Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελλάδα - Ισπανία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
thrylos7
Μετά την εκπληκτική ανατροπή, έρχεται ο πιο ενδιαφέρον (μέχρι τον επόμενο; rolleyes.gif biggrin.gif ) αγώνας με την Ισπανία.

Το απόλυτο highlight του Ευρωμπάσκετ συνέβη σήμερα.. οπότε αύριο πάμε στα σίγουρα.

Οι Ισπανοί βέβαια φρόντισαν ν' αλλάξουν την ώρα του αγώνα...

Αν δεν πάρουν διαφορά (και ρυθμό) από την αρχή (όπως έγινε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μας) νομίζω πως θα έχουμε το πάνω χέρι...

Καλή επιτυχία λοιπόν! smilie_schal1.gif
D_WILL_8
Ώρα για εκδίκηση!!!!
Ας μείνουμε κοντα στο σκορ και στο τέλος αυτοι θα λιώσουν από το αγχος..
Δεν τους αδικώ.. Λογίζονται ως φαβορί και έχουν απέναντί τους τους πρωταθλητές Ευρώπης!!!!!!!!!
VAMOS........
joi
Όλα έχουν έρθει όπως πρέπει για να κάνουμε άλλη μια εντυπωσιακή νίκη αύριο κόντρα σε διαιτητές και στην καλήτερη ομάδα του τουρνουά.

Θέλει @@ αυτό, αλλά τα παιδιά μας το θύμισαν και σήμερα (χθες) ότι από αυτά διαθέτουμε.

Πιο προσγιωμένα τώρα: πραγματικά πρέπει να καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αν ξεφύγουν οι Ισπανοί δεν πιάνονται νομίζω (αν και μετά από το σημερινό όλα να τα περιμένεις).
jimol34
Ελπίζω ότι αύριο δε θα χρειαστεί να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως σήμερα. Λογικοί να είμαστε αν χάνουμε 16 πόντους 4 και 30 πριν το τέλος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα με τους Ισπανούς. Βασικά δεν χρειάζεται οι Έλληνες παίκτες να έχουν τρακ. Οι Ισπανοί παίζουν στην έδρα τους και θέλουν να κερδίσουν οπωσδήποτε το τουρνουά. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους και ότι βγει. Στο κάτω κάτω τρίτη σερί χρονιά είναι στους τέσσερις κορυφαίους.


Πάντως έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι.
basketaris
Τελειωσαν τα ψεματα, μαγκες! Δεν χρειαζεται να μπαινουμε σε συγκρισεις του στυλ "Και να ξαναχανουμε με 16, εχουμε καρδια και θα το γυρισουμε" Αυτα τα θαυματα, χρειαζονται και αντιστοιχα ανετοιμες ομαδες να αντιμετωπισουν και να διαχειριστουν την πιεση. Δεν πιστευω οι Ισπανοι να χανανε ποτε ματς οπως η Σλοβενια. Οπως ειπωθηκε, ο ρυθμος ειναι κλειδι, αν παμε το ματς στον ποντο ως την 3η περιοδο και τους φορτωσουμε με αγχος, τοτε μπορουμε να τους χτυπησουμε στο τελος. Απαραιτητο να μπουν τα 2-3 πρωτα σουτ για να λυθουμε και να τρομαξουμε και τους Ισπανους, καθως επισης και τα χαμενα ριμπαουντ/λαθη. Ειδικα αυτοι οι τομεις ειναι κρισιμοι, για να μην δωσουμε την ευκαιρια στην Ισπανια να ανοιξει το παιχνιδι της. Θελει και λιγο "παγωμα", λιγο "σκοτωμα" των αντιπαλων... Τελος, δεν θα ηθελα να δω να επαναλαμβανεται η χθεσινη στατικοτητα στην επιθεση, ουτε και οι αργες προσαρμογες στην αμυνα, απορροια πανικου και βιασυνης.
Με λιγα λογια, χρειαζεται ενα σχεδον αψεγαδιαστο παιχνιδι... Ελπιζω το χθεσινο γκραν-γκινιολ να λειτουργησει ευεργετικα και αντιστροφως αναλογα με περυσι...
Air Kef
Παιδια με Ισπανια τα σουτ θα μπαινουν.Θα μπαινουν απο παντου.
Παμε χαλαρα και με ψυχολογια στα υψη.
Περιμενουν αυτον τον αγωνα απο περσι τα παιδια.Κι εγω εχω καλο προαίσθημα,αρκει να μην φυγουν απο νωρις μπροστα στο σκορ οι Ισπανοι.
hagi
Δεν ξέρω τί να περιμένω..Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι αυτόν τον κακό εαυτό που έδειξαν και εχθές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι..Πολύ άγχος ρε παιδια!!Σήμερα κανονικά το άγχος πρέπει να το έχουν οι Ισπανοί και όχι εμείς..Έτσι θα μπορέσουμε να ελένξουμε το ρυθμό και να τους πετάξουμε έξω τώρα που πονάει..

Περιμένω με μεγάλη αγωνία των αγώνα..Ελπίζω σήμερα να μπαίνουν τα σουτ και να μην ξεσκιστούν στα τρίποντα οι Ισπανοί.Ελπίζω επίσης να μην μας πάει στραβά και η διαιτησία..

ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! wav.gif thumbsup.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
man10
Σιγουρα η ψυχολογια μας ειναι στα υψη...
Σιγουρα εχει ερθει η ωρα για εκδικηση...
Απο την αλλη ομως οι Ισπανοι ειναι σαφως καλυτεροι απο εμας μεχρι στιγμης...
Παντως αν καταφερουμε και παμε το ματς ποντο ποντο μεχρι το τελος,δεν χανουμε γιατι οπως εχουμε αποδειξει πολλες φορες,στο τελος δεν παιζομαστε...
grigoris
Σήμερα πρέπει να μπούμε και να δαγκώνουμε από το πρώτο λεπτό,η Ισπανία δεν είναι Σλοβενία και με εμφάνιση σαν τη χτεσινή η διαφορά δε θα είναι 16 αλλά 26 πόντους και δε θα γυρίζει με τίποτα.Η ψυχολογία μας όμως λογικά πρέπει να είναι στα ύψη μετά τα χτεσινά αν και δεν ξέρω τα πόδια πόσο αντέχουν μόλις 20 ώρες μετά από ένα τρομερά απαιτητικό παιχνίδι (αν και εδώ που φτάσαμε απλά μπαίνεις και παίζεις είτε έχουν περάσει 2 είτε 48 ώρες).Δύσκολος λοιπόν ο σημερινός ημιτελικός αλλά για αυτή την ομάδα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο....
Warrior
Το σημερινο ματς ειναι απο τα ελαχιστα που η Εθνικη ομαδα μπαινει ως αουτσαιντερ.Και αυτο ισως εχει
ευεργετικες συνεπειες(σε συνδυασμο με την απιστευτη εξελιξη του χθεσινου αγωνα).Οι Ισπανοι εχουν
το βαρος του φαβορι και οσο να 'ναι...θα τρομαξανε λιγακι μετα τα χθεσινα! biggrin.gif

Σιγουρα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και θα πρεπει να κανουμε εξαιρετικη εμφανιση,αλλα εγω ειμαι
συγκρατημενα αισιοδοξος...

Οποιο και να ναι το αποτελεσμα του σημερινου αγωνα,αυτη η Εθνικη εχει εδραιωθει πολυ βαθεια μεσα στις
καρδιες μας. 77.gif
geosider
παιδιά πάρτε τα χάπια σας 19.gif

μετά από αυτά που έχουμε δει ετοιμαστείτε στην αρχή του ματς για ανείπωτη διαιτητική σφαγή, τον γιαννάκη που χθες αν τον είδατε στο πλάνο στην τάπα του ΔΔ τους έλεγε πούστηδες να μπαίνει στο γήπεδο και να τους κυνηγάει 19.gif

εγώ απλά προειδοποιώ για να μην πάθει εγκεφαλικό καποιο μέλος μας tongue.gif
Alexmei
Παιδιά στο ΣΚΑΪ ένας δημοσιογράφος λέει ότι οι Ισπανοί αραχτοί ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ στο lobby του ξενοδοχείου, ενώ οι Έλληνες λέει δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. shot.gif shot.gif Κατα πόσο είναι αλήθεια αυτό δεν ξέρω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ισπανία έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος της. 68.gif

btw, η διωργάνωση είναι αισχρή.
AZ1980
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατό εν έτει 2007 να χρησιμοποιούνται τέτοιες εξόφθαλμες, κομπογιαννίτικες, παλαιολιθικές μέθοδοι εύνοιας προς την γηπεδούχο ομάδα. Δεν το πιστεύω...

Αν είναι δυνατόν! Δε θα ήταν πάναπλο να αγωνίζονται στη φάση των 8 ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ τα δυο προημιτελικά ζευγάρια των οποίων οι νικητές πρόκειται να διασταυρωθούν στα ημιτελικά??? Πως δέχονται όλες οι ομάδες αυτό τον προγραμματισμό και καμιά δεν έχει ανοιχτά αμφισβητήσει την αξιοπιστία αυτής της πανήγυρης? Μιλάμε μου ήρθε κόλπος όταν έμαθα χτες πως στον ημιτελικό η, ξεκούραστη και φρέσκια, με ρεπό την Παρασκευή, διοργανώτρια Ισπανία θα αγωνιστεί ...νωρίς εναντίον του εξουθενωμένου νικητή του ...βραδινού τελικού της προηγούμενης μέρας, ενώ ως τώρα όλα της τα παιχνίδια προγραμματίζονταν στο τέλος της κάθε αγωνιστικής μέρας. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να συμβαίνουν...

Το κατάπτυστο ωστόσο σχέδιο νομίζω πως θα συντριβεί πάνω στην ίδια του την υπερβολή. Είναι φοβερό για μια (πάρα πάρα πολύ καλή εννοείται) ομάδα να αγωνίζεται υποχρεωμένη να κερδίσει, έχοντας το άγχος του φαβορί, αλλά και ταυτόχρονα την αίσθηση πως δεν μάχεται, αλλά ουσιαστικά βραδυπορεί εκ του ασφαλούς προς ένα τρόπαιο προεκχωρημένο σε βαθμό σκανδαλώδη.

Η εύνοια από εξωαγωνιστικούς παράγοντες πάντα βοηθούσε, και ενίοτε καθοριστικά, τους διοργανωτές των Ευρωμπάσκετ, που πολλές φορές έπαιρναν πλασαρίσματα χωρίς αγωνιστικά να το αξίζουν.

Η ανείπωτη υπερβολή όμως που συντελείται εδώ στην προσπάθεια να ευνοηθεί η Ισπανία, έχει μετατρέψει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε ...κακό λύκο του τουρνουά, και είμαι σίγουρος πως σε κρίσιμες στιγμές θα λειτουργήσει καταστρεπτικά για την εσωτερική ψυχική συνοχή της ομάδας αυτής, και απογειωτικά για τις ηρωικές προσπάθειες των (αρκετά υποδεέστερων αυτή τη στιγμή σε ψυχρούς μπασκετικούς όρους) αντιπάλων της.

Ενδεχομένως αυτή η υπερβολή θα είναι σε ψυχολογικό επίπεδο υπεύθυνη για την απώλεια του τίτλου από ένα σύνολο που, υπό φυσιολογικές προυποθέσεις, μάλλον δε θα έχανε το χρυσό.
Bonzo
Πάντως η Ισπανία είχε ευνοηθεί σκανδαλοδώς και στο προηγούμενο Ευρομπάσκετ. Αν δεν κάνω λαθος ειικά με την Κροτία είχαν γίνει πράματα και θάματα. Γενικά σήμερα πιτεύω ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμεκαι την διαιτισία αν και το απεύχομαι.
Πάντως κα η Ελλάδα σήμερα θα χει ένα πολύ δυνατό όπλο.Είναι το Αουτσάιντερ κατι που ειδικά για την Ελλάδα είανι τρομερά σημαντικό(χαρακτηριστικο παραδειγμα το καλύτερο μας παιχνίδι,αυτό εναντίον τις ΗΠΑ). Πιστεύω ότι σήμερα θα κερδίσουμε και μάλιστα για τα δεδομένα τις εθνικής ομάδας(που είναι εξαιρετικά χαμηλα) θα κερδίσουμε άνετα.Πάνω από 3 πόντους(δεν κάνω πλάκα).
NBAer
QUOTE(thrylos7 @ Sep 15 2007, 03:03 ) *
Οι Ισπανοί βέβαια φρόντισαν ν' αλλάξουν την ώρα του αγώνα...


Καλα θα τρελαθουμε???? 1μιση ωρα αργοτερα δεν ελεγε το αρχικο προγραμμα που εχω στα χερια μου?????
Γιατι το εκαναν 20:00?????? shot.gif shot.gif shot.gif
Ξερει κανεις τους λογους? Τους official εννοω γιατι τους πραγματικους τους υποπτευομαστε.... shot.gif


QUOTE(AZ1980 @ Sep 15 2007, 14:18 ) *
...............
...............


Μακαρι να γινει αυτο που λες και να χασουν οι καταραμενοι υπερ-ευνοημενοι Ισπανοι. shot.gif
Δηλαδη ελεος! Αυτα δεν εχουν ξαναγινει!


QUOTE(AZ1980 @ Sep 15 2007, 14:18 ) *
Ενδεχομένως αυτή η υπερβολή θα είναι σε ψυχολογικό επίπεδο υπεύθυνη για την απώλεια του τίτλου από ένα σύνολο που, υπό φυσιολογικές προυποθέσεις, μάλλον δε θα έχανε το χρυσό.


Τωρα με μπερδεψες. Μιλας για την Ισπανια ε? Ή μηπως για την Ελλαδα?
Αν μιλας για την Ισπανια δεν συμφωνω καθολου. Αν δεν σπρωχνωταν απο διαιτησια εκτος του οτι μπορει να εχανε απο Ρωσια και ισως Ελλαδα, θα ηταν και πιο κουρασμενοι τωρα. Επισης αν η Ελλαδα παρουσιαζοταν η γνωστη Ελλαδα και αν ειχαμε Φωτση και ειδικα Σοφοκλη τοτε το φαβορι για το χρυσο δεν θα ηταν η Ισπανια.....
NBAer
QUOTE(Bonzo @ Sep 15 2007, 14:56 ) *
Πάντως η Ισπανία είχε ευνοηθεί σκανδαλοδώς και στο προηγούμενο Ευρομπάσκετ. Αν δεν κάνω λαθος ειικά με την Κροτία είχαν γίνει πράματα και θάματα.


Φυσικα. Εκεινο το ματς ηταν απλα απιστευτο! Οι Κροατες φυσουσαν τους Ισπανους και τον Ναβαρο και οι διαιτητες εδιναν φαουλ. Και να ηταν μονο αυτο.... shot.gif
rchos
QUOTE
Καλα θα τρελαθουμε???? 1μιση ωρα αργοτερα δεν ελεγε το αρχικο προγραμμα που εχω στα χερια μου?????
Γιατι το εκαναν 20:00??????
Ξερει κανεις τους λογους? Τους official εννοω γιατι τους πραγματικους τους υποπτευομαστε....


το καναλι που εχει τα δικαιοματα του γιουρομπασκετ στην χωρα που διεξαγεται καθε φορα εχει την δυνατοτητα να αλλαξει τις ωρες οπως την βολευει για τις μεταδωσεις της!
το ιδιο καναλι εχει δικαιωματα της ισπανικης λιγκας στην μπαλα.καθε σαββατο δειχνουν στις 10 παιχνιδι απο εκει.οποτε το επισημο ειναι οτι αν γινοταν το παιχνιδι 10:30 δεν θα μπορουσαν να το δειξουν λαιβ γιατι το ισπανικο ποδοσφαιρικο πρωταθλημα προηγειτε!τον δευτερο ημιτελικο δηλαδη αυριο δεν θα τον δειξουν λαιβ.οποτε εβαλαν τον αγωνα της εθνικης τους στις 8 για να το δειξουν λαιβ.
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Sep 15 2007, 15:00 ) *
Φυσικα. Εκεινο το ματς ηταν απλα απιστευτο! Οι Κροατες φυσουσαν τους Ισπανους και τον Ναβαρο και οι διαιτητες εδιναν φαουλ. Και να ηταν μονο αυτο.... shot.gif



αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το ματς...



AZ1980
QUOTE(NBAer @ Sep 15 2007, 11:56 ) *
Τωρα με μπερδεψες. Μιλας για την Ισπανια ε? Ή μηπως για την Ελλαδα?



Για την Ισπανία. Θεωρώ ότι με τα ισχύοντα ρόστερς και δεδομένου του βαθμού ετοιμότητας των διεκδικητών (Σάρας με λίγες δυνάμεις, μάλλον τραυματίας, Ελλάδα ντεφορμέ και με βασικές απουσίες, Ρωσία ένα κλικ πιο κάτω, κυρίως λόγω πλέι μέικερ) η Ισπανία θα είχε τον πρώτο λόγο για το χρυσό.

Τώρα, ωστόσο, με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θεωρώ πως οι Ισπανοί θα βρεθούν να αγωνίζονται με την ψυχολογία ενός Ιβάν Ντράγκο, για να μιλήσω σε όρους κινηματογραφικούς.

Και το κακό γι' αυτούς είναι πως η Ελλάδα των μεγάλων ανατροπών, των αβυσσαλέων ψυχικών αποθεμάτων και της ιστορικά αποδεδειγμένης διαχρονικής ικανότητάς της να καταβαραθρώνει όσους νιώθουν untouchable και αντιμετωπίζονται ως σίουροι νικητές, μάλλον θυμίζει την ώρα αυτή κάτι μεταξύ Ρόκι και Μπρους Γουίλις στο Die Hard 4!

Αν κερδίσουν οι Ισπανοί απόψε θα το καταφέρουν μόνο σε στιλ Απόλλο Κριντ στο Ρόκι 1. Δηλαδή ...στα (καταμετρώμενα από αναξιόπιστους κριτές) σημεία.

Και ακόμα και αν τα καταφέρουν είναι για μένα σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσουν στο ...Ρόκι 2, δηλ την Κυριακή.

Για περάστε...
B for Basketball
Απορια...εκεινη η παιχτουρα...ο Ραουλ Λοπεθ....τι εγινε? εχω χασει επεισοδια!
apollonaras
δεν χρειαζονται πολλα λογια..Μονο μια λεξη!ΕΚΔΙΚΗΣΗ!Τωρα ειναι η ωρα...Γερα Ελλαδαρααααα!!
B for Basketball
QUOTE(apollonaras @ Sep 15 2007, 12:40 ) *
δεν χρειαζονται πολλα λογια..Μονο μια λεξη!ΕΚΔΙΚΗΣΗ!Τωρα ειναι η ωρα...Γερα Ελλαδαρααααα!!

οι μεγαλες ομαδες δεν ζητανε εκδικηση..μπαινουν στο γηπεδο για την νικη!
η εκδικηση ειναι για τους εθνικιστες !
Warrior
QUOTE(B for Basketball @ Sep 15 2007, 17:14 ) *
η εκδικηση ειναι για τους εθνικιστες !


Δεν νομιζω οτι εχει εθνικιστικες διαστασεις αυτο που λεει ο apollonaras.Εγω τουλαχιστον ως μπασκετικη
εκδικηση το εκλαμβανω.Οσο να ναι,ολοι στο μυαλο μας εχουμε την ηττα στον περσινο τελικο και θελουμε
"εκδικηση",ακομα και οι ιδιοι παικτες.
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Sep 15 2007, 15:14 ) *
αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το ματς...


Ναι αυτο ειναι. Πολυ πλακα δεν ειχε?
shot.gif shot.gif shot.gif
Alexmei
Nαι κατα κάποιο τρόπο ο Ζίζιτς έγινε άσχετος tongue.gif


Anyway Σήμερα δύσκολα τα πράγματα ας ευχηθούμε τα καλύτερα
Air Kef
Το φορουμ με εχει κανει να ζω και να αναπνεω για το ματς.Χθες ο Αναζ ειπε οτι μια νικη σημερα θα αποτελεσει την μεγαλυτερη αθλητικη ηδονη του.
Σκεφτηκα οτι την ηδονη του ποδοσφαιρικου γιουρο2004 ειναι αδυνατον να την ξανανιωσω.

Τωρα οχι.

Σκεφτομαι τους Ισπανους να κυνηγανε το σκορ με ολα τα μεσα και τρεμω.
Σκεφτομαι την Ελλαδα να κερδιζει παλι στο τελευταιο σουτ και ολο το γηπεδο να παγωνει.
Τον Γκασολ να ψαχνεται.Τον Ναβαρο να απορει.

Η Ισπανια εχει τεραστιους παικτες και μια απο τις καλυτερες Ευρωπαικες Εθνικες ομαδες ever.

Η Ελλαδα ειναι ισως η μονη που μπορει να την σταματησει.Εστω και ντεφορμε,εστω και χωρις 2 βασικοτατα στελεχη.Εστω και εξουθενωμενη απο γαστρεντεριτιδες,τρομαχτικες ανατροπες και 3 χρονια χωρις ξεκουραση.


Αρκει να μπουν τα γαμ...να τα σουτ.Χωρις αγχος σημερα βαζουμε τα αμετρητα ελευθερα σουτακια που προκλητικα μας δινουν οι Ισπανοι με την ζωνη τους,και τους κανουμε κηδεια.


Παμε για την μεγαλυτερη νικη της (χρυσης αυτης) 3ετιας σημερα.

icon_headbang.gif 56.gif 56.gif 56.gif icon_headbang.gif
B for Basketball
QUOTE(Warrior @ Sep 15 2007, 13:40 ) *
Δεν νομιζω οτι εχει εθνικιστικες διαστασεις αυτο που λεει ο apollonaras.Εγω τουλαχιστον ως μπασκετικη
εκδικηση το εκλαμβανω.Οσο να ναι,ολοι στο μυαλο μας εχουμε την ηττα στον περσινο τελικο και θελουμε
"εκδικηση",ακομα και οι ιδιοι παικτες.

μην το παιρνεις ως κακο ορισμο το εθνικιστης....πολλες φορες και εγω παρουσιαζω εθνικιστικες τασεις..
αλλα δεν μπορω να το δω ως εκδικηση απο τη στιγμη που χασαμε κατα κρατος απο τους ισπανους και στο προηγουμενο παιχνιδι και στο μουντο περυσι...
και θα ειναι μεγαλο λαθος οι παιχτες μας να το δουνε ως εκδικηση..εκει θα αποσυντονιστους πληρως

αλλα στο λεω...ετσι και νικησουμε...θα πω...λεξεις που δεν λεγονται στους ισπανους.. icon_drunk.gif

ως εκδικηση θα το δω μονο αν καταφερουμε να νικησουμε και διατητες...διοτι δεν θα ειναι μονο δικια μας ..αλλα εκδικηση ολων των ομαδων που αδικηθηκαν απο τους διαιτητες για χαρη τον σπανιολων!
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Sep 15 2007, 17:00 ) *
Η Ελλαδα ειναι ισως η μονη που μπορει να την σταματησει.Εστω και ντεφορμε,εστω και χωρις 2 βασικοτατα στελεχη.Εστω και εξουθενωμενη απο γαστρεντεριτιδες,τρομαχτικες ανατροπες και 3 χρονια χωρις ξεκουραση.


Προσθεσε και 39 °C που ανεβασε χθες το βραδυ ο Μπουρουσης και ενα αιματωμα στο ποδι του Σπανουλη που ευτυχως δεν ειναι σοβαρο και η ομαδα ειναι νοσοκομειο..... shot.gif shot.gif

ΟΛΑ εναντιον μας!

Σχορτσιανιτης απων.
Φωτσης απων.
Σουπερ ντεφορμε απο την αρχη του τουρνουα.
Γαστρεντεριτιδες σε Παπαλουκα, Ζηση, Παπαδοπουλο κλπ....
Παιξαμε το τελευταιο παιχνιδι χθες.
Παιζουμε το πρωτο σημερα. 16 ωρες μονο ξεκουραση.
Οι παικτες μας που επαιξαν στο τελος του χθεσινου ματς, τα εδωσαν ολα στα τελευταια λεπτα. Yet, 16 ωρες μονο ξεκουραση.
Οι Ισπανοι ειχαν ευκολο τουρνουα και ιδιως τους προημιτελικους. Τους βοηθησαν οι διαιτητες για να νικανε πιο ευκολα, πιο απλα. Ή εστω για να νικανε.
Οι Ισπανοι 2 ημερες ξεκουραση. Πληρης αναρρωση.
Θα εχουν σαφως αυριο και την ευνοια της διαιτησιας λιγο ή πολυ.
Μπουρουσης εξαντλημενος λογικα απο τον πυρετο.
Σπανουλης και αυτος ψιλοχτυπημενος.
Οι Ισπανοι πληρεις!

Εναντια σε ολα λοιπον σημερα.
Τιποτα δεν φοβαμαι, μονο την κουραση που δεν ξεπερνιεται, καθως και τους διαιτητες....
sarounas
ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ
πάμε να κάνουμε το ματς ροντέο, να κρατηθούμε κοντά στο σκορ και να το πάρουμε στο τέλος icon_drunk.gif
θα πάμε κόντρα σε όλα τα δεδομένα (κούραση, δυνατότερος αντίπαλος, γαστρεντερίτιδες, πιθανή κόντρα διαιτησία)

QUOTE(B for Basketball @ Sep 15 2007, 15:23 ) *
Απορια...εκεινη η παιχτουρα...ο Ραουλ Λοπεθ....τι εγινε? εχω χασει επεισοδια!

δυστυχώς καταστράφηκε sad.gif
μπορεί να παίζει Ρεάλ αλλά στην ουσία βολοδέρνει, δεν είναι εκείνος πριν το ΝΒΑ και τον τραυματισμό
Alexmei
Όποιος βλέπει Prison Break ξέρει τι θα έλεγε ο Σκόφιλντ εδώ:

"Have a little faith, Linkon, a little faith" 69.gif
Ginobili
QUOTE(sarounas @ Sep 15 2007, 14:40 ) *
ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ
πάμε να κάνουμε το ματς ροντέο, να κρατηθούμε κοντά στο σκορ και να το πάρουμε στο τέλος icon_drunk.gif
θα πάμε κόντρα σε όλα τα δεδομένα (κούραση, δυνατότερος αντίπαλος, γαστρεντερίτιδες, πιθανή κόντρα διαιτησία)
δυστυχώς καταστράφηκε sad.gif
μπορεί να παίζει Ρεάλ αλλά στην ουσία βολοδέρνει, δεν είναι εκείνος πριν το ΝΒΑ και τον τραυματισμό

Πραγματικά...μόνο και μόνο ότι μοιράζεται την θέση του play maker με τον Τουντσερί...τα λέει όλα...

Αυτό που έχω να πώ για σήμερα...είναι ότι παραδοσιακά...η Εθνική κάνει πάντα μεγάλα παιχνίδια στους ημιτελικούς.Και όχι μόνο για πέρσι και πρόπερσι με Αμερικανούς και Γάλλους...αλλά και όταν μας απέκλειαν οι Σέρβοι..κάναμε μεγάλα παιχνίδια..αν και είμαστα το αουτσάιντερ.Το 98' στο μουντομπάσκετ..θυμάμαι..παίζαμε τρομέρα με τους Σέρβους στον ημιτελικό..και προηγούμασταν μάλιστα για αρκετή ώρα.Ε..στο τέλος ο Μποντιρόγκα και η παρέα του μας....
Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε ή όχι..για να είμαι ειλικρινής..δεν είμαι αισιόδοξος.Αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ματσάρα.Δεν πιστεύω να χάσουμε με κάτω τα χέρια όπως τις 2 προηγούμενες φορές...

Και φοβάμαι πολύ και τους διαιτητές.... kill.gif
Tatubasketfan
QUOTE(Alexmei @ Sep 15 2007, 13:04 ) *
Όποιος βλέπει Prison Break ξέρει τι θα έλεγε ο Σκόφιλντ εδώ:

"Have a little faith, Linkon, a little faith" 69.gif


69.gif 69.gif laugh.gif σωστόοοοοοοοος
captain charisma
καλο θα ηταν ο βασιλακοπουλος να καθεται πισω απο τη γραμματεια για να ελεγχει τους διαιτητες γιατι απο αυτους τους κομπλεξικους δεν τη γλιτωνουμε ευκολα
basketaris
1 ωρα εμεινε... It's the final countdown, guys...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ:

ΑΝΤΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ !! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !!

wos_sport5.gif wos_sport3.gif

smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
matse7
Θέλω με την σειρά μου όπως και χθες έτσι και σήμερα να ευχηθώ στη φίλη χώρα ισπανία και ιδιαίτερα στους προσωπικούς μου φίλους παου γκασόλ,ναβάρο,γκαρμπαχόθα,φερνάντεθ,καμπέθ
ας,ροντρίγκεζ, καλντερόν,ρέγες,χιμένεθ,μούμπρου και ροντρίγκεθ καλή επιτυχία για τον σημερινό αγώνα.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

smiley.gif
rchos
οπως ειπε και ο μπλατ αν στο τεταρτο δεκαλεπτο ειμαστε κοντα στο σκορ τοτε μπορουμε να το παρουμε το παιχνιδι.
Das Kapital
Μακαρι σε λιγες ωρες να πανηγυριζουμε οτι ειμαστε στο τελικο,βαζω στοιχημα πως ο αγωνας θα ειναι επεισοδιακος και νικητες θα ειμαστε εμεις(δε βαζω στοιχημα για αυτο)αλλα ρε μαγκες μηπως μας εχουν βρει το κουμπι;Μηπως το στυλ τους και τους στυλ μας τους κανει πιο δυνατους απο εμας;

Τελος παντων κατα τις 10 θα ξερουμε αν δεν εχει παραταση rolleyes.gif
azannetop
Καλή επιτυχία στην εθνική μας smilie_schal1.gif
AZ1980
Πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Πάμε γερά, σιγά που θα φοβηθούμε τους Ισπανούς... Ιδέα δεν έχουν τι θα τραβήξουν προσπαθώντας να μας ξεφορτωθούν! ΠΑΜΕ! 41.gif
NBAer
QUOTE(AZ1980 @ Sep 15 2007, 19:33 ) *
Πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Πάμε γερά, σιγά που θα φοβηθούμε τους Ισπανούς... Ιδέα δεν έχουν τι θα τραβήξουν προσπαθώντας να μας ξεφορτωθούν! ΠΑΜΕ! 41.gif


Ναι παμε, αλλα θα χασουμε πιστευω..... sad.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
34 ποντους ή περιπου 19.... sad-smiley-009.gif

Μακαρι να βγω τελειως λαθος φυσικα....
NBAer
Τωρα ειναι τα δυσκολα.
Αν κρατηθουμε στα ιδια στην 2η περιοδο τοτε γινεται....

Αυτος ο Καλντερον βεβαια παλι.... sad-smiley-009.gif
Εχουμε τη μπαλα στην 2η περιοδο οποτε αντε να δουμε....


Επισης ειμαι πολυ κακος που θελω να σκοτωσω μερικους Ισπανους παικτες-προπονητη λογω της χαζοχαρουμενης φατσας χαρας και υπεροψιας που εχουν? shot.gif Οπως του προπονητη τους και του Καλντερον! shot.gif
Mamuwalde
το περιμέναμε αλλά μας ζορίζει πολύ η διαιτησία ρε παιδιά ...
με τα μάτια να παίζουμε άμυνα ??!??!?!?!


τι να κάνουμε ???


έλα μωρή ελλαδάρα ....
NBAer
Και μετα μου λετε μερικοι οτι η Ισπανια ευνοειται αλλα αυτο δεν εχει σημασια γιατι ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη ομαδα.
Μα αν δεν μπορεις να τους ακουμπησεις καν ή ακομα να τους πλησιασεις καν γιατι παιχνιδι μιλαμε????? shot.gif
reignman
στο 1ο 10λεπτο παιζαμε με 4... ο συγγραφεας απλος τουριστας
Mamuwalde
δε σφυρίζουν έδρα σήμερα . τους παίζουν κάτι παραπάνω από τη συνηθισμένη εύνοια του γηπεδούχου αλλά έχουμε ενέργεια και τους κοντράρουμε καλά .

να μείνει το παιχνίδι έτσι . θα τους τσακίσουμε τα νεύρα .

αυτοί οι αφοί γκασόλ είναι για πολλές μπουνιές . τι φάτσες είναι αυτές ? και καλά ο μεγάλος ξέρει και μπάσκετ είναι και βεντέτα , ο μαρκ ο άμπαλος πως του επιτρέπουν να φέρεται έτσι στο παρκέ ????????

τους έχουμε παιδιά ... πίστη και ενέργεια χρειάζεται ...
reignman
τους παιζουμε καλα... παλι καλα που σημερα οτι κανει ο σπανουλης μπαινει μεσα!

αν δεν επαιζε 11-13 λεπτα ο συγγραφεας μπορει να ειμασταν και μπροστα! οσο ειναι μεσα ειναι απλα -1.


ο διαμαντιδης πραγματικα.. μεγαλη παστα αθλητη.
ο Τσαρτσαρης πολυ καλος.
ο Παπαναυαγοπουλος κλασσικα στη κοσμαρα του.
ο βασιλοπουλος 9 δευτερολεπτα μπηκε για την αμυνα.

ΒΑΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑ blove.gif blove.gif blove.gif
Anaz
ρε παιδια ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ αγωνα οπως ΚΑΙ στα δυο ματς με τους Ισπανους ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ειλικρινα..!!! Δειχνουν μονο τις αμφισβητουμενες φασεις των Ισπανων.. ΕΛΕΟΣ!! Μου'χουν σπασει τα νευρα..!! shot.gif angry_red.gif Ειπαμε να τους αβανταρεις,αλλα ΤΟΣΗ προσπαθεια να κρυψουν τις αποφασεις των διαιτητων?? 68.gif
Κατα τ'άλλα η διαιτησια τους παιζει,αλλα οχι περισσοτερο απ'το αναμενομενο! Δεν μασαμε.. Αφου δεν ξεφυγανε οταν τους ανοιξε απ'το τριποντο,ειμαστε καλα.. Θα σφιξει τωρα η αμυνα κ θα τους σφιξει κ το αγχος περισσοτερο.. Αρκει να μεινουμε κοντα.. Παμε... icon_headbang.gif smilie_schal1.gif
reignman
QUOTE(giopride @ Sep 15 2007, 20:45 ) *
δε σφυρίζουν έδρα σήμερα . τους παίζουν κάτι παραπάνω από τη συνηθισμένη εύνοια του γηπεδούχου αλλά έχουμε ενέργεια και τους κοντράρουμε καλά .

να μείνει το παιχνίδι έτσι . θα τους τσακίσουμε τα νεύρα .

αυτοί οι αφοί γκασόλ είναι για πολλές μπουνιές . τι φάτσες είναι αυτές ? και καλά ο μεγάλος ξέρει και μπάσκετ είναι και βεντέτα , ο μαρκ ο άμπαλος πως του επιτρέπουν να φέρεται έτσι στο παρκέ ????????

τους έχουμε παιδιά ... πίστη και ενέργεια χρειάζεται ...



γιατι ο ρουντι η μπανανοφατσα...
ΡΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.. ΖΗΤΑΓΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ (που δεν ειχε κανει ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ) 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
chinaski
Ναι ρε π... μου τι παθαινει αυτο το παιδι. Πολυ σφιγμενος. Ενταξει παιζεις απεναντι απο τον Γκασολ, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Βγαλε τα βαρυδια απο τα ποδια και παιξε...ουφ με εχει σκασει.
Mamuwalde
ηρεμία έχουμε . υπομονή έχουμε . σουτ μπαίνουν. διαφορά δεν έχουν πάρει [τη μαζέψαμε γρήγορα και είναι ΠΟΛΥ καλό αυτό]

ελπίζω να έχουν ενέργεια για όλο το ματς γιατί με τις κωλογαστρεντερίτιδες ζοριστήκαμε και σήμερα .δεν ξεκουράστηκαν και πολύ , έτσι ωραία που τα είχανε μαγειρέψει οι ιθπανοί .

το μόνο ζητούμενο είναι η αντοχή στα 40 λεπτά . τα υπόλοιπα τα έχουμε .

πάμε μωρή ελλαδάρα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.