Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός - Ιωνικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
IraTmac
εύκολη νίκη για τον πάο με 84-66. ο ιωνικός μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο πάλεψε το ματς αλλά στο τέλος δεν άντεξε.
Warrior
Ομπραντοβιτς:"Γνωρίζαμε τα προβλήματα του Ιωνικού, αλλά κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και αυτό φάνηκε όταν έκανε ένα σερί 17-1. Εμείς ξεκουράσαμε τον Τσαρτσαρή, ενώ ο Φέμερλινγκ δεν αγωνίστηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον αχίλλειο τένοντα.Ελπίζω με τον ΠΑΟΚ και την Ταού να έρθουν περισσότεροι από ότι σήμερα".

Ζευγωλης:"Για μια ακόμη φορά παίξαμε με προβλήματα. Ο Καλαμιζα ζήτησε περισσότερες εγγυήσεις για να έρθει, ο Λιούις αποχώρησε από την ομάδα και ο Χάφναρ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής. Ωστόσο, ήρθαμε να παίξουμε ανταγωνιστικά και να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Τώρα θα κάνουμε την τελευταία μας απόπειρα για να σώσουμε την ομάδα...Συνεχώς κυκλοφορούν φήμες ότι παραιτήθηκα και ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες φορές έχει ακουστεί η γραφτεί κάτι ανάλογο". Σε ερώτηση για το ποιος κάνει είναι το αφεντικό της ομάδας (ο πρόεδρος ή ο δήμαρχος) είπε "ότι κανονικά δε θα έπρεπε να απαντάω σε τέτοια θέματα. Δε μου αρέσει που έχω βρεθεί στη μέση αυτής της υπόθεσης".
(sportime.gr)

Πρεπει να αναλογιστουν και ο προεδρος και ο δημαρχος οτι η ομαδα δινει μαχη για
την παραμονη.Δεν ειναι σοβαρα αυτα τα πραγματα..
IraTmac
ο δήμαρχος από πού κι ως πού έχει λόγο? οτι να ναι... (αν και έχει την σωστή άποψη, ο Ζευγώλης δεν πρέπει να φύγει).
dizzy_fingers
Ο Δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, απλά λόγω του ότι "δέχτηκε" να έρθει η ομάδα στην πόλη "του" πιστεύει ότι έχει λόγο στα της ομάδας...λάθος.


Τώρα αν εγώ κάνω λάθος και βοηθάει και οικονομικά την ομάδα, τότε και πάλι δεν πρέπει να έχει καμιά δουλειά μέσα στα διοικητικά...ας αφήσει το πόστο του δημάρχου, να πιάσει αυτό του προέδρου και τότε ,οκ, θα τον παραδεχτώ.

Πάντως, μόνο καλό δεν έχει κάνει στην ομάδα αυτή η σύγχυση των ρόλων.
IraTmac
αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην Ελλάδα. εκπτωτοι πρόεδροι, προσωρινοί κόουτς, αφεντικά "βιτρίνες", πονηροί μανατζεράδες, διαχειριστές μετοχών, διοικητικά συμβούλια, διοικούσα επιτροπή και λοιπές π@παριές που κυριαρχούν στον ελληνικό αθλητισμό...

αν δεν υπάρχει ένα αφεντικό, Ο πρόεδρος, Ο μεγαλομέτοχος να κάνει κουμάντο δεν μπορείς να πας μπροστά. μια ομάδα για να μπορεί να πρωταγωνιστεί και να έχει καλή οικονομία, χρειάζεται ιδιοκτήτη με οικονομική επιφάνεια, ιδιόκτητο γήπεδο και αρκετό κόσμο που να την στηρίζει. αν μου βρείτε πάνω από 4 στην Α1 και τη Α' Εθνική ποδοσφαίρου σας κερνάω ένα βαρέλι κρασί tongue.gif
IraTmac
Σπύρο, να για να μάθεις:



19.gif 19.gif 19.gif 19.gif tongue.gif
dizzy_fingers
wub.gif


(Καιρός είναι νομίζω να αλλάξω το άβατάρ μου...έπονται μυνήσεις από webmastorες άλλων φόρουμ fast.gif )
IraTmac
έχω ακόμα το καλύτερο άβαταρ biggrin.gif

ή διαφωνείτε? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.