Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Koan
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής που έρχεται για την Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ

ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
VAGELIS N
QUOTE(Koan @ Feb 17 2009, 23:02 ) *
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής που έρχεται για την Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ

ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

λοιπον να μια αγωνιστικη που καιει υπαρχουν 3 αγωνες που κρινουν πολλα και θα ξεκινησω απο τα ματς που με ενδιαφερουν Αρης-Μαρουσι Αιολος-Αεκ νικη για μας ηττα για τον Αιολο (ΣΟΡΥ ΜΑΡΣΕΛΑ) ολα στο παιχνιδι στο ταυρο θα εξαρτηθουν απο το αν εχει γυρισει η ψηλη της ομαδας γιατι θεωρω καλυτερη παιχτρια τον 1 του ΑΙΟΛΟΥ και ας μας κερδισε μονη της η Πετρου της ΑΕΚ.
Παμε στο ματς της Πετρουπολης για μας ποια η απουσιες ειναι συνηθισμενο φαινομενο μεχρι τωρα 2 σιγουρες (ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ-ΝΑΤΣΗ) και αν για την Δρακωνακη ειναι ποια σιγουρο το ποτε θα γυρισει για την Νατση κανεις δεν ξερει το ποτε .
Παμε στο ντερμπυ της χρονιας Δασαλ-Γαλατσι μακαρι να δειξουν στο γηπεδο αυτο που πραγματικα ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος και κριμα που θα το χασω αλλα ....
Koan
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 18 2009, 00:19 ) *
Παμε στο ντερμπυ της χρονιας Δασαλ-Γαλατσι μακαρι να δειξουν στο γηπεδο αυτο που πραγματικα ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος και κριμα που θα το χασω αλλα ....

θα το δω εγω να σου πω τα τεκτενομενα αναλυτικα!!
VAGELIS N
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 2 αλλιως χανομαστε
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 αλλα οχι τοσος σιγουρος
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
103xiliokukloi
Με συνχωρηται για την απουσια μου ελειπα δυο εβδομαδες και τα εκαναν να μην πω για την ομαδα μου λεω .Τελος ολλα καλα ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1 ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
2 ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
3 ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 2
4 ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1+15
5 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
6 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ

lebron232
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
21/02/2009 17:00:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
21/02/2009 14:30:00 ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
21/02/2009 16:30:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.
21/02/2009 12:00:00 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
21/02/2009 16:00:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
21/02/2009 10:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 2
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
VAGELIS N
για ολους υτους ανθρωπους που κανουν αθλητισμο υπαρχει μια στιγμη που με το αποτελεσμα τους κρινουν πολλα για μας αυτη η στιγμη ειναι σημερα.
Νικη = ανασα και παμε για το επομενο τελικο μετα απο 22 μερες
Ηττα= αντιο Α κατηγορια και ολα καλα οτι και να γινει εγω εδω που εχει φτασει αυτη η ομαδα ειμαι πολυ περηφανος και οι παιχτριες μου μικρες -μεγαλες θα παιξουν σημερα για να διασκεδασουν και αν την προηγουμενη βδομαδα καλαψανε το κανανε γιατι εχουν αποκτηση λιγο αλλα καλο ειναι κιαυτο φιλοτιμο (γιατι επρεπε εκτος απο το να τους μαθω μπασκετ να τους βγαλω και την νοοτροπια ο ποιο μεγαλος(παλιος) παιζει αχ τι να πω θα εχω εναν καλο παιχτη και θα κοιταω ληξιαρχικη πραξη γεννησης )
Koan
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 21 2009, 00:50 ) *
την νοοτροπια ο ποιο μεγαλος(παλιος) παιζει αχ τι να πω θα εχω εναν καλο παιχτη και θα κοιταω ληξιαρχικη πραξη γεννησης

Αυτά να τα ακούνε οι προπονηταράδες όλων των κατηγοριών....Ας καλέσει κάποιος αυτους που πρέπει να το δουνε .. ελεος ποια..
Nataly
το Περιστέρι νίκησε εντός έδρας 51-47 την ομάδα του Αμαρουσίου σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι...
σε όλο το παιχνίδι το Περιστέρι ήταν μπροστά...στο τελευταίο 10λεπτο το Αμαρούσι κόντραρε αρκετά με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά...η ομάδα του Περιστερίου έφυγε με ένα μεγάλο "διπλό"...παίρνοντας την νίκη...έτσι θερμαίνει την παραμονή του στην Α΄ΕΣΚΑ...συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες...
Nataly
QUOTE(Nataly @ Feb 21 2009, 13:48 ) *
το Περιστέρι νίκησε εντός έδρας 51-47 την ομάδα του Απολλωνος σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι...
σε όλο το παιχνίδι το Περιστέρι ήταν μπροστά...στο τελευταίο 10λεπτο ο Απολλων κόντραρε αρκετά με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά...η ομάδα του Περιστερίου έφυγε με ένα μεγάλο "διπλό"...παίρνοντας την νίκη...έτσι θερμαίνει την παραμονή του στην Α΄ΕΣΚΑ...συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες...

VAGELIS N
QUOTE(Nataly @ Feb 21 2009, 11:48 ) *
το Περιστέρι νίκησε εντός έδρας 51-47 την ομάδα του Αμαρουσίου σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι...
σε όλο το παιχνίδι το Περιστέρι ήταν μπροστά...στο τελευταίο 10λεπτο το Αμαρούσι κόντραρε αρκετά με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά...η ομάδα του Περιστερίου έφυγε με ένα μεγάλο "διπλό"...παίρνοντας την νίκη...έτσι θερμαίνει την παραμονή του στην Α΄ΕΣΚΑ...συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες...

των Απολλωνα θες να πεις γιατι με το Μαρουσι παιζαμε χτες και δυστυχως χασαμε
4 pap
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 21 2009, 17:18 ) *
των Απολλωνα θες να πεις γιατι με το Μαρουσι παιζαμε χτες και δυστυχως χασαμε

Βαγγέλη καλά που το διόρθωσες.... ΣΗΜΕΡΑ παίζαμε biggrin.gif
soouza
Άρης Πετρούπολης-Μαρούσι 40-48(20-16 ημίχρονο).

Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο κόστισε πολύ στα κορασιδάκια μας που έκτοτε έμειναν πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν.Το Μαρούσι έβαλε 20 πόντους στην τρίτη περίοδο ενώ στις δύο πρώτες είχε βάλει μόνο 16.

Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. bball.gif
VAGELIS N
αλλη μια εκπληξη εγινε χτες η ομαδα του ΖΩΓΡΑΦΟΥ εκανε νικη σωτηριας μεσα στο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
toby
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 22 2009, 13:48 ) *
αλλη μια εκπληξη εγινε χτες η ομαδα του ΖΩΓΡΑΦΟΥ εκανε νικη σωτηριας μεσα στο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Τι???εχασε ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ απο Ζωγραφου???Ποσο ηρθε το σκορ???Μεγαλη διαφορα ητανε?
VAGELIS N
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 2 2009, 14:40 ) *
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 22 ΒΑΘΜΟI
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Ε)
ΑΡΗΣ...(Μ)
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε)
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε)
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Μ)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε)

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21 ΒΑΘΜΟΙ
ΔΑΣΑΛ...(Ε)
ΑΠΟΛΛΩΝ...(Μ)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Ε)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Μ)
ΑΡΗΣ Π....(Ε)
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Μ)

ΑΙΟΛΟΣ 20 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΡΗΣ Π...(Ε)
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Μ)
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Ε)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Μ)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 19 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΙΟΛΟΣ...(Μ)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Ε)
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Μ)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Μ)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Ε)
ΔΑΣΑΛ...(Μ)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 19 ΒΑΘΜΟΙ
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Μ)
ΔΑΣΑΛ...(Μ)
ΑΠΟΛΛΩΝ...(Ε)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Μ)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Ε)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ...(Μ)
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε)

ΜΑΡΟΥΣΙ 18 ΒΑΘΜΟΙ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Ε)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Μ)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ...(Ε)
ΑΙΟΛΟΣ...(Μ)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Ε)
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ)

Περιμένω τις προβλέψεις σας...

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 27 ΒΑΘΜΟI[/b]
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε)
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Μ)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε)
η αεκ σωθηκε
ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Μ)
ΑΡΗΣ Π....(Ε)
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Μ)

ΑΙΟΛΟΣ 24 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Ε)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Μ)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε)
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Μ)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Ε)
ΔΑΣΑΛ...(Μ)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 23ΒΑΘΜΟΙ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Μ)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Ε)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ...(Μ)
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε)

ΜΑΡΟΥΣΙ 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΙΟΛΟΣ...(Μ)
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Ε)
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ)
rtr
Τι βλεπετε για τη τελικη φαση της εσκανα. Ποια ομαδα ειναι φαβορι?
VAGELIS N
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 34 17
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 34 18
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 31 18
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 30 18
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 29 18
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 27 18
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 18
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 24 18
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 23 18
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 23 18
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23 18
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 18 17
103xiliokukloi
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε) +1

ΜΑΡΟΥΣΙ...(Μ) +2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε) +1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε) +2
η αεκ σωθηκε ΣΥΝ 33

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Μ) +2
ΑΡΗΣ Π....(Ε) +1
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε) +2
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Μ) +1

ΣΥΝ 31
ΑΙΟΛΟΣ 24 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Ε) +2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ) +1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε) +1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Μ) +1

ΣΥΝ 29
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε) +2
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Μ) +2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Ε) +1 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ Ν Ι ΕΣΚΔ
ΔΑΣΑΛ...(Μ) +1
ΣΥΝ 29

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 23ΒΑΘΜΟΙ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Μ) +1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Ε) +2
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ...(Μ) +2
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε) +2
ΣΥΝ 30

ΜΑΡΟΥΣΙ 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΙΟΛΟΣ...(Μ) +1
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Ε) +1
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε) +1
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ) +1
ΣΥΝ 27
VAGELIS N
QUOTE(103xiliokukloi @ Feb 23 2009, 16:04 ) *
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε) +1

ΜΑΡΟΥΣΙ...(Μ) +2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε) +1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε) +2
η αεκ σωθηκε ΣΥΝ 33

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Μ) +2
ΑΡΗΣ Π....(Ε) +1
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε) +2
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Μ) +1

ΣΥΝ 31
ΑΙΟΛΟΣ 24 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ...(Ε) +2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ) +1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Ε) +1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Μ) +1

ΣΥΝ 29
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Ε) +2
ΖΩΓΡΑΦΟΥ...(Μ) +2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...(Ε) +1 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ Ν Ι ΕΣΚΔ
ΔΑΣΑΛ...(Μ) +1
ΣΥΝ 29

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 23ΒΑΘΜΟΙ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ...(Μ) +1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ...(Ε) +2
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ...(Μ) +2
ΑΙΟΛΟΣ...(Ε) +2
ΣΥΝ 30

ΜΑΡΟΥΣΙ 23 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΙΟΛΟΣ...(Μ) +1
ΑΕΚ ΠΕΡ...(Ε) +1
ΓΑΛΑΤΣΙ...(Ε) +1
ΜΕΛΙΣΣΙΑ...(Μ) +1
ΣΥΝ 27

συγνωμη αλλα αν καταφερουμε να κερδισουμε τα μελισσια θα κερδισουμε και το περιστερι χαιρομαι που νομιζεις οτι μπορουμε ακομα να σωθουμε ομως δεν το πιστευει κανενας αλλος
4 pap
Πάμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο, χωρίς άγχος πλέον, λέω εγώ, και άμα μας μέλει να πνιγούμε, ποτέ δεν θα πεθάνουμε rolleyes.gif
soouza
QUOTE(4 pap @ Feb 23 2009, 23:24 ) *
Πάμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο, χωρίς άγχος πλέον, λέω εγώ, και άμα μας μέλει να πνιγούμε, ποτέ δεν θα πεθάνουμε rolleyes.gif

Νομίζω πως αυτό το τελευταίο είναι δικό μου....ε? tongue.gif
melrok
QUOTE(soouza @ Feb 24 2009, 13:59 ) *

Εεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! icon_drunk.gif
103xiliokukloi
συγνωμη αλλα αν καταφερουμε να κερδισουμε τα μελισσια θα κερδισουμε και το περιστερι χαιρομαι που νομιζεις οτι μπορουμε ακομα να σωθουμε ομως δεν το πιστευει κανενας αλλος

ΝΟΜΙΖΑ οτι παιζαμε το Σαββατο δεν ειναι σε φορμα η ομαδα μου τρεις στις νεανιδες πεντε αρρωστες δυο τραυματισμενες μας κανουν 10 οποτε ειχες το διπλο το αλλο Σαββατο δυσκολα αλλα παιζετε
VAGELIS N
QUOTE(103xiliokukloi @ Feb 24 2009, 14:52 ) *

ΝΟΜΙΖΑ οτι παιζαμε το Σαββατο δεν ειναι σε φορμα η ομαδα μου τρεις στις νεανιδες πεντε αρρωστες δυο τραυματισμενες μας κανουν 10 οποτε ειχες το διπλο το αλλο Σαββατο δυσκολα αλλα παιζετε

εχω κατι νερα που μου εχουν μεινει απο το ΔΑΣΑΛ
4 pap
QUOTE(soouza @ Feb 24 2009, 13:59 ) *

Έτσι, βάρες τις βολές να πάμε διακοπές... χαχαχα
melrok
Ιασων Κολωνου - Προμηθεας 44-16(30-6)Με εναν διαιτητη να ξεστομιζει ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ(''θα σφυραω τα απολυτως απαραιτητα'')
Αυτη ηταν η απαντηση του στο σκληρο παιχνιδι των δυο ομαδων.Βεβαια ο κυριος αυτος ειναι γνωστος σε ολους!!!!
SIGAL1
www.melaswbc.com
QUOTE(stev basket @ Feb 14 2009, 23:52 ) *
Καλησπέρα Αρχηγέ

Από το ΜΕΛΑΣ ο Αγιος Ελευθέριος μεγαλώνει μια κοπέλα του 93, για τις γυναίκες γερό να είναι το κοριτσάκι γιατί νεανίδες δεν έχουμε. Από κάτω υπάρχει στόλος από 96-97-98-99.
Σήμερα Σάββατο κερδίσαμε και τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ 38-29, σε ευχαριστούμε που μας δίνεις φαβορί για τον 4ο όμιλο όμως
www.melasoagioseleutherios.gr

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και οι κορασίδες του Μ.Ε.Λ.Α.Σ Ο Αγιος Ελευθέριος συνεχίζουν χωρίς ήττα την προσπάθεια για την άνοδο στην Α Κατηγορία. Αν τελικά τα καταφέρουμε του χρόνου θα δείτε μια πολύ δουλεμένη ομάδα με πολλές παίχτριες μικρότερης μεν ηλικίας αλλά πολλών προοπτικών. Απομένουν τα παιχνίδια με Πεύκη (Μ) , Αθηναικό (Ε) και Κουκουβάουνες (Μ).

Πληροφορίες για την ομάδα και στο WWW.MELASWBC.COM
basket4
ο αγωνας πρωτεας Βουλας-Φαρος Κερατσινιου δεν εγινε επειδη δεν ηρθαν διαιτητες.

η Αγια Παρασκευη κερδισε εκτος εδρας τον Κολωνο και ανεβαινει στην Α κατηγορια κορασιδων της ΕΣΚΑ
soouza
Καλημέρα. smiley.gif

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από πλευράς πάθους η Αγία Παρασκευή επικράτησε του Ιάσωνα στο ανοιχτό του Αγίου Κωνσταντίνου και ανέβηκε στην Ά κατηγορία.

Το άγχος βάρυνε ιδιαίτερα τα πόδια και στις δύο ομάδες.Ο Ιάσωνας όμως έδειξε θολωμένος στην αρχή γι αυτό και βρέθηκε να ηττάται με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Η υπερπροσπάθεια του δευτέρου μέρους έφερε το παιχνίδι στο καλάθι αλλά η Αγία τελικά κατόρθωσε να ευστοχήσει σε μερικά σουτ και να πάρει τη νίκη δίκαια.

Συγχαρητήρια στην Αγία Παρασκευή. 77.gif

Ο Ιάσων Κολωνού σε τρία χρόνια λειτουργίας έφτασε στο σημείο να παίζει την πρόκριση στην Ά κατηγορία κορασίδων καθώς και την πρόκριση στους παίδες σε ένα ματς.Ασφαλώς και δεν είναι αποτυχία αυτό παρά δηλώνει παράδειγμα προς μίμηση.

Συγχαρητήρια στο Στέφανο τον Ποφάντη και τους συνεργάτες του και καλή συνέχεια. bball.gif
outSider
Πολύ καλό 41.gif .
Αξίζει να το διαβάσουν οι μικρές αλλά και οι προπονητές από τη μεριά τους πρέπει να επιμένουν και να επιβλέπουν.
Ειναι πιο σημαντικό να εκτελούνται σωστά οι διατάσεις παρά ένα σύστημα. wink.gif

http://www.weplayball.gr/index.php?option=...g&Itemid=86
103xiliokukloi
ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Α-Β ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
1 ΔΑΣΑΛ ΜΕΛΑΣ
2ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ
3 ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ ΠΑΠ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
skerks
QUOTE(103xiliokukloi @ Mar 20 2009, 19:55 ) *
ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Α-Β ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
1 ΔΑΣΑΛ ΜΕΛΑΣ
2ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ
3 ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ ΠΑΠ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δδεν νομιζω οτι ειναι ακομα σιγουρο οτι εχει περασει η αγια παρασκευη.Αμα κανει μια ηττα μενει απ εξω .
soouza
Καλό μεσημέρι. smiley.gif

Περιστέρι-Άρης 66-25.

Η παρουσία των Γρίσπου-Κοντοέ καθώς κι η απουσία τριών αθλητριών του Άρη έκαναν το παιχνίδι παράσταση για ένα ρόλο. bball.gif
103xiliokukloi
QUOTE(skerks @ Mar 21 2009, 07:25 ) *
Δδεν νομιζω οτι ειναι ακομα σιγουρο οτι εχει περασει η αγια παρασκευη.Αμα κανει μια ηττα μενει απ εξω .

ΑΓ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 45-25 ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
stev basket
QUOTE(103xiliokukloi @ Mar 21 2009, 18:42 ) *
ΑΓ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 45-25 ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Και ο ΜΕΛΑΣ σιγούρεψε την Ανοδο, νίκησε εκτός τον Αθηναικό 28-38
chrisafr9

Το Πανελληνιο Κορασιδων θα γινει 11-15/04/09 και η κληρωση 06/04/09.
basket4
QUOTE(chrisafr9 @ Mar 27 2009, 17:22 ) *
Το Πανελληνιο Κορασιδων θα γινει 11-15/04/09 και η κληρωση 06/04/09.

Πανελλήνιο??
τόσο νωρίς??μήπως εννοείς το πανεπαρχιακό?

27/3/2009
Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων οι προκριματικοί αγώνες θα γίνουν ως εξής:
11-15/4/2009 Κορασίδων

Οι κληρώσεις για όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα θα γίνουν στις 6 Απριλίου 2009.

basket.gr
chrisafr9
QUOTE(basket4 @ Mar 27 2009, 16:14 ) *
Πανελλήνιο??
τόσο νωρίς??μήπως εννοείς το πανεπαρχιακό?

27/3/2009
Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων οι προκριματικοί αγώνες θα γίνουν ως εξής:
11-15/4/2009 Κορασίδων

Οι κληρώσεις για όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα θα γίνουν στις 6 Απριλίου 2009.

basket.gr

sorry!!! το προκριματικα το εφαγα!!!!

Απο την ΕΣΚΚ θα ειναι η ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ.
melrok
Αρης Πετρουπολης-Δασαλ 23-81(13-43)
Koan
QUOTE(melrok @ Mar 29 2009, 01:02 ) *
Αρης Πετρουπολης-Δασαλ 23-81(13-43)

αρκετά καλή η εικόνα του Άρη , ο ΔΑΣΑΛ αν και αδιάφορος για αυτό το ματς και με αρκετές "Δεύτερες"(αν υπάρχουν σε αυτη την ομάδα τετοιες..) πολλές σκάλες ανωτερος .. Το κυριότερο ότι φάνηκαν και οι δυο ομάδες να το διασκεδάζουν αρκετά..
melrok
QUOTE(Koan @ Mar 29 2009, 01:06 ) *
αρκετά καλή η εικόνα του Άρη , ο ΔΑΣΑΛ αν και αδιάφορος για αυτό το ματς και με αρκετές "Δεύτερες"(αν υπάρχουν σε αυτη την ομάδα τετοιες..) πολλές σκάλες ανωτερος .. Το κυριότερο ότι φάνηκαν και οι δυο ομάδες να το διασκεδάζουν αρκετά..

Χωρις τη Χριστακοπουλου και αγωνιζομενη η Πατερακη για 1 μονο 10λεπτο αν δεν κανω λαθος,τα Λιοσια εδωσαν χρονο συμμετοχης σε αλλα κοριτσια που το ευχαριστηθηκαν.Αναμενουμε σημαντικα παιχνιδια στα play offs και καλο μπασκετ.Συγχαρητηρια στον Αρη για την φιλοτιμη προσπαθεια και καλη συνεχεια στην Β' πια κατηγορια που θα τον συνοδευσουν ακομα,Μαρουσι-Αιολος και Αχιλλεας.
Abalaeo
Γεια σας κυριοι και κυρίες του Φόρουμ

Μπήκα για να κάνω μια βιαστική διορθωση στην οκτάδα των κορασίδων

Το τρίτο ζευγάρι, αναφέρω προς ενημέρωση των αρμοδίων και όχι μόνο φορέων διεξαγωγής
των πρωταθλημάτων (ΕΣΚΑ) είναι ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

και όχι Αγία Παρασκευή όπως γραφει to eska.gr

Γιατί τόσο μίσος προς την ομάδα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου

Συγχαρητήρια πάντως στα κορίτσια που αν και αγωνίστηκαν όλοι τη χρονιά με
μόνο μία πάικτρια γεννημένη το 1994 και τις υπόλοιπες να είναι παγκορασίδες
πέτυχαν την άνοδο στην Α` Κατηγορία των Κορασίδων......
nikefalin
QUOTE(Abalaeo @ Mar 29 2009, 12:32 ) *

γιατί από μικροί όλοι εδώ και 3000 χρόνια (από τα χάλκινα βιβλία του Λιακόπουλου ) έχουμε άσβεστο μίσος και έχουμε ορκιστεί σε ότι πιο ιερό και όσιο να καταβαραθρώνουμε και να κονιορτοποιούμε αυτήν την ομάδα.

Φίλε μου έλεος!

Φταίει το φόρουμ για τα λάθη που κάνει η ΕΣΚΑ στο σάιτ της ?

Αν και πήρα αφορμή από αυτό που γράφεις και δεν είδα τίποτα γραμμένο, ούτε ζευγάρια για τα μπαράζ ούτε τίποτα ,που έιναι και λογικό αφού εχτές , σάββατο έγιναν τα τελευταία παιχνίδια (αν κέρδισε η Αγ. Παρασκευή πέρασε, αν έχασε και κέρδισε ο Φιλαθλητικός , τότε παίζει ο Φιλαθλητικός). Αρα ούτε η ΕΣΚΑ έκανε λάθος στο σάιτ της (που έιναι και η επίσημη εκδοχή) Ξέρεις τα αποτελέσματα ?

Ο κος Σερδενές έχει κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά με νεαρές κοπέλες και με λίγα μέσα ( αν σκεφτεί κάποιος που βρισκόταν ο Φιλαθλητικός πριν λίγα χρόνια )

Abalaeo
Καλέ μου φίλε

δεν έχω τίποτα και με κανενα, αν και από τα γραφώμενα μου
βγαίνει αυτό το συμπέρασμα

Οι κύριοι όμως στην ΕΣΚΑ είχαν προδιαθέση τα ζευγάρια

της οκτάδας εδώ και 15 μέρες πριν (δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος)

όπως πολύ εύστοχα έγραψες το περασμένο

Σάββατο (28/3)...
103xiliokukloi
QUOTE(Abalaeo @ Mar 29 2009, 12:32 ) *
Γεια σας κυριοι και κυρίες του Φόρουμ

Μπήκα για να κάνω μια βιαστική διορθωση στην οκτάδα των κορασίδων

Το τρίτο ζευγάρι, αναφέρω προς ενημέρωση των αρμοδίων και όχι μόνο φορέων διεξαγωγής
των πρωταθλημάτων (ΕΣΚΑ) είναι ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

και όχι Αγία Παρασκευή όπως γραφει to eska.gr

Συγχαρητήρια πάντως στα κορίτσια που αν και αγωνίστηκαν όλοι τη χρονιά με
μόνο μία πάικτρια γεννημένη το 1994 και τις υπόλοιπες να είναι παγκορασίδες
πέτυχαν την άνοδο στην Α` Κατηγορία των Κορασίδων......

ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ συγγνωμη εγω εγραψα για την συναντηση των ζευγαριων μια παροιμια λεει " μηδε απο του τελουσ μακαριζε " δεν πιστευα οτι θα γυριζαν ετσι τα πραγματα και δεν υπαρχει μισος στον αθλητισμο η τουλαχιστον δεν πρεπει να υπαρχει αγωνες δινουν τα κοριτσια μασ για την αθλητικη τουσ παιδεια και τη ζωη και παλι συγγνωμη
stev basket
QUOTE(103xiliokukloi @ Mar 29 2009, 17:25 ) *
ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ συγγνωμη εγω εγραψα για την συναντηση των ζευγαριων μια παροιμια λεει " μηδε απο του τελουσ μακαριζε " δεν πιστευα οτι θα γυριζαν ετσι τα πραγματα και δεν υπαρχει μισος στον αθλητισμο η τουλαχιστον δεν πρεπει να υπαρχει αγωνες δινουν τα κοριτσια μασ για την αθλητικη τουσ παιδεια και τη ζωη και παλι συγγνωμη

Δεν υπάρχει προκατάληψη από κανένα ούτε από την ΕΣΚΑ, πολύ μάλον για 14-χρονα. Κάλεσαν τα φαβορί με βάση τα μέχρι τότε αποτελέσματα και επισήμαναν Αν κάτι αλλάξει αλλάζουμε και τα ονόματα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την άνοδο, θα παίζουμε αντίπαλοι του χρόνου(ΜΕΛΑΣ)
ΥΓ. Φαντάζομαι, επειδή δε το αναφέρεις, ότι έχασε η Αγία τη τελευταία αγωνιστική και εσείς κερδίσατε.
soouza
QUOTE(melrok @ Mar 29 2009, 02:15 ) *
Χωρις τη Χριστακοπουλου και αγωνιζομενη η Πατερακη για 1 μονο 10λεπτο αν δεν κανω λαθος,τα Λιοσια εδωσαν χρονο συμμετοχης σε αλλα κοριτσια που το ευχαριστηθηκαν.Αναμενουμε σημαντικα παιχνιδια στα play offs και καλο μπασκετ.Συγχαρητηρια στον Αρη για την φιλοτιμη προσπαθεια και καλη συνεχεια στην Β' πια κατηγορια που θα τον συνοδευσουν ακομα,Μαρουσι-Αιολος και Αχιλλεας.

Να συμπληρώσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Η φετινή παρουσία του Άρη Πετρούπολης στην Ά κατηγορία κορασίδων έχει να επιδείξει τη βελτίωση των αθλητριών του.Και μόνο το γεγονός πως τα κορασιδάκια μας στέκονται στην προπόνηση των γυναικών αυτή τη στιγμή είναι επιτυχία.

Στην αρχή της περιόδου πίστευα πως δε θα γίνει νίκη.Παραταύτα όμως οι κορασίδες μας πάλεψαν όλα τα παιχνίδια στο μέτρο του δυνατού.Θέλαμε να παραμείνουμε αλλά δε τα καταφέραμε αλλά το εξαντλήσαμε μέχρις εσχάτων.

Θα δώσω συγχαρητήρια στο Βαγγέλη το Νικολουδάκο για την προσπάθεια του.Ήδη δουλεύει και στήνει την επόμενη version του Άρη.

Όσο αφορά τις αθλήτριες τώρα πρέπει να δουλέψουν για να φτάσουν κάποια στιγμή στη στελέχωση του γυναικείου τμήματος.Συνεπώς υπάρχει και συνέχεια. bball.gif
sporting b.c.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΑΛΑΤΣΙ 39-55
ο αγώνας ήταν γιορτή μπράβο για την όμορφη ατμόσφαιρα
dasal
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 84-39 (Μπαράζ Κορασίδες Α'-Β' Κατηγορίας) 1 Απριλίου 2009

Παιχνίδι χωρίς αύριο ήταν το σημερινό για τα κορίτσια μας και παρότι ο αντίπαλος προερχόταν από υποδεέστερη κατηγορία είχαμε πολύ άγχος στο ξεκίνημα, αλλά με την πάροδο του χρόνου και τη σταδιακή αύξηση της διαφοράς είδαμε αρκετά καλό μπάσκετ και μια άνετη επικράτηση.

Στα θετικά η επάνοδος της Χριστακοπούλου. Καλύτερη και πολυτιμότερη απόψε η Αγγελική Λυρίτση, σπουδαία η Δήμητρα Καμπουράκη που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και χρήσιμη η Ρία Πατεράκη. Από το Μελά που έχει πολύ καλή ομάδα και γνώμη μας είναι οτι θα είχε μεγάλη τύχη να περάσει με άλλο αντίπαλο και οτι θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στην Α' Κατηγορία του χρόνου ξεχωρίσαμε τις Γιαννέλη, Γιάκαλου Στρατικοπούλου και Γαρτζολάκη

Επόμενο εμπόδιο για μας στον δρόμο για την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η ομάδα του Παγκρατίου που έκανε χτες την έκπληξη και απέκλεισε την ομάδα του Απόλλωνα με σκορ 51-63, παρότι φέτος αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία. Πρώτο παιχνίδι των play offs για την ομάδα μας που έχει πλεονέκτημα έδρας, την επόμενη Τετάρτη 8/4 στις 20:30 στον Άγιο Νικόλαο. Την πρόκριση για το Πανελλήνιο έχει ήδη πάρει ο Άρης Θεσσαλονίκης, ενώ πολύ κοντά είναι και οι Εσπερίδες που μετά από συγκλονιστικό αγώνα νίκησαν τον Πανιώνιο στις λεπτομέρειες και προκρίθηκαν αρχικά για το πανεπαρχειακό που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα....

Διαιτητές : Τζαμάκου, Φαλούκα

Δεκάλεπτα : 21-13, 41-19, 64-29, 84-39.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (Γιαννουλάκης) Καμπουράκη 20(1), Χριστακοπούλου 10, Λυρίτση 12(2), Καλαμπάκου 6, Σαρκατζίδη 4, Αντώνη, Μάρκου 5(1), Σιδέρη 11, Πατεράκη 16, Τόπουλου, Φάρου.

ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Μάλαμα) Γιαννέλη 2, Μπαρατσάκη 7(1), Ξένου, Κουρούβανη, Σιγάλα, Ντιβανάκη, Κοσσέ, Φιλιππή 2, Λεκάνη, Γιάκαλου 10, Γαρτζολάκη 8, Στρατικοπούλου 10.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.