Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Lietuvos Rytas
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
TakeshyKurosawa
QUOTE (thanath @ Nov 21 2013, 23:29 ) *
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός... Τον Γκετσεβίτσιους με 17 και τον Γέλαβιτς με 19 δεν τους ανύπαρχτους!


Θέλω να πω ότι είναι λίγοι σαν παίκτες για δύσκολες καταστάσεις.. Μόλις ανέβηκε ο ΠΑΟ έδωσαν το ματς αμέσως.. Βέβαια πριν αρχίσει το παιχνίδι πίστευα ότι θα είναι 15+ υπέρ του ΠΑΟ, αλλά έπεσα έξω. Πάντως αν ήταν ο Λάσμε θα είχε τελείωσει πολύ πιο γρήγορα..
thanath
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Nov 22 2013, 01:33 ) *
Θέλω να πω ότι είναι λίγοι σαν παίκτες για δύσκολες καταστάσεις.. Μόλις ανέβηκε ο ΠΑΟ έδωσαν το ματς αμέσως.. Βέβαια πριν αρχίσει το παιχνίδι πίστευα ότι θα είναι 15+ υπέρ του ΠΑΟ, αλλά έπεσα έξω. Πάντως αν ήταν ο Λάσμε θα είχε τελείωσει πολύ πιο γρήγορα..


ΟΚ... Σ αυτό συμφωνούμε! Είναι όντως λίγοι γενικά! Μέχρι εκεί μπορούν...
doctorjekil
Ειναι νωρις ακομα στην σεζον και το μονο που χρειαζεται η ομαδα τωρα ειναι να παιρνει νικες ακομα κι αν δεν παιζει καλα...ελπιζουμε σε βελτιωση στην συνεχεια
j-kidd13
QUOTE(thanath @ Nov 21 2013, 23:19 ) *
Παρά την νίκη η ομάδα έχε μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχει παίξει καλά ούτε σ ένα ημίχρονο!

Τεράστιος Γκιστ, αν και λίγο επιπόλαιος σε κάποιες φάσεις... Πολύ καλοί Φώτσης και Μασιούλης! Για τον αρχηγό τί να πούμε? Όσο κακός και να είναι μας είναι απαραίτητος!

Ακόμη μία φορά όμως ανύπαρχτος Πεδουλάκης! Πραγματικά ζημιά κάνει! Δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτεται και τί σκέφτεται με τις αποφάσεις του....

ΥΓ Ο Μασιούλης στο τέλος για τον J-Kidd το βάλε! Να κερδίσει κ αυτός το στοίχημα wink.gif

Αρ....ια καλαβρεζικα....
Ειχα παίξει τη Γαλατα να κερδισει με -2,5 χαντικαπ και ηρθε....54-52.....
Και επιασα ολα τα υπολοιπα....
manj13
Κατ αρχας οσον αφορα τις θεσεις των διαρκειας ειναι η πρωτη χρονια που τα πραγματα πανε καλα και δεν εχεις προβλημα με τη θεση σου...Δεν ξερω τι γινεται στα διαρκειας διπλα απο το πεταλο των οργανωμενων αλλα στα υπολοιπα και στην Α1 και σημερα ηταν ΟΚ....Περιμενω και το ματςτου Κυπελλου ομως που θα γινεται της τρελλης...
Για το ματς: Ενα ημιχρονο εκτος τοπου και χρονου με τον Αρτζι να προσπαθει να μιμηθει αποτυγχανοντας παταγωδως Ομπραντοβιτς σε "βολλευμπολ" αλλαγες σκοτωνοντας τον ρυθμο των παικτων ΠΡΙΝ ΚΑΝ τον βρουν...Στα ''στριμοκωλα'' του ματς ξεχασε ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ στον παγκο-ειδικα τον Καρυ-και εξεθεσε παντελως τον Μπραμο που σημερα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ...
Μπατιστ: Οι ποντοι του και η αυτοθυσια του ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ που τα εδειξε δειχνουν γιατι εχει θεση στην ομαδα...
Φωτσης:Ανεβασμενος φανερα τις 2 τελευταιες βδομαδες...
Παππας:Τσαγανο που θα τον φερει εκει που πρεπει...
Μητσος:Για τις μπαλες που καινε ΠΑΝΤΑ εκει...

Η ομαδα συνεχιζει να εχει κακες περιστροφες σε μεγαλα κομματια του παιχνιδιου....Καπου εκει στο 3ο 10λεπτο τους κουλαντρισαμε αλλα για 2,5 10λεπτα μας παιζανε "κοροιδο'' στο 3ποντο....

Υ.Γ: Μπορει καποιος να μου πει ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ εχουμε φαει καλαθι με την αντιπαλη ομαδα να οργανωνει με 3-6 δευτερα και ΑΝ εχουμε γλυτωσει κανενα????????? gdi.gif ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΤΖΙ! sad.gif
Υ.Γ2: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ φαγαμε καλαθι με πασα στην πλατη της αμυνας....
Υ.Γ3: Ο Καρυ μπορει να φυγει οταν βρεθει καποιος γκαρντ που να παιζει με βαθμο 7 τουλαχιστον 7/10 ματς και με τον ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ στα σουτ 3 ποντων γιατι αλλος πλην αυτου και του Μσσιουλις για την ωρα...ΓΙΟΚ!!!!
mecheng
τι παιζει με μπραμο ? μετα τον αγωνα με την κουτσα και τα 7 τριποντα φαινεται πολυ κακος..
bbplayer
το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. παίζει σα χεσμένος
manj13
QUOTE(mecheng @ Nov 22 2013, 00:16 ) *
τι παιζει με μπραμο ? μετα τον αγωνα με την κουτσα και τα 7 τριποντα φαινεται πολυ κακος..


Μετα απο φουλ σεζον+Ευρωμπασκετ+προετοιμασια+εναρξη νεας περιοδου στα πιτς για...αλλαγη λαδιων??? 39.gif rolleyes.gif
mecheng
QUOTE (manj13 @ Nov 22 2013, 00:33 ) *
Μετα απο φουλ σεζον+Ευρωμπασκετ+προετοιμασια+εναρξη νεας περιοδου στα πιτς για...αλλαγη λαδιων??? 39.gif rolleyes.gif



μοιαζει οντως σα χαμενος..νομιζω σημερα εκανε δυο τραγικες λαθος πασες..
φετος πιστευα εκτος απο το ρολο του σποτ απ σουτερ να εχει εξελιχθει και να εχει βελτιωσει τριπλα για να κανει περισσοτερα ντραιβ προς το καλαθι.. μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι τετοιο παντως
sni79per
προσωπικα θα ρισκαρα να παρω τον κατσικαρη γιατι δεν ειμαι κ πολυ υπερ σε ξενο τετοια εποχη κ απο ελληνες περαν του ιτουδη -ο μαρκοπουλος ισως εχει μεγαλωσει που τον εκτιμω- δεν με ψηνουν.
δεν βλεπω πως αυτος ο ανθρωπος θα αλλαξει επιθετικα επιπεδο την πιο προβλεψιμη ομαδα του παναθηναικου που θυμαμαι απο τοτε που βλεπω μπασκετ.
ζητησε παιχτες για να απλωσει το ροτεισον κ φαινεται οτι δεν ξερει τι να τους κανει.
ο φωτσης 2ο ματς δεν ειναι παλαιμαχος;ο μαικ;τεσπα...μακαρι να συνεχισουν να βοηθουν κ να γινονται κωλοτουμπες εδω μεσα.
θετικος κ ο λιθουανος κ φυσικα ο γκιστ οταν σταματησε να προσπαθει να καρφωσει απο το...κεντρο.
στην αμυνα ξερω οτι στην πορεια θα δω βελτιωσει,στην επιθεση ακομα κ αν αλλαξει τον καρι δεν βλεπω να αλλαζει κατι δραματικα.
μακαρι να με ξεφτιλισει ο γουρλωματης οπως κ περυσι αλλα φετος με αλλο μπατζετ κ αλλους στοχους δεν ειναι ταβανι μονο το νταμπλ.
bbplayer
QUOTE (sni79per @ Nov 22 2013, 00:41 ) *
ζητησε παιχτες για να απλωσει το ροτεισον κ φαινεται οτι δεν ξερει τι να τους κανει.


αυτό , παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται να επιβεβαίωνεται.


A.CAB
Στο πρώτο ημίχρονο ήθελα να βρίσω τον μπροστινό μου χωρίς να φταίει σε τίποτα. Σκέφτηκα να πάρω τη γυναίκα μου να της αρχίσω καμιά ξεκάρφωτη μανούρα για να εκτονώσω τα νεύρα που με είχαν πιάσει.
Μιλάμε για άθλιο θέαμα. Ομάδα που αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν. Οι παίχτες είχαν μπει στο γήπεδο τρέμοντας. Χάνανε καρφώματα, μπασίματα, ελεύθερα τρίποντα, λέι απ και απλά φόλοου. Πέραν του (σταθερά πολύ καλού σε όλο το ματς και όλη τη σεζόν) Μασιούλις και του Γκιστ (αν και στο πρώτο έκανε κι αυτός τα άκυρα του) όλοι οι υπόλοιποι σε παρκέ και πάγκο (ναι και ο Άρτζι δυστυχώς) ήταν για τα θηρία. 25 πόντους με αίμα και ιδρώτα βάλαμε απέναντι στην μετρίως μέτρια Λιέτουβος.
Χειτότερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο β' μέρος οπότε βρήκα μια κάποια παρηγοριά. Ευτυχώς η μοίρα με λυπήθηκε και τα παλικάρια ξύπνησαν βιαίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Επιτέλους είδαμε πάθος και ένταση. Είδαμε καθαρό μυαλό σε κάμποσες φάσεις και αυτοθυσία. Και ρίξαμε σε αυτή τη Λιέτουβος 21 πόντους σε ένα ημίχρονο χωρίς να σοκάρουμε κόσμο. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας αν παίζουμε νορμάλ και με ψυχή. Στο τέλος βέβαια κάναμε και πάλι τα εύκολα δύσκολα δείχνοντας πως έχουμε δρόμο ακόμα.
Όλα αυτά βέβαια χάρη στον προαναφερόμενο Γιόνας και στον επικό Τζέιμς Γκιστ που θύμισε κάτι σε Κιριλένκο κάνοντας τα όλα μπροστά και πίσω. Παρέα ανέβηκε ένα σκαλί και ο Μήτσος, ενώ εδωσε πολλές βοήθειες επιτέλους ο Φώτσης. Αν και η έλλειψη ταχύτητας και έκρηξης είναι εμφανής πλέον. Αλλά σήμερα τα πήγε καλά. Ο Κάρι έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει λίγο χρόνο παραπάνω ενώ ο Μπατίστ έπαθε μια έκλαμψη αυτοθυσίας και νεότητας για κανά τρίλεπτο.
Αυτοί ήταν αρκετοί για να κερδίσουν τη Λιέτουβος.
Ο Ούκιτς ήταν σίγουρα καλύτερος απ' ότι συνήθως φέτος (για το β' ημίχρονο πάντα, το α' δεν ευνοεί κανένα), αλλά και πάλι τα όσα πρόσφερε δεν μου ισορρόπησαν τα όσα έκανε λάθος. Ο Μπράμος ήταν εκτός ματς απ' την αρχή, όπως και ο Παππάς. Ο Μαυροκεφαλίδης κάτι πήγε να κάνει στην αρχή αλλά μετά ήταν μία τρύπα απ' τα ίδια.
Ο Γιάνκοβιτς έκανε το λάθος και μπήκε με πάθος στο παιχνίδι γι' αυτό και τον... πάρκαραν στον πάγκο. Έπρεπε να μπει νωχελικά κι αυτός.

Το δεύτερο μισό σώζει κάπως τα προσχήματα αλλά δεν μασκαρεύει όλα τα προβλήματα. Προσωπικά πιστεύω στο ρόστερ και ελπίζω πως σύντομα θα έρθουν όλοι στα σωστά τους άρα και ο Πεδουλάκης θα μπορέσει να βγάλει στο παρκέ αυτά που σχεδιάζει χωρίς δικαιολογίες. Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε αυτόν αλλά καλά θα κάνει να βιαστεί να με επιβεβαιώσει γιατί δεν τα βλέπω τόσο καλά τα πράγματα μέχρι στιγμής.
louie
κι εγω απορησα με την εικονα στο γηπεδο αλλα οντως ο κοσμος ηταν πιο σκορπισμενος, δεν ξερω αν φανηκε απο την τηλεοραση αλλα ενω υπηρχαν πολλα κενα καθισματα στα κατω διαζωματα παρολα αυτα υπηρχαν πολλοι που καθονταν στα πανω. τεσπα και παλι πολυ λιγοι για τετοιο αγωνα αλλα δεν βοηθησε και ο καιρος πολυ.

στα του αγωνα τωρα κι εγω στο ημιχρονο ημουν χεσμενος και δεν πιστευα οτι με αυτη την εικονα θα γυρναγε αλλα δειξαμε χαρακτηρα με την πλατη στον τοιχο και οταν μπηκαν τα μεγαλα σουτ τα "εχασαν" οι λιθουανοι. καποιοι αριθμοι που εχουν ενδιαφερον ειναι οτι σε ολο το πρωτο ημιχρονο εχουμε βαλει 25 ποντους και μετα βαζουμε στο 3ο δεκαλεπτο αλλους 25 και στο 4ο βαλαμε 30! επισης ο αριθμος που με εντυπωσιασε στην στατιστικη ειναι τα 15 κλεψιματα. 5 ο γκιστ, απο 3 διαμαντιδης και ματσιουλις.

στα των παιχτων ο γκιστ εκανε το παιχνιδι της ζωης του 24 ποντους, 6 ριμπαουντ, 5 κλεψιματα, 2 ταπες. τι να πει κανεις; οι αριθμοι τα λενε ολα. αυτο που δεν λενε ειναι το ποσο πολυτιμοι ηταν οι ποντοι του για να το γυρισουμε. μαχαιριες ολοι.
ματσιουλις για αλλη μια φορα εξαιρετικος κανει τρομερη σεζον, η οποια ομως ειναι συνεχομενη απο το ευρωμπασκετ και καποια στιγμη θα κανει μια αναμενομενη "κοιλια". πρεπει να ανεβει πολυ ο μπραμος για να μπορει να τον καλυψει αν ερθει αυτη η ωρα.
ο διαμαντιδης ηταν ...διαμαντιδης, δλδ επαιξε αμυνα απο τα παλια και εβαλε μεγαλα σουτ οπως παντα παροτι δεν ξεκινησε καλα. μου αρεσε πολυ που δεν ξεκινησε και μπηκε μετα απο 5-6 λεπτα αλλα κατεληξε να παιξει παλι 32 λεπτα οποτε ναι μεν δεν ξεκινησε αλλα απο οταν μπηκε δεν ξαναβγηκε σχεδον καθολου...
ο φωτσης ανεβαινει πολυ και ειναι πολυ σημαντικο, εβαλε κι αυτος μεγαλα σουτ και ηταν καλος στην αμυνα και τα ριμπαουντ.
απο την αλλη τωρα ο μπραμος δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση με εξαιρεση την παιχνιδαρα που εκανε με την καχα
ο ουκιτς δεν ξεπερναει τον τραυματισμο του και δεν ξερω αν θα τον ξεπερασει ποτε παιζοντας τοσο πολυ. πιο πιθανο να υποτροπιασει μου φαινεται

στο τελος αυτο που μενει ειναι αυτο που ειχα πει κι αλλη φορα σε μια συζητηση εδω μεσα οτι η ομαδα χρειαζεται απλα νικες με οποιονδηποτε τροπο ωστε να εχει την ηρεμια και την ασφαλεια να δουλεψει, να ξεπερασει τα ντεφορμαρισματα και τους τραυματισμους και να ειναι ετοιμη οταν πρεπει. πολυ δουλεια πρεπει να ριξει κι ο πεδουλακης. αα κι οπως τονισε κι ενα αλλο παιδι δεν γινεται να τρωμε συνεχεια ποντους απο επαναφορες των αντιπαλων στα 3 δευτερα πχ σε σκοτωμενες επιθεσεις. αυτες οι καταστασεις πρεπει να εχουν δουλευτει γιατι στα κρισιμα καθοριζουν αποτελεσματα.
Ginobili
QUOTE(louie @ Nov 21 2013, 23:59 ) *
κι εγω απορησα με την εικονα στο γηπεδο αλλα οντως ο κοσμος ηταν πιο σκορπισμενος, δεν ξερω αν φανηκε απο την τηλεοραση αλλα ενω υπηρχαν πολλα κενα καθισματα στα κατω διαζωματα παρολα αυτα υπηρχαν πολλοι που καθονταν στα πανω. τεσπα και παλι πολυ λιγοι για τετοιο αγωνα αλλα δεν βοηθησε και ο καιρος πολυ.

1η φορά φέτος...πήγα γήπεδο,και πρόσεξα τους σεκιουριτάδες με τα γιλέκα...άλλες χρονιές δεν υπήρχαν τόσοι.Φέτος θα είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα και αυστηρά...στο:"μπαίνω τζάμπα".... rolleyes.gif
paodynasty
Πάλι τα ίδια, μία ο Κάρυ δεν κανει, μία δεν τον έβαλε ο Πεδουλάκης αν έχανε όμως τις προσπάθειες θα λέγαμε τι τον έβαλε αφού δε μπορεί. Ακούσαμε μέχρι κι ότι εξέθεσε το Μπράμο (μόλις 13 λεπτά έπαιξε) επειδή ο τελευταίος είχε μια κακή μέρα.

Εγώ λοιπόν εστιάζω αλλού, και το ταμείο θα το κάνω τέλος του χρόνου.

Οπως είχα ξαναγράψει μόλις είχε κλείσει το roster το καλοκαίρι ο Γκιστ θα έπρεπε να παίρνει περισσότερη ώρα στο 5 και να κάνουν έτσι ένα monster δίδυμο με το Λάσμε παίζοντας μάλιστα σε full ένταση. Το απόδειξε χθες όσο κι αν οι ψηλοί της Λιέτουβος δεν είναι top class, με την επική του εμφάνιση. Με αυτον τον τρόπο και οι χρόνοι θα βγαίνουν καλύτερα και λιγότερα προβλήματα με φάουλ θα έχουμε (Λάσμε). Εξάλλου στο 4 εκτός του Φώτση (για τον οποίο αρχίσαν οι πρώτες κωλοτούμπες) έχουμε το Μαυροκεφαλίδη που σίγουρα θα μπορέσει να δώσει 10' αλλά και το bull Γιόνας που είναι στρατιώτης και παίζει πάντα με την ίδια ένταση κ ψυχή όπου κι αν του ζητηθεί
Ginobili
Για τον αγώνα τώρα,με εκνευρίζει-ανησυχεί πολύ το γεγονός στο ότι είμαστε τρομερά ασταθείς στο περιφερειακό σουτ.Όχι από παιχνίδι σε παιχνίδι..αλλά και μέσα στο παιχνίδι.Άλλες φορές βάζουμε 17 τρίποντα..και 10+....και άλλες φορές λες και τα σουτάρει όλα τα τρίποντα ο Mr Green....
Δεν έχουμε έναν σταθερό σουτέρ,αξιόπιστο...έναν Νίκολας που ξέρεις ότι όλο το passing game για να βγει ελεύθερο σουτ δεν θα πάει στράφι..ο Μπράμος την μια βάζει 7-8 τρίποντα...την άλλη τα σπάει.Ο Μητσάρας...τα σπάει όλο και πιο συχνά...
2ο αρνητικό...ο Μαυροκεφαλίδης...είχα ενδοιασμούς από το καλοκαίρι,γιατί ήξερα ότι είναι Έλληνας και δεν φεύγει εύκολα,σαν την μύγα μέσα στο γάλα,ο ΠΑΟ όπως στήθηκε πέρσι,και ανέτρεψε την χρονιά..και ό,τι καλό έχει δείξει φέτος..το έκανε με ταχύτητα,σκληρή άμυνα,δύναμη,τσαγανό,αθλητικά προσόντα...ο Μαυροκεφαλίδης με την νωχελικότητα του..μας κάνει να θέλουμε να τον αρχίσουμε στα μπουνίδια.

-Στα θετικά τώρα...έχουμε δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην άμυνα.Χθες αυτή μας έδωσε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να το γυρίσουμε,μου θύμισε εποχές Ομπράντοβιτς αυτή η ανατροπή...σε παρόμοια παιχνίδια "με την πλάτη στον τοίχο". Καθώς επίσης και το ότι στην 3η περίοδο πάντα βελτιωνόμαστε και γυρνάμε τα παιχνίδια.Αυτό δείχνει ότι ξέρουν να "διαβάζουν" τα παιχνίδια και να βρίσκουν τι φταίει.

Υ.Γ Ο Κάρι και ο Παππάς πρέπει να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες,γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις.Είναι αναγκαίο αυτό...γιατί ο Διαμαντίδης πρέπει να συντηρηθεί,και τον Ούκιτς ακόμα τον περιμένουμε να συνέλθει και να ανέβει...κακά τα ψέματα,ο Κροάτης μας ανέβασε επίπεδο πέρσι από την μέση της χρονιάς.
Air Kef
Εμ, για τον Μασιούλις ήθελα να πω, δεν ξέρω αν παίζει έτσι λόγω κεκτημένης ταχύτητας από το Ευρωμπάσκετ, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος από περσι. Αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο θα είναι τεράστιο plus για τον ΠΑΟ στην συνέχεια.

Επίσης, για τον κόσμο, μου έκανε εντύπωση που δεν ήταν πιο γεμάτο το γήπεδο. Αντιτουριστικός ο αντίπαλος, αλλά μιλάμε για πρώτο ματς Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ για φέτος, πολύ κρίσημο ματς και το μπάσκετ που τόσο έχει κρατήσει τον ΠΑΟ ψηλά τα τελευταία 10 χρόνια να είναι φέτος κυριολεκτικά το μόνο τμήμα του συλλόγου που υπάρχει βάσιμη προσμονή για τίτλο.

Ενθαρρυτικό αυτό με τους σεκιούριτι και τις θέσεις, δυστυχώς αμφιβάλλω οτι θα τηρηθεί και στις διοργανώσεις εντός των συνόρων.
kseplenhs
Καλά χτες εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς στην αθήνα.Όσο να'ναι έπαιξε το ρόλο του για όσους τουλάχιστον δεν είχαν διαρκείας ή εισιτήριο απο πριν.
paodynasty
QUOTE(Ginobili @ Nov 22 2013, 12:34 ) *
Για τον αγώνα τώρα,με εκνευρίζει-ανησυχεί πολύ το γεγονός στο ότι είμαστε τρομερά ασταθείς στο περιφερειακό σουτ.Όχι από παιχνίδι σε παιχνίδι..αλλά και μέσα στο παιχνίδι.Άλλες φορές βάζουμε 17 τρίποντα..και 10+....και άλλες φορές λες και τα σουτάρει όλα τα τρίποντα ο Mr Green....
Δεν έχουμε έναν σταθερό σουτέρ,αξιόπιστο...έναν Νίκολας που ξέρεις ότι όλο το passing game για να βγει ελεύθερο σουτ δεν θα πάει στράφι..ο Μπράμος την μια βάζει 7-8 τρίποντα...την άλλη τα σπάει.Ο Μητσάρας...τα σπάει όλο και πιο συχνά...
2ο αρνητικό...ο Μαυροκεφαλίδης...είχα ενδοιασμούς από το καλοκαίρι,γιατί ήξερα ότι είναι Έλληνας και δεν φεύγει εύκολα,σαν την μύγα μέσα στο γάλα,ο ΠΑΟ όπως στήθηκε πέρσι,και ανέτρεψε την χρονιά..και ό,τι καλό έχει δείξει φέτος..το έκανε με ταχύτητα,σκληρή άμυνα,δύναμη,τσαγανό,αθλητικά προσόντα...ο Μαυροκεφαλίδης με την νωχελικότητα του..μας κάνει να θέλουμε να τον αρχίσουμε στα μπουνίδια.

-Στα θετικά τώρα...έχουμε δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην άμυνα.Χθες αυτή μας έδωσε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να το γυρίσουμε,μου θύμισε εποχές Ομπράντοβιτς αυτή η ανατροπή...σε παρόμοια παιχνίδια "με την πλάτη στον τοίχο". Καθώς επίσης και το ότι στην 3η περίοδο πάντα βελτιωνόμαστε και γυρνάμε τα παιχνίδια.Αυτό δείχνει ότι ξέρουν να "διαβάζουν" τα παιχνίδια και να βρίσκουν τι φταίει.

Υ.Γ Ο Κάρι και ο Παππάς πρέπει να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες,γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις.Είναι αναγκαίο αυτό...γιατί ο Διαμαντίδης πρέπει να συντηρηθεί,και τον Ούκιτς ακόμα τον περιμένουμε να συνέλθει και να ανέβει...κακά τα ψέματα,ο Κροάτης μας ανέβασε επίπεδο πέρσι από την μέση της χρονιάς.


Επιτέλους ένα σχόλιο που ξεφεύγει από το κράξιμο. icon_wave.gif

+ Για το Μαυροκεφαλίδη, τόσα προσόντα πολύ κρίμα, έχοντας όμως δίπλα του ένα από τα 2 "beasts" μπορεί να κρυφτεί τομειονέκτημά του για 10 λεπτάκια

Για τα σουτ σίγουρα Νίκολας δεν έχουμε αλλά σουτάρουν όλοι οι παίκτες μας τουλάχιστον αξιοπρεπώς και αυτό εμένα μου μοιάζει καλύτερο όταν θα ρολάρει η ομάδα και θα βγαίνουν κ οι έξτρα πάσες.
Ο δε Διαμαντίδης αποκλείεται να συνεχίσει να σουτάρει έτσι.
thanath
QUOTE (paodynasty @ Nov 22 2013, 15:22 ) *
Επιτέλους ένα σχόλιο που ξεφεύγει από το κράξιμο. icon_wave.gif

+ Για το Μαυροκεφαλίδη, τόσα προσόντα πολύ κρίμα, έχοντας όμως δίπλα του ένα από τα 2 "beasts" μπορεί να κρυφτεί τομειονέκτημά του για 10 λεπτάκια

Για τα σουτ σίγουρα Νίκολας δεν έχουμε αλλά σουτάρουν όλοι οι παίκτες μας τουλάχιστον αξιοπρεπώς και αυτό εμένα μου μοιάζει καλύτερο όταν θα ρολάρει η ομάδα και θα βγαίνουν κ οι έξτρα πάσες.
Ο δε Διαμαντίδης αποκλείεται να συνεχίσει να σουτάρει έτσι.


Δεν είναι κακό το κράξιμο! Και δεν είναι και αδικαιολόγητο! Δε νομίζω ότι κανένας από μας που κράζουμε κυρίως τον Πεδουλάκη θα είχαμε πρόβλημα αν η ομάδα έχανε κάποιους αγώνες αλλά έδειχνε ότι μπορεί να παίξει μπάσκετ! Στους έξι αγώνες που έχουμε δώσει ως τώρα η ομάδα δείχνει ότι δεν έχει ούτε ένα σύστημα! Και τα παιχνίδια που έχουμε πάρει τα πήραν οι παίχτες με την αξία τους... Πέρυσι είχε δικαιολογίες ότι έπαιζε με κουζίνες και αστροναύτες... Φέτος όμως ψάχνουμε πάλι δικαιολογίες.... Ακόμα και αυτό που λες για τον Μαυροκεφαλίδη, που συμφωνώ μαζί σου, είναι δουλειά του προπονητή! Μέσα από ομαδική άμυνα να καλύπτει τις όποιες αδυναμίες των παιχτών του....

Το ξαναλέω! Προσωπικά δεν κράζω για τις ήττες αλλά για τις αποκαρδιοτικές εμφανίσεις. Είτε νικήσαμε είτε χάσαμε! Δεν θέλω να σαρώνουμε τα πάντα στο πέρασμά μας από τώρα, αλλά τουλάχιστον να δείχναμε ότι παρά το ντεφορμάρισμα πολλών μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ και ας χάσουμε! Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμα.....
j-kidd13
Αναρωτιεμαι....
Δωσαμε τοσα λεφτα στον Μαυροκεφαλιδη(αν θυμαμαι καλα ειχε βγει για ενα ποσο γυρω στα 700,αλλα και λιγοτερα να πηρε) για να παιζει ενα 10λεπτο?
kseplenhs
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 22 2013, 13:55 ) *
Αναρωτιεμαι....
Δωσαμε τοσα λεφτα στον Μαυροκεφαλιδη(αν θυμαμαι καλα ειχε βγει για ενα ποσο γυρω στα 700,αλλα και λιγοτερα να πηρε) για να παιζει ενα 10λεπτο?

Αφού είναι 4άρι.Οταν κλείσει το ροτέισον,ένας εκ των μπατίστ-μαυροκεφαλίδη θα μείνει εκτός σίγουρα.Θα μπαίνει μόνο σε έκτακτες περιπτώσης ανάγκης(πρόβλημα με φάουλ,τραυματισμοί κλπ).

A.CAB
Ο Μαυροκεφαλίδης δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτή την κατάσταση. Από θέμα πιθανοτήτων και μόνο. Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια όλη τη σεζόν. Δεν τον μάθαμε χθες, ξέρουμε τι παίχτης είναι και τις δυνατότητές του. Θα καλυτερέψει σίγουρα. Το θέμα είναι πόσο και αν θα είναι αρκετό. Φέρει ευθύνη και ο Άρτζι βέβαια γιατί δεν έχει βρει ακόμα το ρόλο του. Πάντως με τέτοιο Μασιούλις (που δεν μας έκανε το καλοκαίρι και ψάχναμε κάτι καλύτερο...), τους Γκιστ-Λάσμε σε στάνταρ επίπεδα και ένα Φώτση ανεκτό, ο Μαυροκεφαλίδης δεν θα μπορεί να παίζει πάνω από 8-10 λεπτά αν δεν ανεβάσει στροφές.
Hakeem
Συγνώμη, αλλα σε ποια σεζον ο Μαυροκεφαλιδης εχει δειξει κατι παραπανω στην Ευρωλιγκα για να παιζει πανω απο 8-10 λεπτα στον Παναθηναικο; Αν ειναι καλα Λασμε-Γκιστ, αν ανεβει ο Φωτσης και με την εμπειρια του Μπατιστ, ο ρολος του Μαυροκεφαλιδη μονο 5ου ψηλου μπορει να ειναι, σε ειδικες καταστασεις και με ομαδες που δεν εχουν αθλητικους ψηλούς. Αλλιώς γεια σας
ssoulliss
Εγώ ξέρω ένα πράγμα...ό,τι το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Παναθηναικός του Πεδουλάκη είναι, μπάσκετ του απότελέσματος...

Δεν χωρούν οι Κάρι και Μαυροκεφαλίδης...Με Γκιστ-Λάσμε ναι θα διεκδικήσει τους τίτλους, ναι θα πιέσει τους αντιπάλους μέχρι το λαρύγγι αλλά όχι μπάσκετ ελκυστικό δεν θα παίξει.

Πάντως του λείπουν τα "γερά" περσινά πόδια του Ούκιτς και το παιχνίδι με πλάτη.

Υ.Γ. Είναι άδικο-λάθος αυτό που κάανει Πεδουλάκη να ψάχνει για "άλλοθι" στην ελειπή προετοιμασία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι πότε ομάδα του υψηλότερου επιπέδου(Παναθηναικός,Μακάμπι,ΤΣΣΚΑ,Ολυμπι
ακός,Μπαρτσελόνα) είχε όλους τους παίκτες από την αρχή της σεζόν.

Και όχι μόνο φέτος...

paodynasty
QUOTE(thanath @ Nov 22 2013, 14:36 ) *
Δεν είναι κακό το κράξιμο! Και δεν είναι και αδικαιολόγητο! Δε νομίζω ότι κανένας από μας που κράζουμε κυρίως τον Πεδουλάκη θα είχαμε πρόβλημα αν η ομάδα έχανε κάποιους αγώνες αλλά έδειχνε ότι μπορεί να παίξει μπάσκετ! Στους έξι αγώνες που έχουμε δώσει ως τώρα η ομάδα δείχνει ότι δεν έχει ούτε ένα σύστημα! Και τα παιχνίδια που έχουμε πάρει τα πήραν οι παίχτες με την αξία τους... Πέρυσι είχε δικαιολογίες ότι έπαιζε με κουζίνες και αστροναύτες... Φέτος όμως ψάχνουμε πάλι δικαιολογίες.... Ακόμα και αυτό που λες για τον Μαυροκεφαλίδη, που συμφωνώ μαζί σου, είναι δουλειά του προπονητή! Μέσα από ομαδική άμυνα να καλύπτει τις όποιες αδυναμίες των παιχτών του....

Το ξαναλέω! Προσωπικά δεν κράζω για τις ήττες αλλά για τις αποκαρδιοτικές εμφανίσεις. Είτε νικήσαμε είτε χάσαμε! Δεν θέλω να σαρώνουμε τα πάντα στο πέρασμά μας από τώρα, αλλά τουλάχιστον να δείχναμε ότι παρά το ντεφορμάρισμα πολλών μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ και ας χάσουμε! Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμα.....


Να σου πω που διαφωνούμε:

Οι κουβέντες που κάνουμε εδώ μέσα είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, στο πιο δημοφιλές (νομίζω) μπασκετικό φόρουμ, είναι λοιπόν πολύ εύκολο να αρχίσουν να "σέρνονται" και γενικώς στο διαδίκτυο όπως και να εμφανίζονται και στο γήπεδο. Εχθές για παράδειγμα στο ημίχρονο ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Αυτά τα πράγματα, και κυρίως η αμφισβήτηση στον προπονητή, κάνουν πολύ κακό,όταν αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Υπάρχουν ισορροπίες που είναι εύκολο να διαταραχτούν σε μια ομάδα με τις ιδιαιτερότητες του ρόστερ που έχουμε φέτος (πολλοί παίκτες, πιο δύσκολη διαχείριση ούτως ή άλλως) αλλά και και που ο καθένας ακόμα διεκδικεί το ρόλο του.

Αυτή είναι ή άποψή μου, περιμένω (ειλικρινά) την απάντησή σου και θα ήθελα να το διαβάσουν όλοι και να τοποθετηθούν λαμβάνοντας υπ΄'οψιν όλες τις παραμέτρους - όπως η περσινή ας πούμε πορεία με τον ίδιο κορμό και τον ίδιο coach.

Και τότε υπόσχομαι κι εγώ να σταματήσω (επιτέλους) να κράζω τους κράζοντες, ειλικρινά με κουράζω όπως είμαι σίγουρος ότι κουράζω κι εσάς, απλά νοιώθω την υποχρέση να το κάνω (ειδικά τις φορές που αισθάνομαι "μόνοοος, μα τοοοσο μόονος" εδώ μέσα) γι αυτήν την ομάδα που το αξίζει 1000% γκαμώτοοο

Φιλικά 39.gif
thanath
QUOTE (paodynasty @ Nov 22 2013, 20:48 ) *
Να σου πω που διαφωνούμε:

Οι κουβέντες που κάνουμε εδώ μέσα είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, στο πιο δημοφιλές (νομίζω) μπασκετικό φόρουμ, είναι λοιπόν πολύ εύκολο να αρχίσουν να "σέρνονται" και γενικώς στο διαδίκτυο όπως και να εμφανίζονται και στο γήπεδο. Εχθές για παράδειγμα στο ημίχρονο ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Αυτά τα πράγματα, και κυρίως η αμφισβήτηση στον προπονητή, κάνουν πολύ κακό,όταν αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Υπάρχουν ισορροπίες που είναι εύκολο να διαταραχτούν σε μια ομάδα με τις ιδιαιτερότητες του ρόστερ που έχουμε φέτος (πολλοί παίκτες, πιο δύσκολη διαχείριση ούτως ή άλλως) αλλά και και που ο καθένας ακόμα διεκδικεί το ρόλο του.

Αυτή είναι ή άποψή μου, περιμένω (ειλικρινά) την απάντησή σου και θα ήθελα να το διαβάσουν όλοι και να τοποθετηθούν λαμβάνοντας υπ΄'οψιν όλες τις παραμέτρους - όπως η περσινή ας πούμε πορεία με τον ίδιο κορμό και τον ίδιο coach.

Και τότε υπόσχομαι κι εγώ να σταματήσω (επιτέλους) να κράζω τους κράζοντες, ειλικρινά με κουράζω όπως είμαι σίγουρος ότι κουράζω κι εσάς, απλά νοιώθω την υποχρέση να το κάνω (ειδικά τις φορές που αισθάνομαι "μόνοοος, μα τοοοσο μόονος" εδώ μέσα) γι αυτήν την ομάδα που το αξίζει 1000% γκαμώτοοο

Φιλικά 39.gif


Σε καμία περίπτωση δεν είμαι απ αυτούς που θα αποδοκίμαζαν την ομάδα και πίστεψε με αν έμενα Αθήνα θα μουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο να την στηρίξω! Το κράξιμο από την μεριά μου είναι μόνο προς τον Πεδουλάκη! Αν ψάξεις παλιά μου ποστ στηρίζω όλους τους παίχτες ακόμα και αν έχουν κακή εικόνα!

Ας αναλύσω το σκεπτικό μου για τον coach.
Από την αρχή που τον πήραμε μου κακοφάνηκε! Τον θεωρούσα πολύ λίγο για τον Παναθηναικό γιατί και στις προηγούμενες ομάδες του με κάποιες εξαιρέσεις δεν τον λες και τον πιο πετυχημένο προπονοτή. Πχ τον θεωρούσα-θεωρώ κατώτερο του Μπαρτζώκα! Πέρυσι το καλοκαίρι όμως που κατάφερε και είχε πετυχημένη πορεία τον παραδέχθηκα και έκανα και κωλοτούμπα, παρά τα λάθη που είχε κάνει και αυτός, γιατί ο αποκλεισμός με την Μπάρτσα για μένα είναι σε μεγάλο βαθμό δικιά του ευθύνη! Όμως είχε και το ελαφρυντικό της καινούργιας ομάδας, τον τραυματισμό του ΔΔ, οπότε δεδομένων των συνθηκών κρίνεται επιτυχημένος!

Ερχόμαστε στο φέτος... Πριν την έναρξη της σεζόν είχε βγει και είχε πει στον Μαγουλά, σε μία κατα τ άλλα καλή συνέντευξη, ότι φέτος η ομάδα θα κοιτάξει και την επίθεση.... Είμαστε Νόεμβρη μήνα, έχουμε παίξει 6 αγώνες στην euroleague, ο ΔΔ έχει ξεζουμιστεί και εκτεθεί από τώρα και ο γενικά συμπαθής Αρτζη σχεδόν σε κάθε συνέντευξη ψάχνει δικαιολογίες! Ναι ήταν άτυχος με Λάσμε και Ούκιτς, αλλά είσαι στον Παναθηναικό όχι στο Περιστέρι! Δεν μπορεί να παίζεις την πρόκριση σου στους 16 με την Ρίτας στο γήπεδό σου και να έχεις αυτή την εικόνα! Γιατί αν δεν έκανε αυτή την εξωπραγματική εμφάνιση ο Γκιστ αυτή την στιγμή θα μπορούσαμε να ήμασταν οι τελευταίοι του ομίλου μας! Και αυτό που με κάνει να ανησυχώ και να κράζω ακόμα περισσότερο είναι ότι τα σημάδια βελτίωσης είναι λίγα!

Όσο για την περσυνή επιτυχία με τον ίδιο κορμό... Από την στιγμή που δεν αλλάζεις παίχτες ξεκινάς από θέση ισχύος! Αυτό λέγαμε τόσα χρόνια με τον Ζοτς. Όμως φέτος φαίνομαστε σαν να ξεκινάμε από την αρχή όπως πέρυσι!

Καταλήγοντας εγώ θα πω ότι δεν το θεωρώ τόσο θέμα δουλειά αλλά έλλειψης ικανοτήτων. Και όχι των παιχτών! Πέρυσι έφτιαξε σκυλίσια άμυνα και αυτή μας έδινε τα παιχνίδια! Όμως την πρόκριση στο f4 δεν την χάσαμε από την άμυνα αλλά από την επίθεση! Φέτος που του πήρε παίχτες για να στρώσει την επίθεση αλλά και του κράτησε του περσινούς με κάθε κόστος βλέπουμε έναν Παναθηναικό χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς πλέις χωρίς τίποτα! Και για μένα το κοουτσάρισμα στην διάρκεια του αγώνα είναι απαράδεκτο! Μπες εσύ, βγες εσύ έτσι ώστε να μην βρει ρυθμό κανείς και ο μόνος που παίζει σχεδόν συνέχεια να ναι ο ΔΔ έτσι ώστε τον Μάη να του χουμε βγάλει την πίστη!

ΥΓ Πάνω και απο το μπάσκετ, που τ αγαπάω πολύ, αγαπάω τον Παναθηναικό. Οπότε πραγματικά εύχομαι στο τέλος να έχω βγει ψεύτης, κωλοτούμπας και απλά πικρόχολος με τον Πεδουλάκη! Αλλά ακόμα δεν θεωρώ ότι έχει δείξει δείγματα μεγάλου προπονητή!
pinkfloyd
Ο Πεδουλακης χτες ειχε μεταφερει τη πιεση και το αγχος που ειχε τους παιχτες...ειναι σωστο;

Μεσα στους κραζοντες ειμαι και εγω γιατι η ομαδα σε σχεση με περυσι την ιδια εποχη ειναι πολυ χειροτερη πραγμα που ειναι αδικαιολογητο...δικαιολογιες δεν υπαρχουν οταν εισαι μεγαλη ομαδα.

Dεν μπορει να προετοιμασει την ομαδα για δυο παιχνιδια την εβδομαδα, απο περυσι ειναι ορατο.
Κερδισε τα 4 απο τα 5 παιχνιδια περυσι τον ολυμπιακο σε αυτα που ειχε μερες πολλες μπροστα του να προετοιμασει την ομαδα.
Μια εβδομαδα στον τελικο κυπελου και δυο αν θυμαμαι καλα πριν τους τελικους του πρωταθληματος.

<<Δημοκρατια>> εχουμε την γνωμη μας λεμε <<ελευθερα>> τωρα αν μας διαβαζει μπορει και να βελτειωθει.


Και να μην ξεχναμε οτι στον ΠΑΟΚ εφυγε νυχτα.

bbplayer
Διάβασα το ποστ του φίλου paodynasty 2-3 φορές για να μην κάνω λάθος στο τι ακριβώς διαβάζω και απαντάω άλλα αντί άλλων. Σέβομαι τη γνώμη του όπως και όλως άλλωστε αλλά προσωπικά είναι στην "άλλη άκρη" και θα προσπαθήσω να εξηγήσω το "γιατί" στα γρήγορα.

Ο Ομπράντοβιτς (όλα απο δώ ξεκινάνε tongue.gif ) μετά το ματς με την Πρόκομ βγήκε και ξέχεσε το άπαν σύμπαν. Έπαθε η ομάδα κανένα κανό? διαταράχτηκε κανένα κλίμα? Ευρωλίγκα πήραμε!
Την ίδια εποχή το τι γραφόταν στο φόρουμ δε λέγεται. Όλοι οι παίχτες άσχετοι! Επαθε κανένα κανένα κακό η ομάδα? Ευρωλίγκα πήραμε!
Ούτε και έπαθε κάτι κακό η ομάδα , όταν ο άλλος ο Κάγκουρας βγήκε και ζητούσε τις φανέλες τους.
Πέρσι στο section του Ολυμπιακού η "μουρμούρα" είχε την τιμητική της σχεδόν απ όλους και μερικοί ξέφευγαν κιόλας. Ο Ολυμπιακός πήρε τη 2η συνεχόμενη κούπα με κατοστάρα.
Δε παθαίνει η ομάδα κανένα απολύτως κακό με 10-20 γνώμες σε ένα φορουμ. Βασικά χεσμένους μας έχουν. Σιγα μην ασχολούνται με μας.

Απο κει και πέρα, ότι βλέπουμε γράφουμε. Δε βλέπω κανέναν κακό σε αυτό. Η ομάδα δεν παίζει μπάσκετ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ανάλογα με τι μυαλά κουβαλάμε ο καθένας μας το ερμηνεύει όπως νομίζει. Αλλος κάνει λόγος για λειψή προετοιμασία, άλλος για τραυματισμούς άλλος για Κίνες, άλλος για αεροπλάνα και πάει λέγοντας . Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν παίξει ρόλο όλα.
Αλλά πλέον τελειώνει ο Νοέμβρης και οι δικαιολογίες πρέπει να μπουν στην άκρη και να παίξουμε μπάσκετ. Εχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι και αυτό πρέπει επιτέλους να φανεί στο παρκέ.

Στο θέμα του προπονητή τα πράγματα είναι επίσης πολύ απλά. Όπως πιστώνεται τις επιτυχίες (το περσινό νταμπλ) έτσι χρεώνεται και τις αποτυχίες (το πονόματο που προκαλεί σε μερικούς το μπάσκετ που αποδίδουμε).
Σαφώς δεν έχει κανένας τις γνώσεις να κρίνει προπονητές σε τέτοιο επίπεδο και πάντως όχι εγώ και ούτε έχουμε και καμια 10αριά plays έτοιμα να του τα στείλουμε με fax μπας και ξεκολήσουμε.
Αλλά από την άλλη , σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, πρέπει να κοιτάξουμε το επιθετικό κομάτι φέτος. Πούντο? Τα'χουμε πει χίλιες φορές. Το να παίξεις άμυνα χρειάζεται να είσαι καλός αθλητής και να έχεις όρεξη να προσφέρεις στην ομάδα σου. Οκ, αυτό το έχουμε καταφέρει. Αλλά πρέπει να πάμε και παραπέρα
Είμαστε σε έναν όμιλο που έπρεπε να είμαστε στο 6-0 και όχι στο 3-3.

Νοέμβρη δεν κρίθηκε ποτέ τίποτα. Περιμένουμε. Αρκεί όλοι να έχουν συναίσθηση πού έχουν έρθει και ποια φανέλα φοράνε
paodynasty
QUOTE(bbplayer @ Nov 22 2013, 22:45 ) *
Διάβασα το ποστ του φίλου paodynasty 2-3 φορές για να μην κάνω λάθος στο τι ακριβώς διαβάζω και απαντάω άλλα αντί άλλων. Σέβομαι τη γνώμη του όπως και όλως άλλωστε αλλά προσωπικά είναι στην "άλλη άκρη" και θα προσπαθήσω να εξηγήσω το "γιατί" στα γρήγορα.

Ο Ομπράντοβιτς (όλα απο δώ ξεκινάνε tongue.gif ) μετά το ματς με την Πρόκομ βγήκε και ξέχεσε το άπαν σύμπαν. Έπαθε η ομάδα κανένα κανό? διαταράχτηκε κανένα κλίμα? Ευρωλίγκα πήραμε!
Την ίδια εποχή το τι γραφόταν στο φόρουμ δε λέγεται. Όλοι οι παίχτες άσχετοι! Επαθε κανένα κανένα κακό η ομάδα? Ευρωλίγκα πήραμε!
Ούτε και έπαθε κάτι κακό η ομάδα , όταν ο άλλος ο Κάγκουρας βγήκε και ζητούσε τις φανέλες τους.
Πέρσι στο section του Ολυμπιακού η "μουρμούρα" είχε την τιμητική της σχεδόν απ όλους και μερικοί ξέφευγαν κιόλας. Ο Ολυμπιακός πήρε τη 2η συνεχόμενη κούπα με κατοστάρα.
Δε παθαίνει η ομάδα κανένα απολύτως κακό με 10-20 γνώμες σε ένα φορουμ. Βασικά χεσμένους μας έχουν. Σιγα μην ασχολούνται με μας.

Απο κει και πέρα, ότι βλέπουμε γράφουμε. Δε βλέπω κανέναν κακό σε αυτό. Η ομάδα δεν παίζει μπάσκετ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ανάλογα με τι μυαλά κουβαλάμε ο καθένας μας το ερμηνεύει όπως νομίζει. Αλλος κάνει λόγος για λειψή προετοιμασία, άλλος για τραυματισμούς άλλος για Κίνες, άλλος για αεροπλάνα και πάει λέγοντας . Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν παίξει ρόλο όλα.
Αλλά πλέον τελειώνει ο Νοέμβρης και οι δικαιολογίες πρέπει να μπουν στην άκρη και να παίξουμε μπάσκετ. Εχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι και αυτό πρέπει επιτέλους να φανεί στο παρκέ.

Στο θέμα του προπονητή τα πράγματα είναι επίσης πολύ απλά. Όπως πιστώνεται τις επιτυχίες (το περσινό νταμπλ) έτσι χρεώνεται και τις αποτυχίες (το πονόματο που προκαλεί σε μερικούς το μπάσκετ που αποδίδουμε).
Σαφώς δεν έχει κανένας τις γνώσεις να κρίνει προπονητές σε τέτοιο επίπεδο και πάντως όχι εγώ και ούτε έχουμε και καμια 10αριά plays έτοιμα να του τα στείλουμε με fax μπας και ξεκολήσουμε.
Αλλά από την άλλη , σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, πρέπει να κοιτάξουμε το επιθετικό κομάτι φέτος. Πούντο? Τα'χουμε πει χίλιες φορές. Το να παίξεις άμυνα χρειάζεται να είσαι καλός αθλητής και να έχεις όρεξη να προσφέρεις στην ομάδα σου. Οκ, αυτό το έχουμε καταφέρει. Αλλά πρέπει να πάμε και παραπέρα
Είμαστε σε έναν όμιλο που έπρεπε να είμαστε στο 6-0 και όχι στο 3-3.

Νοέμβρη δεν κρίθηκε ποτέ τίποτα. Περιμένουμε. Αρκεί όλοι να έχουν συναίσθηση πού έχουν έρθει και ποια φανέλα φοράνε


Κι αφού λοιπόν Νοέμβρη δεν κρίθηκε ποτέ τίποτα, γιατί όλος αυτός ο ντόρος, τη στιγμή μάλιστα που και πέρσυ τα πράγματα κάπως έτσι πήγαιναν ?

Όσο για τον Ομπράντοβιτς και το ματς με την Προκομ : όσο κι αν γουστάρω τον Αργύρη κι όσο κι αν μοιάζει τσαμπουκάς και δυνατή προσωπικότητα δε φτάνει στο νυχάκι του Ζοτς που είναι η πιο τεράστια Μπασκετόφατσα των πάγκων της Ευρώπης τουλάχιστον, αυτή είναι η αλήθεια γι'αυτό και φοβάμαι μην επηρρεαστεί η ομάδα.

Ευχαριστώ πάντως bb για την απάντηση και την ωραία κουβέντα αυτός ήταν κι ο στόχος μου
SG3ptshooter

bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.