Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Denver Nuggets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Denver Nuggets






Waiting for the Melo year



Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Chauncey Billups
SG: J.R. Smith
SF: Carmelo Anthony
PF: Kenyon Martin
C: Nene

Υπόλοιπο ρόστερ: Arron Afflalo, Malik Allen, Chris Andersen, Renaldo Balkman, Keith Brumbaugh, Anthony Carter, Donayne Draper, Joey Grahamm Ty Lawson, Kurt Looby, Johan Petro, James White.

Offseason Moves:
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Arron Afflalo (ανταλλαγή με Pistons), Malik Allen (free agent), Chris Andersen (ανανέωσε), Anthony Carter (ανανέωσε), Donayne Draper (undrafted), Joey Graham (free agent), Ty Lawson (2009 draft pick), Johan Petro (ανανέωσε), James White (free agent), Kurt Looby (Rio Grande Valley Vipers-NBDL).
Έφυγαν: Chucky Atkins (free agent), Jason Hart (unsigned free agent), Juwan Howard (Blazers), Dahntay Jones (Pacers), Linas Kleiza (Ολυμπιακός).

Σχόλιο: Αν ρωτήσεις τους περισσότερους οπαδούς των Nuggets για την περσινή χρονιά, θα σου απαντούσαν πιθανότατα ότι παραήταν επιτυχημένη. Έφτασαν στα 6 παιχνίδια τη σειρά με τους Lakers στους τελικούς της Δύσης και διεκδίκησαν ισάξια την είσοδο στους τελικούς.
Αν ρωτήσεις τους παίκτες, θα σου πουν ότι έπρεπε εκείνοι να βρίσκονται κόντρα στους Magic.Η χρονιά τελείωσε για τους παίκτες με τον χειρότερο τρόπο. Έχασαν στα τελευταία δεπτερόλεπτα δύο παιχνίδια από λάθος επαναφορές σε κάποιες σπάνιες στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης.
Ποιοτικά ενισχύθηκαν στις θέσεις των κοντών, αφού ανανέωσαν στον back-up point Anthony Carter, πήραν τα draft rights για τον Ty Lawson, τον οποίο ο Karl υπολογίζει. Στα λήγοντα συμβόλαια το πρωτεύον θέμα ήταν η ανανέωση του "Birdman" Chris Andersen, υπόθεση που κατέληξε σε συμφωνία για τις δύο πλευρές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Kleiza δέχθηκε προσφορά υψηλότερη από τον Ολυμπιακό και αποχώρησε, ενώ σε trade με τους Pistons για λόγους salary cap βρέθηκε στο Denver ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς στο 2, Arron Afflalo. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του Λιθουανού στο πρόσωπο του Joey Graham, που πραγματοποίησε αρκετά καλή χρονιά στο 3 με τους Raptors.

Το ζητούμενο για τους Nuggets είναι ο Carmelo Anthony να αποδειχθεί αξιόπιστος και συνεπής στις καλές εμφανίσεις που έκανε στον πρώτο και δεύτερο γύρο των playoffs, αλλά σίγησε στη σειρά με τους Lakers.
Το step-up που θα πραγματοποιούσε ο J.R.Smith θα καθυστερήσει κάποιο διάστημα, αφού ανακοινώθηκε η τιμωρία του από τη Λίγκα για τους 10 πρώτους αγώνες που θα είναι διαθέσιμος, λόγω βεβαρυμένου ιστορικού παραβιάσεων του Αμερικάνικου “Κ.Ο.Κ.” Τη θέση του αναμένεται να πάρει στο ξεκίνημα ο Afflalo.
Πρόβλεψη: 55-58 νίκες, 1οι-2οι στην Northwest, 3-4οι στη Δυτική Περιφέρεια.
koutsou10
κατα την γνωμη μου απο τις χαμενες ομαδες της μεταγραφικης περιοδου γτ δεν εκαναν σχεδον καμια κινηση(μονο ανανεωσεις σημαντικων βεβαια παιχτων),θα επρεπε να ειχαν δυναμωσει ακομα περισσοτερο ειδικα στους ψηλους(εχουν νενε,κενυον μαρτιν,κρις αντερσεν κ μετα το χαος)...κατα την γνωμη μου δεν θα φτασει τοσο ψηλα οσο περυσι στα play off σε καμια περιπτωση...
Andre_Iguodala
Εμενα προσωπικα μ αρεσουν παρα πολυ οι Nuggets.Ο Μπιλαπς ειναι ο παιχτης ορχηστρα και η επιλογη του NBA-ready και ΝCAA champion Ty Lawson απο το draft ηταν σιγουρα καλες.Ομως η φυγη του Κλειζα ο οποιος ηταν ενας πολυ χρησιμος παιχτης για τους Nuggets σιγουρα ειναι ζημια.

Θεωρω τον Carl εναν απο τους καλους προπονητες του ΝΒΑ ωστε να μπορεσει να εκμεταλλευτει αυτο το υλικο που εχει.Επισης ο Μελο φετος ετοιμαζεται να κανει μεγαλη χρονια τον ειδα σε βιντεο απο προπονηση ειναι εμφανως αδυνατισμενος και φαινεται οτι εχει βαλει μυαλο(επιτελους...) αλλα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος με τον Melo.Ναι το βαθος τους ειναι σχεδον μηδαμινο αλλα πιστευω οτι μπορουν να φτασουν ψηλα στη Δυση και φετος.
Omar Little
QUOTE(Andre_Iguodala @ Oct 26 2009, 18:26 ) *
επιλογη του NBA-ready Ty Lawson απο το draft


Και κάτι παραπάνω. Φοβερή εμφάνιση για πρώτο παιχνίδι στο NBA και μάλιστα σε ντέρμπι Δύσης.

Ο Μέλο πολύ καλός ενώ έβγαλε και μια τρομερή φάση ισοπεδώνοντας τον Μίλσαπ. Λίγο περισσότερο μυαλό αν αποκτήσουν σαν ομάδα και δεν υπερενθουσιάζονται ή απογοητεύονται με τη μία θα πάνε το ίδιο καλά με πέρισυ.

Βέβαια οι Μάρτιν, Άντερσεν, Νενέ θα παραμείνουν μεγάλα μωρά αλλά γι αυτό γουστάρω να βλέπω Ντένβερ. Psycho boys biggrin.gif
neopen32
Χωρίς τον τρελοJR Smith (λόγω ΚΟΚ?) μπιλαπς και καρμέλο συνέχισαν από τους περσινούς ημιτελικούς της Δύσης.
Να δούμε και το σημερινό στο Πορτλαντ, και ελπίζουμε

Τα τελευταία 45 δευτερα μπήκε ο Κουφός στη θέση του Κιριλένκο ? και έκανε ένα άστοχο σουτ.
Air and King
Ωραιο το παιχνιδι χτες......Ειδα το μεγαλυτερο μερος του το μεσημερι στο γραφειο και απολαυσα τον Καρμελο και τον Ροι που ειναι σαν να ηθελαν να στειλουν ενα μυνημα του τυπου "Κυριοι ειμαστε και εμεις εδω......Οχι μονο ο Κομπι και ο ΛεΜπρον".....Υπεροχο one man show υπεροχα καλαθια απο τα 2 αστερια........με τον Ροι να κανει μια εκπληκτικη ντριμπλα στον Καρμελο στην κινηση και σταματωντας κατω απο το ποδι αλλα Κομπι περυσι στον Ιγκουονταλα.....και να σκοραρει!

Αλλα και ο Μελο ηταν εκπληκτικος......Το Ντενβερ δειχνει οτι θα ειναι σκληρο καρυδι και φετος και παρολο που εχασε τον Κλειζα εγω πιστευω θα ειναι καλυτερο απο περυσι!

Air and King
O Καρμελο και στο τριτο παιχνιδι της χρονιας ηταν εκπληκτικος και πετυχε 42 ποντους μαζι με 7 ριμπαουντ και 5 ασσιστ.
Ωραιο παιχνιδι με υψηλο σκορ αυτο που μου αρεσει προσωπικα!

Το Ντενβερ δειχνει καλο και ειναι σημαντικο οτι εχει ξεκινησει με 3-0 στην αγρια Δυση.....

Ο "Melo" ανταλλαζε καλαθια με τον Μεγιο που εβαλε 40 ποντους(ρεκορ καριερας) για το Μεμφις που παλεψε το ματς......Απογοητευση μεχρι στιγμης ο Θαμπιτ ενω ο Small Γκασολ ηταν πολυ καλος!Ενδιαφερον να τους δουμε και με τον Αιβερσον!
neopen32
O Karmelo παρουσιάζεται πιό έτοιμος από ποτέ, να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης. Με τη βοήθεια του Μπίλαπς των τρελιάρηδων ψηλών του και του JR (όταν γυρίσει από την τιμωρία του) μπορεί. Επίσης, πολύ καλός και ο Αφφαλο.
neopen32
Early Season Predictions Easily Can Go Up in Smoke
aegeansheed
Περιμένω πλέον το παιχνίδι στις 5 Φεβρουαρίου 2010... Chauncey και Melo χρωστάνε στους εαυτούς τους κάτι παραπάνω από το χθεσινό. Ελπίζω τότε να παίζουν όλοι και από τις 2 ομάδες.
neopen32
Μόλις είδα το χθεσινοβραδινο. Μια πρώτη παρατήρηση. Πολύ κούραση οι λιμνάνθρωποι.
airness
QUOTE(neopen32 @ Nov 14 2009, 19:25 ) *
Μόλις είδα το χθεσινοβραδινο. Μια πρώτη παρατήρηση. Πολύ κούραση οι λιμνάνθρωποι.

Οτι κ να ειναι η ομαδα τα παει καλυτερα απο ποτε.

Νομιζω οτι βαζουν συμαντικη υποψυφιοτητα για championship αλλα ποτε δεν ξερεις ολα αλλαζουν στο NBA blove.gif
neopen32
Επειδή εκτός Ντενβερ, συμπαθούμε και τον Wade, ξενυχτήσαμε πάλι. Αποτέλεσμα το γνωστό.
114-96 και ο Wade δεν έχει νικήσει ποτέ στα βουνά.
Το Ντένβερ είναι η μοναδική πόλη όπου ο Γουέιντ δεν έχει κερδίσει σε επτά σεζόν του στο ΝΒΑ.
Απο την αρχή ξεκάθαρη υπεροχή και τέταρτο δωδεκάλεπτο με διαχείριση πάγκων και από τους δυό προπονητές.

Ο Wade 25 πόντους αλλά απελπιστικά μόνος.
neopen32
Στη Φιλαδέλφεια πικράναμε τον Αιβερσον, που πέρσι τέτοιο καιρό ήταν παίκτης μας και η ανταλλαγή του με ντιτροιτ κλπ, έφερε τον mr BigShot στην πατρίδα και χθες έβγαζε μάτια, ειδικά στο 4ο. Μέλο, πρώτο μέτριο παιχνίδι στη σεζόν, φαινόταν κουρασμένος, ιδιαίτερα στην επίθεση (άψυχα σουτ, χωρίς ψυχή στα ρημπάουντ). Lawyson και J R δώσανε τους πόντους του πάγκου. Ο JR πρέπει να είναι ο καλύτερος έκτος παίκτης, αυτήν την περίοδο (μετά την τιμωρία του)
viperbite
Εκει που τελειωνει το ροτεισιον αρχιζουν οι ναγκετς.........σηκωνει ζορια η ομαδα....ηρθε η ωρα των ζορικων
aegeansheed
QUOTE(aegeansheed @ Nov 14 2009, 14:14 ) *
Περιμένω πλέον το παιχνίδι στις 5 Φεβρουαρίου 2010... Chauncey και Melo χρωστάνε στους εαυτούς τους κάτι παραπάνω από το χθεσινό. Ελπίζω τότε να παίζουν όλοι και από τις 2 ομάδες.


Αυτή τη νίκη την έψαχναν έναν χρόνο...

Παρόλο που δεν ήταν εκεί ο Melo

Recap από το nba.com


Career High για τον Billups σε πόντους (39) και εύστοχα τρίποντα (9). Σούταρε μάλιστα με 69% πίσω από τη γραμμή!! Παρόλα αυτά δεν είναι το πιο έυστοχο παιχνίδι του με πάνω από 5 εύστοχα τρίποντα. Στην παρακάτω κατάσταση μπορεί κανείς να δει τα πιο εύστοχα τρίποντα παιχνίδια του:

Chauncey's 3pt Shooting Ability

Με αφορμή το παραπάνω έψαξα και βρήκα τους παίκτες που κατάφεραν σε περισσότερα από 5 εύστοχα τρίποντα σε ένα παιχνίδι να έχουν ποσοστό ευστοχίας πάνω από 65%!!! Ο Billups έρχεται στην 5η θέση Όλων των Εποχών μαζί με τον Alan Houston! Αν δείτε τα πρώτα ονόματα στη λίστα θα δείτε ότι δεν απέχει και πολύ από τη λίστα με τους κορυφαίους τριποντέρ της Ιστορίας...

Οι πρώτοι 5 και η λίστα:

1. Ray Allen (40 τέτοια παιχνίδια)
2. Reggie Miller (37)
3. Peja Stojakovic (28)
4. Glen Rice (27)
5. Chauncey Billups, Allan Houston (20)

NBA All-time Most Effective 3pt FG% (min 5 FGM)


υγ. Κάτι τέτοια είναι ωραίο ξύπνημα για Σάββατο πρωί...
aegeansheed
Για όποιον έχει χρόνο+όρεξη έχω κάνει ένα μικρό αφιέρωμα συμπηρωματικό του παραπάνω ποστ για τον Billups σε σχέση με το χθεσινό ματς στο blog μου (Mr. Cold Shot).

περιμένω να δώ ποιος θα ανεβάσει πρώτος το παιχνίδι τώρα smile.gif
Germany96
Ωραιο το αφιερωμα, το παιχνιδι στο bball.blogspot εχει ανεβει ηδη αν και σε μετρια ποιοτητα.
lykanthrwpos
παιδια ξερουμε ο καρμελο ποτε μπαινει?
Boom Dizzle
QUOTE(lykanthrwpos @ Feb 6 2010, 19:09 ) *
παιδια ξερουμε ο καρμελο ποτε μπαινει?

Φιλε μου ακουσα οτι θα ξεκουραστει και δεν θα αγωνιστει στο All star game.....
Ας το επιβεβαιωσει καποιος!
neopen32
Ο Τζορτζ Καρλ έχει καρκίνο στο λάρυγγα και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες. Ο προπονητής των Νάγκετς θα χάσει σίγουρα τα επόμενα 9 παιχνίδια.

Τι άλλο θα δούμε
Magnus92
QUOTE(neopen32 @ Feb 17 2010, 20:04 ) *
Ο Τζορτζ Καρλ έχει καρκίνο στο λάρυγγα και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες. Ο προπονητής των Νάγκετς θα χάσει σίγουρα τα επόμενα 9 παιχνίδια.

Τι άλλο θα δούμε



Πανω απ' ολα να ευχηθουμε στον ανθρωπο περαστικα και να ειναι σιδερενιος !!!!
Μιλαω με προσωπικη πειρα επι του θεματος , οποτε νομιζω οτι ολα τα αλλα ειναι ακρως περιττα . . .
duncan21
Lebron's pts,rebs,asts,stls,blks>Carmelo's pts,rebs,asts,stls,blks χθες.Κι ομως mvp o Mελο με το winning shot.Πιστευω οτι ειναι(και με διαφορα) πολυ πιο clutch player απο τον Λεμπρον.Συν τοις αλλοις ειχε 5-6 εκπληκτικες φασεις απεναντι στο Λεμπρον.

Βοηθαει παντως πολυ φετος τους Ναγκετς η ανοδος του Κ-Mart.Πολυ καλη χρονια μετα απο πολλα χρονια.Ειναι πολυ ελκυστικη ομαδα γιατι σε ολες τις θεσεις εχει παικταραδες.Γεματη ομαδα που αν ειναι φορμαρισμενη κατα διαρκεια των play off χτυπαει στα ισια τους Λεικερς.
Air and King
QUOTE(duncan21 @ Feb 19 2010, 14:04 ) *
Lebron's pts,rebs,asts,stls,blks>Carmelo's pts,rebs,asts,stls,blks χθες.Κι ομως mvp o Mελο με το winning shot.Πιστευω οτι ειναι(και με διαφορα) πολυ πιο clutch player απο τον Λεμπρον.Συν τοις αλλοις ειχε 5-6 εκπληκτικες φασεις απεναντι στο Λεμπρον.

Βοηθαει παντως πολυ φετος τους Ναγκετς η ανοδος του Κ-Mart.Πολυ καλη χρονια μετα απο πολλα χρονια.Ειναι πολυ ελκυστικη ομαδα γιατι σε ολες τις θεσεις εχει παικταραδες.Γεματη ομαδα που αν ειναι φορμαρισμενη κατα διαρκεια των play off χτυπαει στα ισια τους Λεικερς.

Oχι δεν ειναι πιο clutch ο Καρμελο!Ακομα και στατιστικα να το δει κανεις!Εβαλε μεγαλο καλαθι χθες αλλα ηταν ενα ματς!Αυτα κρινονται σε καριερα και δεν ειναι ο Καρμελο!Ασε που ο πιο clutch παιχτης του Ντενβερ ειναι ο Μπιλαμπς!

Συν τις αλλης το ματς που εκανε ο ΛεΜπρον,οι αριθμοι που εκανε ο ΛεΜπρον απο το 1962 δεν τους ειχαμε ξαναδει!Φαινομενο!

Ο Καρμελο ειναι εξαιρετικος παιχτης και ικανος σκορερ αλλα ο ΛεΜπρον αγωνιζεται σε επιπεδα G.O.A.T κατι που ο Καρμελο μαλλον δεν θα φτασει ποτε!
Συν τις αλλης εγω δεν τον τοποθετω ουτε πανω απο Κομπι και Γουειντ!

Αυτη την στιγμη οι καλυτεροι παιχτες στον πλανητη ειναι:

ΛεΜπρον(με διαφορα ο καλυτερος στον κοσμο.Στην ηλικια του ειναι καλυτερος απο οποιονδηποτε παιχτη στην Ιστορια πλην του Τσαμπερλαιν στην αντιστοιχη)

Κομπι
Γουειντ
Καρμελο
Χαουαρντ


Οσο αφορα το ματς το Ντενβερ εδειξε σε καλη κατασταση και φαινεται η μονη ομαδα που μπορει να απειλησει τους Λεικερς στην Δυση!
captain charisma
πολυ ωραιο παιχνιδι στο κλιβελαντ εχτες..καταφερα και ειδα το μισο μονο..στο τελος ηταν ολα τα λεφτα με τις μονομαχιες των αντονι-τζειμς. εβαζε ο ενας απαντουσε ο αλλος. τετοια ματς θελω να βλεπουμε πιο συχνα απ τους σταρς οταν παιζουν μεταξυ τους. ωραιος και ο σακ που δεν ειχε αντιπαλο εχτες.

οσο για τους ναγκετς αν ειναι σε καλη φορμα ναι πιστευω οτι μπορουν να περασουν το εμποδιο των λεικερς και να πανε τελικους.αλλα ακομα ειναι νωρις.

φιλε α&κ αυτο που λες για τον αντονι, διαφωνω στο οτι δεν μπορει να φτασει σε επιπεδα goat.παρατηρω πως ο αντονι ειναι πολυ υποτιμημενος παιχτης και δεν εχει την προβολη που εχουν οι τζειμς μπραιαντ και γουειντ.
Air and King
QUOTE(captain charisma @ Feb 19 2010, 17:41 ) *
φιλε α&κ αυτο που λες για τον αντονι, διαφωνω στο οτι δεν μπορει να φτασει σε επιπεδα goat.παρατηρω πως ο αντονι ειναι πολυ υποτιμημενος παιχτης και δεν εχει την προβολη που εχουν οι τζειμς μπραιαντ και γουειντ.

Ok να δεχτω οτι ως ενα βαθμο ειναι υποτιμημενος!Αν ομως κανεις μια αναδρομη στην καριερα και των 4 Κομπι,ΛεΜπρον,Γουειντ,Καρμελο θα δεις οτι δικαιως ειναι κατω απο αυτους!

Ο Καρμελο Δεν ηταν ποτε πλην απο φετος και αυτο ως καποια στιγμη MVP Candidate(Οταν ο ΛεΜπρον ηδη στα 25 του εχει σχεδον βεβαιο και δικαοτατα το 2ο του).....Δεν ηταν ποτε στα Πλειοφ σαν τους αλλους τρεις:Ο Κομπι εχει διαρκεια εδω και χρονια και εχει κανει αρκετα μεγαλα παιχνιδια στην ΠοστΣιζον,ο ΛεΜπρον εχει κανει τα ματς του 2006 απεναντι στους Γουιζαρντς,το ιστορικο 5ο ματς το 2007 με το Ντιτροιτ,τα Περσυνα Πλειοφ που εκανε απο πολλους θεωρουνται τα κορυφαια Ολων Των Εποχων,ενω ο Γουειντ εχει παντα τους Τελικους του 2006 που ειναι απο τις κορυφαιες Ατομικες παραστασεις στην Ιστορια των Τελικων του ΝΒΑ!

Δεν μπορει ενα νικητηριο καλαθι να δωσει στο Καρμελο θεση διπλα στον ΛεΜπρον-Κομπι-Γουειντ!Ο ΛεΜπρον εκανε κατι χθες που ειχε να γινει 48 χρονια!!!!Εχασε το ματς και κανεις δεν ασχολειται με τον Καρμελο γιατι νικητηρια καλαθια μπαινουν συχνα!Τετοιες επιδοσειςν σαν του ΛεΜπρον γινονται 3-4 φορες σε Μισο Αιωνα!

ΥΓ. Θυμησου και εσυ και αλλοι φαν του Κομπι(και εγω ειμαι φαν του αλλο αν ειμαι πιο πολυ του ΛεΜπρον) οταν εβαλε τα νικητηρια καλαθια με Μιλγουοκι,Σακραμεντο που ελεγες δωστε το MVP να τελειωνουμε!Βιαζεστε και ενθουσιαζεστε ευκολα!
Ποιος ειναι ο MVP?Αυτος που παιζει στο Κλιβελαντ!Και με διαφορα Κιολας!!
Για αυτο λεω να βλεπεται το μπασκετ πιο Ιστορικα!
Νικητηρια καλαθια εβαζε και ο Μιλλερ?Ηταν καλυτερος απο τον Ματζικ?ΟΧΙ!

ΥΓ.2Ο ΛεΜπρον ειναι Dominant παιχτης και για αυτο θα γραψει Ιστορια και εχει πιθανοτητες να γινει ο Κορυφαιος Ολων Των Εποχων!
Και ναι επιπεδα G.O.AT σε τετοια ηλικια ο Καρμελο,ο Κομπι και Γουειντ δεν επαιξαν!Επιπεδο Greatest ever ειναι μεγαλη κουβεντα και στο τωρινο ΝΒΑ μονο ο ΛεΜπρον αγωνιζεται.........Ο Καρμελο εχει πολλα να κανει για να πω κατι τετοιο!

Τον ΛεΜπρον τον συγκρινουν με τον Γουιλτ και τον Τζορνταν!Τον Καρμελο με τον Γκερβιν και τον Τομπσον!Αυτη ειναι διαφορα!
Andre_Iguodala
Εμενα με φοβιζει παρα πολυ ο Melo παντως.Και ως ομαδα οχι μετα το χθεσινο αλλα απο την αρχη της χρονιας ο Melo και η παρεα του με φοβιζουν πιο πολυ απο τον Lebron και τους Cavs.Δεν εχει να κανει με κατι αναμεσα στους 2 απλα οι Nuggets εχουν πολυ βαθος(Birdman,Lawson και αν ο Jr Smith βαλει καποια στιγμη μυαλο Θεε μου παρα ταυτα πολυ καλο παιχτακι και χωρις μυαλο) εχουν εμπειρους παιχτες και εναν προπονητη που για μενα ειναι απο τους πιο σεβαστους στο ΝΒΑ


Ο Lebron ειναι καλυτερος του Μelo γιατι οταν μπηκε στο ΝΒΑ δουλεψε και εδω που τα λεμε μπηκε και ως πιο ταλαντουχος.Ο Μelo φετος εβαλε μυαλο και ελπιζω απο φετος να εχει μονο ανοδικη πορεια και του εχει κανει μεγαλο καλο η συνυπαρξη με τον Billups


Μεγαλη νικη παντως για τους Νuggets σπασανε το αηττητο των Cavs και ηταν βεβαια απο την αρχη ενα απο τα μεγαλα φαβορι για να σπασουν την κυριαρχια του LA.Kαι παραδεχομαι αν και υποστηριζω τους Λιμνανθρωπους οτι αν επρεπε να χασουμε απο καποιους και να μην παμε στους τελικους θα ηθελα να ειναι οι Nuggets(αν και θα προτιμουσα να μην χασουμε)
Air and King
QUOTE(Andre_Iguodala @ Feb 19 2010, 20:18 ) *
Εμενα με φοβιζει παρα πολυ ο Melo παντως.Και ως ομαδα οχι μετα το χθεσινο αλλα απο την αρχη της χρονιας ο Melo και η παρεα του με φοβιζουν πιο πολυ απο τον Lebron και τους Cavs.Δεν εχει να κανει με κατι αναμεσα στους 2 απλα οι Nuggets εχουν πολυ βαθος(Birdman,Lawson και αν ο Jr Smith βαλει καποια στιγμη μυαλο Θεε μου παρα ταυτα πολυ καλο παιχτακι και χωρις μυαλο) εχουν εμπειρους παιχτες και εναν προπονητη που για μενα ειναι απο τους πιο σεβαστους στο ΝΒΑ


Ο Lebron ειναι καλυτερος του Μelo γιατι οταν μπηκε στο ΝΒΑ δουλεψε και εδω που τα λεμε μπηκε και ως πιο ταλαντουχος.Ο Μelo φετος εβαλε μυαλο και ελπιζω απο φετος να εχει μονο ανοδικη πορεια και του εχει κανει μεγαλο καλο η συνυπαρξη με τον Billups


Μεγαλη νικη παντως για τους Νuggets σπασανε το αηττητο των Cavs και ηταν βεβαια απο την αρχη ενα απο τα μεγαλα φαβορι για να σπασουν την κυριαρχια του LA.Kαι παραδεχομαι αν και υποστηριζω τους Λιμνανθρωπους οτι αν επρεπε να χασουμε απο καποιους και να μην παμε στους τελικους θα ηθελα να ειναι οι Nuggets(αν και θα προτιμουσα να μην χασουμε)

Παντως και οι Λεικερς εχουν μια απαντηση προς τον Καρμελο και αυτος λεγεται Αρτεστ που δεν τον ειχαν περυσι!
Σαφως ο Καρμελο εχει μεγαλη ευχερεια σαν σκορερ αλλα ο Αρτεστ ειναι απο τους παιχτες που θα τον κανει να "δουλεψει" πολυ για τους ποντους του!

Συμφωνω οτι οι Ναγκετς ειναι εξαιρετικη ομαδα ...Μαζι με τους Λεικερς μοιαζουν μεχρι στιγμης οι επικρατεστερες ομαδες στην Δυση για να παιξουν στους Τελικους της Περηφερειας!Αλωστε αν μεινει το Ντενβερ στο #2 της Δυσης(η και στο #3 ακομα) δεν συναντιουνται πριν απο τους Τελικους της Δυσης!

Θα γινει "Πολεμος" παντως!Περυσι οι Ναγκετς ειχαν το μομεντουμ πριν αρχισει η σειρα(καθως οι Λεικερς ειχαν προβληματισει με τους Ροκετς) αλλα τελικα περασαν οι Λεικερς με 4-2.......

Υ.Γ Μακαρι να πανε ολα καλα στον Τζορτζ Καρλ και στην υγεια του!Το ευχομαι ολοψυχα!
JR_Swish
http://www.hoopsnotes.com/2010/06/could-nu...armelo-anthony/

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο αν αρνηθεί ο Καρμέλο το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του έχουν προσφέρει οι Νάγκετς,ενώ το συμβόλαιο του λείγει του χρόνου,τότε θα προσπαθήσουν να τον ανταλλάξουν από αυτό το καλοκαίρι και θα έρθει πιο γρήγορα η μεταΚαρμέλο εποχή για το Ντένβερ!

Πάντως εγώ πιστεύω λόγω και των επερχόμενων αλλαγών στα συμβόλαια των παιχτών του ΝΒΑ θα είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί ο Άνθονι ένα τόσο μεγάλο ποσό που σίγουρα τα επόμενα χρόνια δε θα το βρει και αυτές οι φήμες είναι ένα μέσο πίεσης των Νάγκετς στον Μέλο να απαντήσει θετικά!
koutsou10
στο περιμενε εχει το ντενβερ ο καρμελο για την ανανεωση που του προσφεραν αφου ληγει το συμβολαιο του σε εναν χρονο...

κατα την γνωμη μου καλα κανει βεβαια γιατι δεν βλεπω να κουνιεται τιποτα εκει,εκτος αν κρατουν σιγη ισχυος.παντως πολυ κριμα για μια ομαδα που χρειαζεται καθαρα 2 ψηλους κ δεν εχει ακουστει τιποτα απολυτως κ αν δεν κανουν καποια καλη κινηση δεν βλεπω να υπογραφει ο καρμελο.εντωμεταξυ δεν πηρε κ κανεναν στο φετινο ντραφτ,μιλαμε για μια ομαδα που πρεπει ξεκαθαρα να προχωρησει σε μεγαλη ανανεωση η μεγαλες προσθηκες κ δεν γινεται τιποτα απο τα 2!!! 68.gif 68.gif

πραγματικα νομιζω πως η ομαδα εφτασε στο ταβανι της περυσι(2008-2009) κ αν δεν κανει καποιες κινησεις δεν την βλεπω να ξαναπερναει τον 1ο γυρο των play-off!!!
JR_Swish
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα για το Denver πέρα από αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Καρμέλο!

Καταρχήν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το θέμα του Καρλ(καλά να΄ναι ο άνθρωπος),θα επιστρέψει και να ναι πότε,αν δεν επιστρέψει θα πάμε στον ανέτοιμο Ντάντλεϊ πάλι?
Η ομάδα φάνηκε πέρσι την περίοδο της απουσίας του Καρλ να έχει πολλά προβλήματα αγωνιστικά και εξαγωνιστικά,παραμονές του 5ου καθοριστικότατου παιχνιδιού με τη Utah θυμάμαι εκείνο την πανέξυπνη δήλωση του JR ''If you play selfish,you will lose selfish'' αναφερόμενος προφανώς στο παιχνίδι του Καρμέλο.Μπορεί όντως μερικές φορές ο Μέλο να φέρεται εγωιστικά μέσα στο ματς αλλά το timing της δήλωσης είναι απαράδεκτο!

Το θέμα με τους ψηλούς είναι σημαντικό,ένας υγιής Μάρτιν το περιορίζει σχετικά αλλά ο ίδιος δήλωσε εχθές ότι δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι έτοιμος
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5359202
θα μπορούσε να περιοριστεί κιάλλο αν είχε η ομάδα κάποια επιλογή στο Draft και διάλεγε κάποιον ψηλό αλλά είχαν δωθεί σε ανταλλαγές οι φετινές επιλογές!

Όσον αφορά τις κινήσεις που έχω διαβάσει είναι με σκοπό να αποκτηθούν ο Biedrins των Warriors και ο Βig Al αλλά κι αυτά μόνο φημολογίες,για κάποιον από τους free agent ούτε λόγος χώρος δεν υπάρχει στο salary cap!Κινήσεις για ανταλλαγές θα γίνουν τώρα θα δούμε μέσα στο καλοκαίρι τι από αυτά θα γίνει πραγματικότητα!

Με όλα αυτά εννοείται πως ο Καρμέλο ζυγίζει τις επιλογές του και το σκέφτεται για να απαντήσει θετικά στο νέο συμβόλαιο!Είχε βγει κάποια φήμη πριν λίγο καιρό πως αν ο Καρμέλο αρνηθεί την πρόταση των Νάγκετς θα προσπαθούσαν να τον ανταλλάξουν απο φέτος,περισσότερο ήταν μέσο πίεσης στον Καρμέλο καθώς σίγουρα θα ήθελε να αποφασίσει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό του για την επόμενη χρονιά και όχι οι Νάγκετς,αλλά τελικά βγήκαν οι ίδιοι οι διοικούντες και το διέψευσαν!
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5356389

Εδώ είναι το salary cap της ομάδας http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9136 το οποίο ενδεχομένως να ελαφρυνθεί το επόμενο καλοκαίρι αν δεν ανανεώσει ο Μάρτιν!
JR_Swish
http://nba.fanhouse.com/2010/07/10/johan-p...deal-with-nets/

Ο Johan Petro αποχωρεί από την ομάδα,πηγαίνοντας στους Νετς!Παρόλο που δεν έιναι τπτ ιδιαίτερο αυτός ο παίχτης καθώς εμένα η αγαρμποσύνη του με εκνεύριζε,ήταν μια υποτυπώδη λύση στους ψηλούς που ερχόταν από τον πάγκο.
Η φυγή του αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο την ήδη ελλειματική γραμμή των ψηλών για το Denver!

Μια καλή και φθηνή λύση θα είναι λογικά ο Louis Amundson των Σανς που επιθυμεί κι ο ίδιος να έρθει απότι διάβασα καθώς είναι από το Κολοράντο, http://www.hoopsnotes.com/2010/07/nuggets-...o-his-hometown/
αλλά σίγουρα χρειάζεται να έρθουν κι άλλες προσθήκες!
a bullet for your head
Συμφωνα με πληροφοριες ο Καρμελο δεν θα υπογραψει την προτεινομενη απ τους Ναγκετς,επεκταση συμβολαιου & θα θελησει να βγει στην αγορα των 2011 free agent...
Εντωμεταξυ δεν θα συνεχισουν οι Mark Warkentien(GM) & Rex Chapman(assistant GM).....συν οτι ο Καρμελο εβγαλε ηδη πωλητηριο για το σπιτι του στο Ντενβερ... rolleyes.gif
Εχει & ο κοουτς Καρλ τα προβληματα υγειας...σκουρα τα βλεπω για τους Ναγκετς τα πραγματα..
Θα τον δουμε απ του χρονου στην Ν.Υορκη?
Θα τον ανταλλαξουν οι Ναγκετς προς τον Φεβρουαριο,αν δουν οτι δεν πανε καλα,μπας & παρουν καποιο ανταλλαγμα?
http://nbaprimetime.com/carmelo-anthony-wo...extension/3629/
JR_Swish
Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι όταν γύρναγα από διακοπές θα μάθαινα ότι ανανέωσε ο Καρμέλο αλλά προφανέστατα ο Μέλο θα περάσει φέτος την τελευταία του χρονιά στο Ντένβερ οδευόντας πιθανότατα προς Νέα Υόρκη! sad.gif sad.gif

http://twitter.com/AlexKennedyNBA/status/20252947856

Μακάρι κάτι να αλλάξει,αλλά δεν το βλέπω,η μεγάλη οικονομικη προσφορά από το Ντένβερ που σίγουρα δε θα τη βρει πουθενά του χρόνου δε φαίνεται να τον πείθει καθώς δε γίνονται κάποιες κινήσεις που θα τον οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως αν μείνει θα καταφέρει να διεκδικήσει πρωτάθλημα!

Απτην άλλη δε νομίζω πως θα προσπαθήσουν οι Νάγκετς να τον ανταλλάξουν από το Φλεβάρη,αλλά θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για κάτι καλό με τον Άντονι στο ρόστερ!

Εκτός από το θέμα του Μέλο είχα μια ελπίδα ότι θα υπήρχαν εξελίξεις στο θέμα του Καρλ,στο θέμα της ενίσχυσης των ψηλών αλλά τπτ μέχρι τώρα,άντε να δούμε...
captain charisma
καλο θα ηταν να τον δωσουν με ανταλαγη απο τωρα στη νεα υορκη τον αντονι..πιστευω πως ο κυκλος του στο ντενβερ εκλεισε..το ταβανι τους το πιασαν περσι με τους τελικους της δυσης...παραπανω δν νομιζω οτι μπορουν να φτασουν.αν παει νεα υορκη δυναμωνει η ομαδα αυτοματως και ετσι η ανατολη θα εχει 4 ισαξιες ομαδες που διεκδικουν πρωταθλημα..σελτικς χιτ ματζικ και νικς..
JR_Swish
QUOTE(captain charisma @ Aug 4 2010, 16:32 ) *
καλο θα ηταν να τον δωσουν με ανταλαγη απο τωρα στη νεα υορκη τον αντονι..πιστευω πως ο κυκλος του στο ντενβερ εκλεισε..το ταβανι τους το πιασαν περσι με τους τελικους της δυσης...παραπανω δν νομιζω οτι μπορουν να φτασουν.αν παει νεα υορκη δυναμωνει η ομαδα αυτοματως και ετσι η ανατολη θα εχει 4 ισαξιες ομαδες που διεκδικουν πρωταθλημα..σελτικς χιτ ματζικ και νικς..



Καλό θα ήταν μόνο για τους Νικς και για την ανταγωνιστικότητα της Ανατολής αν πάει από τώρα ο Καρμέλο στην Νέα Υόρκη,γιατί για τους Νάγκετς και για την ίδια τη Δύση μόνο κακό θα είναι να χάσει άλλον ένα σούπερσταρ μετά τον Αμάρε και τον Μπούζερ!Άλλωστε δε νομίζω να φανεί αδιάφορος ο Καρμέλο αν μείνει στο Ντένβερ,τελευταία του χρονιά θα είναι λογικά εκεί ας κάνει ότι καλύτερο και μετά πάει όπου θέλει,ας μην πάνε όλοι πια στην Ανατολή βρε αδερφε ας μείνει και κανένας στη Δύση! wink.gif

Ισως να έχει δίκιο και τελικά οι τελικοί της περιφέρειας πριν 2 χρόνια να είναι το ταβάνι για αυτό το ρόστερ,αλλά πηγαίνοντας στους Νικς ποιος τους λέει με σιγουριά ότι θα περάσει έστω και τετράδα στην Ανατολή?

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι δε θέλει να ανανεώσει άρα το πρώτο πράγμα που κοιτάει δεν είναι να πάρει όσο πιο πολλά χρήματα μπορεί,πιστεύω ότι καλύτερο για αυτόν αλλά κυρίως για τους Νάγκετς και για τη Δύση είναι να παραμείνει άλλο ένα χρόνο στο Ντένβερ και μετά να πάει όπου πιστεύει αυτός ότι θα διεκδικήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες το πρωτάθλημα!

Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Νικς ότι θα καταφέρουν σίγουρα να φτιάξουν ομάδα που θα διεκδικεί πρωτάθλημα!
Leon_cp3
Μιας που απ'ότι βλέπω έχει και καιρό να απαντήσει κάποιος στο θέμα,να πούμε ότι πιο εντυπωσιακά δε θα μπορούσε να τελειώσει η pre season για το Ντένβερ καθώς με μόλις 8 παίχτες -και χωρίς Μέλο,Μπίλαπς,Νένε,Μάρτιν- έριξε 144 μέσα στο Φοίνιξ.
5 από τους 8 παίχτες που αγωνίστηκαν σκόραραν 20+ πόντους (Λόουσον 29,Σέλντεν Ουίλιαμς 27,Φορμπς 25,Αφλάλο 24 και Α.Κάρτερ 20).Μάλιστα στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Νάγκετς πέτυχαν 49 με τους 22 να προέρχονται από τον Λόουσον.
Να δούμε τώρα τι θα γίνει με Μέλο και αν τελικά τον βρει η έναρξη της σαιζόν στο Ντένβερ,το οποίο είναι το πιο πιθανό σενάριο αλλά δε ξέρουμε τι προκύπτει από μέρα σε μέρα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.