Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) San Antonio Spurs vs (3) Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(2) San Antonio Spurs [67-15] vs (3) Oklahoma City Thunder [55-27]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
GM 1: OKC at SAS, Apr. 30, 8:30 PM ET TNT
GM 2: OKC at SAS, May 2, 9:30 PM ET TNT
GM 3: SAS at OKC, May 6, 9:30 PM ET ESPN
GM 4: SAS at OKC, May 8, 8:00 PM ET TNT
GM 5: OKC at SAS, May 10 TNT | If Needed
GM 6: SAS at OKC, May 12 ESPN | If Needed
GM 7: OKC at SAS, May 15 TNT | If Needed


Το San Antonio επικράτησε με 4-0 εναντίον του Memphis και πέρασε στα ημιτελικά της Δύσης. Η εικόνα της σειράς μας έδειξε ότι οι Spurs δεν κινδύνευσαν ποτέ με αποκλεισμό και μάλιστα ο Popovich ξεκούρασε τους παίκτες του με το Leonard να ήταν ο μόνος που έπαιξε πάνω από 30 λεπτά μέσο όρο.
Από την άλλη η OKC αν και ηττήθηκε στην έδρα της στο 2ο παιχνίδι εναντίων των Mavericks, αντέδρασε αμέσως με δύο διπλά στο Dallas και τελικώς η σειρά έληξε στα 5 παιχνίδια. Οι Durant, Westbrook αλλά και ο Kanter από τον πάγκο ξεχώρισαν για την Oklahoma.

Σχόλια για τη σειρά εδώ.
Das Kapital
Τι πρώτο ημίχρονο έκαναν οι Spurs; Team USA vs Panama βλέπουμε;
Air Kef
Συνεχίστηκε σε όλο το ματς τελικά, άντε να φτάσουμε στο Warriors - Spurs με όλους υγιείς γιατί προβλέπονται βαρετοί και οι ημιτελικοί φέτος.

Highlights από το πάρτι των Σπερς:

jasonick
Αν η OKC θα συνεχίσει να μην στέλνει βοήθειες στο μαρκάρισμα του LMA, άνετα θα πετάει 35αρες μέχρι το τέλος της σειράς.
RipCity
Βασικά ότι και να κάνει η OKC μιλάμε για τεράστια διαφορά επιπέδου και κυρίως στον πάγκο.
SteveNashidis
Η τρομερή ομαδικότητα των σπερς απέναντι στην τρομερή ατομιστία tongue.gif των Θάντερ . Έκπληξη θα είναι η σειρά να πάει 4-0 και ο μάγκας Ποπ να ξεκουράσει τους παίκτες του , περιμένοντας τον λαβωμένο αντίπαλο στους τελικούς από το άλλο ζευγάρι .

Θα πρέπει να δούμε τρομερές εμφανίσεις από Durant, Westbrook εκτός αν έχουν οι Thunder κάποια καλύτερη αμυντική αντιμετώπιση όλων αυτών των φάσεων που είδαμε στo 9αλεπτο video των highlight
yorgos
Εγω δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα περάσουν τόοοοσο εύκολα οι Σπερς, 1-2 νίκες θα τις κάνουν οι Θάντερκατς, ένα ματς όπου ξεφτιλίστηκαν και μάλιστα στον Αγιαντώνη δε λέει και πολλά.
RipCity
Ε καλα και 1-2 νικες ψιλοξεφτιλα ειναι για ομαδα που λεει καθε χρονο πως παει για πρωταθλημα κι ολο σπιτι της καταληγει.
yorgos
Nα τα μας... Nα τον ακούτε το γέροντα.
Αν και τόσο κακούς Λέοναρντ και Γκριν εκτελεστικά δε νομίζω να ξαναδούμε σε όλα τα πλέι οφς, σε ομάδες σαν την Οκλαχόμα δνε μπορείς να περιμένεις να τις κερδίσεις μόνο και μόνο επειδή θα τις κρατήσεις κάτω από τους 100 (που είναι δύσκολο), πρέπει να έχεις μια σχετική αποτελεσματικότητα και στην επίθεση, γιατί η χάλια επίθεση είναι που έδωσε τόσους πόντους στο transition στους κεραυνοτέτοιους. Ειδικά το ξεκίνημα του ματς ήταν επιθετικά τραγικό για τους Σπερς που μετά έτρεχαν και δεν έφταναν. Τέλος πάντων, για άλλη μια φορά η Οκλαχόμα έδειξε ότι δεν ξέρει να τελειώνει ματς, δεν τους βλέπω να παίρνουν τη σειρά με τίποτε, αλλά 1 νίκη ακόμη, ίσως 2 θα τις κάνουν. Αν είχαν κάποιον να κάθεται στον πάγκο τους ίσως να είχαν και σοβαρές πιθανότητες.
pan24
Βρε βρε βρε.Λετε να μεινουν εξω οι σπερς?
RipCity
Μωρε μπραβο χαρακτηρας, Δε τους εδινα ουτε 10% να κανουν κι αλλο μπρεικ, παλι καλα δεν επαιξα κανα στοιχημα γτ θα τα κλαιγα.
yorgos
Εγω παλι τα κλαιω. Αυτα παθαινεις οταν το παιχνιδι σου στηριζεται σε σουτακια απο τα 4-5. Μετρα. Πολλα απο αυτα μπηκαν κ βγηκαν υπο καλες προυποθςσεις. Κακοι οι παρκερ κ μιλς, γεροντες πια οι big 3. Ματσαρα την πεμπτη, αλλα ελαφρυ φαβορι πια οι θαντερ.
Reggie Miller 31
QUOTE (RipCity @ May 11 2016, 11:34 ) *
Μωρε μπραβο χαρακτηρας, Δε τους εδινα ουτε 10% να κανουν κι αλλο μπρεικ, παλι καλα δεν επαιξα κανα στοιχημα γτ θα τα κλαιγα.

Εγώ που το παίξα και βλέπω να πάει τελικό ο κλαρινογαμπρός ο Ράσελ... Γενικά έχουν γεράσει πολύ οι Big 3 και υπάρχει και τρομερό κενό στο 4 μια και ο Leonard είναι πιο πολύ 3αρι! το ίδιο και στο 2 το κενό...

ΥΓ Τρέμω τι ομαδάρα θα είχε το Portland αν έμενε στην ομάδα ο LaMarcus σε συνδιασμό με τον Lillard και την άνοδο του McCollum
Zoys
Η πλήρης αδυναμία να αντιμετωπιστεί αμυντικά ο Westbrook, οι κάκιστες αντιδράσεις στα ριμπάουντ (επιτρέψαμε να πάρουν 15 επιθετικά) και η εκνευριστική αστοχία του Aldridge που παρά τους 20 πόντους τα έσπασε γενικά από τα 5-6 μέτρα ξοδεύοντας 15 κατοχές ήταν τα γεγονότα που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Thunder. Η συνεισφορά του Green με τα πολύτιμα τρίποντα του δεν άλλαξε ουσιαστικά την εικόνα του ματς όταν πλην του Kawhi η ομάδα δεν βρήκε τις απαραίτητες λύσεις από τους υπόλοιπους.
D-Wade
QUOTE(Zoys @ May 11 2016, 15:35 ) *
Η πλήρης αδυναμία να αντιμετωπιστεί αμυντικά ο Westbrook, οι κάκιστες αντιδράσεις στα ριμπάουντ (επιτρέψαμε να πάρουν 15 επιθετικά) και η εκνευριστική αστοχία του Aldridge που παρά τους 20 πόντους τα έσπασε γενικά από τα 5-6 μέτρα ξοδεύοντας 15 κατοχές ήταν τα γεγονότα που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Thunder. Η συνεισφορά του Green με τα πολύτιμα τρίποντα του δεν άλλαξε ουσιαστικά την εικόνα του ματς όταν πλην του Kawhi η ομάδα δεν βρήκε τις απαραίτητες λύσεις από τους υπόλοιπους.

Σ'αυτό έπαιξε ρόλο και η χρησιμοποίηση από τον Donovan το σχήμα με Καντερ-Μουστακαλή. Ελάχιστα είχε χρησιμοποιηθεί όλη τη χρονιά αλλά τώρα στη σειρά με το SAS κάνει τη διαφορά. Ποιος θα το περίμενε ότι στα κρίσιμα θα κάθεται στον πάγκο ο Ibaka. . .
nikolas12
Φοβερή σειρά για την OKC που τελείωσε με 4-2. Σε όλο το ματς είχαν άνετο προβάδισμα, αλλά προς το τέλος λίγο ο παικταράς Duncan που κάνει πλάκα στα 40, λίγο κάποιες καλές άμυνες του San Antonio που αποσυντόνισαν αμυντικά και επιθετικά τους Thunder, η διαφορά έπεσε. Αρκετά κομβικός προς το τέλος ο Westbrook που με συνεχόμενα καλάθια, ξαναέδωσε διαφορά ασφαλείας. Θα ήταν συναρπαστικό να το γύριζαν οι Spurs και να γινόταν θρίλερ στα τελευταία λεπτά.
Από εκεί και πέρα, μακράν η καλύτερη και πιο απρόβλεπτη σειρά των ημιτελικών. Δεν πίστευα πως η Oklahoma θα έσπαγε 2 φορές την έδρα του San Antonio, αλλά με νύχια και με δόντια τα κατάφερε. Τους έδωσε και τεράστια ψυχολογικά αποθέματα (και φυσικά στο παιχνίδι που παίζουμε στο forum μας χαντάκωσε όλους tongue.gif ) για τους τελικούς με Warriors που όλα δείχνουν ότι θα είναι συναρπαστικοί. Ήθελα πολύ να δω μία σειρά Spurs-Warriors, αλλά θεωρώ πως και το Spurs-Thunder θα δώσει ματσάρες.
spysta
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτο που εγινε ... ΤΡΕΛΗ πτωση των Σπερς σε 1-2 εβδομαδες.

πραγματικα αδιανοητο.
τεσπα , ΤΕΡΑΣΤΙΕ Τιμ .. ΤΕΡΑΣΤΙΕ !!!

ΝΕΑ εποχη για τους Σπερς πλεον.
αλλαζουν ΠΟΛΛΑ απο του χρονου
Reggie Miller 31
Εγω μονο ενα θα πω.... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΕΓΙΣΤΟ ΤΙΜ ΝΤΑΝΚΑΝ!!!!! Στον παικτη που αποσυρθηκε σε ημιτελικα περιφερειας με το κεφαλι ψηλα και οχι εχοντας κανει την ομαδα του περιοδευον θιασο. Οι Big 3 ειχαν βαλει πιο ψηλα την ομαδα παρα την υστεροφημια τους. Εχασε ενα ακομα all star game αντι να παιξει απο λυπηση, εχασε το χειτοκροτημα σε καθε γηπεδο, αλλα κερδισε την εκτιμηση ολων. Απο τους καλυτερους ψηλους που εχω δει εβερ!

Για την σειρα, εγω πιστευα οτι οι Spurs μπορουν να χτυπησουν και το δακτυλιδι! Πολυ πιο δεμενη και πιο γεματη απο τους OKC... Ισως τελικα τους προδωσαν οι ηλικιες μιας και με εξαιρεση τον Leonard και τον LaMarcus ολοι οι υπολοιποι ειναι βετερανοι
pk13
Με το κεφάλι ψηλά ο τιτάνας Τιμ....

Δεν το περίμενα από την Οκλαχομα...Μεγάλη επιτυχία...Βέβαια οι Σπερς ήταν λες και κάποιος τους έβγαλε από την πρίζα...

Δεν περιμένω πολλά στους τελικούς Δύσης...Θα τους κάνουν μία μπουκιά οι Ουοριορς...Ή σε 4 ή σε 5 ματσακια θα πάει το πράγμα....
tanasen01
Μεγάλο κρίμα για αυτή την ομαδάρα αλλά οι Οκλαχόμα ήταν καλύτεροι, αφού κάναν step-up παίκτες που δεν περιμέναμε (Adams, Roberson). Όσο σκέφτομαι ότι μάλλον ήταν η τελευταία παράσταση του Τιμ και του Μανού με πιάνει κατάθλιψη...
benchwarmer
Δίκαιη πρόκριση για τους Θάντερ. Μακάρι να δούμε καλή σειρά με τους Γουόριορς.

Για τον Τιμ και τον Μανού καλύτερα να το αφήσουν εδώ.. Ο Τιμ έτσι χωρίς πολλές φανφάρες όπως άλλοι, ως ο μεγαλύτερος αντισταρ σταρ στην ιστορία, και ο Μανού στο Ρίο, με αυτούς που έζησε αντίστοιχες μεγάλες στιγμές με ότι στους Σπερς.
Ο Ποπ δεν νομίζω ότι θα τα παρατήσει, και δεν πρέπει. Έχει τους παίχτες (Λέοναρντ, Όλντριτζ, Πάρκερ + χώρο για άλλον έναν σταρ), αλλά και τον τρόπο φυσικά να κρατησει το franchise στα ίδια επίπεδα για όσο αντέχει.
yorgos
Ούτε ο Πάρκερ είναι πια για βασικούρα. Στο δε Άντερσον δεν ξέρω τι βλέπει, το παιδί κοιμάται κι όταν τρέχει. Θέλει ξεσκαρτάρισμα.
Air Kef
QUOTE(Air Kef @ May 1 2016, 11:57 ) *
Συνεχίστηκε σε όλο το ματς τελικά, άντε να φτάσουμε στο Warriors - Spurs με όλους υγιείς γιατί προβλέπονται βαρετοί και οι ημιτελικοί φέτος.


Τα λεγα γω!

Τρομερή έκπληξη, μετά το 2-2 περίμενα σχετικά εύκολο 4-2 από Σπερς, αλλά τελικά έγινε το αντίθετο, με τους OKC να παίρνουν (σχετικά) εύκολα 2 νίκες και να περνανε στους τελικούς Δύσης.

Δημοσιεύματα πάντως δείχνουν ότι υπάρχει περίπτωση να μην ήταν ούτε φέτος η τελευταία σεζόν του Τιμ και να έχουμε και συνέχεια.
Das Kapital
Πολύ κρίμα που τελείωσε έτσι μια υπέροχη χρονιά για τους Spurs, η ομάδα έδειξε σε όλη την χρονιά ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της δύσης. Προσωπικά, τους θεωρούσα ως τη μόνη ομάδα που μπορεί να πάρει 4 παιχνίδια από τους Warriors. Τώρα, βλέπω τραίνο GS για το δαχτυλίδι και πιο ενδιαφέροντες τελικούς ΝΒΑ από τελικούς δύσης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.