Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 16 2008, 15:43 ) *
πες μας πια μεγαλη νικη εκανε ο καοδ εκτος εδρας? ολοι καποιον κερδισανε εκτος απο αυτους που πηγαινανε για ανοδο!!! μεσα επαιξε καλο μπασκετ και το εννοω αυτο!!! εξω αστα να πανε. οσο για τα αλλα που σου λεω ασε να ξερω κατι και γω που ειμαι χρονια στο μπασκετ!!! τη καταληλη στιγμη κερδισατε στον δουκα και με παρακαλια να αφησουν το παιχνιδι ο κριτζαλος και τα παιδια του δουκα γιατι τον αρη τον επιανε η καδρια του και θα πηγαινε στο νοσοκομειο!!! και ειχατε και τη γνωστη βοηθεια που ειχατε και στις σερρες!!! (το ματς στον δουκα το ειδα με τα ματακια μου). και οπως καταλαβαινεις η ανοδος (2η-3η θεση) παιζετε σε μια νικη............φιλε μου !!!!

μα σε τι ακριβως διαφωνουμε;σου ειπα εγω οτι ειμαστε οι γαμαω εκτος εδρας;εγω σου ειπα οτι εγω δεν νικησα εξω κανενα δυνατο αλλα νικησα τους αδυναμους και αλλοι που νικησαν τους δυνατους εχασαν απο πολυ πιο αδυναμους...γι αυτο δεν εχει και κανενα νοημα το να κοιτας με ποιον κανει τις νικες η καθε ομαδα..πραγματικα μπορω και γω να το παω εκει που θελω...δηλαδη το Λαυριο γιατι να νικησε τη Νηαρ λογω αξιας και οχι λογω σκατα ημερας της Νηαρ;αμεσως αμεσως στον πατο ολοκληρη τετοια νικη..προς θεου δεν υποστηριζω κατι τετοιο ποσο μαλλον οταν το συγκεκριμενο αγωνα δε τον ειδα...απλα σου δειχνω ποσο ασκοπο ειναι να συγκρινεις που νικησε η μια ομαδα και που η αλλη...απο την αλλη εγω οταν νικησα τον μιλωνα πηρα 2 βαθμους οπως 2 βαθμους θα επαιρνα αν κερδιζα μεσα στην Νηαρ...οποτε πραγματικα δεν εχει καμια αξια για μενα οταν κοιταζω τα αποτελεσματα.επειδη πραγματικα δεν παει καπου το μυαλο μου εκτος κ αν εννοεις τον Συμμεωνιδη...ποια ειναι η γνωστη βοηθεια στις Σερρες;οσο για το δουκα..οκ ησουν εκει και ειδες το ματς...διαβαζες και χειλη κ τους ειδες πραγματι να παρακαλανε γιατι τον Αρη τον πιανει η καρδια του tongue.gif
ΥΓ Παντως αν εχεις δει τον Αρη δε νομιζω να αμφιβαλεις οτι εχει προβλημα με την καρδια του (πλακα κανω εννοειται οτι δε θα ηταν αυτο δικαιολογια για να μας δωσουν ενα αγωνα)
GREER
Καταρχας για τον φιλο μου το Οδυσσεα που ειναι αντι-ΛΑΥΡΙΟ και δικαιωμα του πρεπει να του τονισω οτι ο steve-nash δεν ειναι απο το Λαυριο. Αρα καταρεει αυτο που λες οτι τα λεμε μονο εμεις. Για τον φιλο μου τον CrossoverOnE θα σου πω οτι η ΝΗΑΡ ή αλλιως LAKERS, οπως μας τη παρουσιαζετε εδω, θα εχανε απο τα 10 τα εννεα παιχνιδια στο Λαυριο. Ετσι απλα. Και εσυ και ο Οδυσσεας εχετε δει το Λαυριο στους πρωτους μηνες που αρχισαμε αυτην εδω την ιστορια στη Β'Εθνικη και κρινετε. Και μας τα εχετε ζαλησει για τη ΝΗΑΡ. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τελος δειτε και τη διαφορα ποντων στη βαθμολογια στο κατω κατω για να δειτε και στατιστικα ποιος ειναι ο καλυτερος.
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 16 2008, 20:01 ) *
Καταρχας για τον φιλο μου το Οδυσσεα που ειναι αντι-ΛΑΥΡΙΟ και δικαιωμα του πρεπει να του τονισω οτι ο steve-nash δεν ειναι απο το Λαυριο. Αρα καταρεει αυτο που λες οτι τα λεμε μονο εμεις. Για τον φιλο μου τον CrossoverOnE θα σου πω οτι η ΝΗΑΡ ή αλλιως LAKERS, οπως μας τη παρουσιαζετε εδω, θα εχανε απο τα 10 τα εννεα παιχνιδια στο Λαυριο. Ετσι απλα. Και εσυ και ο Οδυσσεας εχετε δει το Λαυριο στους πρωτους μηνες που αρχισαμε αυτην εδω την ιστορια στη Β'Εθνικη και κρινετε. Και μας τα εχετε ζαλησει για τη ΝΗΑΡ. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τελος δειτε και τη διαφορα ποντων στη βαθμολογια στο κατω κατω για να δειτε και στατιστικα ποιος ειναι ο καλυτερος.

οκ αφου θες διαφορα ποντων:
Ν Η Πόντοι Διαφ. Ποντ.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ 29 21 8 2224 : 2028 196 50
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ 29 20 9 2300 : 2070 230 49
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 29 19 10 2303 : 2058 245 48

Aπ οτι βλεπετε η διαφορα ποντων παει αντιστροφως αναλογα με τη θεση....οποτε δωστε στο Λαυριο το πρωταθλημα γιατι εχει 15 ποντους περισσοτερους απο μας στη διαφορα....ζητω το λαυριο που οχι LAKERS αλλα Dream Tean I την εχετε κανει...το πρωταθλημα στο Λαυριο τελος....

Λες και ειμαστε 15 χρονων!!!Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?????????????ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ???Ε ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 15 ΠΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ...
CrossoverOnE
QUOTE(CrossoverOnE @ May 16 2008, 20:11 ) *
οκ αφου θες διαφορα ποντων:
Ν Η Πόντοι Διαφ. Ποντ.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ 29 21 8 2224 : 2028 196 50
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ 29 20 9 2300 : 2070 230 49
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 29 19 10 2303 : 2058 245 48

Aπ οτι βλεπετε η διαφορα ποντων παει αντιστροφως αναλογα με τη θεση....οποτε δωστε στο Λαυριο το πρωταθλημα γιατι εχει 15 ποντους περισσοτερους απο μας στη διαφορα....ζητω το λαυριο που οχι LAKERS αλλα Dream Tean I την εχετε κανει...το πρωταθλημα στο Λαυριο τελος....

Λες και ειμαστε 15 χρονων!!!Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?????????????ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ???Ε ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 15 ΠΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ...

και 15 ποντοι διαφορα μπορει να σημαινει οτι εγω σε 2 παιχνιδια μπορει να νικησα με 2 ποντους διαφορα και το λαυριο με 9....wow αυτο και αν ειναι ανακαλυψη για να συγκρινεις ομαδες...
Επισης ο Ικαρος εχει καλυτερη διαφορα απο τη Νηαρ αλλα οταν ο Ικαρος (σαν καλυτερος με βαση τα στατιστικα που λετε κι εσεις) κερδισε τη Νηαρ αμεσως ειπατε για στησιματα.....το οτι η Νηαρ εχει αρκετα μικροτερη διαφορα ποντων και απο ΚΑΟΔ και απο Λαυριο και απο Ικαρο σημαινει οτι τα παιχνιδια τα κερδιζε με μικροτερη διαφορα απ τους υπολοιπους...πραγμα που δεν σημαινει τπτ....
CrossoverOnE
και για να συνεχισω γιατι το ψαχνω κι αλλο στους μεσους ορους το Λαυριο εχει 0.1 ποντους περισσοτερο απο τον ΚΑΟΔ στην επιθεση και δεχεται 0.4 ποντους λιγοτερους στην αμυνα...αυτο σημαινει οτι καθε 10 παιχνιδια βαζει ενα ποντο παραπανω και καθε 2και κατι παιχνιδια τρωει ενα ποντο λιγοτερο..ε λοιπον ενταξει ειστε καλυτεροι!!!!!!!!
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 17 2008, 00:41 ) *
Ολα αυτα τα ωραια που εγραψες αγορακι μου εκτος απο το οτι αποδεικνυουν οτι με εχεις μεσα στις 3 καλυτερες ομαδες της κατηγοριας(που ειναι και ιστορικες παρεπιπτωντος), δειχνουν και το κομπλεξισμο και των δυο σας απεναντι μας. Εαν λοιπον τα βαλεις ψυχραιμα και ωραια τα πραγματα κατω και δεν κομπλεξαρεις παλι εσυ και ο κολλητος σου ο Οδυσσευςςςς θα δεις οτι εμεις τα περισσοτερα ματς που χασαμε, τα χασαμε στο ποντο. ΟΛΑ μα ΟΛΑ ηταν ντερμπυ και δεν χασαμε ευκολα σε ΚΑΝΕΝΑ(εκτος Φλογας). Και βεβαια δεν ιδρωσαμε καθολου σε κατι Αλιμους, Δουκες και Μακεδονικους σε αντιθεση με καποιους αλλους. Για τελευταια φορα: τα παιχνιδια που επρεπε να χασουμε τα χασαμε, σε αντιθεση με εσας που τα κερδισατε με στησιματα. Απλα και Ωραια!!!!

δεν εκανα τπτ παραπανω απ το να σβησω το επιχειρημα σου για τη διαφορα ποντων.αν εσυ καταλαβες οτι σε εβαλα στις 3 καλυτερες ομαδες εχεις προβλημα...γιατι δεν εβαλα κανενα στις 3 καλυτερες ομαδες ΓΙΑ ΚΑΟΔ ΝΗΑΡ ΛΑΥΡΙΟ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ...αν οι διαφορες στα δεκαθικα σημεια σου λενε οτι εισαι ο καλυτερος so be it..βαρεθηκα...και του χρονου αν δεν ανεβειτε τα ιδια θα λετε....και ξαφνικα εγινα και κομπλεξικος λες και σε ξερω κι απο χτες....
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 00:47 ) *
δεν εκανα τπτ παραπανω απ το να σβησω το επιχειρημα σου για τη διαφορα ποντων.αν εσυ καταλαβες οτι σε εβαλα στις 3 καλυτερες ομαδες εχεις προβλημα...γιατι δεν εβαλα κανενα στις 3 καλυτερες ομαδες ΓΙΑ ΚΑΟΔ ΝΗΑΡ ΛΑΥΡΙΟ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ...αν οι διαφορες στα δεκαθικα σημεια σου λενε οτι εισαι ο καλυτερος so be it..βαρεθηκα...και του χρονου αν δεν ανεβειτε τα ιδια θα λετε....και ξαφνικα εγινα και κομπλεξικος λες και σε ξερω κι απο χτες....

Ωραια σβησε τη λεξη κομπλεξικος αμα σε πειραζει και βαλε στη θεση της "κολλημενος". Εγω αυτο που ηθελα να πω με τις διαφορες ειναι οτι το Λαυριο εχει τη 2η καλυτερη επιθεση και αμυνα στο πρωταθλημα. Εμενα μου λεει κατι, εσενα τιποτα. No probs.. Eιναι τελικα αυτο που ειχες πει πριν απο λιγο καιρο. Το πως το βλεπει ο καθενας το ποτηρι!!! Ειχες δικιο τελικα. Εχουμε αλλη οπτικη και δεν θα βγαλουμε και πουθενα οπως λεει και ο φιλος μου ο Pram. Φιλικα peace.gif
CrossoverOnE
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 00:47 ) *

και βεβαια ολα στον ποντο αλλα οταν ο ΚΑΟΔ παει στον ποντο ειναι στημενα...εγω στην εδρα μου εκανα παρτυ με τις Σερρες και σεις νικησατε με 4....αφου ετσι το θελετε με στησιμο νικησατε κι εσεις....και μη πειτε τπτ με τα λογια σας παω....
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 17 2008, 00:58 ) *
Ωραια σβησε τη λεξη κομπλεξικος αμα σε πειραζει και βαλε στη θεση της "κολλημενος". Εγω αυτο που ηθελα να πω με τις διαφορες ειναι οτι το Λαυριο εχει τη 2η καλυτερη επιθεση και αμυνα στο πρωταθλημα. Εμενα μου λεει κατι, εσενα τιποτα. No probs.. Eιναι τελικα αυτο που ειχες πει πριν απο λιγο καιρο. Το πως το βλεπει ο καθενας το ποτηρι!!! Ειχες δικιο τελικα. Εχουμε αλλη οπτικη και δεν θα βγαλουμε και πουθενα οπως λεει και ο φιλος μου ο Pram. Φιλικα peace.gif

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ..θες να μιλησουμε παλι για στατιστικα με τις καλυτερες επιθεσεις σου και τις καλυτερες αμυνες;εχεις κατα 0.1 ποντους καλυτερη επιθεση απο τον ΚΑΟΔ και κατα 0.4 ποντους καλυτερη αμυνα....ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;;;ΑΜΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΔΩ;;;;;ΣΤΟ 0.1 ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ...θες και συγκριση στις συνολικες διαφορες;;;;;το Λαυριο ειναι +15 απο τον ΚΑΟΔ δηλαδη 0.5 μεσο ορο στα 29 παιχνιδια.......ΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ...
nikefalin
Τελευταία προειδοποίηση προς κοκορομαχούντες

σβήστηκαν πόστ με χαρακτηρισμούς, στο επόμενο που θα χρησιμοποιήσετε τέτοιο ύφος θα υπάρξουν συνέπειες πέραν της σύστασης.
CrossoverOnE
Διορθωση!Ο ΚΑΟΔ εχει 2300 ποντους στην επιθεση και το Λαυριο 2303...οποτε καμια διαφορα στην επιθεση...κατι εβλεπα λαθος πριν...επισης η Νηαρ εχει χειροτερη επιθεση αλλα καλυτερη αμυνα απο ΚΑΟΔ και Λαυριο που σημαινει οτι απλα τα παιχνιδια της τα πηγαινε σε χαμηλοτερο σκορ...τωρα πειτε οτι θελετε και περι στατιστικων.
GREER
Ενταξει, ενταξει, οτι πεις. Μαζι σου. Τελειωσα εγω με αυτο το θεμα ομως. Δεν λες και δεν θες να καταλαβεις τι σου εξηγω οποτε παω πασο. Μαζι σου. ΝΗΑΡ και ΚΑΟΔ forever, forza, vamos, allez και οτι θες εσυ. Καλη συνεχεια στην Α2. icon_wave.gif bball.gif 19.gif

Sorry απο τον moderator. Δεν θα ξαναξεφυγω(σιγουρα οχι φετος). Τελειωνω εδω το θεμα αυτο. Εχασα. Νικητης ο CrossoverOnE.
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 17 2008, 03:31 ) *
Ενταξει, ενταξει, οτι πεις. Μαζι σου. Τελειωσα εγω με αυτο το θεμα ομως. Δεν λες και δεν θες να καταλαβεις τι σου εξηγω οποτε παω πασο. Μαζι σου. ΝΗΑΡ και ΚΑΟΔ forever, forza, vamos, allez και οτι θες εσυ. Καλη συνεχεια στην Α2. icon_wave.gif bball.gif 19.gif

Sorry απο τον moderator. Δεν θα ξαναξεφυγω(σιγουρα οχι φετος). Τελειωνω εδω το θεμα αυτο. Εχασα. Νικητης ο CrossoverOnE.

Greer καλη επιτυχια στις πανελληνιες
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 04:05 ) *
Greer καλη επιτυχια στις πανελληνιες

Για ακομη μια φορα εκρινες λαθος. Αποδεικνυεται και παλι ποσο λαθος σκεφτεσαι και φανταζεσαι πραγματα. Ονειρα γλυκα...
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 17 2008, 04:21 ) *
Για ακομη μια φορα εκρινες λαθος. Αποδεικνυεται και παλι ποσο λαθος σκεφτεσαι και φανταζεσαι πραγματα. Ονειρα γλυκα...

Εκανα λαθος σε τι;και 50 να εισαι το θεμα ειναι τι δειχνεις...
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 04:44 ) *
Εκανα λαθος σε τι;και 50 να εισαι το θεμα ειναι τι δειχνεις...

Καλα-καλα οτι πεις. icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 17 2008, 05:00 ) *
Καλα-καλα οτι πεις. icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif

κατα φωνη...
mene13
Mπραβο παιδακια μου τελειωσατε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εχουμε να πουμε για στατιστικη ή για το ποιος ειναι καλυτερος τιποτα αλλο; Μαλλον οχι. Γι αυτο ευχομαι καλη επιτυχια στις ομαδες που θα ανεβουν τελικα στην Α2 και στις αλλες υπομονη και δουλεια για του χρονου. Το καλο ειναι οτι του χρονου θα παιζουμε μονοι μας στο φορουμ αφου θα λειπουν οι γραφικοι σαν και εμας απο την Νηαρ και του Καοδ. Θα ειμαστε βεβαια με αυτους απο το Αιγιο (μαλλον).
mene13
Αυριο ειναι το τελευταιο ματς της χρονιας για το ΛΑΥΡΙΟ . Θα ηθελα λοιπον να ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου τους παιχτες, τον προπονητη, τους βοηθους, τους παραγοντες, τον προεδρο και τους φιλαθλους μας για οσα μας χαρισαν φετος που ηταν ανεπαναληπτα για μια μικρη επαρχιακη πολη και ευχομαι του χρονου να συνεχισουμε ετσι και καλυτερα. Θεωρω οτι η χρονια μας ηταν πολυ επιτυχημενη ασχετα αν χασαμε την ανοδο.
mene13
Οσο αφορα τη μεταγραφολογια που εχει ηδη αρχισει θα ηθελα να πω σε ολους τους παιχτες κοιταχτε λιγο τις ομαδες που πληρωνουν και οχι αυτες που απλως ταζουν. Γιατι οι περισσοτεροι στη μεση της χρονιας και μετα μενουν απληρωτοι. Τωρα για το Λαυριο ξερω οτι θα γινουν αρκετες αλλαγες για του χρονου.
Jabar
QUOTE(pram81 @ May 16 2008, 17:29 ) *
Εγώ αναφέρομαι γενικά συμληρωματικά σε αυτά που είπε ο moderator.Γιατί όλο και αυξάνονται αυτοί που μιλούν και κοκορομαχούν.Τώρα εσύ γιατί κολλάς δεν μπορώ να καταλάβω.Βέβαι από την άλλη σέβομαι τη γνώμη σου και τη διάθεσή σου να μπαίνεισ σε τέτοιες συζητήσεις.Δικαίωμά σου είναι.Εμένα προσωπικά με κουράζει να διαβάζω όλα τα ίδια και τα ίδια σε σημείο που παρακάμπτω πολλά posts(πολλά δικά σου) πράγμα που δε θέλω να κάνω.Και στο κάτω κάτω ρε greer εγώ θα ήθελα την ομάδα μου τόσο καλή ώστε και με στήσιμο να είμαι από πάνω.Ουτοπικό? Μπορεί! Όσο για τη μεταγραφή την έλεγε το basketblog από προχθές. Άντε θα τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή.Περιμένω νέα για το πλάνο τηw ομάδας, μια που έχεις καλύτερη πληροφόρηση.

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ υποχρεώνομαι να διαβάζω βαρετά ποστ ,από κάποιους που νομίζουν ότι γράφουν ενδιαφέροντα και καταπληκτικά πράγματα.Στο τέλος πλακώνονται και στέλνουν μια αναφορά να κάνει ντα ο δάσκαλος τον συνομιλητή τους.Το να μιλάς για μπάσκετ και να ποστάρεις γιαυτό συχνά είναι ενδιαφέρων,
τα υπόλοιπα βαρετά.Εξαρτάται βέβαια τι βάζεις προτεραιότητα το μπάσκετ η τους χουλιγκανισμούς
GREER
QUOTE(Jabar @ May 17 2008, 09:58 ) *
Το πρόβλημα είναι ότι εγώ υποχρεώνομαι να διαβάζω βαρετά ποστ ,από κάποιους που νομίζουν ότι γράφουν ενδιαφέροντα και καταπληκτικά πράγματα.Στο τέλος πλακώνονται και στέλνουν μια αναφορά να κάνει ντα ο δάσκαλος τον συνομιλητή τους.Το να μιλάς για μπάσκετ και να ποστάρεις γιαυτό συχνά είναι ενδιαφέρων,
τα υπόλοιπα βαρετά.Εξαρτάται βέβαια τι βάζεις προτεραιότητα το μπάσκετ η τους χουλιγκανισμούς

Το πιασαμε το υπονοουμενο...
arrostaki
Γεια σου ρε crocc με τα ωραια σου,εισαι μετα το αλ τσαντιρι news η καλητερη διασκεδαση ρε φιλε κ το πιο ωραιο ειναι οτι πιστευεις οσα λες κιολας.Εισαι ωραιος,συνεχισε να λες οσα σου λενε (γιατι δεν εχεις δει κ τιποτα μονος σου) κ ασε τον greer κ τον mene κ τον nash κ ολους να σου την λενε,τι ξερουν αυτοι?αυτοι απλα ειδαν το 70% του πρωταθληματος ενω εσενα στα ειπαν κ μαλιστα κοβεις το κεφαλι σου οτι στα ειπαν κ σωστα,συνεχισε αγορι μου αστους να λενε αυτους.

ΥΓ1.Καλη η Δραμα,αρκετα καλη θα ελεγα,αλλα πολυ φρουτ φρουτ ρε μαγκες,παρα πολυ ομως.

ΥΓ2.Εσυ crocc μην δωσεις σημασια στο ΥΓ1 τους κοροιδευω τους αλλους που εχουν δει τα ματς,εγω αγορι μου μαζι σου ειμαι,λεγε τι σου λενε εσενα κ αστους αυτους τους ασχετους.
CrossoverOnE
QUOTE(arrostaki @ May 17 2008, 20:09 ) *
Γεια σου ρε crocc με τα ωραια σου,εισαι μετα το αλ τσαντιρι news η καλητερη διασκεδαση ρε φιλε κ το πιο ωραιο ειναι οτι πιστευεις οσα λες κιολας.Εισαι ωραιος,συνεχισε να λες οσα σου λενε (γιατι δεν εχεις δει κ τιποτα μονος σου) κ ασε τον greer κ τον mene κ τον nash κ ολους να σου την λενε,τι ξερουν αυτοι?αυτοι απλα ειδαν το 70% του πρωταθληματος ενω εσενα στα ειπαν κ μαλιστα κοβεις το κεφαλι σου οτι στα ειπαν κ σωστα,συνεχισε αγορι μου αστους να λενε αυτους.
ΥΓ1.Καλη η Δραμα,αρκετα καλη θα ελεγα,αλλα πολυ φρουτ φρουτ ρε μαγκες,παρα πολυ ομως.
ΥΓ2.Εσυ crocc μην δωσεις σημασια στο ΥΓ1 τους κοροιδευω τους αλλους που εχουν δει τα ματς,εγω αγορι μου μαζι σου ειμαι,λεγε τι σου λενε εσενα κ αστους αυτους τους ασχετους.

δηλαδη τι θες να πεις;;;οτι ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ για τα στατιστικα;αν θες να μου την πεις τουλαχιστον να μου την λες συγκεκριμενα...και επιτελους φτανει αυτη η ειρωνεια με το σου πα μου πες...γιατι κι εσυ δε μας ειπες τπτ....μας ειπες για 4 στησιματα τα οποια δεν ξερω πως αποδεικνυεις και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τα πιστεψω;απο ποτε;
arrostaki
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 20:14 ) *
δηλαδη τι θες να πεις;;;οτι ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ για τα στατιστικα;αν θες να μου την πεις τουλαχιστον να μου την λες συγκεκριμενα...και επιτελους φτανει αυτη η ειρωνεια με το σου πα μου πες...γιατι κι εσυ δε μας ειπες τπτ....μας ειπες για 4 στησιματα τα οποια δεν ξερω πως αποδεικνυεις και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τα πιστεψω;απο ποτε;

Ακουσε παιχτη,η Δραμα ηταν φετος αρκετα καλη κ για μενα ηταν τοσο καλη ωστε να ανεβει κιολας οπως κ εγινε,ομως ειχε κ πολυ φρουτ φρουτ,οπως κ εστησε 2 ματς με σερρες κ δουκα,αυτο δεν αμφισβητηται που δεν πα να λες εσυ οτι τραγουδακι θελεις.λεγε εσυ που το ξερω εγω κ οτι θες,σιγα μην σου πω στο φορουμ πραγματα.ενα θα σου πω μοναχα κ τελος,στα παιχνιδια με λαυριο κ δουκα ηταν στην αθηνα ο μανατζερ σας κ απαιτησε κ πετυχε τον ορισμο συγκεκριμενων γκριζων λυκοσκυλων,αυτα κ σταματω εδω.λοιπον ειστε καλοι αλλα οι γκριζοι λυκοι σας εκαναν καλυτερους.
arrostaki
κατεβηκε αθηνα απο τετερτη,4 μερες πριν τα ματς κ μια πιν τον ορισμο των γκριζων
arrostaki
Δρακακης να κοιμασαι νωριτερα λεω εγω κ ασε τις κριτικες στα φορουμ
CrossoverOnE
QUOTE(arrostaki @ May 17 2008, 21:09 ) *
Ακουσε παιχτη,η Δραμα ηταν φετος αρκετα καλη κ για μενα ηταν τοσο καλη ωστε να ανεβει κιολας οπως κ εγινε,ομως ειχε κ πολυ φρουτ φρουτ,οπως κ εστησε 2 ματς με σερρες κ δουκα,αυτο δεν αμφισβητηται που δεν πα να λες εσυ οτι τραγουδακι θελεις.λεγε εσυ που το ξερω εγω κ οτι θες,σιγα μην σου πω στο φορουμ πραγματα.ενα θα σου πω μοναχα κ τελος,στα παιχνιδια με λαυριο κ δουκα ηταν στην αθηνα ο μανατζερ σας κ απαιτησε κ πετυχε τον ορισμο συγκεκριμενων γκριζων λυκοσκυλων,αυτα κ σταματω εδω.λοιπον ειστε καλοι αλλα οι γκριζοι λυκοι σας εκαναν καλυτερους.

ο μανατζερ μας οπως και οι μανατζερ των περισσοτερων ομαδων φανταζομαι ακολουθουν τις αποστολες...λαθος;δεν προσπαθω να πω κατι απλα αν το συμπεραινεις αυτο απ το οτι ηταν στην Αθηνα μου φαινεται πολυ μλκια...τωρα για τα υπολοιπα οκ ρε φιλε...κι εγω ξερω οτι το Λαυριο εδινε Βουλγαρες στον Οικονομιδη για να ανεβουν Α1 αλλα επειδη τα Τρικαλα του διναν Ουκρανιδες τελικα η ροη θα συνεχισει ως εχει...και μην περιμενετε να τα πω στο φορουμ...αλλα τα ξερω πολυ καλα οτι κ να λετε....
επειδη δεν εχεις αποδειξεις για τπτ κ στη τελικη ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις εμενα τι ειναι αληθεια και τι οχι;επειδη εισαι ενας λογαριασμος που μπηκε κ γραφει οτι ξερει τα παντα;αν μπω κ γω με 2ο λογαριασμο κ κανω το ιδιο τι θα γινει;οσο για το φορουμ..υπαρχει κ το προσωπικο μνμ κ πολυ θα με ενδιεφερε να μαθω τις πληροφοριες σου.
CrossoverOnE
και για να ξεκαθαριστει κατι επειδη οι ανθρωποι του ΚΑΟΔ εχουν και δικες τους δουλειες και δεν το κανουν επαγγελματικα...ασε να ξερω καλυτερα απο σενα γτ αυτο τουλαχιστον το ξερω με τα ματια μου οτι δεν παιζει να σπαταλησουν 4 μερες της εβδομαδας τους (στην πλειονοτητα εργασιμες) για να κατεβουν Αθηνα να κανουν κουμαντα για τον ΚΑΟΔ.Ιδιως ο Μανατζερ επειδη αναφερεις οτι αυτος κατεβηκε ειναι υπαλληλος σε ασφαλιστικο γραφειο...και οι δουλειες του περιοριζονται στη Δραμα....αναρωτικη για την καρδια του πηρε μηπως που λεγανε για το Δουκα;πηγε για κανα τσεκ απ μηπως στην Αθηνα κ με την ευκαιρια ειπε να ρυξω κανα στησιματακι;ασε που νομιζω οτι εν ετη 2008 ειναι πολυ ευκολο να κλεισουν δουλειες με ενα τηλ...οποτε αυτα να τα λες αλλου....διαιτητοπατερα...
patrice loko
τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε φιλε με τα παιδια απο το λαυριο??? δε τα βλεπεις πως το μονο που νιωθουν ειναι αδικια επειδη ποτε δε θα περασει το μετρο απο κει!!!!

εδω βγαλανε βρωμικη την ομαδα του αμυντα που οι ανθρωποι εκει εχουν 10 δραχμες ολες και ολες και παλευουν μονοι τους.... ουτε δημος ουτε μεγαλοχορηγιες ουτε τπτ...
τοσο καιρο ασχολιοντουσαν με τη νηαρ... μολις ειδαν οτι δε τη φτανουν αρχισαν αλλο παραμυθι... με λαγκαδαδες δραμες κτλπ....
ομως πρεπει να πουμε οτι καπου εχουν και αυτοι ενα δικιο.... τετοια διατησιες που αντιμετοπιζετε εσεις οι βορειοι στην αθηνα δεν αντιμετοπιζουν οι αθηναικες ομαδες πανω... η αληθεια να λεγεται....
GREER
Και μιας και μιλησαμε για τον Δρακακη. Ακουσα προς λυπηση και εκπληξη μου οτι εχει πολλες προτασεις απο αλλου. Η αληθεια ειναι οτι δεν το πιστευα οτι θα ειχε προτασεις. Εγω που το γνωρισα το παιδι και απο κοντα απαιτω (και πολλοι αλλοι) απο διοικηση και προπονητη να κανουμε το σωστο και να μεινει στην ομαδα. Αλλωστε στο Αιγιο απεδειξε μπροστα μου ποιος ειναι, με 2/3 διποντα και παρα πολλα κρισιμα ριμπαουντ ωθωντας την ομαδα σε καλη εμφανιση. Τα παιρνω ολα πισω αυτα που ειχα πει πριν καιρο για το φιλο μου pointguard. Πρεπει να τα λεμε ολα. Τα συκα συκα και η σκαφη-σκαφη. Οχι μονο να τον κραζουμε... 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif
CrossoverOnE
QUOTE(patrice loko @ May 17 2008, 21:50 ) *
τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε φιλε με τα παιδια απο το λαυριο??? δε τα βλεπεις πως το μονο που νιωθουν ειναι αδικια επειδη ποτε δε θα περασει το μετρο απο κει!!!!

εδω βγαλανε βρωμικη την ομαδα του αμυντα που οι ανθρωποι εκει εχουν 10 δραχμες ολες και ολες και παλευουν μονοι τους.... ουτε δημος ουτε μεγαλοχορηγιες ουτε τπτ...
τοσο καιρο ασχολιοντουσαν με τη νηαρ... μολις ειδαν οτι δε τη φτανουν αρχισαν αλλο παραμυθι... με λαγκαδαδες δραμες κτλπ....
ομως πρεπει να πουμε οτι καπου εχουν και αυτοι ενα δικιο.... τετοια διατησιες που αντιμετοπιζετε εσεις οι βορειοι στην αθηνα δεν αντιμετοπιζουν οι αθηναικες ομαδες πανω... η αληθεια να λεγεται....

patrice loko φιλε εγω δεν απαγορευσα σε κανενα να μιλαει για διαιτησιες....το θεμα περι στησιματων με εχει κουρασει...κ αυτα τα ψευτοεπιχειρηματα...εδω δεν εχουν κατασταλαξει για ποιους αγωνες θεωρουν στημενους και ο καθενας μας λεει τα δικα του και ειναι σοβαρες αποψεις;ο ενας μας λεει απο 4 μερες πριν κανονησαμε τον δουκα και το λαυριο αλλα μολις χτες καποιος αλλος ελεγε οτι στο δουκα τους παρακαλουσαμε να μας το δωσουν γιατι ο αρης εχει την καρδια του...και μετα ο αλλος λεει στησαμε 2 παιχνιδια με δουκα και σερρες...και μετα λεει οτι κανονισαμε ορισμους για Λαυριο και Δουκα...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΦΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ....
CrossoverOnE
και μια απορια που εχω ειναι οτι...μμμμ και ο Ηρακλης απο Θεσσαλονικη ειναι αν δεν με απατα η μνημη μου...γιατι παιζει Α2 ρε παιδια;ο Συμμεωνιδης δεν εκανε τπτ γι αυτο;πιο πολυ τον νοιαζει η Δραμα;οπως και ολους τους βορειους διαιτητες;;;γιατι;;;εχει βγει φημη οτι εχει η Δραμα εχει μαμαλο για πεταμα;
odysseas 1998
Ρε Λαυριώτες μας έχετε κουράσει με το μετρό εεεεεεεεε συγγνώμη με τα στησίματα.Αφού είστε για τη μέση της βαθμολογίας και λίγο παραπάνω τι ασχολήστε με την άνοδο?Αύριο φιέστα στην Καισαριανή με Δούκα και κούπα για τον κόουτς Καρνέσση και την αρμάδα του.Σας περιμένουμε!
CrossoverOnE
QUOTE(odysseas 1998 @ May 17 2008, 22:13 ) *
Ρε Λαυριώτες μας έχετε κουράσει με το μετρό εεεεεεεεε συγγνώμη με τα στησίματα.Αφού είστε για τη μέση της βαθμολογίας και λίγο παραπάνω τι ασχολήστε με την άνοδο?Αύριο φιέστα στην Καισαριανή με Δούκα και κούπα για τον κόουτς Καρνέσση και την αρμάδα του.Σας περιμένουμε!

Τι λες ρε οδυσσεα;δε θα χασετε για να βγουμε εμεις πρωτοι; shot.gif
steve-nash

καλα περι διαιτησιας και το τι αντιμετωπιζουν οι βορειοι στην αθηνα και το τι οι νοτιοι στη βορεια ελλαδα σε βρισκει φιλε λιγο νυσταγμενο!!! οι βορειοι μια χαρα αντιμετωπιση εχουνε, οι βορειοι διαιτητες ομως μολις βλεπουν ομαδα απο την αθηνα βγαζουν σπυρια!!!!!!!!!!!!!
steve-nash

και δεν ειμαι λαυριο ε!!!!!
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 17 2008, 22:15 ) *
καλα περι διαιτησιας και το τι αντιμετωπιζουν οι βορειοι στην αθηνα και το τι οι νοτιοι στη βορεια ελλαδα σε βρισκει φιλε λιγο νυσταγμενο!!! οι βορειοι μια χαρα αντιμετωπιση εχουνε, οι βορειοι διαιτητες ομως μολις βλεπουν ομαδα απο την αθηνα βγαζουν σπυρια!!!!!!!!!!!!!

αυτο ειπε κ αυτος....
patrice loko
QUOTE(steve-nash @ May 17 2008, 22:15 ) *

φιλε προσπαθησε οταν διαβαζεις εστω και το πιο ασημαντο post να εισαι συγκεντρωμενος......

αυτο ακριβως ειπα και εγω....
CrossoverOnE
απ την προκαταληψη που εχουν κ νομιζουν οτι ολοι τα χουν με το Λαυριο ειναι tongue.gif
steve-nash
QUOTE(patrice loko @ May 17 2008, 23:24 ) *
φιλε προσπαθησε οταν διαβαζεις εστω και το πιο ασημαντο post να εισαι συγκεντρωμενος......

αυτο ακριβως ειπα και εγω....

ωπ sorry φιλε δεν το διαβασα σωστα, εχεις δικιο!!! το ιδιο λεμε!!! εισαι σωστος!!!!
steve-nash
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 22:18 ) *
αυτο ειπε κ αυτος....

καλα εσεις μη μιλατε, στα εχω πει και πιο πριν!!! εδω ο '' καρδιακος '' φιλος και μανατζερ σας, ενδιαφεροτανε να βρει ακρη και ρωταγε πως θα περασει και απ τον μιλωνα!!! ε με το μεγαλο μπασκετ που παιξατε εκτος εδρας (και επειδη το ξερει!!!) το φοβοτανε το παιχνιδι! και αν απ τον μιλωνα δεν το ειχανε κοψει 3-4 παιχτες μπορει και να χανατε!!!! τοτε βεβαια θα χρησιομοποιουσε τα γνωστα μεσα............ 41.gif 41.gif 41.gif
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 17 2008, 23:46 ) *
καλα εσεις μη μιλατε, στα εχω πει και πιο πριν!!! εδω ο '' καρδιακος '' φιλος και μανατζερ σας, ενδιαφεροτανε να βρει ακρη και ρωταγε πως θα περασει και απ τον μιλωνα!!! ε με το μεγαλο μπασκετ που παιξατε εκτος εδρας (και επειδη το ξερει!!!) το φοβοτανε το παιχνιδι! και αν απ τον μιλωνα δεν το ειχανε κοψει 3-4 παιχτες μπορει και να χανατε!!!! τοτε βεβαια θα χρησιομοποιουσε τα γνωστα μεσα............ 41.gif 41.gif 41.gif

τωρα δεν καταλαβαινω σε τι αποσκοπει να μιλας για ενα παιχνιδι που κερδισαμε με 30 ποντους...απ τη μυγα ξυγκι πατε να βγαλετε....εγω παραπανω εγραψα για τον καρδιακο φιλο σου και περιμενα κ απο σενα καποια απαντηση αλλα εσυ προτιμησες να ξαναπεις τα ιδια...και οπως ειπα πριν αποφασιστε πρωτα ποσα απ τα 30 παιχνιδια εχουμε στησει...μετα αποφασιστε ποια απο τα 30 εχουμε στησει κ μετα ελατε να τα πουμε...γιατι να διαφωνω εγω με σας το καταλαβαινω..αλλα εσεις διαφωνειτε και μεταξυ σας και γινεστε ρεζιλι...
steve-nash
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 23:50 ) *
τωρα δεν καταλαβαινω σε τι αποσκοπει να μιλας για ενα παιχνιδι που κερδισαμε με 30 ποντους...απ τη μυγα ξυγκι πατε να βγαλετε....εγω παραπανω εγραψα για τον καρδιακο φιλο σου και περιμενα κ απο σενα καποια απαντηση αλλα εσυ προτιμησες να ξαναπεις τα ιδια...και οπως ειπα πριν αποφασιστε πρωτα ποσα απ τα 30 παιχνιδια εχουμε στησει...μετα αποφασιστε ποια απο τα 30 εχουμε στησει κ μετα ελατε να τα πουμε...γιατι να διαφωνω εγω με σας το καταλαβαινω..αλλα εσεις διαφωνειτε και μεταξυ σας και γινεστε ρεζιλι...

εγω αγορακι μου δεν διαφωνω ουτε συμφωνω με κανεναν! πραγματικα γεγονοτα σου περιγραφω!!!! τωρα αυτα που λες εσυ δεν αλαζουν την πραγματικοτητα!! α και σου λεω αυτα που ξερω. για τα αλλα απλα φανταζομαι διοτι σας εχω ικανους, ξεροντας και το ποιον του μανατζερ και τη νοοτροπια της δραμας σαν ομαδα, πολλα χρονια τωρα!!!!!!!!!!
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 17 2008, 23:56 ) *
εγω αγορακι μου δεν διαφωνω ουτε συμφωνω με κανεναν! πραγματικα γεγονοτα σου περιγραφω!!!! τωρα αυτα που λες εσυ δεν αλαζουν την πραγματικοτητα!! α και σου λεω αυτα που ξερω. για τα αλλα απλα φανταζομαι διοτι σας εχω ικανους, ξεροντας και το ποιον του μανατζερ και τη νοοτροπια της δραμας σαν ομαδα, πολλα χρονια τωρα!!!!!!!!!!

τα λεγομενα σας διαφωνουν...παιζει πολυ ραδιοαρβιλα...α ξερεις και τη νοοτροπια της Δραμας σαν ομαδα πολλα χρονια;τι λες ρε παιδι...τοσα χρονια ευνοουμασταν ε;;;και στην Α1 μας περιμεναν με κοκκινα χαλια στρωμενα;;;για πες μεγαλε ξερωλα ;
steve-nash
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 23:58 ) *
τα λεγομενα σας διαφωνουν...παιζει πολυ ραδιοαρβιλα...α ξερεις και τη νοοτροπια της Δραμας σαν ομαδα πολλα χρονια;τι λες ρε παιδι...τοσα χρονια ευνοουμασταν ε;;;και στην Α1 μας περιμεναν με κοκκινα χαλια στρωμενα;;;για πες μεγαλε ξερωλα ;

κανεις το λαθος μπλεκεις τις αποψεις των αλλων με τις δικες μου!!!! μη αναφερεις ξανα (τα λεγομενα σας διαφωνουν) και τετοιες παπ.....ες!!! οσο για το αν ξερω, και διαφορους χαρακτηρισμους του στυλ ξερολας κ.τ.λ πιστεψε με ξερω!!!! και για την Α1 επειδη βλεπω οτι το χεις αχτι αυτο να σου πω οτι δεν εφτανε το χερακι του αρουλη μεχρι εκει διοτι εκει ειναι πολυ μικρος, αν και δεν ειναι στο size!!! και Α1 ξεχασε την. μονο απ τη τηλεοραση μπορεις να τη βλεπεις!!!!!!!!!! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
GREER
QUOTE(odysseas 1998 @ May 17 2008, 22:13 ) *

Τη φιεστα, σας τη καναμε εμεις πριν λιγους μηνες στο Λαυριο. Δεν σας "γιορτασαμε" ωραια? Θελεις και αλλη "γιορτη"? Θελεις να σας "ξαναγιορτασουμε", αλλα στη Καισαριανη αυτη τη φορα??? Ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις... wink.gif wink.gif
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 18 2008, 00:10 ) *
κανεις το λαθος μπλεκεις τις αποψεις των αλλων με τις δικες μου!!!! μη αναφερεις ξανα (τα λεγομενα σας διαφωνουν) και τετοιες παπ.....ες!!! οσο για το αν ξερω, και διαφορους χαρακτηρισμους του στυλ ξερολας κ.τ.λ πιστεψε με ξερω!!!! και για την Α1 επειδη βλεπω οτι το χεις αχτι αυτο να σου πω οτι δεν εφτανε το χερακι του αρουλη μεχρι εκει διοτι εκει ειναι πολυ μικρος, αν και δεν ειναι στο size!!! και Α1 ξεχασε την. μονο απ τη τηλεοραση μπορεις να τη βλεπεις!!!!!!!!!! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

μπλεκω τις αποψεις ολων οσως λενε τις ιδιες π.πες με σενα και αναφερουν παραλλαγες...ο αλλος για το Δουκα ειπε οτι ο αρουλης ηταν 4 μερες πριν Αθηνα κ κανονησε κ μετα μου λες εσυ οτι παρακαλουσε τον κριτσαλο και γονατιζε μπροστα του και του παιζε κανταδα...γι αυτο λεω αποφασιστε τι γινεται....εγω την ξεχναω την Α1...σιγα μη σου κανω τη χαρη να εκνευριστω.......ποτε να μη παιξω Α1 αμα ο ΚΑΟΔ σου καθεται τοσο ασχημα...αλλα οπως το χερακι του αρουλη στην Α1 δεν εφτανε τοτε περσι τι εγινε και πεσαμε απ την Α2;ξαφνικα κοντυνε;πες οτι χαρακτηρισμο θελεις...εγω δεν βγαινω να σου πω οτι οτι λεω εγινε ετσι επειδη το λεω εγω...ουτε απο που τα ξερεις μου λες ουτε βεβαια με τετοια προκαταληψη που εχεις και την παραδεχεσαι μονος σου εισαι ικανος να με κανεις να πιστεψω πραγματα που λες οτι απο μονος σου τα ειδες κ τα αναφερεις.
CrossoverOnE
QUOTE(CrossoverOnE @ May 18 2008, 00:15 ) *
μπλεκω τις αποψεις ολων οσως λενε τις ιδιες π.πες με σενα και αναφερουν παραλλαγες...ο αλλος για το Δουκα ειπε οτι ο αρουλης ηταν 4 μερες πριν Αθηνα κ κανονησε κ μετα μου λες εσυ οτι παρακαλουσε τον κριτσαλο και γονατιζε μπροστα του και του παιζε κανταδα...γι αυτο λεω αποφασιστε τι γινεται....εγω την ξεχναω την Α1...σιγα μη σου κανω τη χαρη να εκνευριστω.......ποτε να μη παιξω Α1 αμα ο ΚΑΟΔ σου καθεται τοσο ασχημα...αλλα οπως το χερακι του αρουλη στην Α1 δεν εφτανε τοτε περσι τι εγινε και πεσαμε απ την Α2;ξαφνικα κοντυνε;πες οτι χαρακτηρισμο θελεις...εγω δεν βγαινω να σου πω οτι οτι λεω εγινε ετσι επειδη το λεω εγω...ουτε απο που τα ξερεις μου λες ουτε βεβαια με τετοια προκαταληψη που εχεις και την παραδεχεσαι μονος σου εισαι ικανος να με κανεις να πιστεψω πραγματα που λες οτι απο μονος σου τα ειδες κ τα αναφερεις.

και για να μη σου πω το οτι αχτι εχω την Α1 κ που να βαλεις το αχτι αυτο.....εγω μονος μου ειπα οτι η Α1 απο μας και μονο χαθηκε...χωρις αυτο να σημαινει οτι ειχαμε καλη αντιμετωπιση....αλλα οτι κ να μας εκαναν παλι απο μας εξαρτηθηκε οποτε κανε μου τη χαρη και μην αλλαζεις πραγματα για τα οποια εχω μιλησει επανηλειμενα.
GREER
Και μια παρακληση για τον CrossoverOnE εντελως φιλικα. Σε παρακαλω διαβαζε τι γραφεις σου πριν το ποσταρεις γιατι σε πολλα δεν καταλαβαινω τι λες. Δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες, ετσι οπως τα γραφεις.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.