Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το BasketForum 3 χρονια μετα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
Das Kapital
Καποιοι εχουν την ικανοτητα να μαντευουν τι θα γινει στο μελλον,αλλοι εχουν κληρονομικο χαρισμα αλλοι απλως υποθετουν και βγαινουν νικητες!

Αραγε πως θα ειναι η κατασταση του forum μετα απο 3 χρονια; Ας Αρχισω!

Dizzy fingers:Θα βαρεθει τελειως το forum αφου δε θα εχει φτασει 3000 μελη,χακερς θα του σαμποταρουν το σαιτ θα απελπιστει και θα μπαναρει τον εαυτο του,το μελλον αβεβαιο

Warrior:Επιτελους θα εχει αλλαξει avatar με τον Ηλιαδη να σηκωνει την Ευρωλιγκα!

NBAholic:Θα παθει μια κριση αμνησιας και ως δια μαγειας θα ξεχασει ολα οσα ξερει για το μπασκετ ως αποτελεσμα να χασει τη θεση του moderator αφου θα μας ειναι αχρηστος tongue.gif

Thrylos7-Air Kef:Ο ναξιωτης επι ενα μηνα θα κερδιζει το θρυλο στο ναρκαλιεφτη ως αποτελεσμα να βριστουν να παιξουν μπουνιδια και ο ενας να μπαναρει τον αλλο!

apkat:Αφου μεχρι τοτε θα εχω πει αλλες 17 φορες να γινει BFM στα Ανω Λιοσια,θα το παρει αποφαση και θα κινησει γη και ουρανο για να γινει ενα BFM στα Λιοσια

morfi:η dream team θα ξευτελιστει στον προημιτελικο απο τη Γαλλια στους Ολυμπιακους του Πεκινου ενω για 2 συνεχομενα χρονια θα βγαινει ευρωπαιος MVP,o morfi θα καταλαβει πως το ευρωπαικο ειναι καλυτερο και θα εχει υπογραφη ''NBA sucks'' και για αβαταρ το Βασιλακοπουλο αγκαλια με το Συριγο

pierce21:μεχρι τοτε θα εχει κλειδωσει 184 topic biggrin.gif και αφου οι Σελτικς δε θα εχουν παρει πρωταθλημα θα το παρει αποφαση πως το celtics pride δεν υπαρχει!

Sihainas:Σταθερη αξια στο forum,θα εχει παρει τη θεση του θρυλου αφου θα εχει προλαβει να τον μπαναρει ο κεφ!

Sarounas:Αφου ο Γιασικεβιτσιους θα εχει κατακτησει αλλες 3 ευρωλιγγες ο Μαρτσουλιονις θα πει δημοσια πως''δεν ειμαι τιποτα μπροστα του'' ετσι θα αλλαξει την υπογραφη του σε ''Sarounas Jasikevicius,simply the best''

Alexmei:Ο Αλεξ μετα απο Πιστονς,σελτικς,μπουλς,Αρης και Κολοσσος θα αλλαξει ομαδα και θα γινει Μπομπκατς και Μαντουλιδης,ας μη ξεχναμε πως ο Χαμιλτον θα παει Φερραρι και πως θα εχει για αγαπημενο του οδηγο το Γιαμαμοτο!

Kostasvc15:Επιτελους θα καταλαβει πως τα καρφωματα δεν κανουν τον παιχτη και πως ο Lebron ειναι κλασεις ανωτερος,θα ζητησει απο το dizzy να αλλαξει το ονομα του σε ''Kostaslbj23'' αλλα ματαια ο Dizzy θα του πει ''Φασισμος,πηγαινε σε οπαδικο forum'' biggrin.gif





Το παρον τοπικ εγινε για να γελασουμε λιγο και ο καθενας να κανει μια λιστα με τις τρελες φαντασιωσεις του!

no offence σε κανεναν,απλο humor!
Keyser_Soze
lebron15: Θα βρει ένα καλό κορίτσι και θα αποκατασταθεί. Θα παρατήσει το μπάσκετ και όλα τα συναφή και θα αφοσιωθεί πλήρως στην καλλιέργεια πικρής μολώχας και στο άρμεγμα πρασινοκέφαλων γλάρων.
Flash
Ωραίο θεματάκι και καλό ποστ leb. Ας βάλω κι εγώ τη δική μου πινελιά.

Dizzy: το φόρουμ πάει από το καλό στο καλύτερο και ξεπερνά τα 5.000 ενεργά μέλη αλλά αυτός δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί καθώς έχει τρελαθεί στα φράγκα δουλεύοντας ως web developer. Χρησιμοποιώντας μανατζεριάρικες τακτικές κάνει καλό delegation στους mods οι οποίοι τον σιχτιρίζουν διαρκώς εξαιτίας του μεγάλου όγκου εργασίας. Η Ευτυχία τον πιέζει να την αποκαταστήσει αλλά εκείνος κερδίζει χρόνο κάνοντας της δώρο ένα μονόπετρο που μοιάζει σε μέγεθος με το παγόβουνο στο οποίο προσέκρουσε ο Τιτανικός.

NBAholic: διευρύνει διαρκώς την αρχειοθήκη του με ταινίες, περιοδικά και λοιπό υλικό σχετικό με το ΝΒΑ. Το εύρος των γνώσεων του γίνεται αβάσταχτο ακόμα και για τους Pierce και morfi οι οποίοι μετά από υποχθόνιους σχεδιασμούς τον κάνουν ban. Πικραμένος μεταναστεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου βγάζει $3,376,644 μετά τη συμμετοχή του στο νέο τηλεπαιχνίδι NBA jeopardy.

Pierce21: Dallas και Boston δεν καταφέρνουν επί τρία χρόνια σπουδαία πράγματα απογοητεύοντας τον όμως τον τέταρτο χρόνο συναντιούνται στους τελικούς και αυτός είναι συγχρόνως ενθουσιασμένος και διχασμένος. Λίγο πριν την έναρξη του έβδομου τελικού ο Στερν βγαίνει στη σέντρα του γηπέδου και αποκαλύπτει ότι οι δύο ομάδες θα αποκλείονται καθώς αποκαλύφτηκαν διασυνδέσεις τους με τους μαφιόζους που ελέγχουν τον τζόγο. Μετά από αυτό ο pierce αφοσιώνεται (με επιτυχία) στο σκάκι μέσω διαδικτύου.

Morfi: επιμένει πεισματικά ότι το ΝΒΑ δεν έχει χάσει καθόλου σε αίγλη και θέαμα σε σχέση με το παρελθόν και περιμένει την επιστροφή της Team USA στο θρόνο της. Μετά από τρεις σερί χρονιές τελικών ανάμεσα σε Μιλγουόκι και Μέμφις, 1 χάλκινο μετάλλιο από τις ΗΠΑ οι οποίες έχασαν στον ημιτελικό των Ο.Α. από την Κίνα και την είσοδο ΠΑΟ, Ρεάλ, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ στο ΝΒΑ, σταματά να παρακολουθεί. Ιδρύει τους Aigaleo Celtics οι οποίο μετά από μια δεκαετία με ηγέτη τον ίδιο κατακτούν το πρωτάθλημα της Α1. Αρνείται να συμμετάσχει η ομάδα του στην Ευρωλίγκα.

Thrylos7: σε ηλικία 21 ετών φτάνει τα 2 μέτρα ύψος οπότε παρατά το ρόλο του Mod και ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ. Φτάνει σε επίπεδο Α1 και δίνει σκληρές μάχες απέναντι στου Aigaleo Celtics. Αποχωρεί από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ όταν απολύεται επειδή ζήτησε αυτόγραφο από παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια ταιμ άουτ σε παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του.

Keyser soze: Δημιουργεί low budget ταινίες μικρού μήκους με χιτσκο-ταραντινο-μπεργκμανο-κουροσαβο-φελινο-ιστγουντο-μπρεγκοβιτσο-παολινικές επιρροές και σαρώνει τα βραβεία αρχικά στο Φεστιβάλ Δράμας και μετέπειτα Θεσσαλονικής, Βενετίας, Βερολίνου, Κανών. Την ημέρα που μπαίνει στην αίθουσα των όσκαρ ως σκηνοθέτης ταινίας υποψήφιας στην κατηγορία «καλύτερη ξενόγλωσση» πλακώνεται στο ξύλο με τον κοτσωνάτο 85χρονο Κλιντ Ιστγουντ γιατί όπως λέει ο Keyser: «Καλοκοίταζε την κοπέλα μου». Το γεγονός χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βοnzo.

ΝΒΑer: Παίρνει το πτυχίο του και αφοσιώνεται στην προσπάθεια να αποδείξει την εικασία του Γκολντμπαχ. Θεσσαλονικείς μιλούν για χρόνια για έναν τύπο με φανέλα του Τζόρνταν ο οποίος χαράζει με κιμωλία τετράγωνα στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης και τοποθετεί μέσα τους μπάλες ψιθυρίζοντας συνεχώς κάτι παλαβά για πρώτους αριθμούς.

Live strong και Chops: Η πρώτη εμπιστεύεται την κόρη της στα έμπειρα χέρια του δεύτερου ο οποίος την μυεί στα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας. Πράγματι εξελίσσεται σε τέτοια αθλήτρια που κερδίζει από την Άννυ Κωνσταντινίδη το προσωνύμιο «θηλυκός Γκάλης» ενώ πολύ μιλούν για την Ελληνίδα Λίζα Λέσλι. Τελικά οι απίστευτες οικονομικές απαιτήσεις της Live strong η οποία εκτελεί χρέη προσωπικού της μάνατζερ κάνουν την παίκτρια να αποχωριστεί τον αγαπητό της μέντορα Chops o οποίος πλέον προσπαθεί να αλιεύσει νέα ταλέντα μέσα από το φόρουμ.

Leonkalf: Μετά από 7 χρόνια αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ πόντων σε επίπεδο ΕΣΚΑΝΑ. Αθλητικογράφοι και άνθρωποι του μπάσκετ τον χαρακτηρίζουν ως τον καλύτερο ερασιτέχνη καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών. Κερδίζει το βραβείο του πιο υπομονετικού mod φόρουμ για τον τρόπο με τον οποίο διαχείριζεται τις καταστάσεις στο subforum «υπόλοιπες κατηγορίες».

Apkat: Εφαρμόζει την θεωρία του περί αναρχικής προπονητικής σε ομάδα μπάσκετ του Β΄ Δημοτικού Εξαρχείων την οποία προπονεί εθελοντικά. Η ομάδα χάνει τους αγώνες με διαφορά 40-50 πόντους ενώ στα τάιμ άουτ κάποια από τα παιδιά καπνίζουν μπάφο και παίζουν προ. Όταν ο σύλλογος γονέων τον καλεί να δώσει εξηγήσεις εκείνος τους λέει κάτι για κολεκτίβες, αυτοδιαχείριση,εποικοδόμημα, Μπακούνιν, Έγκελς και Τσε αλλά κανείς δεν παίρνει χαμπάρι οπότε παραιτείται πριν τον διώξουν.

Anaz: Σε ηλικία 32 ετών (έχει ξανααλλάξει ο νόμος-πλαίσιο της Γιαννάκου) παίρνει το πτυχίο του έχοντας γράψει χιλιαπλάσια ποστς στο φόρουμ σε σχέση με τις εργασίες και τα μαθήματα της ΑΣΟΕΕ (νυν ΟΠΑ). Τελικά παίρνει σε ένα χρόνο και το πτυχίο από το Εργαστήρι Αθλητικής Δημοσιογραφίας και εργάζεται στη ΕΡΤ ως αθλητικός συντάκτης όπου και γοητεύει μέχρι και τις θηλυκές γάτες.

Rchos: Συνεχίζει να συμφωνεί με τον Anaz.

AZ: Τρώει συνεχώς παρατηρήσεις όχι τόσο εξαιτίας του ύφους του αλλά περισσότερο επειδή κανείς (ούτε και οι mods) δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει. Αγανακτεί και γράφει ένα λίβελο που τιτλοφορεί «Το σάπιο κατεστημένο της παρακμάζουσας νεοταξικής διαδικτυακής υποκουλτούρας σπηλώνει αηθώς την υπόληψη μου». Και πάλι κανείς δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και γίνεται ban.

Enypnio: Μην αντέχοντας το ban του ΑΖ ζητάει από τον dizzy να γίνει ban και αυτή. Εκείνος πραγματοποιεί την επιθυμία της.

Suspect: Σε ηλικία μόλις 35 ετών συγγράφει και εκδίδει πολύτομη χρηστική εγκυκλοπαίδεια, γραμμένη σε λόγιο ύφος, με τίτλο «Πώς να». Σε αυτή δίνει συμβουλές από το πώς να ρίξεις γκόμενα μέχρι το πώς να κερδίσεις ένα Champions League.

Air Kef: Μετά από πτώση ηλεκτρικής συσκευής στην μπανιέρα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της αγαπημένης του ταινίας αποκτά μόνιμο χτένισμα «καρφάκια». Ο Keyser βρίσκει το νέο του στυλ πολύ cult και τον κάνει πρωταγωνιστή της νέας του ταινίας που αποτελεί homage στο Pulp Fiction. Σημειώνει τεράστια επιτυχία και κάνει τον Kef ζεν πρεμιέ πρώτου μεγέθους.

ΥΓ1: εννοείται ότι κάνω πλάκα και αν ξεπέρασα κάπου τα όρια ζητάω από τώρα συγγνώμη.
ΥΓ2: sorry και για το Μπεν Χουρ μέγεθος του ποστ.
Keyser_Soze
Απλά θεϊκό Flash 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Έχω ξεράσει σε όλους τους τοίχους του σπιτιού μου από τα γέλια laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
apkat
Respect Flash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif 77.gif tongue.gif


Εκπληκτικο κειμενο..Δεν μπορω να σταματησω να γελαω..
Anaz
Ελιωσα στα γελια!! laugh.gif laugh.gif
Εγραψες παλι!!ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ αστειο ποστ!! 41.gif Εχεις εδω και καιρο θεσει κυρια υποψηφιοτητα για οφ τοπικ κινγκ στις επομενες basketforum εκλογες!! 77.gif 77.gif 77.gif

Στην δικη μου προβλεψη δεν ειδα κατι χιουμοριστικό..Αποτυπωσες την μελλοντικη μου πραγματικοτητα ως αλλος Νοστραδαμος..!! w00t.gif tongue.gif Λες κ τον καφε?? laugh.gif
Gravedigger
QUOTE(Flash @ Oct 15 2007, 03:19 ) *
................................

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 21.gif 21.gif Flash πραγματικά έγραψες!Σου κάνει καλό το εξωτερικό από ότι βλέπω...!Τα πιο πετυχημένα είναι του Keyser (χαροποιεί ιδιαίτερα τον Bonzo 24.gif ),του NBAer και του Holic...!
Air Kef
Εγραψες Φλας (και λεμπρον15 με την ιδεα).

Χθες που το ειδα ειπα να σκεφτω διαφορα πραγματα για καποιες μερες,ωστοσο μετα απο το δικο σου δν υπαρχουν και πολλα αλλα. biggrin.gif

Ωστοσο θα πρεπει να σε πληροφορισω οτι ξυριζω το κεφαλι μου στα 12 χιλιοστα καθε 3-4 βδομαδες,οποτε τα καρφακια δν υφιστανται. biggrin.gif
Pierce
QUOTE(Air Kef @ Oct 15 2007, 13:21 ) *
Εγραψες Φλας (και λεμπρον15 με την ιδεα).

Χθες που το ειδα ειπα να σκεφτω διαφορα πραγματα για καποιες μερες,ωστοσο μετα απο το δικο σου δν υπαρχουν και πολλα αλλα. biggrin.gif

+1924
tsitum
Τρομερος ο Λεμπρον για τη συλληψη κ την εκτελεση 41.gif 41.gif

Flash το ποστ σου ισως να ειναι το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει στο φορουμ 77.gif 77.gif

QUOTE
Apkat: Εφαρμόζει την θεωρία του περί αναρχικής προπονητικής σε ομάδα μπάσκετ του Β΄ Δημοτικού Εξαρχείων την οποία προπονεί εθελοντικά. Η ομάδα χάνει τους αγώνες με διαφορά 40-50 πόντους ενώ στα τάιμ άουτ κάποια από τα παιδιά καπνίζουν μπάφο και παίζουν προ. Όταν ο σύλλογος γονέων τον καλεί να δώσει εξηγήσεις εκείνος τους λέει κάτι για κολεκτίβες, αυτοδιαχείριση,εποικοδόμημα, Μπακούνιν, Έγκελς και Τσε αλλά κανείς δεν παίρνει χαμπάρι οπότε παραιτείται πριν τον διώξουν.

AZ: Τρώει συνεχώς παρατηρήσεις όχι τόσο εξαιτίας του ύφους του αλλά περισσότερο επειδή κανείς (ούτε και οι mods) δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει. Αγανακτεί και γράφει ένα λίβελο που τιτλοφορεί «Το σάπιο κατεστημένο της παρακμάζουσας νεοταξικής διαδικτυακής υποκουλτούρας σπηλώνει αηθώς την υπόληψη μου». Και πάλι κανείς δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και γίνεται ban.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
suspect
"Suspect: Σε ηλικία μόλις 35 ετών συγγράφει και εκδίδει πολύτομη χρηστική εγκυκλοπαίδεια, γραμμένη σε λόγιο ύφος, με τίτλο «Πώς να». Σε αυτή δίνει συμβουλές από το πώς να ρίξεις γκόμενα μέχρι το πώς να κερδίσεις ένα Champions League."


XAXAXAXAXAXAXA

ΘΕΟΣ !!!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
k_sal_15
Κορυφαία έμπνευση lebron15!!! Κάτι τέτοια post βλέπω και μου φτιάχνει η μέρα μετά από τόσο γέλιο που ρίχνω...
Flash
Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά και σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά σας σχόλια smile.gif .
Ιδιαίτερα με ευχαριστεί το γεγονός ότι οι φίλοι στους οποίους αναφερόμουν δέχθηκαν τόσο θετικά το χιούμορ μου χωρίς να παρεξηγηθεί κανείς.
tsops
QUOTE
Live strong και Chops: Η πρώτη εμπιστεύεται την κόρη της στα έμπειρα χέρια του δεύτερου ο οποίος την μυεί στα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας. Πράγματι εξελίσσεται σε τέτοια αθλήτρια που κερδίζει από την Άννυ Κωνσταντινίδη το προσωνύμιο «θηλυκός Γκάλης» ενώ πολύ μιλούν για την Ελληνίδα Λίζα Λέσλι. Τελικά οι απίστευτες οικονομικές απαιτήσεις της Live strong η οποία εκτελεί χρέη προσωπικού της μάνατζερ κάνουν την παίκτρια να αποχωριστεί τον αγαπητό της μέντορα Chops o οποίος πλέον προσπαθεί να αλιεύσει νέα ταλέντα μέσα από το φόρουμ.


Λυπάμαι που δεν το είδα νωρίτερα αλλά δεν με άφηναν ήσυχο στο γυναικείο rolleyes.gif

Εκπληκτική η συνολική έμπνευση και απόδοση για όλους Flash και Lebron15! laugh.gif

Ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα του φόρουμ. Πραγματικά πολύ καλό.

Πάντως αν από "Άννυ" την έκανα "Liza" πρέπει να πήρε και καμιά 35αριά πόντους εξού και οι οικονομικές απαιτήσεις της live! laugh.gif

Νάσαι καλά, πολύ αστείο ποστ wink.gif
Alexmei
QUOTE
Alexmei:Ο Αλεξ μετα απο Πιστονς,σελτικς,μπουλς,Αρης και Κολοσσος θα αλλαξει ομαδα και θα γινει Μπομπκατς και Μαντουλιδης,


ήμουνα μικρούλης τότε... banana.gif


QUOTE
ας μη ξεχναμε πως ο Χαμιλτον θα παει Φερραρι και πως θα εχει για αγαπημενο του οδηγο το Γιαμαμοτο!


Τότε θα προτιμήσω να πάω στο νησί του Πάσχα και να πω "Καλά Χριστούγεννα"
Pierce
QUOTE(Alexmei @ Oct 26 2007, 18:34 ) *
Τότε θα προτιμήσω να πάω στο νησί του Πάσχα και να πω "Καλά Χριστούγεννα"

αν ειναι δικη σου εμπνευση αλεξ σε προσκυνω 77.gif
B for Basketball
o gravedigger σε 3 χρονια....θα αποχωριστει την φραντζα του και θα κοψει το μαλλι κοντο σχεδον να φαινεται το κρανιο...θα φοραει πολυχρωμα ρουχα κ το μαυρο δεν θα θελει ουτε να το βλεπει...θα εχει τελειωσει την σχολη του..θελει 2 χρονια αλλα αυτος θα το κανει σε 3 με κομπινες...θα παιζει μπασκετ μονο οταν ολοι κοιμουνται για να μην τον βλεπει κανεις επειδη θα εχει υποστει την μεγαλυτερη ξεφτιλα απο τον b for basketball σε μονακι στο τροκαντερο...θα βρει μια κοπελα αλλα σε καμια περιπτωση σαν κ αυτες που ονειρευεται τωρα...Μαντι μουρ,Ρειτσελ μπιλσον...αλλα κατι σε μαρια η ασχημη και φριντα απο το παρα πεντε!! Απο μουσικη θα σιχαθει να κοπαναει το κεφαλι του σε ρυθμους slipknot και korn και θα ακουει λαικα σκυλαδικα ,τακτικος θαμωνας του κλαμπ derti(μονο λαικα) και γενικως θα ειναι ενα παιδι που ολοι θα αγαπανε(τωρα ουδεις) ...το παιδι της μαμας!!!

υ.γ. θα εκδιωχθει απο τπ φορουμ επειδη σε αγωνα σελτις-μαβερικς καρδισαν οι πρωτοι κ απο τα νευρα του πλακωσε τον πιρς στο ξυλο(δηλαδη προσπαθησε)!!
kostasvc15
Ειμαι σιγουρος οτι του ανεβασες τη ψυχολογια τωρα! biggrin.gif
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Oct 26 2007, 18:48 ) *
.................

Θα αφήσω το ποστ σου εν μέρει ασχολίαστο και θα επικεντρωθώ σε ένα σημείο....Πιο πιθανό είναι να γίνω σκυλάς από το να χάσω από εσένα σε μονό!

ΥΓ.Ξέχασες κάτι.Σε 3 χρόνια δεν θα έχει μείνει δέρμα χωρίς tatoo...!
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Oct 26 2007, 19:05 ) *
Θα αφήσω το ποστ σου εν μέρει ασχολίαστο και θα επικεντρωθώ σε ένα σημείο....Πιο πιθανό είναι να γίνω σκυλάς από το να χάσω από εσένα σε μονό!

ΥΓ.Ξέχασες κάτι.Σε 3 χρόνια δεν θα έχει μείνει δέρμα χωρίς tatoo...!


Τρεμε αιβερσον!!!
leonkalf
QUOTE(Flash @ Oct 15 2007, 03:19 ) *
Ωραίο θεματάκι και καλό ποστ leb. Ας βάλω κι εγώ τη δική μου πινελιά.
.
.
.
Leonkalf: Μετά από 7 χρόνια αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ πόντων σε επίπεδο ΕΣΚΑΝΑ. Αθλητικογράφοι και άνθρωποι του μπάσκετ τον χαρακτηρίζουν ως τον καλύτερο ερασιτέχνη καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών. Κερδίζει το βραβείο του πιο υπομονετικού mod φόρουμ για τον τρόπο με τον οποίο διαχείριζεται τις καταστάσεις στο subforum «υπόλοιπες κατηγορίες».
.
.
ΥΓ1: εννοείται ότι κάνω πλάκα και αν ξεπέρασα κάπου τα όρια ζητάω από τώρα συγγνώμη.
ΥΓ2: sorry και για το Μπεν Χουρ μέγεθος του ποστ.

41.gif
Ωραίος!!!! Να'σαι καλά!!!

Μετά από 7 χρόνια... στα 36..
χμμ.. μια χαρά icon_drunk.gif Μακάρι.. να είμαστε καλά και να παίζουμε μέχρι τότε!!! smile.gif

Ελπίζω η υπομονή μου να είναι αιώνια... 19.gif
jois21
Σε λιγα χρονια θα ειστε σαν εμενα.

Θα παιζετε μπασκετ σαν εμενα (αφου θα εχετε γερασει) και θα ποσταρετε εδω μεσα σαν εμενα παλι (γιατι ειμαι ηδη πολυ μπροστα).

Αυτα.
Alexmei
QUOTE(jois21 @ Oct 27 2007, 05:01 ) *
Σε λιγα χρονια θα ειστε σαν εμενα.

Θα παιζετε μπασκετ σαν εμενα (αφου θα εχετε γερασει) και θα ποσταρετε εδω μεσα σαν εμενα παλι (γιατι ειμαι ηδη πολυ μπροστα).

Αυτα.



καπως έτσι προβλέπετε η εξέλιξη του ποδοσφαίρου.
sarounas
φοβερό το τόπικ, γέλασα πολύ με τις προβλέψεις laugh.gif
καλά να είμαστε και εμείς και το τόπικ για να γράφουμε και τότε smile.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 26 2007, 16:44 ) *
Λυπάμαι που δεν το είδα νωρίτερα αλλά δεν με άφηναν ήσυχο στο γυναικείο rolleyes.gif

Εκπληκτική η συνολική έμπνευση και απόδοση για όλους Flash και Lebron15! laugh.gif

Ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα του φόρουμ. Πραγματικά πολύ καλό.

Πάντως αν από "Άννυ" την έκανα "Liza" πρέπει να πήρε και καμιά 35αριά πόντους εξού και οι οικονομικές απαιτήσεις της live! laugh.gif

Νάσαι καλά, πολύ αστείο ποστ wink.gif


Καλά!! μόλις τώρα το είδα! είναι όντως απίστευτο 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Όσο για τους 35 πόντους, μη σκας Τσοπς, θα τη πάω στον Προκρούστη, κάτι θα γίνει! smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
Απίστευτο τόπικ......
Das Kapital
Και ομως περασαν τρια χρονια φιλε,παρολο που ειμαι γραμμενος σε πολλα forums ειναι το μονο στο οποιο νιωθω οτι εχω γνωστους και οτι ειμαι ''παλιος'',καλα η προβλεψη μου για σενα και για τον pierce αποδεικνυεται η πιο αστεια...
Air Kef
QUOTE
Dizzy: το φόρουμ πάει από το καλό στο καλύτερο και ξεπερνά τα 5.000 ενεργά μέλη αλλά αυτός δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί καθώς έχει τρελαθεί στα φράγκα δουλεύοντας ως web developer. Χρησιμοποιώντας μανατζεριάρικες τακτικές κάνει καλό delegation στους mods οι οποίοι τον σιχτιρίζουν διαρκώς εξαιτίας του μεγάλου όγκου εργασίας. Η Ευτυχία τον πιέζει να την αποκαταστήσει αλλά εκείνος κερδίζει χρόνο κάνοντας της δώρο ένα μονόπετρο που μοιάζει σε μέγεθος με το παγόβουνο στο οποίο προσέκρουσε ο Τιτανικός.


77.gif

Μια απίστευτη πρόβλεψη του flash, το μόνο που έπεσε έξω ήταν πως αντί για μονόπετρο ο admin κέρδισε χρόνο μετακομίζοντας με άλλα 2 ρεμάλια σαν κι αυτόν. banana.gif
Flash
Ξαναδιάβασα αυτό το topic και με κατέλαβαν ανάμεικτα συναισθήματα ευφορίας και νοσταλγίας.

Και τα δύο πηγάζουν από το γεγονός ότι εκείνη η περίοδος και (στο περίπου) ένας χρόνος που ακολούθησε ήταν μακράν η πιο ευχάριστη και εποικοδομητική που έχω περάσει σε αυτόν τον ιστοτόπο.

Τα μέλη ήταν αρκετά λίγα ώστε ο πυρήνας των τακτικών posters να επαρκεί στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος ανταλλαγής ενδιαφερουσων απόψεων με γνώση και σεβασμό για το συνομιλητή και οι πάντα παρόντες άνοες κάφροι, "αλεξιπτωτιστές", περαστικοί ή κολλημένοι να αποτελούν εξαιρέσεις, ανίκανες να διατατάξουν την ισορροπία του forum και εύκολο να απομονωθούν. Ήταν η περίοδος που κάθε χρήστης που έγραφε πρώτη φορά γινόταν δεκτός με ένα "καλώς όρισες και καλά posts" , ε, άντε και καμιά παραίνεση να μη γράφει με greeklish ή κεφαλαία.

Από την άλλη, ο αριθμός των μελών ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να μην εκφυλίζεται ο χώρος σε ένα ελιτίστικο chat ανάμεσα σε φερόμενους ως βαθείς γνώστες του αθλήματος ή απλά σε μια στενόμυαλη κλίκα του διαδικτύου.

Ήταν η περίοδος όπου οι κόντρες διαδέχονταν το καλαμπούρι ανάμεσα σε "αλλόθρησκους" ακόμα και αν γνώριζαν κι οι δύο πλευρές όταν δε θα μπορούσαν η μία να πείσουν την άλλη για το όποιο δίκαιο των απόψεων τους. Και η ομάδα των διαχειριστών είχε αυτήν την τόσο απίστευτα υποτιμημένη ελευθερία που προσφέρουν τα πρώτα χρόνια της μετεφηβικής ηλικίας (ή τα τελευταία χρόνια της εφηβικής για κάποιους "πρώιμα" ώριμους). Είχε επίσης αρκετό χρόνο και μεράκι, τα οποία αντιστάθμιζαν με άνεση την καταστροφή νευρικών και εγκεφαλικών κυττάρων που συνεπάγεται η διαχειριστική ιδιότητα.

Όλα τα παραπάνω και μερικά ακόμα, άλλα σε μεγαλύτερο και άλλα σε μικρότερο βαθμό έχουν αλλάξει πλέον. Κατά κύριο λόγο, πρόκεται για μια απολύτως αναμενόμενη, φυσική θα έλεγε κανείς, εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν ενας ιστοχώρος υπάρχει αρκετά χρόνια και δημιουργείται ενδιαφέρον γύρω από αυτόν, η τύχη και το word of mouth (που λένε και στο χωριό μου) θα οδηγήσουν στη γιγάντωση του. Χώρια η σημαντικότατη βελτίωση στις παροχές υπηρεσιών internet και η πτώση του κόστους λόγω της ανοίγματος της αγοράς τηλεπικοινωνιών. Φυσική εξέλιξη προφανως είναι και η δημογραφική αλλαγή που επιτελέστηκε στο σύνολο των χρηστών. Δεν έχω σχετικά στοιχεία αλλά είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο συνέβη ειδικά αναφορικά με την ηλικιακή ταυτότητα του μέσου poster. Τα ίδια φυσικά και με τους διαχειριστές. Ευθύνες, προβλήματα, δυσκολίες, έλλειψη χρόνου, γενικά η ζωή κάποια στιγμή συμβαίνει όσο εσύ τη σχεδιάζες κάπως διαφορετικά.

Γράφω μάλλον σαν απογοητευμένος 50αρης θα μου πείτε, αλλά ένας χρόνος στος διαδίκτυο μάλλον ισούται στο περίπου με ένα σκυλίσιο οπότε έχει περάσει σχεδόν μια 20ετία από το τελευταίο μου post σε αυτό το topic (σε αυτό το σημείο θα επενέβαινε ο λατρεμένος ΝΒΑer και θα με διόρθωνε κάνοντας τους υπολογισμούς με ακρίβεια για να μου αποδείξει ότι είναι κάπου 17 χρόνια στην πραγματικότητα- και έπειτα ο morfi θα έγραφε pwned με σχετική εικόνα από το google και αρκετά emoticon από μπανάνες).

Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι η εξέλιξη μας είναι παρεμφερής με αυτή του ραδιοφωνικού σταθμού που διατηρούσε η παρέα του "Είμαστε στον Αέρα". Αναρωτιέμαι δε, αν τουλάχιστον η κατάληξη μας θα είναι η ίδια και θα βρεθεί μια κα***λα πολυεθνική να μας εξαγοράσει μήπως βγάλουμε και κάτι αντί να βάζουμε οι ίδιοι.

Όνειρα (ή μήπως εφιάλτες ; ) θερινής διαδικτυακής νυκτός όπως θα έγραφε και ένας σύγχρονος "Σακεσπύρος"...

ΥΓ: Κεφ, και στον ΝΒΑer έπεσα μέσα. Γιατί νομίζεις ότι άφησε το forum αν όχι για να αποπειραθεί να αποδείξει την εικασία του Γκόλντμπαχ ; icon_drunk.gif
Alexmei
Πάνε κι όλας τρία χρόνια. Ανατρίχιασα....


Μέσα σε αυτό το κλίμα όμως, μη ξεχνάμε ότι κάποιος μας άφησε.
Hakeem_The_Dream
QUOTE(Alexmei @ Jun 16 2010, 17:07 ) *
Πάνε κι όλας τρία χρόνια. Ανατρίχιασα....


Μέσα σε αυτό το κλίμα όμως, μη ξεχνάμε ότι κάποιος μας άφησε.

μεσα απο απο το τοπικ σας γνωριζω και εγω σιγα σιγα. Ολοι φαινεστε ενδιαφεροντες τυποι. tongue.gif
Οταν λες σας αφησε εννοεις οτι καποιο παιδι πεθανε ή οτι απλα αφησε το φορουμ? ειναι αυτος ο νβαερ που λεει ο φλας? αληθεια αφησε το φορουμ και αφιερωσε τη ζωη του για να προσπαθησει να αποδειξει μια μαθηματικη ιδιοτητα?

για τον μορφι και τον νβαερ εχω φοβερη εντυπωση γιατι ειδα τα αφιερωματα τους στην ιστορια των τελικων του νβα. πραγματικα απιστευτη δουλεια!! και αυτοι οι δυο γιατι εφυγαν αν επιτρεπετε?
Boom Dizzle
Πολυ ωραιο τοπικ παιδια.....
Μεσα απο αυτο σας γνωρισα κι εγω καλυτερα,ενω δειχνει οτι στο φορουμ εχει δημιουργηθει ενα πολυ καλο κ φιλικο
κλιμα χωρις παρεκτροπες και κοντρες....

ΥΓ1:Πραγματι πολλοι χρηστες(morfi,NBAer,Gravedigger κ ο ΜΕΓΑΣ ΛΥΚΟΣ) δεν μπαινουν πια,αλλα εγγραφονται καθε μερα νεα μελη και αυτο δειχνει τη δυναμικη του forum....
YΓ2:@Hakeem_The_Dream@ οταν εννοει οτι μας αφησε καποιος,εννοει τον Jois21 που δεν ειναι πια στη ζωη.......
nikolas12
Εψαχνα εναν χωρο στο forum για να γραψω αυτες τις σκεψεις. Σκεψεις που δεν φευγουν απο το μυαλο μου και χθες το βραδυ απαριθμισα ολα εκεινα τα ωραια. Πριν 4 χρονια γραφτηκα στο forum αυτο, 4 χρονια γραφτηκα στο μοναδικο forum που μπηκα ποτε και γνωρισα διαδικτυακα υπεροχα ατομα. Υπηρξαν φορες που πειραχθηκα απο καυστικες φωτογραφιες ή σχολια του Morfi, του NBAer, του apkat, του pierce21 ή του Gravedigger, αλλα ακομα και ετσι τους συμπαθω και πιστευω πως και αυτοι κανουν το ιδιο.

Ποιος δεν θυμαται το παλιο αβαταρ του Kef; Τα εκπληκτικα αβαταρ του Dizzy; Τοτε που ολοι γραφαμε ενα τοπικ τυπου Καλως σας ηρθα; Ξεχασε κανεις τις ιστοριες του suspect; Τοτε που Λυκος και stefan μαλωναν ενω ειναι φιλοι. Τοτε που ολοι γραφαμε ενα ανεκδοτακι, ενω πλεον σχεδον καθολου. Ποιος θα ξεχασει την αποχωρηση του NBAer που παω στοιχημα πως οσοι την διαβαζατε εκεινη τη στιγμη παθατε ταρακουλο; Ποιος θα ξεχασει την Χεσταφορουμικη Ενωτικη Κινηση την ΧΕΚ που φτιαξαμε με τον B for Basketball; Υπαρχει εστω ενας που να μην διαβασε τα εκπληκτικα αφιερωματα που εκαναν οι συντονιστες του φορουμ ΝΒΑ για τους τελικους; Τα σκορ του pierce21; Την fantasy league και το overplay; Τα παραπονα για shoutbox; Την ΜΕΚ που πετυχε το σκοπο της; Το αβαταρ του pierce21 με τον Τσακ Νορις; Τα polls του trehtitch ή οπως τον λενε γιατι με μπερδευει; Τα links του big dirk που πλεον ονομαζεται captain charisma; Τις εποχες που ολοι καναμε μια προταση στον Dizzy; Την επανασταση του apkat με το θρυλικο συνθημα και τοπικ apkat for admin: ο αγωνας τωρα δικαιωνεται.; Τις κλασσικες φωτογραφιες του morfi; Το παλιο skin του forum; Το αβαταρ του Flash με την Μαργκαρετ Θατσερ(καλα αυτο εγινε περσι);

Ολα αυτα και παρα πολλα ακομα θυμαμαι οτι εγιναν πριν 3-4 χρονια(αφου εχουμε 2011 πλεον). Το εχω γραψει στην υπογραφη μου οτι το νοσταλγω. Εκπληκτικη παρεα τοτε. Ενιωθα βασικο μελος αφου εκανα 10 ποστ καθε μερα, ενω πλεον τα εχω σχεδον παρατησει. Νοσταλγω basketforum 2007-2008 και λιγο 2009.Αν υπαρχει κανενας που συμφωνει με τα παραπανω ας το πει.
apkat
Εγω διαφωνω καθετα..Καλα που περασε αυτη η εποχη γιατι ηταν η χειροτερη του φορουμ...
Air Kef
QUOTE
Ποιος δεν θυμαται το παλιο αβαταρ του Kef;


Αυτό με τον Τζουλς;
Πραγματικά, μοναδικό! biggrin.gif

To forum που νοσταλγώ ήταν το 2005-2006.
Εμείς και εμείς.
Kυριολεκτικά. 24.gif
nikolas12
QUOTE(apkat @ Jan 9 2011, 20:59 ) *
Εγω διαφωνω καθετα..Καλα που περασε αυτη η εποχη γιατι ηταν η χειροτερη του φορουμ...


Στειλε ενα pm να το συζητησουμε.

QUOTE(Air Kef @ Jan 9 2011, 21:20 ) *
Αυτό με τον Τζουλς;
Πραγματικά, μοναδικό! biggrin.gif

To forum που νοσταλγώ ήταν το 2005-2006.
Εμείς και εμείς.
Kυριολεκτικά. 24.gif


Νομιζω πως αυτο ειναι.
apkat
Δεν εχω να συζητησω κατι σε πμ..Τα λεω ολα εδω καθαρα και ξαστερα.
nikolas12
Ναι τα λες, αλλα δεν λες και γιατι.
LFO
μηπως πρεπει να μετανομαστει το τοπικ σε " Τo basketfoum 3 ντερμπι μετα" ??
apkat
QUOTE(hip-hop @ Jan 12 2011, 17:10 ) *
Ναι τα λες, αλλα δεν λες και γιατι.


Χαμηλο επιπεδο.

Η πραγματικα καλη εποχη ηταν περιπου εναν χρονο πριν απο τοτε που λες εσυ...Ολο το 2007 στην ουσια που εσυ δεν το προλαβες.Το ποστ του Φλας πιο πισω με καλυπτει..
tsitum
Αγαπητε Flash (πλεον κυριε μοντ smile.gif ) εξοχως νοσταλγικο το ποστ σου το καλοκαιρινο.
Απο την αναγνωση αυτου του τοπικ καταλαβα οτι ενα παιδι του φορουμ εφυγε.

Ηταν πολυ ωραια κατι τετοια τοπικ φιλιας, βαρεμαρας, φαντασιας κ πειραγματος. Απλως δε πρεπει ποτε καποιος να αναπολει το παρελθον περισσοτερο απ οσο χρειαζεται, γιατι αυτη θα ειναι κ η ηττα του παροντος. Το θεμα θεωρειται ενεργο κ θα μπορουσε καποιος να γραψει για 3 χρονια μετα απο τωρα, με τα σημερινα δεδομενα...
Flash
QUOTE(tsitum @ Mar 4 2011, 16:02 ) *
Αγαπητε Flash (πλεον κυριε μοντ smile.gif ) εξοχως νοσταλγικο το ποστ σου το καλοκαιρινο.
Απο την αναγνωση αυτου του τοπικ καταλαβα οτι ενα παιδι του φορουμ εφυγε.

Ηταν πολυ ωραια κατι τετοια τοπικ φιλιας, βαρεμαρας, φαντασιας κ πειραγματος. Απλως δε πρεπει ποτε καποιος να αναπολει το παρελθον περισσοτερο απ οσο χρειαζεται, γιατι αυτη θα ειναι κ η ηττα του παροντος. Το θεμα θεωρειται ενεργο κ θα μπορουσε καποιος να γραψει για 3 χρονια μετα απο τωρα, με τα σημερινα δεδομενα...


Δίκαιο έχεις tsitum. Η νοσταλγία και η αναπόληση πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με μια διάθεση ευχάριστης ενατένισης σχετικά με το μέλλον.
Das Kapital
QUOTE (Keyser_Soze @ Oct 15 2007, 02:15 ) *
lebron15: Θα βρει ένα καλό κορίτσι και θα αποκατασταθεί. Θα παρατήσει το μπάσκετ και όλα τα συναφή και θα αφοσιωθεί πλήρως στην καλλιέργεια πικρής μολώχας και στο άρμεγμα πρασινοκέφαλων γλάρων.


Σε αυτο παντως ο φιλος Καιζερ επεσε πολυ μεσα! wink.gif
Air Kef
Παντρεύεσαι;
morfi
Πέντε χρόνια στο φόρουμ. Θυμάμαι τα πρώτα ποστ που έκανα τα οποία τα θεωρώ αρκετά πετυχημένα. 69.gif
sn3
Παιδια δεν εχω τα χιλιαδες ποστς αλλων ιστορικων μελων,μα εστω και χωρις να ποσταρω,σας παρακολουθουσα απο το 2007,τριτη γυμνασιου τοτε και φετος ειχα καιρο να μπω λογω του οτι δινω πανελληνιες αλλα διαβαζοντας αυτο το τοπικο θυμηθηκα ολες τις ευχαριστες ωρες αναγνωσης που περασα εδω μεσα.ακομα κ αν η παρουσια μου ποτε δεν ηταν αισθητη στο φορουμ σας ευχαριστω για την τοσο παρειστικη ατμοσφαιρα που ειδικα τα προηγουμενα χρονια ειχατε διαμορφωσει! smile.gif
Flash
QUOTE(sn3 @ Mar 21 2011, 20:56 ) *
Παιδια δεν εχω τα χιλιαδες ποστς αλλων ιστορικων μελων,μα εστω και χωρις να ποσταρω,σας παρακολουθουσα απο το 2007,τριτη γυμνασιου τοτε και φετος ειχα καιρο να μπω λογω του οτι δινω πανελληνιες αλλα διαβαζοντας αυτο το τοπικο θυμηθηκα ολες τις ευχαριστες ωρες αναγνωσης που περασα εδω μεσα.ακομα κ αν η παρουσια μου ποτε δεν ηταν αισθητη στο φορουμ σας ευχαριστω για την τοσο παρειστικη ατμοσφαιρα που ειδικα τα προηγουμενα χρονια ειχατε διαμορφωσει! smile.gif


Ωραίο post φίλε. Σε ευχαριστούμε και εμείς. Πολλές φορές ξεχνάμε το πόσο παιδιά συμμετέχουν με λιγότερο ενεργό τρόπο στο forum. Λένε ότι οι διακριτικές απουσίες είναι οι πιο σημαντικές. Το ίδιο ισχύει και για τις παρουσίες κατά τη γνώμη μου smile.gif
sn3
QUOTE(Flash @ Mar 23 2011, 03:49 ) *
Ωραίο post φίλε. Σε ευχαριστούμε και εμείς. Πολλές φορές ξεχνάμε το πόσο παιδιά συμμετέχουν με λιγότερο ενεργό τρόπο στο forum. Λένε ότι οι διακριτικές απουσίες είναι οι πιο σημαντικές. Το ίδιο ισχύει και για τις παρουσίες κατά τη γνώμη μου smile.gif

Απλα προσωπικα ποτε δεν ειχα διαθεση για ατελειωτες αναλυσεις περι Nba ή μετα τα ντερμπυ και για αυτο δεν συμμετειχα ενεργα.σημασια εχει να απολαμβανουμε το μπασκετακι που βλεπουμε κ οχι να αναλωνομαστε σε αναλυσεις επι αναλυσεων.anyway για να μη βγαινω πολυ off topic ελπιζω στα επομενα τρια χρονια να σας γνωρισω σε καποιο meeting και να γινω πιο ενεργο μελος..μεχρι τοτε,παω να λιωσω ολοκληρωματα smiley.gif
nikolas12
Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. Κατ' εμε θα επρεπε να κανεις εγγραφη απο τοτε για να συμμετεχεις μαζι μας, αλλα δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε.
Alexmei
QUOTE (sn3 @ Mar 24 2011, 14:37 ) *
Απλα προσωπικα ποτε δεν ειχα διαθεση για ατελειωτες αναλυσεις περι Nba ή μετα τα ντερμπυ και για αυτο δεν συμμετειχα ενεργα.σημασια εχει να απολαμβανουμε το μπασκετακι που βλεπουμε κ οχι να αναλωνομαστε σε αναλυσεις επι αναλυσεων.anyway για να μη βγαινω πολυ off topic ελπιζω στα επομενα τρια χρονια να σας γνωρισω σε καποιο meeting και να γινω πιο ενεργο μελος..μεχρι τοτε,παω να λιωσω ολοκληρωματα smiley.gif



τα emoticon όμως φίλτατε αμέσως στα hardcore! tongue.gif
Αντε καλά ολοκληρώματα!

Πάντως πέσαμε λίγο έξω στις προβλέψεις...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.