Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ '68 !
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
nikefalin
Αν ο Δρόσος το κάνει αυτό θα έχει κάνει την καλύτερη κίνηση από τότε που ανέλαβε 41.gif 41.gif
ashton έχεις πληροφορίες ?
QUOTE
ΑΕΚ - U.S.K και ξαναπαίζουν... ΑΕΚ - Σλάβια!

Του Γιώργου Νικολάου
17/03/2008 (18:02)

Οι παίκτες της ΑΕΚ και της Σλάβια Πράγας του 1968... επιστρέφουν στα γήπεδα! Ή, τέλος πάντων επιδιώκουν κάποιοι να επιστρέψουν σε μία προσπάθεια να επιτευχθεί το ιστορικό συναπάντημα, που θα προκαλέσει το νόστο των παλαιών και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους νεότερους. Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται -σε 18 ημέρες- από το "έπος της 4ης Απριλίου", και οι παλαίμαχοι άσοι της "Βασίλισσας", με μπροστάρηδες τους Γιώργο Αμερικάνο και Χρήστο Ζούπα, "άνοιξαν γραμμή" με Τσεχία!

Οι "κιτρινόμαυροι" επιδιώκουν να πείσουν όλους όσοι εκ των "αντιπάλων" τους έχουν τη διάθεση να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί την 40ετή επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. "ΑΕΚ και Σλάβια του '68" ενδεχομένως να επιχειρήσουν να πατήσουν ξανά μαζί το Καλλιμάρμαρο, όπου γράφτηκε η πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας της "Ένωσης". Οι παλαίμαχοι βρίσκονται σε επαφή με την ελληνική πολιτική ηγεσία, αλλά και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συνδράμουν από την δική τους πλευρά στην "ιστορική" προσπάθεια.
Το εντυπωσιακό είναι, ότι προς την κατεύθυνση αυτή κινείται, παράλληλα όμως, και όχι συντεταγμένα, με τους παλαίμαχους σταρ της εποχής και η ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως έχουμε γράψει κατ' επανάληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες (σ.σ. η επίσημη ΑΕΚ διατηρεί επτασφράγιστο μυστικό τα όσα ετοιμάζει για τις επετειακές εκδηλώσεις) η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση έχει έλθει σ' επαφή με τη διοίκηση της U.S.K Πράγας (σ.σ πρόκειται για την πρώην Σλάβια), η ομάδα της οποίας βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της "NBL".
Στόχος είναι η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, πιθανότατα, στις 12 Απριλίου. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι αναζητούν κι αυτοί από την πλευρά τους "δίαυλο επικοινωνίας" με τους παλαίμαχους σταρ της Σλάβια (Κυπελλούχου Ευρώπης του 1969) μέσω της U.S.K., προκειμένου να τους τιμήσουν την 5η Απριλίου, ανήμερα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Για την ημέρα αυτή, βεβαίως, οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι, διοικούντες την εταιρία και τμήμα μάρκετιγκ, επιφυλάσσουν και εκπλήξεις. Γι' αυτό τρέχουν και δεν φτάνουν...
Ολα τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό μέρος, όμως, του σχεδιασμού παλαιμάχων και ΚΑΕ. Δεν έχει υπάρξει καμιά συμφωνία, αλλά θα είναι ευτύχημα όλα να πάνε κατ' ευχήν. Η "επιστροφή" της Σλάβια Πράγας στην Αθήνα και η αναβίωση του "τελικού των τελικών" υπήρξε στόχος (και) προηγούμενων διοικήσεων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

πηγή : basketblog.gr
ashton
Το ψήνουνε καιρό.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Jabar
Η ΑΕΚ έχει πολύ μπασκετικό κόσμο χρειάζεται κάτι να τον εμπνεύσει ένα τέτοιο φιλικό θα έδειχνε τη δυναμική μας.
tsitum
Η Σλαβια Πραγας εχει αυτη τη στιγμη ομαδα μπασκετ ή εχει διαλυθει?
Γιατι προκειται για ομαδα με τελικο σε ευρωλιγκα, κυπελλουχων τοσο αυτη οσο κ η Σπαρτακ Μπρνο.
Απ' οτι εχω καταλαβει το τσεχικο μπασκετ ηταν σε καλο επιπεδο επι υπαρξης ανατολικου μπλοκ, αλλα τωρα εχει περιελθει σε αφανεια.

Παντως αν υπαρχει ενεργη Σλαβια Πραγας θα ηταν επισης πολυ καλος ενας αγωνας μεταξυ των 2 εν ενεργεια ομαδων.
ashton
Γιατί να γίνει αυτό ;
Για να μας εκνευρίσει ο Σολεαποκλεισμένος ακόμα και σε τέτοιου τύπου φιλικό ; biggrin.gif

Πάντως η τότε Σλάβια είναι η σημερινή USK Praha
http://www.uskpraha.cz/
suspect
QUOTE(Jabar @ Mar 21 2008, 22:55 ) *
Η ΑΕΚ έχει πολύ μπασκετικό κόσμο χρειάζεται κάτι να τον εμπνεύσει ένα τέτοιο φιλικό θα έδειχνε τη δυναμική μας.



χαχαχα!

καλο!
ashton
To φιλικό δεν γίνεται μάλλον..
κρίμαΣ
Green Warrior
QUOTE(ashton @ Mar 23 2008, 23:28 ) *
To φιλικό δεν γίνεται μάλλον..
κρίμαΣ



Κάτι άκουσα ότι θα γίνει φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ από την Κύπρο στις 2 Απριλίου
XATZIS
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ!!!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ!!!ΕΠΕΖΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
XATZIS
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟ 92 ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ2.02 ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ Μ.Ο 10.44 ΠΟΝΤΟΙ 8.3 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ 3.2 ΑΣΙΣΤ 1.8 ΜΠΛΟΚ 1.4 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.