Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (u20)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Gkos
QUOTE (ssoulliss @ Jul 15 2015, 16:40 ) *
Αυτό που είδα εχθές, πέραν την έλλειψη ταλέντου που είναι εμφανής, είναι η απουσία μαχητικότητας. Ειδικά στην άμυνα. Στο ένας με έναν μας περνούσαν σαν σταματημένους.



Διαφωνώ.
Χωρις πλάκα ,χτες ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση.
Και με πολύ πάθος.
Πάλεψαν πολύ τα παιδιά να νικησουν όταν βρεθηκαν πίσω.
Να τους το αναγνωρισουμε.




ssoulliss
QUOTE (McRae @ Jul 15 2015, 17:01 ) *
Με νικη με 8 ποντους παει η Ελλαδα στο -1.Η Πολωνια ειναι στο +5 οτι και να γινει αφου τα εχει παιξει τα δυο ματς.Η Βοσνια θελει νικη και η Ελλαδα νικη με +15.Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση(νικη Ελλαδας απο 1 εως 14 ποντους) περναει η Πολωνια.


Έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου ότι παίζαμε με Πολωνία, ενώ παίζουμε με Βοσνία.

QUOTE (Gkos @ Jul 15 2015, 18:01 ) *
Διαφωνώ.
Χωρις πλάκα ,χτες ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση.
Και με πολύ πάθος.
Πάλεψαν πολύ τα παιδιά να νικησουν όταν βρεθηκαν πίσω.
Να τους το αναγνωρισουμε.


Φαντάζομαι πόσο χάλια ήμασταν πριν! Αυτός ο Νίκολιτς και γενικά τα γκαρντ της Σλοβενία μας πέρναγαν άνετα!!!
Μόνο με την Σερβία χάσαμε με κάτω τα χέρια. Όλα τα ματς χάθηκαν στο τέλος, όμως η γενική εικόνα είναι κακή νομίζω.
Gkos
Ανάπαυλα στην Ιταλία,με την εθνική μας να προηγείται σε ακόμα ένα ημίχρονο ,αλλά αυτή την φορά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Οι Βοσνιοι ειναι οικοδόμοι,σορρυ κιόλας!
Μιλαμε και για σχολη Γιουγκοσλαβικη κιόλας...

Σκορ ημιχρόνου 32-19 !
Οι Βόσνιοι προηγήθηκαν 19-15 στο 9' και μετα δεν ξανασκόραραν!
Gkos
Νικήσαμε 75-56!!!


Μας αρκεί τωρα νικη Σλοβενιας,ε ;;;;
Runt
QUOTE (Gkos @ Jul 15 2015, 21:41 ) *
Νικήσαμε 75-56!!!
Μας αρκεί τωρα νικη Σλοβενιας,ε ;;;;

Ναι. Μπραβο στα παιδια οτι και να γινει!
Σημερα παιξανε μπασκετ, και μερικοι παίξανε καλυτερο απο οσο περιμενα οτι μπορουν να παιξουν.
Gkos
Μπορεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια να αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά στο ματς... για Άνδρες που θα τα έκρινε όλα, οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη ήταν εκεί! Η Εθνική Νέων Ανδρών, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από μία ήττα ύστερα από εξαντλητικό 50λεπτο. Μετά την κάλυψη της διαφοράς των 15 πόντων που χρειάζονταν, οι διεθνείς μας περιμένουν νίκη από την χθεσινή τους αντίπαλο επί της Πολωνίας, προκειμένου στην τριπλή ισοβαθμία που προκύπτει από αυτό το σενάριο, να πάρουν ως δεύτεροι την πρόκριση για τις θέσεις 13-16 και τη διεκδίκηση της παραμονής στην Α' Κατηγορία.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες εναλλάχθηκαν στο σκορ με το διάστημα αυτό να χαρακτηρίζεται από ισορροπία. Αυτό αποτυπώθηκε στο 19-19 του τέλος της περιόδου, με την ελληνική ομάδα σε εκείνο το σημείο να βρίσκει σταθερά λύσεις από τον Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος σκόραρε 10 πόντους σε αυτή, δηλαδή πάνω από τους μισούς της πόντους.

Την πλήρη αλλαγή στην εικόνα του παιχνιδιού, όμως, θα έφερνε η άμυνα, η οποία ήταν με μία λέξη... τέλεια! Κι αυτό, γιατί κατάφερε σε ολόκληρη τη δεύτερη περίοδο να αφήσει τους Βόσνιους στο μηδέν, δίνοντας παράλληλα ώθηση για να πάρει η Εθνική μας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Εκεί βρέθηκαν λύσεις από διάφορους παίκτες, με τους Μπιλλή, Σταμάτη, Θεοδώρου και Χατζηνικόλα να πρωτοστατούν και να οδηγούν τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (19-32).

Με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, ο Ζαχίραγκιτς έβαλε τέλος στην «ξηρασία» των Βοσνίων, με τον Γκάριτς να μειώνει από τη γραμμή σε μονοψήφιο αριθμό για την ομάδα του (23-32 στο 21'). Αυτό, ωστόσο, δεν πτόησε τους παίκτες του Μάνου Μανουσέλη, οι οποίοι με τους Λιάπη, Κώττα, Χατζηνικόλα και Πουλιανίτη «εκτόξευσαν» τη διαφορά στους 20 πόντους, δείχνοντας να ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση και πως τίποτα σε εκείνο το σημείο δε θα μπορούσε να φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα (23-43 στο 25'). Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε έως το τέλος του δεκαλέπτου, με τις δύο ομάδες μάλλον να στρέφονται στα... σενάρια της διαφοράς καθώς η καθολική ανωτερότητα της Ελλάδας ήταν πλέον φανερή (32-51).

Ίβκοβιτς, Πολούτακ και Λούζαιτς προσπάθησαν να κάνουν μία ύστατη προσπάθεια για την ομάδα τους, προκειμένου κυρίως να αποφύγουν τη «συντριβή», μειώνοντας στο -14 με ακόμη επτά λεπτά για τη λήξη (41-55). Ο Κώττας σταμάτησε το σερί τους, αλλά οι Βόσνιοι επανήλθαν για να μειώσουν στους 10 πόντους, με πέντε λεπτά να απομένουν και το επιθετικό πρόβλημα να γίνεται σε εκείνο το σημείο για πρώτη φορά φανερό στις τάξεις της Εθνικής (49-59). Πουλιανίτης, Λιάπης και Σπυρόπουλος ξαναπήραν όμως την κατάσταση στα χέρια τους και επανέφεραν την απόσταση σε σημείο να μη δίνουν πλέον ελπίδες στους αντιπάλους τους, με τον Χριστοδούλου επίσης να είναι ψύχραιμος από τη γραμμή (50-67 στο 37'). Στα τελευταία λεπτά διατηρήθηκε η πολυπόθητη διαφορά, με αποτέλεσμα πλέον... να περιμένουμε τους Σλοβένους.

Δεκάλεπτα: 19-19, 19-32, 32-53, 56-75.

Βοσνία: Ζαχίραγκιτς 2, Ιβκοβιτς 9(3), Γκάτσιτς 2, Μπούζα 15(2), Γκάριτς 2, Μιλάνοβιτς 9, Λούζαϊτς 5(1), Λόντσαρ 6, Πολυτάκ 6, Λάκιτς, Καραμάτιτς.

Ελλάδα (Μανουσέλης): Σπυριδωνίδης , Λιάπης 8(1), Κώττας 8, Χριστοδούλου 12, Πουλιανίτης 6, Χατζηνικόλας 9(2), Θεοδώρου 6, Τσαλμπούρης 3, Μπιλλής 8 (11 ριμπ.), Σταμάτης 7(1), Οικονομόπουλος, Σπυρόπουλος 8.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.M0DiexMn.dpuf
Gkos
Η Πολώνια 30-25 αναπαυλα.
Νικουσε 19-9 στην α περιοδο.
Gkos
Νίκησε η Πολωνία και πέσαμε...

Υγεια.

Του χρόνου παρέα με Κροατια smile.gif
Runt
Οι Σλοβενοι δεν τα καταφεραν να νικησουν αποψε, παρα το εκπληκτικο ποσοστο ευστοχιας που ειχαν εντος πεδιας (25%).
Πανω που περναμε τα πανω μας. Κριμα! Κριμα και γιατι χασαμε 2 παιχνιδια στην παραταση. Κριμα γιατι αδικησαμε τους εαυτους μας.
Και τελος κριμα για την επομενη σειρα, που θα παιξει για την ανοδο.
Για εμενα το προσημο σημερα ειναι περισσοτερο θετικο παρα αρνητικο.
Ειδα οτι αρκετα παιδια δεν ειναι απαραιτητα χαμενες υποθεσεις. Να μην απογοητευτουν και να συνεχισουν να δουλευουν
τους ευχομαι.
Θεοδωρου και Χ'νικολας ηταν αγνωστοι σε εμενα. Πως σας φανηκαν γενικα;



Gkos
Παρότι αποκλειστήκαμε,εχουμε δυο ματς ακόμα.

Σήμερα στις 5:30 (ξανα)βρίσκουμε Βουλγαρία.



"Η Εθνική Νέων Ανδρών, μπορεί να πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και να κάλυψε τη διαφορά που απαιτείτο για να ελπίζει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου της για τη διατήρηση στην Α' Κατηγορία, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν αρκούσε. Πριν από λίγο, η Πολωνία επικράτησε της Σλοβενίας με 58-50 και η Ελλάδα ήθελε μόνο νίκη της Σλοβενίας για να καταταγεί δεύτερη. Αυτό, συνεπάγεται τον υποβιβασμό της από την Α' Κατηγορία.

Οι Πολωνοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-9 και σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων τους να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις. Κάτι τέτοιο, τους φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου και δεύτερους τους Σλοβένους, με την Εθνική μας να μένει τρίτη και να παλεύει πλέον για τις θέσεις 17-20. Στο πρώτο της παιχνίδι για την τελική της κατάταξη, θα βρει τη Βουλγαρία, την οποία είχε αντιμετωπίσει και στον πρώτο όμιλο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, στις 17:30 στη Λατιζάνα.


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.927VsXRo.dpuf "

QUOTE (Runt @ Jul 15 2015, 00:42 ) *
Αν δεν ελαβες την απαντηση φταιει, ειτε οτι γραφω με κινητο χωρις wifi, currently, ειτε οτι ειμαι ανεπιδεκτος smiley.gif



Τώρα που έμαθες όμως πως δουλευει να κοιτάς που και που ομως αν σου έστειλε κανεις smile.gif smiley.gif
arianinos
Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το Ισραήλ και από εκεί ξεκινήσανε όλα, η ομάδα αυτή είναι γεμάτη ρολίστες για αυτό δυσκολευόμασταν και τόσο πολύ άμα είχαμε 2 πρωταγωνιστές να τραβάνε φάσεις και σκοράρισμα θα δένανε και οι άλλοι δίπλα τους να κάνουνε την δουλειά τους. Παρόλα αυτά νομίζω αν έπαιζε ο Διαμαντάκος σύμφωνα και με το τραγικό επίπεδο που είδα σε όλα τα παιχνίδια, εκτός Σερβίας που δεν είδα το παιχνίδι και δεν έχω άποψη, θα έκανε θραύση όπως και στα προηγούμενα Ευρωμπάσκετ μικρών και λογικά θα είχε double double σε κάθε παιχνίδι και θα μέναμε κατηγορία.

Ιδιαίτερα αυτό το παιχνίδι με την Πολωνία όταν ξεκίνησε η ομάδα των Πολωνών ήταν τέτοια τραγωδία που ίσως είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε μικρούς FIBA, αλλά βέβαια στο τέλος χάσαμε rolleyes.gif

Θεοδώρου καλός είναι παίζει Αμερική στο Pacific αλλά με το σώμα που έχει και το ύψος δεν είναι για 4άρι δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα εκεί σε επίπεδο Α1 πρέπει να δουλέψει να κατέβει οπωσδήποτε στο 3, έχει το σουτ και την ταχύτητα για το κάνει έτσι μου φάνηκε.
Gkos
Νικη για την εθνική με 74-67 ,ανατρέποντας το 36-42 της ανάπαυλας.
Αυριο για τις θέσεις 17-18 με Κροατία (νίκησε 76-45 την Βοσνία!!!!)
KingCrimson
QUOTE(Gkos @ Jul 17 2015, 18:16 ) *
Νικη για την εθνική με 74-67 ,ανατρέποντας το 36-42 της ανάπαυλας.
Αυριο για τις θέσεις 17-18 με Κροατία (νίκησε 76-45 την Βοσνία!!!!)


τρελή επιτυχία!
να προσέξουν τα παιδιά μη πάρουν τα μυαλά τους αέρα smiley.gif
Gkos
Ημίχρονο Ρωσία-Σλοβενία 34-35.
Τολμάω να προβλέψω ότι ο νικητής εδώ, θα σωθεί εντέλει.

QUOTE (KingCrimson @ Jul 17 2015, 20:17 ) *
τρελή επιτυχία!
να προσέξουν τα παιδιά μη πάρουν τα μυαλά τους αέρα smiley.gif



Μην εισαι κακός.

Επειδή δεν είδα τον αγώνα,ψαχνω στα σαιτ,αλλα κανείς δεν το ειδε επίσης μου φαίνεται.
Basket.gr ,basketblog.gr ,τίποτα.


" Η Εθνική Νέων Ανδρών επιβλήθηκε 74-67 της Βουλγαρίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λινιάνο της Ιταλίας. Ο αγώνας ήταν κατάταξης για τις θέσεις 17-20.

Δεκάλεπτα: 16-15, 20-27, 19-13, 19-12

Ελλάδα (Μανουσέλης): Σπυριδωνίδης 6, Λιάπης 14, Κώττας 4, Χριστοδούλου 7 (7ρ, 9α),Πουλιανίτης, Χατζηνικόλας 2, Θεοδώρου 9, Τσαλμπούρης 2, Μπιλλής 9, Σταμάτης 3, Οικονομόπουλος 4, Σπυρόπουλος 14 (6ρ)

Βουλγαρία: Ίλιεφ 3, Κότσεφ 3, Στάβρεφ 11, Χαντζιρούσεφ 16, Μίλοφ 12, Ίβκοφ 7, Γκεοργκίεφ 10, Πεϊτσίνοφ, Βανγκέλοφ, Νιμιτρόφ Ντ, Βασίλεφ 5, Σεκούλοφ "


http://basket.gr/index.php/eidhseis/3493-e...voulgaria-74-67
arianinos
Δεν πειράζει το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο τελικός της Β' κατηγορίας του χρόνου biggrin.gif
Gkos


Στο τελευταίο της ματς για το Ευρωμπάσκετ U20 της Ιταλίας, η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε από την Κροατία με 63-52.



Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη, πάλεψαν απέναντι στους έτερους Βαλκάνιους για ένα ημίχρονο, όμως η «καταστροφική», ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, τρίτη περίοδος, τους στέρησε τη δυνατότητα για το θετικό αποτέλεσμα. Οι διεθνείς, κατέλαβαν τη 18η θέση στην τελική κατάταξη με το ματς αυτό βέβαια να μην έχει μεγάλο διακύβευμα. Κι αυτό, γιατί έχει ήδη υποβιβαστεί στη Β' Κατηγορία.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πιο δυναμικά την αναμέτρηση, προηγούμενη με 7-11 στα μισά της πρώτης περιόδου και δείχνοντας να παίρνει αυτή το πάνω χέρι στον αγώνα. Η Κροατία, όμως, γρήγορα αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 10-3, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να βρεθεί μπροστά στο τέλος της περιόδου με 17-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη προσπάθησαν να αντιδράσουν και αναμείφθηκαν για την επιμονή τους, με τον Μιχάλη Λιάπη να ισοφαρίζει σε 31-31, λίγο πριν το τέλος της περιόδου. Ο Φιλίποβιτς, όμως, με 4 δικούς του πόντους διαμόρφωσε υπέρ της ομάδας του το σκορ ημιχρόνου (35-31).

Καθοριστικής σημασίας αποδείχθηκε η τρίτη περίοδος. Για άλλη μία φορά, η Ελλάδα παρουσίασε σημαντικό πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και η Κροατία επωφελήθηκε της κατάστασης αυτής, προκειμένου να πάρει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Κατάφερε, μάλιστα, να «εκτοξεύσει» τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, προηγούμενη με 12 πόντους στο τέλος του δεκαλέπτου (53-41). Η τελευταία περίοδος αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι Κροάτες δεν είχαν ιδιαίτερη δυσκολία στο να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Δεκάλεπτα: 17-14, 35-31, 53-41, 63-52

Κροατία: Γκούλαμ 9 (3), Μπόμπαν, Μπόζιτς 9 (1), Μπόσνιακ 7 (1), Τσόριτς 11 (1), Φιλίποβιτς 18 (1), Ζγκάνετς, Πέριτς, Μπατσάκ 7, Ράντουνιτς, Τζούκιτς 2

Ελλάδα (Μανουσέλης): Σπυριδωνίδης 1, Λιάπης 6, Κώττας 2, Χριστοδούλου 10 (2), Πουλιανίτης 5 (1), Χατζηνικόλας, Θεοδώρου 5 (1), Τσαλμπούρης 7 (1), Μπιλλής 5, Σταμάτης, Οικονομόπουλος 6 (2), Σπυρόπουλος 5

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.A37Qiaqb.dpuf
Gkos
"Euro U20: Ο τελικός των τελικών και το Top 5



Η Ισπανία και η Σερβία είναι από κάθε άποψη οι καλύτερες ομάδες στο Ευρωμπάσκετ Νέων του Λινιάνο Σαμπιαντόρο. Το αποδεικνύουν τόσο με την παρουσία τους στον αποψινό τελικό (22:00), όσο και με την πορεία τους τις προηγούμενες 12 ημέρες. Άλλωστε,για πρώτη φορά στην 16χρονη ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20δύο ομάδες έφτασαν αήττητες έως τον τελικό (9-0)!

Η μεν Ισπανία θα διεκδικήσει απόψε τον 2ο τίτλο σε επίπεδο Νέων, έχοντας έχει ήδη βάλει στο τσεπάκι το 9ο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ Νέων, μετά το χρυσό του 2011, τα αργυρά του 2007 και του 2014 και τα χάλκινα του 2008, του 2009, του 2010, του 2012 και του 2013! Κάτι πρωτοφανές σε επίπεδο Νέων, από μία ομάδα που θα φτάσει φέτος τα 11 μετάλλια στις 14 διοργανώσεις που έχουν γίνει συνολικά.

Η δε Σερβία επέστρεψε σε τελικό Ευρωμπάσκετ Νέων για πρώτη φορά από 2008, όταν κατέκτησε το τελευταίο της χρυσό μετάλλιο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί για τη Σερβία είναι ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε τελικό! Εχει τρία στα τρία (2006, 2007, 2008), ενώ αριθμεί άλλα δύο χάλκινα μετάλλια, το ένα από το 2005 και το άλλο από πέρυσι στο Ηράκλειο.

Πολλοί επίσης είναι οι παίκτες που είχαν πάρει μέρος και στο περσινό Ευρωμπάσκετ. Δέκα συγκεκριμένα. Οι Μαρτίν, Αμπάλντε, Σανς, Ερνανγκόμεθ, Νόγκουες ήταν μέλη της αργυρής Ισπανίας, ενώ οι Ρέμπιτς, Καπλάνοβιτς, Γιάραμαζ, Σάλιτς και Τέιτς είχαν βοηθήσει τη Σερβία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

http://www.infobasket.gr/euro-u20-%CE%BF-%...84%CE%BF-top-5/ "

Στις 17:30 θα παίξουν για την 13τη θέση και την αποφυγή του υποβιβασμού, Σλοβενια και Πολωνία.

Βρε την Πολωνια που υποτίθεται ήταν η πιο αδύναμη ...
Νικησε εμας στην παράταση (ανατρέποντας και 15 π διαφορά) ,νικησε Σλοβενία(και μας άφησε έξω ) ,νικησε και προχτές την Μ.Βρετανια (πάλι στην παράταση!) και παει το θαύμα.
Respect!

Εγω παντως Σλοβενια πιστευω θα σωθει.
Ειχα πει όποιος νικησει μεταξυ Σλοβενίας και Ρωσίας.

Τώρα που ειπα Ρωσια,χάνει 20 π. από Μ. Βρετανία, την πηρε η κατω βόλτα!

Πάντως ωραια Β κατηγορια θα έχουμε του χρόνου,δεν μπορειτε να πειτε smile.gif
Gkos
Ημίχρονο στον τελικό του U20 ,μεταξυ Σερβίας και Ισπανίας ,με το σκορ να ειναι σκορ τελικου!

37-36 η Σερβία!

Ο αγώνας υπαρχει λαιβ εδώ


http://www.competitions.livebasketball.tv/...d-championships

Στο youtube δεν ξερω γιατι,αλλα δεν υπαρχει.

Υ.γ.
Η Σερβια πέτυχε απίστευτο καλάθι από την μια μπασκετα στην άλλη,αλλά είχε μηδενιστεί ο χρόνος και δεν μέτρησε!


Υ.γ.2.

Η Σλοβενια τελικα 13τη και εσώθη,αφου διεσυρε με νταμπλ σκορ (86-43!!!!!!) την Πολωνία.
Gkos
Τα αίτια του υποβιβασμού της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών στη Β’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 επιχείρησε να εξηγήσει ο Ηλίας Θεοδώρου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε στη 18η θέση της διοργάνωσης, που έλαβε χώρα στο Λινιάνο της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Ο διεθνής φόργουορντ, με δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103.3, εξήγησε: «Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Υπήρχαν προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας, καθώς πολλά παιδιά άργησαν να ενσωματωθούν σε αυτήν. Ξέραμε ότι ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και λυπούμαστε πολύ». Είπε ακόμα…

Για τα κρίσιμα σημεία του τουρνουά:«Έγιναν πολλά στραβά στον αγώνα με το Ισραήλ, υπήρχε κι ένα πρόβλημα με τους διαιτητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι με δύο αμφισβητούμενες φάσεις. Αυτή η ήττα μάς διέλυσε, στην ουσία. Το επόμενο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε ήταν αυτό με την Πολωνία, αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος με τη Βοσνία κάναμε το καθήκον μας, νικήσαμε με 20 πόντους διαφορά, παρότι χρειαζόμασταν 15, η Πολωνία όμως επιβλήθηκε της Σλοβενίας κι έτσι ήρθε ο αποκλεισμός και ο υποβιβασμός. Δεν ξέρω εάν οι Σλοβένοι το έκαναν επίτηδες για να αποκλειστούμε εμείς, καθώς έχασαν με δέκα πόντους στο συγκεκριμένο ματς, αλλά στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι, που παιζόταν και η παραμονή, η Σλοβενία επικράτησε με 40 πόντους. Αυτό εμένα κάτι μου λέει. Πάντως, έπεσαν παραδοσιακές δυνάμεις, όπως εμείς και η Ρωσία, και για αυτό φταίει και η αλλαγή του συστήματος, αφού υποβιβάστηκαν συνολικά επτά ομάδες. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα έχουμε πρόβλημα να ανεβούμε ξανά στην πρώτη κατηγορία, καθώς θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για την καριέρα του στις ΗΠΑ, με το Πασίφικ: «Είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα το κολεγιακό πρωτάθλημα, ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Πολλοί συνομήλικοί μου δυσκολεύονται να βρουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πρέπει να δίνεις το 100% κάθε ημέρα. Εκτός από το αθλητικό, είναι μια τεράστια ευκαιρία και στο ακαδημαϊκό κομμάτι, καθώς σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων κι αν δεν έχεις ένα συγκεκριμένο βαθμό δεν μπορείς να αγωνιστείς».


http://www.superbasket.gr/polla-strava-me-...medium=facebook
kotzito
Για γέλια οι κλήσεις. Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης τι ρόλο θα βαρέσουν μετά από μια χρονιά που τελείωσε Ιούνιο, και ο ένας έχει προετοιμασία και με την Ανδρών και ο άλλος φαίνεται ότι μάλλον θέλει να δουλέψει φέτος; Δηλαδή θα τους κάνει καλό να χάσουν έναν μήνα ξεκούρασης και ατομικών προπονήσεων για να παίζουν αγώνες με την Αλβανία, την Ιρλανδία και το Κόσοβο; Πέρα δηλαδή από Κροατία, Βοσνία που είναι οι μόνες ίσως που ξεχωρίζουν κάπως, τις υπόλοιπες ομάδες κανονικά θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να τις νικάμε και με β' ρόστερ που λέει ο λόγος.
salonikatasos
για το καλό των παιχτών ελπίζω ο παναθηναϊκός να αρνηθεί να στείλει τους χαραλαμπόπουλο-παπαγιάννη(αυτός αν μπει στο ντραφτ και φύγει για νβα το κόβω να ζητάει από μόνος του να μην πάει) και να τους αφήσει να ξεκουραστούν λίγο πριν από ατομικές προπονήσεις και προετοιμασία με την αντρική ομάδα. τσάμπα τους κουβαλάνε να τελειώσουν το τουρνουά με κανά 25-15-10 μέσο όρο ο χαραλαμπόπουλος και 30-17-5(τάπες) ο άλλος για να λένε δείτε εντυπωσιακά νούμερα. βέβαια δεν θα αναφέρουν ότι αυτά θα συμβούν κόντρα σε ομάδες της πλάκας.

polykos
Και οι υπόλοιποι παίκτες σε "πηγάδι κατούρησαν" ή μοιραστηκανε την μαρμίτα με τον Οβελίξ όταν ήταν μικροί??
Η ομάδα είναι πάντα η καλύτερη δυνατή και πρέπει να το εξασφαλίζουν αυτό οι υπεύθυνοι.
salonikatasos
QUOTE (polykos @ Jun 9 2016, 17:08 ) *
Και οι υπόλοιποι παίκτες σε "πηγάδι κατούρησαν" ή μοιραστηκανε την μαρμίτα με τον Οβελίξ όταν ήταν μικροί??
Η ομάδα είναι πάντα η καλύτερη δυνατή και πρέπει να το εξασφαλίζουν αυτό οι υπεύθυνοι.

οι υπόλοιποι δεν πλησιάζουν καν το ταλέντο και την προοπτική των συγκεκριμένων. και στο κάτω κάτω της γραφής παναθηναϊκός είμαι,τους δικούς μας με ενδιαφέρει να βλέπω να εξελίσσονται. ας κάνουν οι άλλες ομάδες ό,τι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για τους δικούς τους. ο χαραλαμπόπουλος και ο παπαγιάννης δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απολύτως από την έξτρα ταλαιπωρία για να παίζουν με παίχτες επιπέδου χαμηλών τοπικών κατηγοριών ελλάδας
qspock
QUOTE(polykos @ Jun 9 2016, 17:08 ) *
Και οι υπόλοιποι παίκτες σε "πηγάδι κατούρησαν" ή μοιραστηκανε την μαρμίτα με τον Οβελίξ όταν ήταν μικροί??
Η ομάδα είναι πάντα η καλύτερη δυνατή και πρέπει να το εξασφαλίζουν αυτό οι υπεύθυνοι.


+1

Εννοειται πως πρεπει να κατεβουν οι καλυτεροι. Εξασφαλιζουν ετσι και τη διακριση. Ειμαι σινουρος πως οι ιδιοι το θελουν. Το να κανουμε κουβεντα πως πρεπει να σνομπαρουν τις εθνικες ΑΠΟ ΤΩΡΑ τι νοημα εχει? Μετα τον ΔΔ που σταματησε στα 30 του τωρα οι παιχτες σταματανε στα 17? Οχι δα...

Η εθνικες ομαδες ειναι παντα ενα κινητρο για εναν αθλητη. Δεν μπορεις να καλεις τον Κ.Αντετοκουμπο ο οποιος πλεον ειναι US citizen και τους λοιπους των κολεγιων και να λες πως ο ταδε και ο ταδε πρεπει να ξεκουραστουν. Αυτα δεν ειναι σοβαρα. Νεα παιδια ειναι, 1 μιση μηνας δε τους φτανει? Τι να πουν δηλαδη και οι αντρες!

Στο θεμα μας τωρα, που ειναι η εθνικη νεων, οχι ο ΠΑΟ και ο οποιος συλλογος. Τα οπαδικα σχολια καλο ειναι να μενουν εκει που πρεπει.
Την ομαδα που θα κατεβει ανυπομονω να την παρακολουθησω! Νομιζω πως τουλαχιστον στους ψηλους κατεβαινει μια ποικιλια παιχτων που δυσκολα θα κοντραρει αλλη ομαδα! Οχι πως υστερουμε και σε αλλα ποστα. Που να ειχαμε και τον Μητογλου!

Και φυσικα, Κ.Αντετοκουμπο, Παπαγιαννης, Χαραλαμποπουλος, Λουτζης κλπ πρεπει να τους δουμε στην TV!
Εχουμε νεα για τα τηλεοπτικα?
polykos
QUOTE(salonikatasos @ Jun 9 2016, 17:11 ) *
οι υπόλοιποι δεν πλησιάζουν καν το ταλέντο και την προοπτική των συγκεκριμένων.


προσωπικά το ταλέντο και την προοπτική δεν την διαβάζω στα δελτία τύπου των μάναντζερ.
Ολα φαίνονται στο γήπεδο.
D-Wade
Καλά το θέμα είναι ότι οι μικρές εθνικές θα πρέπει να ετοιμάζουν τους παίχτες για τη μεγάλη. Βέβαια εδώ θέλουμε μετάλλια και διακρίσεις στις μικρές εθνικές και δεν πολυενδιαφερόμαστε για την εξέλιξη των αθλητών.

Οπότε δεν είναι καλό που τον τραβάνε τον Χαραλαμπόπουλο σε 2-3 προετοιμασίες κάθε χρόνο.

Αν ο παίχτης είναι ήδη ανωτέρου επιπέδου από την ηλικία του δεν του προσφέρει τίποτα να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες
salonikatasos
QUOTE (D-Wade @ Jun 9 2016, 17:51 ) *
Καλά το θέμα είναι ότι οι μικρές εθνικές θα πρέπει να ετοιμάζουν τους παίχτες για τη μεγάλη. Βέβαια εδώ θέλουμε μετάλλια και διακρίσεις στις μικρές εθνικές και δεν πολυενδιαφερόμαστε για την εξέλιξη των αθλητών.

Οπότε δεν είναι καλό που τον τραβάνε τον Χαραλαμπόπουλο σε 2-3 προετοιμασίες κάθε χρόνο.

Αν ο παίχτης είναι ήδη ανωτέρου επιπέδου από την ηλικία του δεν του προσφέρει τίποτα να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες

αυτό εννοούσα,μπορεί να το έγραψα λάθος και να μην έγινε κατανοητό. ο χαραλαμπόπουλος και ο παπαγιάννης έχουν εμπειρία από ευρωλίγκα και από τριβή με άνδρες επαγγελματίες του υψηλότερου επιπέδου. τα τουρνουά των μικρών εθνικών εγώ τα βλέπω ως μια ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες από αγώνες με συνομήλικούς τους τα νέα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο στις ομάδες τους. οι εθνικές ομάδες έτσι κι αλλιώς δεν έχουν κανένα απολύτως κέρδος από όλο αυτό.

σε αυτό το σημείο της καριέρας του χαραλαμπόπουλου και του παπαγιάννη που και οι 2 πάνε για 10-15 λεπτά σε ομάδα του ανώτερου επιπέδου της ευρωλίγκας,το καλύτερο και γι αυτούς και για τον σύλλογό τους και για την εθνική ομάδα,είναι τα παιδιά αυτά να ξεκουραστούν και να προπονηθούν ατομικά και στη συνέχεια να κάνουν προετοιμασία σαν άντρες. από την τριβή με παιδιά που δεν προσφέρονται ούτε για προπόνηση,δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα. και η εθνική νέων δεν τους έχει και ανάγκη στο κάτω κάτω της γραφής για να κερδίσει ομάδες που δεν υπάρχουν καν στο μπασκετικό χάρτη
benchwarmer
Δεν θα μπω στη κουβέντα για Χαραλαμπόπουλο-Παπαγιάννη, υπάρχουν και οι δύο απόψεις και είναι σεβαστές.

Ο Λούντζης όμως για ποιο λόγο βρίσκεται στην προεπιλογή? Δεν θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστεί και μετά να βοηθήσει την κανονική του εθνική των u18 που μάλλον τον έχει και πάρα πολλή ανάγκη? Δεν αμφιβάλλω ότι είναι (τουλάχιστον) στο ίδιο επίπεδο με τα γκαρντ των u20, αλλά τέτοια πανστρατιά για ένα τουρνουά με αντιπάλους μεταξύ άλλων την Αλβανία και το Κόσοβο?
ashton
η πανστρατιά μάλλον γίνεται για να σιγουρέψουν την επιστροφή της U20 στην Α κατηγορια ..
benchwarmer
QUOTE(ashton @ Jun 9 2016, 19:21 ) *
η πανστρατιά μάλλον γίνεται για να σιγουρέψουν την επιστροφή της U20 στην Α κατηγορια ..


Η για να κερδισουμε με μεσο ορο 50 ποντους, και να αυτοδιαφημιστουν μαζι με τα παιδια και καποιοι αλλοι....

Εν πασει περιπτωσει, επειδη ειμαι καλος σημερα, ας δεχτω το σεναριο του εντος εδρας και να δωσουν την ευκαιρια στον κοσμο να δει ωραιο θεαμα smile.gif
Conan1982
Καλά για τον Χαραλαμπόπουλο είναι τελείως λάθος η κλήση, το παιδί έχει κληθεί και στην Εθνική Ανδρών, δεν πρέπει κάποια στιγμή να ξεκουραστεί και αυτός;
Gkos
QUOTE (qspock @ Jun 9 2016, 17:42 ) *
Και φυσικα, Κ.Αντετοκουμπο, Παπαγιαννης, Χαραλαμποπουλος, Λουτζης κλπ πρεπει να τους δουμε στην TV!
Εχουμε νεα για τα τηλεοπτικα?




Πριν κανά μήνα,διαβάζοντας στον mediaρχη του sport24(Μποζιονελο) το προγραμμα των μεταδοσεων της ΕΡΤ για ολο το καλοκαιρι,το ειχε μεσα!
(Μονο αυτό,ουτε παιδων,ουτε εφηβων,ουτε τιποτα αλλο σε μικρους)
KingCrimson
Αν ανεβαίνουν πχ μόνο οι 2 πρώτοι δεν είναι δεδομ'ενο 'οτι θα μαστε μέσα χωρίς Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλο..........ήδη απ ότι βλέπω δε θα ναι οι Ντόρσευ, Μήτογλου
polykos
Note: The three teams classified 1st, 2nd and 3rd will be promoted to Division A

http://www.fiba.com/europe/u20b/2016/competition-system.pdf
Flinafim
QUOTE (benchwarmer @ Jun 9 2016, 19:16 ) *
Δεν θα μπω στη κουβέντα για Χαραλαμπόπουλο-Παπαγιάννη, υπάρχουν και οι δύο απόψεις και είναι σεβαστές.

Ο Λούντζης όμως για ποιο λόγο βρίσκεται στην προεπιλογή? Δεν θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστεί και μετά να βοηθήσει την κανονική του εθνική των u18 που μάλλον τον έχει και πάρα πολλή ανάγκη? Δεν αμφιβάλλω ότι είναι (τουλάχιστον) στο ίδιο επίπεδο με τα γκαρντ των u20, αλλά τέτοια πανστρατιά για ένα τουρνουά με αντιπάλους μεταξύ άλλων την Αλβανία και το Κόσοβο?

Ταυτίζομαι απολύτως...τι κανει ο Λούντζης εκει ρε παιδιά;;;;δεν χρειαζεται...στην U18 ειναι πολυ απαραίτητος...
BasketZilla
Αντιγράφω τον εαυτό μου από χειμωνιάτικο post :

Στο U20 (15 Ιουλίου - 24 Ιουλίου ) , θα πάρουμε μέρος στην 2η κατηγορία φέτος μετά τον περσινό μας υποβιβασμό, που θα γίνει στην Χαλκίδα είμαστε στον 3ο Όμιλο παρέα με τις Μεγάλη Βρετανία / Ολλανδία και τις ... υπερδυνάμεις Αλβανία,Ιρλανδία και Κόσοβο. Για την 2η φάση θα έχουμε , μια αλλαγή στο φετινό σύστημα, χιαστί μεταξύ των πρωτοδεύτερων των 4 ομίλων. Εκεί θα σταυρώσουμε με τις ομάδες του 4ου Ομίλου (Κροατία / Βοσνία). Αν περάσουμε λογικά το εμπόδιο των Βόσνιων (καλύτερος τους παίκτης είναι ο 97ρης Edin Atic της ΑΕΚ, γενικά μια υπολογίσιμη ομάδα) το pool του 1ου & 2ου Ομίλου έχει τις Ρωσία - Μαυροβούνιο - Πολωνία σαν πιθανές μας αντιπάλους στην Φάση των ''4''. Ανεβαίνουν κατηγορία οι τρεις πρώτες ομάδες.
Θεωρητικά , αν κατεβαίναν όλες οι ομάδες πλήρεις , βάση ρόστερ θα κατέτασα τις ομάδες κάπως έτσι :
Κροατία - Ελλάδα - Μαυροβούνιο - Βοσνία - Ρωσία - Πολωνία - Μεγάλη Βρετανία - Γεωργία.

Κρίμα που είμαστε στην Βου πάντως φέτος γιατί με μια σύνθεση που θα είχε τους Χαραλαμπόπουλο-Παπαγιάννη-Dorsey-Μήτογλου-Τολιόπουλο-Κόνιαρη-Σκουλίδα θα είχαμε βάσιμες ελπίδες για ένα μετάλλιο στην 1η κατηγορία.

Υ.Γ. Δεν είναι και τόσο χάλια το επίπεδο στην Β Κατηγορία. Και οι οκτώ ομάδες που αναφέρω παραπάνω δεν είναι και κάνας σάκος του μποξ. Βάση ρόστερ στέκονταν άνετα στην Α Κατηγορία. Όσα χρόνια παρακολουθώ μικρές ηλικίες αυτό θα είναι το πιο δυνατό τουρνουά 2ης κατηγορίας.
anonym
European champions bolster U20 Greek bid to earn promotion

Φαβορί μας έχουν.
xxx-4711
QUOTE
Η Εθνική Νέων Ανδρών θα δώσει το πρώτο της φιλικό ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Χαλκίδα, 15-24/7).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στο ΟΑΚΑ. Το τζάμπολ θα γίνει στις 16.00, προκειμένου να μεταδοθεί και αυτός ο αγώνας από την ΕΡΤ (ΕΡΤ2). Να υπενθυμίσουμε πως με το εισιτήριο για την αναμέτρηση Ελλάδα-Τουρκία (23/6, 18.15, ΕΡΤ1), μπορεί να παρακολουθήσει και την αναμέτρηση της Εθνικής U20.

O ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του σε δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις με την Ουκρανία στις 24 και 25 Ιουνίου, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών!

http://tsiotras.blogspot.com/2016/06/1600_...l#ixzz4CHsVOtxt

πρωτο φιλικο αυριο με την ουκρανια με την οποια κατεβαινει κατα πασα πιθανοτητα ο μιχαλιουκ. για να δουμε αν εχουμε ελπιδες ανοδου χωρις την παρουσια των χαραλαμποπουλου παπαγιαννη
sinkazama82
Αφού πήρα πρώτα την γνώμη του γκουρού των μικρών ηλικιών BasketZilla πως η Ουκρανία δεν είναι τόσο τραγική ομάδα όπως φάνηκε χθες, να σημειώσω μερικά πράγματα για το ρόστερ αυτής της Εθνικής.

Ο Τολιόπουλος είναι έτοιμος παίκτης. Πραγματικά αν δεν του δοθούν ευκαιρίες και φέτος από τον Ολυμπιακό θα είναι άδικο και ίσως θα πρέπει να ζητήσει ακόμη και ο ίδιος να δοθεί δανεικός.

Ο Μουράτος πρέπει να παρακολουθεί πολύ Σπανούλη στις προπονήσεις γιατί κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει με τις διεισδύσεις του. Προφανώς είναι πολύ μακριά ακόμα.

Ο Φλιώνης έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας εξαιρετικός pass-first άσος, απλά χρειάζεται αγώνες.

Ο Σκουλίδας είναι πολύ δυνατός αλλά μου θυμίζει πολύ περίπτωση Κασελάκη. Θα δείξει.

Ο Λούντζης θα αφήσει εποχή αν δουλέψει, το ταλέντο του είναι εξόφθαλμο.

Ο Σταμάτης φαίνεται να έχει βελτιώσει το τρίποντό του αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί σωματοδομικά στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Τσαλμπούρης έχει όλα τα φόντα να γίνει ο νέος Φούτσκα και το εννοώ με καλό τρόπο. Παιχταράς ήταν ο «Ιταλός».

Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι παίκτες φάνηκαν αρκετά βελτιωμένοι με πέρσι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα μείνουν έξω από την τελική δωδεκάδα. Ειδικά στους άσους, με Κόνιαρη, Τολιόπουλο, Μουράτο, Φλιώνη, Δίπλαρο αναμένεται να γίνει χαμός.
benchwarmer
QUOTE(sinkazama82 @ Jun 24 2016, 11:05 ) *
Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι παίκτες φάνηκαν αρκετά βελτιωμένοι με πέρσι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα μείνουν έξω από την τελική δωδεκάδα. Ειδικά στους άσους, με Κόνιαρη, Τολιόπουλο, Μουράτο, Φλιώνη, Δίπλαρο αναμένεται να γίνει χαμός.


Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα να αγωνιστεί και με την u20 ο Λούντζης, αντί να ξεκουραστεί και να βοηθήσει μετά την u18 που τον έχει και πάρα πολύ ανάγκη....
sinkazama82
QUOTE (benchwarmer @ Jun 24 2016, 16:33 ) *
Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα να αγωνιστεί και με την u20 ο Λούντζης, αντί να ξεκουραστεί και να βοηθήσει μετά την u18 που τον έχει και πάρα πολύ ανάγκη....


Ναι δεν έχεις άδικο έτσι όπως το θέτεις.
qspock
Ενσωματωθηκε κι ο Κ.Αντετοκουμπο. Ποτε παιζουν ξανα τα παιδια να τα δουμε?
BasketZilla
Με το κόψιμο των Μιλεντίγιεβιτς, Ντουζίδη και Σταματόγιαννη έμειναν 13 παίκτες στην Νέων και αύριο θα αποφασίσει ο Παπαθεοδώρου για τον τελευταίο που θα κοπεί.

Στα γκαρντ έχουμε Τολιόπουλο,Κόνιαρη,Μουράτο,Σταμάτη,Λούντζη και μια θέση θεωρώ ότι θα παιχθεί μεταξύ Δίπλαρου και Φλιώνη.
Στους φόργουορντ Χαραλαμπόπουλο,Σκουλίδα,Αντετοκούνμπο,Μπι
ή και στους σέντερ Κόττα και Τσαλμπούρη.

Θυμίζω ότι από αυτούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής λείπουν οι Ντόρσει,Μήτογλου,Παπαγιάννης.

Το Ευρωπαικό της Χαλκίδας ξεκινά την Παρασκευή. Στα τελευταία φιλικά κερδίσαμε πολύ εύκολα Μεγάλη Βρετανία-Πορτογαλία και την δική μας Εθνική Εφήβων.

Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι τι δουλειά έχει ο Λούντζης (ο μοναδικός 1998ρης) με την U20 όταν χωρίς αυτόν η Εφήβων πάει ολοταχώς για υποβιβασμό στο U18. Χωρίς και τον άρρωστο Μωραίτη η εικόνα των Εφήβων είναι πολύ-πολύ μέτρια.
Ας έπαιρνε τον Μιλεντίγιεβιτς που είναι και ο μόνος που μπορεί να σουτάρει biggrin.gif

Με τα ''μαγικά'' της ΦΙΜΠΑ πέρσι με τις αυξομειώσεις των ομάδων αυτό θα είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά Β Κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα του Youth Level. Ευτυχώς που και οι υποδέλοιπες ομάδες είναι ''μισές'' λόγω απουσιών. Γενικά αφού δεν κατεβαίνουν οι περισσότεροι καλοί παίκτηδες στο U20 γιατί δεν το κόβετε ρε ΦΙΜΠΑΙΟΙ ;
Manu7
Με το ευρωπαϊκό Β κατηγορίας τι παίζει ακριβώς; Ο πρώτος ανεβαίνει στην Α; Υπάρχει περίπτωση να παίξει στο κανονικό Ευρωπαϊκό μετά; Γιατί την βλέπω πολύ καλή την ομάδα και είναι κρίμα να μην διεκδικεί την κορυφή της Ευρώπης.
nikolas_asteri
http://www.fiba.com/europe/u20b/2016/competition-system.pdf

Τρεις πρώτοι ανεβαίνουν Α.

Δεν μπορούν να παίξουν τη ίδια χρονιά Α βέβαια καθώς τα 2 πρωταθλήαμτα γίνονται την ίδια περίοδο tongue.gif

Α κατηγορία

Β κατηγορία
wike side
QUOTE(BasketZilla @ Jul 13 2016, 18:51 ) *
Με το κόψιμο των Μιλεντίγιεβιτς, Ντουζίδη και Σταματόγιαννη έμειναν 13 παίκτες στην Νέων και αύριο θα αποφασίσει ο Παπαθεοδώρου για τον τελευταίο που θα κοπεί.

Στα γκαρντ έχουμε Τολιόπουλο,Κόνιαρη,Μουράτο,Σταμάτη,Λούντζη και μια θέση θεωρώ ότι θα παιχθεί μεταξύ Δίπλαρου και Φλιώνη.
Στους φόργουορντ Χαραλαμπόπουλο,Σκουλίδα,Αντετοκούνμπο,Μπι

�ή και στους σέντερ Κόττα και Τσαλμπούρη.

Θυμίζω ότι από αυτούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής λείπουν οι Ντόρσει,Μήτογλου,Παπαγιάννης.

Το Ευρωπαικό της Χαλκίδας ξεκινά την Παρασκευή. Στα τελευταία φιλικά κερδίσαμε πολύ εύκολα Μεγάλη Βρετανία-Πορτογαλία και την δική μας Εθνική Εφήβων.

Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι τι δουλειά έχει ο Λούντζης (ο μοναδικός 1998ρης) με την U20 όταν χωρίς αυτόν η Εφήβων πάει ολοταχώς για υποβιβασμό στο U18. Χωρίς και τον άρρωστο Μωραίτη η εικόνα των Εφήβων είναι πολύ-πολύ μέτρια.
Ας έπαιρνε τον Μιλεντίγιεβιτς που είναι και ο μόνος που μπορεί να σουτάρει biggrin.gif

Με τα ''μαγικά'' της ΦΙΜΠΑ πέρσι με τις αυξομειώσεις των ομάδων αυτό θα είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά Β Κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα του Youth Level. Ευτυχώς που και οι υποδέλοιπες ομάδες είναι ''μισές'' λόγω απουσιών. Γενικά αφού δεν κατεβαίνουν οι περισσότεροι καλοί παίκτηδες στο U20 γιατί δεν το κόβετε ρε ΦΙΜΠΑΙΟΙ ;


Ο Λούντζης θα ενσωματωθεί με την Εφήβων στο τέλος του μήνα...

Gkos
Wike side,αμα ειναι ψοφιος ομως ο Λουντζης,με εναν πονο θα παμε στην εφηβων οπως τα βλεπω τα πραματα...
xxx-4711
ενταξει το u20 ειναι ουσιαστικα τουρνουα δυο αγωνων δεν θα κουραστει ο λουντζης αλλωστε η προετοιμασια των εφηβων αρχισε σχεδον ταυτοχρονα. προφανως τον επελεξε γιατι εκτος του κονιαρη δεν υπαρχει αλλο ψηλο γκαρντ.
βγαινουμε ευκολα πρωτοι στον ομιλο Και στον επομενο γυρο παιζουμε αγωνα νοκ αουτ μαλλον με κροατια ή βοσνια.
η κροατια με πολλες ελλειψεις απο τους βασικους της τρομερης ομαδας εφηβων κατεβαινουν μονο οι μαζαλιν μποζιτς και φιλιποβιτς η βοσνια πληρης ενισχυμενη με τον ψηλο της μαλαγα καραχοτζιτς. αν περασουμε στους 4 αποφευγουμε το ισχυρο μαυροβουνιο που φυσιολογικα θα παρει την πρωτη θεση στον ομιλο του.

στους εφηβους οντως τα πραγματα ειναι λιγο χλωμα αν μετα τους σκουφη ιορδανου απουσιασει και ο μωραιτης πρεπει να βρουν 3 ομαδες για να βαλουν απο κατω η μια ειναι μαλλον η σλοβενια

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.