Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προολυμπιακό τουρνουά Αθήνας 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
belalik
QUOTE(McRae @ Jul 17 2008, 00:10 ) *
Χατζηγεωργιου στο καρφωμα Φωτση "ΦΩΤΣΗΗΗΗΗΣ!!!η Φαση του Τουρνουα"

Χατζηγεωργιου στην τελευταια φαση "ΠΡΙΝΤΕΖΗΗΗΗΗΣ"

Xατζηγεωργιυο στο καρφωμα-φολοου του 1.91 Αλεξ που σηκωθηκε στον Θεο"Ε οπως ειπε και ο μεγαλος Νικος Γκαλης,2 ποντοι ειναι και το καρφωμα" icon_drunk.gif

κατα τ'αλλα σπουδαια εμφανιση,δεν τιθεται θεμα μη προκρισης..

Χαχαχα tongue.gif .. Καλα ο Χατζηγεωργίου είναι απίθανος shot.gif Και δυστυχώς, δεν βγάζει γλώσσα μέσα, μιλάει συνέχεια.. Αφού σε κάτι φάσεις που έμπαιναν διαφημίσεις ένιωθα το κεφάλι μου να ηρεμεί από το μούδιασμα (και συνήθως αλλάζω κανάλι στις διαφημίσεις ενστικτωδώς) ..

Εμένα μου έκανε εντύπωση στο τέλος με μια τεχνική ποινή που πήρε ο διαμαντίδης (?) ή ο Γιαννάκης (?), δεν το σχολίασε καθόλου, λες και είναι "κακό", και άρχισε να λέει κάτι αρλούμπες οτι η ΕΡΤ μας φέρνει λέει κοντά στον 'ιδρωμένο αθλητή' με δηλώσεις κλπ ..

Γενικά οι πρωτοκλασσάτοι της ΕΡΤ είναι για κλάμματα, ενώ κάποιοι πιο πιτσιρικάδες παλεύονται περισσότερο. Και στις ερωτήσεις στη μεικτή ζώνη μετά, όλο τα ίδια και τα ίδια, αφού από παλιότερες συνεντεύξεις μπορείς να κόψεις και να ράψεις και δεν θα αλλάξει τίποτα. Ρωτήστε ρε τίποτα πιο ενδιαφέρον, κάτι λίγο πιο πρωτότυπο, πάρτε καμια απάντηση της προκοπής.. Αφού ρωτάνε τόσο στάνταρ πράγματα, η μάλλον πράγματα που θα πάρουν τόσο στάνταρ απάντηση που σε παίρνει ο ύπνος.. Κρίμα..

Τέσπα, μπράβο στην εθνική, παίζει μπασκετάρα, μακάρι να ήμουν Αθήνα να μπορούσα να παω και γω..

ΥΓ. Γουστάρω κλήρωση στον όμιλο με USA και Spain, τους δεύτερους τους έχουμε αν είμαστε στην ίδια φόρμα, με τους πρώτους θα πρέπει να ιδρώσουμε για τη νίκη tongue.gif ...

41.gif
rchos
Τα εισητήρια ήταν αριθμημένα.Το ήξερα πριν πάω στο γήπεδο.Αλλά δεν μπόρεσα να πάω από το προηγούμενο παιχνίδι μήπως έβρισκα κάτω.Αν και πάλι δύσκολο γιατί από ότι κατάλαβα πρέπει να είχαν πουληθεί εκτός του γηπέδου τα εισητήρια.Πήγα περίπου στις 9 στο γήπεδο και αν και δεν είχε γεμίσει ακόμη μας είπαν ότι έχουν τελειώσει για κάτω.

ισως να πηγες σε λαθος εκδοτηριο.ξερω απο πρωτο χερι οτι στις 10 νταν αγοραστηκε εισητηριο για τις κιτρινες.χωρις να ζητηθει.5 των 20 ειπε το παιδι και του δωσαν για τις κιτρινες στην γωνια.

οσο για το θεμα με τις θεσεις και αυτους που αργησαν και ζηταγαν να κατσουν στην δικια τους δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.εμεις που γενικα πηγαινουμε γηπεδο τα εχουμε συνηθησει να καθομαστε οπου βρουμε στην εθνικη οι πολλοι ειναι οικογενειες που δεν συνηθιζουν να πηγαινουν γηπεδο.ειναι καπως να ζητησω απο μια κυρια 50 χρονων να κατσει στα σκαλοπατια επειδη καθομαι στη θεση της.στην τελικη αφου δεν εχω κατσει στη θεση μου ενω υπαρχουν αριθμημενες πρεπει να σηκωθω και να μην το κανω θεμα!
Anaz
Μπηκα να γραψω αλλα με καλυψε απολυτα το ποστ του rchos και στη συνεχεια του saou. smile.gif
Να πάω κόντρα στο ρεύμα και να πω ότι με εντυπωσίασε ο Ζήσης χθες;
Ο Ζησης οσο κι αν δεν φαινεται πολυ, ειναι παιχτης κλειδι για την Εθνικη!Ειναι το πασπαρτου της περιφερειας που συμπληρωνει την "αγια τριαδα" των Σπανουλη, ΔΔ, Παπαλουκα. Πανεξυπνος παιχτης, εξαιρετικος χειριστης και "οικονομικος", που κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο. Αμυνα, οργανωση, δημιουργια, εκτελεση.
Πολυς κοσμος ειναι προκατειλημμενος με τον Ζηση λογω της πολυ κακης αγωνιστικης καταστασης που βρεθηκε περσυ, αλλα ως τωρα το γεγονος οτι ειναι ορεξατος και δείχνει να βρίσκει ξανα τον εαυτο του και να πατα καλα στο γηπεδο, ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο για την Εθνικη μας, γιατι και οι επιλογες απο τον παγκο για την περιφερεια φετος μου φαινεται οτι εχουν στενεψει.
Augmon
QUOTE(Anaz @ Jul 17 2008, 15:07 ) *
Μπηκα να γραψω αλλα με καλυψε απολυτα το ποστ του rchos και στη συνεχεια του saou. smile.gif
Ο Ζησης οσο κι αν δεν φαινεται πολυ, ειναι παιχτης κλειδι για την Εθνικη!Ειναι το πασπαρτου της περιφερειας που συμπληρωνει την "αγια τριαδα" των Σπανουλη, ΔΔ, Παπαλουκα. Πανεξυπνος παιχτης, εξαιρετικος χειριστης και "οικονομικος", που κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο. Αμυνα, οργανωση, δημιουργια, εκτελεση.
Πολυς κοσμος ειναι προκατειλημμενος με τον Ζηση λογω της πολυ κακης αγωνιστικης καταστασης που βρεθηκε περσυ, αλλα ως τωρα το γεγονος οτι ειναι ορεξατος και δείχνει να βρίσκει ξανα τον εαυτο του και να πατα καλα στο γηπεδο, ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο για την Εθνικη μας, γιατι και οι επιλογες απο τον παγκο για την περιφερεια φετος μου φαινεται οτι εχουν στενεψει.

o Ζήσης αυτό παίζει πάντα.Είναι το σταθερό 6.Ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος
tzagasdog
καλα μεγαλη καφριλα με τα εισητηρια χθες...
ειχανε βαλει κατι γριουλες για ταξιθετες. Αναθεμα και αν ειχαν παει ποτε σε γηπεδο ξανα...

μια χαρα ομαδα εχουμε. Πολυ υψηλο επιπεδο...
Μπραβο και σε Γιαννακη που προσαρμοζει το στιλ παιχνιδιου... ωραιο μπασκετ...

υγ. Ο Ντιρκ σουπερ...
35αρα εριξε....
6-0
QUOTE(Anaz @ Jul 17 2008, 15:07 ) *

Το κακό με τον Ζήση είναι ότι προσπαθεί να μιμηθεί το παιχνίδι των σπουδαίων πλέι μέικερ που έχει δίπλα του, χωρίς όμως να διαθέτει τα φυσικά προσόντα ή την ταχύτητα που διαθέτουν αυτοί. Τις περισσότερες φορές που θα πάρει τη μπάλα προσπαθεί είτε να κάνει μπούκα σαν τον Παπαλουκά και τον Σπανούλη, χωρίς όμως την ίδια αποτελεσματικότητα, είτε σπλιτ άουτ στην περιφέρεια σαν τον Διαμαντίδη.Δεν ξέρω αν είναι συνειδητή δική του επιλογή ή των προπονητών που είχε κατά καιρούς να αλλάξουν το παιχνίδι του προς την κατεύθυνση του πόιντ γκαρντ αλλά νομίζω ότι δεν του ταιριάζει απόλυτα ο ρόλος και ο ίδιος αγχώνεται στην προσπάθειά του να αποδείξει κάτι που δεν είναι.
Νομίζω ότι ένας ρόλος 2αριού-κοντρολαρισμένου σκόρερ που κοιτάζει πρώτα το σουτ αλλά έχει και την ικανότητα να πασάρει όποτε χρειαστεί θα του ταίριαζε καλύτερα και θα ήταν πιο χρήσιμο για την εθνική. Έχει και το απαιτούμενο καλό τζαμπ σουτ να το κάνει.
leelo15
QUOTE(6-0 @ Jul 17 2008, 15:47 ) *
Το κακό με τον Ζήση είναι ότι προσπαθεί να μιμηθεί το παιχνίδι των σπουδαίων πλέι μέικερ που έχει δίπλα του, χωρίς όμως να διαθέτει τα φυσικά προσόντα ή την ταχύτητα που διαθέτουν αυτοί.

Εγω γιατι νομιζω οτι του Ζηση της κινησεις δεν τις εχει κανενας αλλος στην ομαδα. Αυτο το κλασικο fake, δυησδηση, τζαμπ στοπ, σουτακι και μεσα, δεν το εχει κανενας απο τους διεθνεις μας. Οταν μπουκαρι στο καλαθι για λαι απ βγαζει φοβερη εκρηκτικοτητα και εχει πολυ γρηγορα και σταθερα πατηματα, αργος παντως σε καμια περιπτωση.
belalik
Τώρα, μια και που μιλάτε για guard, και 2άρια συγκεκριμένα με ωραίες κινήσεις κλπ ...

Αυτός ο Πένι ρε παιδιά, της Ν. Ζηλανδίας, τι παιχτούρα είναι !! .. Τον έχω παρακολουθήσει από την αρχή και είναι πολύ απολαυστικός παίκτης, ξέρει κανείς που παίζει; .. Μια χαρά θα ήταν για μέτριες/καλές ευρωπαικές ομάδες πιστεύω .. Μάλλον και για ευρωλίγκα μια χαρά είναι το παλικάρι ..

Δεν ξέρω τι θα καταφέρει με την εθνική μας, αφενός θα τον πνίξει η άμυνα, αφ'ετέρου πρέπει να είναι φοβερά κουρασμένος - στον αγώνα με τους γερμανούς έπαιζε μόνος του και ήταν φοβερή η προσπάθειά του να τρέξει και να βρει χώρους να πάρει μπάλες..

Ωραίος παίκτης πάντως, πολύ 'μπασκετικός' - άψογη τεχνική, φαντασία και κινήσεις, όχι μόνο αθλητικός ..
6-0
QUOTE(leelo15 @ Jul 17 2008, 19:11 ) *
Εγω γιατι νομιζω οτι του Ζηση της κινησεις δεν τις εχει κανενας αλλος στην ομαδα. Αυτο το κλασικο fake, δυησδηση, τζαμπ στοπ, σουτακι και μεσα, δεν το εχει κανενας απο τους διεθνεις μας. Οταν μπουκαρι στο καλαθι για λαι απ βγαζει φοβερη εκρηκτικοτητα και εχει πολυ γρηγορα και σταθερα πατηματα, αργος παντως σε καμια περιπτωση.

Νομίζω ότι λέμε πάνω κάτω το ίδιο.
Για να πάει κανείς γερά στο drive απέναντι σε άμυνα πρέπει να έχει είτε την ταχύτητα του Σπανούλη, είτε το ύψος των Παπαλουκά και Διαμαντίδη και δε νομίζω ότι ο Ζήσης έχει κάποιο απ' αυτά. Αυτό που έχει είναι όπως είπες, το γερό και γρήγορο πάτημα στο τζαμπ στοπ και είναι κρίμα που δεν το εφαρμόζει συχνότερα και με καλύτερη ψυχολογία μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελα να βλέπω λιγότερο είναι να πηγαίνει στο drive, να του κλείνουν το καλάθι και να ψάχνει να βρει αμαρκάριστο παίχτη στον αέρα όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι όλοι Παπαλουκάδες
nikefalin
Λίγο ετεροχρονισμένα, λόγω ξενυχτιού και δουλειάς οι χτεσινές εντυπώσεις.

Ο Καναδάς έκλεψε το παιχνίδι με την Κορέα (όπως έχουμε κάνει και μεις πολλάκις) , παρόλη την μεγάλη καρδιά που έδειξε του δίνω μαξιμουμ 15 %.
Οι Κροάτες δίχως Πλάνινιτς και Μάρκοτα έδειξαν συσπειρωμένοι, έγινε και το νταβαντούρι με Πρκάτσιν και Σαντιάγο, θα είναι σκληροτράχηλοι.
Οι Πορτορικάνοι είναι αλλέγκροι, όσαν πάνε κι όσα έρθουν, έχουν το ταλέντο νακαθαρίσουν τους πάντες αλλά και την αλλεγρία να χάσουν και από το Καμερούν.
Οι Νεοζηλανδοί δυστυχώς πλην του χορευτικού και του Πένι δεν δείχνουν τίποτα άλλο. Ο Κάμερον μεγάλωσε και πάχυνε κι άλλο, στην μετά Μάρκς εποχή δεν έχουν κανονικό ψηλό. Είναι αλητικοί και τρέχουν αλλά μόλις τα αρπακτικά αμολυθούν θα τους πιάσει πλημμύρα.
Ο Κέιμαν έδειξε καλή προσαρμοστηκότητα, η Γερμανία λανσάρει κι έναν δυο νέους παίκτες (Βισόσκι, Σβίνερ), ο Σούλτσε παίζει 3άρι laugh.gif . όσο ο γίγαντας Ντιρκ έχει τέτοια όρεξη θα έχουν τύχη.
Η Βραζιλία είναι εξίσου καλά δουλεμένη ομάδα με αρχές (μην κοιτάτε που έτυχε σε μας). Ο κόουτς είναι λίγο κοιμήσης βέβαια πάνω στο coaching την ώρα του αγώνα ( κάνει ο Χουέρτας 4ο φάουλ/τεχνική ποινή στο 2ο 10λεπτο και παιρνούν 2 αγωνιστικά λεπτά μέχρι να τον αλλάξει w00t.gif) , θα είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι με τους Γερμανούς και αν οι Βραζιλιάνοι βρουν τρόπο να ανταπεξελθουν στα ύψη των Γερμανών θα έχουν μεγάλη τύχη για την πρόκριση.
Εμείς τώρα κάναμε ένα συμπαθητικό εως πολύ καλό παιχνίδι. Περιορίσαμε τους αιφνιδιασμούς των Βραζιλιάνων (στο Ακρόπολις είχαν στο ημίχρονο 5/7) , αρα και τα δικά μας λάθη, είχαμε καλό ποσοστό στις βολές, καλό ποσοστό στα τρίποντα (πέρα από ένα διάστημα στο 1ο ημίχρονο) , και βέβαια μεγάλη προσήλωση στην άμυνα των αρπακτικών. Με τον Σόφο για 6-7 καλά λεπτά θα έχουμε και inside game αν και το άστρο του φώτση είναι τέτοιο που κοιτά πέρα από το σκοράρισμα και τις συνεργασίες οπότε και από κει βρίσκουμε πόντους στο ζωγραφιστό.
Και βέβαια με τέτοιο κόσμο δε χάνουμε. Μιλάμε για την "επανάσταση του πολιτισμού". Φίλαθλο κοινό, νορμάλ άνθρωποι που θα χειροκροτήσουν τους αντιπάλους, θα σεβαστούν τους εαυτούς τους πάνω απ'ολα, δεν θα καπνίσουν , κυρίως δεν έχουν την προδιάθεση να τα κάνουν "όλα λίμπα". το ΟΑΚΑ χτες από άποψη ατμόσφαιρας έζησε μέρες Ολυμπιακών αγώνων και είναι παρήγορο μετά από τόσα χρόνια καφρίλας να επιστρέφει αυτός ο κόσμος , η "σιωπηλή πλειοψηφία" και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος αυτός ακριβώς ο κόσμος να μείνει στα γήπεδα και να πάρει την θέση των αφιονισμένων στρατών κατοχής των γηπέδων. Και ας τρώει πατατάκια, και ας μην φωνάζει συνθήματα επί 2 ώρες , τουλάχιστον (εκτός των βρεφών) ξέρει το σκόρ, το ποιός παίζει, που κάνουμε επίθεση και όλα αυτά τα δύσκολα κομμάτια που συχνά στα παιχνίδια της ντροπής των πρωταθλημάτων μας πάρα , μα πάρα πολλοί αγνοούν.
Η εικόνα αυτή έκανε και αυτή τη φουρνιά των παικτών να σαστήσουν καθώς οι παραστάσεις τους προέρχονται μόνο από τα παιχνίδια της ντροπής. Δικαίως το χάρηκαν, το καταχάρηκαν και τους έδωσε την ώθηση να είναι ακόμα καλύτεροι.

θα συμφωνήσω 100 % με τον rcho στο θέμα των καθισμάτων.Από τη στιγμή που τα εισητήρια είναι αριθμημένα, ο κάτοχος τους έχει όλο το δικαίωμα να καθήσει εκεί.
nikefalin
QUOTE(Augmon @ Jul 17 2008, 09:27 ) *
Παιδιά αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει.Οι ημιτελικοί είναι το Σάββατο 7.30 και 10.00 και ο μικρός τελικός κυριακή??

7 & 9.30 είναι
vastravoud
QUOTE(nikefalin @ Jul 17 2008, 20:36 ) *
Και βέβαια με τέτοιο κόσμο δε χάνουμε. Μιλάμε για την "επανάσταση του πολιτισμού". Φίλαθλο κοινό, νορμάλ άνθρωποι που θα χειροκροτήσουν τους αντιπάλους, θα σεβαστούν τους εαυτούς τους πάνω απ'ολα, δεν θα καπνίσουν , κυρίως δεν έχουν την προδιάθεση να τα κάνουν "όλα λίμπα". το ΟΑΚΑ χτες από άποψη ατμόσφαιρας έζησε μέρες Ολυμπιακών αγώνων και είναι παρήγορο μετά από τόσα χρόνια καφρίλας να επιστρέφει αυτός ο κόσμος , η "σιωπηλή πλειοψηφία" και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος αυτός ακριβώς ο κόσμος να μείνει στα γήπεδα και να πάρει την θέση των αφιονισμένων στρατών κατοχής των γηπέδων. Και ας τρώει πατατάκια, και ας μην φωνάζει συνθήματα επί 2 ώρες , τουλάχιστον (εκτός των βρεφών) ξέρει το σκόρ, το ποιός παίζει, που κάνουμε επίθεση και όλα αυτά τα δύσκολα κομμάτια που συχνά στα παιχνίδια της ντροπής των πρωταθλημάτων μας πάρα , μα πάρα πολλοί αγνοούν.
Η εικόνα αυτή έκανε και αυτή τη φουρνιά των παικτών να σαστήσουν καθώς οι παραστάσεις τους προέρχονται μόνο από τα παιχνίδια της ντροπής. Δικαίως το χάρηκαν, το καταχάρηκαν και τους έδωσε την ώθηση να είναι ακόμα καλύτεροι.

+1, +άπειρο, +ό,τι θέλεις βάλε!
captain charisma
αν παιζαμε με μια ισπανια αντι της βραζιλιας ή αν ηταν στην αποστολη της βραζιλιας ο βαρεζεο ας πουμε,τις ιδιες αντιδρασεις θα ειχε ο κοσμος?δεν το νομιζω αυτο...
tom
το πολυ πολυ να γιουχάρανε κάθε φορά που θα έπαιρνε την μπάλα ο βαρεζάος. δεν θα μπουκάρανε στο γηπέδο να τον δείρουν, ούτε θα του ρίχνανε καρέκλες ή οτιδήποτε άλλο
Weekendman
Ας δούμε και τα αυριανά παιχνίδια με σύντομα σχόλια
Κροατία-Καναδάς
Μια συγκροτημένη ευρωπαική ομάδα όπως η Κροατία δεν φαίνεται ικανή να χάσει απο τον Καναδά όποτε ποντάρω στρην Κροατία όπως και οι 99 στους 100.
Σλοβενία-Πουέρτο Ρίκο
και οι δύο ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, αλλά το παιχνίδι των Πορτορικανών είναι τελειώς η αναρχία στην εξουσία η αλλίως οτι κέφια έχουν οι Αρόγιο και Αγιούσο, και δύσκολα μπορεί να τους βγεί, και να εκμεταλλευτούν πράγματα όπως την απουσία του Σμόντις η την έλλειψη ένος δεύτερου καλού πενταριού κοντά στα στάνταρ του Νεστέροβιτς (Μπρέζετς).για αυτό η Σλοβένια μάλλον θα περάσει
Γερμανία-Βραζιλία
Οι Γερμανοί έχουν μια αρκετά δυνατή γραμμή ψηλών με τους δύο ΝΒΑερ και τους Φέμερλινγκ και Γιάγκλα που έχουν εμπειρία απο κορυφαία ευρωπαικά πρωταθλήματα,στη θέση 3 το να βάζεις τον Σούλτζε μου φάνηκε περίεργο πείραμα και δεν καλύπτεται το κενό του καλού Οκουλάγια, ενω στα γκάρντ εκτός απο τους γνωστούς Γκάρετ και Γκρίν η παρουσία δύο μόνο πλεί μεικερ των Ρόλερ(καλό σχετικά σούτ με 1.80 που να πάει όμως...) και Χάμαν(πιο Αθλητικός και κατάλληλος για άμυνα, αλλά το σούτ του δεν είναι το καλύτερο) είναι ρίσκο οταν με τον καλό βρεθούν απέναντί σε ομάδες με πλήρη γραμμή γκάρντ όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και άλλες κορυφαίες ομάδες, απο την στιγμή όμως που έχουν το πλεονέκτημα στις θέσεις 4 και 5 οι Γερμανοί και δεν έχουν και την πληθώρα των Γκάρντ οι Βραζιλιάνοι για να εκμεταλλευτούν την όχι και τόσο ισχυρή περιφερειακη γραμμή των Γερμανών ,έχουν περισσότερες ευκαιρίες για την νίκη οι Γερμανοί αλλά δεν θα έχουν έυκολο έργο ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι των 8.
Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία
Το ποιός θα νικήσει ειναι περιττό να το πώ,καλό είναι που η Εθνική εχει μια πολύ πιεστική άμυνα,όπως και τους περιφερειακούς σε πολύ καλή κατάσταση στους τομείς του εκτελεστικού,δημιουργηκού και αμυντικού παιχνιδιού,εφόσον τα περί Εθνικής αναλύθηκαν και απο τους προηγούμενους θα τελειώσω ευχόμενος να κρατήσει τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο απόδοσης και στην Ολυμπιάδα αν προκριθεί η Εθνική μας γιατί και η είσοδος στην τετράδα των Ολυμπιακών μόνο αυτονόητη δεν θα είναι (ΗΠΑ,Ισπανία,Ρωσία,Λιθουανία,Αργεντινή) αλλά πρώτα η πρόκριση και μετα βλέπουμε...
PanosIlio
Εγώ θέλω να σταθώ σε ένα στοιχείο της φετινής ομάδας που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί ή τουλάχιστον να έχω ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό.

Οι Τσαλδάρης και Περπέρογλου παρόλο που έχουν κοπεί από την ομάδα όταν μιλάνε είναι λες και παίζουν 20 λεπτά ο καθένας τους. Αυτό το κλίμα, αυτή η ομάδα και αυτό το συναίσθημα είναι πραγματικά η καλύτερη απάντηση σε όλους του καλοθελητές που κατά καιρούς έχουν σχολιάσει την παρουσία Γιαννάκη στον πάγκο κτλ κτλ.

Ειδικά το να ακούς και να βλέπεις τον Περπέρογλου να μιλάει και να νιώθει μέλος αυτής της ομάδας (που ουσιαστικά είναι) ενώ δεν είναι στην τελική 12αδα, είναι η κληρονομιά που θα αφήσει ο Γιαννάκης και παιδιά όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης πχ σε αυτή την ομάδα. Μακάρι και οι επόμενοι που θα τους αντικαταστήσουν να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο.
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jul 18 2008, 10:42 ) *
Εγώ θέλω να σταθώ σε ένα στοιχείο της φετινής ομάδας που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί ή τουλάχιστον να έχω ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό.

Οι Τσαλδάρης και Περπέρογλου παρόλο που έχουν κοπεί από την ομάδα όταν μιλάνε είναι λες και παίζουν 20 λεπτά ο καθένας τους. Αυτό το κλίμα, αυτή η ομάδα και αυτό το συναίσθημα είναι πραγματικά η καλύτερη απάντηση σε όλους του καλοθελητές που κατά καιρούς έχουν σχολιάσει την παρουσία Γιαννάκη στον πάγκο κτλ κτλ.

Ειδικά το να ακούς και να βλέπεις τον Περπέρογλου να μιλάει και να νιώθει μέλος αυτής της ομάδας (που ουσιαστικά είναι) ενώ δεν είναι στην τελική 12αδα, είναι η κληρονομιά που θα αφήσει ο Γιαννάκης και παιδιά όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης πχ σε αυτή την ομάδα. Μακάρι και οι επόμενοι που θα τους αντικαταστήσουν να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο.

Μη λες τέτοια πράγματα! Ο Γιαννάκης είναι δαίμονας! 19.gif
NBAer
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jul 18 2008, 10:42 ) *

Ειδικά το να ακούς και να βλέπεις τον Περπέρογλου να μιλάει και να νιώθει μέλος αυτής της ομάδας (που ουσιαστικά είναι) ενώ δεν είναι στην τελική 12αδα, είναι η κληρονομιά που θα αφήσει ο Γιαννάκης και παιδιά όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης πχ σε αυτή την ομάδα.

Μπορει να μην το κανουν για αυτο τον ωραιο λογο που λες.
Μπορει να το κανουν γιατι ελπιζουν ή εστω δεν ελπιζουν αλλα απλα θελουν να αναβαθμισουν τις πιθανοτητες τους ωστε αν συμβει κατι κακο στην εθνικη με εναν παικτη, πχ τραυματισμος, τοτε να διαλεξει αυτους ο Γιαννακης λογω της καλης συμπεριφορας τους.

Ή η τωρινη 12αδα του προολυμπιακου δεν μπορει να αλλαξει για τους Ολυμπιακους αγωνες και πρεπει να μεινει η ιδια συμφωνα με τους κανονισμους? Προφανως και θα μπορει να αλλαξει ετσι?
PanosIlio
QUOTE(NBAer @ Jul 18 2008, 13:23 ) *
Μπορει να μην το κανουν για αυτο τον ωραιο λογο που λες.
Μπορει να το κανουν γιατι ελπιζουν ή εστω δεν ελπιζουν αλλα απλα θελουν να αναβαθμισουν τις πιθανοτητες τους ωστε αν συμβει κατι κακο στην εθνικη με εναν παικτη, πχ τραυματισμος, τοτε να διαλεξει αυτους ο Γιαννακης λογω της καλης συμπεριφορας τους.

Ή η τωρινη 12αδα του προολυμπιακου δεν μπορει να αλλαξει για τους Ολυμπιακους αγωνες και πρεπει να μεινει η ιδια συμφωνα με τους κανονισμους? Προφανως και θα μπορει να αλλαξει ετσι?

Αν ήταν στη θέση αυτών των 2 παιδιών κάποιοι άλλοι μπορεί και να το σκεφτόμουνα αυτό.

Αλλά επειδή ο ένας είναι ο Περπέρογλου που είναι και παίκτης του Παναθηναϊκού και ο άλλος είναι ο Τσαλδάρης που τον ξέρω προσωπικά (πηγαίναμε μαζί σχολείο και παίζαμε μαζί στη Δραπετσώνα, φυσικά είναι 1500 σκάλες πιο πάνω από εμένα biggrin.gif ) δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, δηλαδή είμαι 100% σίγουρος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και για τον Περπέρογλου φυσικά δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά και μόνο ότι παίζει στον Παναθηναϊκό και παίζει για τον Ομπράντοβιτς στο δικό μου βιβλίο σημαίνει ότι είναι καλός χαρακτήρας, κυρίως γιατί τον εκτιμά ο Ομπράντοβιτς wink.gif (βλ. Λάκοβιτς)
lakersdynasty
Kαλα βρε παιδια σοβαρα καθεστε και κρινετε την κατασταση στην Εθνικη απτις δηλωσεις? Τι περιμενατε να πουν δηλαδη. Οτι ο ενας εχει προβλημα και ο αλλος εχει στραβωσει απτην επιλογη του Γιαννακη?

Ολοι καλα λογια λενε. Αυτο που δειχνει το κλιμα στην ομαδα ειναι ο τροπος που παιζει. Μεσα απτις δηλωσεις ακομα και οι ξενερωμενοι ενταξει φαινονται εκτος αν εχουμε περιπτωσεις Λαζου πχ που αμα πει να ανοιξει το στομα του θα πει οτι σκεφτεται και μετα θα σκεφτει τις συνεπειες.

Η Εθνικη μια χαρα τα παει. Οι παικτες εχουν κινητρο, ο προπονητης εχει κινητρο και ολοι μαζι κανουν οτι περναει απτο χερι τους.

Τωρα τα σχολιακια του στυλ "ο Γιαννακης ειναι...δαιμονας" tongue.gif ο Γιαννακης ειναι προπονητης Εθνικης και Ολυμπιακου και θα κανει ολο το καλοκαιρι προπονηση με τον βασικο κορμο της ομαδας του. wink.gif

Αν ηταν δαιμονας λιγοτερο προβλημα θα ειχαν οι "εχθροι της Εθνικης ομαδας". Με τεοια αποδοση θα εχουμε μαζι μας τους Θεους. Στην τελευταια περιπτωση θα ειχαμε και τους δαιμονες. 19.gif
thrylos7
Ποτέ δε με ενθουσίασε αυτή η φουρνιά της Γερμανίας, ούτε την είχα σε κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση, πλην της δεδομένης (λόγω Νοβίτσκι, Μπάουερμαν κλπ), αλλά στο τουρνουά μου αρέσει πάρα πολύ και μου γεμίζει πρώτη φορά τόσο πολύ το μάτι. Όχι για να θεωρηθεί φαβορί πρώτου επιπέδου, αλλά απ' την άλλη, ούτε και για να θεωρηθεί ...συμπληρωματική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον προκριθεί.

Για τη δική μας ομάδα, φαντάζομαι τα έχετε πει όλα (δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις ...ανταποκρίσεις από το ΟΑΚΑ), αν και να πω την αλήθεια, στο ματς με τη Βραζιλία δε μ' ενθουσίασε στον ίδιο βαθμό, όπως και με το ματς με το Λίβανο. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως και δείγματα νευρικότητας ανά σημεία, στη ρακέτα ο Σπλίτερ υπήρξε νικητής, αλλά όλα αυτά δεν είναι σε καμιά περίπτωση ανησυχητικά, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο... Τα καλύτερα έρχονται... σε κάθε ματς που ακολουθε, ξεχωριστά...
Flash
Τέλος οι Σλοβένοι. Για μια ακόμη φορά πνίγηκαν σε ένα παιχνίδι ζωής - θανάτου με θύτη αυτή τη φορά μια ομάδα που είναι η προσωποποίηση της ανορθόδοξης ανάπτυξης στην επίθεση και της (συνήθως αλλά όχι και τόσο σήμερα) μπλαζέ άμυνας. Πολύ καλός στα κρίσιμα σημεία σήμερα ο Ράμος που δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση ως τώρα. Δεδομένου ότι σε αυτούς πέφτουμε εφόσον ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας , ρίχνουμε τα πλοκάμια (ΔΔ-Τεο) πάνω σε Αρόγιο-Αγιούζο, παίζουμε και λίγο ξύλο με Σαντιάγκο-Ράμος (μάλλον θα χρειαστεί ο Γλυνιαδάκης κανά 10λεπτο) και ...

ΠΕΚΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! biggrin.gif
Vas
Δεν το περίμενα με τίποτα να έχανε η Σλοβενία. Κρίμα γιατί άμα ερχόντουσαν και οι NBAer στο Πεκίνο θα έφτιαχναν καλή ομάδα.
Για μας πάντως καλύτερα γιατί με τους Σλοβένους τα βρίσκουμε σκούρα…

USA HERE WE COME!! shot.gif
man10
Φανταστειτε λοιπον να μην ειχε παρει ο Γιαννακης τον Γλυνιαδακη...Θα ειχαμε πολυ μεγαλο αν οχι τεραστιο προβλημα κοντρα σε Σαντιαγκο και Ραμος ειδικα οταν παιζουν και οι δυο μαζι...Οχι πως ειναι τπτ παικτουρες αλλα ειναι και οι πανω απο 2.15.
Green Warrior
Για άλλη μια διοργάνωση οι Σλοβένοι αποδεικνύονται κλασσικοί...Σλοβένοι 68.gif

Κρίμα γιατί με την συνεχόμενη ηττοπάθειά τους αδικούν το ταλέντο τους και το μπασκετικό επίπεδο της χώρας τους.

Αν πάντως νικήσει σήμερα η Γερμανία εμάς μας θεωρώ δεδομένους(κτύπα ξύλο tongue.gif ) τότε μακάρι να περάσουν οι τρεις ευρωπαϊκές Ελλάδα Γερμανία Κροατία όχι τίποτα άλλο αλλά αυτοί οι Λατινοαμερικάνοι μου είναι αχώνευτοι και οι μεν και οι δε...
enypnio
μα τι πράγμα κι αυτό με τους σλοβένους απίστευτοι είναι

πως τα καταφέρνουν

δεν μπορούνε να πάνε σε ένα ψυχολόγο να το ξεπράσουνε
nikefalin
QUOTE(enypnio @ Jul 18 2008, 18:02 ) *
μα τι πράγμα κι αυτό με τους σλοβένους απίστευτοι είναι

πως τα καταφέρνουν

δεν μπορούνε να πάνε σε ένα ψυχολόγο να το ξεπράσουνε

όσο έχουν για άσο τον Γιάκα αυτά θα παθαίνουν, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας το παιδί παρότι είναι εξαιρετικά συμπαθής.
man10
QUOTE(nikefalin @ Jul 18 2008, 15:11 ) *
όσο έχουν για άσο τον Γιάκα αυτά θα παθαίνουν, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας το παιδί παρότι είναι εξαιρετικά συμπαθής.

Αχ ναι μεσα στην καρδια μου τον εχω smiley.gif

Παντως λεω οκ μπορει να ειναι μεγαλοι losers οι Σλοβενοι αλλα ειχαν και σημαντικοτατες απουσιες.Φανταστειτε να υπηρχαν οι Ουντριχ,Βουγιασιτς,Μπρεζετς,Σμοντις,Λορμπε
κ,Μιλιτς.
Α τωρα που το θυμηθηκα ο Vidmar ηταν στο ροστερ τους?
mojotzotzo
QUOTE(man10 @ Jul 18 2008, 19:08 ) *
Α τωρα που το θυμηθηκα ο Vidmar ηταν στο ροστερ τους?

οχι,και αυτος λειπει..
belalik
Η ΕΡΤ δείχνει ομιλία Παπανδρέου αντί για το Γερμανία - Βραζιλία ... Και στη ΝΕΤ έχει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή ταξιδεύοντας με τη πωςτηλένε ...

Στο τηλέφωνο επικοινωνίας δεν απαντάνε ...

Ωραία ε;
qspock
Μα ποσο π@π@ρες ειναι!

Αλλαξανε το προγραμμα της NET αρχικα για να διξουν την ομιλια εκει. Μετεφεραν τον αγωνα στο ΕΤ1.
Και τωρα δειχνουν εκπομπη στο ΝΕΤ και ομιλια στο ΕΤ1.
Belalik γραψε εδω τον αριθμο τους και παμε βομβαρδισμο με τηλεφωνηματα!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! shot.gif
belalik
QUOTE(qspock @ Jul 18 2008, 19:41 ) *
Μα ποσο π@π@ρες ειναι!

Αλλαξανε το προγραμμα της NET αρχικα για να διξουν την ομιλια εκει. Μετεφεραν τον αγωνα στο ΕΤ1.
Και τωρα δειχνουν εκπομπη στο ΝΕΤ και ομιλια στο ΕΤ1.
Παμε βομβαρδισμο με τηλεφωνηματα!!

ΟΥΣΤ! shot.gif

Εγώ ήδη βρίστηκα με έναν παπάρα βαριεστημένο που αφού περίμενα με παρέπεμπε σε νούμερα που δεν απαντάγανε ...

210-7407070 ή 210-6066000

Εγώ το δεύτερο πήρα, και μετά πατάς '1' για ΕΡΤ 1 ... Κάποια στιγμή, μετά από υπομονή, θα το σηκώσει ο εν λόγω παπάρας...

Χεχεχε .. εδώτο τηλέφωνο του ΠΑΣΟΚ: 210-3665000 Πείτε τους να τελειώσει ο Γιωργάκης να δούμε λίγο μπασκετάκι, εγώ πήρα, αυτοί το σηκώνουν τουλάχιστον ... tongue.gif
captain charisma
βρε τους εξυπνους μας βαλανε την ομιλια του γιωργακη που δεν ενδιαφερει κανεναν....αντι να μας βαλουν το ματσακι με τους γερμανους...ντροπη τους.....και μ αρεσει που στην νετ λεγανε στις διαφημισεις
''προολυμπαικο τουρνουα μπασκετ αποκλειστικα μονο απο την νετ''
μπραβο σας και στα ανωτερα,να μας βαλετε και ομιλια της αλεκας παπαρηγα...
mojotzotzo
ουτε καν στο σπορ+ το ματς...ελεος δηλαδη...τους πληρωνουμε και απο πανω αυτους θελουμε δεν θελουμε 68.gif 68.gif
Dread
Το πόσο εκνευρισμένος είμαι αυτή τη στιγμή δεν περιγράφεται...
michael13
QUOTE(Dread @ Jul 18 2008, 19:51 ) *
Το πόσο εκνευρισμένος είμαι αυτή τη στιγμή δεν περιγράφεται...

Και εγώ φίλε το ίδιο ακριβώς πράγμα νιώθω.Γύρισα σπίτι μόνο γι αυτό το λόγο και βλέπω να δείχνει Παπανδρέου και το έχουν κάνει χιλιάδες φορές. και στο αλ σταρ γκειμ και σε πολλά ματσ της Α1. Άντε επιτέλους τους πληρώνουμε κιόλας...
belalik
QUOTE(michael13 @ Jul 18 2008, 19:59 ) *
kai gw file akrivws to idio niwthw.gyrisa spiti mono gi auto to logo kai vlepw na deixnei papandreou kai to exoun kanei xiliades fores... kai sto all star game kai se polla mats tis a1. ade epitelous dropi sas sas plirwnoume kiolas

To τραγικό είναι οτι στη ΝΕΤ δείχνουν ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ εκπομπή της Μάγιας τέτοιας.. Τουλάχιστον γιατί δεν το βάζουν εκεί τα ζώα; ... Και γω τελείωσα δουλειές και γύρισα σπίτι να δω ματσάκι ..

Πάντως σας προτρέπω να πάρετε και ΠΑΣΟΚ να τους πείτε να τελειώνει ο γιωργάκης να δούμε μπάσκετ, θα γελάσετε λίγο και θα σας περάσει ο θυμός. Με μένα λειτούργησε tongue.gif ...

Είναι και απέραντα βαρετή η ομιλία
Alexmei
Εγώ πάντως θα ήθελα να ξέρω ποιος έχει όρεξη να ακούει τον παπανδρέου να λέει ακαταλαβίστικα αντί να βλέπει τον Dirk να κάνει τα μαγικά του.
lef_gratipa
για να δειτε το παιχνιδι εστω και με κατώτερη ποιότητα www.myp2p.eu πηγαίνετε live sports επιλέξτε τον αγώνα και επιλέξτε alfasport1 την πρωτη επιλογη με media player.Είναι μια λύση
Alexmei
Μόλις έβαλαν το δεύτερο ημίχρονο και μάλλον ούτε ο σκουντής το ήξερε ότι δεν μεταδιδόταν γιατί με το που άρχισε είπε "επιστροφή λοιπόν στο κλειστό των Ο.A."
Dread
Ζήτησαν κάνα συγνώμη ή μπα; Γιατί κυριολεκτικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δω τον αγώνα από τα νεύρα μου και μόνο. Θα κάτσω να τον δω απο stream...
NBAer
Σοβαρα εγινε αυτο με την αγαπητη ΕΡΤ???? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Πλεον το μονο που μπορει κανεις να κανει ειναι να γελαει και να μην ψηφισει Νεα Δημοκρατια ή ΠΑΣΟΚ.
Καλο θα ηταν να ψηφισει ακυρο το 99.99% του Ελληνικου λαου(οι συγγενεις και οι ιδιοι υποψηφιοι προφανως θα ψηφισουν μη ακυρο) μπας και ταρακουνηθουν λιγο οι μεγαλοι, αλλα φυσικα αυτα που λεω δεν θα γινουν ποτέ. Ισως καποτε ξυπνησουν βεβαια αυτοι που ψηφιζουν Νεα Δημοκρατια ή ΠΑΣΟΚ....
VARDINOLATSIS
Πως μπορώ να δω τον αγώνα μεσω υπολογιστη γιατι δεν πιανει εδω που είμαι???
mojotzotzo
QUOTE(NBAer @ Jul 18 2008, 21:35 ) *
Σοβαρα εγινε αυτο με την αγαπητη ΕΡΤ???? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Πλεον το μονο που μπορει κανεις να κανει ειναι να γελαει και να μην ψηφισει Νεα Δημοκρατια ή ΠΑΣΟΚ.
Καλο θα ηταν να ψηφισει ακυρο το 99.99% του Ελληνικου λαου(οι συγγενεις και οι ιδιοι υποψηφιοι προφανως θα ψηφισουν μη ακυρο) μπας και ταρακουνηθουν λιγο οι μεγαλοι, αλλα φυσικα αυτα που λεω δεν θα γινουν ποτέ. Ισως καποτε ξυπνησουν βεβαια αυτοι που ψηφιζουν Νεα Δημοκρατια ή ΠΑΣΟΚ....

οι κουμπαροι ειναι πολυ περισσοτεροι απο το 0,1%

την ιδια ωρα του 1ου ημιχρονου και της ομιλιας η ΝΕΤ(για σενα ετ2 tongue.gif ) επαιζε την εκπομπη της μαγιας τσοκλη σε επαναληψη...και ακομη και το σπορ+ εδειχνε στιγμιοτυπα απο ΝΒΑ που τα βαζει απειρες φορες καθε μερα,ουτε καν εκει που το πληρωσαμε και λιγο παραπανω δεν το εβαλαν το ματς...
NBAer
Θα αναγκαστω να προβω σε εκδηλωσεις συναισθηματος που προβαινω τελειως μα τελειως σπανια και ισως εχω επιπτωσεις(τις οποιες τις δεχομαι) αλλα με αυτα που ακουω:

QUOTE(mojotzotzo @ Jul 18 2008, 21:51 ) *
την ιδια ωρα του 1ου ημιχρονου και της ομιλιας η ΝΕΤ(για σενα ετ2 tongue.gif ) επαιζε την εκπομπη της μαγιας τσοκλη σε επαναληψη...

και ακομη και το σπορ+ εδειχνε στιγμιοτυπα απο ΝΒΑ που τα βαζει απειρες φορες καθε μερα,ουτε καν εκει που το πληρωσαμε και λιγο παραπανω δεν το εβαλαν το ματς...

Οι ανθρωποι ειτε μισουν το μπασκετ, ειτε εχουν πολυ μαρμελαδα στον εγκεφαλο και δεν βρισκω λογο γιατι καποιος μπορει να μισει το μπασκετ.....
Dread
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jul 18 2008, 21:48 ) *
Πως μπορώ να δω τον αγώνα μεσω υπολογιστη γιατι δεν πιανει εδω που είμαι???

QUOTE(lef_gratipa @ Jul 18 2008, 20:09 ) *
για να δειτε το παιχνιδι εστω και με κατώτερη ποιότητα www.myp2p.eu πηγαίνετε live sports επιλέξτε τον αγώνα και επιλέξτε alfasport1 την πρωτη επιλογη με media player.Είναι μια λύση
captain charisma
σε μια ωρα εχει επαναληψη τον αγωνα γερμανια βραζιλια....
kalamaras-kelis
σημερα παιξαμε χαλαρα πιστευω,το πουερτο-ρικο ειναι αναρχη ομαδα αλλα αρκετα προβλεψιμη επιθετικα.
αν ποσταρει ο παπαλουκ-διαμαντιδ τα αντιπαλα ασσους και παιξει κοντρολ μπασκετ χωρις τρεξιμο και τουρλουμπουκια θαναι ευκολο το ματς αλλιως θαχει λιγο αγωνια
nikefalin
QUOTE(big dirk @ Jul 18 2008, 23:40 ) *
σε μια ωρα εχει επαναληψη τον αγωνα γερμανια βραζιλια....

Άρτι αφιχθής από ΟΑΚΑ + ταβέρνα after ( για να μη χάνουμε τη φόρμα μας)
ώστε έκανε η ΕΡΤ τέτοια μαιμουδιά ? να βάλει τον τρισμέγιστο γιωργάκη να μιλά στα ελληνικά ? ΣΑ δε ντρέπονται , να το εκθέτουν έτσι το παιδί!
Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι που δεν έδειξαν...., οι Γερμανοί παρουσίασαν μεγάλη ποικιλία, με προεξέχονες τους Ρόλερ και Βισόσκι. Ο Ντίρκ δεν σκόραρε υπερβολικά, δε χρειαζόταν εξάλλου. Οι Βραζιλιάνοι απογοήτευση σκέτ. Κρίμα τα καλά λόγια που έλεγα. ο Μοντσο καλός "παιδαγωγός", καλός να φτιάχνει team spirit, αλλά από coaching .....πολύ μυρωδιά.
Εμείς τώρα με σβηστές της μπροστινές μηχανές και πατώντας αποκλειστικά στην άμυνα το καθαρίσαμε comme il faut, κάπως έτσι είχαμε καθαρίσει και το ματσάκι με τη Γαλλία στο μουντομπάσκετ και μετά κάναμε το τρελό παιχνίδι ξέρετε με ποιους...
Σε αυτό το χαλαρό επιθετικά παιχνίδι πήρε μπρος ο Βασιλόπουλος, σταθερός ο Φώτσης, σταθερός ο Τεό & ο ΔΔ, εξαιρετική αμυντική προσηλώση από τον Σπανούλη και τον Πελεκάνο.
Αύριο πάντως για να μην έχομε περιπέτειες θέλει το κάτι παραπάνω, και η αμυντική διάθεση των Πορτορικάνων μάλλον θα μας το επιτρέψει. ......

όπως έλεγε και το μπλουζάκι των Σλοβένων "Μέσω Αθήνας στο Πεκίνο" , πιστεύω αύριο να είναι βράδυ γλεντιού μετά το παιχνίδι !
Aristofanis
QUOTE(thrylos7 @ Jul 18 2008, 15:01 ) *
Ποτέ δε με ενθουσίασε αυτή η φουρνιά της Γερμανίας, ούτε την είχα σε κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση, πλην της δεδομένης (λόγω Νοβίτσκι, Μπάουερμαν κλπ), αλλά στο τουρνουά μου αρέσει πάρα πολύ και μου γεμίζει πρώτη φορά τόσο πολύ το μάτι. Όχι για να θεωρηθεί φαβορί πρώτου επιπέδου, αλλά απ' την άλλη, ούτε και για να θεωρηθεί ...συμπληρωματική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον προκριθεί.

Για τη δική μας ομάδα, φαντάζομαι τα έχετε πει όλα (δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις ...ανταποκρίσεις από το ΟΑΚΑ), αν και να πω την αλήθεια, στο ματς με τη Βραζιλία δε μ' ενθουσίασε στον ίδιο βαθμό, όπως και με το ματς με το Λίβανο. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως και δείγματα νευρικότητας ανά σημεία, στη ρακέτα ο Σπλίτερ υπήρξε νικητής, αλλά όλα αυτά δεν είναι σε καμιά περίπτωση ανησυχητικά, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο... Τα καλύτερα έρχονται... σε κάθε ματς που ακολουθε, ξεχωριστά...

Αντιθέτως εμένα με ενθουσιάζει αυτή η Εθνική Γερμανίας. Έχεις στην ρακέτα τον Κέιμαν ένα εξαιρετικό σέντερ με τρομερή εμπειρία από το ΝBA, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες τα τελευταία 20 χρόνια (Ντιρκ ΘΕΕ) και στην περιφέρεια έχει πολλούς καλούς σουτέρ (πχ Ρόλερ). Κι όμως αυτή η ομάδα άμα εξαιρέσεις τα 2 μεγάλα αστέρια και τον Σούλτζε οι υπόλοιποι (Χάμαν, Ρόλερ, Γκριν, Γκάρετ, Βικόφσκι κ.α.) παίζουν στην Γερμανία. Άνετα θα περάσει στους Ολυμπιακούς.

Τον παίκτη πάντως που ξεχώρισα από τους χθεσινούς προημιτελικούς ήταν ο Χοσέ Χουαν Μπαρέα. Εξαιρετικός Playmaker με τρομερή τεχνική (δύσκολα του παίρνεις την μπάλα), βλέπει γήπεδο και πολύ ώριμος πάρα τα 24 του χρόνια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.