Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BC PLATYKAMPOS
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
glargkatzis
Platykampos Basketball Club
Ξεκίνησε και επίσημα η ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης Δήμου Πλατυκάμπου.
Ανδρικό και Εφηβικό τμήμα Καλαθοσφαίρισης

http://bcplatykampos.blogspot.com

glargkatzis
Η ομάδα στελεχώθηκε φέτος με έμπειρους παίκτες αλλά το κυριότερο, με νέα ταλαντούχα παιδιά του δήμου. Μοναδικός στόχος η άνοδος κατηγορίας και με βάση τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα στο β' γύρο 2009-2010 , χτύπησε ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Από την πρώτη συνάντηση της ομάδας, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας ως εξής:

1. Από Δευτέρα 6/9 εώς Παρασκευή 17/9
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ προπονήσεις Φυσικής Κατάστασης στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου.
Ώρα 19:30-21:30

2. Από Δευτέρα 20/9 εώς την έναρξη του πρωταθλήματος (7/11)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ προπόνησεις στο Κλειστό Γυμναστήριο της ομάδος.
Ώρα 21:00-22:30

3. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ
Ώρα 21:00-22:30 (εκτός Σαββάτου που θα γίνεται πρωί)
glargkatzis
Συνεχίζονται ,σε εντατικούς ρυθμούς, οι προπονήσεις της ΑΕΔ Πλατύκαμπος στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΠΑΕΔ. Οι παίκτες συμμετέχουν όλοι κανονικά στο πρόγραμμα , που περιλαμβανει βελτίωση της φυσικής κατάστασης και διπλό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο τέλος. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, με την ομάδα να δείχνει μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης της.
nestoras kommatos
Καλη επιτυχια στην ομαδα του Πλατυκαμπου και πανω απο ολα υγεια. Ολα τα αλλα θα ερθουν. Καλη (μπασκετικη) σεζον γενικα!
glargkatzis
Στοιχεία Ομάδος

Προπονητής Βούκατας Βάιος


Αγγελούλης Γεώργιος 1975 2.01 5
Γιαννακάρας Κωνσταντίνος 1995 1.81 2
Γκέκας Αθανάσιος 1982 1.92 4
Γουρνάρης Αχιλλέας 1993 1.81 1
Δημητρίου Βασίλης 1990 1.98 5
Θεοδωρούλης Γιάννης 1989 1.92 4
Κιτσιός Δημήτριος 1989 1.95 4
Κουτσικούλης Κωνσταντίνος 1992 1.90 4
Λαργκατζής Γεώργιος 1978 1.96 5
Λαχανάς Αντώνιος 1995 1.88 3
Μηταλλούλης Κωνσταντίνος 1995 1.71 1
Μπαρούτας Σωτήρης 1994 1.84 3
Μπίος Σωτήρης 1992 1.88 1
Παπαδημητρίου Χάρης 1980 1.94 4
Σπανός Βαγγέλης 1992 1.78 2
Συννεφακούλης Μενέλαος 1993 1.84 2
Τσιρανίδης Νικόλαος 1993 1.82 2
Τσιφτσής Στέλιος 1978 1.89 3
glargkatzis
Η φετινή προσπάθεια της ομάδος και οι στόχοι της βρήκαν υποστηρικτές, οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης.

* ORO CAFFE

Aντιπροσωπεία Καφέ-Λάρισα

* Κατερίνα Ντισλή-Αποστολάκη

Κέντρο Ξένων Γλωσσών-Πλατύκαμπος

* DUNLOPILLO

Στρώματα-Παπλώματα-Λάρισα

* ΜΗΤΑΛΛΟΥΛΗΣ

Έπιπλα-Πλατύκαμπος

* ΤΕΜΚΑΤ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΕ

Τεχνική Κατασκευαστική-Οικισμός Άνοιξη, Γαλήνη

* ΚΑΒΑΚΗΣ Prestige

Καφέ-Bar-Πλατύκαμπος

* PRELUDIO CAFE

Street Καφέ-Λάρισα
glargkatzis
Συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις της ΑΕΔ Πλατύκαμπος

http://bcplatykampos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html
glargkatzis
Οι αγώνες της ΑΕΔ Πλατύκαμπος για το 2010-2011

1η αγωνιστική 8η
- Πλατύκαμπος - Basketball club

2η αγωνιστική 9η
- Πλατύκαμπος - Ολυμπιακός Β.

3η αγωνιστική 10η
- Αρμένιο - Πλατύκαμπος

4η αγωνιστική 11η
- Πλατύκαμπος - Βελεστίνο

5η αγωνιστική 12η
- Διμήνι - Πλατύκαμπος


6η αγωνιστική 13η
- Πλατύκαμπος - Ν. Αθλητές

7η αγωνιστική 14η
- Δίλοφος - Πλατύκαμπος
glargkatzis
Αισιόδοξα συμπεράσματα αποκόμισε ο προπονητής της ΑΕΔ Πλατύκαμπος , Βούκατας Βάιος από τα δύο φιλικά της προηγούμενης εβδομάδας με Δίλοφο και Σπάρτακο. Η ομάδα έδωσε δυνατά φιλικά εκτός έδρας, δοκίμασε άμυνες και συνεχίζει την προετοιμασία της δυναμικά για την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Basketball Club Volos , δήλωσε ο προπονητής.
glass onion
QUOTE(glargkatzis @ Nov 8 2010, 12:04 ) *
Αισιόδοξα συμπεράσματα αποκόμισε ο προπονητής της ΑΕΔ Πλατύκαμπος , Βούκατας Βάιος από τα δύο φιλικά της προηγούμενης εβδομάδας με Δίλοφο και Σπάρτακο. Η ομάδα έδωσε δυνατά φιλικά εκτός έδρας, δοκίμασε άμυνες και συνεχίζει την προετοιμασία της δυναμικά για την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Basketball Club Volos , δήλωσε ο προπονητής.

Γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής;
glargkatzis
Δυνατό φιλικό με τα Σουφλάρια (Α2 εσκάθ) έδωσε η ομάδα μας την Τετάρτη 17/11 στο κλειστό του Αγ.Θωμά.

Λόγω αδυναμίας του basketball club Volos αναβλήθηκε για Ιανουάριο το ματς(21/11) με το BC Platykampos. H oμάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον επόμενο αντίπαλο τη Κυριακή εντός έδρας.
glargkatzis
Κακή αρχή, Κακή διαιτησία στο Πλατύκαμπος-Ολυμπιακός Βόλου 41-55
Κακή αρχή για την ομάδα του Πλατυκάμπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ομάδα ξεκίνησε νωχελικά την 1η περίοδο του μάτς με τον Ολυμπιακό, χωρίς να είναι καλός να παίρνει νωρίς κεφάλι 8-10 πόντων.
Στην δεύτερη περίοδο, τα λάθη στην επίθεση και η έλλειψη αλληλοκάλυψης στην άμυνα αλλά και ο εσκεμμένος τραυματισμός του πλέι μέικερ της ομάδος δημιουργεί αναστάτωση στον αγώνα και στην ομάδα και τελικά, διεύρυναν την διαφορά στους 14 πόντους.
Στην 3η περίοδο, η ομάδα του Πλατυκάμπου επανήρθε δυναμικά στον αγώνα και άμυνες πίεσης και ζώνης, γύρισε τον αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος, ΑΛΛΑ δύο τρία φαλτσοσφυρίγματα των Βολιωτών διαιτητών φρενάρησαν τον ρυθμό και βάλαν ξανά στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό.
Στην 4η περίοδο , ο Πλατύκαμπος δεν κατάφερε να κρατήσει ρυθμό στην επίθεση με βιαστικά σούτ, μή ολοκληρωμένους αιφνιδιασμούς και κακές άμυνες, με τελικό αποτέλεσμα την ήττα.
Συμπερασματικά, θα λέγαμε ότι η ομάδα με την πολύ κακή και νωχελική της εμφάνιση έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει την νίκη με ένα σκόρ που δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων.
glargkatzis
3η αγωνιστική

αρμένιο-πλατύκαμπος 36-66

Η ομάδα του πλατυκάμπου ξεκίνησε πολύ δυνατά το μάτς, χωρίς να αφήνει περιθώρια για αντίδραση στην νεοσύστατη ομάδα του αρμενίου. Καλά ποσοστά στα σούτ, κυκλοφορία της μπάλας στην μόνιμη ζώνη των αντιπάλων ,καλές άμυνες και zone press, διευρύναν την διαφορά γρήγορα.
Η μεγάλη διαφορά στο τέλος της 2ης περιόδου, έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να δοκιμάσει πεντάδες και να δώσει χρόνο στα νέα παιδιά της ομάδας. Οι νεότεροι παίκτες ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στις απαιτήσεις του αγώνα και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι και το τέλος του αγώνα.
glargkatzis
Πλατύκαμπος-Βελεστίνο 77-70 (4η αγων)

Σημαντικό μάτς για τον Πλατύκαμπο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής διεξήχθει την κυριακή 12/12 στο κλειστό γήπεδο του Πλατύκαμπου με νίκη για την ομάδα μας και σκόρ 77-70.
Η ομάδα προέρχόταν από μια καλή εμφάνιση με το Αρμένιο, αλλά επιζητούσε την πρώτη νίκη εντός για να αποζημιώσει τους φιλάθλους μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό βόλου στην 2η αγωνιστική.
Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο και αυτή τη φορά στην προσπάθεια του Πλατυκάμπου καθώς ξεκίνησε και πάλι νωθρά την Α' περίοδο. Παίζοντας πιεστική άμυνα στο κατέβασμα της μπάλας και δυναμική ζώνη στην άμυνα, κατάφερε να προηγείται σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της Α και Β περιόδου. Η διαφορά έφθασε και τους 12 πόντους αλλά τα εύκολα καλάθια που σημείωνε το Βελεστίνο με αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σούτ, ροκανίσαν τη διαφορά και το παιχνίδι την Δ' περίοδο πήγαινε πόντο-πόντο. Τελικά, επικράτησε ψυχραιμία και οι παίκτες του Πλατυκάμπου με ευστοχία στις βολές και σωστή κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν να κερδίσουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Συμπερασματικά, η ομάδα έπαιξε καλά επιθετικά(καλά σκρίν,σωστά σούτ,ολοκληρωμένα συστήματα) αλλά δεν λειτούργησε αμυντικά όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί(κακές επιστροφές, λίγες βοήθειες στα σκρίν, όχι μπλοκ-αουτ).

Διμήνι-Πλατύκαμπος 73-62 (5η αγωνιστική)

Ήττα γνώρισε η ομάδα του Πλατυκάμπου μέσα στο Διμήνι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β'ΕΣΚΑΘ-1ο όμιλος. Η ομάδα μας είχε απώλειες 2 βασικών παικτών αλλά προσπάθησε.Ξεκίνησε νωθρά την Α'περίοδο,αλλά γύρισε το μάτς στην Β' περίοδο(32-32) και μάλιστα στις αρχές της Γ' προηγήθηκε αλλά κάποια λάθη σε συνδυασμό με κάποια άπειρα σφυρίγματα των διαιτητών αλλά και την εμπειρία των παικτών του Διμηνίου τελείωσε την Γ' περίοδο με σκόρ 53-46. Στην Δ' δεν μπόρεσε να ανατρέψει την διαφορά η οποία παρέμεινε μέχρι και το τέλος σχεδόν όπου και ξεπέρασε για πρώτη φορά και τους 10 πόντους. Το τελικό σκόρ αλλά και η εμφάνιση της ομάδας μας δείχνουν ότι ο Πλατύκαμπος χτυπά όλα τα ματς με όλους του παίκτες του και ειδικά με τους νεότερους, οι οποίοι ειδικά στο τελευταίο 3λεπτο σταθήκαν στο ύψος του παιχνιδιού.


Διμήνι- Πλατύκαμπος
Α' : 18-07
B' : 14-25
Γ' : 21-14
Δ' : 20-16
glargkatzis
Πλατύκαμπος-Ν.Αθλητές Νίκης 50-56 (6η αγωνιστ)

Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση εντός έδρας, ο Πλατύκαμπος αναγκάστηκε σε ήττα από τους Ν.Αθλητές Νίκης με 50-56.
Η ομάδα έδειξε κακό πρόσωπο στην επίθεση ,μιας και στην άμυνα τα πηγαίνει σχετικά καλά αφού έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου.Βιαστικές και τραβηγμένες ατομικές προσπάθειες και η έλλειψη συγκέντρωσης στα συστήματα , οδήγησε στην φτωχή συγκομιδή των πενήντα πόντων. Όσο καλή άμυνα και να παίξει μια ομάδα με πενήντα πόντους ενεργητικό είναι δύσκολο να φύγει με την νίκη, δήλωση ο προπονητής Βούκατας Β.


Πλατύκαμπος-ΒC Volos 64-37 (1η αγων-Αναβληθέν)

Tο Σάββατο 22/1 στις 13:00 πραγματοποιήθηκε το αναβληθέν μάτς της 1ης αγωνιστικής και στέφθηκε με επιτυχία επί της νεαρής ομάδας του ΒC. Η ομάδα μας παρουσίασε συνοχή στην επίθεση και οι νέοι παίκτες είχαν χρόνο να δείξουν την φετινή τους βελτίωση στα συστήματα επιθεσης αλλά και στην άμυνα.


Δίλοφος-Πλατύκαμπος 63-67 (7η αγων)

Νίκη επί του Δίλοφου στο κλειστό της Νίκαιας πέτυχε η ομάδα μας την κυριακή 23/1. Η ομάδα μας ήταν συνέχεια κοντά στο σκόρ με καλές άμυνες στην Α και Β περίοδο. Στην Γ και Δ περίοδο, με το man-to-man και πίεση σε όλο το γήπεδο, κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να προηγηθεί οριακά στη λήξη της Γ περιόδου.Στην Δ περίοδο συνέχισε τις καλές άμυνες και σε συνδυασμό με επιτυχημένα pick-n-roll , πέτυχε εύκολους πόντους με αποτέλεσμα 4' πριν το τέλος να προηγηθεί μέχρι 14 πόντους.Το τελευταίο τρίλεπτο, δεν χρήζει κριτικής καθώς συνεχόμενα φάουλ, τεχνικές ποινές και παράπονα για σφυρίγματα, αμαυρώσαν το καλό κλίμα του αγώνα μεταξύ των γειτονικών ομάδων και το μονο που καταφέραν ηταν να μειωθεί η διαφορά στο νικηφόρο 63-67 για τον Πλατύκαμπο.

glargkatzis
ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για το άθλημα
Είναι η μοναδική περιγραφή αγώνα μπάσκετ-κωμωδία που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου στις 6/2 , με την βοήθεια των διαιτητών και κυρίως του κ.Βαφειάδη !!!
"Το τελικό σκόρ (Ολυμπιακός Β. - Πλατύκαμπος 66-62) προήλθε μετά από τραγικά σφυρίγματα, τεχνικές ποινές και αποφάσεις των διαιτητών που διαμορφωσαν αποκλειστικά το αποτέλεσμα. Ο πρώτος διαιτητής ήταν απίστευτα τραγικός ,σε βαθμό που να υποδεικνύει σκοπιμότητα μέχρι αηδίας. Ερωτηματικά εγείρει και το γεγονός , ότι για δεύτερη φορά (μετά και τραγικό ματς Διμηνίου-Ολυμπιακού),ο συγκεκριμένος σφυρίζει ματς του Ολυμπιακού Β., μετά από έκτακτη απουσία ορισμένου από την ΕΣΚΑΘ διαιτητή.",δηλώσανε παράγοντες του Πλατυκάμπου.
Δεν γίνεται η μοναδική Λαρισαική ομάδα του 1ου ομίλου της Β'ΕΣΚΑΘ να αντιμετωπίζει εκτός από τις βολιώτικες ομάδες και σχεδόν πάντα δύο Βολιώτες διαιτητές.
glargkatzis
Τραπέζι στις Ακαδημίες της ΑΕΔ Πλατύκαμπος πραγματοποίησαν οι χορηγοί της ομάδας και συγκεκριμένα οι :

"Καφέ-Πίτσα" ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ και "Ξένες Γλώσσες" ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΣΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το αγαπημένο τους άθλημα. Στο τέλος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία Κατσικάρης στη Γαλήνη, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια στα παιδιά της ακαδημίας.

glargkatzis
Πραγματικά είναι κρίμα σε αυτή την κατηγορία να γίνονται έκτροπα 3 αγωνιστικές συνέχεια με κοινό παρονομαστή τον Ολυμπιακό Βόλου (σε αγώνες με Διμήνι,Πλατύκαμπο και Ν.Αθλητές ) και να μην χαμπαριάζει τίποτα η ΕΣΚΑΘ !!!
Τα ίδια και χειρότερα έκανε το "ύποπτο" διαιτητικό δίδυμο και την περασμένη κυριακή με τους Ν.Αθλητές...Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση αυτής της ομάδας και αποδώθηκε δικαιοσύνη έστω και με ένα πόντο...Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι υπήρχε και νοήμων κόσμος στην κερκίδα ο οποίος εξαγριώθηκε με τα παράλογα σφυρίγματα...


Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε η ΑΕΔ Πλατύκαμπος. Παρευρέθησαν όλα τα τμήματα της ομάδας και οι ακαδημίες , καθώς και η διοίκηση, παράγοντες και χορηγοί της ομάδας. Σε μια ανοιχτή εκδήλωση συμμετείχαν και οι γονείς των μικρών αθλητών.

Το φλουρί για την φετινή χρονιά κέρδισε ο Μηταλλούλης Κων/νος, με δώρο αθλητικό εξοπλισμό που προσέφερε το κατάστημα Αθλητικού Υλικού "ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ".
Μία ετήσια υποτροφία για εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΣΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ" , κέρδισε ο Σπαχίου Βίσι.
Μία ετήσια υποτροφία για εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, επίσης από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΣΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ" , κέρδισε ο Πριμικύρης Αθανάσιος.

Στην εκδήλωση συνεισφέραν με τις βασιλόπιτες ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑ και με τους χυμούς,ποτά,αναψυκτικά το Σουπερ Μάρκετ ΜΠΙΚΟΥΛΗΣ.
glargkatzis
Μεγάλη Νίκη πέτυχε η ομάδα του Πλατυκάμπου για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' ΕΣΚΑΘ με 57-54 επί του Διμηνίου . Παρ'ότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, η νίκη καταδεικνύει την προσπάθεια της λαρισαικής ομάδας στον όμιλο του Βόλου και μαζί με τις υπόλοιπες εμφανίσεις σε όλα τα φετινά δύσκολα μάτς, δείχνει ότι η ομάδα βελτιώνεται συνέχεια και ραγδαία. Μια ομάδα χωρίς πόρους και άσχημες γηπεδικές συνθήκες,προσπαθεί έχοντας στόχο την προώθηση τοπικών ταλέντων, να κοιτάξει πιο ψηλά την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα νωθρά, πολλές ελλείψεις την εβδομάδα που πέρασε αλλά και στον αγώνα, αλλά κρατήθηκε κοντά στο σκόρ την Α και Β περίοδο.Το Διμήνι με πολλά εύστοχα 2ποντα και 3ποντα, αλλά χωρίς καλές άμυνες επέτρεψε στον Πλατύκαμπο να κερδίσει τα επιμέρους Γ και Δ δεκάλεπτα.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το σκόρ 1:31 πριν το τέλος ήταν 9 πόντους υπέρ του Διμηνίου. Τότε, η πίεση σε όλο το γήπεδο και το πάθος στα ρημπάουντ των ελευθερων βολών,καθώς και δύο καθοριστικά κλεψίματα 30'' πριν λήξει το μάτς, έδωσαν την απρόσμενη νίκη στον Πλατύκαμπο.
Η ομάδα μας άξιζε την νίκη σε ένα τέτοιο μάτς με έναν ισχυρό αντίπαλο,μετά από μια χρονιά που δεν έλλειψαν οι αδικίες από διαιτητές του Βόλου (πχ.Ολυμπιακός Β.-Πλατύκαμπος 66-62) ,οι οποίες ουσιαστικά ΣΤΕΡΗΣΑΝ το δικαίωμα να ελπίζει σε άνοδο.
glargkatzis
Τελική Βαθμολογία 2010-2011
Τελική Βαθμολογία
1. Ν.Α. Νίκης 27
------------------------------
2. Α.Ε.Β. Διμηνίου 25
3. Ολυμπιακός Β. 23
4. Πλατύκαμπος 21
5. B.C. Volos 20
6. Δίλοφος 19
7. Αρμένιο 15
8. Άδμητος Βελ. 14

Απολογισμός Χρονιάς 2010-2011
Έκλεισε μια δύσκολη χρονιά για τον Πλατύκαμπο , ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση , μιας και το ματς με το Βελεστίνο στο ανοιχτό γήπεδο δεν έγινε....
Δύσκολη χρονιά αλλά επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, μιας και οι οικονομικές και κυρίως οι ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ δυσκολίες, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα και τα παιδιά του δήμου να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων.Χωρίς βοήθεια από το δήμο, από την επιτροπή διαχείρισης του γηπέδου και από τους φορείς της περιοχής γενικά, στηρίχθηκε στο φιλότιμο μερικών επαγγελματιών της περιοχής και στην όρεξη για μπάσκετ των παικτών και του προπονητή. Ζητήθηκαν υπέρογκα ενοίκια για ένα γήπεδο που ούτε στο 50% δεν προσφέρεται για μπάσκετ (πλαστικό δεκαετίας 90, χωρίς θέρμανση και καθαριότητα, κακοσυντηρημένα αποδυτήρια κτλ)
Η ομάδα κατάφερε, για πρώτη χρονιά ουσιαστικά, να παίξει καλό μπάσκετ κατά περιόδους, να κερδίσει δύσκολους αντιπάλους , πχ Διμήνι, και να κάνει τελικά ένα σερί 8-6 (νίκες-ήττες). Έδειξε ότι μπορούσε περισσότερα ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου και έχασε πολύτιμους βαθμούς,πχ με Ολυμπιακό Β. Στο δεύτερο γύρο, πάλι με Ολυμπιακό Β. έχασε ένα παιχνίδι-παρωδία όπου έγινε σφαγή από τους διαιτητές...
Συμπερασματικά, μένει μια πικρία για τη φετινή χρονιά λόγω της ατυχίας που είχε σε κάποια παιχνίδια, τα οποία στερήσαν όπως αποδείχθηκε πολύτιμους βαθμούς , καθώς και για δυσκολίες που θα μπορούσαν να υπερσκελισθούν με την βοήθεια και των φορέων της περιοχής. Άλλωστε , το δυναμικό της ομάδας (παίκτες-προπονητές-χορηγοί) αποτελεσαν οικογενειάρχες και παιδιά, όλοι κάτοικοι του πρώην Δήμου Πλατυκάμπου...
glargkatzis
Aκατόρθωτο να κατέβει πάλι η ομάδα του Πλατυκάμπου την σεζόν 2011-2012....Κρίμα για μια ομάδα που από το πουθενά σε 2 χρονιές κατέλαβε 3η -4η θέση και ίσως με λίγη τυχη διεκδικούσε και την 2η....Οι αξεπέραστες οικονομικές δυσκολίες επιδεινώθηκαν μετά και από το νέο υπέρογκο κόστος του σχολικού γυμναστηρίου του Δήμου...Κρίμα για την ομάδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ να μην μπορεί να παίξει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ γυμναστήριο...Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...Τα παιδιά της περιοχής μετά από αυτό θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού διέξοδο , ελπίζουμε τουλάχιστον , μόνο σε αθλητικούς χώρους...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.