο να δείξουν στον ίδιο τον παίκτη την επιθυμία τους για νέα συνεργασία, με τον ίδιο να δείχνει θετικό, όσο πολύ περισσότερο να ξεκινήσουν και τις πρώτες επαφές με τον εκπρόσωπό του.

Και πιο συγκεκριμένα το περασμένο τριήμερο στην Χαλκιδική μέσα σε απόλυτη μυστικότητα. Μάλιστα τη φορά αυτή η ΚΑΕ Aρης αναγνωρίζοντας στην πορεία της περσινής χρονιάς το πόσο της έλειψε ο Κόμματος στην περιφέρεια φέρεται αποφασισμένη για να αποδείξει στον Κόμματο το πόσο τον θέλει να του προτείνει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Μια κίνηση με την οποία γίνεται φανερό το εξής. Πως ο Ηλίας Ζούρος θα αξιοποιήσει τον Πάντιους στη θέση του σούτινγκ γκαρντ έχοντας τον Κόμματο με τον Σιγάλα σε αυτή του σμολ φόργουορντ. Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως με την ικανότητα του Κόμματου να αγωνίζεται και ως πάουερ φόργουορντ όποτε θα χρειαστεί θα μπορεί να τους έχει και τους τρεις στην πεντάδα. Απομένει πλέον να φανεί τι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες στη διάρκεια των οποίων αναμένεται να λάβει χώρα η τελική ευθεία των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως ενδεχόμενη απόκτηση του Κόμματου, όπως επιθυμεί και ο Ολυμπιακός, δεν αποκλείεται να οδηγήσει το τεχνικό τιμ του Aρη στην αναζήτηση ενός μόλις Αμερικανού. Κι αυτού περισσότερο πλέι μέικερ. Με δεδομένο πάντα ότι θα μείνει ο Σχορτσανίτης με την περίπτωση του διεθνή σέντερ να ξεκαθαρίζει αν όχι σήμερα μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Κατά τα άλλα η απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το δρόμο για την ένταξη του Βασίλη Ξανθόπουλου ως δανεικού στο δυναμικό του Aρη. Με τη τελική απόφαση να έγκειται στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μόνο.
Warrior
Σημερα αναμενεται να κλεισει ο Κομματος...
Αν και με αυτα που βλεπουμε φετος ολα ειναι πιθανα!

Απο κει και περα...η δημιουργια νεανικης ελληνικης ομαδας( blink.gif )συνεχιζεται με
την διαφαινομενη φυγη του Κυριτση οσο και του Σχορτσιανιτη!!Κανενα νεο και απο
το θεμα Βεργινη που συμφωνα με το σαιτ της ΚΑΕ ηταν μια ανασα απο το να αποκτηθει..
πριν απο καμια 10 μερες!!!

Το φετινο σκωτσεζικο ντους...δεν εχει προηγουμενο!!Την μια καλη ειδηση,διαδεχονται
2-3 ασχημες!
Προσπαθω να καταλαβω τι σχεδιασμο(τι ειναι αυτο?? huh.gif )εχουν κανει για την ομαδα
της επομενης περιοδου.

Πιθανοτατα δεν υπαρχει κατι τετοιο,μιας και καθε μερα ακουμε και διαφορετικα
πραγματα...
chinaski
Τι εγινε ρε παιδια ολοι στις παραλιες ειστε?Κολοφαρδοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,εγω αναβω καλοριφερ κλαπς κλαπς.Λοιπον, με τον Κομματο χλωμα τα πραγματα(οπως θα εχετε διαβασει απο τις εφημεριδες,αραχτοι οπως ειστε στην παραλια με την Carib στο χερι),εχουν μπει οι μακαροναδες γερα στην διεκδικηση με 800.000 ευρο για 2 χρονια και φυσικα παιζουν Euroleague.Κατι για Αμερικανακια ακουω αλλα με 200.000 Ευρο που τους δινουν....τελοςπαντων ας ελπισουμε να μας βγουν κελεπουρια.Ολα θα εξαρτηθουν απο την απαντηση που θα παρουμε αυριο απο τον Κομματο...
Air Kef
Στην Κλιμάνιο τελικά ο Νέστορας..Οι δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της απόφασής του:

«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Γένεσις, τους κ.κ. Αντωνιάδη, Τζεβελέκη, Παπαϊωάννου, Πόππη, Δαμιανίδη, Γκιουλέκα, τον προπονητή του Αρη κ. Ηλία Ζούρο, και πάνω απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο του Αρη γιατί στις επαφές που κάναμε μου έδειξαν πόσο σημαντικός κρίκος ήμουν για την ομάδα. Ήταν άτι που μ’ εντυπωσίασε αλλά και με εξέπληξε θετικά. Τις τελευταίες ημέρες ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος καλούμενος να πάρω μια απόφαση. Αν έπειτα από δυο χρόνια επιστρέψω στην Ελλάδα, ο Αρης θα αποτελέσει την πρώτη μου επιλογή, εφόσον ο σύλλογος διατηρηθεί στα σημερινά επίπεδα. Ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον Αρη».

Προσωπικά δίνω σημασία στο "εφόσον ο σύλλογος διατηρηθεί στα σημερινά επίπεδα.'.. peace.gif
Air Kef
Πληροφορίες πάντως θέλουν τον Άρη να είναι κοντά στον ΜΠλάκνεϊ..

Θα έιναι πολύ καλή κίνηση.. 41.gif
emperor
Στον Άρη δεν κουνιέται τίποτα.Η ομάδα θα αρχίσει προετοιμησία το ρόστερ δεν έχει κλείσει και κάνουμε προτάσεις σε παίκτες που απαξιούν να απαντήσουν.

Θέλετε και διαρκείας .Βρε ουστ 68.gif
Air Kef
Διάβασα στην Sportday ότι κυκλοφορούν έντονα,φήμες για πολύ πιθανή επιστροφή του Λιαδέλλη στον Άρη,παρ'όλο το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Πάτρα!!Απορώ πως θα γίνει που οι Αρειανοί,τουλάχιστον τον μισούν! peace.gif
harris
Ο Αρης εχει καταθέσει προσφορά στον Μου-μου για διετες συμβόλαιο με απολαβες που φτανουν τις 750 χιλιάδες.... ohmy.gif

Που τα βρηκε αυτα τα χρηματα ο Αρης; Γιατι εμενα μου φαινεται κόλπο για να ανεβει το κασε του παικτη;;; blink.gif
IraTmac
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο αρης δίνει οτι περισσότερο μπορεί για τον Μπλάκνει, ώστε να κλείσει την τρύπα στον άσσο...
Air Kef
Τόσα πολλά παίρνει ο Μπλάκνει;
harris
Aκριβως wink.gif
emperor
Για τον Μπλάκνει 750000 για δύο χρόνια είναι πολλά.Απλώς μας βρίσκει στην ανάγκη γιατί έχουμε φάει πολλές χυλόπιτες.Αν και πιστεύω ότι ο Άρης ήθελε παίκτη που θα μπορούσε να παίξει και στο δύο και ο Μπλάκνει δεν είναι τέτοιος παίκτης

Ακούγεται ότι είμαστε κοντά στον Δέδα του Ηρακλή που έχει κάνει προσφυγή.
Πάντως μέχρι τώρα εμένα μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει μεταγραφικόε σχεδιασμός.Μια ότι πάει για παίκτες στο 3 και 5.Μια στο 1 και 5 μια στο δύο και τρία κτλ.Κάθε βδομάδα και κάτι άλλο.

Κατ' άλλα η ομάδα εχθές μαζεύτηκε για προετημασία.
emperor
Α και κάτι ακόμα.Βλακεία το διετές συμβόλαιο στον Μπλάκνει γιατί κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα ψάχνουμε να το σπάσουμε.Άλλα πεταμένα λεφτά.Έχουμε βεβαρημένο παρελθόν
emperor
Τέλος και ο Μπλάκνει.Για άλλη μια φορά γίναμε ρόμπες.Πάμε για Ράιτ τώρα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.