Χατζηγεωργιου στο καρφωμα Φωτση "ΦΩΤΣΗΗΗΗΗΣ!!!η Φαση του Τουρνουα"
Χατζηγεωργιου στην τελευταια φαση "ΠΡΙΝΤΕΖΗΗΗΗΗΣ"
Xατζηγεωργιυο στο καρφωμα-φολοου του 1.91 Αλεξ που σηκωθηκε στον Θεο"Ε οπως ειπε και ο μεγαλος Νικος Γκαλης,2 ποντοι ειναι και το καρφωμα"
κατα τ'αλλα σπουδαια εμφανιση,δεν τιθεται θεμα μη προκρισης..
Χατζηγεωργιου στην τελευταια φαση "ΠΡΙΝΤΕΖΗΗΗΗΗΣ"
Xατζηγεωργιυο στο καρφωμα-φολοου του 1.91 Αλεξ που σηκωθηκε στον Θεο"Ε οπως ειπε και ο μεγαλος Νικος Γκαλης,2 ποντοι ειναι και το καρφωμα"

κατα τ'αλλα σπουδαια εμφανιση,δεν τιθεται θεμα μη προκρισης..
Χαχαχα

Εμένα μου έκανε εντύπωση στο τέλος με μια τεχνική ποινή που πήρε ο διαμαντίδης (?) ή ο Γιαννάκης (?), δεν το σχολίασε καθόλου, λες και είναι "κακό", και άρχισε να λέει κάτι αρλούμπες οτι η ΕΡΤ μας φέρνει λέει κοντά στον 'ιδρωμένο αθλητή' με δηλώσεις κλπ ..
Γενικά οι πρωτοκλασσάτοι της ΕΡΤ είναι για κλάμματα, ενώ κάποιοι πιο πιτσιρικάδες παλεύονται περισσότερο. Και στις ερωτήσεις στη μεικτή ζώνη μετά, όλο τα ίδια και τα ίδια, αφού από παλιότερες συνεντεύξεις μπορείς να κόψεις και να ράψεις και δεν θα αλλάξει τίποτα. Ρωτήστε ρε τίποτα πιο ενδιαφέρον, κάτι λίγο πιο πρωτότυπο, πάρτε καμια απάντηση της προκοπής.. Αφού ρωτάνε τόσο στάνταρ πράγματα, η μάλλον πράγματα που θα πάρουν τόσο στάνταρ απάντηση που σε παίρνει ο ύπνος.. Κρίμα..
Τέσπα, μπράβο στην εθνική, παίζει μπασκετάρα, μακάρι να ήμουν Αθήνα να μπορούσα να παω και γω..
ΥΓ. Γουστάρω κλήρωση στον όμιλο με USA και Spain, τους δεύτερους τους έχουμε αν είμαστε στην ίδια φόρμα, με τους πρώτους θα πρέπει να ιδρώσουμε για τη νίκη