Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Asxeti Erotisi
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
kouge
Re paidia thimatai kanenas poious ksenous paiktes eixe o BAO stin monadiki tou parousia stin A1 tin periodo 96-97?
aionio talento
ΣΑΜΙΡ ΓΚΟΥΝΤΑ - ΤΖΕΦ ΜΑΛΟΟΥΝ !
B for Basketball
ενα ολοκληρο τοπικ για αυτη την ερωτηση???? μπα σε καλο σου... tongue.gif tongue.gif
man10
Κοuqe καλως ηρθες!!!! Αν μπορεις μην γραφεις σε greeklish. Καλα ποστ...

Ο Τζεφ Μαλοουν ηταν αυτος που εκανε τα off balance σουτ???
kouge
"aionio talento" ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το θέμα είναι ότι ο Τζεφ Μαλόουν ήρθε στην Ελλάδα προς το τέλος της σεζόν. Ποιόν αντικατέστησε όμως?

Ναι, man10 ο Τζεφ Μαλόουν είναι γνωστός για τα σουτ εκτός ισορροπίας.
aionio talento
θυμαμαι οτι αντικατεστησε εναν περιφερειακο ( επισης αμερικανο ) ''λευκο'' αλλα δεν μπορω να τον θυμηθω

με τιποτα ! εψαξα και τα κιταπια μου αλλα . . . τζιφος ! ! !

παντως τη χρονια εκεινη ( για να συνεχισω την αναδρομη ) ο βαο και η θρυλικη ΠΑΠΑΓΑΡΑ smilie_schal1.gif ειχαμε

νικησει τον ολυμπιακο που τοτε ειχε κανει το triple crown ! ! !

και για τον συμπαθεστατο βαο ηταν ενα ''πυροτεχνημα'' γιατι ειχε υποβιβαστει σχετικα ευκολα αλλα ο παπαγος

ειχε κανει πολλες τετοιες νικες θυμιζω : νικη εντος με οσφπ - αεκ διπλο με αρη - ηρακλη ! ! !

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ! !
Kabamaru
QUOTE(aionio talento @ Jul 16 2007, 01:59 AM) *
θυμαμαι οτι αντικατεστησε εναν περιφερειακο ( επισης αμερικανο ) ''λευκο'' αλλα δεν μπορω να τον θυμηθω

To onoma pou psahneis einai o Reifschneider (Rifsnainter). smile.gif
mgg
Η μονη μου αναμνηση απο ΒΑΟ ηταν μια νικη του επι του Ολυμπιακου νομιζω 60-59, δεν ειμαι σιγουρος. Παντως μεγαλη καζουρα φαγανε τοτε οι ολυμπιακοι. biggrin.gif (Φιλε kabamaru γραφε αν μπορεις σε ελληνικα και οχι greeklish, ειναι 'αγραφος' κανονας του φορουμ.)
nikefalin
QUOTE(Kabamaru @ Jul 16 2007, 01:19 PM) *
To onoma pou psahneis einai o Reifschneider (Rifsnainter). smile.gif

και ήταν ψηλέας 2.07 , 4-5 έπαιζε. Πάντως μεγάλη τιμή για τον ΒΑΟ να έχει τον Τζέφ Μαλόουν.
ashton
Ο ριφσάϊντερ είναι 2μ10 στα κιτάπια μου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.