QUOTE(mojotzotzo @ Sep 4 2008, 20:20 )
μουμπρου πανω απο ολους και μετα χιμενεθ κλειζα ερβελ
Συμφωνώ για Μουμπρού ή Μούμπρου ή όπως τον λένε ... Μακράν ο πιο...αντιτουριστικός & αντιεμπορικός τύπος που τρώει λεφτά από το μπασκετ.
φυσικά και Καλντερόν.....
insideman75
Sep 9 2008, 01:10
Πολλοί μου την σπάνε μόνο που ακούω το όνομα τους… ένας όμως έχει ξεχωριστή θέση
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ. Ο τύπος την έχει δει άσχημα… ύφος… πονηρό γελάκι στυλ «κάνε στην άκρη ρε να περάσω…» ο αρχές καράφλας μικρός θεούλης…. Τον έχουμε όλοι 9 με άριστα το 10 αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από ένας Γεωργάτος του μπάσκετ… (τον γουστάρουν και οι γκόμενες λέει… )
Άλλες αντιπαθητικές και αυτές!
Fetisov
Sep 9 2008, 01:38
Καλντερον, Τομιτς, Ελληνιαδης, Λεμπρον, Ναβαρρο, Ντομερκατ, Σκαριολο, Ιωαννιδης, Σπανουλης, Μπετσιροβιτς, Παπανικολαου, Ντικουδης, Ζιζιτς, Οικονομου, Καλαιτζης, Γιαννουλης, Καλαμποκης, Γκαγκαλουδης, Λιαδελης, Χαρισης.
Και περιπου αλλοι 200-250...
panagiotisTheDream
Sep 15 2008, 12:44
Λοιπόν, ας πω κι εγώ τους δικούς μου....
ΟΛΟΥΣ της εθνικής Ισπανίας (ανεξεραίτως), Τσαρτσαρής, Λάζος, Mike Batiste, Andersen, Smodis, Siska, Saras, Noccioni, Ming Yao, Kobe, Ben Wallace, Vujacic, Radmanovic, Odom, Boozer, Deron Williams, Carmelo Anthony, Josh Smith, Gilbert Arenas....και πολλούς άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ.
Tsibo D.
Sep 16 2008, 23:47
Παιδιά τον τσακαλίδη τον έχει γράψει κανένας?
vraxos
Sep 16 2008, 23:56
QUOTE(Tsibo D. @ Sep 17 2008, 00:47 )
Παιδιά τον τσακαλίδη τον έχει γράψει κανένας?
Νομιζω πως ο Τσακαλιδης εχει πολλους ψηφους σ' αυτο το τοπικ
Btw καλως ηρθες!!
Tsibo D.
Sep 17 2008, 00:13
ε ναι νομίζω ότι και οι ολυμπιακοί θα συμφωνούν σ'αυτό...όπως και οι παναθηναϊκοί στο ζήτημα Φέμερλιν...
SlobodaN
Sep 17 2008, 00:55
Ραμόν Ρίβας,Παπανικολάου,Γιασικεβίτσιους,Σάβιτς,
Μποντίρογκα,Σπανούλης.
Aνοίγω το φάκελο,
Αnd the winner is.... V- (Spin) Span!
www.red-white.gr
Sep 17 2008, 03:08
Σπανούλης με διαφορά από τον δεύτερο.
Επίσης αν και ολυμπιακόςπάντα μου την έδινε ο Ελληνιάδης....
Ο Τσακαλίδης εννοείται,και ο Αλβέρτης εννοείται.....
j-kidd13
Sep 23 2008, 01:27
QUOTE(SlobodaN @ Sep 17 2008, 01:55 )
Ραμόν Ρίβας,
Πωπω τι φατσα ειχε αυτος ο ανθρωπος!!!!Προσθέτω στο παλιοτερο μου ποστ και τον Μπουρουση....δεν τον χωνεύω με τιποτα!
Weekendman
Sep 23 2008, 10:57
Θα έλεγα Αλβέρτης ,αλλα πραγματικά ο παίκτης που δεν χωνεύω είναι ο Τσακαλίδης, όχι μόνο γιατί η φάτσα με παραπέμπει σε μισθοφόρο, αλλά και γιατί δεν έκανε τα πάντα(και τελικά απουσίασε) για να παίξει στην Ολυμπιάδα με την Εθνική το 2004 που γινόταν στην Πατρίδα που υποτίθεται του έμαθε μπάσκετ, τον έκανε αρκετά πλούσιο και όσο να είναι πέρασε κάποια χρόνια.
Vivalocos21
Nov 29 2008, 01:10
Τεόντοσιτς... Μου την δίνει όταν προσπαθεί να κερδίσει φάουλ...
hellenic
Dec 1 2008, 03:39
calderon
ειναι καραγκιοζης
giannis_
Dec 1 2008, 22:11
Αν και πρεπει να το εχω ξαναγραψει,θα το γραψω αλλη μια φορα ο ναβαρο
!Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν τον βλεπω!
Kolossos-Rhodes
Dec 2 2008, 23:05
Αν και εγω εχω ξαναγραψει παλιοτερα στην συγκεκριμενη ερωτηση,θα ηθελα να προσθεσω ενα νεο ονομα:
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (Τρίκαλα).Προκλητικοτατος μεχρι αηδιας(δυστυχως δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις καταλληλες εκφρασεις λογω σεβασμου στο σαιτ)και περσι που τον ειδα στο βενετοκλειο με το αιγαλεω αλλα και φετος στα τρικαλα..αλλα δεν πειραζει ροδα ειναι και γυριζει,καλως να ορισει στο νησι στον 2ο γυρο
hellenic
Dec 4 2008, 02:24
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Dec 2 2008, 23:05 )
Αν και εγω εχω ξαναγραψει παλιοτερα στην συγκεκριμενη ερωτηση,θα ηθελα να προσθεσω ενα νεο ονομα:
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (Τρίκαλα).Προκλητικοτατος μεχρι αηδιας(δυστυχως δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις καταλληλες εκφρασεις λογω σεβασμου στο σαιτ)και περσι που τον ειδα στο βενετοκλειο με το αιγαλεω αλλα και φετος στα τρικαλα..αλλα δεν πειραζει ροδα ειναι και γυριζει,καλως να ορισει στο νησι στον 2ο γυρο
ναι ναι σωστα αν ειναι καπιος προκλητικος πρεπει να του ριξουμε κανενα μπουκαλι στο κεφαλι και να του βρισουμε τα παντα...
Kolossos-Rhodes
Dec 4 2008, 17:44
QUOTE(hellenic @ Dec 4 2008, 02:24 )
ναι ναι σωστα αν ειναι καπιος προκλητικος πρεπει να του ριξουμε κανενα μπουκαλι στο κεφαλι και να του βρισουμε τα παντα...
Oχι παλικαρι,οταν καποιος κανει χειρονομιες στον αγωνα και προκαλει σκοπιμα τον κοσμο ωστε να δημιουργησει προβλημα στην αντιπαλη ομαδα επειδη απλα χανει,οταν ο παικτης αυτος παει να το παιξει τσαμπα μαγκας τοτε ναι εγω προσωπικα και δεν μιλαω για αλλους θα τον περιμενω να ερθει στην Ροδο και θα τον γιουχαρω σε ολο τον αγωνα,οποτε πιανει την μπαλα και ως εκει.αλλα και να τον βρισει καποιος τον συγκεκριμενο παικτη δεν το θεωρω λαθος.δεν το καταλαβα γιατι παντα πρεπει να ειναι οι φιλαθλοι οι κακοι,οι χουλιγκανοι,αυτοι που βριζουν τις οικογενειες των παικτων και ολα τα αλλα που ακουγονται...οι παικτες τι ειναι?ειναι στο απυροβλητο?εε οχι...
ΥΣ : και στην Ροδο παλικαρι,εκτος απο 1 ματς με ΑΓΟΡ που εγιναν καποια εκτροπα και αυτα δηλαδη,υβριστικα και 1-2 μπουκαλια στο παρκε,δεν εχει γινει κατι αλλο σε τοσους αγωνες...οχι οπως στους αιωνιους που καθε χρονο στην καθε εδρα ξηλωνουν ολο το γηπεδο και περναει στο ντουκου,ασε τωρα..
hellenic
Dec 5 2008, 00:24
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Dec 4 2008, 17:44 )
Oχι παλικαρι,οταν καποιος κανει χειρονομιες στον αγωνα και προκαλει σκοπιμα τον κοσμο ωστε να δημιουργησει προβλημα στην αντιπαλη ομαδα επειδη απλα χανει,οταν ο παικτης αυτος παει να το παιξει τσαμπα μαγκας τοτε ναι εγω προσωπικα και δεν μιλαω για αλλους θα τον περιμενω να ερθει στην Ροδο και θα τον γιουχαρω σε ολο τον αγωνα,οποτε πιανει την μπαλα και ως εκει.αλλα και να τον βρισει καποιος τον συγκεκριμενο παικτη δεν το θεωρω λαθος.δεν το καταλαβα γιατι παντα πρεπει να ειναι οι φιλαθλοι οι κακοι,οι χουλιγκανοι,αυτοι που βριζουν τις οικογενειες των παικτων και ολα τα αλλα που ακουγονται...οι παικτες τι ειναι?ειναι στο απυροβλητο?εε οχι...
ΥΣ : και στην Ροδο παλικαρι,εκτος απο 1 ματς με ΑΓΟΡ που εγιναν καποια εκτροπα και αυτα δηλαδη,υβριστικα και 1-2 μπουκαλια στο παρκε,δεν εχει γινει κατι αλλο σε τοσους αγωνες...οχι οπως στους αιωνιους που καθε χρονο στην καθε εδρα ξηλωνουν ολο το γηπεδο και περναει στο ντουκου,ασε τωρα..
αν εχει διαβασει και αλλα ποστ μου σε αλλα τοπικ θα εχεις δει οτι ειμαι αντιθετος με την βια ανεξαρτητος ομαδας.
και ουτε ειπα οτι γινεται στην ροδο κατι και δεν γινεται αλλου.
απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να πεφτουμε στο επιπεδο καπιου παιχτη που μπορει να κανει χειρονομιες η κατι αλλο...
τωρα αυτη ειναι δικια μου αποψη απλα δεν ξερω γιατι μου πετατε παντα το παραδειγμα αλλων ομαδω απο τι στιγμη που δεν ειμαι καν φιλαθλος καπιας....
kolokotronis
Dec 8 2008, 23:22
Σιγάλας και Φασούλας επί εποχής Ιωαννίδη.
Κάνανε 15 φάουλ ο καθένας, τους σφυρίζανε από 3 και διαμαρτυρόντουσαν κιόλας.
Πάντως τον Σιγάλα τον παραδέχομαι, διότι με ελάχιστο ταλέντο και πολύ δουλειά πέτυχε πολλά περισσότερα άπο άλλους με περισσότερο ταλέντο.
kseplenhs
Dec 9 2008, 02:28
καταρχήν όλη την ομάδα της σερβίας που συμετείχε στον τελικό με την λιθουανία στον τελικό του ευρωμπάσκετ '95 στην αθήνα...μαζί και οι διαιτητές.ενω γενικά τους σέρβους τους λατρεύω (και ορισμένους απο τους παίχτες εκείνης της ομάδας) σε τέτοιο σφαγιαστικό όργιο,θα με εκνέυριζαν όποιοι και να ήταν αντίπαλοι των λθουανών...
μποντιρόγκα...όχι επειδή έπαιζε στον παο αλλά μετά το "φαουλ" που κέρδισε στον τελικό με την αργεντινή στο μουντομπάσκετ.διαιτητής βέβαια ο υπερμέγιστος καριερίστας νίκος πιτσίλκας.που απο πολούς δημοσιογράφους του χώρου χαρακτηρίζεται με ελαφρά τη καρδια ώς εκ των κορυφαίων ευρωπαίων...
παπανικολάου.βασικά αντιπαθώ την κατάντια του.εντελώς διαφορετικός παίχτης στα 19 του και τα τελευταία χρόνια μοιάζει πιο άμπαλος και απο "θρύλους" του μπάσκετ σε αυτόν τον τομέα(λυπηριδης,μισούνωφ,τσακαλίδης και λοιποί τέτοιοι θεούληδες...).έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του
τσακαλίδης.απλά δεν υπάρχει.τον παραδέχομαι ταυτόχρονα γιατί κατάφερε να γίνει εκατομυριούχος σε ένα τομέα που έχει τόση σχέση όσο η βούρτσα με την...25η μαρτίου.
και εν μέρει off topic...ιωαννίδης.γιατί όσο και να τον αγαπήσαμε για όσα μας πρόσέφερε ...η συμπεριφορά του στον περίφημο αγώνα με τα νερά της τσσκά τον κατεδάφισε μέσα μου.θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ενοχική η συμπεριφορά του αυτή...
nik-air
Apr 26 2009, 01:41
Ρε παιδια ο χαρισης μια χαρα ειναι, σεμνος κ ταπεινος κ καλος παιχτης που εσωσε την εθνικη αρκετες φορες..ο καλαιτζης οντως ηταν πολυ καλυτερος πριν το 2003..ο χατζηβρεττας εχασε τη φημη του ομως εβγαλε λεφτα τοσα χρονια στον παο
Η λιστα μου:
-νουμερο 1 με διαφορα=ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ για το χαλια κομπλεξικο κ αηδιαστικο-σπαστικο υφος του, το εχει δει παιχταρας τα τελευταια χρονια κ στα δυσκολα με την εθνικη γινεται μεγαλη κοτα,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ γιατι την εχει ψωνισει ασχημα κ ειναι αμπαλος επιθετικα (ατακα του οταν δεν τον επελεξε καμια ομαδα στα ντραφτ: "θα παω ελευθερος με πιο πολλα λεφτα")
-ΝΑΒΑΡΟ γιατι μου τη σπαει που με εθνικη κ παο δν χανει τιποτα ο αρουραιος,ΚΑΛΝΤΕΡΟΝ αν κ παιχταρα ,ΓΚΑΣΟΛ ο φωτσης στα 20 τους ηταν κλασεις ανωτερος ολοι τους οι ισπανοι το εριξαν στις μαιμουδιες οταν εβλεπαν πως δεν μπορουσαν να μας νικησουν στο ευρωμπασκετ
-ΤΖΙΓΚΑΝΟΒΙΤΣ μολις τον βλεπω αλλαζω καναλι,, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γιατι μετα τα 25 του εγινε ενα κομματι κρεας κ ειναι απιστευτα εκνευριστικα αργος κ δεν εχει αλλη κινηση εκτος απο το βαρετο πλεον επαναλαμβανομενο χουκ, ΤΣΕΡΑΝΙΤΣ γιατι ειναι νεατερνταλ κ χαλια στυλ με αηδιαζει-στην ιδια κατηγορια κ ο ΟΣΤΟΙΤΣ
-ΟΛΟΙ οσοι εχουν τριχες στους ωμους!!!!!
-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ για το πολυδιαφημισμενο αντι-σταρ υφος του, λεει πως δεν θελει να παει στο nba λες και θα τον ηθελαν που βαριεται να κανει δηλωσεις κτλ...παιχτες σταρ θελουμε για να παει το μπασκετ μπροστα (βλ.Γκαλης) εκτος απο αυτα η αμυνα ειναι 70% διαθεση κ οι μεγαλοι παιχτες με ταλεντο ειναι αυτοι που εχουν 1000+1 τροπους να βαζουν την μπαλα στο καλαθι η με φαντασια οπως ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΑΡΑΣ
-ΤΖΑΚΣΟΝ του ολυμπιακου περσι..αμερικανος καταμαυρος,2.06 κ δν μπορει να καρφωσει!!!!!!! ελεος!!!
-ΛΕΜΠΡΟΝ γιατι τον λενε βασιλια! ελεος!!
-ΠΑΠΑΙΩΑΚΕΙΜ αλλα του αξιζουν συγχαρητηρια για την προοδο του τεχνικα κ αθλητικα τα τελευταια χρονια(αν και αργα το θυμηθηκε)
-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΩΤΣΗΣ αν και μου αρεσει σαν παιχτης η συνηθησμενη δηλωση του με αναλογη φωνη: "Παιξαμε καλα σημερα και.. γι'αυτο φτασαμε στη νικη" ειναι απο τις πιο τραγικες που εχω ακουσει
-ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ γιατι αρεσει στις γκομενες ενω ειναι χαλιας πραγματικα..τι αγουστες που ειναι οι γυναικες θεε μου...!!!!!!!
-ΣΛΟΚΑΡ γιατι ΔΕΝ υπαρχει πιο αμπαλος παιχτης ( μας ηθελε κ nba-θα εχει καλο μανατζερ λογικα)
-ΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ κ παλι κ ολοι οι αλλοι μπασκετμπολιστες που δηλωνουν φαν του ποδοσφαιρου!!
μακρια απο εμας
HLR CENATION
Apr 27 2009, 13:24
Toυς Αλβερτη,Γκαγκαλουδη,Κικιλια,Κουβελα,Παπανι
κολαου.Γενικα δεν παω αυτους που ενω δεν μπορουν το παιζουν κ καλα παθιασμενοι πανυγιριζουν αμα βαζουν κανα σουτ γυρνωντας προς τον κοσμο, γλυφουν τους οπαδους στις δηλωσεις τους κ γενικα οσοι κανουν καραγκιοζιλικια μεσα στο γηπεδο.
gallistis
Apr 27 2009, 22:18
λογω φατσας και μονο ο μπουντουρης.αν και ειναι μια ιστορικη φιγουρα του ελληνικου μπασκετ.και φυσικα τζον κορφας που 100 χρονια στην ελλαδα δεν εκανε τη παραμικρη προσπαθει να μαθει ελληνικα(κατι λιγα εμαθε να μουρμουραει)
Go Aris
Apr 27 2009, 22:29
QUOTE(nik-air @ Apr 26 2009, 02:41 )
-νουμερο 1 με διαφορα=ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ για το χαλια κομπλεξικο κ αηδιαστικο-σπαστικο υφος του, το εχει δει παιχταρας τα τελευταια χρονια κ στα δυσκολα με την εθνικη γινεται μεγαλη κοτα
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ γιατι την εχει ψωνισει ασχημα κ ειναι αμπαλος επιθετικα (ατακα του οταν δεν τον επελεξε καμια ομαδα στα ντραφτ: "θα παω ελευθερος με πιο πολλα λεφτα")
ολοι τους οι ισπανοι το εριξαν στις μαιμουδιες οταν εβλεπαν πως δεν μπορουσαν να μας νικησουν στο ευρωμπασκετ
-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ για το πολυδιαφημισμενο αντι-σταρ υφος του, λεει πως δεν θελει να παει στο nba λες και θα τον ηθελαν
Και να συμπληρώσω τον Γιασικεβίτσιους, γιατί απλά με εκνευρίζει η φάτσα του
nik-air
Apr 27 2009, 23:27
Σε συνεντευξεις γυναικων πολλες τον 8εωρουν σεξυ,γοητευτικο,πολυ ομορφο κτλ
!!
T.W.Is.M.
Apr 28 2009, 20:53
Μποντιρογκα-ο ανθρωπος που εκανε βηματα πιο γρηγορα κι απ τη σκια του και δεν τα σφυριζε κανεις. Τον αντιπαθησα το καλοκαιρι του 98 που κλωτσουσε τις πινακιδες μεσα στο ΟΑΚΑ πανηγυριζοντας μετα τη σφαγη στον ημιτελικο.
Ντανιλοβιτς-μια απ τα ιδια, απλα αυτος τα εκανε το 95 μετα το οργιο του τελικου που εκανε χειρονομιες στην εξεδρα
Τεοντοσιτς-απ την αρχη τον πηρα με στραβο ματι για τα λαθη που εκανε, ηρθε και το επεισοδιο στα Πατησια και εδεσε
Καλντερον-προκλητικος και θεατρινος
Γκαρμπαχοσα-προκλητικος θεατρινος και υπερτιμημενος. Ο παιχτης "στεκομαι περιμενω τη μπαλα και σουταρω τριποντο".
Γιασικεβιτσιους-μεγαλος παιχτης που γινεται καραγκιοζης με τις διαμαρτυριες
Διαχρονικα ολη την εθνικη Σερβιας και αυτη την εποχη την εθνικη Ισπανιας.Ευχομαι να μη χρειαστει να παιξουν αντιπαλοι.
Καλαιτζης-επαγγελματιας προβοκατορας. Μπαινει στο γηπεδο για να προκαλεσει τον αντιπαλο, να τον εκνευρισει και να δημιουργησει καυγα. Μονο ομως εντος εδρας που θα εχει τη στηριξη του κοσμου. Εκτος εδρας το παιζει κυριος...
Γιαριτς-η προσωποποιηση του κομπλεξ και της αχαριστιας. Σε καθε αγωνα εναντιον της Ελλαδας δημιουργουσε επεισοδιο στις μικρες εθνικες ομαδες.
colonel gomelsky
Apr 28 2009, 21:04
Δεν χωράει και πολύ συζήτηση. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ. Όταν όλοι μα όλοι οι παίκτες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πέρσι στους τελικούς προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον κόσμο στο ΣΕΦ αυτός τραγουδούσε το "όποιος είναι βάζελος κτλ.". Τα ίδια και με τα βρισίδια του Παπαλουκά στον τελικό του 07. Και οι δύο αίσχος!
Archigos
Apr 28 2009, 21:20
Ναβαρο.Δεν υπαρχει πιο καραγκιοζης παιχτης απο αυτον και πειτε μου αν εχω αδικο
Go Aris
Apr 28 2009, 21:30
QUOTE(Archigos @ Apr 28 2009, 22:20 )
Ναβαρο.Δεν υπαρχει πιο καραγκιοζης παιχτης απο αυτον και πειτε μου αν εχω αδικο
H αλήθεια να λέγεται..
QUOTE(nik-air @ Apr 28 2009, 00:27 )
Σε συνεντευξεις γυναικων πολλες τον 8εωρουν σεξυ,γοητευτικο,πολυ ομορφο κτλ
!!
Tον Γιασικεβίτσιους? Έλεος..αν και γούστα είναι αυτά..χεχεχ
Ειπώθηκε πολύ εύστοχα ότι είναι καλός παίκτης, αλλά "χάνει" λόγω της συμπεριφοράς του μέσα στο γήπεδο.
Go Aris
Apr 29 2009, 16:12
...Και τώρα που το ξανασκέφτομαι μου την σπάει και ο Σπανούλης. Ο τρόπος που έφυγε από το Χιούστον παραπέμπει σε χέστη ολκής. Και μας το παίζει νταής και σταρ, εδώ στην Ελλάδα που τον παίρνει...πφφφφ
nik-air
Apr 29 2009, 18:54
QUOTE(Go Aris @ Apr 29 2009, 15:12 )
...Και τώρα που το ξανασκέφτομαι μου την σπάει και ο Σπανούλης. Ο τρόπος που έφυγε από το Χιούστον παραπέμπει σε χέστη ολκής. Και μας το παίζει νταής και σταρ, εδώ στην Ελλάδα που τον παίρνει...πφφφφ
Απλα ο Σπανουλης προτιμησε να ειναι πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη...δεν ειναι κακο αυτο αν αναλογιστουμε πως στο nba το μελλον του ηταν αβεβαιο και την ιδια στιγμη στην ευρωπη ηταν περιζητητος...Και τα λεφτα που περνει απο τον παο ηταν επισης αμφιβολο αν θα τα επαιρνε ποτε στο nba. Αρα με την κινηση αυτη που εκανε δεν μπορει να κριθει σαν κοτα..
Βεβαια θα ηθελα να παραμεινει στο nba για λιγα χρονια ακομα και να προσπαθησει να καθιερωθει.. Ηταν ευκαιρια να αποδειξει πως μπορουν οι ελληνες να σταθουν στο nba..
almirosbc
Apr 29 2009, 19:06
Καλα εκανε το παιδι και εφυγε αφου δεν ειχε χρονο συμμετοχησ.Στον παο εχει δεσει και ξερει τι θα κανει σε δυσκολεσ στιγμεσ.Ειναι ενασ πολυ καλοσ χειριστησ που χρειαζετε η παναθα!!!!!
Bikerboy
Apr 29 2009, 19:42
Παπαλουκα δν ξερω γιατι αλλα μου τν σπαει!!!
Παπαμακαριο και αυτος το ιδιο!!!
καο ο Σπανουλης
Go Aris
Apr 29 2009, 20:34
QUOTE(nik-air @ Apr 29 2009, 19:54 )
Απλα ο Σπανουλης προτιμησε να ειναι πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη...
Βεβαια θα ηθελα να παραμεινει στο nba για λιγα χρονια ακομα και να προσπαθησει να καθιερωθει.. Ηταν ευκαιρια να αποδειξει πως μπορουν οι ελληνες να σταθουν στο nba..
Θα μπορούσε να προσπαθήσει και δεύτερη χρονιά, άλλωστε τα δικαιώματά του τα είχαν πάρει οι Σαν Αντόνιο.
Το θέμα που με ενόχλησε ήταν που κίνησε γη και ουρανό για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ποιος παίκτης πληρώνει την ομάδα του για να τον απελευθερώσει? Δικαιολογίες που διάβασα σε συνέντευξή του σήμερα που έλεγε ότι δεν του άρεσε το lifestyle στην Αμερική, απλά δεν τις δέχομαι. Μπασκετμπολίστας είσαι, δεν πας για dolce vita. Τέσπα..
colonel gomelsky
Apr 29 2009, 20:54
QUOTE(Go Aris @ Apr 29 2009, 21:34 )
Θα μπορούσε να προσπαθήσει και δεύτερη χρονιά, άλλωστε τα δικαιώματά του τα είχαν πάρει οι Σαν Αντόνιο.
Το θέμα που με ενόχλησε ήταν που κίνησε γη και ουρανό για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ποιος παίκτης πληρώνει την ομάδα του για να τον απελευθερώσει? Δικαιολογίες που διάβασα σε συνέντευξή του σήμερα που έλεγε ότι δεν του άρεσε το lifestyle στην Αμερική, απλά δεν τις δέχομαι. Μπασκετμπολίστας είσαι, δεν πας για dolce vita. Τέσπα..
Πολύ μ' άρεσε αυτό το "μπασκετμπολίστας είσαι δεν πας για ντόλτσε βίτα".
Έχεις απόλυτο δίκιο
PARISINOS
Apr 29 2009, 21:06
QUOTE(Go Aris @ Apr 29 2009, 18:34 )
Κανενας λογος δεν υπηρχε να προσπαθησει και δευτερη χρονια. Πηγε μια χρονια, ειδε πως ηταν , του εφυγε η καψα, δεν ενθουσιαστηκε και καλα εκανε και εφυγε.
Το να καθησει δευτερη χρονια να παιζει 15 λεπτα αναπληρωματικος του παρκερ και να εχει 5-6 ποντους και κανα δυο ασσιστ δεν ειχε νοημα. Αφου ηξερε οτι μακροπροθεσμα δεν του αρεσε στην ξενιτια.
Οποιος εχει την ευκαιρια να παρει περισσοτερο λεφτα, να εχει σχεδον ιδιες συνθηκες εργασιας και να ειναι διπλα στην οικογενεια του και στην πατριδα του , ποιος ο λογος να παει εξωτερικο?
Οι εποχες που το ΝΒΑ ηταν κριτηριο για τη καριερα ενος παιχτη εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Η ιστορια θα γραψει οτι παπαλουκας και ο μητσος ειναι απο τους 5 καλυτεροτς ευρωπαιους πλευ. Οτι πηγαν ΝΒΑ ειτε οχι.
Στο χερι του σπανουλη ειναι να παρει και αυτος κανα δυο τρεις ευρωλιγκες, να εχει και αυτος αναλογη φημη.
Αρκετοι ελληνες μπορουν να σταθουν ΝΒΑ , απλα οι ελληνες συνηθως δεν γουσταρουν εξωτερικο. Και εχοντας ζησει 20 χρονια εξωτερικο , δεν τους αδικω.
Ελλαδα και παλι ελλαδα.
Alexmei
Apr 30 2009, 19:11
QUOTE (colonel gomelsky @ Apr 28 2009, 22:04 )
Δεν χωράει και πολύ συζήτηση. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ. Όταν όλοι μα όλοι οι παίκτες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πέρσι στους τελικούς προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον κόσμο στο ΣΕΦ αυτός τραγουδούσε το "όποιος είναι βάζελος κτλ.". Τα ίδια και με τα βρισίδια του Παπαλουκά στον τελικό του 07. Και οι δύο αίσχος!
δλδ εσύ τώρα θεωρείς αισχρή την συμπεριφορά του Παπαλουκά που μέσα σε ένα κατάμεστο ελληνικό γήπεδο άκουγε από τους "φιλάθλους" τις ομάδας σου που φώναζαν "παπαλουκα π....ς γιε", στον Παπαλουκά που τους οδήγησε στο Eurobasket 05 και στην Ιαπωνία 06 την Εθνική;
celtic_pride
May 8 2009, 18:45
-> Κόμπι Μπράιαντ... (γιατί υποστηρίζω φανατικά τους Σέλτικς..
)
-> Αδερφούς Γκασόλ, Ναβάρο, Καλδερόν (Λόγω Ευρωμπάσκετ - Μουντομπάσκετ)
-> Δήμο Ντικούδη (δεν ξέρω γιατί.. απλά μου προκαλεί αντιπάθεια..
)
-> Kώστα Βασιλειάδη (no comment....
)
και..................
-> Ταισον Πρινς (γιατι.....................έτσι..
)
Boom Dizzle
May 19 2009, 19:32
1)Τεοντοσιτς
2)Πριντεζης
3)Γκιζογιαννης(τι αυτια ειναι αυτα ρε???)
4)Ολη την εθνικη Ισπανιας(εκτος απο Ρουμπιο και Ρουντι)
Marciulionis
May 28 2009, 17:30
Φάνης Χριστοδούλου... Τον πέτυχα προς τα τελιώματα της καριέρας του μόνο, με τη κοιλιά να προεξέχει κάτω από τη φανέλα και να βαράει το ένα τούβλο μετά το άλλο καταστρέφοντας πιο συχνά από όσο βοηθούσε το Πανιώνιο. Και παρόλα αυτά ήτανε στο απυρόβλητο και θεωρούτανε ο ηγέτης της πολύ καλής ομάδας τότε του Πανιωνίου...
kolokotronis
May 28 2009, 17:54
QUOTE(Marciulionis @ May 28 2009, 18:30 )
Φάνης Χριστοδούλου... Τον πέτυχα προς τα τελιώματα της καριέρας του μόνο, με τη κοιλιά να προεξέχει κάτω από τη φανέλα και να βαράει το ένα τούβλο μετά το άλλο καταστρέφοντας πιο συχνά από όσο βοηθούσε το Πανιώνιο. Και παρόλα αυτά ήτανε στο απυρόβλητο και θεωρούτανε ο ηγέτης της πολύ καλής ομάδας τότε του Πανιωνίου...
Πίστεψέ με τον αδικείς.
Για μένα μετά τον Γκάλη είναι ο Διαμαντίδης και αυτός.
Είναι ο Χατζηπαναγής του μπάσκετ που χαράμισε τα καλύτερά του χρόνια σε μία μικρομεσαία ομάδα.
Όταν ο Γκάλης ήταν στα ντουζένια του και πέταγε τη μία σαραντάρα πίσω από την άλλη, ο μόνος που μπορούσε να του βάλει δύσκολα στην άμυνα ήταν ο Φάνης.
Marciulionis
May 31 2009, 03:23
QUOTE(kolokotronis @ May 28 2009, 18:54 )
Πίστεψέ με τον αδικείς.
Για μένα μετά τον Γκάλη είναι ο Διαμαντίδης και αυτός.
Είναι ο Χατζηπαναγής του μπάσκετ που χαράμισε τα καλύτερά του χρόνια σε μία μικρομεσαία ομάδα.
Όταν ο Γκάλης ήταν στα ντουζένια του και πέταγε τη μία σαραντάρα πίσω από την άλλη, ο μόνος που μπορούσε να του βάλει δύσκολα στην άμυνα ήταν ο Φάνης.
Γιατί τον αδικώ? Διευκρινίζω ότι έτσι τον πέτυχα! Μήπως δεν ήταν έτσι στα τελευταία του? Πέρα από αυτό όμως αυτό που λέω απλά είναι ότι τον αντιπαθούσα! (Όπως είναι κι ο τίτλος του τόπικ!) Όχι ότι ήταν άχρηστος ή άμπαλος!
GreekNick
May 31 2009, 13:03
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ........... με διαφορα 1ος
ΒΟΥΓΟΥΚΑΣ.............. με διαφορα στηθους 2ος
kotzito
May 31 2009, 13:31
Κομπε(τον θαυμαζω ως παικτη,αλλα κυριως με την εξωγηπεδικη του ζωη με κανει να τον αντιπαθω)
Σπανουλης(μπλαζε στυλακι και μου δινει την εντυπωση του Καραγκουνη του μπασκετ)
Σαντιαγκο
Μπιλαπς
Γκαγκαλουδης
taraboura
May 31 2009, 16:57
Πρίντεζης
Γκαγκαλούδης
Παπαμακάριος
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Καλαμπόκης
chronis
May 31 2009, 17:04
Σπανούλης με διαφορά.Ετσι απλα μου την δίνει η φάτσα του και ας μην εχεικανει κάτι συγκεκριμένο
PrasiniThyella
May 31 2009, 17:13
Ναβάρο
Πρίντεζης
Βασιλόπουλος
Αλλα με διαφορά πρώτος ο Παπαλουκάς.
chris aris
May 31 2009, 17:40
1)Βσσιλειαδης
2)Μπουρουσης
3)Παπαλουκας
4)Γκαγκαλουδης
5)Καλαιτζης
6)Varejao
7)Bowen
8)Marbury
9)Ο'neal
10)Οικονομου
Harakiri13G
Jun 4 2009, 02:44
Gasol Brothers
Calderon
Navvaro
Papaloukas
Printezhs
Kaukenas
ktlp...
nik-air
Jun 4 2009, 22:12
QUOTE(Harakiri13G @ Jun 4 2009, 01:44 )
Kaukenas
Ενταξει σπαστικη ομαδα η Σιενα αλλα οχι ο Καουκενας!! Ο Στοουνρουκ ειναι για ο πιο χαλιας απ'ολους!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.