Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alba Berlin - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
sni79per
Κομβικο ματς που ισως μελλοντικα κρινει αν θα χουμε συνεχεια στους 8 γιατι οποια ομαδα στραβοπατησει με τις γερμανικες θα χει μεγαλο μειονεκτημα.
Ηδη ειναι κακο οτι εχουμε δυο οριακες εντος εδρας νικες κ μια ηττα με μεγαλη διαφορα με τις 3 ομαδες που διεκδικουμε τις 2 θεσεις πισω απο ρεαλ κ τσσκα.

EXASFAIROS
Περιττο να πουμε οτι η νικη ειναι επιβεβλημενη!!!!!!!Εκτος αν εχουμε την τυχη και ορεξη να κερδισουμε μεσα στην Λιθουανια και στην Ισπανια ,Ζαλγκιρις και Μαλαγα αντιστοιχα rolleyes.gif !!!!!ΑΜΥΝΑ,ΑΜΥΝΑ,ΑΜΥΝΑ!!!!ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ.Ειναι υπουλες τοσο η Alba οσο και πολυ περισσοτερο η Bamberg!!!!!!
gmalamos
Επιβεβλημενη η νικη αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για την επομενη φαση.Δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω πως η επιστροφη του σοφο σε αυτο το παιχνιδι θα ειναι κλειδι.Βλεπουμε..
giotis1985
επι ζελικο το αυριανο ματς θα ηταν κερδισμενο απο το αεροδρομιο και μαλιστα με διψηφια διαφορα. τωρα η ομαδα αναλογα με την πενταδα που παιζει ειναι ικανη για το καλυτερο και για το χειροτερο μεσα στον ιδιο αγωνα
SG3ptshooter
QUOTE(sni79per @ Jan 13 2013, 22:45 ) *
Κομβικο ματς που ισως μελλοντικα κρινει αν θα χουμε συνεχεια στους 8 γιατι οποια ομαδα στραβοπατησει με τις γερμανικες θα χει μεγαλο μειονεκτημα.
Ηδη ειναι κακο οτι εχουμε δυο οριακες εντος εδρας νικες κ μια ηττα με μεγαλη διαφορα με τις 3 ομαδες που διεκδικουμε τις 2 θεσεις πισω απο ρεαλ κ τσσκα.

Δεν ξέρω αν το μειονέκτημα αυτό θα είναι μεγάλο ή κρίσιμο, καλό θα είναι να μην υπάρξει ούτως ή άλλως αφού υπάρχει ένας φόβος όσον αφορά τις ισοβαθμίες. Και νταξ πες η Malaga είναι σε τέτοιο τέλμα που δε μοιάζει απειλητική για τετράδα αυτή τη στιγμή, έχοντας 5 σερί ήττες και επίθεση που μόνο στην Αθήνα πέρασε τους 70 πόντους, υπάρχουν οι άλλοι δύο διεκδικητές για τις θέσεις 3-4. Αν έπρεπε να δώσω ένα απόλυτο "γιατί πρέπει να τους κερδίσουμε", είναι πως μετά την πρεμιέρα και το διπλό τους επί της πανηγύρι τοτε Siena, δεν έχουν κερδίσει άλλη ομάδα top16 ή άξια για top16 ως τώρα.

Χωρίς Διαμαντίδη προφανώς και αρκεί η νίκη. Δεν έχω δει καθόλου τους Γερμανούς φέτος ώστε να μπορώ ίσως να πω κάτι ενδιαφέρον. Προσοχή μέσα στη ρακέτα απέναντι στον Deon που μ' άρεσε από εποχές Ικάρου, είναι ο καλύτερος παίκτης τους και κάνει καλή χρονιά. Γενικά οι ψηλοί τους, παρότι όχι κάτι έξω απ' το μέσο όρο ή ξεχωριστό για top16, μπορούν υπό προϋποθέσεις να εκμεταλλευτούν κάποια match ups. Μετά το πρώτο μισό της regular έχει ανέβει ο ρόλος του Idbihi, απ' τους αριθμούς μοιάζουν γενικά πιο δεμένοι και ο Wood να τρέχει καλύτερα την ομάδα. Μια ομάδα με ψυχασθενή περιφέρεια, θα χρειαστούν βέβαια είτε ο Djedovic, ένας εκ των πιο μαγικά ανισόρροπων παικτών στη στατιστική, να κάνει τίποτα 20+ πόντους/ranking μετά το -8/0 της περασμένης βδομάδας, είτε ο Schaffartzik να θυμηθεί εκείνο το Γερμανία - Ελλάδα του 2009, για να μας βάλουν άλυτα προβλήματα. Είμαι αισιόδοξος κι απαιτητικός ίσως, όσον αφορά το αποτέλεσμα και μόνο, δε γίνεται να μην είμαι και τα δύο καθώς μιλάμε για τη χειρότερη απ' τις ομάδες της διοργάνωσης σε αυτή τη φάση.
Gidovoskos
Σήμερα πρέπει να ήμαστε σοβαροί και να μην κάνουν οι άλλοι το παιχνίδι της χρονιάς τους, ακόμα αυτό το ματς είναι ότι πρέπει για να πάρει τα πάνω του ο Σοφοκλής .
kafros100
Αν βρει κάποιος καλό link, ας μου στείλει ένα pm.

Ευχαριστώ πολύ.
Harvester
Κατι συνειρμους που μου προκαλει το Ομπραντοβιτς τελος παντων, sportlemon και μεχρι τωρα δεν κολλαει.....
shtarkws
Απο την στιγμη που ο ΠΑΟ θα κυνηγησει την προκριση μαζι με την εφες,την μαλαγα και την ζαλγκιρις και απο την στιγμη που κερδισε οριακα τα ματς της εδρας του ενω εχασε με μεγαλη διαφορα στην Τουρκια,πρεπει οπωσδηποτε να κερδισει και τα 4 ματς με τις γερμανικες ομαδας ελπιζοντας ταυτοχρονα σε μια απο τις υπολοιπες να γκελαρουν.Ειδικα η μπαμπεργκ ειναι αρκετα αξιομαχη και δεν θα ειναι ευκολος αντιπαλος στην εδρα της..
sni79per


για γουρι smiley.gif
shtarkws
Ο πεδουλακης εχει κανει αλλαγη στη πρωτη περιοδο?
sni79per
ελα να ξυπναμε...
SG3ptshooter
Εμένα να μου δώσει κάποιος το κινητό του εκφωνητή της Nova, που και για Berlin Εisbaren (βέβαια είπε Lions κι όχι Polar Bears tongue.gif ) είπε, και για superstars του NHL. Claude Giroux biatch.

Κατά τ' άλλα ναι, παίζεται και μπάσκετ. Και ξεκίνησε καλά και ο Djedovic και ο Thompson. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά στο εύστοχό μας ξεκίνημα απ' έξω απάντησαν γρήγορα.
TROGGS
καποιος φιλος παραπανω ελεγε για τον Djedovic αν κανει 20 ποντους....δεν ελεγες τιποτα αλλο ρε φιλε ηδη μετραει 10 απο το πρωτο 10λεπτο....αμυνα μηδεν παντως στην αρχη με 23 ποντους δεν ειναι καλο ξεκινημα αυτο παντως...
sni79per
σπανε κοκκαλα οι αμυνες...
TROGGS
παλι καλα μετα απο ολα αυτα που παμε και με διαφορα 6 ποντων στο ημιχρονο.. αλλα ετσι οπως χανουμε τις διαφορες μεσα σε ενα λεπτο δεν γινεται τιποτα...αλλαγες επι αλλαγων παλι, αμυνα μηδεν,χωρις ρυθμο, πλανο στην επιθεση, με τον Λασμε με 3 φαουλ και ευτυχως εχουμε καλο ποσοστο στα τριποντα...!!!
Magnus92
Επειδη μολις μπηκα μεσα, παιζει κανα καλο λινκ ;;;
επαθα λαστιχο
και μενα ενα παρακαλω που να μην κολλαει
Magnus92
Δημο, γιατι μ εχεις κανει μπλοκ απο τα π.μ. σου ;;;

tongue.gif
shtarkws
Ο Μπραμος εχει παιξει λιγο κατα την γνωμη μου...
Magnus92
Υπνος βαθυς γ@μω τα καντηλια μου...

Μια διαφορα ποτε θα κρατησει αυτη η ομαδα;

Ο αλλος, τι περιμενει για να παρει το ταημ αουτ ;
kostas b
Υπήρχε κάποιος λόγος που έβαλε τον Καπόνο στο 2? Αφού δεν του έβγαλε σύστημα εννοώ για να σουτάρει από αυτή τη θέση....(Με ούκιτς πλευ βέβαι πως να του βγάλει σύστημα)...
TROGGS
αν κερδισουμε με το καλο σημερα που μαλλον ναι (που καταντησαμε ντερμπι με την καποια Αλπμα) τοτε πρεπει με το που γυρισει η ομαδα να παρουν τον Μασιουλης - Ματσιουλη οπως θελουν ας τον λενε και να του κανουν ανανεωση ...και οταν λεμε με το που θα γυρισει εννοουμε με το που θα γυρισει μη πω απο το αεροπλανο τα συμβολαια να υπογραφει... αλλιως θα μας χαιρετησει το καλοκαιρι για καμια Τουρκια ή Ρωσια...
επαθα λαστιχο
απορια.τι συμβολαιο εχει ο γιονας?
Magnus92
Καληνυχτα.

Φιλε , αυτο το πραγμα στην επιθεση ΔΕΝ ειναι μπασκετ ...

Δεν θα σου μπαινουν παντα τα 3ποντα, ουτε θα σε παιζουν ολοι ετσι Double team...
TROGGS
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Jan 16 2013, 22:23 ) *
απορια.τι συμβολαιο εχει ο γιονας?



ενος ετους...!!!καταλαβαινεις...φοβομασταν για τον τραυματισμο του αλλα πλεον παταει καλα στα ποδια του το παιδι φτου φτου....γι αυτο ανανεωση τωρα γιατι το καλοκαιρι αντε να τους κρατησεις χωρις λεφτα...
Gino_Bill
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jan 16 2013, 22:23 ) *
απορια.τι συμβολαιο εχει ο γιονας?


Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, μέχρι το καλοκαίρι. Και ο Λάσμε μέχρι τότε έχει???
επαθα λαστιχο
ευχαριστω παιδια,αλλα εννοουσα ποσα παιρνει.βεβαια αν συνεχισει ετσι απλα τον ξεχναμε
Reggie Miller 31
Τα stream μου μέσα!!!! Κολλάνε όλα!!!! angry.gif
Gino_Bill
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jan 16 2013, 22:26 ) *
ευχαριστω παιδια,αλλα εννοουσα ποσα παιρνει.βεβαια αν συνεχισει ετσι απλα τον ξεχναμε


ααα. Έχω την αίσθηση γύρω στο μισό μύριο. Πάνω κάτω πάντα. Με ποια λογική πήραμε Ουκιτς για 2 χρόνια, Σόφο για 3 χρόνια και Μασιούλις για 1?
Reggie Miller 31
Πάντως το καλό με την φετινή ομάδα, είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να κλείσεις την TV ή να φύγεις απο το γήπεδο λίγο νωρίτερα! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα... γυρίσει το ματς!!! smiley.gif Πάντως ο Μασιούλις super!!!!
Harvester
Τι βαζει το ατομο...
shtarkws
Στην επιθεση ο παναθηναικος τι ακριβως προσπαθει να κανει?
slok
QUOTE(shtarkws @ Jan 16 2013, 22:38 ) *
Στην επιθεση ο παναθηναικος τι ακριβως προσπαθει να κανει?



Να αυτοσχεδιασει. Ο πεδουλακης τι κανει στις προποανησεις ηθελα να ηξερα. Μονο ποσταρισμα πρεπει να τους μαθαινει
TROGGS
παρατηρηση...αν δεν κανω λαθος στον πρωτο γυρο και γενικα στην αρχη ημασταν αρκετα καλοι στα ριμπαουντ και κυριως στα επιθετικα...τι γινεται πλεον...μας εχουν παρει 14 επιθετικα , απο μια ομαδα χωρις στην ουσια ψηλους...χασαμε τελειως τον προσανατολισμο μας με τις αλλαγες παικτων ???
Magnus92
Αυτος ο ανθρωπος εκανε καποτε κριτικη στο προπονητικο εργο του Ζελικο Ομπραντοβιτς...


Καληνυχτα !
Reggie Miller 31
χαχαχαχα πόσα επιθετικά μας πήραν στην τελευταία επίθεση;;;;; Anyway, τέλος καλό... περιμένω μέχρι Φλεβάρη μπας και στρώσει η ομάδα με τις αλλαγές του Δεκεμβρίου! Πάντως μέχρι στιγμής είχαμε και καλό πρόγραμμα, καθώς τα δύσκολα ματς αρχίζουν απο τον επόμενο μήνα! wink.gif
eskava13
Μες στην μιζέρια όλοι!!!η ομάδα νικάει..και αυτή η κάποια άλμπα πήγε να κάνει την ζημια στην cska αν δεν κάνω λάθος..γιατί τόση μουρμούρα ρε παιδιά?ήξερε δηλαδή η διοίκηση αν θα τις βγει ο κάθε παίχτης για να τους κάνει και τα κατάλληλα συμβόλαια?ξέρουμε πως έγιναν λάθει αλλα η ομάδα ΝΙΚΑΕΙ και ούτε αυτό σας αρκεί.βεβαια αν σταματήσει αν νικάει δεν αλλάζει κάτι!η ομάδα δεν πρέπει να κριθεί στο τέλος τις χρονιας!!!δεν πρέπει να κριθεί καθόλου φέτος!!!αλλα την γνώμη μας μπορούμε να την πούμε.
shtarkws
QUOTE(slok @ Jan 16 2013, 22:40 ) *
Να αυτοσχεδιασει. Ο πεδουλακης τι κανει στις προποανησεις ηθελα να ηξερα. Μονο ποσταρισμα πρεπει να τους μαθαινει


Ουτε top pnr ουτε side pnr ουτε παιχνιδι στο post καποια μπερδεμενα plays (αλλα λογικο με πλευ τον ουκιτς) και σπασιμο μπαλλας για τριποντο.Κακο rotation κατα την γνωμη μου κι γενικα προσωπικα πιστευω πως ο Πεδουλακης(αν και μου ειναι συμπαθης) δεν εχει τις τις ικανοτητες για να παιξει ποιοτικο μπασκετ.
damian
QUOTE (eskava13 @ Jan 16 2013, 22:48 ) *
Μες στην μιζέρια όλοι!!!η ομάδα νικάει..και αυτή η κάποια άλμπα πήγε να κάνει την ζημια στην cska αν δεν κάνω λάθος


Μπρόζε
eskava13
QUOTE (damian @ Jan 16 2013, 22:51 ) *
Μπρόζε


κοντα επεσα smiley.gif
slok
Το θεμα ειναι οτι παιζει πολυ ασχημο μπασκετ.
Τη σωνει το γεγονος οτι εχει παρα πολλους καλους σουτερ 3 ποντων.
Αλλα το οτι δεν υπαρχει ισορροπια μεσα και εξω στο σκοραρισμα, η αμυνα χωλενει, και γινεται κακη διαχειρηση παιχτων, σε αυτο φταει ο πεδουλακης
TROGGS
..η μιζερια ειναι φυσιολογικη γιατι μιλαμε για τον Παναθηναικο...εχουμε φτασει τελη Γεναρη και οπως ειχε και πει και ο Πεδου αυτην την περιοδο θα επρεπε να παιζουμε σαν ομαδα οχι καλοκουρδισμενη λεω εγω αλλα εστω ... αντε να παρουμε ως δικαιολογια ακομη τις αλλαγες τον Δεκεμβρη , αντε να περιμενουμε ενα μηνα ακομη Φλεβαρη οπως ειπε ενας φιλος για να δουμε οταν θα δεσουν και αυτες...απλα η εως τωρα εικονα μας κανει να ''μιζεριαζουμε'' στην ουσια να στεναχωριομαστε γιατι απλα η ομαδα παιζει χωρις κανενα συστημα...νικαμε χαρη στις εξαρσεις και την ποιοτητα καποιων παικτων...στην Ιταλια ηταν ο Μπραμος σημερα ο Ματσιουλης αυριο ισως ο Μητσος μεθαυριο καποιος αλλο...δεν λεμε καλες οι νικες σιγουρα ...δεν γινεται ομως να προχωρησουμε ετσι γιατι απλα δεν παιζουμε μπασκετ...δεν αντιλεγουμε οτι εγιναν λαθη απο το καλοκαιρι οτι ειχαμε 10 νεους παικτες αλλα και 2 ακομη τον Δεκμεβρη αλλα περιμενα τουλαχιστον προσωπικα υστερα απο 4-5 μηνες να βλεπαμε κατι απο αυτην την ομαδα να βγαζει μια μικρη εστω χημεια εκτος απο το φιλοτιμο και την αγωνιστικοτητα που μας κραταει μεχρις στιγμης μαζι με οτι ανεφερα παραπανω...νομιζω ομως οτι δεν βλεπουμε μπασκετ δυστυχως και δυσκολα θα δουμε φετος...αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζουμε την ομαδα ομως.
comrade
Ακουσα τη συνεντευξη του πεδουλακη στον καρυδα.
Ειπε αρκετα πραγματα. Αλλα αυτο που κρατησα εγω, ειναι αυτο που ειπε για το ότι δεν εχουν εχουν αρκετες μερες για προπονηση εξαιτιας των πολλων αγωνων. Και ετσι οι νεοι παιχτες δεν μπορουν να "αφομοιωθουν" στα συστηματα. Επισης ειπε οτι δεν εχουν καταφερει να κανουν προπονηση ποτε ολοι μαζι εξαιτιας των τραυματισμων.
eskava13
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω να περάσει κανένας χρόνος θέλω η ομάδα να βγάζει υγεία και όπου φτάσει.και ας μην πάρει τίποτα!δεν νομίζω πως είναι η εποχή για η πάρουμε κεφαλια και για να γιουχάρουμε.σίγουρα η ομάδα δεν παίζει basket!και εγώ καρδιακός γίνομαι κάθε φορα λόγο αγωνιας του παιχνιδιού και όχι επειδή με καρκινιαζει η ομάδα!ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είσαι αλλα το καλοκαίρι δν ήξερες αν θα έχεις αξιώσεις για το κατι παραπάνω.όλοι προσπαθούν και φαίνεται στο παιχνίδι τους.όλοι παίζουν για την ομάδα όσο μπορούν(εκτος από ukic που παίζει για την πάρτι του)το ότι σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και ένας να σε ξελασπώσει αυτό για εμενα είναι καλο!γιατί δείχνει πως η ομάδα έχει παίχτες με χαρακτήρα.βεβαια αυτο δεν θα είναι αρκετό πάντα.αλλα δν με πειράζει!για να μη σας κουράζω στην ομάδα δεν δίνω χρόνο ούτε περιμένω τίποτα.χαλάλι τις!κάποιοι προσπαθούν για το καλύτερο..ας φτάσουν όπου μπορούν!
TROGGS
QUOTE(comrade @ Jan 16 2013, 23:16 ) *
Ακουσα τη συνεντευξη του πεδουλακη στον καρυδα.
Ειπε αρκετα πραγματα. Αλλα αυτο που κρατησα εγω, ειναι αυτο που ειπε για το ότι δεν εχουν εχουν αρκετες μερες για προπονηση εξαιτιας των πολλων αγωνων. Και ετσι οι νεοι παιχτες δεν μπορουν να "αφομοιωθουν" στα συστηματα. Επισης ειπε οτι δεν εχουν καταφερει να κανουν προπονηση ποτε ολοι μαζι εξαιτιας των τραυματισμων.



ναι οι τραυματισμοι φετος ειναι μια δικαιολογια δυστυχως...πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να λεει οτι εχει πεσει λιγο κακο ματι απο ολους μας που ''γκρινιαζουμε'', ''μιζεριαζουμε'' ...δεν ξερω αν πραγματι μπορει να φταιει η ελλειψη προπονησεων λογω των συνεχω αγωνων για την μετρια εικονα που παρουσιαζει η ομαδα...πρεπει να γινει κατι παντως απο τον προπονητη γιατι ειναι καθαρα δικη του ευθυνη για μενα η εικονα αυτη...
Reggie Miller 31
QUOTE (TROGGS @ Jan 16 2013, 23:04 ) *
..η μιζερια ειναι φυσιολογικη γιατι μιλαμε για τον Παναθηναικο...εχουμε φτασει τελη Γεναρη και οπως ειχε και πει και ο Πεδου αυτην την περιοδο θα επρεπε να παιζουμε σαν ομαδα οχι καλοκουρδισμενη λεω εγω αλλα εστω ... αντε να παρουμε ως δικαιολογια ακομη τις αλλαγες τον Δεκεμβρη , αντε να περιμενουμε ενα μηνα ακομη Φλεβαρη οπως ειπε ενας φιλος για να δουμε οταν θα δεσουν και αυτες...απλα η εως τωρα εικονα μας κανει να ''μιζεριαζουμε'' στην ουσια να στεναχωριομαστε γιατι απλα η ομαδα παιζει χωρις κανενα συστημα...νικαμε χαρη στις εξαρσεις και την ποιοτητα καποιων παικτων...στην Ιταλια ηταν ο Μπραμος σημερα ο Ματσιουλης αυριο ισως ο Μητσος μεθαυριο καποιος αλλο...δεν λεμε καλες οι νικες σιγουρα ...δεν γινεται ομως να προχωρησουμε ετσι γιατι απλα δεν παιζουμε μπασκετ...δεν αντιλεγουμε οτι εγιναν λαθη απο το καλοκαιρι οτι ειχαμε 10 νεους παικτες αλλα και 2 ακομη τον Δεκμεβρη αλλα περιμενα τουλαχιστον προσωπικα υστερα απο 4-5 μηνες να βλεπαμε κατι απο αυτην την ομαδα να βγαζει μια μικρη εστω χημεια εκτος απο το φιλοτιμο και την αγωνιστικοτητα που μας κραταει μεχρις στιγμης μαζι με οτι ανεφερα παραπανω...νομιζω ομως οτι δεν βλεπουμε μπασκετ δυστυχως και δυσκολα θα δουμε φετος...αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζουμε την ομαδα ομως.

Κοίτα σε αυτό που λες έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι παίζουμε χωρίς το βασικό μας PG (ΔΔ) με τον επόμενο να είναι ο Ρόκο και μετά ο Μπανκς (μεταγραφή Δεκέμβρη). Επίσης, δίνεται πολύ χρόνος (και καλά κάνει) σε Καπόνο - Γκιστ που και αυτοί είναι μεταγραφές Δεκέμβρη! Εγώ έτσι εξηγώ τόσο την χαλαρή άμυνα, όσο και τα κακά box-out (αρα και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ). Γι' αυτό είπα ότι ελπίζω τουλάχιστον Φλεβάρη να δέσουν κάπως.

Αυτό μόνο που με προβληματίζει είναι η επίθεση και ο τρόπος που παίζουμε, καθώς και η κατακόρυφη πτώση του Σόφο (έρχεται απο τραυματισμό θα πουν οι περισσότεροι, αλλά εγώ θυμάμαι ότι πάντοτε στις ομάδες του ξεκινόυσε καλά και κάπου στα τέλη του Χειμώνα εξαφανιζόταν Βλ. Μακάμπι). Γενικά η ομάδα χτίστηκε λάθος το καλοκαίρι. Οι μεταγραφές δεν ξέρω αν είναι του RG ή του ΔΓ... Πάντως και εγώ το καλοκαίρι πίστευα ότι τουλάχιστον ο Ρόκο "ντάπα-ντούπα" Ούκιτς θα βοηθούσε...


Γενικότερα πάντως όλοι έχουμε γνώμη και καλό είναι να την εκφράζουμε. Και γκρίνια θα υπάρξει και χαρά! Το να προσπαθούμε να είμαστε πολιτικά ορθοί είναι το λάθος και σαφώς όλοι ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα, τόσο γιατί μας αρέσει, όσο και γιατί μπορούμε να λέμε την γνώμη μας (έστω και απο τον... καναπέ). Σωστή ή λάθος. Αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού απο την μεριά του φιλάθλου και όχι το απλό χειροκρότημα! smile.gif

ΥΓ Ευχαριστώ Magnus92 για το link, αν και το μνμ το είδα πριν λίγο! tongue.gif
comrade
QUOTE(TROGGS @ Jan 16 2013, 23:04 ) *
...δεν αντιλεγουμε οτι εγιναν λαθη απο το καλοκαιρι οτι ειχαμε 10 νεους παικτες αλλα και 2 ακομη τον Δεκμεβρη αλλα περιμενα τουλαχιστον προσωπικα υστερα απο 4-5 μηνες να βλεπαμε κατι απο αυτην την ομαδα να βγαζει μια μικρη εστω χημεια εκτος απο το φιλοτιμο και την αγωνιστικοτητα που μας κραταει μεχρις στιγμης μαζι με οτι ανεφερα παραπανω...νομιζω ομως οτι δεν βλεπουμε μπασκετ δυστυχως και δυσκολα θα δουμε φετος...αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζουμε την ομαδα ομως.


Την ειδες τη χημεια, και μαλιστα πιο νωρις από τους 4-5 μηνες. Απλα χαλασε με τη φυγη του πανκο και τον ερχομο των δυο νεων παιχτων.
Πριν τον ερχομο των γκιστ-καπόνο, τη θεση 4 τη μοιραζονταν πανκο, ματσιουλις, τσαρτσαρης. Ειχαν μαθει τα συστηματα, και η ομαδα καπως ρολλαρε και επιθετικα. Αμυντικα ρολλαρε ακομα καλυτερα. Τωρα ο ματσιουλις παιζει σχεδον μονο 3 ενω στη θεση 4 ειναι γκιστ-τσαρτσαρης. Αλλαξαν τα 2/3 της θεσης 4. Απο την αλλη, η θεση 3 "απεκτησε" και τα αργα πόδια του καπονο. Η προσθηκη του εχει κανει την ομαδα πιο "μαλακη" και αργη στην αμυνα. Οταν εχεις μεσα σοφο-καπονο μαζι, χανεις πολυ σε ενεργεια και σε ταχυτητα αμυντικα. Ενω ενα πικ ν ρολλ σωστο δεν εχεις βγαλει με τον σοφο μεσα. Λογικο θα μου πεις, γιατι δεν ειναι πολυ γρηγορος. Αλλα όμως, πως να μην χαλασει η χημεια μετα; Εδω χειροτερεψαμε σε αμυνα και ριμπαουντ. Βαλε και το γεγονος οτι, οπως ειπε ο κοουτς, λογω του βαρυ προγραματος δεν μπορουν να δουλεψουν στη προπονηση τα συστηματα και με τους νεους παιχτες, και τα αποτελεσματα ειναι περισσοτερο από εμφανη.
Η ενεργεια ηταν στοιχειο που μας χαρακτηριζε στη πρωτη φαση. Βασιζομενη στην ενεργεια η ομαδα πετυχε τη μεγαλη νικη εναντια στη ρεαλ. Να δω τωρα τι θα κανουμε την αλλη βδομαδα, που ειμαστε εντελως αλλη ομαδα με αυτη της πρωτης φασης. Τοτε ματσαραμε καλα με τη ρεαλ. Και γενικα πιστευω οτι μας πηγαινε το "τρεξιμο" σαν ομαδα. Τωρα αυτη η ταυτοτητα της ομαδας εχει αλλαξει. Προσωπικα θα προτιμουσα να κρατουσαμε πανκο και να μην παιρναμε καπονο (αλλα αυτο ειναι νά'χαμε να λεγαμε τωρα).

Edit:
Τον διαμαντιδη δεν τον εβαλα στη συζητηση γιατι θεωρω οτι η ομαδα πρεπει να μαθαινει να μην εξαρταται απο εναν παιχτη. Το θεωρω αυτονοητο αυτο.
kotipelto1821
kerdizoume krazete xanoume pali krazete ti panathinaiko eiste ;;;; mpravo se ola ta paidia mpravo sto coach mpravo sth dioikhsh mpravo se olous oloi me th real mesa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TROGGS
ναι αυτο με τον Σχορτσιανιτη ειναι θεμα...ας ελπιζουμε οτι ακομη δεν παταει γερα και θα βελτωθει με τα παιχνιδια και οχι να εξαφανιστει οπως γινοταν με τις προηγουμενες του ομαδες...το προβλημα ειναι οτι και ο Λασμε νομιζω οτι βρισκεται σε μια περιοδο καπως ντεφορμε και αυτο ειναι θεμα...και λογικο ετσι οπως επαιζε τοσο καιρο για τρεις ψηλους το ατομο...κατα τα αλλα ο Γκιστ σταθερος τουλαχιστον επιθετικα απο την αρχη και αυτο ειναι κατι..γιατι με τον Πανκο 10 -15 ποντους δεν ειχαμε σε κανενα παιχνιδι...λιγη περισσοτερη προσπαθεια πλεον στην αμυνα θελει αλλα και σε ολους παει αυτο ...ειδικα στα ριμπαουντ αφου το εχουμε φετος δεν γινεται να μας παιρνουν τοσα επιθετικα...και φυσικα κανα συστημα για την επιθεση , ελπιζω να γυρισει σιδερενιος ο αρχηγος να μην εχουμε κανενα τραυματισμο απο εδω και στο εξης για να κρινουμε πλεον καλυτερα την ομαδα και να δουμε ποια ειναι αυτα τα plays που λεει ο Πεδου που δεν εφαρμοζονται λογω των συνεχων τραυματισμων και ελλειψεων παικτων και προπονησεων...

Για μενα ο Καλαθης ηταν η μεγαλυτερη απωλεια φετος...αν τον ειχαμε κρατησει ισως βλεπαμε πολλα πραγματα απο αυτην την ομαδα μ αυτους τους παικτες και μ αυτον τον προπονητη και θα ειχαμε μια βαση οργανωτη για το μελλον μετα τον Μητσο...ηταν κριμα που εφυγε και που δεν καναμε οτι μπορουσαμε να τον κρατησουμε γιατι το να δινουμε 800 στον ουκιτς για δυο νομιζω χρονια το θεωρω κοροιδια και δεν ξερω πως και αν διορθωνεται το καλοκαιρι αυτο....!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.