Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπραντον Ροι vs Κεβιν Ντουραντ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Μετα το Ροουζ vs Ουεστμπροουκ,σκεφτηκα να ανοιξω & ενα poll,με μια συγκριση που ειχα τωρα τελευταια στο μυαλο μου...
Μεταξυ του Μπραντον Ροι των Μπλειζερς & του Κεβιν Ντουραντ των Θαντερ.
Βεβαια...δεν αγωνιζονται ακριβως στην ιδια θεση,ομως & οι δυο τους ειναι τα πρωτα βιολια & οι ηγετες,δυο εκ των νεανικοτερων & ανερχομενων ομαδων-δυναμεων στο ΝΒΑ...
Ηλικιακα ο Μπραντον ειναι 4 χρονια μεγαλυτερος...ομως εχει μολις 1 χρονο παραπανω εμπειρια απ τον Ντουραντ.

Σε μια λιγκα οπου οι Λεμπρον-Κομπε-Ουειντ,φιγουραρουν ως τα πρωτα ονοματα,ερχονται απο πισω & αλλοι παικτες,2 εκ των οποιων ειναι & αυτοι που τοποθετησα στη συγκριση.

-Ποιανου το αστερι λαμπει & θα λαμψει περισσοτερο μελλοντικα?
-Ποιον θεωρειτε μεγαλυτερο ηγετη?
-Ποιον θεωρειτε ικανοτερο να οδηγησει την ομαδα του μελλοντικα,ακομη & στη κατακτηση ενος πρωταθληματος?
-Ποιον θεωρειτε καλυτερο παικτη γενικα?

Παντως...προσπαθω να μην πολυσκεφτομαι,οτι θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι & συμπαικτες... rolleyes.gif
Ωστοσο τα κριτηρια με τα οποια επελεξαν οι Μπλειζερς τον Οντεν στο ντραφτ του 2007,ηταν & τα σωστοτερα κατα τη γνωμη μου..
Das Kapital
Ντουραντ γιατι ειναι ο νεοτερος πρωτος σκορερ στην ιστορια του ΝΒΑ,καταφερε να βαλει τους θαντερ στα πλευοφ απο τη δυσκολη δυτικη περιφερεια.Ειναι κλασεις ανωτερος σκορερ απο τον Ροι και γενικα τον περναει σχεδον σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες,επισης ο Ροι ειναι μεγαλυτερος και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βελτιωσει το παιχνιδι του,μου μοιαζει για παιχτη που απλως θα ειναι ολ-σταρ,μαλλον ποτε δεν θα θεωρηθει απο τους καλυτερους της λιγκας.Ο Ντουραντ καθε χρονο δειχνει ολο και πιο δυνατος και οτι μπορει να βελτιωνεται συνεχεια,το μονο μεινοκτημα του ειναι η ποσοτητα των ασσιστ που δινει,αν εδινε 3-4 ασσιστ παραπανω θα μπορουσαμε ευκολα να αρχισουμε μια συγκριση με τον Λεμπρον που δεν θα ηταν καθολου αβασιμη.

Επισης γουσταρω στον Ντουραντ που δεν ειναι ο κλασικος ΝΒΑερ με τα ταττοο,τις κορδελες,το υφος του μαμαω μετα απο καρφωμα λογου χαρη.Δειχνει πολυ χαμηλων τονων παιχτης και ουτε εχει γινει για χαρη του παταγος ουτε εχει φαει τη διαφημιση που εχουν φαει αλλοι παιχτες του ΝΒΑ.Πραγματικα αν επρεπε να διαλεξω εναν παιχτη αυτη τη στιγμη που συμπαθω περισσοτερο απο ολους,να ασχοληθω μαζι του και να αρχιζω να τον θαυμαζω αυτος θα ηταν ο Ντουραντ,ελπιζω να μην αλλαξει,να μην ψωνιστει και να βελτιωθει γενικα αλλα και ειδικα στο court vision και στις ασσιστ.
duncan21
Ψηφισα Ροι χωρις πολλη σκεψη.Ειναι απιστευτος παικτης με αρμονικες κινησεις μεσα στο παρκε.Ο Ντουραντ ειναι καλυτερος σκορερ αλλα ο Ροι εχει καλυτερα all around στοιχεια.

Ο Ροι ειναι φοβερος ball handler και γενικα εχει εκπληκτικη τεχνικη γεγονος που τον βοηθα να σκοραρει με χιλιους τροπους.Ειναι μεσα στους 3 καλυτερους στην εκτελεση μετα απο τριπλα στο nba.Εχει φοβερο ντραιβ και σουτ απο μεση αποσταση χωρις το τριποντο του να ειναι ανυποληπτο.Ο Ντουραντ ειναι περισσοτερο εκρηκτικος και καλυτερος αθλητης(υστερει πολυ σε τριπλα σε σχεση με τον Ροι) με συνεπεια να ειναι αρκετα αποτελεσματικος τοσο στο ανοιχτο γηπεδο οσο και στο ενας εναντιον ενος.Το σουτ απο το 7.25 ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με αυτο του Ροι.Ο Ροι ειναι καλος πασερ σε αντιθεση με τον Ντουραντ ο οποιος γενικα δεν βλεπει γηπεδο και ειναι μετριοτατος σ' αυτο τον τομεα.Στην αμυνα και οι δυο εχουν περιθωρια βελτιωσης και περισσοτερο ο Ροι τον οποιο θεωρω ακομη μετριο αμυντικο.Ο Ντουραντ ειναι καλυτερος στην αμυνα(κυριως στις βοηθειες) χαρη στα αθλητικα του προσοντα.

Παμε τωρα στα mental skills oπου θεωρω οτι ο Ροι εχει σαφες προβαδισμα.Ειναι ηγετης μεσα στο γηπεδο κι αυτο φανηκε στην επιστροφη του στο τεταρτο ματς με τους Σανς με την ωθηση που εδωσε στους συμπαικτες του.Ειναι ενας απο τους πιο clutch players αυτη τη στιγμη στο nba,στα δυσκολα σ' αυτον πηγαινει η μπαλα και εχει δειξει οτι τα καταφερνει μια χαρα.Ο Ντουραντ αυτα τα στοιχεια τα εχει σε πολυ μικροτερο βαθμο(αποψη μου φυσικα για να μην παρεξηγηθω biggrin.gif ).Δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει μια ομαδα να φτασει στον τιτλο.Ειναι σε μια ομαδα που θα κανει στο μελλον περιπου 50 νικες το χρονο(απ' οτι φαινεται) αλλα στα play off δε νομιζω να προχωρησει ποτε μακρια.Θεωρω οτι ειναι παικτης που θα ανεβασει μια ομαδα επιπεδο αλλα δεν θα την φτασει ποτε στη κορυφη.Ο Ροι πιστευω εχει την ποιοτητα να το κανει αυτο αρκει να μεινει μακρια απο τραυματισμους.Αν οι Μπλειζερς παραμεινουν υγιεις του χρονου και με 1-2 ποιοτικες προσθηκες προβλεπω οτι θα ειναι μεσα στα φαβορι για το δαχτυλιδι.

Σε γενικες γραμμες ο Ροι με γεμιζει πιο πολυ σαν παικτης απο τον Ντουραντ και αν παραμεινει υγιης θα δουμε ακομη καλυτερα πραγματα στο μελλον απ' αυτον.
a bullet for your head
QUOTE(lebron15 @ May 4 2010, 20:18 ) *
Ντουραντ γιατι ειναι ο νεοτερος πρωτος σκορερ στην ιστορια του ΝΒΑ,καταφερε να βαλει τους θαντερ στα πλευοφ απο τη δυσκολη δυτικη περιφερεια.Ειναι κλασεις ανωτερος σκορερ απο τον Ροι και γενικα τον περναει σχεδον σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες,επισης ο Ροι ειναι μεγαλυτερος και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βελτιωσει το παιχνιδι του,μου μοιαζει για παιχτη που απλως θα ειναι ολ-σταρ,μαλλον ποτε δεν θα θεωρηθει απο τους καλυτερους της λιγκας.

Και ο Μπραντον οδηγησε 2 συνεχομενες φορες τους Μπλειζερς στα πλει-οφς,με 54 & 50 νικες στη κανονικη περιοδο.
Θα διαφωνησω οτι ο Ντουραντ ειναι κλασεις ανωτερος σκορερ απ τον Μπραντον...πιο καθαρος & κλασικος σκορερ ναι...& με μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων στο επιθετικο παιχνιδι των Θαντερ..
Ο Μπραντον ειναι πιο πολυσχιδης παικτης & πληρως εναρμονισμενος στην αγωνιστικη φιλοσοφια του ΜακΜιλαν & στην κατανομη των ρολων & αρμοδιοτητων που αυτος θετει.
Διαθετει μεγαλυτερο επιθετικο ρεπερτοριο,διαβαζοντας καλυτερα τις αντιπαλες αμυνες & εχοντας καλυτερο shot selection..
Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε οτι & το σαπορτινγκ καστ του Μπραντον ωριμαζει...ηλικιακα & αγωνιστικα,διεκδικωντας μεγαλυτερο μεριδιο απ την επιθετικη πιττα...
Κατι που δεν θα αργησει να συμβει & τους Θαντερ,μιας & παικτες οπως οι Ουεστμπροουκ-Γκριν-Χαρντεν,αρχιζουν να ωριμαζουν & να αναδεικνυονται..



QUOTE(lebron15 @ May 4 2010, 20:18 ) *
Επισης γουσταρω στον Ντουραντ που δεν ειναι ο κλασικος ΝΒΑερ με τα ταττοο,τις κορδελες,το υφος του μαμαω μετα απο καρφωμα λογου χαρη.Δειχνει πολυ χαμηλων τονων παιχτης και ουτε εχει γινει για χαρη του παταγος ουτε εχει φαει τη διαφημιση που εχουν φαει αλλοι παιχτες του ΝΒΑ.

Νομιζω οτι παρομοια περιπτωση ειναι & αυτη του Μπραντον...
Ο οποιος ειναι προσιτος,low profile,πολυ καλος συμπαικτης,πολυ καλο παιδι,ηδη οικογενειαρχης...& κοντρα στα σημεια των καιρων,αποφοιτησε κανονικα,τη στιγμη που η συντριπτικη πλειοψηφια των παικτων μεταπηδα στο ΝΒΑ πολυ προωρα..

QUOTE(duncan21 @ May 4 2010, 20:22 ) *
Παμε τωρα στα mental skills oπου θεωρω οτι ο Ροι εχει σαφες προβαδισμα.Ειναι ηγετης μεσα στο γηπεδο κι αυτο φανηκε στην επιστροφη του στο τεταρτο ματς με τους Σανς με την ωθηση που εδωσε στους συμπαικτες του.Ειναι ενας απο τους πιο clutch players αυτη τη στιγμη στο nba,στα δυσκολα σ' αυτον πηγαινει η μπαλα και εχει δειξει οτι τα καταφερνει μια χαρα.Ο Ντουραντ αυτα τα στοιχεια τα εχει σε πολυ μικροτερο βαθμο(αποψη μου φυσικα για να μην παρεξηγηθω biggrin.gif ).

Γενικα με βρισκεις συμφωνο με ολα οσα ανεφερες..
Θα ηθελα επισης να θυμησω τις περσινες δηλωσεις του Αρτεστ,οταν & ειχε κληθει να μαρκαρει τον Μπραντον...& ειναι ο ιδιος που μαρκαρε & τον Ντουραντ στο φετινο 1ο γυρο των πλει-οφς...

http://www.youtube.com/watch?v=wk6NM8HRyks
Air and King
Ειναι δυσκολο να πει κανεις με σιγουρια ποιος απο τους 2 παιχτες θα εχει την μεγαλυτερη καριερα...Και οι 2 παιζουν σε 2 ταλαντουχες ομαδες με μελλον....

Οσο αφορα τα χαρακτηριστικα των παιχτων σιγουρα διαφερουν..."Δυστυχως" για τον Ντουραντ δεν ξερει να πασαρει και αν κρινω βαση ολων των Τοπ-Greats ηξεραν/ξερουν να πασαρουν...Παιχτης με κατω απο 3 ασσιστ και πανω απο 3 λαθη δειχνει σημαδια ανυπαρχτου playmaking..κατι που ισχυει κιολας και με το ματι..

Σαν σκορερ ο Ντουραντ ειναι καλυτερος ναι...Αλλα π.χ και ο Γκερβιν ηταν καλυτερος σκορερ απο τον Μπερντ αλλα απο πασα τιποτα....

Ο Ροι εχει καλυτερη τεχνικη.....Θεωρω οτι ο παιχτης των Μπλειζερς εχει απο τις καλυτερες τεχνικες ολων των εποχων που εχω δει σε γκαρντ...Μαζι με τον Κομπι Μπραιαντ ειναι οι πιο τεχνιτες γκαρντ αυτη την στιγμη...ενω για παραδειγμα ο Τζορνταν ειχε πιο επιθετικο στυλ απο οτι μετα τα 28 που "γλυκανε" πιο πολυ σαν παιχτης...Ο Ροι εχει αρμονια σπανια πραγματικα...
Οχι πως απαιτω βεβαια απο τον Ντουραντ να εχει ιδια τεχνικη με τον Ροι καθως κατι τετοιο ειναι αδυνατο βαση το σκαρι που εχουν οι 2 παιχτες...Πολυ πιο χαμηλο κεντρο βαρους ο Ροι....σε αντιθεση με τον "ψηλεα" Ντουραντ.....

Μου αρεσει πιο πολυ ο Ροι γιατι ειναι πιο πληρης παιχτης,ξερει να πασαρει...Δεν ειμαι βεβαιος αν θα κανει μεγαλυτερη καριερα αλλα σαν προδιαγραφες μου αρεσει καλυτερα...Με εντυπωσιαζει πιο πολυ...

Απο την αλλη ο Ντουραντ ειναι πραγματικα καλος σαν σκορερ αλλα δεν με ενθουσιαζει...Εχω δει τον Γκερβιν,τον Τομπσον,τον Ντομινικ που ηταν και αυτοι σκορερ αλλα σαν all around ταλεντα ηταν "λιγοι"....Εκει βλεπω τον Νουραντ σαν potential.....

Δεν ξερω ποιος θα γινει καλυτερος-κορυφαιος αλλα αν ο Ροι μεινει υγιης μου κανει πιο πολυ...

Υ.Γ Ειδα τωρα οτι ο bullet εθεσε ενα ερωτημα στο αλλο τοπικ για το αν πρεπει ο Ντουραντ να πεσει απο τους 30 ποντους Μεσο ορο?Και βεβαια πρεπει..Τουλαχιστον ο Γουεστμπρουκ και ο Γκριν αξιζουν παρα πανω μπαλες και ο Ντουραντ να σταματησει να τραβαει "προσπαθειες απο τα μαλλια"..


@lebron15
Καμια συγκριση δεν προκειται να υπαρξει μεταξυ Ντουραντ και ΛεΜπρον(ας λεει οτι θελει ο Κενυ Σμιθ που ειναι γνωστος ΑντιΛεμπρονικος..Ο Μπαρκλει που τον αποκαλεσε ηλιθιο κατι ξερει)..
Ο ΛεΜπρον στα 21 του ειχε 31.4/7.0/6.6 και στα Πλευοφ πηγε στο 2ο γυρο στα 7 παιχνιδια τους πανισχυρους τοτε Πιστονς....
Ο ΛεΜπρον εχει τα φοντα να φτασει μεχρι και Κορυφαιος Ολων των Εποχων(G.O.A.T potential)....Ο Ντουραντ δεν εχει τετοιο potential ουτε μια στο εκατομυριο....Που ειναι τα gifts του για κατι τετοιο?Πουθενα!Για να συγκριθει καποιος με τον ΛεΜπρον πρεπει να εχει και αναλογες προδιαγραφες...
Mην ενθουσιαζεστε ετσι ευκολα με παιχτες......
Das Kapital
QUOTE (Air and King @ May 5 2010, 00:54 ) *
@lebron15
Καμια συγκριση δεν προκειται να υπαρξει μεταξυ Ντουραντ και ΛεΜπρον(ας λεει οτι θελει ο Κενυ Σμιθ που ειναι γνωστος ΑντιΛεμπρονικος..Ο Μπαρκλει που τον αποκαλεσε ηλιθιο κατι ξερει)..
Ο ΛεΜπρον στα 21 του ειχε 31.4/7.0/6.6 και στα Πλευοφ πηγε στο 2ο γυρο στα 7 παιχνιδια τους πανισχυρους τοτε Πιστονς....
Ο ΛεΜπρον εχει τα φοντα να φτασει μεχρι και Κορυφαιος Ολων των Εποχων(G.O.A.T potential)....Ο Ντουραντ δεν εχει τετοιο potential ουτε μια στο εκατομυριο....Που ειναι τα gifts του για κατι τετοιο?Πουθενα!Για να συγκριθει καποιος με τον ΛεΜπρον πρεπει να εχει και αναλογες προδιαγραφες...
Mην ενθουσιαζεστε ετσι ευκολα με παιχτες......


Συμφωνω μαζι σου αφου βεβαια δεν ισχυριστηκα κατι διαφορετικο απλως εθεσα μια προυποθεση οτι δηλαδη δεν θα ηταν αβασιμη μια συγκριση μεταξω των δυο αν και μονο ο Ντουραντ εδινε 3-4 ασσιστ παραπανω απο αυτες που δινει τωρα,ειναι πραγματικα εξοργιστικος σε αυτον τον τομεα,δυο ασσιστ πολλες φορες δινουν και οι πιο αταλαντοι και ατεχνοι Centers του ΝΒΑ
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ May 5 2010, 00:47 ) *
Διαθετει μεγαλυτερο επιθετικο ρεπερτοριο,διαβαζοντας καλυτερα τις αντιπαλες αμυνες & εχοντας καλυτερο shot selection..

Μια απ τις καλυτερες φασεις που εχω δει στη ζωη μου...οπου ο Μπραντον διαβασε ταχυτατα ολες τις προσαρμογες της αμυνας των Ραπτορς..
Μοναδικης επινοησης & εκτελεσης φαση..
http://www.youtube.com/watch?v=xvLneb_iBIA
Razorblade Fish
QUOTE(a bullet for your head @ May 5 2010, 01:45 ) *
Μια απ τις καλυτερες φασεις που εχω δει στη ζωη μου...οπου ο Μπραντον διαβασε ταχυτατα ολες τις προσαρμογες της αμυνας των Ραπτορς..
Μοναδικης επινοησης & εκτελεσης φαση..
http://www.youtube.com/watch?v=xvLneb_iBIA

Oταν τα εκανε αυτα ο Μπακατσιας ο Ροι μαθαινε την προπαιδεια... smiley.gif

Eχει κανει παρομοιο lay-up o Ευθυμης,νομιζω στο Παγκοσμιο του 94,μπορει και στον ημιτελικο με την USA...Το ψαχνω...
duncan21
QUOTE (a bullet for your head @ May 5 2010, 01:45 ) *
Μια απ τις καλυτερες φασεις που εχω δει στη ζωη μου...οπου ο Μπραντον διαβασε ταχυτατα ολες τις προσαρμογες της αμυνας των Ραπτορς..
Μοναδικης επινοησης & εκτελεσης φαση..
http://www.youtube.com/watch?v=xvLneb_iBIA

Jordanesque.Την εχω σταμπαρει και εγω αυτη τη φαση.Οπως κι αυτη πανω στον Πιρς.Αδειασμα κανονικο 77.gif

http://www.youtube.com/watch?v=I-YebXICIMw
Das Kapital
Roy με Bosh θα εκανε το Τοροντο ομαδα 4αδας στην Ανατολη.Α ρε Ραπτορς που θελατε να φτιαξετε ευρωπαικη ομαδα στο ΝΒΑ...
a bullet for your head
QUOTE(Razorblade Fish @ May 5 2010, 01:52 ) *
Oταν τα εκανε αυτα ο Μπακατσιας ο Ροι μαθαινε την προπαιδεια... smiley.gif

Eχει κανει παρομοιο lay-up o Ευθυμης,νομιζω στο Παγκοσμιο του 94,μπορει και στον ημιτελικο με την USA...Το ψαχνω...

Αδειαζοντας τα 3\5 της 5αδας?
Αλλαγη χεριου στον αερα εχουν κανει πολλοι.....

Α,ρε Θυμιο...χαραμιστηκες.. rolleyes.gif
Air and King
Eπισης επειδη μου αρεσει η Ιστορια και παντα πιστευω οτι ολοι οι τωρινοι παιχτες εχουν μπασκετικους προγονους η το αντιθετο ολοι οι παλιοι παιχτες εχουν μπασκετικους απογονους θα πω οτι...:

Ξεκαθαρα ο Ντουραντ μου θυμιζει (οπως και στους περισσοτερους) τον Τζορτζ Γκερβιν...Δεν εχει το Φινγκερ ρολ του "Iceman" αλλα μοιαζουν σε σκαρι με τον Ντουραντ να ειναι πιο αθλητικος και πιο γρηγορος.....με τον Γκερβιν πιο "φινετσατο" μπασκετικα.....

Απο την αλλη ο Ροι μου θυμιζει τον Χαλ Γκριρ τον ασσο των Σιξερς που μαζι με τον Τσαμπερλαιν πηραν το πρωταθλημα το '67 και μου θυμιζει επισης λιγο τον Μιτς Ριτσμοντ με τον Ροι ομως να εχει καλυτερο χειρισμο της μπαλας πιο πολυσυνθετος και γενικοτερα καλυτερος παιχτης.....
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ May 5 2010, 01:58 ) *
Jordanesque.Την εχω σταμπαρει και εγω αυτη τη φαση.

Να υποθεσω απ την υπογραφη μου?... rolleyes.gif

Τι ανεφερε ο Κομπε για τον Μπραντον φετος...

''He's a fantastic player," Bryant said of Roy. "One of my favorite players in the league and one of my favorite players to play against. I enjoy watching him. He's very skilled. One of the few players in the NBA who is extremely versatile."

Ειναι πολυ σημαντικο να λεγονται αυτα απ τον καλυτερο SG των τελευταιων χρονων...
Razorblade Fish
Στο 8:20...What Reggie Miller can do Bakatsias can do as well...Ελα ρε Θυμιο παικταρα...

http://www.youtube.com/watch?v=2DSAIAAP6q0...feature=related
duncan21
QUOTE (a bullet for your head @ May 5 2010, 02:12 ) *
Να υποθεσω απ την υπογραφη μου?... rolleyes.gif

Την ειχα δει στο game recap την επομενη εκεινου του αγωνα και μου ειχε μεινει.Εκπληκτικη τεχνικη και εκτελεση ο τυπος.Μαζι με Κομπε μακραν οι δυο με την καλυτερη τεχνικη οπως ειπε και ο Air and King...
il postino
με τη μπαλα στα χερια (οχι μονο στο δεξι) δεν υπαρχει καλυτερο δυαρι στον κοσμο. εχει απιστευτη τεχνικη , ειναι leader , εχει σουτ και γενικα εχει ολο το πακετο.

ο ντουραντ εχει το σκοραρισμα στο αιμα του. σου δινει την αισθηση οτι γεννηθηκε μονο γι αυτο! δεν εχει τη γνωση πανω στο αθλημα (φαινεται στην πασα , στο χειρισμο της μπαλας , στην αδυναμια να ποσταρει για το υψος του) σε σχεση με τον ροι αλλα η εφεση του στο σκοραρισμα ειναι κατι το εξαιρετικο!

σαν παικτη ψηφιζω ροι αλλα αν επρεπε να διαλεξω καποιον στην ομαδα μου ισως διαλεγα ντουραντ! 30π (και ισως παραπανω σε 2-3 χρονια) βρεξει χιονισει στο σημερινο μπασκετ ειναι μεγαλη υποθεση!
Ginobili
Αν και δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο για την σύγκριση αυτή,μιας και ούτε παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση,ούτε είναι κοντά στην ηλικία....ψήφισα πολύ εύκολα Ρόι.Πολύ διαφορετικοί παίκτες,με τον Ρόι να είναι πολύ πολύ πιο ποιοτικός,πιο τεχνικός,πιο μπασκετικός,πιο εγκεφαλικός.Καλύτερος στον χειρισμό της μπάλας,καλύτερος σουτέρ,καλύτερος πασέρ.Ο Ντουράντ πολύ απλά υπερέχει κατά πολύ σε μέγεθος και αθλητικά προσόντα...και σίγουρα το παιδί είναι γεννημένος σκόρερ.
Προσωπικά για μένα προτιμώ το θέαμα του Ρόι,από αυτό του Ντουράντ.Από τον Ρόι περιμένω ανά πάσα στιγμή να βάλει ένα καλάθι με έναν καινούριο τρόπο.Ο Ντουάντ θα σκοράρει περισσότερο....αλλά τα καλάθια του δεν θα είναι ποτέ "τέρατα" τεχνικής.Με ύψος 2.06 και άνοιγμα χεριών...κι εγώ δεν ξέρω πόσο....με τη απλά καλή ντρίπλα που έχει,έχει πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε περιφερειακού αντιπάλου.
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ May 5 2010, 03:32 ) *
Αν και δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο για την σύγκριση αυτή,μιας και ούτε παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση,ούτε είναι κοντά στην ηλικία....ψήφισα πολύ εύκολα Ρόι.

Συγκρισεις τετοιες μπορουν να υπαρξουν κατα τη γνωμη μου.
Ο Ματζικ με τον Μπερντ η' ο Κομπε με τον Λεμπρον αγωνιζονται-αν στις ιδιες θεσεις η' ειχαν-εχουν την ιδια ηλικια?
Αυτο στο οποιο εστιασα αρχικα ειναι πως & οι 2 τους ειναι οι ηγετες,δυο εκ των πιο νεανικων-ταλαντουχων & ανερχομενων ομαδων στο ΝΒΑ...
Οπως επισης οτι πισω απ τους Λεμπρον-Κομπε-Ουειντ ερχονται & αλλοι νεαροι σουπερ-σταρ,οι οποιοι θα προσπαθησουν να αναρριχηθουν οσο το δυνατον πιο ψηλα.
Das Kapital
QUOTE (Ginobili @ May 5 2010, 03:32 ) *
Αν και δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο για την σύγκριση αυτή,μιας και ούτε παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση,ούτε είναι κοντά στην ηλικία....ψήφισα πολύ εύκολα Ρόι.Πολύ διαφορετικοί παίκτες,με τον Ρόι να είναι πολύ πολύ πιο ποιοτικός,πιο τεχνικός,πιο μπασκετικός,πιο εγκεφαλικός.Καλύτερος στον χειρισμό της μπάλας,καλύτερος σουτέρ,καλύτερος πασέρ.


Διαφωνώ κάθετα εδώ,ο Ντουραντ ειναι καλύτερος σουτερ απο τον Ροι!

QUOTE
Με ύψος 2.06 και άνοιγμα χεριών...κι εγώ δεν ξέρω πόσο....με τη απλά καλή ντρίπλα που έχει,έχει πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε περιφερειακού αντιπάλου.


Η φυση πραγματικα τον προικισε εδω,το wingspan του Ντουραντ ειναι γυρω στο 2,23 και με υψος 2,06 και την καλη ντριμπλα που διαθετει μπορει ευκολα να παιξει και τις 4 πρωτες θεσεις του γηπεδου,το θεμα ειναι οτι φαινεται πολυ λεπτος ειδικα στα χερια,αν φουσκωσει,ευκολα θα παιζει με προσωπο και με πλατη στο 4!
morrison
Ψηφισα Ρου.
Για μενα η διαφορα ειναι απλα η διαφορα ενος πληρη,all-around παιχτη με εναν ικανοτατο σκορερ με αξιοθαυμαστα φυσικα προσοντα.Απ'τοους δυο προτιμω τον πρωτο...
a bullet for your head
QUOTE(lebron15 @ May 5 2010, 11:16 ) *
Η φυση πραγματικα τον προικισε εδω,το wingspan του Ντουραντ ειναι γυρω στο 2,23 και με υψος 2,06 και την καλη ντριμπλα που διαθετει μπορει ευκολα να παιξει και τις 4 πρωτες θεσεις του γηπεδου,το θεμα ειναι οτι φαινεται πολυ λεπτος ειδικα στα χερια,αν φουσκωσει,ευκολα θα παιζει με προσωπο και με πλατη στο 4!

Ο Ντουραντ πρεπει να ειναι ψηλοτερος.
Οταν δηλωσε υποψηφιοτητα στο ντραφτ το υψος του αναγραφοταν στα 2.09μ....(6'-10.25'')...με παπουτσια & 6-9(2.06μ),χωρις παπουτσια..
Και ως γνωστον,ολοι οι παικτες παιζουν με παπουτσια... rolleyes.gif

Εντωμεταξυ δεν βρισκω μια δηλωση αν δεν κανω λαθος του Αρτεστ στο twitter,o οποιος αποκαλουσε τον Ντουραντ ψευτη...οσον αφορα το υψος του & οτι ειναι σιγουρα ψηλοτερος..

Και αν προσεξατε στο προσφατο ματς-απ των δυο τους,η υψομετρικη τους διαφορα πρεπει να ηταν παραπανω απο 5εκ...

Τωρα,για το εαν θα πρεπει να προσθεσει bulk η' αν θα μπορεσει μελλοντικα να καλυπτει με ευχερεια & τη θεση 4,εγω θα διαφωνησω..
Διοτι κατι τετοιο θα επηρρεαζε το τροπο παιχνιδιου του,τη κινητικοτητα του & την εκτελεση του σουτ του..
Ηδη δηλωνεται 230lb(104κ)...οποτε ειναι ετσι ο σωματοτυπος του..

Ανεξαρτητα τουτου,θα πρεπει να εμπλουτισει το επιθετικο του οπλοστασιο & με low-post κινησεις...διοτι ενας κατεξοχην σκορερ,παντα φροντιζει & γι'αυτο.
Das Kapital
QUOTE (a bullet for your head @ May 5 2010, 13:43 ) *
Εντωμεταξυ δεν βρισκω μια δηλωση αν δεν κανω λαθος του Αρτεστ στο twitter,o οποιος αποκαλουσε τον Ντουραντ ψευτη...οσον αφορα το υψος του & οτι ειναι σιγουρα ψηλοτερος..



Τί λογο εχει να παρουσιαζει τον εαυτο του πιο κοντο και τι οφελη μπορει να εχει απο αυτο;
nikolas12
Ενα απο τα λιγα VS που με προβληματισαν στην επιλογη μου.Και οι δυο ειναι πολυ καλοι παικτες.Και οι δυο πετυχαινουν κρισιμα καλαθια,εχουν καλο σουτ και ειναι καλοι σκορερ.Ωστοσο επελεξα τον Ντουραντ στις λεπτομερειες.Ειναι πιο νεος,καλυτερος σκορερ,ειναι ο πιο νεος πρωτος σκορερ στην ιστορια του ΝΒΑ και θεωρω πως στα επομενα χρονια ισως παει τους Θαντερ ακομα πιο ψηλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.