Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
panospatra
Τελικά μάθαμε με τον πατρέα τι θα γίνει θα κατεβεί στο πρωτάθλημα ? και αν κατεβεί πιους έχει πάρει ?
Sak&&&
QUOTE(basket11 @ Jul 2 2008, 18:05 ) *
Μπορεί να έχεις κόντρα με τη ΓΕΠ επειδή είσαι πικραμένος παίκτης που έφυγε..................

Καταρχας δεν έχω καμία κόντρα με αυτή την ομάδα γιατι δεν έχω ασχοληθεί ποτέί και επίσης δεν είπα ποτέ πως παίζω μπάσκετ....Αλήθεια ξέρει κανείς τι γίνεται με τον Πατρέα;αληθεύει οτι αν δεν κατέβει πέφτει αυτόματα 2 κατηγορίες;
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Jul 2 2008, 18:08 ) *
Μόλις διάβασα στο ilia-sport.gr ότι ο Κόροιβος πήρε τον Καλαπανίδα από τον Αρκαδικό. Τον έχει δει κανένας; Λέει τίποτα;

Ο Καλαπανίδας είναι παιχταράς. Βασικός σέντερ του περσινού πρωταθλητή Αρκαδικού. 41.gif
profitisilias9
QUOTE(Sak&&& @ Jul 2 2008, 19:44 ) *
Καταρχας δεν έχω καμία κόντρα με αυτή την ομάδα γιατι δεν έχω ασχοληθεί ποτέί και επίσης δεν είπα ποτέ πως παίζω μπάσκετ....Αλήθεια ξέρει κανείς τι γίνεται με τον Πατρέα;αληθεύει οτι αν δεν κατέβει πέφτει αυτόματα 2 κατηγορίες;

Ο Πατρέας θα παίξει οριστικά και αμετάκλητα στην Α1. icon_wave.gif
profitisilias9
QUOTE(Augmon @ Jul 2 2008, 16:12 ) *
Καλός Παίχτης και καλό παιδί απίξαμε και μαζί μια χρονιά στο πανεπιστήμιο

Μήπως υπήρξατε συμπαίκτες και στο ΕΑΠcity; icon_wave.gif
Με τη Δύμη τι γίνεται; Συνεχίζει ο Παναγιωταρόπουλος ή παίζει και του Δελάρτα;
profitisilias9
Ο Ολυμπιονίκης είναι το πρώτο φαβορί στην Α2. Από την περσινή ομάδα κράτησε Σακελλαρίου (παιχταράς), Τροχανά, Ζούνη, Γκαβό, Κριτσέλη, πήρε πίσω από τον ΓΑΣ τον δανεικό Διαμαντόπουλο, και απέκτησε Συνοδινό και Ντεβενέζο. Είναι και πολύ κοντά στον Νικολόπουλο. Ψάξτε για τον δεύτερο. icon_wave.gif
ρε παιδια ξερει κανεις τπτ για την Β-ΕΣΚΑΗ??οι ιτιες εχουν παρει τπτ??
Amores_Perros
QUOTE(COMBE 10 @ Jul 2 2008, 13:34 ) *
Η αποψη μου ειναι η εξης κατα αρχην ποτε απο μια φουρνια παιχτων δεν βγαινουν πανω απο τρεις παρα πολυ καλοι παιχτες!

Cobi εδώ είσαι λάθος.Μπορώ να σου φέρω αντιπαράδειγμα και από τοπικό αλλά και από πανελλαδικές ομάδες που έχουν βγάλει περισσότερους από 3 παίκτες.

QUOTE(COMBE 10 @ Jul 2 2008, 13:34 ) *
Ελα ομως που η διαχειρηση των ταλεντων γινεται απο τεσσερις γνωστες ομαδες που εχουν και κλειστα γηπεδα και μαζευουν το 80% των παιδιων της πατρας και πανε τα παιδακια χαμενα αφου κανουν διαλογη πια παιδια τους κανουν για να στελεχοσουν τα τμηματα που θα κατεβουν στα πρωταθληματα παινπαιδες,παιδικου, εφηβικου!

Αυτό με τις 4 ομάδες που αναφέρεσαι δεν γίνεται μόνο στην Πάτρα , αλλά σε όλη την Ελλάδα.Οι 4 ομάδες που αναφέρεις (οι οποίες είναι περισσότερες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) αποδεδειγμένα κάνουνε την καλύτερη δουλειά και προσέχουνε τα παιδιά.Οπότε ο γονιός το παιδί του γιατί να το στείλει σε μια ομάδα "δεύτερης" διαλογής?(δεδομένου ότι η Πάτρα δεν έχει το πρόβλημα μετακίνησης από περιοχή σε περιοχή που έχει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη).Ποιόσ θα κατηγορήσει το γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του?Όσων αφορά τη διαλογή παικτών,τώρα αυτό είναι κάτι σχετικό.Προφανώς η επιλογή γίνεται με βάση του ποιός είναι καλύτερος.Και καλά κάνουν.Αυτό γινότανε πάντα και τώρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά!Πλέον δεν υπάρχουν παιδιά για τις υποδομές.όλοι το λένε σε όλη την Ελλάδα.Ο χώρος είναι σε ύφεση.Όταν έγινε το μπαμ του '87 οι προπονητές δεν είχανε να επιλέξουν ανάμεσα σε 50 παιδιά,αλλα σε 200 και σε 300.Και στο κάτω κάτω , δεν είναι όλοι για να παίζουν μπάσκετ.Ίσως ακούγεται λίγο σκληρό αυτό,αλλά εαν ένα παιδάκι δεν κάνει για μπάσκετ,ποιός λέει οτι σόνι και καλά πρέπει να παίξει (αυτό το κάνει δεν κάνει είναι άλλο θέμα που αφορά προπονητές πιο πολύ).
Elias #6
Καλησπερα,οι ιτιες πηραν Στρουζα και μαλλον Καλουδη απο Αραχωβιτικα..Ξερει κανεις πως γινεται με ανοδο κ καθοδο στην Α2.Εχει πλευ οφ και πλευ αουτ???
axel10
QUOTE(Elias #6 @ Jul 2 2008, 22:31 ) *
Καλησπερα,οι ιτιες πηραν Στρουζα και μαλλον Καλουδη απο Αραχωβιτικα..Ξερει κανεις πως γινεται με ανοδο κ καθοδο στην Α2.Εχει πλευ οφ και πλευ αουτ???

Ο μόνος τρόπος για να μην πέσουν τα Αραχωβίτικα είναι να κάτσεις στον πάγκο! χα χα χα
basket11
QUOTE(Elias #6 @ Jul 2 2008, 22:31 ) *

O πρώτος της Α2 ανεβαίνει απευθείας στην Α1. Ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος παίζουν πλέι οφ για άλλη μια θέση (υπάρχουν προυποθέσεις και για τον δεύτερο, που δίνει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της Α1 εφόσον δεν υποβιβαστεί ομάδα από τη Γ' Εθνική). Για τον υποβιβασμό...πέφτουν οι τρεις τελεύταίες ομάδες της κατάταξης (χωρίς πλέι άουτ) της κανονικής περιόδου. evilmonkey.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ΦΙΛΕ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ 90%ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ,ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ,ΛΙΟΦΑΓΟΣ, ΡΟΚΑΝΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΟΥΝ Α2.
ΦΡΑΓΚΙ
Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΡΟΥΓΟΥΤΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΑΠ.
Sak&&&
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 3 2008, 00:23 ) *
ΦΙΛΕ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ 90%ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ,ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ,ΛΙΟΦΑΓΟΣ, ΡΟΚΑΝΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΟΥΝ Α2.

Τελικά δεν κατάλαβα ο Πατρέας θα είναι Α2 ή Α1;
Elias #6
Αχελ ευχαριστουμε για την συνεισφορα σου φετος,ηταν καταλυτικη...Αν και δεν πολυκαταλαβαινες οτι εχουν καταργηθει η 1+1 Βολες ή οτι το τριαρι δεν ονομαζεται πλεον <L> και η γραμμη εξω απο την ρακετα, ναι ειναι το τριποντο.....
Υ.Γ.Να περασεις να σου δωσουμε ενσημα για το εκας...THANKS FOR THE MEMORIES.....
basket11
QUOTE(Sak&&& @ Jul 3 2008, 00:33 ) *
Τελικά δεν κατάλαβα ο Πατρέας θα είναι Α2 ή Α1;

Θέλεις να μάθεις σε ποιό πρωτάθλημα θα παίζεις ε;;; biggrin.gif Ο Πατρέας χθες το πρωί έμαθα ότι θα παίζει σε Α2, το μεσημέρι με σιγουριά μου είπαν ότι τελικά θα παίξει στην Α1 και το απόγευμα ήταν βέβαιοι ότι θα αγωνιστεί σε Α2. Η αλήθεια είναι ότι μερικοί παράγοντες του Πατρέα θέλουν την Α1 και άλλοι την Α2. Δύσκολο το βλέπω να αποφασίσουν....οπότε θα παίξουν Α1 ή θα παραιτηθούν τελευταία στιιγμή και θα γίνει το πρωτάθλημα με 13 ομάδες. Τώρα για τα Ολυμπια που ενδιαφέρεσαι, και οι εκεί οι μισοί θέλουν να παίξουν στην Α1 και οι άλλοι μισοί να παίξουν Α2 για να κάνουν περίπατο και θριαμβευτική άνοδο. Ο κόουτς επίσης θέλει την Α2 επειδή η ομάδα αν παίξει Α1 θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί. 19.gif
basket11
Ποιές είναι οι καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στην Α1;;;;; Για πείτε γνώμη. Η δική μου είναι:
1. Παπαδόπουλος
2. Εκινέ
3. Θωνιάτης
4. Κιούφης
5 Κάλης
Sak&&&
QUOTE(basket11 @ Jul 3 2008, 00:46 ) *
Θέλεις να μάθεις σε ποιό πρωτάθλημα θα παίζεις ε;;; biggrin.gif Ο Πατρέας χθες το πρωί έμαθα ότι θα παίζει σε Α2, το μεσημέρι με σιγουριά μου είπαν ότι τελικά θα παίξει στην Α1 και το απόγευμα ήταν βέβαιοι ότι θα αγωνιστεί σε Α2. Η αλήθεια είναι ότι μερικοί παράγοντες του Πατρέα θέλουν την Α1 και άλλοι την Α2. Δύσκολο το βλέπω να αποφασίσουν....οπότε θα παίξουν Α1 ή θα παραιτηθούν τελευταία στιιγμή και θα γίνει το πρωτάθλημα με 13 ομάδες. Τώρα για τα Ολυμπια που ενδιαφέρεσαι, και οι εκεί οι μισοί θέλουν να παίξουν στην Α1 και οι άλλοι μισοί να παίξουν Α2 για να κάνουν περίπατο και θριαμβευτική άνοδο. Ο κόουτς επίσης θέλει την Α2 επειδή η ομάδα αν παίξει Α1 θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί. 19.gif

Αδερφε νομίζω δεν ρώτησα εσένα;ομως ξέρω με ποιόν με μπέρδεψες....δεν είμαι εγώ ο παίχταράς.....!!και δεν χρειάζεται να μου την λές συνέχεια...
basket11
QUOTE(Sak&&& @ Jul 3 2008, 00:57 ) *
Αδερφε νομίζω δεν ρώτησα εσένα;ομως ξέρω με ποιόν με μπέρδεψες....δεν είμαι εγώ ο παίχταράς.....!!και δεν χρειάζεται να μου την λές συνέχεια...

Δεν στη λέω αδελφέ. Και απάντησα στο ερώτημα που έκανες για να βοηθήσω. Δεν καταλαβα οτι έκανες ερωτηση σε συγκεκριμένο άτομο. Σόρι...
ΦΡΑΓΚΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Α2 ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΕΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΚΟΤΣΙΜΠΕΛΗ,ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΝΕΤΑ,ΣΤΟΥΜΠΑΝΟ,ΑΓ
ΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ,ΣΓΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ 90%.ΟΚ?
Sak&&&
[quote name='ΦΡΑΓΚΙ' date='Jul 3 2008, 01:05 ' post='215351']
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Α2 ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΕΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΚΟΤΣΙΜΠΕΛΗ,ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΝΕΤΑ,ΣΤΟΥΜΠΑΝΟ,ΑΓ

Οχι μωρε δεν σπάμε τα νεύρα μας!!Εμείς φέτος με τα Λεχαινά θα είμαστε......οσο για την 5αδα νομίζω οτι είναι λίγο νωρίς αλλά θα έλεγα 1)Παπαδόπουλος 2)Εκινέ 3)Μοσχοβάκης(δεν είμαι σίγουρος)
basket11
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 3 2008, 01:05 ) *

Ειπα απο το πρωί έχουν αλλάξει στον Πατρέα 100 φορές γνώμη. Μην κουράζεστε....Ειναι μεταξύ Α1 και Α2 biggrin.gif Δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία ακόμα biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ΦΡΑΓΚΙ
1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2 ΛΙΟΥΡΔΗΣ
3 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
4 Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΕΑΠ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ.
5 ΚΙΟΥΦΗΣ
kostas66
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 2 2008, 21:23 ) *

καλα ολοι οι αλλοι αλλα με φραγκοπαναγιωτη που πας ρε καραμιχαλε
ΦΡΑΓΚΙ
ΜΕ ΡΟΚΑΝΑ ΠΑΣ?
kostas66
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 2 2008, 22:36 ) *
ΜΕ ΡΟΚΑΝΑ ΠΑΣ?

μεγαλος παιχτης,και του χρονου 1 χρονο μεγαλυερος
panospatra

φιλε φραγκι μαλλον δεντα ξέρεις καλα γιατι ο αγγελετόπουλος δεν θέλει να μείνει στον πατρέα αλλα ούτε και οι υπόλοιποι θα πάνε εκεί αρα μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα smile.gif
panospatra
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 3 2008, 01:05 ) *

ο λαμπρόπουλος σταματάει αρα παλι σου λέω μην βγαζεις γρήγορα συμπεράσματα !!! smile.gif
dejanb4
QUOTE(Sak&&& @ Jul 2 2008, 19:44 ) *

Επειδή δε σου απάντησε κανείς, ο πάτρεας μπορεί κατα κάποιον τρόπο να αρνηθεί την άνοδο και να παίξει α2. Στη θέση του θα παίξει ο επόμενος της α2 την προηγούμενη χρονιά (ολυμπιονίκης). Είναι διαφορετικό απ'το να αποσυρθεί απ'το πρωτάθλημα το σωματείο, τότε όντως την επόμενη χρονία θα υποβιβάζονταν 2 κατηγορίες.

Λιοφάγος πάρα πολυ καλή μεταγραφη. ο Λεονάρδος που έπαιζε πέρυσι, διαγόρα? Ροκανάς μπορεί να βοηθήσει ακόμα πολύ, την ξέρει την κατηγορία. Φραγκοπαναγιώτης γιατί? biggrin.gif

QUOTE(Elias #6 @ Jul 3 2008, 00:43 ) *
Αχελ ευχαριστουμε για την συνεισφορα σου φετος,ηταν καταλυτικη...Αν και δεν πολυκαταλαβαινες οτι εχουν καταργηθει η 1+1 Βολες ή οτι το τριαρι δεν ονομαζεται πλεον <L> και η γραμμη εξω απο την ρακετα, ναι ειναι το τριποντο.....
Υ.Γ.Να περασεις να σου δωσουμε ενσημα για το εκας...THANKS FOR THE MEMORIES.....

ο axel έπαιζε πέρυσι στα αραχωβίτικα?

QUOTE(panospatra @ Jul 3 2008, 07:52 ) *
ο λαμπρόπουλος σταματάει αρα παλι σου λέω μην βγαζεις γρήγορα συμπεράσματα !!! smile.gif

Γιατί σταματάει ρε παιδιά? πέρυσι έκανε τρομερή χρονιά...
APPLE13
QUOTE(dejanb4 @ Jul 3 2008, 10:59 ) *
Επειδή δε σου απάντησε κανείς, ο πάτρεας μπορεί κατα κάποιον τρόπο να αρνηθεί την άνοδο και να παίξει α2. Στη θέση του θα παίξει ο επόμενος της α2 την προηγούμενη χρονιά (ολυμπιονίκης). Είναι διαφορετικό απ'το να αποσυρθεί απ'το πρωτάθλημα το σωματείο, τότε όντως την επόμενη χρονία θα υποβιβάζονταν 2 κατηγορίες.
Λιοφάγος πάρα πολυ καλή μεταγραφη. ο Λεονάρδος που έπαιζε πέρυσι, διαγόρα? Ροκανάς μπορεί να βοηθήσει ακόμα πολύ, την ξέρει την κατηγορία. Φραγκοπαναγιώτης γιατί? biggrin.gif
ο axel έπαιζε πέρυσι στα αραχωβίτικα?
Γιατί σταματάει ρε παιδιά? πέρυσι έκανε τρομερή χρονιά...

Ο Λαμπρόπουλος έχει πολλές υποχρεώσεις φέτος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αλλωστε πέρσι ήταν ο καλύτερος στην κατηγορία στη θέση του και μακράν από τους πιο μπασκετικού ψηλούς στην Πάτρα γενικότερα
Κρίμα για τον Πατρέα.
panospatra
QUOTE(APPLE13 @ Jul 3 2008, 12:14 ) *
Ο Λαμπρόπουλος έχει πολλές υποχρεώσεις φέτος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αλλωστε πέρσι ήταν ο καλύτερος στην κατηγορία στη θέση του και μακράν από τους πιο μπασκετικού ψηλούς στην Πάτρα γενικότερα
Κρίμα για τον Πατρέα.

Eχεις δικιο φίλε apple13 και επειδη τυγχανει να ειναι και φίλος μου ,μου είπε οτι σταματάει λογω της δουλειάς στου . ( φ'ορτω εργασίας ) κρίμα γιατι ειναι και πολύ καλο παιδί και καλός παίχτης ....
dizzy_fingers
Φίλτατε ΦΡΑΓΚΙ, απενεργοποίησε σε παρακαλώ το CAPS LOCK και γράφε με πεζά.
Στη γλώσσα του ίντερνετ τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν ότι φωνάζεις, και πιστεύω πως δεν το κάνεις τώρα αυτό στους συνομιλητές σου biggrin.gif.
kostas66
QUOTE(panospatra @ Jul 3 2008, 10:10 ) *
Eχεις δικιο φίλε apple13 και επειδη τυγχανει να ειναι και φίλος μου ,μου είπε οτι σταματάει λογω της δουλειάς στου . ( φ'ορτω εργασίας ) κρίμα γιατι ειναι και πολύ καλο παιδί και καλός παίχτης ....

αντε πανο το σταματανε το μπασκετ ποτε θα το καταλαβεις?
profitisilias9
QUOTE(APPLE13 @ Jul 3 2008, 12:14 ) *
Κρίμα για τον Πατρέα.

Ποιος Λαμπρόπουλος ρε παιδιά; Ολη τη βρώμικη δουλειά πέρσι την έκανε ο Μήλας, για να φαίνονται ο Λαμπρόπουλος και ο Μενούνος! w00t.gif
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Jul 3 2008, 14:49 ) *
αντε πανο το σταματανε το μπασκετ ποτε θα το καταλαβεις?

Ο Πάνος έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στο μπάσκετ. Εδώ ο Ροκανάς (καλά να'ναι το παιδί), είναι 46 και παίζει ακόμα! 77.gif
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 3 2008, 11:53 ) *
Ο Πάνος έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στο μπάσκετ. Εδώ ο Ροκανάς (καλά να'ναι το παιδί), είναι 46 και παίζει ακόμα! 77.gif

εδω ο λαμπροπουλος σταματησε το μπασκετ γιατι ντρεποταν νατου το πει μπας και το καταλαβει μονος του,οσο για το ροκο εγραψα πιο πανω μεγαλος παιχτης και του χρονου 1 χρονο μεγαλυτερος(σε ηλικια)
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Jul 3 2008, 14:57 ) *
εδω ο λαμπροπουλος σταματησε το μπασκετ γιατι ντρεποταν νατου το πει μπας και το καταλαβει μονος του,οσο για το ροκο εγραψα πιο πανω μεγαλος παιχτης και του χρονου 1 χρονο μεγαλυτερος(σε ηλικια)

ρε κώστα ώπα είπαμε να μην τα ισοπεδώνουμε όλα . αν μπορείς και έχεις κότσια παππού παίξε και εσύ . αλλα το μονο που ξέρεις ειναι να φωνάζεις .... απο όλα τα πόστα ... ξερεις τι λέω .... smile.gif οσο για μένα αφού το κάνω για χόμπι και μπορώ ,θα παίζω, κάποια ομάδα θα με πάρει .... αντε παππου τα λέμε ..... ?smile.gif
kostas66
QUOTE(panospatra @ Jul 3 2008, 13:14 ) *
ρε κώστα ώπα είπαμε να μην τα ισοπεδώνουμε όλα . αν μπορείς και έχεις κότσια παππού παίξε και εσύ . αλλα το μονο που ξέρεις ειναι να φωνάζεις .... απο όλα τα πόστα ... ξερεις τι λέω .... smile.gif οσο για μένα αφού το κάνω για χόμπι και μπορώ ,θα παίζω, κάποια ομάδα θα με πάρει .... αντε παππου τα λέμε ..... ?smile.gif

φιλε μου καλε μου φιλε πανο λεμε και καμια παπαρια να περασει η ωρα και την λεμε στους φιλους μας για να μην υπαρχει παρεξηγηση,τελικα ο κουμπαρος σου τρωει σουβλακια?
indian11
παντως αν επιθυμεις να παιξεις μπορεις να συμμετασχεις στην προσπαθεια της ομαδας μας(ιτιες)για ανοδο....κι ας μη μας υπολογιζουν
kostas66
QUOTE(indian11 @ Jul 3 2008, 13:27 ) *
παντως αν επιθυμεις να παιξεις μπορεις να συμμετασχεις στην προσπαθεια της ομαδας μας(ιτιες)για ανοδο....κι ας μη μας υπολογιζουν

για ποιον λες για μενα η για τον πανο γιατι αν αν λες για μενα θα ανεβουμε τασκαλια της εντατικης αν προλαβουμε
indian11
QUOTE(kostas66 @ Jul 3 2008, 16:21 ) *
φιλε μου καλε μου φιλε πανο λεμε και καμια παπαρια να περασει η ωρα και την λεμε στους φιλους μας για να μην υπαρχει παρεξηγηση,τελικα ο κουμπαρος σου τρωει σουβλακια?

λυπαμαι αλλα δε ξερω καλα πως να χρησιμοποιω το φορουμ.δε γνωριζω κανεναν απο τους δυο
indian11
πως μπορω να επικοινωνω μαζι σας?
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Jul 3 2008, 16:21 ) *

ενοειται πως δεν υπαρχει παρεξηγηση ... smile.gif και κωστα κοψε τις ανθιροστομίες σου γιατι ο υπευθυνος θα σε πετάξει εξω.....
COMBE 10
QUOTE(indian11 @ Jul 4 2008, 01:41 ) *
πως μπορω να επικοινωνω μαζι σας?

Φιλε indian11,
οταν θες να απαντησεις σε καποιο ποστ θα πατας +QUOTE το πρασινο και θα απαντας σε οποιο ποστ θες εσυ!
οταν θες να γραψεις χωρις να απαντησεις σε κανεναν απλα σβηνεις το τελευταιο ποστ και γραφεις.
Οσο για τις ιτιες εγω ημουν αυτος που τις εβαλα στις πεντε υποψηφιες ομαδες για να ανεβουν! icon_wave.gif
Jabar
Mε το add reply απλά γράφεις το πόστ που θες.Αν θες να επικοινωνήσεις με κάποιον πάτα το κουτάκι που γράφει πμ κάτω από το προφίλ εκείνου που θες να επικοινωνήσεις.Για οποιαδήποτε βοήθεια η διευκρίνηση στείλε πμ σε κάποιον που γράφει moderator.Καλως όρισες.
ΦΡΑΓΚΙ
φιλε πανο που τα ξερεισ ολα ξερεισ που ανηκεισ?ρωτησε κανεναν ειδικο.και αν πανε αυτοι που σου ειπα τι χανεισ?απλα τιποτα, γιατι δεν γνωριζεισ γιαυτο.ασε να τα λενε οι αλλοι που καθε μερα ειναι μεσα στο πατρινο μπασκετ εσυ απο χειμωνα και μετα.
ΦΡΑΓΚΙ
και οταν δεν γνωριζετε μην γραφετε.
kostas66
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 3 2008, 17:45 ) *
και οταν δεν γνωριζετε μην γραφετε.

με το ζορι τον φιλο μου δεν θα τον πατε στα ΚΑΠΗ,με ροκο ,ζησιματοκαι κατι πριγκηπες
chrispatra
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΧΟΥΜΕ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΠΟΜΠΕΡ shot.gif ΤΣΕΡΚΕΖΗ?ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ?
panospatra
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 3 2008, 20:41 ) *
φιλε πανο που τα ξερεισ ολα ξερεισ που ανηκεισ?ρωτησε κανεναν ειδικο.και αν πανε αυτοι που σου ειπα τι χανεισ?απλα τιποτα, γιατι δεν γνωριζεισ γιαυτο.ασε να τα λενε οι αλλοι που καθε μερα ειναι μεσα στο πατρινο μπασκετ εσυ απο χειμωνα και μετα.

φιλέ μου δεν σου είπα ότι τα ξέρω όλα ,αλλα ξέρω ότι δεν μπορώ να παίξω δευτ'ερα λόγω δουλειάς . θα βρισκομαι αθήνα αρα μπορώ μόνο τετάρτη. το αν θέλουν να με κρατήσουν αυτο ειναι άλλο .θα δε'ιξει ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.