Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιά είναι η αγαπημένη σας στάση...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
morfi
... όταν κοιμάστε ?

Εμένα στα πλάγια και καμμιά φορά πιάνω αγκαλιά το μαξιλάρι.

Υ.Γ. Οποιανού το μυαλό πήγε στο ιου ιου μπαμ μπαμ σπλατς ! τότε είναι μισογύνης και μισοάντρας.

Με αγάπη

morfious gamatius
IlyaZ
Εγώ είμαι του μπρούμυτου. Αν πάλι τύχει να πονάει καμιά μέση, ανάσκελα με τα χέρια πάνω από το μαξιλάρι που καλύπτει τα μάτια.

Πού να πήγαινε καλέ το μυαλό μας?
sofofan
QUOTE(morfi @ Jun 23 2007, 01:31 PM) *
... όταν κοιμάστε ?

Εμένα στα πλάγια.

Υ.Γ. Οποιανού το μυαλό πήγε στο ιου ιου μπαμ μπαμ σπλατς ! τότε είναι μισογύνης και μισοάντρας.

Με αγάπη

morfious gamatius

QUOTE(IlyaZ @ Jun 23 2007, 01:36 PM) *
Εγώ είμαι του μπρούμυτου. Αν πάλι τύχει να πονάει καμιά μέση, ανάσκελα με τα χέρια πάνω από το μαξιλάρι που καλύπτει τα μάτια.

Πού να πήγαινε καλέ το μυαλό μας?

Όσο ήμουν νέα ωραία και πιό αδύνατη κοιμόμουν μπρούμυτα με το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι. Τώρα που μεγάλωσα αρκετά και χόντρυνα αρκετά εξακολουθώ να κοιμάμαι μπρούμυτα με το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι. Λέτε να είναι κάτι σοβαρό::::
Τώρα αν ρωτάτε τι κατάλαβα από τα ιου ιου και μπαμ μπαμ σπλατς του morfi τί να πώ; Είναι κι αυτό το αλσχαϊμερ που με βασανίζει τελευταία!! blink.gif blink.gif blink.gif
Όσο για την δική μου μέση δεν μου πονάει για να γυρίσω ανάσκελα . Η μέση της IlyaZ πονάει γιατί απλά είναι πιό γριά απο μένα tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Εγώ μερικές φορές κοιμάμαι σταυροπόδι... αν και τελευταία μάλλον έχω καιρό να το κάνω, ενώ βολεύει, μιας και δεν υπάρχει κάποιο σκέπασμα, όπως το χειμώνα...
Anaz
εμενα η σταση "μοναστηρακι" του Μετρο.
Keyser_Soze
Εμένα μου αρέσει πολύ στα 4. Και από πάνω να είναι και να αράζω εγώ μια χαρά είναι. Σιχαίνομαι την ιεραποστολική και τις πλάγιες στάσεις. Δεν βολεύομαι καθόλου. Η 69 είναι καλούτσικη αλλά συνήθως τα φτιάχνω με κοντές και δεν βγαίνει.

Ουπς! Χεχε! 65.gif 65.gif 65.gif
Alexmei
Πλάγια κ το μαξιλάρι... αγκαλιά... όχι τπτ άλλο wink.gif
Das Kapital
Πλαγια και το προσωπο να κοιταει στα δεξια κατα προτιμηση διαλεγω κρεβατια που να ειναι κοντα στο τοιχο,επισης αγκαλιαζω το μαξιλαρι σαν να ειναι η...............tongue.gif και......

αυτα biggrin.gif
eftychia
Και γω συνηθως πλαγια κοιμαμαι αλλα διαβασα καπου οτι δεν κανει αλο για τα νεφρα αυτη η σταση, και επισης κατι ελεγε και για το μπρουμητα κακο... και τελικα κατεληγε στο συμπερασμα οτι η πιο καλη ειναι ανασκελα
Bonzo
Εμένα είνιε η στάση "Αμπελόκηποι" επηδέι είναι απλή και πρακτική. Επίσης για μένα είναι και εξαιρετικά χρησιμη. Απεχθάνομαι την στάση "Κηφισσιά" γιατί είναι τερματική.
kostasvc15
QUOTE(lebron15 @ Jun 23 2007, 10:18 PM) *
Πλαγια και το προσωπο να κοιταει στα δεξια κατα προτιμηση διαλεγω κρεβατια που να ειναι κοντα στο τοιχο,επισης αγκαλιαζω το μαξιλαρι σαν να ειναι η...............tongue.gif και......

αυτα biggrin.gif

Με αυτο το πλευρο να κοιμασε ρε! smile.gif
Achilleas13
Συνήθως πλάγια με ένα μαξιλάρι στα χέρια.Πολλές φορές βέβαια κοιμάμαι και σταυροπόδι
msg
δεν υπάρχει κανένας τρελός σαν κι εμένα που όλο το βράδυ στριφογυρνάει και πολλές φορές κινδυνεύει να πνιγεί με το σεντόνι που μπλέκεται γύρω από το λαιμό του;;; εεε;;; τώρα τελευταία κοιμάμαι πιο ήρεμα!!!!
ΥΓ1: mοrfi εννοειται ότι όλοι αυτό σκεφτήκαμε όταν είδαμε το τόπικ! όχι;;; rolleyes.gif
ΥΓ2: αν ήταν το άλλο δεν νομίζω να είχες απαντήσεις tongue.gif tongue.gif
ΥΓ3: μονο εσύ θα άνοιγες τέτοιο τόπικ!!! tongue.gif
liolias
Αυτη...

spysta
αρκει να κοιμαμαι............μονο αυτο τιποτα αλλο!!!Τελος
morfi
QUOTE(Anaz @ Jun 23 2007, 05:15 PM) *
εμενα η σταση "μοναστηρακι" του Μετρο.

Και σε αυτή τη στάση κοιμάσαι εύκολα ?
error
α ναι!τον εχω πετυχει σε ενα παγκακι...

Εγω εχω τις πιο τρελες στασεις κ βολευομαι!Με εχουν βρει να κοιμαμαι κ με τα ποδια πανω στον τοιχο...

Επισης παραμιλαω κ εχω ξυπνησει αρκετες φορες την αδερφη μου από αυτο! smiley.gif Ευτυχώς δεν λεω μυστικα μου, αλλα ακαταλαβιστικα..
eftychia
QUOTE(Bonzo @ Jun 24 2007, 11:13 AM) *
Εμένα είνιε η στάση "Αμπελόκηποι" επηδέι είναι απλή και πρακτική. Επίσης για μένα είναι και εξαιρετικά χρησιμη. Απεχθάνομαι την στάση "Κηφισσιά" γιατί είναι τερματική.

Την αγαπω τη σταση Αμπελοκηποι γιατι εχει πολυ κοντα Starbucks,Fridays & Applebees (μμμμ μου ανοιξε η ορεξη νυχτιατικα)
Anaz
Την αγαπω τη σταση Αμπελοκηποι γιατι εχει πολυ κοντα Starbucks,Fridays & Applebees (μμμμ μου ανοιξε η ορεξη νυχτιατικα)
Και.. το σπιτι του Dizzy..!! smiley.gif
αεκτζού
Στον ύπνο πρότιμω μπρούμυτα!Από μετρό στάση κατεχάκη! biggrin.gif
eftychia
QUOTE(Anaz @ Jun 26 2007, 04:52 PM) *
Και.. το σπιτι του Dizzy..!! smiley.gif

Ειπα να φανω διακριτικη και να μην το πω....rolleyes.gif
Η σταση μπρουμυτα καθολη τη διαρκεια της νυχτας με καταπιεζει, ειναι καλη ομως γιατι σ αντιθεση με την ανασκελα δε ροχαλιζεις!
dizzy_fingers
QUOTE(eftychia @ Jun 27 2007, 02:50 PM) *
σ αντιθεση με την ανασκελα δε ροχαλιζεις!

Αυτό ήταν υποννοούμενο? 45.gif
Coach K
...καθιστός μπροστά στο PC στη δουλειά, το αριστερό χέρι στο σαγόνι (για να μη μπαλατζάρει το κεφάλι), το δεξί χέρι στο γραφείο πάνω από το στιλό (και καλά δουλεύω), γυαλιά ηλίου cool.gif (για να μη βλέπουν οι άλλοι) και κατεβασμένο το τηλέφωνο. Δε ξοδεύω το χρόνο μου για να κοιμάμια σπίτι. wink.gif
B for Basketball
εμενα η αγαπημενη μου ειναι η σταση kung fu....τυχερος/η οποιος βρεθει στο ιδιο κρεβατι μαζι μου...θα φυγει με το λιγοτερο 5 μελανιες....αληθεια..κλωτσαω...γιατρε ειναι σοβαρο??????? icon_drunk.gif
α οταν κοιμαμαι υπαρχουν 3 μαξιλαρια στο κρεβατι μου...σημερα το πρωι(δηλαδη πριν απο λιγο) που ξυπνησα δεν υπηρχε κανενα μαξιλαρι στο κρεβατι....γιατρε ξαναρωταω...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ??????????? icon_drunk.gif icon_drunk.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ bball.gif
αεκτζού
QUOTE(B for Basketball @ Aug 4 2007, 11:40 ) *
εμενα η αγαπημενη μου ειναι η σταση kung fu....τυχερος/η οποιος βρεθει στο ιδιο κρεβατι μαζι μου...θα φυγει με το λιγοτερο 5 μελανιες....αληθεια..κλωτσαω...γιατρε ειναι σοβαρο??????? icon_drunk.gif
α οταν κοιμαμαι υπαρχουν 3 μαξιλαρια στο κρεβατι μου...σημερα το πρωι(δηλαδη πριν απο λιγο) που ξυπνησα δεν υπηρχε κανενα μαξιλαρι στο κρεβατι....γιατρε ξαναρωταω...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ??????????? icon_drunk.gif icon_drunk.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ bball.gif

Eίναι σοβαρό!Μήπως σε κηνυγάνε οι Ερινύες;; smiley.gif
B for Basketball
QUOTE(αεκτζού @ Aug 6 2007, 20:28 ) *
Eίναι σοβαρό!Μήπως σε κηνυγάνε οι Ερινύες;; smiley.gif

να ρωτησω ποιες ειναι οι Ερινυες??? η να περιμενω να ξυπνησω καλα για να ερθω στα λογικα μου μηπως κ θυμηθω????? tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Aug 7 2007, 11:17 ) *
να ρωτησω ποιες ειναι οι Ερινυες???

Πρέπει να διαλέγω καλύτερα τις παρέες μου... dry.gif
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Aug 7 2007, 11:27 ) *
Πρέπει να διαλέγω καλύτερα τις παρέες μου... dry.gif

ναι...σωστα....εσενα ποιος σε διαλεξε απορω ugly8.gif
αεκτζού
QUOTE(B for Basketball @ Aug 7 2007, 09:17 ) *
να ρωτησω ποιες ειναι οι Ερινυες??? η να περιμενω να ξυπνησω καλα για να ερθω στα λογικα μου μηπως κ θυμηθω????? tongue.gif

Oι Ερινύες είναι οι τύψεις.Στις αρχαίες τραγωδίες,όποτε ο ήρωας είχε διαπράξει κάτι ανίερο και προκαλούσε το γνωστό σχήμα ύβρις-τίσις-νέμεσις-κάθαρσις,τον κυνηγούσαν οι Ερινύες για να δείξουν ότι είχε διαπράξει ύβρη.Πάρε ως παράδειγμα απο τον κύκλο των Ατρείδων τον Ορέστη,που σκότωσε τη μητέρα του Κλυταιμνήστρα και τον κηνυγούσαν γιατί ήταν μητροκτόνος.Δε θα αναφερθώ καν στον κύκλο των Λαβδακιδών γιατί το σόι του Οιδίποδα δεν ήταν και πολύ σόι!Ψάξε λοιπόν τι έχεις κάνει! biggrin.gif
a bullet for your head
Πλαγια με ενα μαξιλαρι στο κεφαλι κ ενα αναμεσα στα ποδια μου..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:01 ) *
********=Πολύ μεγάλη στάση...

Στα τεσσερα η γκομενα.
Η απολυτη σταση.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 06:10 ) *
Στα τεσσερα η γκομενα.
Η απολυτη σταση.

Εισαι αισχρος και προστυχος. Φτου σου.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:12 ) *
Εισαι αισχρος και προστυχος. Φτου σου.

Εγω ειμαι προστυχος.Το παραδεχομαι.
Εσυ με αυτη την σταση που περιεγραψες εισαι..φαντασιοπληκτος!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 06:15 ) *
Εγω ειμαι προστυχος.Το παραδεχομαι.
Εσυ με αυτη την σταση που περιεγραψες εισαι..φαντασιοπληκτος!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Μηπως θες να δεις το βιντεακι???
Ξεκιναει απο την ωρα που παμε στα ΚΤΕΛ για να παραλαβουμε την ξαδελφη.
a bullet for your head
Κυριοι παρεκτρεπεστε.. rolleyes.gif
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:16 ) *
Μηπως θες να δεις το βιντεακι???
Ξεκιναει απο την ωρα που παμε στα ΚΤΕΛ για να παραλαβουμε την ξαδελφη.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Τι φαντασια ειναι αυτη Θεε μου!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

ενημερωσε μας... tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Ήρεμα με το chat και ειδικά με το "ιου ιου μπαμ μπαμ σπλατς"...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.