Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
lakersdynasty
QUOTE
Στην εκπνοή 84-82 ο Παναθηναϊκός την Ούνιξ

10-09-2008

Με νίκη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, επιβλήθηκε της Ούνιξ Καζάν με 84-82 στο Ζλάτιμπορ.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα, παρά το «μούδιασμα» που υπήρχε από τις προπονήσεις όλων αυτών των ημερών. Πήρε ένα μικρό προβάδισμα από την Ούνιξ Καζάν, το οποίο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης έφτασε μέχρι και τους επτά πόντους (33-26), για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο 42-41 και τους Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Νίκολας να έχουν καταθέσει θετικό δείγμα στο παρκέ στο διάστημα αυτό. Ο αγώνας διατήρησε την ίδια μορφή και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει να προηγηθεί 82-76, με 48’’ να υπολείπονται. Κάποια λάθη των «πράσινων» έδωσαν την ευκαιρία στην Ούνιξ Καζάν να πλησιάσει και να ισοφαρίσει με 5’’ να απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα σε 82-82. Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε τάιμ άουτ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε την τελευταία επίθεση, ευστόχησε και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη με το τελικό 84-82.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Νίκολας 20 (5τρ.), Μπατίστ 17, Γιασικεβίτσιους 9, Σάκοτα, Χατζηβρέττας 9, Περπέρογλου 2, Τσαρτσαρής 7, Φώτσης 12 (2), Σπανούλης 8, Ταταρούνης, Αλβέρτης

* Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Δημήτρης Βεργίνης και Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς και οι δύο αισθάνονταν ενοχλήσεις, στο γόνατο και στους κοιλιακούς αντίστοιχα. Στη διάρκεια της αναμέτρησης, τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο (έσπασε το δόντι του), ο Άρης Ταταρούνης και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε.
Πάθος για τη νίκη
Ο Δημήτρης Ιτούδης, που κάθισε στην άκρη του πάγκου, εν τη απουσία και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έχει μεταβεί στο Μιλάνο, τόνισε: «Δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Σκοπός του αγώνα αυτού ήταν να αλλάξει παραστάσεις η ομάδα, μετά από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Μοιράσαμε το χρόνο και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε. Θέλουμε ακόμη δουλειά, είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι. Το σημαντικότερο για εμάς από αυτή την αναμέτρηση είναι ότι ακόμη και σε αυτό το πρώτο φιλικό, είχαμε πολύ πάθος για τη νίκη. Ακόμη κι πρόκειται επαναλαμβάνω για ένα φιλικό παιχνίδι».


QUOTE
Νίκη κόντρα στην Σουργκούτ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Βάλιεβο ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε της Ρωσικής Σουργκούτ με 77-68 και αύριο το βράδυ (21.00) θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Παρτιζάν-Μετάλατς που ακολουθεί για την 1η θέση. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα, αλλά κυρίως να διαπιστώσει για δεύτερο φιλικό τεστ τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του, οι οποίοι «τα πήγαν» σε γενικές γραμμές πολύ καλά σε όλο τα παιχνίδι. Με ηγέτες επιθετικά του Ντρου Νίκολας και Ντούσαν Σάκοτα το «τριφύλλι» επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα και κυριάρχησε σε όλους τους τομείς. Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 19-14 και στο ημίχρονο με 43-36 και στο διάστημα αυτό είχαν χρησιμοποιηθεί όλοι οι παίκτες πλην των Αλβέρτη, Ταταρούνη κα Τάγαρη που δεν έπαιξαν καθόλου. Την μοναδική φορά που απειλήθηκε ο Παναθηναϊκός ήταν στο 23΄ όταν ισοφαρίστηκε σε 51-51, αλλά με ένα γρήγορο σερί 15-5 οι «πράσινοι» έφεραν την διαφορά στο + 10 (66-56 στο 26΄) και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά στο α΄ μέρος αφού χτύπησε στα πλευρά και έμεινε στον πάγκο στην επανάληψη προληπτικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σπανούλης 3(1) , Διαμαντίδης, Σάκοτα 15(3), Νίκολας 14(3), Μπατίστ 13, Περπέρογλου 6, Χατζηβρέττας 3(1), Γιασικεβίτσιους 3(1), Βεργίνης 4, Φώτσης 5(1), Τσαρτσαρής 11.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΤ: Λεμπόγεβιτς 9(1), Τσάλμερς 13(2), Κομαρόφσκι 11(2), Βογκμάλιν, Κρατσνίκοφς 4(1), Στεφάνοβιτς 18(3), Σαβένκοφ 4, Κουμπίνοφ 3, Ακιτσμπάλα 6.

*Το τουρνουά διεξάγεται για τα 60 χρόνια της Μετάλατς Βάλιεβο και είναι μία πραγματική γιορτή. Η παρουσίαση των δύο ομάδων έγινε με κάθε επισημότητα και με ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών, ενώ χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα οι Ομπράντοβιτς, Κιτσάνοβιτς, Λούκαϊτς (προπονητής της Σουργκούτ) αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε μετά το ματς: «Είμαστε ικανοποιημένοι που μετέχουμε σε αυτή την γιορτή ενός ιστορικού συλλόγου. Αγωνιστικά προχωράμε βήμα βήμα και μέσα από αυτά τα [παιχνίδια θέλουμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Κάναμε σήμερα κάποια λάθη που είναι φυσιολογικά αφού είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά είχαμε και αρκετά θετικά στοιχεία όπως ήταν διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου. Είναι ο χρόνος σύμμαχος μας.»


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

wav.gif
nicolicius
Πρωτος σκορερ ο Σακοτα??! ?! laugh.gif

Παντως ο Νικολας φαινεται πως θα ειναι σταθερα απο τους πρωτους σκορερ για φετος!
Μακαρι να συνεχισει ετσι μιας και γι αυτο τον πηραμε!
Νομιζω πως αυτη η μεταγραφη μπορει να μην εκανε τοσο μεγαλη αισθηση την περιοδο που πραγματοποιηθηκε
αλλα ειναι πολυ μεγαλη κατα την γνωμη μου.
lakersdynasty
Ναι ειναι γεγονος οτι ο Νικολας θα παρει αρκετη απο την...λαμψη του Σπανουλη στην επιθεση. Τωρα θα μοιραζουν τα 24" της επιθεσης μεταξυ τους.laugh.gif
lakersdynasty
Λοιπον τα κυρια σημεια του τελευταιου φιλικου με την Σουργουτ:
(Μεσω της "Πρασινης")

bball.gif Ο Νικολας ηταν καλος στο σκοραρισμα και σε κρισμο σημειο με 5 προσωπικους του ποντους επανεφερε τον ΠΑΟ μπρωστα με 4. Στο τελος του παιχνιδιου κουραστηκε και οδηγηθηκε σε κακες επιλογες (σε σουτ κυριως πρεπει να αναφερεται)

bball.gif Ο Περπερογλου ηταν για ακομη μια φορα πολυ καλος στα αμυντικα του καθηκοντα ενω επαιζε καλα στο τρανζισιον.

bball.gif Ο Σπανουλης χαρακτιριζεται ως ο ακρογονιαιος λιθος της πιεστικης αμυνας την οποια εφαρμωσε η ομαδα απτην αρχη του παιχνιδιου.

bball.gif Στην αρχη του 3ου δεκαλεπτου οταν η Σουργουτ ηταν κοντα στο σκορ ο ΠΑΟ μπηκε στο γηπεδο με τους Τσαρτσαρη Φωτση Χατζιβρεττα Σπανουλη Διαμαντιδη για λογους χημειας. Επιθετικα η ομαδα τα πηγε πολυ καλα παρολα αυτα στην αμυνα στο διαστημα αυτο η Σουργκουτ βρηκε καποια ελευθερα τριποντα που την κρατησαν στο παιχνιδι.

bball.gif Ο Σακοτα ηταν πολυ καλος επιθετικα. Ηταν αυτος ο οποιος με 2 τριποντα του εδωσε ανασα 10 ποντων στον ΠΑΟ στα τελη του 3ου δεκαλεπτου (μετα τους 5 μαζεμενους του Νικολας) αλλα στην αμυνα και στα ριμπαουντ ηταν κακος και εκανε καποια λαθη.

bball.gif Ο Βεργινης εκμεταλλευτηκε την ευκαιρια και ενθουσιασε τον Ομπραντοβιτς ο οποιος δηλωσε οτι παρα τα μερικα λαθη που ειχε κανει του εδωσε πολλους λογους να θελει να τον ξαναδει στο γηπεδο. Εκτος του οτι μοιρασε πολυ καλα την μπαλα επαιξε και καλη αμυνα πανω στον Τσαλμερς. Πολυ σημαντικο στοιχειο η θεληση του να παιξει αμυνα.

Η δηλωση Ζοτς "Ο Βεργινης προσπαθησε παρα πολυ δινοντας αρκετες λυσεις επιθετικα και αμυντικα εκανε καποια λαθη οστοσο θα του δωθουν και αλλες ευκαιριες"

bball.gif Ο Μπατιστ ηταν ο γνωστος καλος εαυτος του με καλη παρουσια στην επιθεση ενω ο Τσαρτσαρης τελειωσε πολυ καλα το ματς με μαζεμενους προσωπικους ποντους.

bball.gif Η ομαδα επαιξε για πρωτη φορα ζωνη προς το τελος του παιχνιδιου. Δεν αναφερεται κατι για την αποτελεσματικοτητα της.
vastravoud
Αυτά που μου αρέσουν:

- Ο Μπατιστ σε αντίθεση με πέρσι προέρχεται από πλήρη τρίμηνη σχεδόν ξεκούραση(χωρίς εγχείρηση)
- Ο Περπέρογλου δείχνει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ομπράντοβιτς
- Απ' όσο ακούγεται, ο Νίκολας ΕΧΕΙ όρεξη για δουλειά

Αυτά που με προβληματίζουν:

- Διάβασα για ενοχλήσεις του Διαμαντίδη στο γόνατο. Δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι, αλλά με δεδομένη την υπερ-επάρκεια κοντών μήπως θα έπρεπε να πάρει ειδικό πρόγραμμα;
- Αυτό που λέμε συνέχεια, μήπως θα ήταν καλό να έρθει και ένας ψηλός-χαμάλης(κλασικό 5άρι), χωρίς απαιτήσεις για μεγάλη συμμετοχή
Archigos
Ακομα ο Πεκοβιτς εκανε τρομερο αγωνα εχοντας 22π. σε 25' με 8/9δ. και 6/8β..Μηπως ακοθσε κανενασ ποσα Rebound πηρε;
Fetisov
Καλη επιτυχια για τη νεα χρονια.
lakersdynasty
@vastravoud

Ο Διαμαντιδης δεν ειχε κανενα προβλημα στο γονατο. Ειχε τραυματιστει πριν μερικες ημερες ο Διαμαντιδης στους κοιλιακους και ο Βεργινης στο γονατο και καποια σαϊτ εγραψαν οτι υπεφεραν και οι 2 απο τα γονατα τους.

Οτι χρειαζεται ξεκουραση ομως χρειαζεται και τουλαχιστον εντος των τοιχων ελπιζω οτι θα παρει ανασες και απτον Βεργινη καποιες φορες ο οποιος εχει διαθεση να παιξει και αμυνα.
j-kidd13
QUOTE(Archigos @ Sep 14 2008, 14:04 ) *
Ακομα ο Πεκοβιτς εκανε τρομερο αγωνα εχοντας 22π. σε 25' με 8/9δ. και 6/8β..Μηπως ακοθσε κανενασ ποσα Rebound πηρε;


5 ριμπαουντ....και 1 κοψιμο...
spysta
o φετινος Παναθηναικος αραγε ποσα τριποντα θα σουταρει σε καθε ματς με τους Νικολας Σπανουλη Σαρας Σακοτα Φωτση στην ομαδα ??????????? tongue.gif tongue.gif

Περα απο την πλακα .. αν ο Ζελικο καταφερει και ισοροπησει την ομαδα με Πεκοβιτς Μπατιστ και Τσαρτσαρη να αναλμβανουν το σκοραρισμα απο το ζωγραφιστο .. και Νικολας (τον πιστευω πολυ αυτον) Σπανουλη Γιασικεβιτσιους απ εξω .. θα παει σουπερ

Προσωπικη αποψη .. νομιζω οτι στο inside game θα εχει προβλημα ο ΠΑΟ .. Φωτσης κυριως και Τσαρτσαρης (μπορει αλλα οχι με συνεπεια και οχι σε μεγαλο βαθμο) δεν παιζουν με αυτο τον τροπο .. γι αυτο και αναμφησβητητα χρειαζεται ενα χαμαλη πολυτελειας για 5ο ψηλο που να μπορει να παιξει λιγο με πλατη!!


ΥΓ.Προβλεψη μου --> Αν ο Νικολας κατεφερει και προσαρμοστει στο παιχνιδι του ΠΑΟ .. τα ελευθερα σουτ που θα παρει θα ειναι πολλα .. οπως και αυτα που θα βαλει ... ΑΝ μπει στο πνευμα της ομαδας .. θα φαει παγκο ο Σπανουλης!!
ΥΓ.2 Ταυτοχρονη χρησιμοποιηση Σπανουλη Νικολας δυσκολα θα δουμε ..
lakersdynasty
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj...B-E5693F5A97AF}

Εδω μπορειτε να βρειτε τα στατιστικα του και στους 2 μεχρι τωρα αγωνες

QUOTE(spysta @ Sep 14 2008, 16:39 ) *
ΥΓ.Προβλεψη μου --> Αν ο Νικολας κατεφερει και προσαρμοστει στο παιχνιδι του ΠΑΟ .. τα ελευθερα σουτ που θα παρει θα ειναι πολλα .. οπως και αυτα που θα βαλει ... ΑΝ μπει στο πνευμα της ομαδας .. θα φαει παγκο ο Σπανουλης!!
ΥΓ.2 Ταυτοχρονη χρησιμοποιηση Σπανουλη Νικολας δυσκολα θα δουμε ..


Τι ωραια που τα λες... biggrin.gif

Ηδη παντως στην προετοιμασια φαινεται να περιοριζεται επιθετικα ο Σπανουλης. Αλλα αν δεν δουμε τους αγωνες δεν μπορουμε να τοποθετηθουμε εκ του ασφαλους.

Οσο για τα τριποντα θα βαρεθεις να μας βλεπεις. laugh.gif
Μονο που φετος εχουμε μεγαλητερες πιθανοτητες να μην "χτιζουμε σπιτακια" απτα 6,25. icon_drunk.gif
vastravoud
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 14 2008, 15:30 ) *
@vastravoud

Ο Διαμαντιδης δεν ειχε κανενα προβλημα στο γονατο. Ειχε τραυματιστει πριν μερικες ημερες ο Διαμαντιδης στους κοιλιακους και ο Βεργινης στο γονατο και καποια σαϊτ εγραψαν οτι υπεφεραν και οι 2 απο τα γονατα τους.

Οτι χρειαζεται ξεκουραση ομως χρειαζεται και τουλαχιστον εντος των τοιχων ελπιζω οτι θα παρει ανασες και απτον Βεργινη καποιες φορες ο οποιος εχει διαθεση να παιξει και αμυνα.


Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση, δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο ζήτημα.

Ωστόσο, χωρίς βέβαια να γνωρίζω και πολλά από προπονητική, μήπως το να μην παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ δε θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά; Θέλω να πω, μήπως το να πάρει 10 μέρες ξεκούραση και μετά να ακολουθήσει χωριστή προετοιμασία, ώστε πρακτικά να ενσωματωθεί στην ομάδα 2-3 βδομάδες μετά του κάνει περισσότερο καλό;

Από την άλλη, με δεδομένη και την πληρότητα κοντών, καθώς και το ότι ο Ζοτς έχει στα χέρια του όλα τα αποτελέσματα των εργομετρικών, μάλλον σημαίνει ότι αν υπάρχει πρόβλημα κάτι θα σκεφτούν
lakersdynasty
Μου φαινεται σωστη ως σκεψη να εμενε για ορισμενο διαστημα εκτος.

Αλλα πιστευω οτι αν θα γινοταν αυτο θα γινοταν ηδη γιατι μετα ακολουθουν τα επισημα τουρνουα με Μακαμπι ΤΣΣΚΑ στα οποια πρεπει να εχει προλαβει η ομαδα να δεσει οσο το δυνατον καλητερα.

Ο Διαμαντιδης ειναι βασικο στελεχος της ομαδας και θα πρεπει να βρει τις συνεργασιες του και με τους νεους του συμπαικτες.

Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Να εισαι κουρασμενος αλλα να ξερεις που να βρεις τον αλλο μεσα στο γηπεδο οταν παιζεις? Η μηπως το αντιθετο?

Εγω ειλικρινα δεν ξερω τι θα ηταν καλητερο πραγματικα. blink.gif
VARDINOLATSIS
Η πρώτη κούπα της χρονιάς κατακτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Σερβία. Ήταν ο νικητής του τουρνουά της Μετάλατς Βάλιεβο, καθώς επιβλήθηκε και της Παρτιζάν με 64-61 και κατέκτησε την πρώτη θέση. Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ντριου Νίκολας 41.gif
paobc.gr

O Νίκολας πάλι το έβλεπε σαν βαρέλι...5 τριποντακια.... rolleyes.gif
a bullet for your head
QUOTE(spysta @ Sep 14 2008, 16:39 ) *
ΥΓ.Προβλεψη μου --> Αν ο Νικολας κατεφερει και προσαρμοστει στο παιχνιδι του ΠΑΟ .. τα ελευθερα σουτ που θα παρει θα ειναι πολλα .. οπως και αυτα που θα βαλει ... ΑΝ μπει στο πνευμα της ομαδας .. θα φαει παγκο ο Σπανουλης!!
ΥΓ.2 Ταυτοχρονη χρησιμοποιηση Σπανουλη Νικολας δυσκολα θα δουμε ..

Θεωρω οτι η παραλληλη χρησιμοποιηση Σπανουλη κ Νικολας,μπορει να γινει οχι μονο εφικτη αλλα κ ακρως αποτελεσματικη-λειτουργικη,αρκει ο Σπανουλης να ανεβασει τον βαθμο ωριμανσης του στο ''διαβασμα'' των φασεων.Ξερουμε ολοι οτι ειναι εξαιρετικος δημιουργος ''καταστασεων''.Αν ''μοιραζει'' καλα την μπαλα σε split out game,κ οι συμπαικτες του ειναι ευστοχοι στα μακρινα σουτ,τοτε θα ''ανοιξουν'' καλυτερα κ για αυτον οι διαδρομοι προς το καλαθι,ωστε να τελειωνει τις φασεις.Προσωπικα διαβλεπω ενα ''ισοζυγιο χρονου'',μεταξυ Διαμαντιδη κ Σαρας(τελειωνει το συμβολαιο του),με την πλαστιγγα να γερνει υπερ του 1ου.Δηλαδη ο Σαρας κατ'εμε,θα φαει περισσοτερο παγκο απ τους βασικους guard.. cool.gif
vastravoud
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση ο Ζοτς να μη δίνει τουλάχιστον 26-27 λεπτά μ.ο στον Διαμαντίδη στα κρίσιμα ματς.

Για τις 3 περιφερειακές θέσεις χοντρικά νομίζω θα έχουμε(στα ζόρικα παιχνίδια):

Διαμαντίδης 20-25
Σπανουλης 20-25
Νίκολας 20-25
Σάρας 20-25
Περπέρογλου 5-15
Χατζηβρέττας 5-15
Κέτσμαν 5-15
vastravoud
Επίσης, απ' όσο διάβασα ο Παπαλουκάς δε συμμετείχε στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Μήπως θα έπρεπε να γίνει και σε εμάς κάτι ανάλογο;

Από την άλλη, ο Ζοτς έχει τα αποτελέσματα των εργομετρικών, και με δεδομένο ότι ο Μήτσος μάλλον έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και (υποθέτω) κάνει πολύ αθλητική ζωή, ίσως τελικά να μην υπάρχει πρόβλημα
a bullet for your head
Παντως ο Τσαρτσαρης εδειξε σημαδια υπερκοπωσης κ θα υποβληθει σε εξετασεις..
lakersdynasty
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 16 2008, 00:35 ) *
Παντως ο Τσαρτσαρης εδειξε σημαδια υπερκοπωσης κ θα υποβληθει σε εξετασεις..


Ναι γιαυτο δεν επαιξε και στο τελευταιο φιλικο. Την Τεταρτη ξανααρχιζουν οι προπονησεις οποτε θα εχει καποιο χρονο να "αναρρωσει".
Ginobili
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 21:35 ) *
Παντως ο Τσαρτσαρης εδειξε σημαδια υπερκοπωσης κ θα υποβληθει σε εξετασεις..

Υπερκόπωση πριν καλά καλά ξεκινήσει η χρονιά...στην μέση της προετοιμασίας.....ωραία!!! Εύγε!!! Μια χαρά είμαστε... icon_drunk.gif Τρομάρα μας...να δω πως θα αντέξουμε όλη την χρονιά με αυτούς τους ψηλούς...και να δω αν θα βρισκόμαστε και σε φόρμα κατά τον Απρίλη...
Μας βλέπω να ξαναφέρνουμε τον Πρκάτσιν από την Τσιμπόνα στα μέσα της χρονιάς...για "μπαλώματα" και ανάσες.... wink.gif
nicolicius
Εφτασε η ωρα για το πρωτο δυνατο φιλικο τεστ της νεας χρονιας!

Αντιπαλος η Μακαμπι, 16:30 τηλεοπτικη μεταδοση στο novasports1!

Αντε επιτελους να δουμε λιγο μπασκετ! 41.gif bball.gif
vastravoud
Έχουμε πουθενά box score για το ματς;
Ginobili
Ματσάρα πρέπει να έγεινε!!!!!!!! 96-100 νικήσαμε στην παράταση.(85-85 κανονική διάρκεια).Είδε κανείς τον αγώνα να μας πει εντυπώσεις???
Αύριο με ΤΣΣΚΑ δεν παίζει να το χάσω!!!! biggrin.gif
Archigos
QUOTE(Ginobili @ Sep 22 2008, 19:37 ) *
Ματσάρα πρέπει να έγεινε!!!!!!!! 96-100 νικήσαμε στην παράταση.(85-85 κανονική διάρκεια).Είδε κανείς τον αγώνα να μας πει εντυπώσεις???
Αύριο με ΤΣΣΚΑ δεν παίζει να το χάσω!!!! biggrin.gif


Το ειδα.Καλα παιξαμε στην επιθεση.Απο εμενα ελειπε το βαρυ κορμι.Ωστοσο ο Διαμαντιδης καθαρισε το παιχνιδι με τρομερη αμυνα και κλεψιμο του Σπανουλη.
ironman
επειδη το δα το παιχνιδι εχω να πω χωρις ιχνος ειρωνειας οτι τετοιο παρτι κατω απο καλαθι ομαδας δεν εχω ξαναδει... οι 80 απο τους 96 ποντους της μακαμπι πρεπει να ταν κατω απο το καλαθι blink.gif ειδικα μπατιστα και ο σμιθ (αυτος ποιος ειναι;;) μαζευαν τα επιθετικα ριμπαουντ σα σταφυλια..

αυτο ηταν το μεγαλυτερο προβλημα του παναθηναικου, στην επιθεση οπως δειχνει και το σκορ καλα τα πηγε..

επισης φωτσης στο δευτερο μερος εκανε πολλα λαθη.


αυτος που καθαρισε παλι βεβαια ηταν ο διαμαντιδης που πηρε τις κρισιμες επιθεσεις και κυριως με ποσταρισματα τα βαζε..
Ginobili
Καλά,όταν θα μπει και ο Δυναμίτης-Πέκοβιτς...δεν θα γίνεται τέτοιο πάρτι στην ρακέτα.Όπως και να έχει....μακάρι να διαπιστώνονται τέτοια προβλήματα,σε υπερθετικό βαθμό,μπας και πειστεί ο Ζοτς να πάρει καναν ψηλό ακόμα.
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα,σύμφωνα με αυτά που διαβάζω από τα ρεπορταζ του αγώνα,ήταν η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εμφάνιση του Περπέρογλου Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε....με τις καλοκαιρινές γκρίνιες ότι ο ΠΑΟ δεν έχει αξιόλογο παίκτη στο 3.... wink.gif
rchos
QUOTE
οι 80 απο τους 96 ποντους της μακαμπι πρεπει να ταν κατω απο το καλαθι ειδικα μπατιστα και ο σμιθ (αυτος ποιος ειναι;;) μαζευαν τα επιθετικα ριμπαουντ σα σταφυλια..


οταν λες σμιθ μηπως εννοεις τον φισερ?αν εννοεις αυτον περσι ηταν ο mvp στο πρωταθλημα του βελγιου.πρωτος σε ριμπαουντ και ταπες νομιζω εκει.η μακαμπι εχει καλη παραδοση στο να βρισκει τετοιου ειδους αμερικανους.
vastravoud
Είχαμε εξαιρετική περιφερειακή κυκλοφορία, και έβγαιναν πολύ εύκολα αμαρκάριστα σουτ.

Από την άλλη ήμασταν γυμνοί στη ρακέτα, μιας και παίξαμε πρακτικά με 3 παίκτες για 2 θέσεις, και με τον Τσαρτσαρή να παίζει στο "5".
lakersdynasty
Εγω θα συμφωνησω πληρως με τον ironman και θα σημειωσω οτι δεν εφτανε ολη αυτη η αφασια κατω απτο καλαθι στο τελος ο Oμπραντοβιτς ειχε εμπιστευτει και το σχημα του Γιαννακη στην Εθνικη μη εχοντας τον Πεκοβιτς.

Τσαρτσαρης 5αρι και τα μυαλα στα καγκελα! biggrin.gif
Καπου εκει ηταν που ηταν που χαθηκε για τα καλα η μπαλα χασαμε ολα τα ριμπαουντ διναμε οχι απλα
2ες επιθεσεις αλλα παρε βαλε καλαθια κατω απτο καλαθι χωρις καν να γινεται προσπαθεια μετα το αντιπαλο ριμπαουντ.

Ουσιαστικα δηλαδη ειδαμε εναν Παναθηναϊκο που

bball.gif ειναι φωτια στην επιθεση και ειδικα στην περιφερεια αλλα στην αμυνα και στα ριμπαουντ ακομη ψαχνεται οπως αρκετες ομαδες αυτη την εποχη.

bball.gif Επαιξε πιο πολυ με τους παλιους συν τον "παλιο" Φωτση και αυτο ηταν λογικο αφου στην αρχη εμπιστευεσαι τους παλαιοτερους και στο τελος της σεζον τους πιο προσαρμοσμενους στο συστημα και τους πιο φορμαρισμενους.

bball.gif Ειδε τι μπορει να κανει ο Νικολας στην επιθεση αλλα και τι δεν μπορει να κανει ακομη στην αμυνα. Και δεν περιμενο 3 κλεψιματα ανα αγωνα στην βασικη ομαδικη αμυνα αναφερομαι.

bball.gif Ο Σπανουλης οπως παντα ωρες ωρες τρελενοταν αλλα γενικοτερα επθετικα μαζι με τον Διαμαντιδη πετυχαν καθοριστικα καλαθια. Επισης ο Νικολας σε αυτο τον τομεα βοηθησε με 2 συνεχωμενα τριποντα δειχνοντας να ειναι σε φορμα.

Καπου εδω μια απορεια. Ο Σπανουλης εκανε ταπες? Γιατι η στατιστικη λεει οτι εκανε 2. tongue.gif

bball.gif Καποιος πρεπει να πει στον Φωτση οτι η σωματικη επαφη κατω απτο καλαθι απο μονη της δεν κανει και τοσο κακο στην υγεια. laugh.gif Ειναι μερικες φορες που παραδινοταν αμαχητι στο ριμπαουντ. Επιθετικα ομως προσεφερε λυσεις παρα το γεγονος οτι παρολιγο να μας καψει στο τελος.

bball.gif Η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και δεν εχασε το ματς μεσα απτα χερια της. Τωρα θα μου πειτε φιλικο αλλα δεν ειναι απλα φιλικο. Ειναι φιλικο με την Μακαμπι και διεκδικηση ενος ακομη δυνατου παιχνιδιου με την Μακαμπι το οποιο σε συνδιασμο με αυτο της Μακαμπι θα μας υποδειξει ακριβως τις βασικε μας αδυναμιες και τι πρεπει να διορθωθει πριν αρχισει η σεζον.

Ο Διαμαντιδης ηταν υπομονετικος και μαζι με τον Σπανουλη καθοριστικοι στα δυσκολα. Βοηθησε βεβαια και ο Αρογιο ο οποιος εχει αναγαγει το one man show σε επιστημη σε σημειο που ειτε θα σε σκοτωσει ειτε θα σκοτωθει μονος του σε κανενα μπασιμο.

bball.gif Ο Περπερογλου δειχνει ολο και περισσοτερο γιατι ο Ομπραντοβιτς φετος εφερε τον Κετσμαν για μπακ απ και του εμπιστευεται την θεση του βασικου 3αριου. Πολυ καλες τοποθετησεις στην αμυνα εδωσε σκορ στην ομαδα αλλα και βοηθησε στην διμιουργια.

bball.gif Ο Σαρας ηταν ο γνωστος εαυτος του ευτυχως με περισση διαθεση αλλα και σχετικη ηρεμια στο παιχνιδι του. Εκανε αυτο που ξερει καλα. Σκορ και διμιουργια.

Εχουμε μεγαλα περιθωρεια βελτιωσης και αλλο ενα καλο δειγμα για το τι χρειαζεται να βελτιωσει η ομαδα θα ειναι το αυριανο ματς με οποιον κι αν παιξουμε. Εχουμε την ευκαιρια ειδικα με την ΤΣΣΚΑ να δουμε την ομαδα να διορθωνει τα λαθη της σε επιπεδο μεγστης δυσκολιας.

Μου αρεσε παντως που κυνηγησαν την νικη μεχρι τελους οσο κι αν πραγματικα δεν μετρανε τα αποτελεσματα των φιλικων σε θεμα βαθμολογιων.

Μετρανε σε θεμα ψυχολογιας. Σε αυτο τον τομεα κερδισαμε αρκετα σημερα. 41.gif

Υ.Γ. Και κατι που ξεχασα. Ολοι αναφερονται στον Πεκοβιτς και ειναι φυσικο. Αλλα μαζι του ερχεται και ενας ικανοτατος περιφερειακος αμυντικος που θα μας χρειαστει. Και δεν ειναι αλλος απο τον Κετσμαν. Σε συνδιασμο με την επιθετικη του βελτιωση τα τελευταια χρονια θα ειναι μια πολυ καλη λυση κι ας μην γεμιζει το ματι κανενος.
tzagasdog
o jason williams της maccabi επαιξε καλα? γιατι ειναι μεγαλη παιχταρα..
matse-7-
καλο ματσακι και τη μακαμπι την κρατησαν μεσα στο παιχνιδι τα πολλα επιθετικα ριμπαουντ.ο σμιθ και ο μπαμπτιστα εμοιαζαν σαν ειναι ο σαμπονις και ο ντιβατς.αν ο πεκοβιτς δεν βγει λιρα εκατο και δεν προσαρμοστει σαυτα που ζηταει ο ζοτς ο παο θα εχει τεραστιο προβλημα κατω απο το καλαθι.οπως φανηκε σημα κατατεθεν του παο και τη νεα σεζον θα ειναι τα πολλα περιφερειακα σουτ και οι πολλες μπουκες με συνεχη σπλιτ αουτ στον ελευθερο παιχτη.θα ειναι απο τις λιγες φορες τα τελευταια χρονια που η μακαμπι δεν θα παει φαιναλ φορ αφου οι μονοι ποιοτικοι παιχτες στο ροστερ της ειναι ο αρογιο(που ειναι ατομιστης και η τυχη της μακαμπι στα ματς θα κρινεται απο την αποδοση του)και ο μπαμπτιστα που ειναι ενας αξιολογος ψηλος για τα ευρωπαικα δεδομενα.οι αλλοι αμερικανοι που πηρε ειναι της πλακας και ειναι καταντια να αγωνιζονται σε μια τοσο ιστορικη ομαδα
Gravedigger
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 22 2008, 21:07 ) *
Γιατι η στατιστικη λεει οτι εκανε 2. tongue.gif

Η οποία βρίσκεται?
lakersdynasty
QUOTE(Gravedigger @ Sep 22 2008, 21:32 ) *
Η οποία βρίσκεται?


http://www.gazzetta.gr/content/view/10947/6/

Εδω. Ειναι λιγο θολη η εικονα αλλα νoμιζω oτι η 2η στυλη απο τα δεξια εχει επικεφαλιδα bs
Gravedigger
QUOTE(matse-7- @ Sep 22 2008, 21:31 ) *
ο σμιθ και ο μπαμπτιστα εμοιαζαν σαν ειναι ο σαμπονις και ο ντιβατς.

Ποιος είναι αυτός ο Smith?Όπου έψαξα ρόστερ της Maccabi δεν τον έχει πουθενά...Μήπως εννοείτε τον Fischer που είπε και ο Rchos?

QUOTE(lakersdynasty @ Sep 22 2008, 21:53 ) *
Εδω. Ειναι λιγο θολη η εικονα αλλα νoμιζω oτι η 2η στυλη απο τα δεξια εχει επικεφαλιδα bs

Thnx!
ironman
Οντως φισερ ηταν. που το βρηκα το σμιθ;; blink.gif

σορρυ αν σας εβαλα σε μπελαδες biggrin.gif
lakersdynasty
19.gif

Ο Μεσινα μαλλον ηθελε να μας αποφυγει. tongue.gif

http://www.gazzetta.gr/content/view/10966/6/
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 22 2008, 18:53 ) *

Μάλιστα!!!!! 38-25 τα ριμπάουντ!!!!!! Εύγε Ζοτς!!!!! Να μου ζήσεις αγόρι μου με τα Ξεροκέφαλα κολλήματα σου!!!!! Με λίγα λόγια....ένας τραυματισμός στους ψηλούς...και πήγαμε για χόρτα... icon_drunk.gif Πάλι βόλλευ θα βλέπουμε αντί για μπάσκετ....
Βέβαια....μας έλειπε και ο Κέτσμαν,που έχει έφεση στα ριμπάουντ...(άρα ότι πρέπει για 4αρι.... tongue.gif )
vastravoud
Πιθανό σενάριο:

Ο Μπατιστ νοιώθει ενοχλήσεις και απουσιάζει. Ξεκινάει ο αγώνας με Διαμαντίδη - Σπανούλη - Κέτσμαν - Φώτση - Τσαρτσαρή, και ο Τσαρτσαρής χρεώνεται με 2 χαζά φάουλ στην πρώτη περίοδο. Τι κάνουμε μετά; Παίζουν 35 λεπτά ο Φώτσης και ο Πέκοβιτς και μαρκάρουν με τα μάτια;

Η απλή, στοιχειώδης λογική λέει ότι ένα 5άρι τύπου Γλυνιαδάκη θα μας ταίριαζε μια χαρά.
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 23 2008, 00:51 ) *
Βέβαια....μας έλειπε και ο Κέτσμαν,που έχει έφεση στα ριμπάουντ...(άρα ότι πρέπει για 4αρι.... tongue.gif )


Προς τι οι ειρωνειες? Αφου ο καλητερος μας ριμπαουντερ ειναι ο Διαμαντιδης. 19.gif

Οσο για την Μακαμπι δεν πιστευω οτι οι Αμερικανοι της ειναι τοσο της πλακας. Απλα ειναι ανετοιμη οπως και σχεδον ολες οι ομαδες αν οχι ολες τετοια εποχη.

Και οι προηγουμενοι αμερικανοι αστερες της Μακαμπι δεν ηρθαν ως αστερες, εφυγαν ως τετοιοι.

Στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο λιγο πριν την σεζον θα εχουμε μια πιο ξεκαθαρη αποψη για τις δυνατοτητες της αλλα και για το υλικο της.

Και οσον αφορα τα ριμπαουντ στον Παναθηναϊκο αν περιμενουμε τον Πεκοβιτς να μας σωσει ναι θα παμε οντως "για χορτα". laugh.gif

Τα ριμπαουντ ειναι ομαδικη δουλεια δεν μενει το 5αρι κατω απτο καλαθι για να μαζευει τα ριμπαουντ και να μοιραζει ταπες οπως παλια. Συνεννοηση και καλα μπλοκ αουτ χρειαζονται απο ολους.

Εντιτ: Επισης ξεχασα να πω οτι ακομη εχουμε ελπιδες. Ο Αλβερτης δεν ανακοινωθηκε ακομα! w00t.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 22 2008, 22:05 ) *
Προς τι οι ειρωνειες? Αφου ο καλητερος μας ριμπαουντερ ειναι ο Διαμαντιδης. 19.gif

Γιαυτό κάθε χρόνο παίζουν βόλλευ στην ρακέτα μας οι αντίπαλοι 19.gif .Γι'αυτό κάθε χρόνο (με εξαίρεση το 2007),την πατάμε στην Ευρώπη,λόγω της αδυναμίας μας στα ριμπάουντ,και στην ρακέτα!!!



ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
j-kidd13
Εντάξει,σκέψου οτι δεν έπαιξε και ο Πέκοβιτς...δεν λέω οτι είναι βιονικός ριμπάουντερ,αλλά όσο νά'ναι θα είχαμε κάποια παραπάνω...Παρόλα αυτά είναι εμφανής η ανάγκη για έναν ακόμα ψηλό.
Fetisov
Γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ για φιλικα? Τι να πει και η ΤΣΣΚΑ δηλαδη.

Οσο για τα ριμπαουντ, ολοι ξερουμε οτι εχει προβλημα εκει ο ΠΑΟ, γι'αυτο αλλωστε πηρε τον 4ο καλυτερο ριμπαουντερ της περασμενης Ευρωλιγκας. Για να το λυσει.
nicolicius
O Σπανούλης ειχε σιγουρα μια ταπα στον αρογιο!
Στην αρχη του αγωνα ημασταν τελειως εκτος τοπου και χρονου και αυτο σε συνδιασμο με το δυναμικο ξεκινημα της Μακαμπι μας εφερε πολυ πισω στο σκορ 12+.
Ομως με ενα ξεσπασμα (2 συνεχωμενα τριποντα απο Νικολας) πηραμε μπρος ισοφαρισαμε και περασαμε μπροστα.

Γενικα κατα διαστηματα ημασταν αρκετα καλοι κυριως στην επιθεση και στο τριτο δεκαλεπτο πηραμε διαφορα 10+.

Ομως στην Τεταρτη χαλαρωσαμε, χασαμε πολλα ριμπαουντ (οπως και σε ολη την διαρκεια του αγωνα) φαγαμε ευκολους ποντους κατω απ το καλαθι και απο τρελες ενεργειες του αρογιο, με αποτελεσμα να δωσουμε δικαιωμα στην Μακαμπι να απειλεισει.

Τελικα το ματς πηγε στην παραταση οπου τελικα τα καταφεραμε, με κλεψιμο του Σπανουλη στον αρογιο ενω ημασταν στο +1 και τελος.
Στα συν η εμφανιση του Περπερογλου.
Πολυ καλος ο Διαμαντιδης που ποσταρισε πολυ εξυπνα και μιλησε στα κρισημα.
Ο Μπατιστ δεν επιασε καλη αποδοση οπως και οι Τσαρτσαρης,Φωτσης, αυτος ο Μπατιστα μας εκανε κουρελι ph34r.gif
Ελπιζω πως με την προσθηκη Πεκοβιτς ολα θα ειναι διαφορετικα, παντως ειναι ακομα νωρις και σιγουρα δεν μπορουμε να βγαλουμε πολλα συμπερασματα απ αυτο το ματς.
lakersdynasty
http://www.youtube.com/watch?v=xS1JvqxRPHA

Αυτα ειναι στιγμιοτυπα απο τον αγωνα. Εχει αρκετα στιγμιοτυπα της Μακαμπι. Σε πολλα απο αυτα φαινεται οτι ειδικα οι αντιδρασεις του Μπατιστ ειναι νωχελικες. Δεν προσπαθει καν να κοψει η να μαρκαρει η να παρει καλητερη θεση. Γενικα στην αμυνα περπατουσε.
silversurfer
Εντάξει ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε κ εμείς εικόνα του πως θα είναι η ομάδα κ προσωπικά αν κ είδα το πρώτο ημίχρονο μόνο είδα τα ίδια με πέρυσι! Βέβαια λείπουν 2 παίκτες που θα αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας (κυρίως ο Πέκοβιτς, αλλά δε θέλω να μειώσω τον Κέτσμαν) οπότε ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν.
Έχουμε κ το ματς με τη Ζαλγκίρις να δούμε ώστε να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα...

Από το χθεσινό 1ο ημίχρονο έχω να παρατηρήσω ότι ο Σάρας πάλι παίζει 2.. Γιατί??
Ο Μαίκ ήταν λίγο κομμάτια κ θα συμφωνήσω με το φίλο lakersdynasty..
Ο Πέρπε είναι σαφώς βελτιωμένος κ μπράβο του!
Ο Ντρού αν παραμείνει τόσο ζεστός θα βάζει 15π. μόνο από 3ποντα!
Ο Φώτσης όντως ήταν πολύ στην περιφέρεια +1 στον φίλο που ανέφερε για τη σωματική επαφή!
Ο Τσαρτσαρής στο 5 είναι ελπίζω ένα κακό όνειρο!!

Γενική παρατήρηση : δεν έχουμε αθλητικά κορμιά! Όχι για το σόου αλλά για την ουσία! Δεν έχουμε δλδ ιδιαίτερα αλτικούς κ δυνατούς παίχτες!

Αυτά μπορώ να θυμηθώ τώρα όταν δω κ το 2ο ημίχρονο ίσως έχω κ άλλα!!
Αν κ είδα τα ριμπάουντ κ πόνεσε η καρδιά μου... 38-25??
ΕΛΕΟΣ ΖΟΤΣ!!! 19.gif
Flexo
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 23 2008, 03:11 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=xS1JvqxRPHA

Αυτα ειναι στιγμιοτυπα απο τον αγωνα. Εχει αρκετα στιγμιοτυπα της Μακαμπι. Σε πολλα απο αυτα φαινεται οτι ειδικα οι αντιδρασεις του Μπατιστ ειναι νωχελικες. Δεν προσπαθει καν να κοψει η να μαρκαρει η να παρει καλητερη θεση. Γενικα στην αμυνα περπατουσε.


Ακριβως έτσι είναι,
Δεν είδα το ματς, αλλά βλέποντας τις φάσεις του 1ου 10λέπτου, δεν παίζεται άμυνα.
Όλοι περπατάνε. Όχι μονο ο Μάικ.

Αλλά στο 3ο 10λεπτο και στην παράταση που δείχνουν να τρέχουν λίγο παραπάνω στην άμυνα, η Μακάμπι πάει μόνο με ατομικές ενέργειες του Αρόγιο.

Βέβαια, τα συμπεράσματα θα μπορούν να βγουν με την ενσωμάτωση και την προσαρμογή των Πέκοβιτς και Κέτσμαν.
enypnio
πάντως από άμυνα φέτος ο ΠΑΟ θα μπάζει

ο μπατίστ ένα χρόνο μεγαλύτερος

ο διαμαντίδης burned

o τσαρτσαρής επιρεπείς σε τραυματισμούς

δεν είναι τυχαίο ότι την διαφορά την πήρε ο ΠΑΟ με μέσα τον χατζηβρέττα καθότι ήταν ο μόνο που έτρεχε

(περπέρογλου, φώτσης) πολύ σόφτ

τουλάχιστον έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά (αλλά η μπάλα είναι μία)
Ginobili
Ουφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάλι μαύρα χάλια η ρακέτα.Τι να πω????? Αν ο Πέκοβιτς δεν βγει Σακιλ..ένα πράγμα....πάλι μια από τα ίδια.Πάλι θα βλέπουμε βόλλει αντί για μπάσκετ....


Μα τον Βάρντα!!!!!!!!!!!!!!???????????? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Όταν θα παίξουμε με Βούισιτς-Σόφο-Μπουρούση...τι θα γίνει????






















































*Πότε παίζουμε φιλικό με την Εφές????? Να ξεκινήσω σιγά σιγά....να φτιάχνω πανό:"ΦΕΡΤΕ ΨΗΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!"
lakersdynasty
Κατι θα παρουμε βρε ηρεμησε!! icon_drunk.gif
Εχεις τρελαθει!!







Ποτε αρχιζεις να φτιαχνεις το πανο ειπαμε? tongue.gif
dirk10
ειδα το ματς και επαθα πλακα.δυσκολα τα πραματα φετος.....βεβαια ειναι νωρις να βγαζουμε συμπερασματα(απουσια πεκοβιτς κεσμαν).παντως τεραστιο προβλημα στην ρακετα.στην αμυνα δεν υπαρχουμε .εχει πολυ δουλεια ο κοουτς φετος.ελπιζω οι εφιαλτες μου να μην βγουν!!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.