Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mαρουσι-Πανελληνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
mono maroussi
Αυτο το ματσακι προσωπικα το θεωρω πολυ κρισημο..Αν το παρουμε ανεβαινει η ψυχολογια και παμε για το διπλο στο Ρεθυμνο(εκει θα το παρουμε εμεις οι οπαδοι με την εκστρατεια μας tongue.gif )και μετα νικη με Παοκ μεσα..Να ξεκινισουμε ενα ωραιο 3-0 δλδ γιατι μετα ερχεται δυσκολη συνεχεια..Ο Πανελληνιος βεβαια εχει πολη καλη ομαδα και εχει δειξει πολυ καλο προσωπο στα φιλικα και ας μν παιζουν και 2 παικτες του που ειναι τραυματισμενοι..Αυτα για τωρα παω να ξαπλωσω γιατι ακομα γυρναει το κεφαλι μου απο τα χθεσινα ξυδια (αμα κατσετε Μαρουσι σαββατο βραδυ μεχρι τη 1 να πατε εσαττο και μετα μεχρι τις 4 αιγλη..εχει και ωραιο κοσμο wink.gif icon_drunk.gif )
reth1
διπλό στο Ρέθυμνο; Χαχαχαχαχα... Κρίμα ρε γαμώτο, στο πρώτο εντος έδρας ματς του ΑΓΟΡ στην Α1 έχω μια κολο-υποχρέωση στη Αθήνα και θα λείπω! Ξέρω κάτι καλά μαγαζάκια για να κεράσω αυτόν της παρηγοριάς.... smiley.gif

Anyway... Καλά να περάσετε στην εκδρομή σας, ελπίζω να ειμαι ξανά Αθήνα στον επαναληπτικό να ρθω στο Μαρούσι
mono maroussi
QUOTE(reth1 @ Oct 14 2007, 19:50 ) *
διπλό στο Ρέθυμνο; Χαχαχαχαχα... Κρίμα ρε γαμώτο, στο πρώτο εντος έδρας ματς του ΑΓΟΡ στην Α1 έχω μια κολο-υποχρέωση στη Αθήνα και θα λείπω! Ξέρω κάτι καλά μαγαζάκια για να κεράσω αυτόν της παρηγοριάς.... smiley.gif

Anyway... Καλά να περάσετε στην εκδρομή σας, ελπίζω να ειμαι ξανά Αθήνα στον επαναληπτικό να ρθω στο Μαρούσι

δν πειραζει θα σε κερασω εγω ενα καφεδακι στο Μαρουσι στον δευτερο γυρο tongue.gif θελω να με κερασουν ρακι στο ρεθυμνο icon_drunk.gif
mono maroussi
αμα χασουμε την κυριακη απο τον πανελληνιο θα γινει μανουρα..ακου εκει λεει δν βρηκαν αξιολογο περιφερειακο οποτε δν θα παρουν κανεναν λεει..σε ποιους τα πουλατε αυτα ρε..καλυτερα α2 παρα να βλεπω την ομαδα να παιζει α1 απλα για να παιζει..ισως τοτε γυρισουμε σπυρο λουη και επιστρεψει και ο κοσμος..και παραπονιεται ο βωβος..ποιες ενεργειες εκανες για να ρθει ο κοσμος στο γηπεδο ρε?που μοθ βαζεις την μασκοτ να πηδαει σαν μαιμου και μοιραζεις κανενα μπαλονακι?η οτι φερνεις σχολεια απο αλλους δημους αντι απο τον δικο μας?ουτε τις ακαδημιες ρε ρεζιλια δν φαιρνετε στο γηπεδο.για να μην ξεχασω οτι εσεις πρωτοι θελατε να διαλυσετε τους οργανωμενους και..σταματαω γιατι εχω νευρα και μπορω να πω πολλα τωρα
Vas
H Maskot και οι μαζορετες δεν ήταν κακό...

Το ότι δεν εδωσαν ούτε μια φορά εισιτήρια στα σχολεία είναι απαράδεκτο!

Το ότι έχουν 10 ευρο το εισιτήριο είναι και αυτό απαράδεκτο....

Το ότι άμα έβριζε κάποιος τον πετάγανε έξω...

Τέλος πα.... είναι αργά και δουλεύω αύριο.... Κρατάμε τις όμορφες στιγμές στην Βαρσοβία, Καζάν, Θεσσαλονίκη, πάτρα, λάρισσα κλπ κλπ
HOULIGAN76
Πάντως και μένα με χάλασαν οι δηλώσεις Βωβού.Βασικά εκεί που έλεγε οτι θα έχτιζε γήπεδο αμα ερχότανε κόσμος.Λίγο αστείο.Τώρα για την διανομή των εισιτηρίων σε σχολεία δεν είναι λάθος να δίνουν και σεκάποια που βρίσκονται εκτός Αμαρουσίου.Αλλωστε η αφεντιά μου είναι απο την Κηφισιά. smile.gif Αρκεί η διανομή βέβαια να ξεκίναγε πρώτα απο τα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται στον δήμο του Μαρουσιού.

Δυστυχώς η ομάδα μας εφέτος ίσως να μην είναι και πολύ ανταγωνιστική για την εξάδα,ενώ είναι ενοχλητική η απουσία ενος καλού παίκτη στη θέση 3.Ακόμη και οι εμφανίσεις που έκανε ο Πάρκερ είναι το λιγότερο μετριότατες ενώ και οι περυσινές του εμφανίσεις στον Παοκ ήταν πολύ μέτριες.

Οσο για το ματς με τον Πανελλήνιο θα είναι ντέρμπυ αν και η ομάδα της Κυψέλης έχει καλύτερο προπονητή απ την δικιά μας.Για να λέω οτι ο Καλάφας είναι καλύτερος απο τον καράφλα-πορτιέρη που έχουμε εμείς φαντάζεστε πόσο δύσκολες καταστάσεις θα περάσουμε στην αρχήμέχρι να απολυθεί.
Vas
Με λίγα λόγια....

Αν δεν αλλάξουμε προπονητη είμαστε 1ο φαβορί για Α2! Ο τύπος στο τελευταίο 7λεπτο έκανε 1 αλλαγή (Παρκερ-Μπουντούρη) και είχε μέσα τον απαράδεκτο (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) τον Κογιαντίνοβιτσ... Ο τύπος δεν έκανε τίποτα... ούτε άμυνα ούτε επίθεση... τόσα χρόνια στο Μαρούσι δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα...

Τον Πάρκερ τον πλήρώνουμε για να παίζει?? 5 πόντους με 1/30 σουτ.... Ο ξένος που σίγουρα θα κάνει την διαφορά!!!

Μόνο ο Χαραλαμπίδης αξίζει σε αυτήν την ομάδα.... και ο Μπουντούρης....

Οσο για τον Γλυνιαδάκη.... καλα είμαστε με τα καλά μας?? Αυτός ο τύπος ήθελε να παίξει NBA??? Ρε είμαστε με τα καλά μας???
HOULIGAN76
sad.gif

Αν και δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η ήττα και η πολύ μέτρια εμφάνιση,μια και οι εμφανίσεις στα φιλικά ήταν αποκαρδιωτικές.Εξάλλου και ο Πανελλήνιος εφέτος έχει πολύ καλύτερο ρόστερ απο μας εφέτος.Βέβαια το κακό είναι οτι και άλλες ομάδες έχουν καλύτερο υλικό για να χτίσουν καλύτερη ομάδα.Το μόνο που γνωρίζω οτι τα δυο επόμενα ματς με τους Κρητικούς εκτός και τον Πάοκ εντός είναι πολύ κρίσιμα για την βιωσιμότητα της ομάδας μας.

Οσο για τον Ρουσό ουδέποτε πίστεψα στην αξία του απλά πέρυσι εκμεταλλευτηκε το πολύ ευκολο πρόγραμμα που είχαμε και έτσι απέκτησε ενα καλό συμβόλαιο το οποίο δεν πρόκειται να το εξαντλήσει.Βέβαια είναι νωρίς ακόμη και η διοίκηση θα του δώσει ενα διάστημα για να δείξει αν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας μας αλλά οι φνωρίζοντες ξέρουν οτι ο Σέρβος θα μας αποχαιρετήσει {ελπίζω σύντομα}.
mono maroussi
QUOTE(HOULIGAN76 @ Oct 22 2007, 10:35 ) *
sad.gif

Αν και δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η ήττα και η πολύ μέτρια εμφάνιση,μια και οι εμφανίσεις στα φιλικά ήταν αποκαρδιωτικές.Εξάλλου και ο Πανελλήνιος εφέτος έχει πολύ καλύτερο ρόστερ απο μας εφέτος.Βέβαια το κακό είναι οτι και άλλες ομάδες έχουν καλύτερο υλικό για να χτίσουν καλύτερη ομάδα.Το μόνο που γνωρίζω οτι τα δυο επόμενα ματς με τους Κρητικούς εκτός και τον Πάοκ εντός είναι πολύ κρίσιμα για την βιωσιμότητα της ομάδας μας.

Οσο για τον Ρουσό ουδέποτε πίστεψα στην αξία του απλά πέρυσι εκμεταλλευτηκε το πολύ ευκολο πρόγραμμα που είχαμε και έτσι απέκτησε ενα καλό συμβόλαιο το οποίο δεν πρόκειται να το εξαντλήσει.Βέβαια είναι νωρίς ακόμη και η διοίκηση θα του δώσει ενα διάστημα για να δείξει αν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας μας αλλά οι φνωρίζοντες ξέρουν οτι ο Σέρβος θα μας αποχαιρετήσει {ελπίζω σύντομα}.

Το παμε και το καναμε..τα ψαλαμε παλι στον Ρουσο αυτη τη φορα απο κοντα..ε ρε φιλε αυτα ειναι παλι μας εγραψαν οι εφημεριδες ακομα και αν ειμαστε λιγοι..ΞΥΠΝΑΤΕ..Ομαδα μοντελο την κανατε .....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.