τελικο σκορ 62-64. ημιχρονο 44-32 υπερ της ΑΕΚ
http://www.enwsi.gr/basket/aftoktonisan-ke...-efivi-tis-aek/
Στο λινκ οι ποντοι της ΑΕΚ. Κορυφαιος για τον ΠΑΟ ο Καλαιτζακης (πρεπει να πετυχε γυρω στους 25 π με 4-5 τριποντα)
http://www.enwsi.gr/basket/aftoktonisan-ke...-efivi-tis-aek/
Στο λινκ οι ποντοι της ΑΕΚ. Κορυφαιος για τον ΠΑΟ ο Καλαιτζακης (πρεπει να πετυχε γυρω στους 25 π με 4-5 τριποντα)
Ενδιαφέρον παιχνίδι χθες στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, τουλάχιστον όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ. Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ ο ΠΑΟ μπήκε μπροστά το τελευταίο τρίπλεπτο (περίπου). Η ΑΕΚ δημιούργησε στο 1ο ημίχρονο μια σημαντική (για το συγκεκριμένο παιχνίδι) διαφορά (12-14π) κυρίως με τους Μωραϊτη και Γκουαλτιέρι. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟ άρχισε να μειώνει σιγά σιγά την διαφορά και τελικά πήρε την νίκη, η οποία του δίνει σημαντικότατο προβάδισμα στους ημιτελικούς των playoff.
Από τον Παναθηναϊκό πάρα πολύ καλός ο Καλαϊτζάκης (ο οποίος ίσως και να ήταν ο κορυφαίος του αγώνα) ο οποίος μάλιστα προς το τέλος και σε κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού έδωσε, με drive και κάρφωμα, το highlight του αγώνα, σταθερός και ουσιώδης ο Χατζηβέρογλου, πολύ θετικός ο guard με τον Νο 12 (Μιχάλης .... ???). Γενικά ο ΠΑΟ μου φάνηκε πιο συγκεντρωμένο, πιο αποτελεσματικός, έπαιξε με πάθος και τελικά πήρε την νίκη.
Η ΑΕΚ μου δίνει την εντύπωση ότι περιμένει πολλά από πολύ λίγους. Ο Μωραίτης ήταν πολύ καλός στο 1ο ημίχρονο και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι , αλλά στο 2ο άρχισε να κουράζεται, το ίδιο και ο Γκουαλτιέρι, ο Χατζηδάκης, δυστυχώς ήταν εξαιρετικά κακός οπότε η ΑΕΚ ελάχιστη βοήθεια πήρε μέσα στην ρακέτα, εκεί που (τυπικά) δεν είχε κάποιο σοβαρό αντίπαλο στα μέτρα του.
Στα περίεργα του αγώνα και ενώ ανησυχούσα λίγο μήπως (λόγω του αντιπάλου) κάνουν την εμφάνιση τους τίποτε ..θερμοκέφαλοι, τελικά όχι μόνο διαψεύστηκα αλλά υπήρχαν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟ παρά της ΑΕΚ, κάποιοι εκ των οποίων βέβαια άρχισαν από το 1' να διαμαρτύρονται....
Οι διαιτητές έκαναν κάποια λάθη αλλά νομίζω κράτησαν καλά το παιχνίδι.
Γνωστές μπασκετικές φυσιογνωνίες στις εξέδρες....
Καλό βράδυ πέρασα πάντως παρά το ότι η ομάδα μου έχασε ...!!!