Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BYE BYE CHALMERS!!!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
hellenic
apo www.sportime.gr
Χωρίς τον Λάιονελ Τσάλμερς θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ, η τελευταία εμφάνιση του οποίου με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα είναι αυτή κόντρα στην Μπάμπεργκ, αποτελεί ξένο σώμα για τον Δικέφαλο και είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του. Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε για πρώτη φορά χθες (09/02) ο Λευτέρης Κακιούσης εδώ και κάμποσο καιρό αναζητά τον αντικαταστάτη του Αμερικανού.
Από την λίστα των υποψηφίων που κρατά στα χέρια της η Ένωση, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Εντ Κότα και Εϊ Τζέι Γκάιτον.
thrylos7
O Εντ Κότα έκλεισε στη Μπαρτσελόνα...
ashton
Άλλοι πρέπει να φύγουν...

με σειρά προτεραιότητας

1- Δημήτρης Φιλίππου
2- Λευτέρης Κακιούσης
3- Γιάννης Φιλίππου
hellenic
O Chalmers pige stin TAU kai tha paiksi se mia apo tis kaliteres omades tis europis...kai tha dite pos tha boithisei poli kai de tha yparxoun problimata opos sti AEK!Den nomizo pos prepi na figei o Kakiouzis kai oute o Fillipou!pes moy pios tha analabei tin omada san proedros kai pes moy pios kaliteros proponitis tha erthei afti tis stigmi stin aek?
sihainas
Για την κατάσταση της ΑΕΚ φταίνε όλοι... η διοίκηση κατ'αρχάς που έδιωξε τους παίχτες, φυσικά φταίει και ο προπονητής που δεν μπορεί να αξιοποιήσει το υλικό που έχει και φυσικά οι παίχτες που δεν έχουν την απόδοση που πρέπει...
ashton
Δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να βρεθεί πρόεδρος που να ασχολείται περισσότερο με την ομαδα.
Για να βάλει χρήματα στην ομάδα δεν υπάρχει θέμα, αφού ούτε η σημερινή διοίκηση βάζει.

Όσο για τον προπονητή, δεν είναι και τόοοοοοοοοοοσο δύσκολο να βρεθεί προπονητής που να κάνει 3 νίκες σε 14 ευρωματς...
hellenic
Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το αν η παρουσία του Τσάλμερς ανέτρεψε τις ισορροπίες στην ομάδα και προκάλεσε την αγωνιστική πτώση της, απάντησε: «Ο Τσάλμερς είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ομάδα. Βέβαια, όλοι έχουμε ευθύνη όταν δεν πάει καλά. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε από την αρχή της χρονιάς με λίγο κόσμο και θα συνεχίσουμε έτσι».

Apo sportime.gr kai spiro panteliadi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.