Και οι ψησταριές πώς θα κάνουν τον ετήσιο προγραμματισμό τους?
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Κρύο χιούμορ...το κόβω
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
.
Παιδιά, θα με θεωρήσετε πού μισάνθρωπο, μίζερο και μικροπρεπή αν σας πώ ότι έχω σιχαθεί τα ΜΜΜ κυρίως για τη μυρωδιά των ανθρώπων?
Ξέρω, ακούγεται σαν να γράφει μία 60χρονη από το κολωνάκι που κυκλοφορεί με ένα μπουκαλάκι άρωμα να ψεκάζει τους αλλοδαπούς (δεν ξέρω αν είναι αληθινή αυτή η σκηνή αλλά θα ήθελα πολύ να τη δω
![71.gif](../style_emoticons/default/71.gif)
), αλλά πραγματικά έχω "υποφέρει" πολύ από τις δυσάρεστες οσμές στα λεωφορεία-τρόλεϊ τους τελευταίους μήνες στις συγκεκριμένες γραμμές που παίρνω για τη δουλειά μου.
Καταλαβαίνω πως ο άνθρωπος μπορεί να μην έχει σπίτι να μείνει, οπότε η προσωπική του υγιεινή είναι το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολήσει (αν και...μερικοί έχουν λεφτά να κατεβάζουν 2λιτρα τα ξύδια πρωί πρωί ή να βρωμάνε σαν παρατημένο για μέρες τασάκι
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
), αλλά αυτή η σαπίλα ώρες ώρες με κάνει να θέλω να ανοίξω το παράθυρο και να.....την πληρώσει το διερχόμενο μηχανάκι (εδώ φίλε μου
θα πρέπει να φοράς κράνος
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
).
Για να σας περιγράψω τη μυρωδιά, είναι (όσοι τρώτε, είτε παρατήστε το φαϊ ή αγνοήστε τις επόμενες γραμμές...σοβαρά μιλάω)
μία μίξη πρωινής αναπνοής από άπλυτα δόντια καπνιστή που μασάγανε σκόρδο-κρεμμύδι για 3 μέρες, την ίδια στιγμή που ένα ψόφιο γατί σάπιζε στις απεριποίητες γεμάτες μύκητα μασχάλες και η μυρωδιά ενός κλούβιου ημιχωνευμένου αβγού να ανακατευόταν με τα μισόβγαλτα και ξεραμένα γαστρικά υγρά του....Αν πιστεύετε πως η πάνω περιγραφή ήταν υπερβολική και αηδιαστική, σας ενημερώνω πως η αίσθηση που είχα εκείνη τη στιγμή, όντας στριμωγμένος ανάμεσα σε τόσο κόσμο σαν σαρδέλα και προσπαθώντας να φτάσω κοντά σε ένα παράθυρο, ήταν 3 φορές χειρότερη.
Αυτά που σας γράφω, σκεφτόμουν σήμερα όσο γυρνούσα από τη δουλειά με τη γραμμή τρόλεϊ 5 από την Καλλιθέα. Αν και ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που μου έτυχε τέτοιο συμβάν στο συγκεκριμένο τρόλεϊ, στο λεωφορείο 230 κάθε φορά που το βρίσκω στις 18:00-18:30 περίπου στη διαδρομή προς Ζωγράφου η μυρωδιά είναι συχνή και καμιά φορά έχουν ποτίσει τόσο τα καθίσματα που μυρίζουν κι αυτά.
Αυτά. Ήθελα απλά να τα γράψω κάπου, καθώς με ενοχλούν....ευτυχώς για μερικούς μήνες ακόμα καθώς κατά τον προσεχή χειμώνα θα αγοράσω τη μηχανή του αδερφού μου που σκοπεύει να ξεφορτωθεί τότε και θα ηρεμήσω (όχι τόσο σε αυτό το θέμα, όσο σε αυτό του χρόνου....δε γίνεται Εξάρχεια-Καλλιθέα να παίρνει 50-65 λεπτά, την ώρα που με τα πόδια μου είχε πάρει 70 λεπτά!).