Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρούσι - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
thrylos7
Το 2ο ματς της σειράς που γίνεται την Πέμπτη 18/5 στις 18:00. Θα μεταδοθεί (λογικά) από το supersport.

Προφανώς, ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον πρώτο στο ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα.

Ο Καράγκουτης θα είναι έτοιμος;
thrylos7
Πράγματι το Μαρούσι έπαιξε όπως μας έχει μάθει τόσο καιρό και κέρδισε τον Ολυμπιακό ο οποίος σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή του βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά(βασικά οι παίκτες του)

Η τελευταία σειρά είναι που με κάνει να μην ανησυχώ (περισσότερο απ' ότι πριν) για τα ματς στο ΟΑΚΑ, εφόσον φτάσουμε τελικό. Ελπίζω απλώς να έτυχε...

Το ματς δεν το είδα, ούτε το άκουσα... οπότε... δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα απ' το να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι.
qspock
Ο Ολυμπιακος παρουσιαστηκε νωθρος, και επαιζε χωρις πλει μεικερ (α ξεχασα, ειχε τον παιχταρα τον Αργυροπουλο..).
Ο Κολιεβιτς τραυματιας και ο Εντνι δεν επαιζε σχεδον καθολου (δε ξερω γιατι, δε το ειδα το παιχνιδι απο την αρχη). Πηρε και πολλες προσπαθιες ο Κουινσι... icon_drunk.gif

Το επομενο παιχνιδι θα ειναι πιστευω ευκολο για εναν σοβαρο Ολυμπιακο. Δεν τιθεται θεμα προκρισης.
hagi
Δεν ξέρω τίποτα γιατί δεν είδα το παιχνίδι αλλά θα δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη του που δείχνει ότι δεν τα παρατάει ποτέ και παλεύει..
Κακό σημάδι για τον Ολυμπιακό που ενώ άρχισε να δείχνει σοβαρός και άτρωτος ξαφνικά χάνει...
Papaloukas 4 ever
Εγώ, λοιπόν, που ήμουν μέσα διαπίστωσα ότι:
1) Πολύ καλός στην αρχή ο Μπάρλος, τον έβγαλε στη συνέχεια και δεν τον ξανάβαλε (αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου). Ειδικά, μάλιστα, αν σκεφτείτε ότι ο Πρίντεζης δεν έβαζε τίποτα και δεν έπαιζε και καλή άμυνα.
2) Ο Εντνι ήταν σκιά. Είχε, λέει ο Καζλάουσκας, πρόβλημα με τα γόνατά του, αλλά ούτε στην επίθεση έκανε τίποτα ενώ και στην άμυνα ήταν απαράδεκτος, τρώγοντας τουλάχιστον τρεις προσποιήσεις από τον Μπλάκνεϊ, στην ψύχρα.
3) Ο Αργυρόπουλος ίσως έπαιξε καλύτερα από όλους τους plays. άσε που άμα μπορούσε να παίξει ο Κόλιεβιτς, κάτι μου λέει ότι θα έπαιζε πολύ καλά (το παιχνίδι φαινόταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του).
3) Ο θρύλος ήταν όντως πολύ νωθρός, το δε Μαρούσι πιστεύω ότι έκανε απλώς το παιχνίδι του.

Συμπερασματικά, άσε να πάνε. Καλύτερα να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Πάμε για το 2-1 (και αν...)
thrylos7
Πολύ απογοητευμένο σε βλέπω και δε μ' αρέσει...
Οι ψηλοί είχαν πρόβλημα με φάουλ ε;
Vas
Allh mia apodixh oti to Marousi den einai Marousaki kai kanenas den borei na to ipotimisei!

An einai na ginei kapia ekplixh tha ginei thn kiriaki... Diskola na ginei kati sto 5o pexnidi alla pote den xereis...

1 kalo amerikano na eixame (anti toy Homan) kai tha eimastan h 2h kaliterh omada stin ellada me diafora.
dizzy_fingers
Με διαφορά από τον πρώτο ή με διαφορά από τον τρίτο? biggrin.gif

Καλός είναι πάντως ο Χόμαν...εμένα μου αρέσει.
Vas
Sou aresei o Homan??

Emfanisiaka isos aresei se kapious.... Gousta einai auta!! rolleyes.gif
dizzy_fingers
Ναι, την είχα πάντα μία τάση προς τα ξανθά ψηλά ξένα αγόρια icon_drunk.gif....αλλά ακόμη και παιχτικά, θεωρώ πως τη βρώμικη δουλειά, για την οποία τον έχει ο Γιαννάκης, την κάνει.
thrylos7
1 kalo amerikano na eixame (anti toy Homan) kai tha eimastan h 2h kaliterh omada stin ellada me diafora.

Κατάλαβα... εσύ θεωρείς τον Παναθηναϊκό ευρωπαϊκή ομάδα(ή μήπως ξέρεις κάτι για το ΝΒΑ και δε μας το λες; ) κι έτσι δεν το βάζεις μέσα ε;
Ναι, την είχα πάντα μία τάση προς τα ξανθά ψηλά ξένα αγόρια
laugh.gif
Κι εμένα θετικός μου φαίνεται. Είναι άπειρος και με τον καιρό μπορεί να γίνει αρκετά καλός-χρήσιμος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.