Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
sofo4
QUOTE(ovida @ Mar 21 2007, 03:40 PM) *
Παιδια θα σας απογοητεύσω!!!
Η μεγαλυτερη παίκτρια δεν είναι καμία από αυτές που λέτε!!! Είναι 39!
Εγω την ξέρω..
Δεν σας την λέω όμως... smiley.gif Αν θέλει ας αποκαλυφθεί η ίδια!
Δεν μοιάζει δεν μοιάζει 30!!

39? w00t.gif w00t.gif μην μας κρατάς σε αγωνία πες μας 45.gif 45.gif
katharoaimo
να ναι καλα η γυναικα.αφου αντεχει...εδω εμεις τα 20χρονα και δεν μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας.(που λεει ο λογος)
tsops
QUOTE(ovida @ Mar 21 2007, 01:40 PM) *
Εγω την ξέρω..

Στη Β' ΕΣΚΑ? είσαι σίγουρος? blink.gif
Inspector Jacques Clouseau
QUOTE(tsops @ Mar 21 2007, 11:30 AM) *
Να και η μεταγραφή της χρονιάς! laugh.gif

Α ρε SOFO

71.gif 71.gif 71.gif 71.gif 71.gif

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
sofo4
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Mar 21 2007, 07:19 PM) *
Α ρε SOFO

τι έγινε? angry_red.gif angry_red.gif τό έμαθε και ο γεωργίου τώρα και γελάει? 19.gif 19.gif

απο quiz inspector Μπότσαρη τίποτα 'ετσι? tongue.gif
sofo4
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Mar 21 2007, 07:19 PM) *
Α ρε SOFO

α...και αφού quiz δεν βλέπουμε απο την μεριά σου, να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό ήθελα : tongue.gif
θα παρελάσεις με τα άλλα παληκάρια την 25η Μαρτίου?
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif ξέρω είμαι offtopic.gif
basket4
QUOTE(ovida @ Mar 21 2007, 05:40 PM) *
Εγω την ξέρω..

μηπως ειναι ο ασσος της Αμιλλας Περιστεριου?ονομα δεν θυμαμαι...αλλα ξερω οτι ειναι σχετικα μεγαλη σε ηλικια... blink.gif
katharoaimo
και η ψιλη του τριτωνα ειναι μεγαλη σε ηλικια(δεν θυμαμαι το νουμερο της) αλλα 39?ειναι πολυ!!!
basket4
QUOTE(katharoaimo @ Mar 22 2007, 12:59 PM) *
και η ψιλη του τριτωνα ειναι μεγαλη σε ηλικια(δεν θυμαμαι το νουμερο της) αλλα 39?ειναι πολυ!!!

νομιζω το 7 της Αμιλλας,το play τους...αν γνωριζω καλα κιολας πιστευω οτι εχει και μια κορη..
ειμαι σωστη ovida? blink.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ Mar 22 2007, 12:40 PM) *
νομιζω το 7 της Αμιλλας,το play τους...αν γνωριζω καλα κιολας πιστευω οτι εχει και μια κορη..

βρε τι είστε εσείς? ούτε ο inspector δεν κάνει τέτοιο ψάρεμα για να μάθει ποιά είναι αυτή η παίχτρια laugh.gif
αυτές είναι έρευνες όχι αστεία 41.gif 41.gif tongue.gif tongue.gif
basket4
QUOTE(sofo4 @ Mar 22 2007, 02:58 PM) *
βρε τι είστε εσείς? ούτε ο inspector δεν κάνει τέτοιο ψάρεμα για να μάθει ποιά είναι αυτή η παίχτρια laugh.gif
αυτές είναι έρευνες όχι αστεία 41.gif 41.gif tongue.gif tongue.gif

χαχαχα...οχι τι νομιζες??δεν ειμαστε οτι να ναι καταστασεις...! 77.gif 77.gif
μπραβο της παντως..να ναι καλα να παιζει μεχρι το 50 της! 77.gif 77.gif blove.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ Mar 22 2007, 01:03 PM) *
χαχαχα...οχι τι νομιζες??δεν ειμαστε οτι να ναι καταστασεις...! 77.gif 77.gif
μπραβο της παντως..να ναι καλα να παιζει μεχρι το 50 της! 77.gif 77.gif blove.gif

όντως μπράβο της 41.gif 41.gif
Baby_Jane
Καλημερααααα. . . διακοπη του πρωτα8ληματος ενεκα της ε8νικης μας εορτης και σιγη στο φορουμ!!!Οποια κοπελα παρελασει να μας πει να παμε να τη 8αυμασουμε εκει αφου δε 8α τη δουμε στο παρκε!!!! biggrin.gif biggrin.gif
basket4
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 23 2007, 12:01 PM) *
Καλημερααααα. . . διακοπη του πρωτα8ληματος ενεκα της ε8νικης μας εορτης και σιγη στο φορουμ!!!Οποια κοπελα παρελασει να μας πει να παμε να τη 8αυμασουμε εκει αφου δε 8α τη δουμε στο παρκε!!!! biggrin.gif biggrin.gif

εγω θα παρελασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ερθεις??????? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
peace.gif peace.gif peace.gif
blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
77.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ Mar 23 2007, 10:52 AM) *
εγω θα παρελασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77.gif

που κάνεις παρέλαση basket4 να έρθουμε να σε καμαρώσουμε? smile.gif γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλον να συμμετέχει στις παρελάσεις smiley.gif smiley.gif smiley.gif
καλά είμαστε offtopic.gif αλλά δεν βάζει και κανένα quiz ο tsops να ασχοληθούμε (π.χ. στατιστικά παιχτριών)tongue.gif
basket4
QUOTE(sofo4 @ Mar 23 2007, 01:55 PM) *
που κάνεις παρέλαση basket4 να έρθουμε να σε καμαρώσουμε? smile.gif γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλον να συμμετέχει στις παρελάσεις smiley.gif smiley.gif smiley.gif
καλά είμαστε offtopic.gif αλλά δεν βάζει και κανένα quiz ο tsops να ασχοληθούμε (π.χ. στατιστικά παιχτριών)tongue.gif

στη Νεα Περαμο..μετα την Ελευσινα και πριν τα Μεγαρα οπως πας για κορινθο!!
θα σε περιμενω! tongue.gif laugh.gif rolleyes.gif smiley.gif
δεν πειραζει για το offtopic.gif
Baby_Jane
QUOTE(basket4 @ Mar 23 2007, 10:52 AM) *
77.gif

Τωρα που εμα8α που. . .ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
basket4
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 23 2007, 02:12 PM) *
Τωρα που εμα8α που. . .ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!

oΚ...θα σε περιμενω...και εσενα και τη σοφο..! rolleyes.gif smiley.gif icon_wave.gif
Baby_Jane
QUOTE(basket4 @ Mar 23 2007, 12:46 PM) *
oΚ...θα σε περιμενω...και εσενα και τη σοφο..! rolleyes.gif smiley.gif icon_wave.gif

Kαι πως 8α μας γνωρισεις???Να κραταμε λουλουδι σαν σε ελληνικη ταινια??????????????? smiley.gif smiley.gif
diama13
E,παιδια θα ερθω και εγω στην παρελαση...θα μας γνωρισει που θα της πεταξουμε στραγαλια...... shot.gif shot.gif 19.gif laugh.gif peace.gif
katharoaimo
ugly_tocktock.gif offtopic.gif
ovida

Ναι!
με άφησε να το αποκαλύψω!!! Το 7 της Αμιλλας είναι αλλά κόρη δεν έχει!! Απ' ότι ξέρω τουλάχιστον!!!
Baby_Jane
QUOTE(diama13 @ Mar 23 2007, 04:35 PM) *
E,παιδια θα ερθω και εγω στην παρελαση...θα μας γνωρισει που θα της πεταξουμε στραγαλια...... shot.gif shot.gif 19.gif laugh.gif peace.gif

Δε το χα σκεφτει αυτο. . πολυ καλο φιλεναδα!!!! 19.gif 19.gif
sofo4
QUOTE(ovida @ Mar 23 2007, 05:38 PM) *
Ναι!
με άφησε να το αποκαλύψω!!! Το 7 της Αμιλλας είναι αλλά κόρη δεν έχει!! Απ' ότι ξέρω τουλάχιστον!!!

αλήθεια? w00t.gif μα τι είναι αυτή η basket4 -άπιαστη- μα να μην της ξεφεύγει τίποτα πια?? tongue.gif
basket4
QUOTE(sofo4 @ Mar 23 2007, 10:50 PM) *
αλήθεια? w00t.gif μα τι είναι αυτή η basket4 -άπιαστη- μα να μην της ξεφεύγει τίποτα πια?? tongue.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες????ετυχε βρε να το ξερω απο καποια φιλικα που ειχαμε παιξει...μου φαινοταν μεγαλη σχετικα και θυμαμαι που ειχε κανει εντυπωση σε μια κορασιδα μας οταν μαθαμε οτι εχει και παιδι..τωρα αυτο κατα ποσο ισχυει δεν ξερω... smiley.gif

στα χρωσταγα και απο το ποστ σου στις κορασιδες που με προλαβες... w00t.gif 19.gif tongue.gif blove.gif peace.gif smiley.gif
basket4
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 23 2007, 04:24 PM) *
Kαι πως 8α μας γνωρισεις???Να κραταμε λουλουδι σαν σε ελληνικη ταινια??????????????? smiley.gif smiley.gif

θα δειτε την πιο ομορφη του Λυκειου...δεν θελει πολυ σκεψη... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ελατε εσεις και θα σας βρω εγω.... wink.gif
basket4
QUOTE(diama13 @ Mar 23 2007, 06:35 PM) *

ευχαριστω παιδι μου..να σαι καλα... blink.gif

ελα βρε καθαροαιμο...δεν υπαρχουν αγωνες το σκ ασε μας να χαλαρωσουμε λιγακι.... smiley.gif
katharoaimo
QUOTE(basket4 @ Mar 23 2007, 10:55 PM) *
ευχαριστω παιδι μου..να σαι καλα... blink.gif
ελα βρε καθαροαιμο...δεν υπαρχουν αγωνες το σκ ασε μας να χαλαρωσουμε λιγακι.... smiley.gif

χαλαρωστε παιδια μου γιατι η εβδομαδα που ερχεται εχει ενα αρκετα καλο παιχνιδι και θα θελει συζητηση.μη σας το χαλαω ομως...συνεχιστε!!! wink.gif
natty
QUOTE(katharoaimo @ Mar 24 2007, 09:59 PM) *
χαλαρωστε παιδια μου γιατι η εβδομαδα που ερχεται εχει ενα αρκετα καλο παιχνιδι και θα θελει συζητηση.μη σας το χαλαω ομως...συνεχιστε!!! wink.gif

Καλημέρα σε όλους! icon_wave.gif
Πως πήγε η παρέλαση ? smiley.gif
Λοιπόν ας ξανακάνουμε καμία προβλέψει για την αγωνιστική που έρχεται !
9η Αγωνιστική

01/04/2007 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
01/04/2007 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
01/04/2007 17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
01/04/2007 19:00:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
01/04/2007 21:00:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
01/04/2007 19:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
tsops
Καλημέρα και από εμένα. 3 ημέρες έλειψα και ξεσαλώσατε! laugh.gif Λοιπόν, πρωτάθλημα το ΣΚ, οπότε όπωε είπε και η Νάττυ, τα...κεφάλια μέσα wink.gif Προγνωστικά λοιπόν :

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (το ντέρμπι των αποχωρησάντων laugh.gif )
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ --
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

Ξεχωρίζει θεωρώ το ντέρμπι Προμηθέας - Δάφνη και το Τούφα - Παπάγος. Για όσους/όσες δεν το πρόλαβαν/είδαν, το ΦΩΣ του Σαββάτου έγραψε ότι Προμηθέας, Παπάγος και Δάφνη ανέβηκαν ήδη στην Α' ΕΣΚΑ. Μικρό καλάθι κράτα, μεγάλα λόγια μη λες! smile.gif
sofo4
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιχνίδια icon_wave.gif

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

για πες μας τσοπς τις ανατροπές μπορεί να συμβούν για να αλλάξουν οι 3 πρωτοπόροι θέση και να μην ανέβουν w00t.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Mar 26 2007, 07:36 AM) *
για πες μας τσοπς τις ανατροπές μπορεί να συμβούν για να αλλάξουν οι 3 πρωτοπόροι θέση και να μην ανέβουν w00t.gif

Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο πια να συμβεί αυτό, απλώς νομίζω ότι πια έχει ενδιαφέρον να δούμε τον πρωταθλητή της κατηγορίας. Ο Προμηθέας "κρατάει" γερά και Παπάγου, Δάφνη καραδοκούν. Σε 2 αγωνιστικές θα έχει ξεκαθαρίσει και αυτό wink.gif
Baby_Jane
Καλημερα. .!!!Ελπιζω να αρχισουμε να μαζευομαστε μετα απ αυτο το κενο!
Λοιπον οσον αφορα το παιχνιδι του προμη8εα με τη δαφνη. . πιστευω 8α ναι ενα ενδιαφερον παιχνιδακι μεταξυ δυο καλων ομαδων που ανεβαινουν..το αυχος προφανως δεν πρεπει να το χει η Δαφνη αφου δεν εχει ν αποδειξει κατι,,,ο Προμη8εας ομως,,να διατηρησει την πρωτια του λιγο πριν το τελος των αγωνιστικων. . 19.gif 19.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Mar 26 2007, 08:51 AM) *
Καλημερα. .!!!Ελπιζω να αρχισουμε να μαζευομαστε μετα απ αυτο το κενο!
Λοιπον οσον αφορα το παιχνιδι του προμη8εα με τη δαφνη. . πιστευω 8α ναι ενα ενδιαφερον παιχνιδακι μεταξυ δυο καλων ομαδων που ανεβαινουν..το αυχος προφανως δεν πρεπει να το χει η Δαφνη αφου δεν εχει ν αποδειξει κατι,,,ο Προμη8εας ομως,,να διατηρησει την πρωτια του λιγο πριν το τελος των αγωνιστικων. . 19.gif 19.gif

Baby Jane : λόγια ορθά, γλώσσα ξυράφι. Αν τη δείτε στο δρόμο, αλλάξτε πεζοδρόμιο laugh.gif
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Mar 26 2007, 12:18 PM) *
Baby Jane : λόγια ορθά, γλώσσα ξυράφι. Αν τη δείτε στο δρόμο, αλλάξτε πεζοδρόμιο laugh.gif

Προφανως σκεφτομαστε τα ιδια ε??????? w00t.gif shot.gif
basket4
QUOTE(katharoaimo @ Mar 25 2007, 12:59 AM) *

για ποιο αγωνα μιλας?
προμηθεας-δαφνη????2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsops
QUOTE(basket4 @ Mar 26 2007, 10:09 AM) *
για ποιο αγωνα μιλας?
προμηθεας-δαφνη????2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε λύσσα με το συγκεκριμένο αγώνα. Η άποψή μου πάντως είναι ότι πρέπει να δούμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και από τις 2 πλευρές με αρκετά θεαματικό μπάσκετ. Θα με "χαλάσει" να δω κλειστές άμυνες και ροκάνισμα του ρολογιού (και φυσικά μιλάω και για τις 2 πλευρές πάλι), όπως επίσης να μείνουμε μόνο στη τακτική. Σαφώς και η τακτική θα παίξει ρόλο (και το συγκεκριμένο έχει πολύ από αυτή! tongue.gif ), αλλά επίσης ρόλο πιστεύω ότι θα παίξει το καλό κλίμα στις γραμμές και έξω από αυτές. Μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε σε άλλους αγώνες και καταστάσεις bball.gif
katharoaimo
ναι για αυτο μιλαω αν και συμφωνω με τσοπς και babyjane.χωρις αγχος παμε να κανουμε ενα ωραιο παιχνιδι.παντως θεωρω αρκετα καλο παιχνιδι το τουφα-παπαγου.δεν θεωρω οτι θα ειναι ευκολο.η τουφα ειναι δυσκολη αντιπαλος και ειδικα μεσα στην εδρα της.
tsops
QUOTE(katharoaimo @ Mar 26 2007, 11:11 AM) *
η τουφα ειναι δυσκολη αντιπαλος και ειδικα μεσα στην εδρα της.

Εδώ θα συμφωνήσω. Ο Παπάγος πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα με τη Τούφα και ειδικά στο περιφερειακό του σουτ, όπως επίσης και στον πλάγιο αιφνιδιασμό της Τούφας.
diama13
Καλημερα..συμφωνω και εγω..η τουφα στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη,βγαζει αιφνιδιασμους,και γενικα ξερει το γηπεδο το οποιο μονο τρυπες δεν εχει κατω.... blink.gif blink.gif
basket4
ποιο γηπεδο εχει εδρα ο προμηθεας?και που βρισκεται? smile.gif
sofo4
QUOTE(diama13 @ Mar 26 2007, 02:46 PM) *
Καλημερα..συμφωνω και εγω..η τουφα στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη,βγαζει αιφνιδιασμους,και γενικα ξερει το γηπεδο το οποιο μονο τρυπες δεν εχει κατω.... blink.gif blink.gif

μόνο τρύπες δεν έχει? blink.gif γιατί το λές αυτό? laugh.gif
καλά αν μας κάνεις και ανάλυση ποιοτητας γηπέδου τότε τι να πώ? clap:
η basket4 στην ενημέρωση αγώνων και εσύ στα των γηπέδων-
είστε φοβερές 41.gif
diama13
QUOTE(basket4 @ Mar 26 2007, 11:54 AM) *
ποιο γηπεδο εχει εδρα ο προμηθεας?και που βρισκεται? smile.gif

Μηπως θες να ερθεις??ναι σιγα 68.gif
ειναι στο περσινο της τουφας,τωρα που ακριβως θα σε γελασω,καπου στο χαλανδρι.

QUOTE(sofo4 @ Mar 26 2007, 12:06 PM) *
μόνο τρύπες δεν έχει? blink.gif γιατί το λές αυτό? laugh.gif
καλά αν μας κάνεις και ανάλυση ποιοτητας γηπέδου τότε τι να πώ? 41.gif
είστε φοβερές 41.gif

Ποιοτητας γηπεδου δεν νομιζω αλλα αν με ρωτησετε για οποιοδηποτε γηπεδο το θυμαμαι σαν το σπιτι μου... blink.gif laugh.gif
η δουλεια της μπασκετ4 ειναι πιο δυσκολη.. 77.gif
bb23
Καλησπέρα,
το γήπεδο του Προμηθέα βρίσκεται κοντά στο νομισματοκοποείο στην Αγ. Παρασκευή, κατεβαίνοντας την Μεσογείων στο νομισματοκοπείο στρίβεις δεξιά, συνεχίζεις για λίγο ευθεία και δεν θα δυσκολευτείς να το βρείς.
sofo4
το γήπεδο λέγεται Μ.Παπαδάκη αν δεν κάνω λάθος και είναι στο χαλάνδρι στην Σαρανταπόρου.
αλλά να μην σας μπερδέψω περισσότερο -καλύτερα να σας πεί ο τσοπς που θα ξέρει σίγουρα blove.gif
goutour
Καλησπέρα και από μένα
το γήπεδο της ΤΟΥΦΑ που πέφτει;

Και τι ώρα είναι ο αγώνας την Κυριακή με τον Παπάγο;

Ευχαριστώ,
basket4
QUOTE(sofo4 @ Mar 26 2007, 03:06 PM) *
είστε φοβερές 41.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blove.gif icon_wave.gif

με καταενημερωσε..τι να σου πω... tongue.gif

diama...οχι δεν θα παω να δω τον αγωνα...ετσι ρωταω... biggrin.gif

bb23 ευχαριστω για τις πληροφοριες για το γηπεδο...μια τετοια απαντηση περιμενα

σοφο..ευχαριστω και σενα για την προσπαθεια σου... smiley.gif
icon_wave.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Mar 26 2007, 05:59 PM) *
το γήπεδο λέγεται Μ.Παπαδάκη αν δεν κάνω λάθος και είναι στο χαλάνδρι στην Σαρανταπόρου.
αλλά να μην σας μπερδέψω περισσότερο -καλύτερα να σας πεί ο τσοπς που θα ξέρει σίγουρα blove.gif

Όταν ξέρεις μέχρι και την οδό! εγώ τι άλλο να προσθέσω? laugh.gif

QUOTE(goutour @ Mar 26 2007, 10:27 PM) *
Καλησπέρα και από μένα
το γήπεδο της ΤΟΥΦΑ που πέφτει;

Και τι ώρα είναι ο αγώνας την Κυριακή με τον Παπάγο;

Ευχαριστώ,

Νομίζω goutour η sofo μας τα λέει αναλυτικότατα. Στην προηγούμενη σελίδα θα δεις και περισσότερες πληροφορίες. Καλές συζητήσεις! icon_wave.gif
lebronjames
Καλημέρα.Ρε παίδια πώς είστε τόσο σίγουροι ότι θα κερδίσει η Δάφνη?Αμα είναι στάνταρ να πάω να το παίξω στο στοίχημα να βγάλω κανά φράγκο. icon_drunk.gif
sofo4
QUOTE(lebronjames @ Mar 27 2007, 11:51 AM) *
Καλημέρα.Ρε παίδια πώς είστε τόσο σίγουροι ότι θα κερδίσει η Δάφνη?Αμα είναι στάνταρ να πάω να το παίξω στο στοίχημα να βγάλω κανά φράγκο. icon_drunk.gif

υποθέσεις κάνουμε και προβλέψεις- smile.gif στάνταρ δεν ξέρει κανείς αλλιώς θα το παίζαμε όλοι στο στοίχημα tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.