Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
dizzy_fingers
Κολλήσαμε στα off topic της άλλης συζήτησης και το ξεχάσαμε αυτό...

Αύριο, Τετάρτη στις 19:00 στις ΝΕΤ.

Θα κάνει ο Παναθηναϊκός το sweep που όλοι οι φίλοι του θα περιμένουν στο ΟΑΚΑ, ή ο Ολυμπιακός θα έρθει από εκεί που δεν τον περιμένουν και θα δώσει παράταση στους τελικούς?
qspock
Η ψυχολογια του ΠΑΟ ειναι σαφως καλυτερη. Απο αυτη και μονο την αποψη ειναι σιγουρα φαβορι. Ομως, ο Ολυμπιακος θα μπει δυνατα στο ματς αφου δεν εχει αλλα περιθωρια. Και σιγουρα εχει δυνατοτητες ακομα και για τη νικη μπροστα σε 20.000 κοσμο. Πολλα θα εξαρτηθουν απο το ποσο θα επηρεαστουν οι νεαροι και απειροι παιχτες του Ολυμπιακου απο το γεματο γηπεδο.

Να σταθουμε και στην καφριλα? Εχω την εντυπωση οτι δε θα εχουμε επεισοδια αν κερδισει ο ΠΑΟ. Αν χασει, δε ξερω τι θα γινει.
Πλακα εχουμε ρε γ@μοτο, θυμαμαι καποτε λεγαμε οτι θα εχουμε επεισοδια και καποιος ειπε: Τι επεισοδια ρε παιδια αφου δεν εχουν οπαδους οι φιλοξενουμενοι? Κι ομως...
Αυτες τις μερες εχουν ξεσκιστει οι Παοκτσηδες οπαδοι να κλεινουν την Εγνατια κανοντας διαδηλωση για την ομαδα τους. Καθε μερα βγαινουν στους δρομους. Ωρες ωρες μου δινουν την εντυπωση οτι δε κανουν τιποτα αλλο στη ζωη τους. Κανανε και οι φοιτητες πορεια, αλλα αυτοι εχουν κινητρα διαβιωσης και επαγγελματικης αποκαταστασης.

Το κυκλοφοριακο στη Θεσσ/νικη παντως εχει μ@μηθει τελειως.
Με τους φοιτητες ειμαι υπερ. Αλλα οχι με τους οπαδους. Δεν ειναι λογος αυτος να κλεινεις τους δρομους.
V@Roxe##13
Θα εχει μηπως PRE GAME SHOW η παλι μονο το ματς θα δειξουν? Εγω προβλεπω νικη του Παναθηναικου παιξει δεν παιξει ο Μπαρλος!!! Αληθεια θα παιξει?
Dromeas7
Αλήθεια πόσες πιθανότητες δίνεται στον Ολυμπιακό να κλέψει το ματσάκι?

Εγώ δίνω 0.5% 68.gif

Είμαι πολύ απογοητευμένος απο την εμφάνιση της Κυριακής...Δυστυχώς ο Ολυμπιακός εκτός έδρας δεν μπορεί και αυτό φάνηκε με το ΜΑρούσι. Το τρελό με το ΜΑρούσι ήταν οτι ενώ του ρίχναμε 20άρες μέσα στο ΣΕΦ στον Αγ,Θώμα δεν μπορούσαμε με τίποτα να κερδίσουμε μια ομάδα της οποίας υπερτερούσαμε σχεδόν σε όλους τους τομείς...Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να κερδίσουμε το ΠΑΟ μπροστά σε 20000 βάρβαρους??ΜΠΑΑΑΑΑΑ...

Πάντως είναι κρίμα για το μπάσκετ που η σειρά θα τελειώσει 3-0 και όχι 3-2 ή 3-1...Δεν τα ευχαριστήθηκα τα play-off καθόλου.Πολύ ευκολά ο ΠΑΟ και χωρίς ιδιαίτερο σασπένς όλες οι σειρές εκτος ίσως απο αυτή του ΠΑΟΚ μα το Μαρούσι.
thrylos7
QUOTE
Θα εχει μηπως PRE GAME SHOW η παλι μονο το ματς θα δειξουν? Εγω προβλεπω νικη του Παναθηναικου παιξει δεν παιξει ο Μπαρλος!!! Αληθεια θα παιξει?

Σιγά μην έχει... εδώ ήδη οι τελικοί έχουν βγει από την πρώτη είδηση κάθε μέσου...
Ο Μπάρλος είναι αμφίβολος... Πολύ σημαντική η παρουσία του ή η απώλειά του.

QUOTE
Είμαι πολύ απογοητευμένος απο την εμφάνιση της Κυριακής...Δυστυχώς ο Ολυμπιακός εκτός έδρας δεν μπορεί και αυτό φάνηκε με το ΜΑρούσι. Το τρελό με το ΜΑρούσι ήταν οτι ενώ του ρίχναμε 20άρες μέσα στο ΣΕΦ στον Αγ,Θώμα δεν μπορούσαμε με τίποτα να κερδίσουμε μια ομάδα της οποίας υπερτερούσαμε σχεδόν σε όλους τους τομείς...Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να κερδίσουμε το ΠΑΟ μπροστά σε 20000 βάρβαρους??ΜΠΑΑΑΑΑΑ

Κι εγώ με αυτήν ακριβώς τη λογική έλεγα ότι το 2ο ματς θα το πάρουμε για πλάκα... wink.gif
Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό.

QUOTE
Πάντως είναι κρίμα για το μπάσκετ που η σειρά θα τελειώσει 3-0 και όχι 3-2 ή 3-1...Δεν τα ευχαριστήθηκα τα play-off καθόλου.Πολύ ευκολά ο ΠΑΟ και χωρίς ιδιαίτερο σασπένς όλες οι σειρές εκτος ίσως απο αυτή του ΠΑΟΚ μα το Μαρούσι.

Και 3-0 να λήξει νομίζω ότι ως τώρα τουλάχιστον είδαμε ωραίους τελικούς. Καθόλου πολύ εύκολα ο ΠΑΟ. Δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το πως προήλθε αυτό. Και δε νομίζω ότι το 2-0 έχει γίνει πολύ εύκολα.

Αν ξεκινήσει καλά ο Ολυμπιακός μπορεί να το πάει μέχρι το τέλος. Αλλιώς ο ΠΑΟ δε θα σταματιέται μετά(και σε κάτι τέτοια και μόνο είναι που φοβάμαι τον Καζλάουσκας). Θα παίξει ρόλο και το αν θα αγωνιστεί ο Μπάρλος.
Δίνω περισσότερο από 0,5% και λιγότερο από 50% στον Ολυμπιακό...!
Πιστεύω ότι θα δούμε ένα 3ο ντέρμπι στη σειρά.
Air Kef
Μακάρι να είναι ντέρμπυ.
Ζητούμενο είναι το πόσο πιστεύουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο διπλό και στις δυνατότητες τους.Έχουν ευκαιρία για το μεγαλύτερο ξενέρωμα στην ιστορία του αθλήματος κατά ατην άποψή μου,μεγαλύτερο και από το 68-69 επί Ιωαννίδη που είχαν 20-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη και από το 0-1 το 2002 αμέσως μετά το Ευρωπαικο της Μπολονια.
Να πάρει ο Ολυμπίακός το Πρωτάθλημα το θεωρώ αδύνατον,όμως το να κερδίσει σήμερα όχι.

Ντροπή στην Αθλητική Ηχώ για το σημερινό της πρωτοσέλιδο.
Ξεπέρασε την Ντέρμπυ και θα πέσει ηρωικά.
Νίκος
Το πρωτάθλημα θα κλεισει με sweep.

Μακάρι ο Ολυμπιακός να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό, αλλά δεν το βλέπω. Ο Παναθηναϊκός είναι απλά πληρέστερος. Και περα από τον κόσμο και την εμπειρια σαν ομάδα (που ο Ολυμπιακός δεν εχει) έχει κι αυτό το 2-0 ... που βαραινει αρκετα.
dizzy_fingers
ζώα....... angry_red.gif
leonkalf
Συμφωνώ dizzy. Τι να πεις... Ο Ομπράντοβιτς με χαρακτηριστική κίνηση τους έλεγε άμυαλους.

Αυτός ο Βορεάδης, όποτε βρει ευκαιρία με το παραμικρό σφυρίζει εναντίον του Ολυμπιακού!

Ο Βορεάδης κάποτε είχε διακόψει παιχνίδι στη Γλυφάδα Οσφπ-Παο (ήμουν μέσα, ψηλά πίσω από τον πάγκο Παο όπου ο Μποντίρογκα πέταξε το μπουκάλι στην εξέδρα) για ένα κέρμα που έπεσε πάνω του...
Σήμερα τι έκανε?
Ο Οσφπ είχε φάει τιμωρία και για την επόμενη σεζόν (πράγμα που του είχε αφαιρέση τη δυνατότητα για την 1η θέση στην κανονική περίοδο ουσιαστικά)

Αυτά τα θεατρινίστικα στον Αλβέρτη πότε θα σταματήσουν να τα δίνουν (3ο φάουλ Βασιλόπουλου) ?
Στο χαμένο lay-up του Χατζή ο αμυντικός τραβάει το διχτάκι, τίποτα.
Ο Τομάσεβιτς (και ο Φέμερλινγκ όσο έπαιξε) παίζουν στην άμυνα αγκαλιά Σόφο, Ζίζιτς και σε μια φάση ο Τομάσεβιτς πέφτει κάτω (θέατρο) σε high-low αφού δεν μπορούσε να αποφύγει το καλάθι.
Στον Σόφο φάουλ αμέσως (το 3ο δεν νομίζω ότι ήταν).

Εκνευρίστηκα λίγο.
sihainas
Μόνο που δεν τους το τιλίξανε το πρωτάθλημα φέτος να τους το κάνουνε δώρο... δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να τους διώξουνε όλους αυτούς από το γήπεδό... έτσι ατιμώρητοι μένουν όλοι αυτοί και γι αυτό συνεχίζουν να τα κάνουν... ντροπή...

πσ. Για την μετάδωση.. δεν χρειάζονται σχόλια...
Air Kef
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος και για το 2ο συνεχόμενο νταμπλ.

Οι οπαδοί του απλά έδωσαν το δικαίωμα στον Πρωταθλητή και στο ΦΩΣ να πουν αύριο πως "ΕΠΕΣΕ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ" με φωτογραφίες τον Καλαϊτζίδη και τον Μπάρλο με αίματα.
Συχγαρητήρια στον Αλβέρτη για την όλη στάση του απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟ και την βοήθεια του στους παίκτες του ΟΣΦΠ.

Ρε είμαι ο μόνος που έχει την αίσθηση πως παρακολούθησα 3 ίδια ματς;

Ο Πρίντεζης,θα τα καταφέρει στο ΝΒΑ,όχι όμως στην Ευρώπη.
Ο Βασιλόπουλος ελπίζω να είχε τόσες λάθος επιλογές λόγω απειρίας και όχι λόγω χαρακτήρα.
Anaz
Πειτε ρε παιδια περισσοτερα...Το μονο παιχνιδι του Ολυμπιακου φετος που εχασα!!!τι έγινε??
Η μεταδοση τι ειχε??Ο Σκουντης δεν ηταν??
Παντως απ'ότι διαβαζω κ σημερα τα ιδια ειχαμε απ'τους φιλαθλους του Παο.. angry_red.gif Δεν βλεπω ομως το sportime να'χει την ιδια αντιμετωπιση..!

Ο Αλβερτης παιδια οτι κ να λέμε ειναι ΜΑΓΚΑΣ γι'αυτο κ ειναι αξιος σεβασμου κ μονο για την ιστορια του στο αθλημα.. Οχι σαν κατι άλλους..(Λακοβιτς,Μπατιστ..)
sihainas
Βεβαίως άξιος πρωταθλητής ο Παναθηναικός... αλλά με όλα αυτά που έγιναν... ούτε αυτοί δεν πρέπει να χαίρονται...
Air Kef
Αναζ ίδιο ματς με αυτό του ΣΕΦ ήταν..

Κάτι άλλο:Ήθελα να ήξερα πόσον καιρό και πόσα χρήματα ξόδεψαν για να φτιάξουν αυτό το τεράστιο αλλά ηλίθιο πανό οι οπαδοί του ΠΑΟ που το μοστράριζαν κι όλας πριν το τζάμπολ.Δεν μπορούσαν να φτιαξουν κάτι πιο ουσιαστικό και όμορφο;
thrylos7
Τι να σχολιάσουμε τώρα.... συνέχεια από το ΣΕΦ... το κακό είναι ότι τραυματίστηκαν(και όχι και τόσο ελαφρά) παίκτες του Ολυμπιακού...
Έλεος πια!
Πραγματικά είμαι τόσο αηδιασμένος που δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω... τα είπαμε και τις προάλλες... Γιατί αν μιλήσω τώρα θα παραφερθώ άσχημα...

Οι διαιτητές σήμερα ήταν λίγο ότι να' ναι, προς το τέλος η πλάστιγγα έγειρε ξακάθαρα υπέρ του ΠΑΟ αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια.
QUOTE
σε μια φάση ο Τομάσεβιτς πέφτει κάτω (θέατρο) σε high-low αφού δεν μπορούσε να αποφύγει το καλάθι.
Μετά λέμε για το θέατρο των περιφερειακών του ΠΑΟ.. Αυτό που έκανε ο Τομάσεβιτς ήταν απίστευτο... όχι τίποτα άλλο, έπεσε επικίνδυνα...
QUOTE
Στον Σόφο φάουλ αμέσως (το 3ο δεν νομίζω ότι ήταν).

Κι εγώ...
QUOTE
Εκνευρίστηκα λίγο.

Εγώ να δεις... από τα επεισόδια.. τα φάουλ και αυτά.. δε με πολυένοιαζαν.. Δεν έζησα το ματς όπως θα ήθελα.
Δυστυχώς η χρονιά τελείωσε όπως ξεκίνησε...

Τί είχε η μετάδοση;;

QUOTE
Δεν βλεπω ομως το sportime να'χει την ιδια αντιμετωπιση..!

Έλα μωρέ... Τύπος...

Άξιος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός... αυτό το ματς ήταν κάτι ενδιάμεσο με το 1ο και το 2ο ματς...
Το 3-0 δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά των 2 ομάδων..

Από άποψη θεάματος ο αγώνας δεν είχε κάτι ιδιαίτερο αλλά είχε το χαρακτήρα του τελικού ίσως περισσότερο από τα άλλα 2 ματς.. Με τις ατομικές ενέργειες και όλα αυτά...
Περισσότερα σχόλια δε μπορώ να γράψω για τον αγώνα... Έχει σημασία;

Θα συζητηθούν οι δηλώσεις του Ελληνιάδη...
christos
Στον Ολυμπιακό από ότι είδα επέβαλλαν πολύ βαριά τιμωρία(και πολύ καλά έκαναν) με τις φασαρίες στο ΣΕΦ,περιμένω να δω τι θα κάνουν με τον Παναθηναϊκο μετά τα σημερινά..πιστευώ να μην την γλιτώσει πάλι όπως και με τον ΑΡΗ.
thrylos7
Καλώς ήρθες Χρίστο!
Όλοι συμφωνούμε σ' αυτό... Να τιμωρηθεί ο ΠΑΟ, όχι επειδή τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, ή μάλλον και γι' αυτό, χρειάζεται ισονομία, αλλά πολύ περισσότερο επειδή αυτά που έγιναν ήταν έκτροπα..

Πλάκα πλάκα, το' χει το ΟΑΚΑ στο να τραυματίζονται άνθρωποι...

Θα τα βλέπει από εκεί πάνω ο Ντράζεν, τέτοια μέρα... και θα σκέφτεται... "ίσως να ήθελε ο Θεός να με προστατεύσει από αυτά"...
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες φίλτατε Χρήστο στην παρέα μας. smile.gif
Δεδομένου πως αν τιμωρηθεί, ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει τις τιμωρίες του την επόμενη σεζόν...δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα ο αθλητικός δικαστής να το κάνει.
Όπως τόνισες (περίπτωση Άρη), αν γινόταν πριν από κρίσιμο αγώνα....κούκου θα έκανε η τιμωρία rolleyes.gif

Παιδιά, τελικά δεν ασχολούμαστε καθόλου για τη διατησία ούτε θεωρούμε πως έκρινε ματς.... αλλά όλο για αυτήν μιλάμε.


Τέλως πάντων, εγώ θα μιλήσω για τα επεισόδια και την κίνηση του Ολυμπιακού να φύγει από το παρκέ κατά τη διάρκειά τους.
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε ο Καζλάουσκας να πάρει την ομάδα του και να φύγει από το ΟΑΚΑ.
Αν ματαιωνόταν το ματς και παίζανε άλλη φορά, ο Παναθηναϊκός δε θα έχανε το πρωτάθλημα, οπότε "μικρό" το κακό.
Επίσης, το γεγονός ότι ένας εξωαγωνιστικός παράγοντας επηρρέασε έναν παίχτη της μίας ομάδας (αντικείμενο στον Μπάρλο...μπορεί το παιδί να έπαιξε μετά, αλλά το ίδιο είναι με ράμματα στο κεφάλι σου?) νομίζω ότι είναι αρκετό σαν αίτιο από μόνο του ώστε να δικαιολογήσει τέτοια κίνηση.
Ίσα ίσα...έπρεπε να φτάσουμε στον τραυματισμό ενός παίχτη για να συζητάμε αποχώρηση ομάδας από το παρκέ? Στην Ελλάδα ναι...
Ή αν δε γινόταν αποχώρηση του Ολυμπιακού, να εκκενώνονταν οι εξέδρες, τουλάχιστον πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού (τί έξυπνο κι αυτό στο ΟΑΚΑ...να έχουν τον πάγκο του φιλοξενούμενου δίπλα στην εξέδρα των φανατικών..).

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι με αυτό το θέμα, κάτι που για αρχή έστω, να κάνει αίσθηση.
Σήμερα, έγιναν τα επεισόδια, έφυγε ο Ολυμπιακός για λίγο, ξαναμπήκε, κέρδισε ο Παναθηναϊκός, πήρε την κούπα.....πάνε τα επεισόδια, τα ξεχάσαμε! "Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός"!

Καταλαβαίνω πως δεν πρέπει να γίνεται έτσι το πράγμα, και πως αν ο αθλητικός δικαστής και οι παράγοντες έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δε θα φτάναμε σε αυτό το επίπεδο.....αλλά τώρα, πιστεύω πως ήταν μέσα στο χέρι των παιχτών να κάνουν κάτι.
Να έφευγαν και οι παίχτες του ΠΑΟ μαζί τους, όπως σωστά μου είπε ο AirKef στο μέσεντζερ.



QUOTE(Air Kef)
Ρε είμαι ο μόνος που έχει την αίσθηση πως παρακολούθησα 3 ίδια ματς;

3 καταπληκτικά ματς κατά τη γνώμη μου.
Εμένα, τα περίπου δύο που είδα (το πρώτο, το τρίτο και λίγο από το δεύτερο) μου άρεσαν πάρα πολύ!!!
Πολύ γρήγορο και παθιασμένο παιχνίδι.


Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τώρα, που άξια είναι πρωταθλητής Ελλάδος 41.gif.
Οι βουτιές, τα θέατρα και οι φιλικές διαιτησίες, σε βοηθάνε να κερδίσεις 3-4 ματσάκια, αλλά δε σου χαρίζουν 8 πρωταθλήματα σε 9 χρόνια.
Είναι κρίμα να ακούγονται περισσότερο τα παράπονα για τη διαιτησία, από τους επαίνους για τις μπασκετικές προσπάθειες μίας τόσο πετυχημένης ομάδας.
Σκεφτείτε τί λέω....σκεφτείτε επίσης, τί είναι πιο "μπασκετικό" (και τί...πιό "ποδοσφαιρικό" 65.gif ).

Για τον ίδιο λόγο, θα συγχαρώ και τον Ολυμπιακό για το απολαυστικό μπάσκετ που μας χάρισε φέτος και για τους όμορφους τελικούς που μας έδωσε.
Μόνο θετικός μπορεί να είναι ο απολογισμός της φετινής χρονιάς.
thrylos7
QUOTE
Παιδιά, τελικά δεν ασχολούμαστε καθόλου για τη διατησία ούτε θεωρούμε πως έκρινε ματς.... αλλά όλο για αυτήν μιλάμε.

Κρίνουμε ότι θεωρούμε ότι είναι καλό ή κακό με ανάλογο τρόπο...
Όχι, σήμερα(και γενικά στους τελικούς) δεν έγιναν "εγκλήματα" αλλά δεν είναι κακό να λέμε ότι θεωρούμε λάθος.

QUOTE
Οι βουτιές, τα θέατρα και οι φιλικές διαιτησίες, σε βοηθάνε να κερδίσεις 3-4 ματσάκια, αλλά δε σου χαρίζουν 8 πρωταθλήματα σε 9 χρόνια.

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί αυτά τα 8 πρωταθλήματα.

Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα... ποιος διαφωνεί άλλωστε; Όχι ότι υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφωνία στα quotes.
Air Kef
QUOTE(dizzy fingers)
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τώρα, που άξια είναι πρωταθλητής Ελλάδος .Οι βουτιές, τα θέατρα και οι φιλικές διαιτησίες, σε βοηθάνε να κερδίσεις 3-4 ματσάκια, αλλά δε σου χαρίζουν 8 πρωταθλήματα σε 9 χρόνια.Είναι κρίμα να ακούγονται περισσότερο τα παράπονα για τη διαιτησία, από τους επαίνους για τις μπασκετικές προσπάθειες μίας τόσο πετυχημένης ομάδας.
Σκεφτείτε τί λέω....σκεφτείτε επίσης, τί είναι πιο "μπασκετικό" (και τί...πιό "ποδοσφαιρικό"  ).

Για τον ίδιο λόγο, θα συγχαρώ και τον Ολυμπιακό για το απολαυστικό μπάσκετ που μας χάρισε φέτος(Air Kef:ανά αγώνες και κυρίως εντός έδρας εκτός από το ματς στην Μάλαγα) και για τους όμορφους τελικούς που μας έδωσε.
Μόνο θετικός μπορεί να είναι ο απολογισμός της φετινής χρονιάς.



wink.gif 77.gif
kolossos
Σήμερα και οι τυφλοί είδανε! Δεν γίνεται οι 5 να νικήσουν τους 7... Α ρε Βορεάδη πουλημένε!
Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό τα αντικείμενα μετά το όλο σκηνικό σταμάτησαν, γιατί ο μόνος τρόπος για να κέρδιζε ήταν να μην τελείωνε ποτέ ο αγώνας...
Warrior
QUOTE(leonkalf @ Jun 7 2006, 08:38 PM)
Αυτός ο Βορεάδης, όποτε βρει ευκαιρία με το παραμικρό σφυρίζει εναντίον του Ολυμπιακού!
*



Αυτός ο Βορεάδης, όποτε βρει ευκαιρία με το παραμικρό σφυρίζει υπερ του Παναθηναικου! laugh.gif

19.gif 19.gif

Καλα μιλατε για μπασκετ??

Το "βιασανε" το αθλημα πια.Ντροπη στους προεδρους,τους δημοσιογραφους
και σε οσους προκαλουν ή ανεχονται ολα αυτα τα εκτροπα.

Τι να πω..δεν ξερω.

Φατε την επιστροφη του κοσμου στην "μαπα"!
(προς θεου δεν αναφερομαι σε κανεναν εδω μεσα,μιας και μπορει να παρεξηγηθω,
αφου συζηταγαμε το θεμα και σε υπαρχον τοπικ)

Εγω δεν τον θελω αυτον το κοσμο.καλυτερα οι 3000 στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ..
morfi
Nα τιμωρηθουν ο αργυροπουλος και ο καλαιτζιδης για το θεατρο που επαιξαν!ΝΤΡΟΠΗ!
Οι οπαδοι τα παναθηναικου δεν φταινε σε τιποτα... αυτοι προκαλεσαν... banana.gif 24.gif
Για να ακουσω τωρα τους βαζελους που τοσο πολυ αγαπανε το αθλημα...
Η τιμωρια του παο θα ειναι προστιμο τρια ευρω και κεκλεισμενων των θυρων για τις επομενες 10 προπονησεις...
τεσπα... οπως και να χει τα λεμε του χρονου... icon_wave.gif
Σας περιμενουμε μεσα στο ΣΕΦ...
Warrior
QUOTE(morfi @ Jun 7 2006, 11:54 PM)
τεσπα... οπως και να χει τα λεμε του χρονου...  icon_wave.gif
Σας περιμενουμε μεσα στο ΣΕΦ...
*


Mην ξεχασεις να παρεις και το δικανο και κατι αιχμηρο μαζι σου να πεταξεις
ρε συ!!

Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο,ε??
Μην χασετε του χρονου την ευκαιρια. 19.gif

Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε.
leonkalf
Καλά ρε παιδιά...
έριξαν σφαίρες με αεροβόλο όπλο?

Χατζής και Πασχόπουλος (φροντιστής του Ολυμπιακού, πολύ καλό και εργατικό παιδί) έφαγαν τέτοιες σφαίρες και έχουν τραυματιστεί.

Δε το πιστεύω, αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Αίσχος

68.gif
morfi
QUOTE(Warrior @ Jun 8 2006, 02:01 AM)
Mην ξεχασεις να παρεις και το δικανο και κατι αιχμηρο μαζι σου να πεταξεις
ρε συ!!
*

Οπου να ναι ξεκινανε οι εκπτωσεις... blech.gif

QUOTE(Warrior @ Jun 8 2006, 02:01 AM)
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο,ε??
Μην χασετε του χρονου την ευκαιρια. 19.gif
*

Να εισαι σιγουρος... ο πρωτος που θα ριξει τις πετρες θα ειμαι εγω...
Και οπως ειπε και ο χριστος: αυτος που ειναι αναμαρτητος να ριξει πρωτος... ασχετο... banana.gif

QUOTE(Warrior @ Jun 8 2006, 02:01 AM)
Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε.
*

Οπως ειπες... δεν υπαρχει σωτηρια για αυτους μεσα στο ΣΕΦ...
morfi
QUOTE(leonkalf @ Jun 8 2006, 02:31 AM)
Καλά ρε παιδιά...
έριξαν σφαίρες με αεροβόλο όπλο?

Χατζής και Πασχόπουλος (φροντιστής του Ολυμπιακού, πολύ καλό και εργατικό παιδί) έφαγαν τέτοιες σφαίρες και έχουν τραυματιστεί.

Δε το πιστεύω, αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Αίσχος

68.gif
*

Οπως ειπα... προστιμο τρια ευρω και κεκλεισμενων των θυρων για τις επομενες 10 προπονησεις...
Anaz
QUOTE
Θα συζητηθούν οι δηλώσεις του Ελληνιάδη...
Καλα..μη πω τωρα κ για τον Ελληνιαδη..!!ΜΕΓΑΛΟΣ βλακας λεμε..!!(για να μη πω τιποτ'αλλο που δεν αρχιζει απο "β" αλλα απο "μ"..)
Μιλουσε λες κ στο Σεφ πριν 2 μερες δεν εγινε τιποτα!!Πολυ επιλεκτικη μνημη εχει κ αυτος!!Με τετοιους ανθρωπους πως να πάει μπροστα το μπάσκετ?? angry_red.gif
harris
QUOTE(Warrior @ Jun 8 2006, 01:37 AM)
Ντροπη στους προεδρους,τους δημοσιογραφους
και σε οσους προκαλουν ή ανεχονται ολα αυτα τα εκτροπα.
*



Nτροπή στους δημοσιογράφους... Ολοι οι υπόλοιποι έκαναν καλά τη δουλειά τους... laugh.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
kolossos
QUOTE
Οπως ειπες... δεν υπαρχει σωτηρια για αυτους μεσα στο ΣΕΦ...


Ωραία να έχει και λίγο σασπενς. Βαρεθήκαμε νασας νικάμε φέτος...


QUOTE
Να εισαι σιγουρος... ο πρωτος που θα ριξει τις πετρες θα ειμαι εγω...


Εμ αργά το σκέφτηκες. Αν το είχες κάνει στο ματς του κυπέλλου και είχε διακοπεί, θα χάνατε μόνο 20 πόντους. Αλλά ολιγορήσατε και χάσαε με 30....

QUOTE
Οπως ειπα... προστιμο τρια ευρω και κεκλεισμενων των θυρων για τις επομενες 10 προπονησεις...


Τσέκαρε πόσα κεκλεισμένων έπαιξε ο ΠΑΟ φέτος... Γιατί εντάξε είπαμε δεν φάγαμε καμπάνα για το ματς με τον Άρη επειδή ακολουθούσε το ντέρμπυ αλλά μην τα γ***** και όλα....


QUOTE
Μιλουσε λες κ στο Σεφ πριν 2 μερες δεν εγινε τιποτα!!Πολυ επιλεκτικη μνημη εχει κ αυτος!!Με τετοιους ανθρωπους πως να πάει μπροστα το μπάσκετ??


Η μπασκετική εκδοχή του Μητρόπουλου. Τουλάχιστον και εσείς οι ίδιοι το καταλαβαίνετε.

QUOTE
έριξαν σφαίρες με αεροβόλο όπλο?


Δεν ξέρω αλλά μου ακούγεται μούφα... Άμα όντως είχαν τραυματιστεί έτσι, θα φαινόταν στην τουβι όπως και με τους υπόλοιπους.


Και κλείνοντας...
QUOTE
τεσπα... οπως και να χει τα λεμε του χρονου... icon_wave.gif
Σας περιμενουμε μεσα στο ΣΕΦ...


Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.. και είναι και ανικανοποίητος.... Γιατί όμως οι τελικοι να μην είναι στα 5 ματς; Έτσι να το χορτάσουμε για τα καλά... Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε καιρό τώρα. Ελπίζω να έχει και του χρόνου κύπελο για να αρχίσει καλά η χρονιά...
morfi
QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Ωραία να έχει και λίγο σασπενς. Βαρεθήκαμε νασας νικάμε φέτος...
*

Και εγω εχω βαρεθει να σας βλεπω να προσπαθητε να τα παρετε ολα και να προσπαθειτε να σπασετε το ρεκορ ποντων στους μεταξυ μας αγωνες...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Εμ αργά το σκέφτηκες. Αν το είχες κάνει στο ματς του κυπέλλου και είχε διακοπεί, θα χάνατε μόνο 20 πόντους. Αλλά ολιγορήσατε και χάσαε με 30....
*

Ποτε με ομως με 35...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Τσέκαρε πόσα κεκλεισμένων έπαιξε ο ΠΑΟ φέτος... Γιατί εντάξε είπαμε δεν φάγαμε καμπάνα για το ματς με τον Άρη επειδή ακολουθούσε το ντέρμπυ αλλά μην τα γ***** και όλα....
*

Τσεκαρε ποσα κεκλεισμενων εχει παιξει ο ολυμπιακος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ... τσεκαρε ποσα φαουλ του ολυμπιακου στους τελικους δεν ηταν...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Η μπασκετική εκδοχή του Μητρόπουλου. Τουλάχιστον και εσείς οι ίδιοι το καταλαβαίνετε.
*

Δεν καταλαβαινω τιποτα...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Δεν ξέρω αλλά μου ακούγεται μούφα... Άμα όντως είχαν τραυματιστεί έτσι, θα φαινόταν στην τουβι όπως και με τους υπόλοιπους.
*

Βεβαια... τοσο καλα παιδια... δεν παιζει, ψεμα ειναι... και ο αργυροπουλος με τον καλαιτζιδη θεατρο επαιζαν...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Και κλείνοντας...

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.. και είναι και ανικανοποίητος....
*

Και κλεινοντας...
Πελατης ειναι μια λεξη που την ακουσατε απο εμας... και την ακουτε συνεχεια τα τελευταια δεκα χρονια...

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 03:55 AM)
Γιατί όμως οι τελικοι να μην είναι στα 5 ματς; Έτσι να το χορτάσουμε για τα καλά... Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε καιρό τώρα. Ελπίζω να έχει και του χρόνου κύπελο για να αρχίσει καλά η χρονιά...
*

Και του χρονου θα εχει κυπελλο... και οπως ειπα σας περιμενουμε...
Vas
Thelv na ekfraso tin apogohteysh moy gia ton opado toy Panathinaikoy pou pige sto gipedo me to aerovolo!

Tha ton parakaleso thn allh fora na paei me mia epanaliptikh karabina gia na isixasei mia ora arxitera shot.gif (afou tous skotosei olous)!! Meta as rixei kai mia sto kefali tou bas kai isixasoume kai emeis....

Alithia, poses silipseis ginane pali ???

p.s. To provlima den leinete me to na teimoreis tis omades! To provlima leinete mono an arxiseis na timoreis toys idious toys filathlous... (vlepe aglia)
christos
QUOTE(leonkalf @ Jun 8 2006, 03:31 AM)
Καλά ρε παιδιά...
έριξαν σφαίρες με αεροβόλο όπλο?
*

Tο άκουσα και εγώ πριν λίγο στο Ράδιο..Τελικά λάθος έλεγα πως πρέπει να τιμωρίσουν τον Παναθηναϊκό(και τον κάθε Παναθηναϊκό),τόσες κάμερες υπάρχουν στο γήπεδο που μεταδίδουν τον αγώνα αποκλείεται ποτέ να μην μπορούν να πιάσουν επειτέλους ένα οπαδό που πετάει ένα αντικείμενο μέσα από αυτές και να τον τιμωρίσουν..μόνο τότε θα σταματήσουν να κάνουν φασαρίες και όχι όταν τιμωρούν τις ομάδες τους

Καλως σας βρήκα!
Anaz
Ti να πω ρε παιδια..Εχω φρικαρει με αυτα που διαβάζω..!!Δεν προλαβε να κοπασει ο εκνευρισμος μου με αυτα που εγιναν στο Σεφ κ γινανε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
QUOTE
Δεν ξέρω αλλά μου ακούγεται μούφα... Άμα όντως είχαν τραυματιστεί έτσι, θα φαινόταν στην τουβι όπως και με τους υπόλοιπους.
Θα μας τρελάνεις??Δες τις φωτο!!!Το σημαδι του φροντιστη στα πλευρα ειναι φανερο οτι ειναι απο αεροβόλο!!

Κ για ΟΛΑ αυτα ΟΥΤΕ ΜΙΑ συλληψη!!!Αυτο ειναι το "κλου" της υπόθεσης!! angry_red.gif
Οσο δεν τιμωρουνται οι υπευθυνοι τοσο θα παίρνουν θάρρος κ θα κανουν χειρότερα..!!!Αλλα ξέχασα..:Ειναι βαθυτατο κοινωνικο προβλημα που δεν υπαρχει λυση!Η βια θα υπαρχει πάντα,οποτε καλυτερα να'ναι στα γηπεδα..Να την πληρωνουν τουλαχιστον ο Μπαρλος,ο Αργυροπουλος,ο Καλαιτζιδης,ο Χατζης κλπ...που αν μη τι αλλο φταινε κ καλα να πάθουνε!!!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! shot.gif guns.gif

Υ.Γ:Οι παίχτες τι φταίνε??Αφου ειστε τοσο μαγκες δωστε ενα ραντεβου κ σκοτωθειτε μεταξύ σας.....

Ο Ολυμπιακος επαιξε 4 κεκλεισμενων ο Παο 2!Ο Οσφπ περα απ'το παιχνιδι κυπελλου δεν δημιουργησε πουθενα επεισοδεια,ο Παο 2 φορες σοβαρα επεισοδεια με Αρη κ Οσφπ!!!
Εχω αποδειξει οτι δεν βλεπω τα πραγματα με οπαδικα γυαλια ιδιαιτερα οσων αφορα τα επεισοδεια,Απλα για να μην παραποιούνται καποια πραγματα κ μας βγαινεις ρε Κολοσσε κ αδικημενος!!!
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 8 2006, 01:36 AM)
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε ο Καζλάουσκας να πάρει την ομάδα του και να φύγει από το ΟΑΚΑ.

Εδω θα μεινω. Γιατι δεν εγινε αυτο?? Εγω σηκωθηκα να φυγω απο την TV θεωρωντας αυτονοητο οτι το ματς θα διακοπει μετα τα εγκαυματα και τα αιματα των ανθρωπων του Ολυμπιακου. Αυτονοητο! Τι εγινε ρε παιδια? Γιατι συνεχισανε να παιζουν? Να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι γι'αυτο. Διαιτητες, παρατηρητες, η αστυνομια που δεν διεκοψε το ματς. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Τι θα πουν ρε αυτοι τωρα στη μανα του Καλαιτζιδη και του Αργυροπουλου? Τι θα πουν στον Χατζη αν τους πει πως τον πυροβολισαν (!!!) μετα το ματς που συνεχιστηκε κανονικα? Τι ειπατε? Το αεροβολο δεν ειναι οπλο? Μη το πει κανεις ουτε για πλακα...

QUOTE
Επίσης, το γεγονός ότι ένας εξωαγωνιστικός παράγοντας επηρρέασε έναν παίχτη της μίας ομάδας (αντικείμενο στον Μπάρλο...μπορεί το παιδί να έπαιξε μετά, αλλά το ίδιο είναι με ράμματα στο κεφάλι σου?) νομίζω ότι είναι αρκετό σαν αίτιο από μόνο του ώστε να δικαιολογήσει τέτοια κίνηση.

Ο νομος (υπαρχει αραγε? Αν ναι γιατι δεν εφαρμοζεται?) ειναι ο ιδιος και για τον Μπαρλο που παιζει βασικος και για τον Καλαιτζιδη που ειναι εκτος 12δας. Εννοειται πως εχουμε αλλιωση του αποτελεσματος. Εννοειται πως μπορει να γινει ενσταση η οποια πρεπει να γινει δεκτη. Το σπουδαιοτερο ομως ειναι οτι κυνδινευσαν ΑΜΕΣΑ οι ζωες των ανθρωπων του Ολυμπιακου. Και ξαναρωτω? Ποιοι και γιατι δεχτηκαν τη συνεχεια του αγωνα? Οι διαιτητες? ΕΓΚΛΗΜΑ! Οι ανθρωποι του ΠΑΟ? ΕΓΚΛΗΜΑ! Του Ολυμπιακου? ΕΓΚΛΗΜΑ!
Που ζουμε? Αν πεθαινε καποιος θα το συνεχιζαν? Αν τυφλωνονταν? Γιατι αλλοι κουφαθηκαν, αλλοι καηκαν και αλλοι πυροβοληθηκαν!!!!!!! Ευχομαι καλη αναρρωση στα παιδια! Και ευχομαι τετοιο να μην τους ξαναβρει στην καριερα τους.

QUOTE
Να έφευγαν και οι παίχτες του ΠΑΟ μαζί τους, όπως σωστά μου είπε ο AirKef στο μέσεντζερ.

Αμ αυτο παλι? "Ευχαριστουμε τον κοσμο του ΠΑΟ" ελεγε ο προεδρος. "Στο ΣΕΦ δεν μας προστατεψανε" ελεγε ο αλλος!!!
Χανουν και την ανθρωπια τους καποιοι, και ειναι και σε σημαντικα ποστα και επηρεαζουν και τις μαζες... Εγκληματιες και αυτοι! Ο Ελληνιαδης σας εφταιξε? Ανοιχτε τα ματια σας και τα αυτια σας και δειτε τι γινεται...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ??? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Για ποια τιμωρια ομαδων μιλατε? Αυτοι που πρεπει να τα δουν αυτα και να παρεμβουν ΑΜΕΣΑ για να διαφυλαξουν ζωες γιατι δεν το κανουν? Γιατι πληρωνονται? Γιατι να τους πληρωνω εγω απο την τσεπη μου αυτους? Για να βλεπω αυτα που βλεπω?

Το θεμα εχει τεραστιες διαστασεις, γινεται κατ'επαναληψη πλεον χωρις ουτε καν να εχουμε οπαδους και απο τις 2 ομαδες! Ορμανε στα ματ, ορμανε και στους παιχτες αυτα τα ζωα!! Κατηγοριες φονου εκ προ μελετης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τους αποδωσει ο Εισαγγελεας. Στα σιδερα μια ζωη να σαπισουν γιατι επιχειρουν κατ'επαναληψη να σκοτωσουν ...ΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!! Μακρια απο την κοινωνια αυτοι οι δολοφονοι. ΜΑΚΡΙΑ!

Ρε παιδια, εχω μια απορια: Στο Κολλοσαιο, και εκεινες τις αγριες εποχες, οπου η διασκεδαση ηταν να βλεπουν σκοτωμους, αυτοι που πηγαιναν να δουν τους αγωνες πετουσαν ακοντια και βελη μεσα στους μονομαχους?

Αισχος και ντροπη!
Λυπαμαι πολυ. Ειλικρινα λυπαμαι ντρεπομαι και αηδιαζω που ειμαι Ελληνας. Οχι μονο λογω των ζωων που κυκλοφορουν αναμεσα μας. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και να κανουν μαζικες αποπειρες εναντιων ανθρωπινων ζωων! Για αυτους που δε σεβονται τον πολιτισμο μας, την ιστορια μας και την ανθρωπινη υποσταση μας και δεν τα σταματουν ολα αυτα ενω εχουν εκλεχθει για να κυβερνησουν αυτη τη χωρα. Ειμαστε μια χωρα ακεφαλη, ακυβερνητη με αναξιους, απροσωπους και ανυπαρκτους πολιτικους και ανυπαρξια γενικα διαφορων σημαντικων φορεων. Τι σοι δημοκρατια και κοινωνια ειναι αυτη? Απορω ρε παιδια, απορω και αηδιαζω με ολα...
strike.gif strike.gif strike.gif strike.gif strike.gif

PS: Παρτε και μερικες photo:

http://www.sportime.gr/UserFiles/Image/bas...osfp_simadi.jpg

http://www.sportime.gr/images//basket/A1/p...p_3telikos2.jpg
hagi
Δεν είδα τον αγώνα γιατί ήμουνα στο άλλο γήπεδο αλλά άκουσα και γω όλα αυτά και τρελάθηκα...

Απαράδεκτοι όλοι αυτοί οι κύριοι που επιτρέπουν να γίνοντε τέτοια πράγματα..Όχι να κινδυνεύουν και ζωές ρε παιδιά!!ΕΛΕΟΣ..

Να και κάτι από betsmart

""Ωραίος τελικός ...Και ωραίος πρωταθλητής ..Και ωραίος φιναλιστ....Kαι ωραίες δηλώσεις..Και ολα ωραία ήταν στο ΟΑΚΑ!ΓΕΛΑΕΙ ο κόσμος κύριοι Γιαννακόπουλοι,κ.Κόκαλλη,κ.Αγελλόπουλε με τους οπαδούς των ομάδων σας....Με τους χουλιγκάνους για να είμαστε ακριβείς....Και γελάει ο κόσμος με την αθλητική δικαιοσυνη που συνεχίζει να χαιδεύει αυτούς που βάζουν στα γήπεδα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Ο τελικός της ΝΤΡΟΠΗΣ,του ΑΙΣΧΟΥΣ,της ΑΗΔΙΑΣ,της ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ και του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ κάθε έννοιας αθλητισμού ήταν αυτός που εγινε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη το βράδυ....Και πολυ που νοιαστήκαμε αν πήρε την κουπα ο Παναθηναικός,ή αν θα την επαιρνε ο Ολυμπιακός και όποιος αλλος....Την ΚΟΥΠΑ την πήραν οι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.Και οι ευθύνες ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ.Γιατί οταν πετάς δυναμιτάκια από τα δυο μέτρα στο κεφάλι του κάθε αθλητή είσαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.Οταν ρίχνεις με ΑΕΡΟΒΟΛΟ όπλο είσαι ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!Και αυτούς όλους τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ κάποιοι τους ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!Μην πιπιλάμε την καραμέλα...ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ αυτά τα λαμόγια που αλώνιζαν το ΟΑΚΑ και πιο πριν το ΣΕΦ και πάει λέγοντας...Το θέμα είναι από ποιούς εχουν ασυλια...

Δυστυχώς τα πραματα πλεον ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.Το αεροβόλο όπλο είναι όπλο όπως λέει και η ίδια η σημασιολογία της λέξης.Και στα δικαστήρια κρίνεται ενοχος για ανθρωποκτονία αν το χρησιμοποιήσεις.Και το ερώτημα είναι απλό.Θα ασχοληθεί κανείς με αυτό το ΜΕΓΑ ΑΙΣΧΟΣ να βλέπουμε και όπλα πλέον στα κλειστά γήπεδα;Ούτε στην Αργεντινή και την Βραζιλία δεν γίνονται σε κλειστά γηπεδα αυτά τα πράματα...Την επόμενη ή την μεθεπόμενη φορά είναι βέβαιο οτι θα θρηνήσουμε θύματα.Ανθρώπινες ζωές.Αλλωστε το βήμα γίνεται κάθε φορά.Πλεον μπήκαν και τα πραγματικά όπλα.Την επόμενη τα οπλα δεν θα βρουν πλευρά και ωμους αλλά ζωτικά οργανα και θα αφήσουν νεκρούς και ανάπηρους.Και τότε τι θα μας πουν και ποιοί;Τότε θα ασχοληθεί η κυβέρνηση και οι ομάδες με τα χάλια τους που ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ;Τότε τι θα μας πει ο κ.Ομπράντοβιτς που με το συμπάθιο κόουτς,αλλά δεν φταιει ο Παναθηναικός;Σπίτι του Παναθηναικού είναι η εδρα του και είναι συνυπεύθυνος ο καθείς για οτι βάζει σπίτι του....Εκτός και αν τελικά βολεύει τον κάθε Παναθηναικό και τον κάθε Ολυμπιακό να βάζει τις στρατιές του στα κρίσιμα ματς ...

Στο κάτω κατω της γραφής τι μιλάνε οι ΚΑΕ;Κουτόχορτο δεν τρώμε ακόμα.Ολοι πασχίζουν να έρθουν οι οικογένειες στο γήπεδο..Για να κόψουν κανένα εισιτήριο και να δουν τα γηπεδάκια τους γεμάτα.Οταν ομως σκάσουν τα ντέρμπι χρειαζονται τα ..καλά παιδιά.Τις στρατιές τους...Που θα τους δώσουν τα μαγικά χαρτάκια και θα ξεχάσουν τις οικογένεις που στον ..πόλεμο είναι αχρηστες!Τι;Χειροκροτητές θέλουν οι ..καλές ΚΑΕ οταν κρίνονται οι τίτλοι;

Γι αυτό κ.κ.Γιαννακόπουλοι,Κόκκαλη,Αγγελόπουλε και ολοι όσοι έχετε τις ομαδες αυτές που εχετε μην μας λέτε ιστορίες για αγρίους...Αν δεν γουστάρετε τους οπαδούς αυτούς ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ εκτός.Ομως απ οτι φαίνεται τους θέλουμε κατα βάθος τους ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΥΣ...Αλλωστε 500-1000,μην ηταν και λιγότεροι εφταναν και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ..Γιατί δεν ξεχωρίζουμε κανεναν από τους δυο αιωνίους και από καμια άλλη μεγάλη ομάδα που όλοι κατα καιρούς τα ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.Στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για παράδειγμα οι 16000 είχαν αριστη συμπεριφορα...Αλλα να χάσουμε τους δολοφόνους;Ερώτηση κάνω....Γι αυτό κ.κ πρόεδροι.Αν δεν τους θέλετε ξεχάστε τους..Αλλά τότε θα σας ξεχάσουν και αυτοί μου φαίνεται και αυτό σας ανησυχεί....Γιατί κακα τα ψέματα οσοι αγοράζουν ομάδες θέλουν να έχουν το λαικό ερισμα...Ειδάλλως δεν έχουν λόγο να μπλέκουν με τον αθλητισμό..Ομως σας χάλαγε να τους κάνατε αρνάκια οπως στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ;Εκεί οι τερατόμορφοι γιατί δεν βγάζουν όπλα;Μήπως γιατί θα ξαναδούν την Πανάθα τους,τον Θρύλο τους,την ΑΕΚάρα τους,την ΠΑΟΚάρα τους κ.ο.κ σε καμια πενταριά χρονάκια ξανά;Επειδή στην Ευρώπη προστατεύουν το προίον τους και δεν το θυσιάσουν βορά στο λαικό ερισμα...;

Τα πράματα ειναι απλά για το ΑΙΣΧΟΣ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ και οχι μόνο καθώς αυτό ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου

Αν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη και κρατικός μηχανισμός θα επέμβει άμεσα και αυτάγγελτα και θα πάρει κεφάλια σε ολα τα επίπεδα.

Η αστυνομία εδώ που τα λέμε τι εκανε;Εκανε κανένα έλεγχο;Σαν να μοίραζαν δυναμιτες στην κερκίδα μαζί με τις Κόκα Κόλες θυμιζε η κατάσταση στο ΟΑΚΑ...

Ερωτημα δεύτερο.Η αστυνομία γιατί δεν επενέβη;Γιατί δεν ξεκίνησε να βαράει στο ψαχνό τους χουλιγκάνους,να συλλάβει καμια 50αρια και να τους στείλει σουμπιτους στην φυλακή(και ενώ θα τρέξουν οι δικηγόροι -σ.σ χα,χα,χα..-των ΚΑΕ να τους σώσουν γιατί κατα βάθος είναι καλά και παραστρατημένα παιδιά..)με συνοπτικές διαδικασίες;Αλλά εδω η αστυνομία(σ.σ αυτή δεν είναι υπευθυνη επ αυτούwink.gifεκανε το αμίμητο...Αδειασε την κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετρώντας καθετα στον πάγκο με χάρακα...Και στα καθισματα που ηταν διπλα στον ..χαρακα(καμια 30αρια θέσεις) ελαβαν θέσεις οι επίλεκτοι..Και σημάδευαν με μεγαλύτερη ανεση εκ των πλαγίων τον πάγκο του Ολυμπιακού...

Βεβαίως αν η αστυνομία ανοιξει κεφάλια θα βγουν οι ομάδες και οι δήθεν της ελληνικής κοινωνίας και θα πουν ντροπή και αίσχος,που βαράνε τα αθώα παιδάκια...Οι ίδιοι βέβαια οταν δεν επεμβαίνει η αστυνομία την κατακρίνουν για ανικανότητα...Εμ βεβαια...Αφού εχουμε γεμίσει πανηγυριτζήδες επαίοντες των τηλεοπτικών παραθύρων που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμφωνήσουν με κάτι αφού τότε δεν θα έχουν λόγο υπαρξης και θα χάσουν την ΜΟΣΤΡΑ!Οποτε και η αστυνομία σου λεέι,"θα κάτσω να σκάσω;Κανω την πάπια και εχω το κεφάλι μου ήσυχο"...Ασε που αμα επιτεθούν στους χουλιγκάνους κινδυνεύουν να κατηγορηθούν και για υπερβαση καθήκοντος!!!

Πάμε παρακάτω....Αν λοιπόν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη τα πράματα ειναι απλα....Ενα χρονιάκι στον καθένα που θα κάνει τα ίδια απο εδώ και περα(για να μην το παίζει κανένας αδικημένος,αλλά να θεσμοθετηθεί ηδη λίστα τιμωριών για κάθε παράπτωμα) και να δουμε τι θα κάνουν οι ομάδες μετα;Ή θα φύγουν οι επενδυτές τους ή θα περιφρουρήσουν το προιόν τους..Και δεν θα ξαναδώσουν τα εισιτηριάκια των 30 ευρώ στους επίλεκτους τους....Και θα τους βγάλουν εκτός μάχης καθώς θα χάνουν εσοδα από εισιτηρια,διαρκείας,μπουτικ,τηλεοραση και πάει λεγοντας...Και προστιμο οχι το ταξίδι στην Μύκονο...Δηλαδή 20χιλιαρικάκια....Αλλα 1εκ ευρω να πονέσει και λίγο η τσέπη του κάθε μεγάλου...

Τι δηλαδή δεν υπάρχουν λύσεις;Πως βρηκαν δηλαδη οι αγγλοι,η ΟΥΕΦΑ,ολοι αυτοι;Πλακα κάνουμε τωρα...;


ΕΣΑΚΕ υπάρχει;Υπάρχει..Και που είναι;Προστατευει το προιον του μόνο με ευχολογία ...;Δεν ενδιαφέρεται να μπει το μαχαιρι στο κόκκαλο...;Και αν οχι,τι φοβάται;

Δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω..Αλλωστε τα πραματα ειναι γνωστά...Τρεις αγωνιστικούλες εφαγε ο Ολυμπιακός,θα φάει και πέντε λεω εγω ο Παναθηναικός και ακόμα και αν δεν πέσουν οι ποινές στα εφετεία(ετσι για ξεκάρφωμα μπορεί να μείνουν..),του χρονου στα κρίσιμα ματς πάλι εδώ με τον στρατό του ο καθένας..Και τότε θα φέρουν και τις μολότοφ και τα χειροβομβίδες...Και οταν θρηνήσουμε το πρωτο θυμα θα ευαισθητοποιηθούν ολοι..Αυτό ελειπε αλλωστε να ασχοληθούν οι αρμόδιοι τωρα...Η Ελλάδα είναι κατα της πρόληψης σε ολα...Γνωστό αυτό.Ασε να γίνει και θα πάρουμε μέτρα μετα το συνθημα...Για να μας προλαβάινει ενα βήμα πάντα ο εχθρός!



Και κατι ακόμα κυριοι..Η ατιμωρησία γεννά την βια...Αφού δεν παθαίνει κανείς τίποτα και μας κάνουν αυτά,γιατί να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια εμείς λένε οι χουλιγκάνοι..Και αν στο ΟΑΚΑ βγηκε αεροβόλο,την επόμενη φορά κάπου κάποτε θα βγει ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ και ΜΟΛΟΤΟΦ..

*Προτείνω την θέσπιση ειδικού επιδόματος επικινδυνότητας στους μπασκετμπολίστες...Δεν ειναι δυνατόν να κινδυνέυεις να χάσεις το αυτι σου και το ματι σου για 50 και 100χιλ ευρω..ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ που ανεχεσται την κατάσταση αυτή

*ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ προς όλους τους νεκροθάφτες του ελληνικού μπάσκετ και αθλητισμού όποιοι και όπου και είναι αυτοί...""

Νομίζω δεν χρειάζοντε σχόλια...
leonkalf
Συμφωνώ με τις παραπάνω διατυπώσεις των παιδιών.

Κάθε φορα τα ίδια. Χθες το κακό παράγινε!!! Είναι αδιανόητο.
Λέμε για συλλήψεις, αστυνομία κλπ και ποτέ δε γίνεται τίποτα.
Μόνο ευχολόγια και ότι από την επόμενη φορά... μπλα μπλα..

Μέσα μου βράζω..
Τα λόγια είναι περιττά.Δεν μπορώ να περιγράψω το θυμό μου.
Σκέφτομαι πως είναι να είσαι στη θέση αυτών των παιδιών που πήγαν να παίξουν μπάσκετ.

Μωρέ, έπρεπε να ανέβει κάνας Σόφο στην εξέδρα πίσω απ' τον πάγκο και να τους κάνει όλους τουλούμι στο ξύλο.
Αλλά μετά θα τιμωρούσαν τον παίκτη! Ενώ εκείνοι οι βάρβαροι σήμερα θα το παίζουν μάγκες (δήθεν) στη γειτονιά και στην παρέα τους.

Εδώ είναι ΜΠΑΣΚΕΤ, δε θέλουμε "ποδοσφαιρικά" στοιχεία στα γήπεδά μας!!
ΜΠΑΣΚΕΤ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και όσοι δεν το καταλαβαίνουν... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...
kolossos
QUOTE
Ποτε με ομως με 35...

Έρχεται και αυτό μην ανησυχείτε...

QUOTE
Τσεκαρε ποσα κεκλεισμενων εχει παιξει ο ολυμπιακος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ... τσεκαρε ποσα φαουλ του ολυμπιακου στους τελικους δεν ηταν...


Δώσε στον Θρήνο φάουλ...
Πεσμου ποια τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν άδικη και πότε ο Πάο δεν τιμωρήθηκε ενώ έπρεπε (εκτός του παιχνιδιού με τον Άρη). Λέτε ότι έπρεπε να φύγει ο Ολυμπιακός χτες από το παιχνίδι. Ο Παναθηανικός στην Ριζούπολη δηλαδή τι έπρεπε να είχε κάνει; Μιας και ανέφερες και το ποδόσφαιρο δηλαδή....


QUOTE
Βεβαια... τοσο καλα παιδια... δεν παιζει, ψεμα ειναι... και ο αργυροπουλος με τον καλαιτζιδη θεατρο επαιζαν...


Ρε φίλε τι θες να μας πεις τώρα; Αφού ξέρεις που αναφερόμουν... Γιατί πας να μας παίξεις τον χαζό. Οταν αναφέρομαι στο αεροβόλο τι δουλειά έχουν ο καλαιτζίδης και ο μπάρλος που φάγανε δυναμιτακι-κροτίδα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ήταν.


QUOTE
Θα μας τρελάνεις??Δες τις φωτο!!!Το σημαδι του φροντιστη στα πλευρα ειναι φανερο οτι ειναι απο αεροβόλο!!


Χτες το βράδι που έγραψα, δεν είχαν βγει οι εφημερίδες για να δω φωτο... Δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι...

QUOTE
Αλλα ξέχασα..:Ειναι βαθυτατο κοινωνικο προβλημα που δεν υπαρχει λυση!Η βια θα υπαρχει πάντα,οποτε καλυτερα να'ναι στα γηπεδα..


Καταρχήν άσε τις ειρωνίες... Είδαμε και στην Αγγλία τι έγινε που κόψανε την βία από τα γήπεδα και τους θαυμάζουμε όλοι. Κάθε βράδι σφάζονται στις μπιραρίες και στα στενά. Δε θα γίνει κάτι ουσιαστικό με το να τους πετάξουμε έξω από τα γήπεδα. Θα υπάρχουν και σε πολύ χειρότερες μορφές έξω από τα γήπεδα. Κατάλαβες φίλε Anaz; Δηλαδή όταν περπατάς στον δρόμο δεν κινδυνεύε η ζωή σου; Ξερώ γνωστούς μου που τους έχουν βγάλει μαχαίρι... Τη στιγμή που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω βράδι στον δρόμο θα σκεφτώ πρώτα αυτό και μετά το αν θα μπορέσω να πάω στο γήπεδο. Δεν λέω ότι ντε και καλά πρέπει να τους μαζέψουμε όλους τους επικίνδυνους στα γήπεδα. Σου λέω μακάρι να μπορούσες να πας στο γήπεδο και να είσαι ήσυχος. Αλλά το απλά να πιάσουμε όλους του επικίνδυνους και να τους βγάλουμε απλά έξω απο τα γήπεδα δεν μου λέει απολυτως τίποτα. Οκ θα έχουμε δημιουργήσει μια ουτοπική κατάσταση για τον αθλητισμό, καλύπτοντας την νοσηρή πραγματικότητα. Και να σου πω κάτι ρε φίλε... Να το χέσω στην τελική να μπορώ να πηγένω στο γήπεδο και να μην φοβάμαι για επισόδια, αλλά να φοβάμαι μετά να περπατήσω στον δρόμο για να γυρίσω σπίτι μήπως και μου την πέσουν για να κλέψουν να με σφάξουν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ. Όσο δεν την αντιμετωπίζουμε από την ρίζα της βελτίωση δεν πρόκειται να υπάρξει. Εκτός και αν μας φτάνει να βολεβόμαστε με αυτή την κατάσταση... Αν πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις τότε συγγνώμη που δεν έχω ως κέντρο του κόσμου μου το γήπεδο για να κρίνω μόνο με αυτό.

QUOTE
ΝΑΙ ΝΑΙ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! shot.gif guns.gif

Τώρα προωθείς ή δεν προωθείς την βία; tongue.gif biggrin.gif icon_drunk.gif


QUOTE
Ο Ολυμπιακος επαιξε 4 κεκλεισμενων ο Παο 2!Ο Οσφπ περα απ'το παιχνιδι κυπελλου δεν δημιουργησε πουθενα επεισοδεια,ο Παο 2 φορες σοβαρα επεισοδεια με Αρη κ Οσφπ!!!


Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις... Ο Παο έπαιξε κεκλεισμένων σίγουρα με Γυμναστικό και Παοκ. Ισως και με τον Πανελλήνιο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης για τα επεισόδια (τα οποία δεν ήταν σοβαρά όπως λες)
με τον ολυμπιακό έφαγε άλλη μία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Μιλάμε λοιπόν για τουλάχιστον 3 αγωνιστικές και όχι 2... ΚΑι του ολυμπιακού δεν θύμαμαι να έχει 4 ματς κεκλεισμένων αλλα αφού το λες δεν έχω λόγο για να μην σε πιστέψω.


QUOTE
Απλα για να μην παραποιούνται καποια πραγματα κ μας βγαινεις ρε Κολοσσε κ αδικημενος!!!


Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον λόγο που γράφω... Ουδέποτε είπα ότι ο Παο είναι αδικημένος. Κανείς δεν μπορεί να λέει ότι είναι αδικημένος. Ο morfi προσπαθεί να βγάλει τον ολυμπιακό αδικημένο της υπόθεσης και δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει... Ο Παο είνει ίσως λίγο περισσότερο ευνοημένος από τον οσφπ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι...


QUOTE
Κάθε φορα τα ίδια. Χθες το κακό παράγινε!!! Είναι αδιανόητο.

Όντως είναι αδιανόητο. Το κακό δεν παραέγινε χθες. Απλώς τα αντικείμενα αυτή τη φορά βρήκαν στόχο. Τα συνηθισμένα δηλαδή 68.gif
sihainas
Ρε παιδιά είδα κι εγώ κάτι φωτό στον Πρωταθλητή... και καλά τα δυναμιτάκια και τα καπνογόνα και όλα τα άλλα... το αεροβόλο... πως στο καλό το περάσανε μέσα όταν υποτίθετε ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπυ ο έλεγχος είναι πολύ πιο αυστηρός; Τι να πω...
morfi
QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 02:31 PM)
Έρχεται και αυτό μην ανησυχείτε...
*

Εχω βαρεθει να το ακουω...


QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 02:31 PM)
Δώσε στον Θρήνο φάουλ...
Πεσμου ποια τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν άδικη και πότε ο Πάο δεν τιμωρήθηκε ενώ έπρεπε (εκτός του παιχνιδιού με τον Άρη).
*

Στο παιχνιδι με τον ολυμπιακο στην κανονικη περιοδο στο οακα?

QUOTE(kolossos @ Jun 8 2006, 02:31 PM)
Λέτε ότι έπρεπε να φύγει ο Ολυμπιακός χτες από το παιχνίδι. Ο Παναθηανικός στην Ριζούπολη δηλαδή τι έπρεπε να είχε κάνει; Μιας και ανέφερες και το ποδόσφαιρο δηλαδή....
*

Τι εγινε στην ριζουπολη?Ισα ισα που εσεις κανατε φασαριες και βαλατε φωτιες στις εξεδρες... Και μιας και μιλαμε για ποδοσφαιρο... το καλο παιδι ο γκουμας ειχε σπρωξει εναν διαιτητη...
thrylos7
Mη δυναμιτίζετε το κλίμα... Κάποιοι θυμούνται τον Ελληνιάδη αλλά προκαλούν και οι ίδιοι. Συμφωνώ σε όσα έχουν υποθεί, ειδικά με τα κείμενα των qspock και της betsmart.

Το θέμα είναι (σε πιο φιλοσοφικό επίπεδο) να βγάλουμε τη βία από τα γήπεδα... Εδώ καλά καλά αυτό δε μπορούμε να κάνουμε, θα την απαλοίψουμε από την κοινωνία; Δε διαφωνώ, αυτή είναι η βαθύτερη αιτία αλλά κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, ή τουλάχιστον θέλει πάρα πάρα πολύ χρόνο... είναι και θέμα Παιδείας. Γενικά, χρειάζεται να αναποδογυρίσει το σύμπαν για να πετύχουμε κάτι τέτοιο.
Χθες, όλοι, ή σχεδόν όλοι δεν έκαναν ούτε στο 1% αυτό που έπρεπε να κάνουν, σε μια σχετικά απλή περίπτωση. Ποιος τρελός πιστεύει λοιπόν ότι ειδικά εδώ στην Ελλάδα μπορούμε να περιορίσουμε αισθητά τη βία στην κοινωνία;
Πρέπει να τη βγάλουμε από τα γήπεδα... Άλλο να υπάρχει βία σε μια κοινωνία και άλλο στον αθλητισμό.. Αθλητισμός και βία είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες. Νομίζω τρόποι έχουν αναφερθεί πολλοί... Ας εφαρμοστούν!
Air Kef
Κολοσσέ τι έγινε ρε;
Πέσατε Α2 και έβγαλες τον Παναθηναικό από μέσα σου;Ούτε που είχα καταλάβει ότι υποστηρίζεις τον ΠΑΟ,καλό είναι αυτό,να υπάρχει και κάποιος οπαδός του ΠΑΟ στο φόρουμ.

Σωστά όσα έχουν γραφτεί.

Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν κάτι είναι οι ίδιοι οι παίκτες.Κι αν οι του ΠΑΟ δεν έφυγαν για τα αποδυτηρια μαζι με αυτούς του ΟΣΦΠ,του χρόνου που θα γίνουν ίδια και χειρότερα στο ΣΕΦ,ας φύγουν του Ολυμπιακού μαζί με του ΠΑΟ.
morfi
Πολεμος του χρονου μεσα στο ΣΕΦ... Κολαση θα ειναι... Ανυπομονω...
HOULIGAN76
Γαμώτο μου!Ημουν στο Αγιο Θωμά και έχασα μακελειό!!

Το αεροβόλο πως στο δοιάλο πέρασε.Μάλλον η παυλάρα θα μερίμνησε.Υποθέτω οτι αυτά που έγιναν στην Ριζούπολη{στο ΕΠΟΣ} ήταν παιδική χαρά. Λέτε ο γίγαντας ο Βασιλακόπουλος να ξελασπώσει πάλι ως συνήθως τον εργοδότη του?Τέλος πάντων του χρόνου αν και δεν αξίζει να πολυασχολείται ο κ.Αγγελόπουλος με τις καφρίλες του γύφτου παυλου.

ΥΓ. edit *** ακόμη απο την κυριαρχία της κόκκινης αυτοκρατορίας στην ασπρόμαυρη μπάλα για αυτό βγάζουν το άχτι τους μια φορά τον χρόνο.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

(να προσεχουμε τις εκφρασεις μας λιγο παιδια...)
ashton
γίνανε επεισόδια χθες στο ΟΑΚΑ και την Κυριακή στο ΣΕΦ ?
είναι σίγουρο ?
γιατι η Στάη δεν τα έπαιξε πρώτο θέμα όπως πχ το Ιεράπετρα, ούτε το Γκολ σε οκτάστηλο όπως το Άργος με το χάντμπωλ της ΑΕΚ....
dizzy_fingers
Χαλαρώστε...
Morfi-Koλοσσέ ηρεμίστε...το ξέρετε και οι δύο ότι δε βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση.
Και Ηοοligan, ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς...
Warrior
QUOTE(harris @ Jun 8 2006, 01:45 AM)
Nτροπή στους δημοσιογράφους... Ολοι οι υπόλοιποι έκαναν καλά τη δουλειά τους... laugh.gif  laugh.gif  biggrin.gif  tongue.gif
*


Οι τελευταιοι ειναι,εχεις δικιο,αλλα ξερεις ποιους "δημοσιογραφους" εννοω.... wink.gif
ashton
μήπως αναφέρεσαι σε αυτούς τους δημοσιογράφους που έλεγαν
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΗΡΘΕ Ο ΟΣΦΠ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"...

το είδαμε στο παρκέ...
τι διαφορά είχε δηλαδή το φετινό 3-0 από το 3-0 πρόπερσι με το μαρούσι ?
dizzy_fingers
...το ξύλο? unsure.gif
V@Roxe##13
Ας αφησουμε το αστυνομικο ρεπορταζ και ας ασχοληθουμε και λιγο και με το παιχνιδι! Γιατι υπηρχε και αυτο για οσους δεν το καταλαβαν!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.