Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
panos75
Είχανε, δεν είχανε, πάλι π...να τα κάνανε οι οπαδοί του Πανιωνίου σε αυτό το ματς. Μια λίστα με τα σημερινά τους κατορθώματα:

1)Άναψαν καπνογόνα στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά ο αγώνας καθότι το γήπεδο θύμιζε τεκέ.

2)Έκαναν μανούρα με δέκα οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή οι τελευταίοι έκαναν το "έγκλημα" να φωνάξουν ένα σύνθημα υπέρ της ομάδας τους. Όταν ρώτησα γιατί τέτοια ακραία αντίδραση η απάντηση που πήρα ήταν πως "όταν πήγαμε εμείς στη Θεσσαλονίκη οι ΠΑΟΚτζήδες μας γ...σαν!".

3)Επιδόθηκαν στο γνωστό σπορ της ρίψης αντικειμένων με στόχο διαιτητές και αντίπαλους παίκτες. Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο εύστοχοι όσο στο ματς με τον Πανελλήνιο. Μόνο ο Σπυρίδωνος έφαγε ξώφαλτσα ένα μπουκάλι.

Κατά τ'άλλα, ο Πανιώνιος έχασε ένα δικό του ματς εξαιτίας του καταστροφικού τρίτου δεκαλέπτου όπου θύμισε εφηβική ομάδα και έφαγε ένα σερί 13-0 (συνολικά 27-10 στο δεκάλεπτο) και από εκεί που ήλεγχε τον αγώνα βρέθηκε να κυνηγάει σπασμωδικά έναν απλώς καλό ΠΑΟΚ.
Όταν όμως έχεις παίκτες σαν τον Χαριτόπουλο που την έχουν δει Νοβίτσκι και βγαίνουν και σουτάρουν τρίποντα στα 5'', τότε πάλι καλά να λες.
Air Kef
Δεν νομιζω ότι ήταν δικό του το ματς, απλώς εκμεταλεύτηκε το ανύπαρκτο πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και από την στιγμή που δεν εξασφάλισε μεγαλύτερο αβαντάζ απο 10 πόντους, ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ να ανακάμψει και να πάρει το ματς, για μένα ήταν έκπληξη που ο Πανιώνιος κατάφερε να μείνει στο κυνήγι της νικης μέχρι το τέλος, ήταν πολύ πιο άνετος ο ΠΑΟΚ σε όλο το β ημίχρονο, με περισσότερες λύσεις και φαινόταν ότι θα καθάριζε νωρίτερα.
panos75
Ο Πανιώνιος έκανε παιδαριώδη λάθη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ούτε πότε να κάνουν φάουλ δεν ήξεραν οι παίκτες του στο τέλος.
Οι απουσίες του Καλαμπόκη (κυρίως) και του Έλντερ ήταν σημαντικές αλλά κι'από την άλλη πέραν των δύο Αμερικάνων, κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έθελξε με την απόδοση του. Τουναντίον, παίκτες-κλειδιά όπως οι Παπαδόπουλος-Ταπούτος κινήθηκαν σε ρηχά νερά.
Air Kef
Το 2ο ναι ισχύει, αλλά δεν εχει να κάνει με το ποιος άξιζε το ματς. tongue.gif
To 1ο ενισχύει αυτό που λέω. χαχα
Εντυπωσιακό ότι έμεινε εντός παιχνιδιού μέχρι το τέλος, ειδικα απο την στιγμή που ο ΠΑΟΚ μάζεψε το ματς τόσο νωρίς στο β ημίχρονο.
ashton
Για πολλοστή φορά φέτος ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά στο ξεκίνημα - τις μισές το γυρίζει και νικά τις άλλες το γυρίζει αλλά χανει.
Ο ΠΑΟΚ κλείδωσε θεση στην 8άδα, ο Πανιώνιος θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πάνω από 9ος και δύσκολα θα κάνει άλλη νίκη μέχρι το τέλος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.