Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πρωτάθλημα 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
thrylos7
Άλλη μια εντυπωσιακή νίκη για τον Πανιώνιο! 94-67 την Ολύμπια Λάρισας με 6 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, από τους οποίους ξεχώρισε ο Χάτσον με 18 πόντους και 9 ρημπάουντ σε 22 λεπτά..
rchos
την γκαντεμια μου μεσα!δευτερο συνεχωμενο παοχνιδι που ο πανιωνιος παιζει εντυπωσιακα και παλι τελευταια στιγμη με πεισαν να μην παω στο ελληνικο για να παμε σινεμα και τελικα δεν πηγαμε!
οσο για τον πανιωνιο ειχα πει οτι θα ειναι ομαδα προπονητη και οτι τον πιστευω πολυ!χαιρομαι που ξεκινησε καλα αφου τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια οπως εχετε καταλαβει!ενα πλευ μεικερ(γκαγκα) ακομη να ειχε και θα ηταν σουπερ!
Anaz
QUOTE
ενα πλευ μεικερ(γκαγκα) ακομη να ειχε και θα ηταν σουπερ!
Aκριβώς!!
Ektος απο ομαδα προπονητή όπως εύστοχα την χαρακτήρησε ο rchos,ο Πανιώνιος εχει κ την πολυτελεια να διαθετει ψηλούς ποιότητας,κατι που δεν βρισκεις ευκολα σε μεσαιες ομαδες του πρωταθλήματος!Αυτο τον ανεβαζει ενα σκαλι πιο πανω! Ακομη κ χτες απεναντι στην πολυ ισχυρη φροντ λαιν της Ολυμπιας τα πήγαν πολυ καλα!Χρειαζεται όμως αλλος ενας καλος παίχτης στην περιφερεια!
hellenic
O Gagaloudis i tha anebasei ton Panionio akoma pio pano i tha ton riksei polu!Den yparxei psiteuo kati sti endiameso!Pantos me Gagaloudi tha ebriske akoma pio polu scorer kai ton mpela toy!Yparxei kati kainourgio gia ton Gagaloudi?
thrylos7
QUOTE
εχει κ την πολυτελεια να διαθετει ψηλούς ποιότητας,


Ωχ! Θα την πάθουν σαν τον Μούλα κι αυτοί... tongue.gif

QUOTE
Yparxei kati kainourgio gia ton Gagaloudi?

Το καινούριο είναι ότι έφυγε ο Τόμοβιτς...
rchos
μπραβο ρε πανιωναρα!μονος πρωτος!και απο την αμφισβητιση των φιλικων και του κυπελλου φτασαμε στο 4 στα 4 του πρωταθληματος!
66-64 νικησε την αελ!

ελπιζω μονο αυτη η καλη αρχη να μην αποπροσανατολισει την ομαδα και την διοικηση και τελικα αποφασιστει να μην αποκτηθει κοινοτικος γκαρντ!η αποκτηση ενος καλου γκαρντ ειναι αναγκαια για να κυνηγησει την τετραδα με πολλες πιθανοτητες η ομαδα!
Olorin
Είχα να μας δω στην κορυφή από εποχές Dinkins και Paspalj...

Ας ελπίσουμε να κατήσουμε την καλή εικόνα και με ισχυρότερους αντιπάλους και γιατί όχι να φτάσουμε μέχρι την 4-άδα (ίσως να προτρέχω λιγάκι, αλλά και φέτος ο 3ος βγαίνει Ευρωλίγκα??? tongue.gif )

Άντε, το πήρα απόφαση και μάλλον θα κατέβω στο Ελληνικό το Σάββατο με τον Άρη... (κατά σύμπτωση και πέρσι μόνο με τον Άρη είχα πάει, αλλά για το ULEB Cup...)
Warrior
Εντυπωσιαζει ο Πανιωνιος μεχρι τωρα...

Βεβαια το προγραμμα ηταν καλο στην αρχη γι'αυτον.

Το Σαββατο θα ειναι γερο κρας-τεστ και γι'αυτον και για τον Αρη!

Θα ναι πολυ ενδιαφερον το ματσακι.

Και εγω υπαρχει πιθανοτητα να κατεβω στο Ελληνικο για τον αγωνα..
rchos
εγω το εχω ηδη κανονισει!θα ειμαι εκει!
rchos
περπερογλου καυκης ολα τα λεφτα σημερα για τον πανιωνιο!ο καυκης γενικα μετα τον τραυματισμο του λουκοφσκι αν και παιζει μονος του πλευ μευκερ παιζει φοβερα καλα!
τωρα με μιλκοβιτς και οικονομου ο πανιωνιος την εχει την τετραδα χαλαρα!
thrylos7
...και βάλε... και βάλε...

Υγιείς να είναι και από 'κει και πέρα...
Igor
Αυτος ο Ουινστον μεγαλη παιχτουρα. Και ο Χατσον απο αλλο πλανητη. Ο Λουκοφσκι ποτε γυρνα ?
thrylos7
sportfm.gr:
QUOTE
Έγινε και αυτό, ένα γεγονός που αποδεικνύει το πόσο ίσως σέβονται το φετινό Πανιώνιο στην Ευρώπη και περισσότερο τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», τον Λούκα Παβίσεβιτς. Η Ταουγκρές κατέθεσε τη Δευτέρα επίσημη πρόταση στους Νεοσμυρνιώτες για να πάρει τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο της, αφού ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει τεθεί «νοκ άουτ», εξαιτίας της στηθάγχης που του βρήκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι γιατροί, οι οποίοι και απαγόρευσαν στον Κροάτη τεχνικό να κοουτσάρει για κάποιο χρονικό διάστημα. Η απάντηση τοιυ Ηλία Λιανού και του ίδιου του Σέρβου τεχνικού ήταν αρνητική, αφού ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως θέλει να ολοκληρώσει το έργο του στο κλειστό του Ελληνικού. Μάλιστα, η διοίκηση των κυπελλούχων του 1991 "πέταξε το μπαλάκι" στον Σέρβο τεχνικό, ώστε να μην του κόψει το δρόμο για μια μεγάλη καριέρα, όμως ο Παβίσεβιτς προτίμησε τη σιγουριά του Πανιωνίου από το ρίσκο να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη.

Πάντως, για τον Σέρβο τεχνικό έχει επιδείξει ενδιαφέρον και ο Ερυθρός Αστέρας, πράγμα που αποδεικνύει την αξία του και το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι στιγμής στη Νέα Σμύρνη.


Τιμητική αν μη τι άλλο η πρόταση, αλλά για πόσο καιρό θα ήταν; Ο Περάσοβιτς θα επανέλθει κάποια στιγμή(σύντομα είχα ακούσει)...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.