Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
thrylos7
Σαν το τσίρκο ένα πράγμα...

laugh.gif

Είναι καμένο που βλέπω τα netcasting στην Ευρωλίγκα και ακούω συνέχεια το devotion; Κρατάει μόνο 1 λεπτό δυστυχώς.. Πολύ ωραία συνοδεία πάντως..

Κι άλλο άσχετο... Σήμερα τρελό γέλιο ο Θέμος στην Τατιάνα...
Alexmei
Χρόνια πολλά Exploited Aris!!! να τα εκατοστίσεις!!!

Επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους Μιχάλιδες/Μιχαλίτσες, Πανορμύτες(/Πανορνμύτισεςwink.gif και Σταμάτηδες/Σταματίες.!!! γιορτάζουν κι άλλοι σήμερα;
rchos
alex ευχαριστω.(εχω ενα απο αυτα τα ονοματα!)

και οι αγγελοι οι αγγελικες και οι γαβρηλιδες.χρονια πολλα σε ολους!
thrylos7
Χρόνια πολλά rchos7! Ότι επιθυμείς!
kolossos
Σήμερα γυρνώντας στο σπίτι, σε ολόκληρη Αθήνα βρέθηκε να πέσει μπροστά μου ο dizzy biggrin.gif . Βέβαια δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτος αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε μετά tongue.gif Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Πάλι καλά που σε πάτησα δε λες? tongue.gif
kolossos
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 9 2006, 07:59 PM) *
Πάλι καλά που σε πάτησα δε λες? tongue.gif

Αφού ήμου στο πεζοδρόμιο και πίσω από παρκαρισμένο αμάξι, πώς να με πατούσες; tongue.gif icon_drunk.gif 69.gif
liolias
Χρονια πολλα Exploited Aris και rchos7 και σε οσους αλλους γιορταζουν!Και φυσικα χρονια πολλα στην γιαγια μου!!
Air Kef
Δεν είναι δυνατον.

Αθλητικά στο Μέγκα.

1η ειδηση Κύπελλο.
Χαιδάρι,Ηλυσικος και Ιωνικος στην επόμενη φάση.

2η είδηση;;;;

Το δείπνο του Παναθηναικου με δηλώσεις Γκονζάλες!

3η;;

Η συνέντευξη Σαλπιγγίδη στο ΠΑΟ Νιουζ..

4η;;

Το γήπεδο της Πανάθας.

5η;;

Ο Σόλιντ κινδυνεύει.

Τι είπατε;;;Έπαιζε ο Ολυμπιακος Ευρωλίγκα χθες;;;;Και τι θες τώρα;Αμα το πάρει τότε θα ασχοληθουμε,αλλα επειδη θα πουλάει,θα καλέσουμε και τον Καρπετοπουλο με τον Σωτηρακοπουλο σε έκτακτο δελτιο.

Δείξτε και τι έφαγαν. 68.gif
liolias
Παλι καλα ο Σαλπιγγιδης ειπε οτι ηταν Παοκ.Οχι σαν το λαγουδακι που ταχα ηταν απο μικρος Αεκ και ειχε φανελες του Νικολαιδη.
Air Kef
Εσυ που το ξέρεις ότι δν ήταν ΑΕΚ;
liolias
Το εχει δηλωση ο πατερας του οτι ειναι Ηρακλης.Φυσικα και ο ιδιος το ειπε λεγοντας μαλιστα οτι μεγαλωσε σε χωριο που ηταν ολοι Ηρακλης και κολησε και αυτος απο μικρος.Αλλα φυσικα τα ευρω κανουν θαυματα.
NBAholic
Δεν είναι δυνατον.

Αθλητικά στο Μέγκα.

Όντως, ο συνδυασμός καθαρών αθλητικών και MEGA είναι ουτοπικός.

*Goes zapping*.
thrylos7
Αθλητικά στο Μέγκα.

1η ειδηση Κύπελλο.
Χαιδάρι,Ηλυσικος και Ιωνικος στην επόμενη φάση.

2η είδηση;;;;

Το δείπνο του Παναθηναικου με δηλώσεις Γκονζάλες!

3η;;

Η συνέντευξη Σαλπιγγίδη στο ΠΑΟ Νιουζ..

4η;;

Το γήπεδο της Πανάθας.

5η;;

Ο Σόλιντ κινδυνεύει.

To Mega έβλεπες ή το ΠΑΟ news;

Τίποτα καλύτερο δε βρήκες να κάνεις...

Δες ΝΕΤ.. τώρα και με τις 5 καλύτερες φάσεις του ΝΒΑ...
Air Kef
Πάντα ΝΕΤ βλέπω και για αθλητικες αλλα και γενικά ειδησεις.!
Ξέρω ότι το Μέγκα έχει φιλοΠαναθηναικοποδοσφαιρικές προτιμήσεις απλά δν το περιμενα..

Τέλος πάντων..

Λιόλια αν είναι όπως τα λες έχεις δικιο..
dizzy_fingers
Επίσης, για ειδήσεις, βλέπετε ΣΚΑΙ.
Επιτέλους ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων, χωρίς παράθυρα, χωρίς μαϊντανούς καλεσμένους, χωρίς ηλίθια ρεπορτάζ με δραματικές μουσικές, χωρίς υπεραναλύσεις.
Επιτέλους, κάποιοι που σε σέβονται ως τηλεθεατή.
Alexmei
παιδιά το ΣΚΑΙ εγώ δν το πιάνω... θέλει αποδυκοποιητή;
Alexmei
το MEGA μίλησε 30'' για μπάσκετ πριν λίγο. Είπε μόνο για την νίκη του ΠΑΟ επί του ΠΑΟΚ και μετά έκειξε αποτελέσματα και την σημερινή αγωνιστική.... shot.gif

Καλά είναι φοβεροί αυτοί οι Έλληνες...εεε ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ; ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ασχοληθήτε λίγο!

ΝΕΤ και ΕΤ-1 ΦΟΡ ΕΒΕΡ 77.gif
Alexmei
σήμερα στο super sport4 δείχνει σε επανάλυψη το Cavs-Celtics.... στις 1800!!!!
morfi
It's Raining Men
Written by Paul Jabara/Paul Schaffer

Humidity's rising
Barometer's getting low
According to all sources
The street's the place to go

'Cos tonight for the first time
At just about half past ten
For the first time in history
It's gonna start raining men

It's raining men
Hallelujah it's raining men, Amen
It's raining men

Humidity's rising
Barometer's getting low
According to all sources
The street's the place to go

'Cos tonight for the first time
At just about half past ten
For the first time in history
It's gonna start raining men

It's raining men
I'm gonna go out
I'm gonna let myself get
Absolutely soaking wet

It's raining men
Hallelujah it's raining men
Every specimen
Tall blond dark and mean
Rough and tough and strong and lean

God bless Mother Nature
She's a single woman too
She took on a heaven
And she did what she had to do
She taught every angel
To rearrange the sky
So that each and every woman
Could find her perfect guy

It's raining men
Go get yourself wet girl
I know you want to

I feel stormy weather moving in
About to begin
Hear the thunder
Don't you lose your head
Rip off the roof and stay in bed

It's raining men Hallelujah
It's raining men, Amen
It's raining men, Amen

It's raining men, Amen
It's raining men, Amen

morfi χωρευει... morfi εκστασιασμενος...
banana.gif
Air Kef
Για σου ρε Βασίλη με τις πενιές σου..

Δεν αντέχω άλλο Βαρούχα. 68.gif
liolias
Παιδια αν θελετε αληθινες ειδησεις Τηλεαστυ.Και το Σκαι καλο ειναι αλλα κυριως βαζει καλα ντοκιμαντερ.
Air Kef
Τηλεάστυ;;;;;;;;;;;;;

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Ζήτω ο βασιλιας!

Επίσης μπορείται να βλέπετε και Τηλεβοα.
Air Kef
1 παρα τεταρτο και η Αθλητικη Κυριακή απο τις 10 δειχνει ποδόσφαιρο.

Ακομα να δειξει έστω και λιγο μπασκετ..
Air Kef
Αχα.1:07 Α1 και ΝΒΑ...
sihainas
επειδή δεν έβλεπα...να υποθέσω ότι... 1:10 είχε τελειώσει; tongue.gif
Air Kef
Όχι,όχι..

10-12 λεπτά τα πολύ περισσότερα απο ΝΒΑ.
thrylos7
Άξιζε τον κόπο πάντως... ανέφερε πως κάθε Τρίτη (ΕΤ1) και Πέμπτη (ΝΕΤ) στη 01:00 θα δείχνει αγώνα ΝΒΑ... Να φανταστώ θα είναι ο ίδιος και στα 3 κανάλια(Sport+); Όχι ότι με χαλάει.. κάθε άλλο.
Alexmei
μόλις παρατήρησα ότι θέλει ακόμα 67 μέλη να γραφτούν για να πατήσουμε στα 1000!!! 77.gif
dizzy_fingers
Κοντά είμαστε ε? smile.gif
Alexmei
I'm sure about that wink.gif

Edit: Δεν ξέρω γιατί την είκονα δν την δείχνει (δν δέχεται αρχεία από την "ζωγραφική";; )
dizzy_fingers
Bmp αρχεία δεν τα εμφανίζει σαν εικόνες, αλλά αρχεία για κατέβασμα.
Alexmei
a ok...... ψιλοξενέρωσα... tongue.gif

Η υπογραφή σου τι συμβολίζει;
dizzy_fingers
Τίποτα. Είναι ένα μήνυμα προς τον προπονητή ενός συμφορουμίτη μας, που έχει φάει όλο τον πάγκο της ομάδας του στη Γ ΕΣΚΑΝΑ, στη μάπα.
Σκέφτομαι να δημιουργήσω και κίνημα υπέρ του, μέχρι να καθιερωθεί ο χρόνος συμμετοχής του πάνω από τα 10' laugh.gif.
liolias
QUOTE(Alexmei @ Nov 16 2006, 08:39 PM) *
μόλις παρατήρησα ότι θέλει ακόμα 67 μέλη να γραφτούν για να πατήσουμε στα 1000!!! 77.gif

Ωραια! Ξεκιναω τις εγγαραφες!! tongue.gif banana.gif
apkat
Παιδια αν θελετε αληθινες ειδησεις Τηλεαστυ

λιολια συμαζεψου.Ειχαμε και επετειο του πολυτεχνειου προχθες. Το πιο προπαγανδιστικο καναλι της Ελληνικης τηλεορασης
Alexmei
βρε παιδιά η Μικρή πράσινη ολλανδέζα που χάθηκε;;; πιάνει 85 στο overplay και δν γράφει πολύ!!
dizzy_fingers
Το 85άρι είναι πλαστό...δεν ισχύει για τις τελευταίες αγωνιστικές, ευτυχώς, όμως δε μετράει στο μέσο όρο.

Προφανώς θα έχει τρεχάματα με το σχολείο το κορίτσι.
trefoil 13
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 19 2006, 09:40 PM) *
Το 85άρι είναι πλαστό...δεν ισχύει για τις τελευταίες αγωνιστικές, ευτυχώς, όμως δε μετράει στο μέσο όρο.

Προφανώς θα έχει τρεχάματα με το σχολείο το κορίτσι.

Ή με τον παιδικό σταθμό! tongue.gif
dizzy_fingers
biggrin.gif

Εσύ δε θα έπρεπε να διαβάζεις τώρα? rolleyes.gif
blech.gif laugh.gif
peace.gif
Alexmei
έι είμαι και εγώ εδώ!! cool.gif ugly8.gif Δλδ το 85άρι έχει μείνει εκεί εδώ και 3-4 βδομάδες που έχει να παίξει;

Υ.Σ. Είδα ότι το τελευταίο ποστ της ήταν 2 ντέις αγκό.. ( 24.gif δείτε πως είναι το "2 days ago" 24.gif )

τέσπα.... 77.gif
trefoil 13
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 19 2006, 09:54 PM) *
biggrin.gif

Εσύ δε θα έπρεπε να διαβάζεις τώρα? rolleyes.gif
blech.gif laugh.gif
peace.gif

Δηλαδή...με γεμίζεις τύψεις με απώτερο σκοπό να με διώξεις από το φόρουμ;;; sad.gif
Alexmei
το βρήκες tongue.gif
kolossos
Ή με τον παιδικό σταθμό!

Εσύ δε θα έπρεπε να διαβάζεις τώρα?

Δηλαδή...με γεμίζεις τύψεις με απώτερο σκοπό να με διώξεις από το φόρουμ;;;

Δεν αντέχω αλλο, θα το πω... ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif
(αποθημένο μου έχει μείνει αυτό το σύνθημα)
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Nov 19 2006, 10:29 PM) *
Δεν αντέχω αλλο, θα το πω... ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif

sad-smiley-009.gif
Και ήταν ένα τόσο ωραίο Σαββατοκύριακο... Με νίκες του ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα(εκτός από ένα) και επίσκεψη πολλών πολλώ γηπέδων...
Pierce
QUOTE(kolossos @ Nov 19 2006, 10:29 PM) *

εγω να δεις!!!!!!!!!!δεν ξερεις ποσο ανακουφισμενος ειμαι.ποσο απιστευτα ωραια νιωθω. δεν πειραζει που ξαναδινω πανελληνιες. ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΠΗΞΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
dizzy_fingers
Τελικά είστε πιο κακοί από εμένα εσείς tongue.gif.
liolias
ΕΛΕΟΣ ρε παιδια δεν μπορω να ακουω και εδω για σχολειο.Και μονο που σκεφτομαι οτι θα ξυπνησω 7 και τεταρτο για να παω σχολειο πρωινιατικα...
rchos
τι ειναι το σχολειο?κατι ψιλοθυμαμαι αλλα εχει αρχισει να με αφηνει η μνημη μου στο θεμα αυτο? tongue.gif
4.5 χρονια εχω τελειωσει!πως περασε ετσι ο καιρος ρε!
για οσους ειστε ακομη λυκειο και δεν εχετε φαει ακομη αποβολη βρειτε εναν ωραιο τροπο να φατε! tongue.gif αλλα κατι εξυπνο! wink.gif μην πλακωσετε στο ξυλο κανεναν για να την φατε!και προς θεου μην το παρακανετε και εχετε καμια τιμωρια πιο αυστηρη!το τονιζω!ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ!κατι που οταν το συζητατε μετα απο χρονια να γελατε!το τονιζω γιατι μετα τα τελευταια γεγονοτα στα σχολεια πρεπει να προσεχουμε!
trefoil 13
QUOTE(rchos7 @ Nov 20 2006, 12:02 AM) *
τι ειναι το σχολειο?κατι ψιλοθυμαμαι αλλα εχει αρχισει να με αφηνει η μνημη μου στο θεμα αυτο? tongue.gif
4.5 χρονια εχω τελειωσει!πως περασε ετσι ο καιρος ρε!
για οσους ειστε ακομη λυκειο και δεν εχετε φαει ακομη αποβολη βρειτε εναν ωραιο τροπο να φατε! tongue.gif αλλα κατι εξυπνο! wink.gif μην πλακωσετε στο ξυλο κανεναν για να την φατε!και προς θεου μην το παρακανετε και εχετε καμια τιμωρια πιο αυστηρη!το τονιζω!ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ!κατι που οταν το συζητατε μετα απο χρονια να γελατε!το τονιζω γιατι μετα τα τελευταια γεγονοτα στα σχολεια πρεπει να προσεχουμε!

Πότε έφτασες να είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία καλέ;;; Πω,πω γέρασες! Εγώ είμαι ακόμα 16. Θυμάσαι πως ήταν τότε;;; tongue.gif tongue.gif

Τέσπα...καληνύχτα... 6:30 ξυπνάω αύριο... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.