Την παραίτησή του κατέθεσε σήμερα στην διοίκηση των Εσπερίδων ο Μάριος Δεσποτάκης, μετά το τέλος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς που έδωσε στην ομάδα της Καλλιθέας το νταμπλ...
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ:
Η κατάκτηση του νταμπλ είναι για μένα ο καλύτερος επίλογος της συνεργασίας μου με τις Εσπερίδες. Μαζί με τον συνεργάτη μου Γιάννη Ράπτη, δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία και την νοοτροπία αυτής της ομάδας, μέσα και έξω από το γήπεδο. Τελικά δημιουργήσαμε ένα σύνολο που να μπορεί επιτέλους να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο τερέν και όχι να χάνει πάντα την τελευταία στιγμή τους τίτλους. Είναι ολοφάνερο ότι η ψυχολογία στις Εσπερίδες άλλαξε πια. Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ικανοποίησε όλους τους στόχους για τους οποίους είχα έρθει στην Καλλιθέα πριν από δύο χρόνια.
Πλέον, νιώθω την ανάγκη αναζήτησης νέων προπονητικών προκλήσεων. Υπέβαλλα την παραίτησή μου στην διοίκηση της ομάδας, την οποία και θα ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια, όπως επίσης και τον Δήμο Καλλιθέας που ήταν δίπλα μας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριές μου για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν καθ’ όλη την διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας...