Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λ.Α. Λεικερς-Φοινιξ Σανς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
Razorblade Fish
Αθλιο μπασκετ μεχρι τωρα,οι Σανς δεν πλησιαζουν τη ρακετα σουταροντας απ'εξω(ακομα και ο Αμαρε...) και τα εχουν σπασει...
kseplenhs
κανένα λινκ έχουμε?
duncan21
Aποντος ο Κομπι στο πρωτο δωδεκαλεπτο εχοντας παρει μολις ενα σουτ!Το παιχνιδι ειναι μετριοτατο μεχρι στιγμης.
aegeansheed
Aνάσταση! Σκόραρε εντός πεδιάς o Frye...

Typical Suns Basketball κατά τα άλλα. Τώρα που άρχισαν να μπαίνουν και τα τρίποντα άντε πιάσ'τους
Razorblade Fish
ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

(Εβαλε τριποντο ο Φραι...)
duncan21
Δινει απαντησεις ο Φραι στους επικριτες του... icon_headbang.gif

Τι ρυθμος ειναι αυτος ρε;Δεν τους προλαβαινω.
Razorblade Fish
Δεν υπαρχει αυτο που συμβαινει...
kseplenhs
όπως τραγούδαγε και ένας καθηγητής μου : "γίνεται της πουτ@ν@ς μάτια μου"...

του τριπόντου το κάγκελο!!ο ρυθμος διαβολεμένος,ο κόμπι είναι κυριολεκτικά συνδεδεμένος και το παιχνίδι γενικά δεν χορταίνεται...!!!

υ.γ: οι χωριάτες εκεί στο φίνιξ όλο σούπερ ντουπερ αγροτικά διαφημίζουν tongue.gif
Germany96
Παλι η πενταδα των παγκιτων του Phoenix τους δινει μαξιλαρακι ασφαλειας. Οι ιδιοι παικτες που εχτισαν το +10 στο τρελο 2ο δωδεκαλεπτο (και μετα ροκανισε ο Bryant), παλι εδωσε ενα +13 στους Suns. 54 ποντους απο τους παγκιτες μεχρι στιγμης.
Razorblade Fish
Ντραγκιτς 8 ποντοι-8 ασσιστ-4 ριμπαουντ.Σε κακη μερα ο Νας.Μειωσαν παλι στους 6 οι Λεικερς.

AZ1980
O πάγκος του Φίνιξ έχει σπιρτάδα, ενέργεια και ταχύτητα, σήμερα προβλημάτισε τους Λέικερς (με την προσθήκη πάντα του Αμάρ) πολύ περισσότερο απ' ότι οι βασικοί. Ζώνη και πάγκος έδωσαν στους Σανς μια πολύ καλή νίκη, δεδομένου πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν απόψε εκπληκτικός πραγματικά, έκανε ένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι.

Η άμυνα των Λέικερς ήταν απόψε πολύ αργή, ειδικά στην κάλυψη στις γωνίες του γηπέδου. Το πάρτι που έκαναν οι Σανς στο δεύτερο 12λεπτο με τα τρίποντα ήταν πραγματικά ντροπιαστικό για την άμυνα των Λιμνανθρώπων.

bball.gif
Razorblade Fish
2-2 και παμε χαρουμενοι στη δουλεια,το ξενυχτι αξιζε.Ηδη οι Σανς με τις 2 νικες πιασαν τις δικες μου προσδοκιες,απο εδω και περα οτι ερθει στα δικα μου τα ματια ειναι υπερβαση. suns1-sm.gif
LFO
QUOTE(Razorblade Fish @ May 26 2010, 06:29 ) *
2-2 και παμε χαρουμενοι στη δουλεια,το ξενυχτι αξιζε.Ηδη οι Σανς με τις 2 νικες πιασαν τις δικες μου προσδοκιες,απο εδω και περα οτι ερθει στα δικα μου τα ματια ειναι υπερβαση. suns1-sm.gif

ετσι ακριβώς , παμε μαλλον για 7 παιχνιδια....αν και στα δικα μου ματια η ομαδα εχει ηδη κανει την υπερβαση. Με μια χρονια εκτος po και τωρα να παιζει τελικο περιφερειας, αν μη τι αλλο δειχνει τεραστια βελτιωση και πληρης εκμεταλευση του ροστερ....
g_80
QUOTE(lamar @ May 21 2010, 17:45 ) *
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι Suns εχουν ελπιδες να περασουν? Με τον Τζακσον να εχει σαν κοουτς 48 - 0 αν δεν κανω λαθος προκρισεις οταν οι ομαδες του εχουν κερδισει το πρωτο ματς σε σειρα των play off.

Εγω παντως τους εχω ξεγραψει απο το πρωτο ματς. Αν γινει το 48 - 1 τοτε μπραβο τους και τεραστια μαγκια τους.

πιστευω ναι οτι μοπορει να περασουν...και φυσικα αν αποκλειστουν δεν 8α εχει καμια σχεση το γεγονος οτι ο τζακσον εχει το 48-0 που ανεφερεσ.....προφανως!!!!...τεσ πα η σειρα ειναι ηδη στο 2-2 και εγω πιστευω οτι μπορουν να κανουν την εκπλη3η - αφου περι τετοιασ προκειται ουτως η αλλως
kotzito
Αλλη μια μεγαλη νικη απεναντι στους Λεικερς και τωρα η σειρα παει παλι απ' την αρχη.Αισθητα βελτιωμενη η ομαδα σε συγκριση με τα δυο παιχνιδια στο Λ.Α.,αξιοποιει και τους παγκιτες.Ειδικα τον Μπαρμποζα τον χρειαζομαστε πολυ και μακαρι να ανεβει κι αλλο σε αυτη την σειρα μετα την μετρια χρονια λογω τραυματισμων που ειχε.Και για μενα ηδη η ομαδα ειναι πετυχημενη για φετος.Εχουμε καταφερει να κοντραρουμε τους Λεικερς στα ισια προς το παρον και αν καταφερουμε να προστατευσουμε και την εδρα μας για αλλο ενα παιχνιδι μαλλον θα παμε στο 7ο παιχνιδι για να κανουμε την εκπληξη.

Y.Γ. Ενας τραυματισμος του δαιμονισμενου Κομπε νομιζω θα μας ερχοταν πακετο για να προκριθουμε tongue.gif
g_80
QUOTE(kotzito @ May 26 2010, 11:16 ) *
Αλλη μια μεγαλη νικη απεναντι στους Λεικερς και τωρα η σειρα παει παλι απ' την αρχη.Αισθητα βελτιωμενη η ομαδα σε συγκριση με τα δυο παιχνιδια στο Λ.Α.,αξιοποιει και τους παγκιτες.Ειδικα τον Μπαρμποζα τον χρειαζομαστε πολυ και μακαρι να ανεβει κι αλλο σε αυτη την σειρα μετα την μετρια χρονια λογω τραυματισμων που ειχε.Και για μενα ηδη η ομαδα ειναι πετυχημενη για φετος.Εχουμε καταφερει να κοντραρουμε τους Λεικερς στα ισια προς το παρον και αν καταφερουμε να προστατευσουμε και την εδρα μας για αλλο ενα παιχνιδι μαλλον θα παμε στο 7ο παιχνιδι για να κανουμε την εκπληξη.

Y.Γ. Ενας τραυματισμος του δαιμονισμενου Κομπε νομιζω θα μας ερχοταν πακετο για να προκριθουμε tongue.gif

βολευομαι και με γκασολ.....η στη χειροτερη με μια ακομα 40 αρα του αμαρε μεσα στο ΕΛ ΕΙ!!!! rolleyes.gif
HLR CENATION
Tο πρωτο ματς φετος στα πλει οφ του νβα που οι παγκιτες αλλαζουν τελειως το ρυθμο του ματς κ συμβαλλουν αποφασιστηκα στο τελικο αποτελεσμα. Κακιστοι στην αρχη οι σανς αλλα μεμπαρμποσα- ντραγκιτς-νταντλει-φραι βρηκαν ρυθμο στην επιθεση κ πηραν το ματς.Πολυ γρηγορος ρυθμος στο ματς η περιφεριακη αμυνα των λεικερς δεν προλαβαινε να κλεισει τα σουτ.Ο Γκερσον τηςαμερικης πλακα πλακα εχει παρει δυο παιχνιδια με την ζωνη.
Εντελως μονοδιαστατοι οι LA στο επιθετηκο κομματι τα περιμεναν ολα απο ενα εκπληκτικο κομπι.Οι υπολοιποι απλα παρακολουθουσαν κ εγκλωβιστηκαν σε μια ζωνουλα της πλακας.εκει πρεπει να το δουλεψει ο φιλ μην παθει καμια νιλα στο la.
Πολυ καλως ο Νας στην επιθεση εβρισκε συνεχως τον ελευθερο παικτη κ του εδεινε την μπαλα αστραπιαια,τελεια εκτελεση του πικ εν ρολ.Βοηθησε ο ριτσανσον αν κ δεν εποιασε τα στανταρ του,επιθετηκο υπεροπλο ο Μπαρμποσα,ο φραι εκανε επιτελους ενα μεγαλο ματς,ο Αμαρε ηταν θετικος,ο Λοπεζ κραταγε σαν κεντρικος στην ζωνη τη ρακετα κ εκοψε τις μπουκες,ο νταντλει φοβερη ενεργεια κ λυσεις επιθετηκες,ο ντραγκιτς μεγαλο ματς οσον αφορα την δημιουργεια,δημιουργουσε συνεχως ρηγματα στην αμυνα των λεικερς.
Απο το LA ο φισερ αμυντηκα ηταν τραγικος,εκτελεστηκα δεν υπηρχε,δημιουργηκα τιποτα με λιγα λογια ενας τραγικος φισερ.Ο φαρμερ εφιαλτες πρεπει να βλεπει απο τον ντραγιτς που τον τρυπαγε σε καθε ευκαιρια,ο Κομπι συγκλονιστηκος στην επιθεση αλλα απελπστηκα μονος.Στην αμυνα του παντως εφαγε καποια σουτ που μπορουσε να μην ειχε φαει.Ο Αρτεστ τιποτα απολυτως επιθετηκα κακο ματς γενικα,ο Οντομ αν κ εφαγε απο τον φραι ηταν θετικος,ο μπαινουμ κ αυτος λιγα πραγματα.Αυτος παντως που ηταν τραγικος ηταν ο Γασολ.Απιστευτα κακος στην αμυνα καταφερε κ εγινε τρυπα αλλα δεν απειλησε κ στην επιθεση.Ο Μπραουν καλουτσικος αν εφαγε απο τον μπαρμποσα.
kseplenhs
επειδή ουσιαστικά χτες το πήρε το παιχνίδι ο πάγκος των σανς,πλέον πιστευω πως όλα είναι πιθανά στη σειρά.

επίσης βλέποντας πόσο όρμαγε πάνω στον φίσερ ο ντράγκιτς,αναρωτιέμαι πόσους ψυχιάτρους θα χρειαστεί ο ψαράς όταν βρεί μπροστά του τον ρόντο?
captain charisma
η σειρα ηρθε στα ισα..και ολα ξεκιναν απ την αρχη..το ματς παλι μεχρι το 8 λεπτο της 4 περιοδου ηταν ντερμπι, μετα εβαλαν 3 συνεχωμενα τριποντα οι σανς και η διαφορα ανοιξε, και οι λεικερς δεν μπορεσαν να ακολουθησουν οπως και στο 3 ματς..μεγαλο παιχνιδι εκανε ο παγκος των σανς..που ειχε 54π εναντι 20 των λεικερς..ο μπραιαντ για ακομα μια φορα εκανε μεγαλο παιχνιδι και κρατουσε τους λεικερς κοντα στο σκορ με τα τριποντα του αλλα ηταν απελπιστικα μονος..ο γκασολ για αλλη μια φορα ανυπαρκτος στην αμυνα...το επομενο παιχνιδι θα κρινει πολλα..
Flash
Jovial... Jovial...

Ένταξει, μόνο για αυτό ανέβηκες ακόμη παραπάνω στην εκτίμηση μου ρε γίγαντα.

Air and King
Ο Κομπι προφανως ειχε νευρα με τους συμπαιχτες του αλλα δεν πρεπει να ξεχναει οτι αυτοι και κυριως ο Γκασολ κρατησαν την ομαδα οταν αυτος σουταρε με κατι σαν 35% απεναντι στην Οκλαχομα...και γενικως το τελευταιο 2μηνο που ηταν σε πολη κακη αγωνιστικη κατασταση..
Οι Λεικερς βεβαια βρισκουν στο φορμαρισμα του Κομπι απο την σειρα με την Γιουτα μεχρι τωρα μια ασταθεια απο αλλους παιχτες π.χ Γκασολ/Οντομ...

Παντως σημερα (παρολο που οι προβλεψεις ειναι ριψοκινδυνες πολλες φορες) οι Λεικερς εχουν τον πρωτο λογο κατα την αποψη μου..Το Φοινιξ κερδισε αλλα με ενα μπασκετ ρισκου που του βγηκε...Δεν νομιζω να επεισε κανενα οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τους Λεικερς..

Για να δουμε...σιγουρα οι Σανς κανουν αξιεπαινη προσπαθεια αν μη τι αλλο...
Razorblade Fish
8 ποντους πισω στο ημιχρονο το Φοινιξ,παροτι ξεκινησαμε καλα και προηγηθηκαμε με 7.Το ΛΑ παιζει πολυ καλη αμυνα,ξεφυγε μεχρι και με 17.Ανυπαρκτες αποψε οι ρεζερβες μας,μας εχουν δωσει μονο 2 ποντους...
AZ1980
Θέλω να δηλώσω κάτι για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Πάντοτε, από τότε που αμούστακο τον είχαν ρίξει πάνω στον Air, ήμουν εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες αυτού του παίκτη. Τον αμφισβήτησα έντονα όμως ανά τα χρόνια για κάθε βλακώδη κίνησή του εντός ή εκτός παρκέ, κάθε κίνηση που έμοιαζε να τον απομακρύνει από το πεπρωμένο του.

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ.

Ο Κόμπι του 2010 είναι ότι πιο κοντά έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον μεγάλο Τζόρνταν της δεύτερης τριετίας.

Μην σπεύσετε να μου αραδιάσετε στατιστικά. Μιλώ για τον σπάνιο συνδυασμό προσόντων, δουλειάς και, κυρίως, σπάνιας γνώσης των χώρων και των χρόνων του αθλήματος μπάσκετ.

Έχουμε πλέον μπροστά μας έναν μεγάλο master του μπάσκετ.

bball.gif
Razorblade Fish
Τι λες τωρα....
The Warlus
Απλά το άνοιξα πάνω στην επαναφορά και είδα την τελευταία φάση...
Καλύτερος τρόπος για να πας σε τελευταίο μάθημα πανελλαδικών;ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
AZ1980
Φοβερό παιχνίδι... Φοβερός ο Νας, σπουδαίοι οι Σανς και ήρωας ο παρολίγον μοιραίος σήμερα και αρνητικότατος στο 4ο ματς Αρτέστ!!!

Διαφήμιση του μπάσκετ το ματς αυτό...

bball.gif
spysta
ρεεεεε τον Αρτεεεεεστ !!!!! laugh.gif laugh.gif
captain charisma
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΡΟΝ-ΡΟΝ!!!απο μοιραιος παικτης εγινε ηρωας του 5 τελικου..εκει που πηραν τα πανω τους οι σανς με την ισοφαριση του ριτσαρτσον και ηταν ετοιμοι για παραταση ηρθε ο ρον-ρον να τους αποτελειωσει ψυχολογικα!αν δειτε τις φατσες των παικτων του φοινιξ στο τελος...
οσο για το ματς ειχε πολλες ανατροπες απ την αρχη ως το τελος..οι σανς καταφεραν να παρουν τα ηνια του αγωνα στην αρχη και προηγουταν μεχρι και 8π..εκει ξυπνησε ο μπραιαντ και με κρεσεντο ευστοχων τριποντων εφτασε τη διαφορα μεχρι και τους 17π, αλλα οι σανς δεν τα παρατησαν και το παλεψαν μεχρι τελους το ματς παρολο που οι λεικερς στη 4 περιοδο καταφεραν να παρουν παλι μια μεγαλη διαφορα αλλα δεν τη κρατησαν...ο παγκος των σανς στο πρωτο μερος δεν βοηθησε καθολου αλλα στο 2 εδωσε σημαντικες λυσεις. μεγαλο παιχνιδι απο νας!απο τους λεικερς ξεχωρισε ο καλυτερος παικτης του κοσμου αυτη τη στιγμη.. 30π 11ρ και 9 ασιστ 4 ταπες ειχε ο μπραιαντ!! ο φισερ που εβαλε σημαντικα σουτ, ο γκασολ και ο οντομ.

πιστευω οτι στο επομενο παιχνιδι στο φοινιξ οι λεικερς θα το παρουν...
CrossoverOnE
Οι Σανς επιμενουν να παιζουν ζωνη και παιζοντας ζωνη 2-3 (και σταυρο μερικες φορες) εχουν καταφερει να επιτρεψουν στους Λεικερς να μαζεψουν 19 επιθετικα...μεγαλο προβλημα στο box out..ακομα και το τελευταιο καλαθι αποτελεσμα αυτης της δυσλειτουργιας ηταν..
lamar
Εγκλημα αλλα οχι τιμωρια, για την ομαδα μου σημερα. Με +3 και καινουργια επιθεση 50΄΄ πριν τη ληξη δεν αμολας αετο ρε Ρον. Δωσε την μπαλα στον αλλον και ασε τα υπολοιπα. Και ομως ο θεος του μπασκετ τον εκανε και ηρωα, παιρνοντας το επιθετικο ριμπαουντ απο το αιρμπολ του Κομπε και βαζοντας το νικητηριο.

Ανεκαθεν συμπαθουσα το Φοινιξ αλλα μετα το χθεσινο τους μπορω να πω οτι αν καταφερουν να περασουν και παρουν το πρωταθλημα, μπορει και να χαρω πιο πολυ απο το να το παρουμε εμεις.
Πρωτοι μαγκες!!!

Υ.Γ Γεια σου ρε συνονοματε. smiley.gif Κανεις μεγαλα παιχνιδια σε αυτη τη σειρα και δειχνεις οτι εισαι παικτης για τα δυσκολα.
LFO
Τεράστιο ματς για τους ήλιους, οι οποιοι συνεχιζουν να μας εκπλησουν ευχαριστα φέτος!! Πιστεύω οτι θα κερδισουμε στο γηπεδο μας και θα παμε παλι στο Λ.Α για να παρουμε το τιτλο της περιφέρειας!!

πολλά μπράβο για ακομη μια φορα!!
kotzito
Aλλη μια πολυ καλη εμφανιση χτες με τον Στιβ Νας σε τρομερη μερα,λιγο ελειψε να φυγουμε με το διπλο απο το Λ.Α.Μετα τα 2 πρωτα μετρια παιχνιδια απο πλευρας μας,εχουμε ανεβει πολυ πλεον.Tελος παντων.Τωρα ερχονται δυο do or die αγωνες αν και με την πορεια που εχουμε κανει μεχρι τωρα ακομα κι αν αποκλειστουμε θα ειμαστε επιτυχημενοι.Ακομα και τον lamar θα τον κανουμε Σανς κι αυτον laugh.gif
122001
Πάντως αυτή η αποτυχημένη λογική στην Αμερική να μη γίνεται φάουλ όταν προηγείσαι με τρεις πόντους συνεχίζεται. Τρία τρίποντα τους έδωσαν σήμερα,κάποιο θα έμπαινε...
Και μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο. Θυμάμαι έτσι είχαν χάσει το μοναδικό τους παιχνίδι οι Πίστονς το 2004 στο δεύτερο τελικό με τους Λέικερς, το οποίο πήγε στην παράταση αφού δεν είχαν κάνει φάουλ...
Άντε καιρός είναι μετά τη ζώνη να "ξεσηκώσουν" και λίγα πράγματα στα οποία υστερούν τακτικά από την Ευρώπη.
leonkalf
Μήπως ο Kobe πατάει γραμμή στο σουτ που κάνει πριν ο Artest πάρει τη μπάλα και βάλει το καλάθι?

Δείτε το video

Θέλει πολύ προσοχή για να το δεις, είναι οριακό. Δεν είμαι σίγουρος
kotzito
QUOTE(leonkalf @ May 28 2010, 11:45 ) *
Μήπως ο Kobe πατάει γραμμή στο σουτ που κάνει πριν ο Artest πάρει τη μπάλα και βάλει το καλάθι?

Δείτε το video

Θέλει πολύ προσοχή για να το δεις, είναι οριακό. Δεν είμαι σίγουρος

Δεν νομιζω οτι παταει.'Η αν παταει πρεπει να παταει στην κυριολεξια για χιλιοστα.Πολυ δυσκολο παντως για διαιτητη να το δει αυτο ή ακομα και να το σφυριξει.
vastravoud
Πάντως ο Κόμπε κάνει μεγάλο λάθος στην τελευταία επίθεση. Παίρνει τραβηγμένο σουτ πάνω στο ντάμπλ τιμ ενώ ο Όντομ είναι δίπλα του, πιο μόνος απ' όσο είναι τώρα ο Καραμανλής.
g_80
QUOTE(vastravoud @ May 28 2010, 11:58 ) *
Πάντως ο Κόμπε κάνει μεγάλο λάθος στην τελευταία επίθεση. Παίρνει τραβηγμένο σουτ πάνω στο ντάμπλ τιμ ενώ ο Όντομ είναι δίπλα του, πιο μόνος απ' όσο είναι τώρα ο Καραμανλής.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΗ&^$%$%$ΝΕ ΑΡΤΕΣΤ????? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣ&%$%^$ΤΑ??????
ΕΝΑ ΓΑΜ&^%&^ΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ θΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!ΑΠΟ ΤΟ 93 ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!!!!ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ!!!!! ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif torture.gif torture.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif 40.gif 40.gif 45.gif 45.gif 45.gif

Νικη στην αριζονα και βλεπουμε
Anaz
QUOTE(AZ1980 @ May 28 2010, 06:45 ) *
Θέλω να δηλώσω κάτι για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Πάντοτε, από τότε που αμούστακο τον είχαν ρίξει πάνω στον Air, ήμουν εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες αυτού του παίκτη. Τον αμφισβήτησα έντονα όμως ανά τα χρόνια για κάθε βλακώδη κίνησή του εντός ή εκτός παρκέ, κάθε κίνηση που έμοιαζε να τον απομακρύνει από το πεπρωμένο του.

Ο Κόμπι του 2010 είναι ότι πιο κοντά έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον μεγάλο Τζόρνταν της δεύτερης τριετίας.

Μην σπεύσετε να μου αραδιάσετε στατιστικά. Μιλώ για τον σπάνιο συνδυασμό προσόντων, δουλειάς και, κυρίως, σπάνιας γνώσης των χώρων και των χρόνων του αθλήματος μπάσκετ.

bball.gif

Mαζι σου σε ολα. Αν και εγω τον εχω παραδεχτει απο περσι.
Να συμπληρωσω πως κατ'εμε ο Τζορνταν παραμενει πιο "μεγαλος" παιχτης, αλλα ο Κομπε διαθετει το πιο πληρες αυθεντικο επιθετικο ταλεντο που εχω δει ποτε!!
Alexmei
Η επιλογή του Κόμπι να σουτάρει ήταν πολύ εγωιστική. Οι μεγάλοι παίχτες δεν πέρνουν τα σουτ όταν έχουν double team πάνω τους, και σουτάρουν αφού έχουν κάνει 180 μοίρες στροφή στον αέρα επειδή δεν γινόταν να γυρίσουν αλλιως. Ο ΛεΜπρον θυμάμαι μια φορά πήγε για buzzer και δεν το είχε, οπότε πάσαρε και αν θυμαμαι καλά δεν μπήκε το σουτ, αλλά ήταν σωτή επιλογή, αφού το δικό του είχε περισσότερες πιθανότητες να μην μπει. Έτσι και του Κόμπε σήμερα δεν ήταν σωστό. Αλλά τον δικαιολογώ ελάχιστα αφού είναι αυτός που είναι και έχει βάλει τα απίστευτα φέτος.
ksipos
αυτος ο αγωνας αξιζε το πρωινο ξυπνημα ! δυστυχως ομως χασαμε sad.gif παρ ολα αυτα αυτο που δεν καταλαβα ηταν η επιμονη να παιζει ο νας πανω στον κομπε... αφου ουτε στο σουτ τον δυσκολευε ουτε στα ντραιβ.και οι δυο ομαδες παρ ολα αυτα ειχαν τυχη στο τελος αφου οι σανς βαραγαν ελευθερα τριποντα(ε καποια στιγμη θα εμπαινε) και επειδη το τριποντο του κομπε εφτασε κατευθειαν στα χερια του αρτεστ(σε ολο τον αγωνα δεν εκανες κατι φοβερο στο τελος βρηκες να το κανεις ??!!!)αυτο που πρεπει να κανουν οι σανς ειναι η να βαζουν τα περισσοτερα απο τα τριποντα που βαραναι η να αρχιζουν να περνουν και ντραιβ πιο συχνα (αφου ηταν πισω στο σκορ τους εβλεπες να βαραναι τριποντα σαν να ηταν μπροστα για 6-7 ποντους) αντε και το σαββατο να παρουμε την νικη και να τους κερδισουμε και στο επομενο παιχνιδι !(τριτη βραδυ νομιζω θα γινει αμα γινει... αμα καποιος ξερει ας πει)
Air and King
QUOTE(Alexmei @ May 28 2010, 14:02 ) *
Η επιλογή του Κόμπι να σουτάρει ήταν πολύ εγωιστική. Οι μεγάλοι παίχτες δεν πέρνουν τα σουτ όταν έχουν double team πάνω τους, και σουτάρουν αφού έχουν κάνει 180 μοίρες στροφή στον αέρα επειδή δεν γινόταν να γυρίσουν αλλιως. Ο ΛεΜπρον θυμάμαι μια φορά πήγε για buzzer και δεν το είχε, οπότε πάσαρε και αν θυμαμαι καλά δεν μπήκε το σουτ, αλλά ήταν σωτή επιλογή, αφού το δικό του είχε περισσότερες πιθανότητες να μην μπει. Έτσι και του Κόμπε σήμερα δεν ήταν σωστό. Αλλά τον δικαιολογώ ελάχιστα αφού είναι αυτός που είναι και έχει βάλει τα απίστευτα φέτος.

Δεν ξερω σε πιο μπαζερ αναφερεσαι του ΛεΜπρον...Ο ΛεΜπρον παντως εχει βαλει στην Big Stage στα Πλευοφ μεγαλυτερο καλαθι νικητηριο απο οτι ο Κομπι που θεωρειται και ειναι πιο Clutch...Στην κανονικη περιοδο ομως...
Οσο για το σουτ που πηρε ο Κομπι χθες...Θεωρω οτι απλα ειναι οι 2 οψεις του νομισματος..Το εχασε και θεωρηθηκε κακη επιλογη αλλα αν το εβαζε θα ακουγαμε υμνους του τυπου ειναι "ο πιο Clutch παιχτης ever","τι εβαλε??" κ.τ.λ.....Οι καλυτεροι παιχτες φαινονται σε 48 λεπτα και οχι σε 3 δευτερολεπτα...
Για αυτο ο Ρετζι Μιλλερ δεν ηταν ποτε(ουτε καν πλησιαζε) ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο...

QUOTE(Anaz @ May 28 2010, 13:52 ) *
Mαζι σου σε ολα. Αν και εγω τον εχω παραδεχτει απο περσι.
Να συμπληρωσω πως κατ'εμε ο Τζορνταν παραμενει πιο "μεγαλος" παιχτης, αλλα ο Κομπε διαθετει το πιο πληρες αυθεντικο επιθετικο ταλεντο που εχω δει ποτε!!

Ετσι ακριβως!
Ο Κομπι ειναι ο πιο Skilled γκαρντ ολων των εποχων(μαζι με τον Μαραβιτς μην ξεχνιομαστε).Το ντιμπειτ για μενα στα γκαρντ ever σε Θεματα Τεχνικης-skills ειναι Κομπι vs Μαραβιτς.Εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Τζορνταν εστω και οριακα..Ομως ο Τζορνταν ηταν καλυτερος παιχτης,καλυτερος αθλητης,καλυτερος αμυντικος,καλυτερος σκορερ,πολυ πιο σταθερος,ειχε καλυτερες επιλογες και ηταν by far πιο κυριαρχος..Συν οτι σε καριερα υπαρχει μεγαλη διαφορα......
Air and King
QUOTE(AZ1980 @ May 28 2010, 06:45 ) *

bball.gif

Αυτο δεν ξερω γιατι το λες?Ο Κομπι του 2010 ειναι ο χειροτερος Κομπι της τελευταιας 5ετιας...Να το ελεγες προπερσυ η εστω περυσι να το καταλαβαινα...Αλλα φετος...Οχι δα...Πριν 1 μηνα πολλοι εκαναν λογο οτι δεν ειναι πια ουτε τοπ-5 παιχτης..Ενω δημοσιογραφος του ειχε πει καταμουτρα οτι ο 21χρονος Ντουραντ ειναι καλυτερος απο αυτον...Εστω και σαν υπερβολη αυτο εδειχνε την κακη αγωνιστικη κατασταση του Κομπι...
Ο Κομπι φετος δεν ηταν καλυτερος ουτε απο τον ΛεΜπρον που για μενα ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο τα τελευταια 2 χρονια αλλα ουτε και απο τον Γουειντ...Απλα εχει μεγαλυτερη βοηθεια..Ειδικα απο τον Γουειντ...
Bonzo
QUOTE(Flash @ May 27 2010, 04:11 ) *
Jovial... Jovial...

Ένταξει, μόνο για αυτό ανέβηκες ακόμη παραπάνω στην εκτίμηση μου ρε γίγαντα.

Τι θελει να πει ρε παιδια με το Jovial και για μας τους αδαεις.

Alexmei
QUOTE (Air and King @ May 28 2010, 14:53 ) *
Δεν ξερω σε πιο μπαζερ αναφερεσαι του ΛεΜπρον...Ο ΛεΜπρον παντως εχει βαλει στην Big Stage στα Πλευοφ μεγαλυτερο καλαθι νικητηριο απο οτι ο Κομπι που θεωρειται και ειναι πιο Clutch...Στην κανονικη περιοδο ομως...
Οσο για το σουτ που πηρε ο Κομπι χθες...Θεωρω οτι απλα ειναι οι 2 οψεις του νομισματος..Το εχασε και θεωρηθηκε κακη επιλογη αλλα αν το εβαζε θα ακουγαμε υμνους του τυπου ειναι "ο πιο Clutch παιχτης ever","τι εβαλε??" κ.τ.λ.....Οι καλυτεροι παιχτες φαινονται σε 48 λεπτα και οχι σε 3 δευτερολεπτα...
Για αυτο ο Ρετζι Μιλλερ δεν ηταν ποτε(ουτε καν πλησιαζε) ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο...

Ετσι ακριβως!
Ο Κομπι ειναι ο πιο Skilled γκαρντ ολων των εποχων(μαζι με τον Μαραβιτς μην ξεχνιομαστε).Το ντιμπειτ για μενα στα γκαρντ ever σε Θεματα Τεχνικης-skills ειναι Κομπι vs Μαραβιτς.Εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Τζορνταν εστω και οριακα..Ομως ο Τζορνταν ηταν καλυτερος παιχτης,καλυτερος αθλητης,καλυτερος αμυντικος,καλυτερος σκορερ,πολυ πιο σταθερος,ειχε καλυτερες επιλογες και ηταν by far πιο κυριαρχος..Συν οτι σε καριερα υπαρχει μεγαλη διαφορα......

Oχι. Και να το έβαζε τα ίδια θα έλεγα. Αφού είπα ότι ο Λεμπρον έκανε σωστή επιλογή και δεν μπήκε. Καλύτερη από αυτήν χτες. Θυμάμαι γιατι είχα δει τη συνέντευξη τύπου που τον ρώτησαν γιατί δεν πήρε αυτός το σουτ, και απάντησε ανάλογα. Δεν είπα ότι ο Λεμπρον δεν ειναι clutch παίχτης, αλλά δεν σημαίνει ότι ένας τέτοιο παίχτης θα παίρνει κάθε φορά που έχει 3 δεύτερα την μπάλα. smile.gif
Air and King
Οι Σανς παλεψαν χθες και τους αξιζουν συγχαρητηρια...Οι Λεικερς ειναι καλυτερη ομαδα αλλα οι Σανς κανουν υπερβαση και προσπαθουν ξεπερνωντας το φετινο τους ταβανι..Καποιοι δεν τους ειχαν σιγουρους φετος ουτε για εισοδο στα Πλειοφ αλλα αυτοι απεδειξαν το γιατι στο παρκε αποδεικνυονται ολα....
Σιγουρα μια τετοια ηττα ποναει οταν φτανεις στην πηγη και δεν πινεις νερο...Αλλα ετσι ειναι...Οι ομαδες-πρωταθλητριες εχουν αυτο το "κλικ" η τους απο μηχανης θεους(Αρτεστ π.χ) τις πιο πολλες φορες μαζι τους..
red pyramid88
QUOTE(122001 @ May 28 2010, 11:43 ) *
Πάντως αυτή η αποτυχημένη λογική στην Αμερική να μη γίνεται φάουλ όταν προηγείσαι με τρεις πόντους συνεχίζεται. Τρία τρίποντα τους έδωσαν σήμερα,κάποιο θα έμπαινε...
Και μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο. Θυμάμαι έτσι είχαν χάσει το μοναδικό τους παιχνίδι οι Πίστονς το 2004 στο δεύτερο τελικό με τους Λέικερς, το οποίο πήγε στην παράταση αφού δεν είχαν κάνει φάουλ...
Άντε καιρός είναι μετά τη ζώνη να "ξεσηκώσουν" και λίγα πράγματα στα οποία υστερούν τακτικά από την Ευρώπη.

Αποτυχημένη; Είναι ένας από τους λόγους που πολύς κόσμος λατρεύει το NBA και το προτιμάει από την Ευρώπη, αφού μπορούν να μπουν τα πιο απίθανα σουτ και να συμβούν οι πιο τρελές ανατροπές. Αν χαθεί αυτό θα χαθεί μέρος και της μαγείας των αγώνων sad.gif

Αφού έφυγε νικήτρια η ομάδα παράπονο κανένα, ελπίζω όμως τελικούς να συνέλθουν και να φτάσουν όλοι στο φουλ της απόδοσης τους, αλλιώς δεν θα τραβήξει το πράγμα όσα τέτοια σουτ και να μπουν.
T.W.Is.M.
Αχ αυτο το πρωινο ξυπνημα...με κανει να χανω τα καλυτερα ματς live. Φυσικα τα βλεπω το επομενο απογευμα(ευτυχως στους τελικους δε θα χει τετοια, τους μισους θα τους δω πριν παω για δουλεια και στους αλλους μισους θα εχω αδεια).
Χτες λοιπον εκτος απο τη μεγαλη προσπαθεια που εκανε το Φοινιξ, ειδα απ τη μια να βρεχει τριποντα κι απ την αλλη να μπαινει και να βγαινει η μπαλα. ΟΚ, οι Λεικερς δεν μπορουσαν να παρουν ενα ριμπαουντ και επετρεπαν στους Σανς να σουταρουν για 3. Αλλα αντι να μπει ενα φυσιολογικο σουτ μπηκε με ταμπλο. Το Φοινιξ βρηκε και παλι ηρωες που δεν περιμενε, αλλα πηρε κι ενα μεγαλο παιχνιδι απο το Νας. Δεν μπορω να πιστεψω οτι μια ομαδα που επαιζε με ζωνη και τριποντα, δηλαδη σαν ευρωπαικη ομαδα αξιζε να κερδισει. Οσο κι αν ο Νας με την αποδοση του αξιζε να βρισκεται στην πλευρα των νικητων. Nομιζω οτι η σειρα θα τελειωσει το Σαββατο. Ηταν μεγαλη η απογοητευση του Φοινιξ να χασει με τετοιο τροπο.
captain charisma
Ο Κομπι φετος δεν ηταν καλυτερος ουτε απο τον ΛεΜπρον που για μενα ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο τα τελευταια 2 χρονια αλλα ουτε και απο τον Γουειντ...Απλα εχει μεγαλυτερη βοηθεια..Ειδικα απο τον Γουειντ...

οταν λες καλυτερος παικτης θα συμφωνησω μονο στη κανονικη σεζον..γιατι τα πλειοφ ειναι αλλη ιστορια και οι μεγαλοι παικτες φαινονται εκει. δες που βρισκονται ο ενας και που ο αλλος(ξερω, θα μου πεις οτι παιζει ρολο το suporting cast)..ο μπραιαντ διεκδικει για 3 συνεχομενη χρονια τη συμετοχη στους τελικους του νβα και το πρωταθλημα ενω ο τζειμς για 3 συνεχομενη χρονια απο νωρις για διακοπες. o τζειμς μεχρι να παρει το πρωτο δαχτυλιδι δεν θα πρεπει να μπαινει σ αυτη τη συγκριση...καλα και χρυσα τα νουμερα που κανει αλλα αν η ομαδα δεν παει μπροστα τι να τα κανεις?ο μπραιαντ ειναι περισσοτερο παικτης ουσιας ενω ο τζειμς παικτης εντυπωσιασμου και δεν παιζει με το μυαλο αλλα με το σωμα του..

φιλικα παντα smiley.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Captain +1

Καλος χρυσος ο Λεμπρον αλλα θελει πολλα ψωμια ακομα για να φτασει στα επιπεδα που τον θελουν πολλοι!!!
Germany96
QUOTE(captain charisma @ May 28 2010, 22:33 ) *
...o τζειμς μεχρι να παρει το πρωτο δαχτυλιδι δεν θα πρεπει να μπαινει σ αυτη τη συγκριση...καλα και χρυσα τα νουμερα που κανει αλλα αν η ομαδα δεν παει μπροστα τι να τα κανεις?...

Εγω παλι captain πρεπει να διαφωνησω με το σκεπτικο σου καθως με αυτη την λογικη ουτε κι ο Chamberlain θα επρεπε να συγκρινεται με τον Russell.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.